Onsdag

Gäsp... zzz! Ska försöka hinna skriva ett inlägg innan jag kryper ner under täcket.


Denna onsdag har bjudit på 8 timmars jobb, dessutom har jag haft en helt underbar och mysig kväll på alla sätt och vis. Trerätters middag, bland det godaste jag någonsin ätit måste jag medge. Dessutom tre timmars (!) pratstund, JA, vi ses nästan varje dag, men vi har ändå alltid massor att prata om. HAHA. Jag har bara min älskade vänn Pettson att tacka för detta. Gumman, vad skulle jag göra utan dig? Kan aldrig få för mycket av dig Honey.

Har hört att det ska bjudas på äventyr imorgon, får väl se om vi kommer hem hela! Julklappar ska det handlas iaf, och inte lite heller =) Ska bli riktigt mysigt tjejer.

För mina Riktiga vänner kan jag gå över eld och vatten!

Måndag

Så var det måndag igen och början på en ny vecka. Kunde inte startat bättre... Ett år äldre och jag känner mig faktiskt aningen smartare och mer ansvarstagande, eller inte? 

Vaknade 05.45 av att alarmet på mobilen ringde. Men eftersom att jag vaknade ur min goda sömn och upptäckte att jag hade David bredvid mig var jag ytterst nöjd med tillvaron. Låg kvar en stund innan jag pallrade mig upp för att göra mig iordning för en lång dag (som ännu inte har fått sitt slut).
En tripp till arendal/torslanda, kalla det vad ni vill, för att lämna mamma på jobbet. Sedan bar det av till centralstationen för att lämna David vid tåget, alltid lika sorgligt att ta farväl, även om vi vet att vi kommer ses så snart vi har chansen igen. Vidare till Dios för att jobba i fyra timmar, till banken, till skolan och återigen till arendal/torslanda för att denna gång hämta mamma. (snurrade bort mig totalt och kände mig ganska vilsen, men det tar vi i ett annat kapitel) En sväng till gymmet med mamma, där jag snällt satt och väntade medan hon tränade, väl hemma hann jag nätt och jämt slänga i mig maten innan det var dags för träning.
Puh, skönt att även denna dag går mot sitt slut!

Min födelsedag spenderades med släkt och David. Mycket mysigt och uppskattat! Börjar inse att folk tycker att jag borde flytta hemifrån... En tvättkorg, två stekpannor och en gryta?! hmm. Linda fatta vinken.

En alldeles egen IPOD beställd från USA är påväg också. TACK DAVID <3

Den här kärleken kan jag gå över eld och vatten för!

Fredag

För visso finns det många fördelar med att äntligen ha sitt körkort, men det finns även vissa nackdelar.

"kan du köra mig dit?" 
"Linda jag behöver skjutts"
"mamma sa att du skulle köra mig dit"


 I början njöt jag av det, jag tillochmed erbjöd mig att köra. Men efter många om och män har den trenden vänt. För hur jobbigt är det inte att faktiskt ta på sig kläder, gå ut och sätta sig i en kall bil, köra den långa vägen åt ena hållet och sedan behöva köra den långa vägen hem igen, alldeles ensam! Well, vad gör man inte för sin älskade syster.
Idag är det en tripp till landvetter som väntar. Sen hem och hämta min egen väska, traska ner till bussen och så har jag en alltid lika trevliga, uppmuntrande, glamorösa, kalla det vad ni vill, tågresan till skövde framför mig.
Men vad gör man inte för kärleken =)

Dagen har varit händelserik, men ändå inte. Ganska grått och tråkigt faktiskt, väldigt grå och tråkig om jag ska vara ärlig och det måste jag ju vara. Även om jag lätt framstår som en gnällig gammal kärring då. Smällar man får ta. Skolan, banken, lite mat och lite sömn. Är övertygad om att kvällen drar upp mysstämningen på den här dagen betydligt, för sådanna här regninga gråa dagar vill man inget heldre än att äta en god middag, för att sedan krypa ner under täcket och titta på en romantisk kärleksfilm. (risken för att jag somnar innan hälften av filmen har gått är iof 100/100 men) 

so long, farväl.

Onsdag

Och det slog mig plötsligt... Att jag glömt nämna någonting om våran stundande fjällenresa. Det är Tandådalen som väntar oss. Efter mycket om och män, kanske vi har bestämt oss för en stuga, eller? kanske inte, haha. Man ska adrig vara nöjd.

Från början hade vi en liten mysig stuga, sisådär  1.5 kilometer ifrån Tandådalen. Eftersom att det inte fanns mycket annat att välja på. Men jag insåg ganska snart att David inte var den som ville bo långt från backarna och att han inte skulle ge upp i första taget. Och efter att ha fått reda på att Tandådalen är känt för att ha Sveriges bästa afterski fanns det än mindre tankar i hans huvud på att ge upp.
- VA, vi kan ju inte köra till och från backen om dem har Sveriges bästa afterski?! 
Haha. Njae efter lite funderande kom vi fram till att det kunde bli jobbigt.
Efter att David suttit och uppdaterat sälens hemsida en hel förmiddag (nej, han har ingenting annat att göra på dagarna) så kom det upp en lägenhet 100 meter från backarna. Vilket betyder att vi bara kan knäppa på oss skidorna och åka hem från afterskin. Ja, vi får väl se hur många ben som är brutna när vi kommer hem ;-)
Detta är dessutom en 6bädds stuga vilket innebär att vi raggade upp våran älskade "Sara (stighelmer) Hederstedt" på vår väg mot bokningen. Synd bara att vi tappade vår goda vänn Johanna påvägen och fortfarande är en mann kort.  Är det någon som känner sig sugen är det bara att höra av sig, vi fortfarande en plats över! 
Trångt vill jag lova att det blir, men det gillar vi, det är ju bara mysigt! 

Pettson, vänta med att planera nästa nyår tills detta är över. Men Thailand låter inte dumt. Jag är deffinitivt på! =)

Någonting säger mig att nyår 07/08 kommer bli utöver det vanliga.                                  


Tisdag

Ja, så var det början på ännu en vecka... Inte vilken vecka som helst.

x Jennifer Andersson är tillbaka i landet
x Jag fyller 19 på söndag
x Spelledig helg

Helgens match Surte - Ingelstad slutade 3-3 och jag kan tyvärr bara konstaterat att resultatet trots allt var rättvist. Mycket märklig match att spela. Jag lyckades ändå hänga en boll, efter att jag kasstat iväg en frustrerad motståndares klubba upp på läktaren. Tror det ska bli min nya greg =)
Gårdagens match IBF göteborg - Surte, som spelades i vallhalla, min personliga favorit hall, slutade 4-1 till oss. Helt rättvist dessutom. Och gud vad skönt det var att sätta dit dem. Efter att jag blivit tacklad i motståndarnas knä, ställde jag mig argt upp och skickade in en boll på mål som Sofie L snällt petade in... Sedan förtsatte det i en rasande fart, två mål och ett assist blev det från min klubba. Man kan väl säga att jag var på IBFs avbytarbänk och hämtade energi.

Vissa helger blir sådär underbara som man egentligen bara kan hoppas på. Jag fick en smak av allt jag verkligen tycker om, Innebandyn,  David, familjen, kompisarna. Mmmm! (L)


Znark!

Onsdag

Så var det vinter igen, eller? Tror ni att den är här för att stanna? Det tror iallafall inte jag.
Alltid lika mysigt när första snön kommer, men efter första slasken är man lika trött på den som precis innan den  försvann förra året... Pettson, håller med om att den hade kunnat komma dagen innan jul och försvinna efter nyår. Utan några slaskigheter. Ja tack =)

Linda borde plugga

Matchen mot Marstrand, eller, ska vi kalla det match? Hur som helst så förstörde dommarna hela matchen och större delen av våran fokus gick till domarna istället för på spelet. Men jag måste säga att jag inte ens orkade bry mig, det var under all kritik och det ända man kan göra är att skratta. Vi lyckas till slut vinna matchen med 3-1 och tur är väl det, för vi vet väl alla hur jävligt det är att förlora ett derby. Min klubb lyckades näta två gånger, även om det ena målet var ganska oglamoröst, men även dem räknas ju som tur är.

Linda borde plugga

Och idag har vart en såndär dag där mina tankar bara har gått till David. Ibland är det tufft att befinna sig 1.5 timmars tågresa ifrån varandra. Typiskt att jag är så kär!

Orka plugga


Söndag

Så var det söndag igen och denna helgen minst sagt sprang iväg... Kan bara säga att det borde vara betydligt fler helger som denna. Eller? Det kanske är tur att det inte är det när allt kommer omkring =)

På fredagen var det äntligen dags för den efterlängtade Hard Rock festen. Vi startade hemma hos Jonna och vandrade sedan vidare mot Hard Rock. Kul och tur att vi småttingar kom in trots allt, för det var längesedan jag hade så roligt. Som vanligt när man hänger med världens skönaste gäng så har man kul. För vad hade kvällen vart utan Surte IS? Gillar er starkt tjejer.
Vaknade tidigt lördag morgon, vad skulle det bli av den här lördagen? Jag bestämde mig, pigg som jag var, för att det inte fick bli en såndär seg dag, som vissa lördagar, dagen efter utgång, har en viss förmåga att bli. Jag tog tag i mig själv, längtan efter David vägde starkt och det blev därför en tågresa till Skövde. Okej, tågresan var tråkigare än vanligt, men vad gör man inte? Jag ångrar det inte en sekund (som vanligt). Kan inte få nog av min egna idolOla.  Så det blev en bra, mysig lördag. Pizza och massa sömn, precis vad jag behövde.
Idag ringde klockan vid tio och det var dags för hemfärd, emot min vilja. Lika jobbigt att lämna varenda gång. Detta lär ju sluta med att jag bosätter mig i skövde, kanske, eller inte, vem vet =) Tågfärd hem iallafall, sen var det släktkalas, alltid lika trevligt. Och jag klagar inte när jag får vara med min ettåriga kusin och mysa. Och idag (för första gången) utyttjade jag mitt nytagna körkort, fick agera taxi under kvällen, åt hela familjen till släkt kalaset, och även för min syster, till och från stadslagsträning. Och ja, jag måste säga att det känns helt jävla underbart.

Imorgon väntar skola och match.

I love you, you love me, take this gift and dont ask why....

Torsdag 8/11

Detta är en dag jag sent kommer att glömma...

Och det är inte för att jag trotsade alla vädergudar, alla västtrafiks bussar och nattmörkret för att åka upp till skatås, inse (till min besvikelse) att vi enbart var fem spelare + två tränare + karin&doris på träningen, för att sedan ge oss ut på 8an och komma tillbaka helt dyblöta och frusna! Men vi gjorde det iallafall.

Så varför är detta en dag som jag förmodligen aldrig glömmer? Kanske för att jag lyckades ta körkort idag, kanske =) och ja, sällan har jag varit så glad. Jag har dock inte hunnit ta mig någon tur än. Men nu vet jag att jag kan iallfall, det är ju det som räknas. haha.

hmm.. vad händer imorgon liksom? återstår att se... Vet inte vad jag vill, orkar och är sugen på just nu. Eller just nu vet jag vad jag är sugen på...(sova) Men imorgon vet jag inte vad jag är sugen på.

brumbrumbrum