Jönköping

Ja, idag bär det för tredje året i rad av igen. Och jag är helt säker på att det kommer bli minst lika kul som tidigare år. För trots diverse intriger mellan mig, pettson & jonna,carro är jag säker på att denna helgen kommer bli super. haha. Tror ni att vi ska låta er spraka undan fötterna på oss? wellwell, vi får väl se vad som händer i helgen.
Superhemliga planer på gång från vissa håll har jag hört...

16.15 bär det av

Stress?

(x) Tandläkaren
(x) Skolan
(x) Körskolan - plugga teori
(  ) Solariet
(x) Tvätta
(x) Frisören
(x) Körskolan - körlektion
(x) Match
(  ) Plugga - datoranvändning

Tämligen en dag full med aktiviteter. Inte för att jag har någonting emot det, men detta shemat blev lite för pressat och jag fick välja bort min efterlängtade solariebränna för istället åka hem och hinna slänga i mig lite mat och slänga in mitt matchställ (som jag trodde var rent) i tvättmaskinen innan jag skulle iväg till frisören. Denna stress ledde till att jag efter knappt halva dagen fick trycka i mig två huvudverkstabletter för att orka ta mig igenom resten av dagen. Men ja, måste säga att jag är nöjd med det jag hunnit med och jag har några saker mindre att ta i tu med framöver. Det känns skönt!

Det ligger 17 sidor datoranvänndning exakt tio centimeter från min vänstra hand som väntar på att bli igenomlästa och jag antar att jag borde ta tag i det idag innan jag lägger mig i sängen. Men det gör ingenting är ju trots allt "ledig" imorgon. Men denna ledighet innebär att jag har en hel dag till att plugga på körkortsteorin, vilken behövs finslipas inför torsdagen. Och jag ska även försöka hinna med en morgonspringtur och ett solariebesök. Jag har även bestämt träff med min kära vänn Johanna. Vart och när vet jag inte dock, men det kommer väl fram imorgon?!

4-2 till Surte mot Vännersborg och jag måste säga att vi gjorde en bra insatts efter att vi pratat om att rycka upp oss efter första perioden. Andra och tredje var riktigt bra. Bra jobbat brudar!

hmm... papprerna? - Ja. okej då.
Jag har hundra orsaker till att inte läsa igenom dem. För jag menar, hur kul är det med datoranvändning? Vem bryr sig om hur processorn, ett ljudkort och ett grafikkort fungerar? Jag ska ju faktiskt inte bli butikschef för en datorbutik. Men det är bara att ge sig in i havet av papper och datorns diverse delar och lära sig det. Har ni några frågor vad det gäller datorer hedan efter kan ni ju vända er till mig, jag har hört att jag ska bli något av en expert efter att ha läst igenom alla mina pappershäften och min otroligt roliga bok som jag tvingades köpa för 350 riksdaler. Och vad var det första fröken Karlsson tänkte när jag såg priset hon behövde betala? - hmm, vad hade jag kunnat få för dem här pengarna? - kanske ett par skor eller en fin partytopp. wellwell, vad gör man inte för att lära sig om datorer!? Tyvärr har jag inga fler ursäkter nu och ska kassta mig över mina otroligt spännande papper och försöka få dem färsiglästa innan jon blund kommer, wish me luck!

Cause i want it that way.

Hemma

Ja, då var man tillbaka i lilla surte igen och ja, jag har haft en underbar helg. Trots att det varken blev bio eller utgång har det vart kanonmysigt. I fredags slumrade jag nästan innan vi ens hunnit heja ordentligt på varandra och igår somnade jag sådär som jag bara älskar att somna. Framför en film i davids famn, men där (i soffan) kunde jag ju inte ligga hela natten så jag fick pallra mig till sängen efter att ha somnat efter halva filmen och somnade raskt om igen.

Vaknade imorse av att damugan lät... och ja, jag blev ganska imponerad klockan var bara åtta och gossen var i full gång. Hmm, jag kikade förvånat upp innan jag somnade om till det ljuva ljudet från damsugaren. Vaknade sedan när david kom hem och hade vart och handlat frukost. Mmm, ibland får man ha det bra.
Tog efter en sen frukost farväl vid tågstationen. Väl på tåget slog jag mig ner och kände plötsligt en obehaglig blick mot mig. Jag tittade upp och jodå, där sitter en kille och stirrar. Jag visste inte riktigt vart jag skulle titta, fram, bak, åt sidan? Ja, tillslut tog jag fram ipoden som jag lånat av david och låtsades somna.
Och Pettson, jag vet att du förstår vad det var för kille om jag bara säger att det var en såndär som vi bara älskar. Bakåtkammat hår, lönnfet, wanna be brat och ja, jag har inga fler elaka komentarer på lager. Men han kanske var snäll? haha. Det kommer jag ju dock aldrig få reda på.

Väl framme vid göteborgscentral stegade jag till bussen med min tunga väska. Jag slog mig ner och pillade fram mobilen i föhoppning om att slippa bestiga berget med min tunga väska. Men tydligen var friidrotten idag viktigare än mig och min väska och det var bara att börja färden. Väl hemma var jag helt genomsvett och packade raskt ur väskan innan jag besökte min kära vänn, duschen.

Sedan dess har jag letat efter någonting att plugga på, men jag har inte kommit överrens med "first class" och hittade därför ingenting att plugga på. Då tog jag itu med lite tvätt och hjälpte till att skala några potatisar.
Efter maten film med pettson (L)

You are my safest place to hide.

sköövde

Ja, det är så dem kallar det här med flera Ö!

Matchen igår var en härlig drabbning. Jag tycker vi startade i ett härligt tempo och trots att det var lite stissigt tycker jag att första perioden var bra. Inför andra perioden pratade vi om att lugna ner oss och det gjorde vi också, kanske för mycket, hamnade ett steg efter hela tiden. Inför tredje taggade vi till lite och denna period var helt okej.
Vi  tappade en 3-0 ledning till 3-3 men jag tycker ändå att vi ska vara nöjda, vi tar med oss det vi gjorde bra och det andra bearbetar vi och lämnar bakom oss =)

Efter matchen bar det för min del av mot skövde. Min kära mor som alltid ställer upp, ställde även denna gång upp och körde mig ett par mil åt fel håll innan dem styrde bilen hemmåt. Och ja, när jag fick syn på David tror jag att mitt bländade leende syntes hela vägen till göteborg. Gud vad jag har längtat efter den här närheten! Och ja, det kanske bara har gått två veckor men det känns som minst det dubbla. Men som sagt det här är ju det som kanske är bra med att längta, uppskattningen. För i sånna där ögonblick märker man vad man verkligen känner och jag tvivlar inte en sekund på att det vi känner är kärlek! Och det är också nu man inser att man ska ta till vara på det man har!

Och gud, jag blev nästan lite nostalgisk igår när vi satt i bilen påvägen till tidaholm. För jag menar, hur många radiokanaler finns det mitt ute på en slingrig liten väg i skogen? Jag fick iaf uppdraget att vara DJ, förvisso var jag helt inne i min Veckorevyn och missade att byta kanal ett antal gånger när sändningen försvann. Men ja, tillslut tog jag tag i det och jag hittar en kanal med en sagoberättare, och det är Alfons Åberg (vilket var en av mina favoriter när jag var liten) som blir uppläst. Och Pettson det var inga riktiga spökspöken, haha.

sköööööövde..

Datoranvänding

Ja, jag använder en dator som jag alltid gort, slår på den och den funkar liksom, funkar den inte ropar jag på george och det dröjer max ett dygn innan den är igång igen... Hmm, försöker ta mig igenom 30 datorsidor som handlar om alla delar i en dator och datorns hördvara och mjukvara, dvs, lite för mycket för att mitt huvud ska tycka att det är okej... Men jag vet att jag måste lära mig det och att det är bra att kunna sen när jag ska ut i arbetslivet och bli chef. Jag menar en chef ska väl kunna det mesta? Lite om datorer iaf. well well, blir väl snart till att återgå till dem där många bokstäverna med markeringspennan i högsta hugg! =)
Imorgon väntar föreläsning, körskolan, match och min david..

Fröjered borta, kan bli en spännande match och framför allt värdemätare för oss. Men brudar detta grejar vi, bara vi vill och ger oss fan på att vi ska vinna. Efter matchen beger jag mig mot skövde och David. Ligger ju enbart en halvtimmes bilväg från tidaholm så george har lovat att köra mig om vi vinner. haha, så nu räknar jag med det, i annat fall får jag slåss med alla människor på tåget från falköping till skövde. men det ska jag väl inte behöva göra? Vi ser till att göra ett mål mer än fröjered och bjuda på en riktig match först så löser sig resten av sig självt.

Och idag har jag och mamma vart på kungsmässan och shoppat, och varit sådär duktiga på att göra av med pengar som bara vi kan vara. Och George är världens snällaste och bara tiger när vi kommer hem med alla fina påsar. Efter det väntade en lätt joggingtur i fontin, 5 km blev det. Alldeles lagom såhär dagen före match när man känner att en del slaggprodukter samlats i benen, dem är förhoppningsvis ur världen nu.


KB,MG,GB

Skolan?

Ja, nu sitter jag där igen, i skolbänken! Och jag försöker känna efter hur jag känner för detta.. För två månader stog jag och skrek "fy fan vad jag är bra" och var lyckligast i världen över att äntligen vara färdig med skolan och nu är jag tillbaka igen. Det är verkligen inte samma sak nu som då. Det är ny skola och nya klasskompisar, men det känns mer sorgligt än bra. Det är först nu jag inser att det aldrig mer kommer vara spsp3b/spei3c =(
Men detta ska gå bra, jag kommer in i det och den nya klassen verkar också mysig, jag har ingenting att klaga på.
Om två år står jag där, redo för arbetslivet och det känns otroligt skönt att veta att man då har en utbildning! Jag ska bara förstå att denna studie tiden inte kommer vara någon dans på rosor. Även om jag vet att den kommer bli rolig måste jag finna mig i att det kommer bli jobbigt och att jag måste kämpa för att fixa detta. Men det gör jag, det försöker jag intala mig själv iallfall. För ingenting går om man inte vill, eller hur?

Ett långt samtal från min vapendragare och vänn Johanna igår. Och det var bra skönt att få prata med dig igen, och gud vad mycket vi har att prata om när vi låter det gå såhär lång tid mellan våra samtal och möten. Och jag vet att vi har sagt att vi måste bättre oss flera gånger och jag vet att det är sjukt mycket att göra. Men vi måste verkligen ta tag i oss. Det är ju du och jag liksom (L) Imorgon, torsdag, långfika?

Och sommaren lider mot sitt slut, men brudar vad säger vi? vi har ju redan planerat inför nästa sommars roadtrip.

Kallebula, ja det är det nya enligt stefan, han utvecklas och hittar nya smeknamn. haha. Dags för träning ikväll igen, och nu är det riktigt kul brudar =)

Körskolan och pärmarna väntar, innan lärare kent väntar för körlektion! majs.

Lördag(L)


"Träningsläger"

I helgen har årets första "träningsläger" avverkats. Men jag kallar det tränings helg för ett riktigt träningsläger blir det inte förrns man sover över, faktiskt, om jag får säga det själv!

Och ja, måste säga att det var en jobbig lördag för mig. Ingenting fungerade och ingenting gjorde som jag ville. Dem negativa tankarna kommer och ja.. kan det vart därför ett av våra teoripass var mental träning idag? Även om jag får kännslan av att sitta i en skolbänk varje gång det är teori tyckte jag faktiskt att det var intressant. Och jag tror absolut att det är någonting vi behöver jobba vidare med. Det är nyttigt för oss alla, både spelare och ledare.
Träningen därefter blev den roligaste på länge och vi fick igång ett gott tugg... Nu är det bara att fortsätta i samma positiva anda, för nu känns det som om att jag har hittat tillbaka, eller jag går iallafall på en stig som är påväg tillbaka till innebandyplanen. Kommer säkert fler tunga perioder men då är det bara att fortsätta kämpa, allting kan inte gå som på räls jämnt, även om jag hemskt gjärna vill det!

Nu är jag himlans sömnig, men ändå sprallig på något sätt. Jag vill hitta på någonting roligt, men orkar inte!

Oh ah du är så go änna!


"Mammig"

Nu ser jag det!
Vi kom hem efter en lång dag med träning och teori. Jag såg redan påvägen hem att min syster var helt nostalgisk för att hon skulle få träffa sin mamma igen. Och jag känner så väl igen det, jag var där, för bara några månader sedan. När vi kom in genom dörren sprang hon gråtandes upp för trappan för att slänga sig i famnen på mamma. Och jag förstår hennes känsla, men jag kan faktiskt inte känna den länge. Har jag växt ifrån det under sommaren? Kan det gå så fort att "släppa taget" om någon. Fast det är dumt att kalla det släppa taget, för det kommer jag nog aldrig göra, en del av det där mammiga kommer alltid finnas kvar i mig. Men den delen blir mindre och mindre känns det som.
oavsett om jag släppt taget eller inte var det väldigt skönt att se mamma idag och vi satt och pratade i timmar, för hon är trots allt min bästa vänn och min älskade mor och det kan ingen - ting förändra på. Det där bandet och våran underbara relation, den kommer jag aldrig att "växa ifrån". På något sätt kommer ju alltid min största trygghet att finnas där, hos henne. 

Och vid närmare eftertanke, kanske har den där mammiga Linda växt upp lite och gått och blivit riktigt kär? Därav har alla dem där mamma känslorna blivit några helt andra (underbara) känslor.. hmm.. måste vara så!

Så var första träningsdagen på den här träningshelgen avklarad och det känns som om att truppen börjar ta sin form och jag måste säga att det på dem flesta håll ser väldigt bra ut =) 
Och Pettson och Jonna, vad säger ni om en Pizza imorgon? haha, knäppisar.
Imorrgon väntar ett teoripass, två träningspass och ett mental tränings pass. Spännande...


I wanna hold you tight cause it feel soo right(L)


 

Fredag

06.30 syster yster väcker mig  - kan jag se ut såhär?
Okej det har blivit lite utav en daglig rutin nu när mamma vart borta, jag vet inte vad jag tycker om det egentligen. Sjukt gulligt, och eftersom att jag vet att jag kan sova några timmar till klarar jag av det. Andra bullar blir det när jag ska börja plugga också, då får vi göra oss av med den rutinen.
Jag vaknade igen halv ett och kom snabbt upp på fötter, ännu en halv dag försvunnen. Gick upp och gjorde en härlig frukost innan jag pluggade lite körkorts teori. Senare lagade jag middag till mig och mina sis, kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde alla timmarna där emellan. Men säkerligen ingenting viktigt.

Nu har det precis vart filmfilmfilm med pettson och fia. Okej brudar, början och slutet var bra. Men mitten, tja, jag har inga komentarer, jag befann mig i en helt annan värld.  Sorry!
Sen en härlig men kort pratstund innan pettson begav sig hemmåt och jag styrde stegen hit!

9.30 imorgon då gubbar, laddade för massa innebandy!
Lördag och Söndag, here we go!

I dont know what to do, you are always on my mind.


Torsdag

Vaknar av att min söta syster stormar in i rumet vid halv sju innan hon åker till skolan, somnar dock om gott efteråt. Vaknar en och en halv timme senare av att min mor ringer och gud vad jag blev glad, pratade av oss lite innan jag återigen somnar in i min djupaste sömn.
Vaknar vid elva då Sofia och Anna ska iväg och frågar om dem ska köpa någon mat, en tanke på att gå upp skymtar förbi, men jag somnar raskt om.
Vaknar halv tolv av att Pettson ringer mig somnar återigen om och vaknar inte på riktigt förrns pettson skickar ett sms där hon skriver att hon är påväg hem till mig.

Traskade ner till terese för att hämta teoriprogramet inför mitt stundande körkortsprov. Tack gumman!

Vi var på uppdrag, skönt att ha grejat det, tack Lisa! Och Pettson, vad skulle jag göra utan dig i mitt liv? (L)

Dagarna flyter på ganska fort, kvällarna blir längre och längre, trots långa telefonsamtal  är det jobbigt. Varför måste det finnas en baksida med kärleken jämt? saknaden! Men man får se det positiva, kan ju vara bra att sakna varandra ibland, så uppskattar man varandra extra mycket när man ses. Men fy sjutton vad jobbigt det är.

You make me feel like i am in paradise


Lycka inte till ;)

Tidigt på morgonen är det, och imorse trodde jag inte att jag skulle orka slå upp mina ögonlock OCH tunga var dem, men jag lyckades tillslut att pallra mig till jobbet. Det var en lång dag igår, jobb, dubbelkörlektion och träning. Körlektionen gick super och jag börjar få kläm på det här med att köra bil och det tycker även min körlärare så jag börjar se ett slut. Halkan och teorin om en vecka med. Även träningen gick bra och det var väldans kul att få lira lite igen. Man saknar det mer än man tror! 

Men trots min underbara måndag, 4 timmars sömn på en natt, det räcker inte för fröken Karlsson, det får bli ändring. Men det är ju sjukt tråkigt att sova själv, speciellt när man längtar så efter att ha dig runt omkring David, men det är bara att hålla ut. Det är väl såhär det kommer att vara under hela hösten, varesig jag vill eller inte. Kanske blir det för hårt, men jag kommer nog hålla till i skövde, hos dig, en del =) så detta ska vi lösa utan problem.

Pettson, alla alla alla mina tankar går till dig idag och det vet du. Jag väntar med spänning REDAN! Man ska inte säga lycka till har jag hört, det betyder otur. Därför önskar jag dig inte lycka till utan håller en tumme och låter mina tankar gå till dig =) You can do it baby (L)

Brumbrum pettson! 


Tråkigt?

Så kasstas man in i verkligheten igen. Vart tog det fina vädret och mina 40 grader vägen? och vart tog pick uppen vägen?  Jobb, regn, minibuss.. hmm.. Jag Älskar Sverige =)
Linda, för fan, kom ner på jorden, du har vart i himlariket i tio dagar, dags att ta tag i det riktiga livet igen!
Det är mamma och goerges tur att ta en tur till himlariket och dem grekiska öarna. Så från och med imorgon är jag "barnvakt" åt mina tre SMÅ systrar =) Trotts allt är jag sjukt glad att jag har er alla tre. Vad vore livet utan er liksom? Nu slipper det bli tomt i huset och vi ska nog se till att ha riktigt roligt. FF som vi kallade när vi var små? Baby-malin är du på eller? vi gillade ju sånt förr. haha. 

Måste erkänna att min kropp går emot mig lite idag efter träningen igår och jag känner mig sjukt gammal. Men det börjar jag ju bli också, haha. Sjukt gött att få lira igen och få känna svetten i pannan! Det är ändå det jag strävar efter här i livet och det jag älskar nästan högst av allt. Skönt att få träffa alla igen och få prata av sig, eller hur pettson? =) Fick även tidigare under dagen ett otroligt efterlängtat långt samtal från min Johanna. Och guuuud vad jag saknar dig. Mer än vad jag själv kan förstå tror jag... på återseende snarast!

Att en liten jävla skåning som dessutom är 90a kan få en att tappa greppet. Varför låter jag det hända? 

Cause all I can think about is YOU.

 

Jetleg

Efter att ha rest i totalt 24 timmar dvs. ett dygn, landade en trött och lite solbränd fröken karlsson på landvetter på landvetter flygplats.

Okej, flygresan är jobbig, speciellt alla väntetider emellan dem olika flygresorna. Men säg mig vad LA och venice beach inte är värt...! Man brukar säga borta bra men hemma bäst, men jag vet inte alltså... Vad kan vara bättre än det jag nyss vart med om. Skulle det inte vart för familjen, kompisar och innebandyn hade jag inte ens haft lite hemlängtan. Tur att ni finns, annars kanske jag hade stannat där på andra sidan, i hettan, med alla kändisar och med den underbara poolen.  

50 minuter utanför LA, mitt ute i öknen, det är där jag befunnit mig dem senaste 10 dagarna. Underbara hus, underbart poolområde, underbara bilar, underbar shopping och en underbar pojkvänn. Vad kan man mer önska sig?

Magic Mountain: Sjukt häfftig nöjespark. Vad är Liseberg mot denna nöjespark liksom? Men är det inte självklart att amerikanarna alltid ska vara värst! Efter ett par attraktioner tröttnade vi dock på en timmars köerna och jag tror att vi hann med 4 attraktioner innan vi begav oss hemmåt. Hade man vart några år yngre hade man nog uppskattat det på ett helt annat sätt.

Hollywood&starguide: Efter en liten walk vid alla sjärnorna bar det av upp till Hollywood, Beverlyhills och  Bell air. Där ligger husen som slår allt. Jag tror att min haka hängde hela vägen ner i marken när vi körde förbi
tex. madonnas, brad pitts, paris hilton och J.Los hus. Wow, säger jag bara, vilka villor, eller ska jag kalla det slott? min kamera blixtrade mer än vad mitt huvud hängde med, när jag kom hem hade jag säkert 20 kort på hus jag inte har någon aning om vems det är. Men någon kändis hus är det ju iaf =) Efter en tur bland alla hus, bar det av ner mot stan där kändisarna hänger, rodeo drive tex, otroligt exklusivt ställe där alla kändisar shoppar. Sen fick vi se Paris Hilton och Lindsay Loans favorit klubbar. Även det rehab hem som många av kändisarna vart på.

Universal studios: Detta var nog det jag uppskattade mest. Vilket ställe. Till min besvikelse upptäcker jag när vi kommer dit att min kamera inte har några batterier kvar, men räddaren i nöden, peter (davids far) har en fullt laddad kamera och kan ta kort åt oss. 
För er som inte vet vad Universal studios är så ska jag försöka förklara. Det är här dem spelar in många filmer och tvserier och program. Dem har hela städer uppbyggda för att kunna göra filmer. Med dessa städer och hus gör dem diverse om målningar, ställer dit träd, ordnar pooler osv. för att allt ska bli så bra som möjligt i filmerna. Vi åkte runt med ett tåg som visade vart olika filmer blivit inspelade och hur dem gjort för att få det så bra som möjligt.
 Vi fick åka in i vissa "scener" och se tex. hajarna från inspelningen av filmen Hajen, vi blev uppskrämda av scenerna från filmen mumien och se alla flygplan och hus som bara låg i spillror från filmen the world of war. 
Efter denna "tåg" resa väntade massa andra roliga grejer, live shower och massa häffitga attraktioner. 
Sjukt bra gjort, jag bugar och bockar för människorna som lyckats bygga upp detta paradis.

Venice beach: Och helt plötsligt förstår jag denna hysteri George visat kring venice beach. Vilken otrolig strand och vilka "häfftiga" människor. Me like. Här såg vi vart bay watch blivit inspelat och vi tog oss dessutom genom en promenad längst den kända strand promenaden till våran nästa sevärdhet.

SantaMonica piren: Är med i många filmer och känd från bay watch även den. Uppe på piren finns det diverse attraktioner, folk som spexar och matställen. Mysigt och kul att bara gå och kolla på alla dessa underliga människor.

Malibou beach: Ja det är ju där Laguna beach och oc bland många andra tv serier och filmer är inspelade så vi var ju tvugna att åka dit och titta. Och här kom faktiskt min första beavikelse, inte alls lika fint som venice. Stranden var fin tills man skulle bada och det var mer sten än strand. Men solen sken och jag älskade att leka i vågorna så den får ändå godkänt =) 

När vi inte hängde på alla kändistäta ställen, för att försöka få se någon cool typ (vi lyckades inte), hängde vi mest vid poolområdet. Det har dock inte varit någon solsemester i den bemärkelsen men lite bränna har vi allt fått! Och vilka minnen för livet. Som sagt...

Jag hoppas att LA väntar om två år när min utbildning är klar.