Fredag

Ljudet från nintendo wiis nya spel guitarr heroes ljuder ur högtalarna på tven. Och jag som tänkte plugga. Så var det med den saken. Inte lätt när man har sju syskon eller vänta nu, helt plötsligt var vi nio. hmm.. vart ska detta sluta?

Well idag är det hemresa som står överst på planeringen, och tacka vet jag X2000, för tågresa upp på fem timmar, den klarar jag inte utan syrran. Men tre timmar, det är väl överkommligt. Väl hemma är det bara att transportera sig till mataffären för att köpa in diverse mat till våran stundande fjällen resa. Och gud vad det ska bli mysigt. Det bara kryper i kroppen på mig nu, benen längtar efter att få ställa sig på skidorna igen och swicha ner för backarna. Hoppas att jag kan fortfarande bara. haha.
Efter maten är inhandlad är det dags att träffa David igen och jag har väl mer eller mindre längtat sen vi skiljdes åt för en vecka sedan. Ja och det känns som en hel evighet. Japp, det ska bli mysigt att kramas lite igen.

Annars händer väl inte mycket.


Onsdag

Trodde att jag skulle vara en av dem få som orkade sig upp för att åka in till stan, eftersom att jag (och pettson) var en av dem få som också spenderade hela gårdagens kväll med att sitta hemma, i mitt fall innebar det att plugga. Medan jag vet att Pettson hade annat för sig, men det var då ingen utgång iaf, eloge till oss. Tar igen det i fjällen.
Men det var tydligen fler som hade dragit sig upp ur sängen imorse, och jag som inte ens hade tänkt att gå på mellandagsrean för att slippa allt knuffandes. Skulle bara göra ett ärende (byta davids juklapp) och på något sätt hamnade jag mitt i allt det där iallafall. Men men, fick fixat det, och nu känns det riktigt bra.

Tåget bar av och nu är jag på plats i huvudstaden. En snabbvisit blir det, då tåget rullar hem igen fredag förmiddag. Men som sagt julen är inte över än och inte heller julstressen tydligen.

Har under kvällen provat på det mycket omtalade nintendo wii och det gjorde mig verkligen inte besviken. Ett sånt skulle man ha hemma på rummet. Gud vad vältränad jag hade blivit. Tror jag får skriva upp det på inköpslistan. Men först kanske jag ska ha en tv? haha. Så vad ska jag göra imorgon? bänka mig framför tven med en nintendo wee kontroll i näven kanske?! Eller så ska jag plugga, fan.
Mina syskon kommer imorgon med, allihopa, på samma ställe, när hände det senast, satt och räknade på det tidigare och ko  fram till att det var mer eller mindre 2, 5 år sedan sist. Det kallar jag tragiskt. Visst vi är många och det är svårt att hålla ihop oss. Men att en skillsmässa ska förstöra allting mellan syskonen, det  får faktiskt inte lov att vara så. Nej tacka vet jag att mamma och pappa skötte det så fint. Har inte vart mycket strul alltså, allting har alltid funkat perfekt. Någonting som jag är otroligt tacksam för.

Mjae, just nu önskar jag mig bara en David att hålla i handen, känna närhet och trygghet till, att prata med och skratta med. Fem dagar är tydligen alldeles för lång tid.

I just call to say I love you, I just call to say how mutch i care...

God Jul!

Ja, då var dagen med stort D över. Denna dag som alla människor alltid är så uppstressade för men som förvinner innan man hunnit förstå att den är här. Alla klappar som inhandlats med mycket omsorg och som man lagt ner massa tid på att slå in slits sönder på mer eller mindre en halvtimme. Alltid lika sorgligt när alla julklappar är öppnade och man inser att allt är över men också alltid lika skönt att det är ett helt år tills nästa gång det är dags för julstressen. Men vad hade vi gjort utan denna underbara högtid? Att få umgås med släkt och vänner, att bara vara tillsammans, att få tända ljus, sitta och prata i timmar och bara umgås, tänk om alla världens barn kunde få ha det så.

Well, nu är julen över alla klappar är öppnade och det känns både skönt och sorgsligt. Återigen som alltid, år efter år, tycker jag att den gick lite för fort. Men den där stressen som man alltid upplever inför julen kan nu försvinna, vilket känns otroligt skönt. Nu kan vi blicka fram emot att få fira in det nya året. Och det ska jag göra i Tandådalen tillsammans med min alldra underbaraste vänn Pettson, knasiga och goa Sara, min kära pojkvänn David, mfl. Ska bli helt underbart. Men innan det blir dags för fjällen blir det en trip till sthlm för att fira lite jul med pappsen. (suck min jul var inte riktigt över än)

Stilla natt...

Söndag

Grekisk folk musik strömmar ut genom högtalarna. Egentligen borde väl öronen få njuta av härlig svensk julmusik såhär på dopparedagen, fjärde advent och dagen innan julafton. Men i våran familj är väl inte allt som det ska alltid och vi värmer upp inför morgondagen med lite Grekisk musik (?) Julkänsla vad är det?! Jag har sommar och semesterkänslor. Men det känns ju iof inte heller helt dumt ska jag erkänna.

Dagen idag har jag tillbringat i stan och till min förvåning var det inte alls så mycket folk som jag fasat för inne i stan. Jag ska väl inte påstå att det var lite folk, men det var inte för mycket heller. Ganska lagom faktikst. Men att det var lite folk betyder ju inte att det ska ta mindre tid. Nej, att köpa julklapp till david kräver både tid, eftertanke och pengar ;-) Hittade tillslut två klappar som jag hoppas ska bli bra, har dock redan funderingar på att byta en av dem, har ju några dagar på mig att fundera.

Matchen igår tåls att nämnas om man utesluter den första delen av matchen. För 5-0 efter en period är väl inte mycket att skryta om, och att det krävs ytterligare två mål i baken innan vi ska vakna är väl ännumer skrämande. Men trots denna horibla inledning av matchen vaknar vi tillslut till liv och vi lyckas tillochmed skaka om Färjestaden i slutskedet av matchen då vi går upp till 7-6. Men nära skjuter ingen hare och jag antar att vi inte var värda tre poäng efter att vi mer eller mindre ståt som koner och tittat på under hela första perioden. Ska dock tilläggas att Färjestaden var otroligt starka i inledningen av matchen. Men men... hänger kvar på samma placering tillsvidare iallafall och det är ju positivt. Nu väntar en välbehövlig julledighet innan det är dags att inleda nästa år...

All i want for christmas is you..

Torsdag

Närmar sig den efterlängtade julhelgen...  Ja gud vad skönt det ska bli att bara få ta det lugnt(?)

Tentan i ekonomin idag gick väl som förväntat, sådär. Det får bära eller brista, jag gjorde vad jag kunde. Det var lite väl svårt kan tyckas. Men det är bara att hålla tummarna och ladda om, för den 9onde är det dags för tenta ingen, suck. Då står kursen inköp och varuhantering för hemskheterna. Men det ska jag nog fixa, det innebär dock massa plugg under min "lugna" julhelg.

Idag efter tentan väntade göteborg med sitt enormt stora och jobbiga utbud på julklappar. Suck, blev trött redan efter att vart inne i första butiken. Hur ska JAG veta vad alla andra önskar sig i julklapp när dem inte önskar sig nått? SÅ jobbigt. Lite improvisation och dem flesta julklapparna är klara. Har dock dem två svåraste kvar, Pettson och David, era krånglisar =) Men det ska jag nog också kunna lösa inom kort (hoppas jag).

Satt och disskuterade med min mor när jag kom hem idag. (köpte julklapp till henne idag i stan)
Jag: Det var svårt, men jag tror jag har hittat någonting som du kommer att gilla... Men jag hade lite problem, svårt att veta vad du ville ha och David var inte till mycket hjälp.
David: Nej, men det där med halsband är inte min starka sida.
Mamma: Nej, nu är det ju ingen överraskning.
Haha, bra jobbat David. Hoppas att hon hinner glömma tills julafton. hihi

Sängen kallar på mig. Tidigt uppgång imorgon, dags att återvända till jobbet igen. Det var ett par dagar sedan sist. Och lite extraslantar i januari månad låter inte helt fel. Har hört att det kanske blir en resa till London i vår för lite shopping och fotboll. Det gillar jag!

Ditt hjärta är gjort utav renaste guld.


Onsdag

Så var det onsdag igen. Jag borde egentligen sitta med böckerna i högsta hugg och studera. Men jag tänkte att jag kunde unna mig lite bloggtid, eftersom att jag har pluggat så mycket idag.

Hundra ursäkter, gick upp tio i morse för att plugga, öppnade böckerna, hann läsa ett fåtal sidor innan jag kom på att jag faktiskt var väldigt hungrig. Eftersom att klockan var 11 stekte jag lite pankakor och gick och väckte David. Efter pankakorna pluggade jag vidare ett par timmar. Okej, några avbrott för att kramas lite med David, men annars har jag faktiskt pluggat på ganska bra. Kom på att jag var tvungen att äta någonting mer innan träningen. Då tog jag fram mästerkocken i mig och stekte kyckling, kokade ris och gjorde bearnesås till mig och David innan han körde hemåt. Ja, jag har faktiskt utnyttjat mina kunskaper i köket idag mer än vad jag vanligtvis gör på en vecka. Det du Pettson, kanske ska bli kock av mig med en vacker dag?!

Några minuter till framför datorn, sen gäller det att bänka sig med böckerna igen innan det är dags att åka iväg till Ale gymnasium och avverka dagens träning. Detta ständiga pluggande gör att träningen verkligen är dagens höjdpunkt. Öland och Färjestaden väntar oss på lördag. Kan bli en spännande drabbning och man åker ju inte till Öland den 22a december för att förlora iallafall. Tre poäng och vi klättrar i tabellen, det tycker jag låter som en bra julklapp till oss alla.

Fina ord, från en fin pojk:
Att älska en människa innebär att gå med på att åldras tillsammans.



Tisdag

På hemmaplan igen.

Dagarna rinner iväg och julafton kryper sig närmare inpå. Jag har förståss fortfarande inte fått någon julstämmning. Har ingenting att skylla på. Möjligtvis att jag har blivit gammal. Den där längtan man hade när man var liten, längtan efter att få se på kalleanka, att jultomten skulle komma, få slita upp klapparna och sedan ägna hela kvällen och julledigheten åt att leka med juklapparna finns liksom inte kvar på samma sätt längre. (Tur är väl det kanske) Nu är det en längtan efter att få vara med släkten, efter att få vara ledig och bara ägna sig åt familjen och efter att känna lugnet gå in i kroppen och koppla av på riktigt. Men på något sätt känns det som om att det är för mycket som ska hinnas med.  Men vad är väl en jul utan julstress? =)

Väntar på att mamma ska komma hem med lite fika och en välbehövlig sådan. Känns som om att jag inte pratat med mamma på år och dagar och det ska bli skönt att få prata av sig lite. Resten av dagen ska spenderas tillsammans med ekonomiböckerna och massa tenta-plugg. Jag är inte ens lite sugen, men måste man så måste man. Ska även extraknäcka som taxichaufför då mamma ska ut och roa sig och äta julbord under kvällen. Lite tid tillsammans med David också? Inte mig emot, får aldrig nog.

Nu är det jul igen... eller?

David

Dem bli starkare och starkare ju mer tid jag tillbringar tillsammans med dig. Hur ska jag någonsin i ord kunna beskriva vad du betyder för mig? Tämligen omöjligt. Jag har försökt förklara genom att prata och berätta det för dig öga mot öga men mina försök har slutat med en suck och en tanke som lyder :
 "Jag fattar inte hur man kan vara såhär kär".
Jag har aldrig kännt såhär förut. Någonstanns måste kännslorna få komma ut. Jag tänkte göra ett tappert försök att skriva av mig lite. Men insåg genast när jag satte mig ner att detta aldrig heller kommer att funka. Så jag hoppas helt enkelt att du förstår ändå och känner mina känslor (?) min David.

Känslan av att fortfarande vara nykär(L)

Onsdag

På besök i södra delen av Sverige. Tja, jag kan väl inte säga att jag älskar det. Men så länge jag slipper prata med dem äkta skåningarna så trivs jag som fisken i vattnet. Skulle dem råka börja prata med dem så är det bara att avvisa dem, jag förstår ju ändå inte vad dem säger kom vi fram till idag när vi lyssnade på den skånska radion på vår färd från tågstationen i Ängelholm till Helsingborg.

Annars har jag väl inte hunnit med så mycket idag. Lite plugg, med betoning på lite där. Mer lär det bli under dagarna, annars kan det bli jobbigt nästa torsdag vill jag lova.

Missad träning idag, trist. Men förmodligen hade jag ändå inte kunnat vara med då jag sitter här och har ont i halsen och känner mig halvkrasslig. Kankse bra att jag kommer bort så att frestelsen till att spela innebandy inte kan bita tag i mig och vinna över den smarta hjärnhalva som talar om för mig att jag inte borde träna när jag är sjuk?
Jag vilar mig i form tills nästa vecka, eller? Vilar och vilar.

Igår hann jag med ett besök hos Pettson, oj vad jag hade önskat att det besöket kunde varat längre. Men man kan inte alltid få som man vill =( tycker om dig gumman. Hade alldeles för mycket att prata om. Tar igen det så fort jag kommer hem. Saknar dig redan. Tacka vettja mobilen. Men ändå...

Nej, nu är det dags för sängen. Det är inte varje morgon man får stiga upp klockan sex för att en liten sprallig unge vill visa upp sig i sina nya lucia kläder. Det är väl kanske trots allt, efter många om och men, ganska gulligt. Men kanske inte klockan sex på morgonen? Vi får väl se imorgon.

nattinatti

Tisdag

Envis så jag är dum? Mja, det var så min mamma uttryckte sig imorse när jag lite snällt trippade up runt 6 snåret och meddelade att jag hade dundrande huvudvärk och en hals som jag vet inte vad. Lite feber till det hade vart hela sanningen, men så lång hann jag inte. "Linda, vad var det jag sa, du skulle inte spelat igår, du är envis så du är dum"
Well well, men vad gör man inte för laget? Det gäller att offra lite. Även om hälsan kanske inte är det bästa att offra men... Jag är inte bitter för att jag får vara hemma och ta hand om mig själv idag. Är nästan lite njutningsfullt.
Ska försöka bege iväg till vårdcentralen snarast med tanke på skåneresan som väntar imorgon.

Matchen igår var en spännande historia och då menar jag inte resultatmässigt. Jag debuterade som back, fick ansvaret att vara kapten OCH reservmålvakt. Som dem elaka tränare Tommi, Stefan och George är lurade dem mig att Virre skadat sig. Det var länge sen mitt hjärta slog så hårt och så fort. Puh, att det inte var på riktigt. Ett stort tack till mina lagkamrater som verkligen tror på mig i dessa svåra lägen. HAHA
Terre: Men Linda är ju bollrädd.
Carro: Men är det inte bättre om Jenny står, hon har ju gjort det tidigare.
Efter det var jag ganska nöjd över min plats på backen, då jag visste att jag lika gärna kunde varit i målet. Så nära att få stå i mål har jag nog aldrig varit. Tre assister blev det i vilket fall från min klubba, men jag kan väl inte direkt påstå att jag storspelade som back. Men det var kul måste jag säga. Och slutsiffrorna skrevs till 11-0.

Lite plugg kanske?

Söndag

Andra advent och julen närmar sig allt mer... och idag fick jag min första julkänsla. Kom hem från David vid halvtio, kände doften av nybakat bröd, trodde jag ja. Mamma hade vart uppe med tuppen och lagat lussekatter. Och ja, julen kanske är påväg trots allt. För att imorse kände jag mig verkligen som ett litet barn i väntan på att julen ska komma.Det känns som om att man har för många andra måsten, grejer måste hinna göra innan jul. Alla dem där måstena bidrar till att man inte hinner stanna upp och verkligen njuta av att julen faktiskt kryper allt närmare inpå.
Men vem skapar måstena? Jag har bara mig själv att skylla. Jag undrar bara hur jag ska bli av med dem. Hmm.. någonting att fundera över kanske.

En tur till Allum för lite julshopping, eller en tur i skolböckernas värld? Funderar på vad jag ska prioritera idag. Lutar starkt åt det förstnämnda. Men jag vet att skolböckernas värld är någonting som jag måste bege mig till, blir det inte idag måste det bli en annan dag. Typ måndag, tisdag och resten av veckan. Men jag har ju hur mycket tid som helst...eller? Alldeles för lätt att skjuta upp saker.

Matchen igår nämner jag inte, är allt för fokuserad på dagens match. För idag är det verkligen dags att plocka tre poäng mot skåningarna, denna gång Malmö. Yeah!

Det vackraste jag vet, är att se dig när du sover.




Fredag

Ännu en jobbdag över... Känns som om att man börjar komma in i dem här rutinerna nu. Känner dock att jag fått lite för lite sömn, blir till att ta igen dem inatt, så man orkar springa imorgon. För då ska vi sopa banan med RBK!
Undrar hur lång tid det dröjer innan kroppen säger ifrån på riktigt. Visst jag känner mig stressad och känner att jag har för mycket att göra för mitt eget bästa. Tyvärr kommer inte min hjärna (och jag) fatta det förrns kroppen säger ifrån.

Matförgiftning - bra Linda! Lite pizza som uppladdning för morgondagen. Ingen köppizza dock, det blir georges lagade. Finns det någon godare? tvek.

Har även laddat ner en Julskiva(?) idag. Stolt över att jag fattade hur man gjorde. Men hur bra var den liksom "idrottens julskiva" ingenting jag kan rekomendera iallafall! Var väl inte den jag hade planerat att ladda ner heller. Men står allting på engelska kan det ju bli hur som helst. Det är ju inte lätt liksom.

Hört att det är Pettson och Kalle kväll idag. Lite idol och mys... mm det gillar jag! För tjejen, du är fantastisk.
Natten ska spenderas hos David. Stackarn, jag kommer väl somna innan han hinner blinka! Like always.

Inatt är jag din.


Torsdag

Lång dag
Glad Linda
Trött Linda

Ja, dagen började tidigt med jobb. Direkt efter jobbet var det bara till att åka och hämta david på centralen. Hem till hans farmor(?) Hej lyxvillan. Ja tack, vill gärna ta över det huset någon gång =) Vidare hem till David för film med david och martin. Okej, ett stop på MC donalds också, men det vill jag helst av allt inte erkänna.

Gumman, vännen, hjärtat, Pettson, Tänker på dig och allt som händer dig(L)

Kort och koncist!

Måndag.

Redan måndag igen.

Natten gick alldeles för fort. Jag hatar när jag måste säga hejdå och bege mig hemåt. Varför måste det vara så svårt? Jag vill inte lämna dig, aldrig. Men man inser att man måste, bara för att man har massa måsten hemma. Jobb, träning och framförallt skola. Får jag bara ett jobb hos dig till våren, så vet jag att det löser sig efter sommaren. Då är det slut på allt längtande, då slipper vi dem här tråkiga hejdåen. Mmm, jag gillar denna tanken. Låt det bara inte förbli en tanke, låt det hända på riktigt. David (L)

Söndag

Dessa söndagar, varför måste dem alltid komma? Men egentligen, vem orkar hålla reda på veckodagarna. Alla dagar kommer och dem går... ingen är den andra lik, eller? Inte i mitt liv iallafall.

Helgens match, vad ska man säga? tråkigt, men sant! Vi spelar otroligt  bra i första, börjar komma efter i andra, för att sedan inte orka(?) i sista perioden. 6-4 slutade matchen, sett till hela matchen kanske dem var aningen hetare, men jag måste säga att jag tycker att vi var värda ett poäng. Dommarna var under all kritik, men tyvärr lönar det sig inte att gälla på dem såhär i efterhand, inte under match heller för den delen. men men... bara att ladda om för nästa helg brudar, för jag har hört att vi ska ta sex poäng då!

För övrigt var ullaredsresan en hitt. Påvägen ner insåg vi nöjet med att åka flera varv i rondeller, eller pettson? Mycket sjukt. Men vad skulle man gjort utan dig liksom? förmdligen deppat ihop, du gör mina dagar ljusare! Hittade en del smått och gott... mestadels juklappar och saker till rummet. Och gud vad sugen man blir på att frigöra sig från hemmet och skaffa något eget när man hittar alla dessa prylar. Ser faktiskt ut som om att det blir en flytt efter sommaren. =)

Helgen har förövrigt spenderats med papps, lena och syster yster (i fredags även med farmor). Idag införskaffades en ny dator. Tack papps! Pappa begav sig hemmåt idag, jag blev avsläppt hos david. Nu sitter jag i skövde med min dator som min kära pojkvänn hjälpt mig att starta igång. Mmm, i like!
Ser ut som om att det snart blir sängen eftersom att jag imorgon ska ta mig hem till göteborg, föreläsning väntar klockan halv ett, eller redovisning av ett arbete. Mja, sådär sugen!

Nio månader igår, och som sagt, dagarna kommer och går. Månaderna springer iväg... och jag bara njuter. Låt mig aldrig vakna ur denna drömmen. Älskar dig så!