puh...

Å äntligen har jag en sekund över att bara få slå mig ner vid datorn utan att vara påväg någonstans, förutom till sängen dvs. Kan bara konstatera att jag lever ett stressigt liv för tillfället. Men jag kan även konstatera att jag är så nöjd med tillvaron just nu att jag inte kan annat än le, bara le. Me love my life. (just nu, men humöret kan sväng fort)

Pettson, påväg hem? eller hemma? hur som helst, grymt saknad. Av fler än mig antar jag ;)

Annars har veckan vart fullspeckad med jobb, david och ? ingenting egentligen, men ändå har jag haft så mycket att göra. Suck, vart tar all tid vägen. Och plötsligt slår det mig att jag snart bara har ett år kvar på min utbildning. Vad ska jag sedan göra? Jobba? Växa upp på riktigt? Tanken skrämmer mig lite. Men det börjar väl bli dags. Att komma hemifrån hade inte suttit fel just nu!

Idag har jag och soffsan träffat papps och övriga släktingar åt det hållet och det händer ju inte allt för ofta. Det jag trodde skulle bli lite sisådär slutade i en riktigt lyckad dag. Jag njöt av att bara få vara där. Sånt behövs ibland.

Snurrigt inlägg, känner mig alldeles för trött för att skriva någonting vettigt, så jag avrundar där.

Life is wonderful...

Kursintroduktion?

Så har man kommit ner på jorden igen, det var inte länge man fick njuta av att vara dumleslagsmästare. Haha. Önskade för en stund att jag kunde fått ha en veckas påsklov eller nått som belöning, men ha, jag kan ju drömma vidare. Idag pulsade jag mig igenom snön ner till bussen, till ingen nytta. När jag kommer fram till skolan visar det sig att kursintroduktionen blivit framflyttad till 9.00 och där stog jag 13.15 och trodde att jag var i god tid. Nej, det var bara att vända hemmåt igen. Okej, jag var väl inte allt för besviken över att missa en 3 timmar lång kursintroduktion. Åkte hem och somnade på stört... Mycket skönt!

Sedan jag kom hem har jag fått två positiva samtal, arbetsintervju torsdag, arbetsintervju måndag. Men många sökande och chansen är väl unjefär 1 av 300 men men... kommer ju aldrig få nått jobb om jag inte ens går på intervjuerna så det är bara att pallra sig iväg och hoppas att jag kan övertyga. Annars blire en del jobb onsdag, torsdag och fredag. Hade egentligen tänkt pallra mig till skolan på torsdag. Men till min förvåning hittade jag de förinspelade föreläsningarna på vår skolmail, orka gå till skolan när man kan sitta hemma och ha föreläsning liksom! Hur skönt som helst juh.

Annars så har min pojk anlänt till världen igen efter ett par dagar i åre. Skönt att ha tillbaka honom på säker mark. Att man kan sakna en person har jag förståelse för men så som jag saknar dig, det är helt otroligt! <3

Annars är det allmänt tomt utan pettson i trakterna!

tjo-flöjt!

Guld!

Vad finns det att säga? Matchen i morse var väl mindre bra, men vi kunde vinna med 1-0. Finalen satt troligen redan då i mångas bakhuvuden och dessutom var vi bara nio utespelare varav en var vår kära målvakt. Men vi lyckades tillslut göra att mål mer än motståndarna och vinner matchen. Till vår förvåning får vi strax därefter reda på att Marstrand väntar i finalen. Blandade känslor från mitt håll, derby är alltid roligt, men marstrand som springer som durasellkaniner och stundtals spelar en brutal innebandy som troligen går ut på att reta upp motståndarna är aldrig roligt. Men, vad hade man för val? Om det var Pixbo eller Marstrand i finalen gjorde väl egentligen ingen större skillnad då båda lagen är bra. Pixbo spelar väl enligt mig lite renare innebandy men so what, marstrand väntade i finalen. Och matchen blev precis som väntat. Fram och tillbaka, hit och dit, förstöra, förstöra och förstöra, alltid lika kul att möta marstrand =) Iallafall när man kan åka hem som segrare. 2-0 och guldet var ett faktum, Sofie hängde första bollen och Emma andra. Alltid lika skönt att kamma hem ett guld. Extra kul när det är ett ihopsatt lag för en cup. Måste säga att jag är imponerad, vi gör stundtals bra ifrån oss och är värdiga vinnare. Tråkigt dock att vi låter motståndarna styra våran nivå på spelet, men det finns alltid saker man kan jobba vidare med. Hur tråkigt hade det inte vart annars? Så, tjejer, tack för en fantastisk helg och bra kämpat allihopa. Jag är stolt att tillhöra Surte IS juniorer en sånhär kväll, (även om jag framöver kommer att vara en senior, snyft) känns skönt att få avsluta sin "juniorkariär" med en guldmedalj runt halsen! Det tycker mitt ben också som numera har en stor bula/blödning, nice one Marstrand.

image56

Starkt jobbat brudar. Tack för en go helg!

Glad Påsk

Läser min vänns blogg i förtvivlan, varför ska livet vara så krångligt? Fram och tillbaka hit och dit... Visst vissa situationer kanske man aldrig kan förstå hur det känns att vara i... Men vissa situationer kan man inte förstå hur människor tänker! Du vet att oavsett vad som händer finns jag vid din sida.

Vilken påsk? Idag har jag avverkat några timmar på Dios, med rätt arbetskamrater kan en dag även där gå ganska fort. Efter det har jag befunnit mig på släktmiddag och känner mig för närvarande 10 kg tyngre än i morse när jag vaknade. Men vad gör det?

Imorgon väntar Älvstranden 12.20 i Lisebergshallen. Vi har gått minus sen igår och förlorar till imorgon systrarna petterson som åker till fjällen och fröken eriksson har drabats av magsjuka. Detta innebär 8 utespelare + anso om hon kan medverka. Jag håller alla mina fingrar och tår. Denna frånvaro gör självklart laget ostabilt. Men jag har fått ta över rollen som kapten och ska göra allt för att leda laget till seger. Vi är redan klara för finalen som går 15.00 imorgon i Lundbystrand 1, vårt motstånd är dock inte klart än. Första matchen imorgon avgör om vi blir etta eller tvåa i gruppen. Och självklart måste vårt mål vara att vinna matchen och vinna gruppen, så tagga tagga tagga.

Så från mig till er alla. Glad Påsk!

SNÄLLA, låt min "påskpresent" bli en guldmedalj!


Min bästa vänn!

image55

Är så glad att jag har dig. Du betyder mer än vad ord kan förklara. Du är min bästa vänn gumman! Och min snyggaste vänn också =) Tack för att du finns!

Påsk?

Ja, vad vore en påsk utan innebandy? -Ingenting!

Så vi har inlett dumleslaget på ett bedårande sätt. 22.45 började resan, i kärra sporthall, resan som ska leda till guldet. Och tja, måste ju säga att resan har börjat mycket bra. Vinst mot marstrand med 5-1, nemas problemas, lite trögstartade, men en brilljant andraperiod. Tidig uppstigning, men såklart med ett leende på läpparna efter gårdagens vinst och visst det var tidigt... Men vad gör man inte för att få lira lite boll. Pixbo stog för motståndet och jag måste säga att dem är vassa, tjejerna har talang. Men vi är ännu vassare och har ännu mer talang 2-0 till oss och vi kunde andas ut. Tippar på Surte - Pixbo i finalen på söndag, men man ska aldrig underskatta någon. Klockan tre väntar Ramlösa i lundbystrand. Ett lag som sent igår fick vända hem med 6-1 i rumpan efter en förlust mot Pixbotjejerna. Men som sagt, det säger ju inte så mycket ändå. sent en torsdags kväll, och jag har hört någonstanns ifrån att dem kommer från helsingborg, vilket förmodligen innebär ett par timmars resa i benen. Så försjutton, se till att ladda om nu brudar. Lite publik sen kanske? Hade uppskattats! Dåligt med surtefolk på läktaren.

Tur att jag har innebandyn att tänka på. Och ännu mer att det är du och jag nu Pettson, vi stackars ensamna. Det får allting att kännas så bra. För stunden iaf... När mörkret kryper på och jag ser min tomma säng då briseter det oftast. Men jag har varit stark och det ska jag förbli tills på söndag. GO GO GO Linda!

Och Amy Diamond, vilken stjärna, eller vad säger vi i Surteomklädningsrummet? ;)

Thank you for all that you done for me!

Dagen innan tenta..

Och jag faktiskt räknar med att få göra om denna tentan, känns som om att jag har dålig koll på alla tentans delar. Och jag har väl egentligen bara mig själv att skylla, men ska man ha några bortförklaringar så får det väl vara att jag faktiskt hade tenta i fredags och fokuserade mer på att klara den. Bättre att få göra om en än att få göra om två tentor. But, we will see... jag fortsätter kämpa med denna hemska ekonomi. Men nooo more ekonomi efter detta, och det känns fantastiskt skönt faktiskt. Sen inleder vi marknadsföring och juridik å sedär, det kan ju bli riktigt spännande.

Spanar ut genom fönstret där jag sitter hemma hos David och inser att det snöar, jättemycket också. Vad händer? Det var ju vår nyss, denna ständiga besvikelse över vädret. Men jag har insett att man borde sluta hoppas på sol och värme varje morgon och bara ta det som det kommer. Fast det är typ omöjligt, för allting blir ju så mycket lättare utan ett par långa stövlar och en tjock vinterjacka. Men jag hade väl tagit ut våren i förskott också, det är väl min nya dunderförkyldning ett tecken på. Jag förstår inte vad jag gör för att förtjäna detta, jag var ju nyss sjuk. TYPISKT! Det som k'änns extra tungt med detta vädret är att jag ska hämta mamma och mormor på flygplatsen idag, hemkomna från lazarote. Och jag inser ju genast att jag kommer se ut som ett vitt pappersark i förhållande till dem. ÄNNU MER TYPISKT!

Näe jag borde återgå till pluggandet då jag har mycket att ta mig igenom, och jag tänker inte ge upp förrns imorgon när tentan är avklarad. Och pluggar jag massor nu, får jag min belöning ikväll då jag får tillbringa hela kvällen med min david och det hade varit skönt att slippa tänka på detta då. Såååå....Pluggisch nu Linda.


Ta mig till värmen!

Dagen efter

Och jag är pigg som aldrig förr... =) Det kan ju inte den tro som läst Pettsons inlägg... haha. Men det gick alltså hyffsat lugnt till trots allt igår. Lite vin, lite mat, lite schalger och massa pettson&kalle. Det är då man älskar livet! superdunermysigt. Men vi kanske är lite tragiska trots allt. I brist på någonting att göra satt vi framför datorn och lekte lite med msn, mycket underhållande! Iof allt vi gör tillsammans, blir på något sätt otroligt roligt och lyckat. Gick och la oss runt tolv nöjda och glada. Tack för en underbar kväll hjärtat <3

Och nu? P L U G G =( boringboringboring. Hade bra mycket hellre vart på innebandy, men ibland kan man inte få allt man vill. Typiskt!

bye for now

Puh...

En liten utpustning. Tenta 1 är över, företagsledning i butik, tror att det gick vägen till och med. Bara att ladda om för tenta på tisdag, vilken lär bli ett betydligt större problem.

Men just ikväll, tänker jag inte fokusera på det utan på Pettson, melodifestivalen, mina schlagerglitterleggings, en bit mat och lite vin.  ohh... sounds great!

Later

Resultat 2

Sommarsöt! är väl sådär nöjd. Men med tanke på att det var lite rester från den egentliga klänningen så får man väl säga att det blir godkänt. Den riktiga klänningen är inte sydd än, men här kommer "skräpklänningen" =)

image51

         

se sådär ja.



Resultat 1

Och jag är riktigt riktigt nöjd... Fick syrran att ställa upp som modell för ett par bilder!

image46

           


Vad tycks?

Kreativt

sesådär...

Idag har jag avverkat ett par timmar i skolan, pluggat lite, saknat min david, spelat match och varit riktigt kreativ. Ett grupparbete mindre framför mig, men tentorna is still there. Sjutton också!

Jag har en hemlig talang, eller den kanske inte är så hemlig egentligen men när jag började gymnasiet la jag den talangen på hyllan. Men så idag, eller egentligen var det i helgen, bestämde jag mig för att plocka fram den igen. Jag tog en tripp till tygaffären och införskaffade lite tyger och annat smått och gott som kan behövas för att sy några klänningar. Och jag lovar, detta kommer bli läckert och det känns så himla himla bra. Jag har längtat efter att få designa mitt eget igen och efter att få ha det där, som ingen annan har. Men vi får väl se, kanske är lite ringrostig nu. Men jag känner på mig att jag kommer bli nöjd med detta. Dessutom behöver jag "öva" lite eftersom att jag ska sy min och Soffsens klänning till pappis bröllop i maj. Så ni som inte har förstått, min såkallade hemliga talang är att jag kan sy. Så idag har jag meckat lite med vad som ska vara med vad och sedan har jag klippt lite.... Imorgon när jag kommer hem från jobbet ska jag sätta mig ner och påbörja mitt arbete =)

                      

Här är mina inköp för idag, mer bilder kommer imorgon när jag kommit lite längre!

Marstrand vs. Surte 5-7

Mina tankar går alltid till dig...




På hemmaplan!

Så har man landat i Göteborg igen, och som alltid så känns det väldigt bra att komma tillbaka på säker mark igen. För vem går säker i Stockholm liksom? Landade halv elva och det är inte varje dag man flyger med två innebandydomare hem. haha. Och om tre timmar bär det åter iväg till landvetter.

sömn, vad är det? Ja, om tre timmar ska jag upp och köra mamma och mormor till flygplatsen. Tur att flygplatsen ligger så nära Surte då... Och jag är inte alls avundsjuk på dem som ska få ligga på stranden och glassa i en vecka på Lazarote medan jag kämpar på mot regnovädret på västkusten med jobb, tentor och dyligt. Men vad sjutton, jag klagar inte. Har en tandådalenresa och en stockholmsresa inom en snar framtid, och jag längtar. Vad det gäller värme och sol får jag väl nöja mig med solariet tills vidare. Men inom en snar framtid lär det bli en resa till spain med min David också, och jag kan inte annat än se fram emot det!

Vad jag tycker om sådana där som kommenterar andras bloggar utan att nämna sitt eget namn låter jag vara osagt. Men jag måste medge att det stör mig något! Men tyvärr, ingenting kan förstöra det vi har so you out there, keep going.

Tillsammans är vi oslagbara!


Yesterday

Jag älskar dig. Kan det förklara att jag reagerar som jag gör. Finns det några ursäkter? Jag vet jag vet jag vet, jag borde lugna ner mig lite, sluta tänka så mycket och sluta gnälla. Men, det är så svårt. Jag är rädd, ängslig och alledeles tom utan dig. Jag vet att hänga upp sitt liv på en person är inte att föredra, vad händer om vi en dag är tvugna att gå skilda vägar, vad ska jag göra då? Men som jag alltid säger, skulle detta råka hända, har jag min utbildning, jag har innebandyn, jag har min familj och mina vänner. OM det skulle hända, men det får ALDRIG hända.

Du och jag passar ihop vi hör i hop, som handen i handsken och som nyckeln i nyckelhålet. Det är du och jag och det är så jag vill ha det. Varje dag utan dig är som en hel evighet. Saknaden är en pest och den pesten har jag fått ta del av det senaste året. Det finns inget som är så jobbigt som att sakna dig. Jag tänker på dig dygnet runt. Utan dig är jag ungefär som en vandrande pinne, dvs. ungefär ingenting.

Att vara med dig är som en dröm, en dröm som jag alltid haft och en dröm som alla borde ha. Tillsammans ska vi ta oss igenom allt. Det som är jobbigt gör oss starkare, jag vet det och jag vägrar tro någonting annat. För mig är du den enda och mitt allt! Du har en plats i mitt hjärta en plats som skulle fyllas med ett otroligt tomrum om du inte längre ville ha den.

Jag älskar dig!

Engelskalektioner?

mja, så var det med den saken. Har väntat hela dagen på ett samtal, men till ingen nytta. Jag har inte hört någonting men jag har heller inte fått någto mail (som man faktiskt skulle få om man inte fick jobbet). Så det finns väl ett litet hopp kvar, men det är mycket litet. Vad har jag lärt mig på detta? mja, att jag ska gå till syon på måndag i skolan och kolla om det finns möjlighet att läsa engelska på vuxenutbildningen i kungälv =) och jag är riktigt taggad. Känner att det är vad jag behöver...

Ah, jag känner mig så besviken på mig själv. Varför klarade jag det inte? Jag borde ha fixat det.

suck

I väntans tider

Jao, imorgon kommer beslutet! Och jag kan säga att detta kan ha gått PRECIS hur som helst. På något sätt känns det som om att jag inte har klarat det. Det är emot mina principer vad det gäller tur och allt vad det nu heter. En arbetsintervju på knaglig engelska, mja, chansen är liten, tror jag. Men det återstår att se...
 Imorgon håller jag en tumme, för mig själv och för min kära vänn Pettson.

Pettson och Kalle kväll i tisdags och gud vad det var välbehövligt. Med dig är allting så lätt, allting känns så självklart på nått sätt, du förstår mig, alltid. Ah, tycker om dig vännen <3

Annars då? - Jorå. Kan snart sätta på mig ett par glasögon och ge mig själv titeln "plugghäst". David har givit mig den för längesen. Men vad gör man inte för ett lyckat resultat på tentorna. Sitter dag in och dag ut och läser tråkiga böcker? Tydligen. Gah, vad tråkigt det är!

Dumleslaget över påsk, med ett J20-lag. Så var denna påsken också planerad, skönt när andra gör det åt en. Kanske är dags att kamma hem ett guld i juniorsammanhang nu?!

Nej, åter till pluggandet.

Dag 2

Lugnet la sig sisådär kvart i elva i förmiddags, allting var över, jag hade varit på min första arbetsintervju, det kändes bra och jag sa till mig själv: det får bära eller brista... och jag säger det ännu en gång och denna gången försöker jag mer övertyga mig själv, det får bära eller brista!
Precis som jag kände gick det bra idag, runt sex ringer den engelsktalande spanjoren och meddelar att han vill träffa mig imorgon klockan 11.00. Jag säger bara shitmygood. Hur ska detta gå?  ahhh, en arbetsintervju på engelska! Jag sitter och råpluggar ord på engelska över nätet, men inser att detta verkligen får bära eller brista. Antingen går det käpp rätt åt skogen eller så kanske jag förhoppningsvis klarar av detta.

Mycket sömn det lär bli inatt, NOT.

breathe in, breathe out, breathe in, breathe out....

Arbetsintervju

andas in, andas ut, andas in, andas ut.... puuuuh.

om närmare bestämt en och en halv timmer 9.30, befinner jag mig på min första arbetsintervju. Nervös? - OJA!
Men men, går det inte vägen är jag iallafall en arbetsintervju rikare.

later

Solsken

Vaknade upp brevid den jag älskar, insåg att det var måndag och somnade om i hans trygga famn. Vaknade sedan runt elva och steg upp för att steka lite pannkakor. Eftersom att jag denna dag valt att prioritera skolan är det en måndag utan jobb. Behöver bli klar med mina läshänvisnings anteckningar, mycket tråkigt men måste göras innan tentan nästa fredag.

Ska snart ut och njuta lite av solen som letar sig fram. VÅR!

Tar farväl av min kära under eftermiddagen, men det dröjer förhoppningsvis inte allt för många dagar tills vi förenas igen =) Hoppas även på att hinna med en löptur under kvällen, innan solen hinner gå ner.

Pettson, saknar dig! hoppas på lite tid med dig idag med, annars blir det imorgon <3

vilken dag!

Plugg-söndag

Ja, denna, liksom alla andra söndagar innebär plugg. Jag tycker att det har blivit något för mycket av den varan det senaste, men dte är väl bara mitt eget fel. Well, det är trots allt ganska roligt. Och snart kanske jag får lite tillbaka för allt pluggandes. Tisdagen innebär arbetsintervju, gruppintervju närmare bestämt, och jag är så nervös att jag inte vet in och ut på mig själv, men detta kommer gå bra, detta SKA gå bra =)

Annars debuterade jag som coach i div.1 södra igår. Surte - Södradal... Jag lyckades till min besvikelse dock inte coacha till en seger. Men tjejer, jag tyckte ni slet på bra, ibland är resultat ganska missvisande. Så var denna säsongen över. TOMT, är det som känns just nu och det som förmodligen kommer att kännas fram tills dess att säsongen drar igång igen. Två b-lagsmatcher kvar, en avverkar vi idag och en spelas nästa lördag. Vad ska vi sedan spendera våra helger åt? bara plugg? uuuhh, vad tråkigt. Eller njae, vi har ju en tandådalen och en stockholms tripp att se fram emot. ohhhlalalalala... jag längtar.

Sooo, idag är det dags att hänga några kassar igen, första matchen på en månad och jag måste säga att såhär taggad har jag sällan varit för en b-lagsmatch. Nu ska vi se till att kamma hem guldet i reserv ettan!

plugg och åter igen plugg =(