Svensk sommar!

Regn,Regn,Regn,Regn,Regn!

Hur kul är det liksom? Jag vet jag är ändå inomhus hela dagarna, i en vecka till iallafall. Men sen kräver jag att solen visar sig för mig och bränner mitt skin lite, för nu behövs det verkligen. Jag vill ha värme, jag är tillochmed så desperat att jag börjat kolla på sistaminutenresor, utan att ha någon att åka med, och jag har funderat på att ta mig en trip helt ensam. (men jag är nog för feg)

Varför förväntar man sig att man ska slå upp ögonen och mötas av solen strålar på morgonen? Vi alla vet att chansen att det händer är mycket liten. Men ändå blir jag lika besviken varenda morgon. Jag måste lära mig att ta vädret för vad det är och inte gå runt och gnälla. MEN, jag kräver fint väder under dem få veckor jag inte ska jobba denna sommaren! Förmodligen kommer det inte bli så och då får jag väl lita på solariet istället...

Äntligen fredag!

 

Dave*

image30

You are my sun when rain is falling, you are the air that im breathing, you are the moon when the night comes, you are the one that makes me belive in desteney.

Grattis på 21års dagen min MOPPEPOJK.    haha =)

Stjärnan

Jag mins när vi var små och lekte. Jag var sju och du två år yngre... Du, jag och Fia. Sofie fick inte vara med "för hon var en månad för liten" haha. Vi lekte att vi jobbade på restaurang, hade egen frisörsalong och vi spelade massa fotboll... Vilka tider! =) Detta ständiga spring upp och ner för stigen, att inte grannarna fick spader  är ett mysterium. Sen började jag skolan och detta ständiga tjej/skit - snack började. Vi har dessutom en rad dansuppträdanden bakom oss. Sedan har det bara fortsatt och idag tror vi att vi är värsta popstjärnorna, men alla vet ju att det där bara är en dröm, iaf för våran del... haha.
Men du har nu förverkligat en dröm, påväg mot landslaget och gud vad jag är stolt över dig Malin. Jag bara väntar på att få se dig i den blågula dräkten, för jag tror att det blir en tripp för att kolla på juniorVM i år!
Grattis och lycka till våran superstar!

Malin till landslaget shalalalala....

En otrolig saga..

Prinsessan i en otrolig saga. Väck mig inte ur min dröm!
Hur kan allt helt plötsligt kännas så underbart? säg bara inte att jag snart vaknar upp och inser vad som egentligen håller på att hända.

Midsommarhelgen har vart en ren njutning. Massa god mat serverat på guldfat. Massa sömn och massa lek med små busiga barn och en del bad. Även om det inte var mina egna syskon kändes det så till stor del! Saknar dem en hel del måste jag säga. Även om helgen inte blev lika livad som förväntat så var det en välbehövlig lång ledighet jag fick. Tack David med familj för en fantastisk helg <3

Du är guld värd!

Tomhet..

Nu har jag vart ensam hemma sedan i fredags och dessutom klarat av en hel natt själv, utan varken david eller johanna... Men jag måste erkänna att jag inte sov så gott... men jag klarade det iallafall =) Det är en härlig känsla att få komma hem och rå om sig själv, göra som jag vill, slappa, ingen som klagar eller säger gör det och det. Jag tar allting min egen takt och gör det jag känner för just för tillfället på så sätt får jag också gjort allting, jag liksom laddar upp för att göra dem där tråkiga grejerna som att diska och tvätta OCH hämta posten. Fast jag måste erkänna.... Nu börjar jag faktiskt sakna min familj. Fast det gör jag väl bara tills dem är hemma igen, kanske.
Det är lite tomt här hemma, ingen som skriker och gapar. Ingen som lagar mat till en och servar en med tvätt och disk, jag måste liksom göra allting själv. Men jag är stor nog nu!

Helgen var underbar.. Johanna, Terre, Jennie och Pettson, är det så att vi har en superfemma? haha. Ni är bra ni!!

Fredagen blev bättre än väntat, grill, en del folk, massa chill, mys, en svart korv (visst var den din favorit pettson?) lite alkohol, mer för vissa än andra dock! 
Lördagen står väl lite i sogens tecken dock, pettson lämnade oss för två veckor utomlands! Jag och johanna shoppade lite för att försöka bli på bättre humör ;) och drog med oss David och Martin som efter två timmar fick ett spel och drog med oss hem. Vi förstod ingenting, två timmar? det var väl inte så farligt? bättre kan ni grabbar. haha. Vi avrundade dagen med en film och ett tidigt godnatt.
Söndagen startade med en låååång sovmorgon. Johanna åkte till joakim, jag och david åkte till stan, köpte shampo och balsam, åt och åkte hem. Vi kollade några filmer, åt lite och jag blev lämnad ensam medans min man åkte till Skövde för att hämta och fixa diverse grejer även för att spela en del fotboll anar jag. 

Nu har jag påbörjat min andra vecka som vuxen, arbetarkvinna =) Och jag trivs faktiskt väldigt väldigt bra. Jag hänger mest i kassan och knapprar på datorn och anstränger mig väl inte allt för mycket. Men bra går det iallafall, och inte ett enda klagomål hittills, kan det var för att jag ett antal gånger råkat lämna tillbaka några ören för mycket till kunden? - det kan jag väl inte tro.
Men vafan, detta ser ändå ut att bli en kanonsommar! 

Sommar och sol, höga berg och djupa hav, det är mina drömmar gjorda av!  

Frihet

Man känner sig så fri, bunden men ändå på något sätt fri. Att gå till jobbet är någonting jag bestämt själv att jag ska göra, ingen tvingar mig att gå dit, ingen tjatar om att jag måste göra läxor, ingen ångest dagen innan prov. Så himla skönt!

Och jag börjar komma in i jobbet, ingen stress, ingen som tjatar längre. Vi chillar, gör det i våran takt och fikar, heeela dagarna. Det är såhär jag vill ha det =) Morbror, morbror, tack för att du grejade detta! Extra kul att vi är på samma ställe och kan springa och reta varandra hela dagarna, för det är vi ganska bra på.

Imorgon åker min familj till cypern och lämnar mig alldeles ensam hemma. Hur ska detta gå? Jag och mamma var och handlade igår, pan pizza och micromat. Haha. Nej det blev faktiskt en del grillkött och annat också, för det behövs ju inför veckans grillkvällar! Johanna, min puff, flyttar in imorgon, ska bli underbart att få en vecka tillsammans med dig. Det var längesen, alldeles för längesen. Studentnojan har tagit kol på oss, vi tappade det liksom. Haha. Nej skärpning på oss, här och nu! Mys i en vecka, JAVISST!
Och imorgon är det chillkväll med brudarna, eventuellt några grabbar med. NICE!

Pettson, du får inte åka ifrån mig. Hur ska detta gå liksom? Ingen Pettson i två veckor, shit! Nej, vi binder fast dig imorgon så får du stanna här med oss, du kan också få flytta in, trion samlad liksom. Fattar du hur grymt det hade varit... vilken vecka vi hade haft. Nej, men hoppas att du får en underbar resa (L)

David, finner inga ord, du har hjälpt mig att hitta tillbaka, tror jag.

Nu blire en härlig brottarträning, får se hur mycket min klena kropp klarar av idag. Jag känner mig så vek, men nu ska det byggas muskler. Oja.

Kärleken är vacker, tål alla attacker!

Godis jouren

Ja jag hörde att det var den George hade idag =) och jag och mamma blev sååå lyckliga, nu bara väntar vi. Det borde ju inte ta mer än två minuter, för det är väl inte mer än den tiden dem har på sig när dem ska ut och släcka bränder och detta är minst lika viktigt =)

Och jag tillhör numera kategorin ARBETARE. Gud vad jag knegar på dagarna. Idag har jag fått lära mig kassan lite, men jag lovar, detta kommer ta tid. Lite för mycket att hålla reda på innan jag är proffs.
Snickarna blir brunare och brunare, och jag blir blekare och blekare. Ja, lite ångest har jag, men vänta bara tills min semester kommer. Då ska det pressas, eventuellt en resa i juli med, hade inte suttit helt fel! MUMS.
Och ja, jag trivs faktiskt bra på jobbet, trots att det är lite jobbigt. Men jag har ju alla grabbar runt omkring mig och det skadar mig aldrig. haha

Nu väntar jag på DAVE och godis och en härlig myskväll. Chanserna är väl iof ganska stora att jag slocknar tidigt idag med. Igår när jag kom hem från träningen duschade jag och åt, sen la jag huvudet i mammas knä i soffan och slocknade innan nio. Vad hände där liksom? Gubbar jag har tappat det totalt!

Vad vet du om kärleken innan du förgäves hatat den?

Jag har tappat det...

Oj, har jag någonsin varit tröttare? Allting slog tillbaka helt plötsligt.

Igår var jag ute vid havet hela dagen och degade med min kära, älskade mamma. Sen var den en kall dusch innan det bar av till stan för att kolla bio. Spiderman 3 blev det, och jag avråder alla som tänkte se den från att se den. Jag sov mig nästan igenom hela filmen. Efter bion bar det av hem till David, där jag genast somnade på soffan. Han väckte mig och jag stapplade in till sängen där jag genast somnade om.

George kom och hämtade mig på morgonen och det bar av till hemlig ort. Den hemliga orten visade sig vara Kullavik och vi har badat, solat, grillat och haft segelrace hela dagen. Surte IS (L)

Nu pallar jag inte mer.

Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kapprifol....

Fy fan va jag är bra

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, fy faaaan vad jag är braaaa!

Bästa dagen i mitt liv var torsdagen. Den började 05.00 och slutade 04.30. Och efter det var jag minst sagt omtummlad. Men vilken kännsla... springa ut ur skolan, hoppa och skrika och veta att man aldrig mer behöver komma tillbaka. När jag träffade släkt och vänner på skolgården stog jag bara och skakade, det var helt underbart. Allting bara släppte och tårarna var sjukt nära...! Efter att ha kramats om, blivit fotograferad och tagit emot blommor begav jag mig mot ett flak som stog och väntade. Och vad roligt vi hade, upp och ner på avenyn tre gånger. Är det konstigt att jag fortfarande inte har fått tillbaka min röst? =) Pappa plockade upp mig vid götaplatsen där hälften av gänget badade, jag höll mig dock på avstånd. Från götaplatsen och hem satt jag och skrek, med lite hjälp av Malin och Sofie... och jag tror ingen missade när jag anlände till Herrgårdsvägen, haha.
Väl hemma blev det presentöpnnandes, massa gäster, massa mat, massa dricka och massa kramandes. Tack alla som kom för att ni orkade pallra er hem till mig, det betydde otroligt mycket.
Sen bara fortsatte kvällen i en himlans fart. Parklane var en hel historia för sig, fy fan va kul vi hade, stog på baren hela kvällen, Jennifer kan man säga att vi hade tappat det totalt? haha

Jag och Jennifer: Oskar du har tappat det!
Oskars tjej: Vad är det du har tappat?

(internt, så himlans kul)

Och vad kan man säga om mcdonalds liksom, jag dör av skratt bara jag tänker på det. Jennifer kunde ta en kille som låg och sov över sin mat, och jag köpte mat för 60 kronor men det ända jag slutligen fick i mig var en chesburgare, resten åt Jonas upp eller slängde iväg. Vad hände där liksom?
Sen blev det taxi hem och ett par timmars sömn innan nästa dag började.
Var det studentfirande igen eller? -oja

Det var mina kära och älskade vänner, johannas och Tereses, tur att ta studenten. Och det blev en till helt galen dag/kväll/natt. Vi tappade det totalt när vi (pågrund av att vi missade bussen) hamnade på BALANCE i Nödinge. Och Jennie nej, vi hade inte tappat blansen. hahahaha. Sen bar det av till mig, byta om och kila ner till Terre där det var fullt drag. Vi begav oss in till stan, och jag skulle nästan vilja säga att denna kvällen blev ännu galnare.
Tack för två helt fantastiska dagar gubbar och gummor.

Idag är vi alla helt förstörda och min kära David har kommit hem så det blir nog mys och sömnsömnsömn inför morgondagen. Jag är så SJUKT nyfiken på vad vi ska hitta på.

Nu orkar jag inte mer. STUDENTEN, BÄSTA DAGEN I MITT LIV!!

Vi har tappat det totalt brudar!
  

Här kommer alla känslorna...

På en och samma gång...

Imorgon är det dags, och jaa, vad känner man egentligen? - Allt på samma gång!

Så mycket som vi har hatat och älskat varandra det senaste året. Det kommer bli så tomt att inte komma till skolan varje morgon och veta att alla bara är där. Vi ska splittras nu och gå våra egna vägar. Även om jag är helt övertygad om att vi kommer fortsätta ses kommer det inte vara samma sak. Minst sagt SORGLIGT!
Men va fan, vilken kännsla att få springa ut ur skolan och veta att man aldrig mer behöver ställa klockan på 05.15 och gå upp för att åka buss i en och enhalv timme till skolan. Och vilken lycka att känna att man aldrig mer är tvingad att sitta och plugga dag in och dag ut (även om man säkert kommer välja att göra det själv). Vilken lycka att springa rakt ut i friheten och känna att man nu har allt i sina egna händer.
Men vad händer sen? Vart tar tryggeheten med skolan vägen? Tänker man så blir man orolig och dem stunderna har även funnits hos mig (även om dem verkligen inte finns just nu). Men det löser ju sig alltid tillslut, någonstanns tar jag vägen och gör man bara sina val och verkligen tror på dem så slutar det bra, det är jag nästan säker på.
Jag hade kunnat skriva i timmar, men jag har en dag imorgon att tänka på.
En god natts sömn är verkligen vad jag behöver innan jag ska hoppa och skrika som en dåre imorgon. 7.30 nalkas champanjefrukost innan det bär av till skolan för diverse firande =)

För nu är det faktiskt nära!

En dag som prinsessa.. 2/6

Min bal, en av dem mest underbara dagarna hittils i mitt liv! =)
Vaknade tidigt, min mamma körde mig till frissören. När jag gick därifrån var jag riktigt nöjd, som jag nämnt tidigare. Dagen blev mycket lång, satt och räknade timmarna och minutrarna, men fem blev det dags för lite sminkning. Den stog sofie för, och sofia stog för att fixa naglarna. Vilken underbar familj man har! Tillslut blev det dags för det jag så länge väntat på... Klänningen togs på och jag kände mig som en riktig prinsessa. Mamma, vilket jobb du gjort, och vad fint det blev, du ska ha en stor eloge. Tacktacktack!

Pettson, Micka, Terre och Malin kom förbi och det blev massa massa fotandes innan min kavaljer slutligen dök upp. Då blev det ännu mer fotandes innan vi begav oss mot bilen. Bilen som skulle ta oss till götaplatsen där vi mötte upp resten av våra underbara vänner. Och gud vad fina alla var, man kan inte ens finna orden. Helt underbart är det ända jag har att säga! Efter ännu mer fotografier på götaplatsen, gick vi mot valand efter orkesten göta lejon. Väl inne på valan väntade ett glas champanj och ännu en fotografering och lite mingel, innan vi fick gå in i matsalen. Där åt vi, körde hejaramsor och pratade massor. Efter efterrätten kom valsen, som vi aldrig lyckades få till, jag och min kavaljer, efter en del tramp på klänningen gav jag upp och vi gick och satte oss. Och vad händer då? -Amelie hör jag Caramia? -Oja. och vi rusar genast till dangolvet där vi tillbringade resten av kvällen med alla andra svettandes, vackra människor. När vi slutligen skulle bege oss hemåt åkte skorna av och fötterna var fulla med blåsor och var nog väldigt arga på mig. haha. Men jag åkte ändå hem med ett stort leende på läpparna.
Tack för en underbar kväll. Min underbara klass, Filip, min familj och Joels pappa som snällt körde oss.

image29 
Kommer mer bilder imorgon om allting vill funka som det ska då.

Vad är väl en bal på valand? Förskräcklig, förfärlig och alldeles alldeles UNDERBAR!


Mot jobbet..

När var jag såhär trött senast? jag vet inte. Jennifers student i fredags och min bal i lördags har minst sagt tagit på mina krafter. Tyvärr hinner jag inte skriva något om balen nu, men jag lovar att inom en snar framtid lägga upp en del bilder och berätta om min helt fantastiska kväll!
Nu bär det av mot jobbet...
 
Arbetarkvinna =) haha

För NI har tagit studenten!

Sara, Jennifer, Anna, Lena, Pierre, Mp, Jonas.... listan kan göras lång och FAN VA NI ÄR BRA! Sicken underbar dag det var igår. Var och kollade när jennifer och sara mfl sprang ut ur skolan och vilken glädje. "den blomstertid nu kommer, weeeei" Jennifer, du är underbar! Jag och terre stressade efter att ha uppvaktat brudarna hem till mig och käkade och duschade. Därefter bar det av till Jennylund, och herregud. Jennifer, HÖRDE JAG SKÅL? - SKÅÅÅÅÅÅL.
Efter en del mat, tårta och dricka bar det av till stan och wish... där började det väldigt fint, hela avenyn ner med taxin, nervevade fönsterutor och en del gapandes. Sedan skulle jag ta en tidig buss hem pågrund av att jag har bal idag. När jag ska ta upp gaderobsbrickan och busskortet är dem borta? Varför händer detta alltid mig. Väskan har vart stängd hela kvällen, jag har inte ens öppnat den för att köpa någonting i baren, och ändå är grejerna borta. Någon måste ha snott dem. Så ett samtal hem löste mina problem och jag var hemma runt ett! Har idag fått ta tag i att ringa å kolla om jackan finns kvar och förmodligen gör den det. Men busskortet är nog som väntat borta.

Men vilken kännsla att se alla lyckliga studenter, springa ut i friheten. Och denna kvällen är någonting jag sent glömmer. Nästan alla gamla klasskompisar på plats och guuuud vad jag tycker om er! Fick dessutom träffat pettson(L)

Tack alla mina underbara flickor och pojkar för en underbar kväll (L)
Och tack alla som försökte hjälpa mig att få ut jackan =) Filip, Matte, Johanna, Jennifer, Pierre, Sara.  

Nu längtar jag ännumer än vad jag gjorde innan.  

Så, baldags idag ja. Det är nästan så att man glömt bort att det ska avklaras innan studendagen. Men var hos frissan tio imorse och GUD vad jag är nöjd. Gick därifrån och sken som en sol. Tårarna var nära på mamma när hon såg mig, och än har jag inte sminkat mig eller satt på mig klänningen, vänta bara =)  Gud vilken underbar kväll detta kommer bli... och solen skiner. Kan det bli bättre 19.15 ska vi vara på götaplatsen för fotografering, sen bär det av ner mot valand. Gud vad jag ÄLSKAR studentlivet. Kan det hålla på föralltid?

DAVID, kom hem!


För ni har tagit studenten, för ni har tagit studenten, för ni har tagit studenten, FY FAN VA NI ÄR BRA!!