Mysdag

Vaknade i morse, kikade ut genom fönstret och insåg att regnet bara var några meter bort. Jag gillar egentligen inte regn. Men det kan ju faktiskt vara ganska mysigt ibland. Dock inte påväg till och från bussen. Men det är ju bara detaljer. Det slutar ju ändå inte regna för att jag gnäller liksom. Så det är bara att ta det.

En sväng till skolan och sedan en sväng till stan. I stan införskaffade jag nya innebandypjux. Bad killen i disken om ett par riktigt snabba skor, så gott folk, är jag långsam iår så vet ni vem ni ska skylla på. Kom inte å tro att det är mitt fel. Nänä killen på Intersport lurade på mig skorna. Jag är en såndär människa som alla försäljare älskar. Tänk om vi hade haft fler kunder som mig i våran butik. Vilken omsättningsökning vi skulle få.

Efter en sväng i stan åkte jag hem och bänkade mig framför Idol med mamma och syrran. Lite tisdagsmys mår ingen själ dåligt utav. Kan bara att dagen i stora drag varit väldigt mysig och lugn. Det behövde jag, minst sagt. Imorgon står det jobb på schemat igen.


29/9 Måndag

Så var det måndag igen och snart är vi inne i oktober. Ibland bara undrar jag vart tiden tar vägen. Vi inleder en ny vecka och i veckan inleder vi dessutom en ny månad. Sist men inte minst inleder vi denna vecka, närmare bestämt lördag, årets div 1 Södra. Ingelstad - Surte 16.30 i Alegymnasium. Tanken slog mig ett par gånger idag på jobbet, samtidigt som jag aldrig har längtat såhär mycket efter en seriepremiär har jag aldrig varit såhär nervös inför den. Men jag antar att det bara är bra. Egentligen finns det ingenting att vara nervös för längre om man har kvar känslan från i lördags.

Lite mat och vila innan träningen skulle sitta som ett smäck.

stand by me

28/9 Söndag

Inventering är min nya favoritsysselsättning. Speciellt dagen efter lagfest. Gud vad nöjd jag är att jag tog det lugnt och åkte hem i tid igår. Det var hemskt bra gjort av mig faktiskt. Sedan att jag ens orkar lägga min energi på vissa människor är ju ett mysterium, men jag antar att det alltid kommer att vara så. Du är du.

Nu tänkte jag få några timmars sömn.

Its alright.


Lördagens outfit




Lagfest a la Surte. Tack för en fantastisk kväll tjejer.

27/9 lördag

Ibland känner jag för mycket och jag tänker för mycket. Men från och med nu ska jag sluta känna och tänka och bara göra det som jag VILL.


Hmmm lätt.

Dagens outfit



Min fina jobbtracket ;)

25/9 Torsdag

(kolla klockslaget)

Idag är inte vilken torsdag som helst, utan det är löning. Wihooo. Synd bara att jag inte har tid att spendera pengar. Är fullt upptagen med jobb och innebandy. Bra för min plånbok dock. Idag ska iof mina två stövlar på jobbet inhandlas. Och det är typ också vad dagens happening är. Om någon minut bär det av till Dios sedan vid tolvsnåret styr jag vidare mot Bianco. Sen blir det hem och vända innan det blir träning. Skönt när man slipper planera sin tid typ.

Vad händer med världen, om exakt två månader, då är det min tur. Dagarna går fort, månaderna går fort och åren går fort. Men jag känner mig inte stressad.

 I want to know what love is.

24/9 Onsdag

Sitter här och mumsar mackor efter en härlig träning.

Vilken fin dag det har varit idag. Soligt, plugg, träningsuppladdning hos mig och slutligen träning. Kort och konsist, så såg den ut. Imorgon blir en betydligt mer slitsam dag, därför bör jag genast ta mig en dusch för att sedan kunna krypa ner under täcket.

Give it to me baby

Dagens outfit




Mysoutfit. Stickat is the shit.

23/9 Tisdag

Vaknade tre inatt. Panikslagen. Shit, jag är tvungen att gå upp och jobba. Nähä då, klockan var bara tre och jag slocknade genast igen för att väckas ett par timmar senare av alarmet och stiga upp för diverse jobb. Jobbet tog jag mig smärtfritt igenom och vid fyrasnåret plockade mammsen upp mig och vi åkte hem igen. Puh, ännu en jobbdag över.

Väl hemma hann jag med några minuter framför tv:n i soffan innan det bar av igen. Denna gång mot Skatås. Jag, Gävert, Pettson och Sofia pallrade oss runt åttan. Efter en härlig löprunda varvade vi ner med middag, idol och lite onyttigheter. Det var vi ju värda! Hel mysig kväll med massa läskigheter på tv. Haha. Vissa är mer känsliga än andra.

Satt dessutom och skummade igenom innebandymagasinet och fick syn på ett bekant ansikte. Sånt är alltid kul. Skrämde livet hur Sofia dessutom.

Fånga mig.

Något bra...

Jag hörde något bra på tv nyss som jag inte kunde låta gå förbi mig. Jag vet inte varför egentligen, men jag reagerade på det och tyckte det var hemskt bra sagt.

Jag blev förälskad, men den jag älskade glömde att älska mig tillbaka.


22/9 Måndag

Tänk vad jobbigt det kan vara att kliva upp ur sängen ibland. Idag var en sån dag. Ville bara ligga kvar, hur länge som helst. Att jag dessutom inte kunnat sova inatt gjorde ju inte saken lättare. Ge mig ro någon. Iof så var det så att jag vaknade runt fyra snåret och kände att jag behövde besöka en toalett men var alldeles för lat för att orka engagera mig i det. Därav vaknade jag från och till framtills klockan ringde. När klockan väl ringde, då blev det bråttom.

Sedan dess har jag hunnit avverka några timmar på jobbet. Sedan har jag hängt på pepper och polarn och pyret i stan för att göra lite enkätundersökningar som senare ska bli ett arbete i skolan. Efter det skyndade jag och Carro till bussen som tog mig hem. På bussen hem kom diverse oväntade sms, det var hemskt kul. Nu har vi klarat upp vem personen i fråga är och det blev hemskt mycket ännu roligare. Väl hemma var det bara att packa väskan och vända. Halvvägs ut genom dörren kom jag på att det var obligatorisk dusch måndag. Bara att vända in och packa ner lite till sedan bar det av till hallen för lite lir.

Nu har jag stora funderingar på att läsa några sidor i min hemskt roliga skolbok för att sedan kunna krypa ner under täcket med gott samvete.

Vissa människor slutar aldrig förvåna en.

Dagens outfit



Älskar mina nya höstskor =)

Innebandy



Surte - Vänersborg 6-5.
Vi gör en bra match trots allt.

20/9 Lördag

Min datormus är död =( Måste införskaffa en ny innan jag blir tokig. Känns inte så skönt att sitta med den inbyggda musen i laptopen. Vad den nu heter. Hm.

Det känns som om att mina dagar har blivit mycket längre på senaste tiden. Antingen är det för att jag uppskattar livet. Eller så är det för att jag tar till vara på livet. Eller så är det för att jag sover mindre. Eller så är det för att jag gör mer än vad jag egentligen orkar. Vad vet jag.

Välbehövlig sovmorgon imorse. Trots detta känner jag att jag har några timmar att ta igen. Från vadå undrar jag bara? Jag behöver dem iallafall. Tackochlov att jag är helt ledig imorgon så att jag får en fin uppladdning inför matchen.

Härnäst duschen. Sedan kudden.

I liked it.

Dagens outfit



19/9 Fredag

Torsdagen gick i jobbets tecken. Först jobb i affären, sedan event med hela Kompassen. Och vilket event det blev. Först infokväll, sedan bio (Patrik 1,5) och sedan peacock. Helt okej. Måste medge att det trots allt är ganska roligt att befinna sig ute i nyktert tillstånd. Man ser saker och ting ur en helt annan synvinkel. Kvällen bjöd på svensexa, massa engelska, onda fötter och sist men inte minst ett rån. När vi skulle vandra hem till min kära jobbarkompis i Linné inatt så hör jag en kraftig smäll därefter hör jag hur massa glas krossas mot marken. Plötsligt var vi vittnen till ett rån och stod och berättade våran story för polisen. Man kan ju undra vad som hände där. Läskigt.

Dagen idag har varit lång men underhållande. Min mor befinner sig på rätt sida jordklotet igen och jag har faktiskt saknat henne lite. Mmm, maten stod klar idag när jag kom hem från jobbet. Vilken ängel hon är. Jag har det nog för bra.

Igår fick jag också en fin överraskning. Min älskade far kom plötsligt instrosande på Bianco med ett stort leende på läpparna. Det gjorde hela min dag. Igår förstod jag verkligen hur mycket jag har saknat honom det senaste. Önskar att jag hade haft betydligt mer tid att kunna spendera på honom. Vi förstår varandra.

Vila huvudet på kudden kanske?

Det finns känslor som aldrig suddas ut

Dagens outfit



This is me, today.

God morgon Surte!

08.00 ringde klockan och jag var piggare än någonsin. (ironi) Men jag tog mig raskt upp ur sängen, hoppade i träningskläderna, snörade på mig löparskorna och begav mig ut på en runda runt Surte. Såhär i efterhand är jag hemskt nöjd, men just då, just när jag sprang, var jag inte så nöjd med mig själv. Nä just då hade jag varit bra mycket nöjdare om jag fått ligga kvar under täcket och sussa. Men som sagt, nu känns det bra.

Efter en lång dusch har jag även hunnit peta i mig lite frukost och gjort en härlig pastasallad att göra magen mätt på under mina jobbtimmar. Nu strosar jag runt i mina raggsockar och bara myser. Det är nästan det bästa med hösten, att man får pryda sina frusna fötter med raggsockar och tofflor.


Längtar



Hemma efter ett härligt innebandypass. Någon mer än jag som längtar till den 4 oktober? Ska bli sanslöst kul.

Dagens outfit



Höstigt

17/9 Onsdag

Fröken fräken hade bestämt sig för en promenad i gryningen, men när klockan ringde var hon snabb med att ställa om den. Vipps så hade hon sovit en timme till och det var dags att stiga upp för att åka till skolan och ta sig an en redovisning. Redovisningen gick smärtfritt och hon begav sig mot stan. Besökte Jensens för lite lunch tillsammans med Caroline innan det blev shopping.

Mogondagen innebär event med Bianco och jag köpte en snygg topp att matcha mina "rospumps" med idag i stan. Perfekt.




En perfekt höstdag!

16/9 Tisdag

Lång lång lång jobbdag. Skönt att få komma hem och känna lugnet pumpas ut i blodet. Först blev det jobb på lagret innan jag åkte till Bianco och min kära Yamina för att rensa skolagret. Där fann vi både ett och annat. Gud vad jag älskar att jobba med skor. Vi fick även en gåva av vår chef, ett par stövlar var som hon hade valt ut. Jag fick ett par gröna. Säga vad man vill, men jag ska nog kunna hitta på nått även med dem. Skönt att man äntligen får lite belöning för allt slit. När man ser att det går bra blir allting ännu roligare. Så nu kör vi gärnet.

Jag har lite planer på att ta en dusch innan jag tänkte krypa i säng för att eventuellt orka ta en lång promenad innan skolstart imorgon. Hmm. Får se hur det blir med den saken.

Our beautiful memories.

Träning




Minst sagt mör i benen efter ett härligt träningspass. Skönt!

Härliga höst

Efter åtta timmar på jobbet är jag fortfarande pigg. Skönt. Därav har jag massor med energi till att jaga boll idag. Wiho. Jag längtar till träning. Men först ska jag mumsa klart min egengjorda pasta carbonara och ta mig an lite studier.

Önskar att jag hade haft tid att gå ut i höstvädret på en lång promenad och njuta av kylan som har lagt sig över Göteborg. Visst, sommar är det absolut bästa som finns. Men jag kan se charmen med hösten också. Iallafall så länge inte regnet står som spön i backen. Tänk att få dra på sig en tjock olle och stövlar, stoppa ipoden i öronen och låta kinderna färgas rosenröda. Sparka lite i löven också kanske. Mmm, dem där tankarna får mig att vilja ha mera höst. Men tanken på att min mor förmodligen ligger på beachen i Grekland och slurkar paraplydrinkar får mig att längta efter sommaren.

Vissa saker kan jag bara inte förstå. Du är en sån sak. Tänk lite. Tänk vad du offrar.

Värdighet


15/9 Måndag

När sov jag 11 timmar under en natt senast? Härligt vill jag kalla det. Somnade som en sten runt sjusnåret igår och är förvånansvärt pigg idag faktiskt. Vaknade inatt vid tvåsnåret (oväntat) insåg att jag hade alldeles för mycket kläder på mig under täcket, men orkade inte ta tag i det så jag somnade raskt om.

Nu ska jag snart iväg för lite arbete på Dios och ikväll väntar träning.

Later

Dagens outfit


(Igår) 13/9 Lördag

Jobb för hela slanten, mer jobb än vad jag hade tänkt. Så himla kul när det går så himla bra =) Men igår, gick det nästan FÖR bra!

Efter jobbet skyndade jag upp till ale gymnasium för att hinna vara med på en timmes innebandyteori innan vi slutligen styrde hemåt. Hemma var det bara att piffa sig för att åka in mot stan och Virre. Förfest väntade. En härlig kväll med ett härligt gäng. Synd bara att man är för liten för att gå ut i Göteborg trots att man snart har fyllt 20.

Nu ska fröken piffa sig igen och åka till jobbet.

Later

Gårdagens Outfit



12/9 Fredag

Kan bara konstatera att det inte blev något myggbett =)

Annars har det vart en fredag fylld med plugg, solning och jobb. En ganska underhållande fredag på jobbet. Kommer hem till ett hus där det minst sagt märks att stämmningen är på topp. Trots min mors frånvaro, kanske är det just därför det dånar musik ur högtalarna som sprider sig i hela huset. Japp, nu är morsan inte hemma då slår George klackarna i taket(?) och kör på storslaget. Men jag gillar det, man blir lite pepp. Orka ha en lugn fredag liksom. Till min förvåning står maten klar och det är bara att slå sig ner och stoppa i sig mat. Tänk vad skönt det är att bo hemma. Och tänk vilken fin halvpappa man kan ha, bättre hade jag inte kunnat önska mig.

Morgondagen blir en stressig historia. Jobb, innebandyteori och fest. Som om att det hade kunnat bli bättre? - Nä, det är värt lite stress. Missar dock matchen vilket inte känns helt okej. Men mitt hjärta är som alltid med er tjejer. Jag förväntar mig direktuppdatering a la George.

I want it now.


Dagens outfit



Jeans - Tiger of Sweden, Skjorta - Ralph Lauren, Skor - Keds



Jacka - H&M, Scarf - Bik Bok, Skor + Jeans samma som ovan.

11/9 Torsdag

Idag såg jag någonting intressant. Hissen i Kompassen. Mitt nya hem(?)

Ännu en effektiv dag har gått. Vart tar alla dagar vägen? Måste erkänna att jag trivs med mitt liv och med tanke på omständigheterna får man väl säga att jag mår ganska så bra. Så bra jag kan i detta läge iallafall. Jag gömmer mig bakom skola, jobb och innebandy. Okej, jag stormtrivs inte med min klass, men jag stormtrivs med Surte och Bianco. Yes i dooo.

Jag känner att jag har ett litet problem just nu. Det sitter en liten mygga på mitt finger och suger blod. Jag har fått höra att man ska låta den sitta kvar, för då blir det liksom inget bett. Men jag vill liksom bara ta bort den. Men jag låter den sitta för att imorgon förhoppningsvis slippa gå runt med ett myggbett på fingret. Får se hur detta artar sig under natten... Jag väntar med spänning.

I will survive.

Dagens outfit




Jeans - Acne, Vitt linne - JC, Skor - Bianco, Skinnjacka - Present från mamma(?)

God Morgon

Torsdag morgon innebär vanligtvis sovmorgon då jag inte behöver befinna mig på Bianco för än närmare ett snåret. Men har man studier att sköta så har man. Tänkte beta av och göra klart mitt arbete som ska vara inlämnat på fredag. Meningen var egentligen att ha gjort detta till igår kväll. Men diverse film och mys med Pettson lockade betydligt mer.

I en slags typ av "hyllning" till mig valde vi filmen Dumpad. Jag funderade ett tag på i videobutiken om jag verkligen skulle orka se en film som denna men kom fram till att om det nu ville brista så fick det göra det. Det visade sig att filmen var suverän och jag funderar numera på att dra till Hawaii och finna kärleken. Det är tydligen där man bör göra det. Lite långt dit kan tyckas men vad är inte kärleken värd? (skämt å sido)

Nu, åter till pluggandet.

Dagens (mys) outfit



Träningsbyxor - Adidas, Skor - Kawasaki, Vitt linne - Bikbok, Svart t-shirt - Ginatricot, Jeansjacka - Levis, Sjal - Mammas(?), Väska - DonDonna

10/9 Onsdag

Onsdag = Ledigt (?)

På Biancoschemat är jag ledig varenda onsdag. Både tråkigt och roligt. Faktum är ju att jag uppskattar mitt jobb väldigt mycket och mer än gärna spenderar min tid där. Iaf så är jag bra mycket hellre där och säljer skor än att sitta hemma och skriva arbeten. Jag har ingen motivation till att studera nu när jag har mitt jobb. Suck. Men en dag kanske jag vill bli någonting mer än bara butiksförsäljare och med det i baktanke så kanske jag kan finna lite motivation åt att skriva mitt så trevliga lilla arbete om kundklubbar som ska vara inlämnat på fredag. Pust och stön. Jag längtar redan tills jag är tvungen att bryta upp i studierna för att spendera lite tid i Ale gymnasium med mina kära lagkamrater för att jaga lite boll.



Visst är ni avundsjuka på mig?



9/9 Tisdag

Veckans andra dag är redan här.

Denna tisdag inledde jag och Yamina med en frukost på NK. Då vi hade ett presentkort att göra slut på efter diverse tävlingar på jobbet tyckte vi att vi kunde unna oss detta. Efter att ha avverkat denna delikata frukost begav vi oss mot kompassen för lite jobb. Och som alla andra tisdagar var det idag leverans. Det är alltid lika spännande och vi hittar alltid massa läckerbitar. Idag släpade jag hem ett brunt skärp samt ett par bruna låga skinnboots, precis i min smak. Någonting som jag också uppskattar väldigt mycket med mitt jobb är alla nya ansikten och all inspiration man både får ta del av och får ge till kunderna varje dag. I love it.

Sedan jag har kommit hem har jag hunnit äta lite. Jag har även hunnit tillbringa en hel del tid med mina läroböcker och tagit mig en välbehövlig dusch. För närvarande har jag tagit en bloggpause i mina studier. Önskar att jag hade haft lite tid åt att lägga mig på soffan och kolla tv istället. Men pluggar man så gör man. Till våren är jag äntligen färdigutbildad.

Honey Honey

Dagens outfit




Svarta byxor - Rut, Vit blus - Rut, Jeansjacka - Levis, Skor - Bianco

8/9 Måndag

Så var det återigen måndag. Jag stog på tidigt pass enligt schemat och fick stiga upp och åka in till stan och öppna butiken. Dem två första timmarna var som alltid väldigt lugna. Jag passade då på att städa butiken riktigt och timmarna bokstavligtalat flög iväg. Hur timmarna kan flyga iväg när man städar är ju en konstig fråga. Det brukar väl heta att tiden går fort när man har roligt. Hm. Tycker jag att det är kul att städa? Mja, butiken är nog ganska rolig att städa =)

När jag slutade knallade jag ner för att uträtta några ärenden innan jag satte mig på bussen och pluggade in ipodhörlurarna, ljuva känsla.

Nu har jag precis ätit lite omelett och tänkte slå mig ner med lite studier innan Skatås kallar. En lugn jogg i åttan idag tror jag är tanken. Kroppen känns dock lättare idag än förväntat. Positivt. Jag kanske inte är så gammal trots allt.

Man kan inte få allt här i världen

Dagens outfit



Bruna strumbyxor - Ginatricot, Blommig klänning - Egen design, Jeansjacka - Levis, Skor - Bianco

7/9 Söndag

Så efter en härlig helg som slutade med förlust i kvartsfinal mot Karlstad är man på hemmaplan igen. Borta bra men hemma bäst eller hur var det nu? Måste dock poängtera hur bra jag trivs med Surte och säga att jag gärna umgåts med allihopa minst ett par dygn till. Fast jag inser ganska fort att ett dygn till med knapp sömn hade tagit knäcken, iaf på mig. Efter matstoppet somnade jag som en gris i bilen och vaknade väl egentligen inte till förän vi var i Bohus. Härliga känsla.

Sedan jag kom hem har jag hunnit packa upp mina grejer och lagt dem i tvättstugan. Sedan har jag spenderat lite tid åt att gå igenom helgen med min älskade mamma som har saknat oss. Jag har även studerat en hel del och hunnit ta en kvällsmacka. Så återstår bara att trippa i säng för att orka upp till jobbet imorgon.

The true love

 

Karlstad



Förlust i kvarten. Men brudar vi laddar om och kör vidare. Tack för en fin helg!

4/9 Torsdag

Lite sovmorgon imorse innan jag bestämde mig för att bege mig mot stan. Tanken var att hinna köpa en väska som jag suktat efter innan jag skulle börja jobba. Men det blev allt utan den där väskan. Typiskt mig. Får sticka och köpa den nästa vecka istället.

Synd också att vi hade fått leverans i tisdags och att jag numera har lagt undan ytterligare ett par svarta höga pumps. Får överväga om dem ska bli mina eller inte. Känns som om att dem kommer stå i min hylla om en vecka. Men diverse stövlar och boots behöver inhandlas så jag kanske får lugna ner mig lite. Får se på saken. Det är mycket man vill ha och även om jag har råd vill jag kunna handla med gott samvete, men det kan jag aldrig.

Imorgon beger vi oss mot Karlstad för lite innebandy och annat kul. Hoppas bara att jag kan komma ifrån till tre så jag kan ladda ordentligt. Men det gör jag föhoppningsvis. Så dagen idag har jag även ägnat åt att packa min väska. Och alla som känner mig vet nog att det kan ta både en, två och tre timmar. Japp, jag är hopplös. Packa upp, packa ner, packa upp, packa ner, och det slutar alltid med att jag har med mig alldeles för mycket saker. Tråkigt nog behöver jag eventuellt packa ner diverse skolmaterial också. Suck.

Will you send me an angel?

Dagens outfit




Jeans - Tiger og sweden, Linne - Cubus, Skinnjacka - H&M, Skor - Bianco.

3/9 Onsdag

Så har man hunnit duscha och äta efter dagens träning. Känner att kroppen är ganska matt efter dagens genomkörare av coopers test samt. hederlig hallträning. Men det är skönt. Nu kan man sova med gott samvete.

Annars har jag tillbringat dagen på Dios tillsammans med Terre. Kan bara konstatera att dagarna går otroligt mycket fortare när man är lite trött och skrattar mycket. Vart vi hade lämnat våra hjärnor idag det kan man ju fundera över. Det var inte mycket som blev rätt i vårat vokabulär iaf. Men klara med jobbet blev vi tillslut.

Till helgen väntar Karlstad och jag tror efter många om och men att jag kan åka med. Känns bra.

Det är dags att börja tänka om.

2/9 Tisdag

Så var jag återigen hemma efter en jobbdag. Denna dag har dock inte tillbringats på Bianco utan på Dios. Dagen gick förvånansvärt fort då jag fick jobba tillsammans med Therese. En hel del snicksnack där ja! Väl hemma konstaterade jag att detta inte är någon vanlig dag, utan att det är georges födelsedag. Många gratulationer till honom.

Snart ska vi äta middag tillsammans hela familjen. Ja, hur ofta händer det att familjen faktiskt är samlad? Ska bli himla mysigt.

Efter middagen blir det till att koppla på plugghjärnan igen och ge sig av till studiernas land. Hmmm... vissa åker till solen medan jag nöjer mig med min kurslitteratur. Lätt att göra mig nöjd, dock inte speciellt billigt.

Inte varje dag man får erbjudande om kvälls och extrajobb på H&M. Men ibland får man göra sina val. Jag har valt innebandyn denna säsongen och löst ett schema som stämmer bra överrens med diverse träningar och matcher. Därav blev det ett "nej tack" till detta så önskade jobb. Men ju mer erfarenhet och ju större teoretisk bakgrund desto högre upp i organisationen så småning om, visst? =)

Kompis det går bra nu!

1/9 Måndag

Så var det redan september. Nu är det inte bara dagarna som springer iväg utan även månaderna.

Idag har jag haft en "day off". Denna dag inledde jag med en härlig sovmorgon innan jag pallrade mig upp och tog mig ann lite studier. Efter att ha studerat en stund slängde jag ihop lite frukost/lunch och återgick därefter till studierna. Efter ett tag kände jag att jag typ fick syrebrist och tog min numera fungerande ipod med mig och gick ut i solen. Tog en promenad på sisådär en och enhalvtimme innan jag petade i mig lite middag och taggade för match.

I think we are alone now

Min Ipod

Min kära vänn ipoden fick nytt liv idag. Den har sedan ett par månader tillbaka strejkat och vägrat gå igång. Idag fick jag ett infall och bestämde mig för att försöka få igång den igen och plötsligt blinkar den till och får liv igen. Min "Linda" Ipod är verkligen inte bara en Ipod för mig utan också en symbol. Jag vet inte riktigt för vad. Men jag fick den av en speciell person i födelsedags present och därför så känns den också väldigt speciell.

Nu kan jag leva vidare tillsammans med min Ipod i lugn och ro. Nu ser jag återigen fram emot bussresorna till och från jobbet då jag ska få tillbringa den tiden med min Ipod. Kärlek till musiken och till min Ipod.

Glader!