Kräftskiva och annat kul.



Rapporterna från gårdagens match kändes ju inte så uppmuntrande. Men det är inte nu vi ska vara som bäst, det är om två veckor. Det är bara att ta nya tag. Vi går in i en tung vecka. Tre träningar och tre matcher framför oss. Det känns faktiskt underbart kul. En helg är man borta och blir helt tokig av längtan när man vet att laget spelar match där hemma. Är det inte lite konstigt? Det är typ som om att vara kär. Tur att man kan vara kär i någonting. Annars ligger jag ju väldigt mycket i lä på den fronten.

Gårdagen blev en händelserik dag. Jag tog mig en löprunda. Sedan var det tennisturnering med hela sällskapet som anslöt runt lunchtid. (Jag sparade dock mina tennistalanger till framtida bruk) Sedan var det badläge, något som jag inte heller deltog i. Jag skyllde på att jag inte känt mig helt hundra den senaste veckan, men jag kan erkänna att även om jag hade känt mig hundra hade jag inte stoppat stortån i vattnet. Skönt att tidningen lovar badväder i september dock. Efter bad och tillfix blev det kräftskiva för hela slanten. Och hör och häpna, jag har ätit min första kräfta någonsin. Vuxenpoäng till mig. Dessutom drack jag bara cola hela kvällen och dök i säng runt elva. Bra och välbehövlig helg helt enkelt. Nu är det så småning om dags att styra till Göteborg igen.


SOLSKEN!



Härligt det är att vakna till klarblå himmel och strålande solsken. Det var inte igår om man säger så. Fullt upp med fix inför kräftskiva här. Massa barn(syskon) överallt och fler blir det som jag har fattat det när diverse ingifta sälktingar ramlar in. Dags att bege sig ut i solen!

Värmdö!



Hur söt är inte hon då?

Startade dagen med en liten promenad med min älskade ipod som min kära syster Sofia hade fixat iordning med lite nytt. Efter det åt jag lite frukost och började packa iordning samtidigt som jag fixade till mig för dagen. Nu har vi anlänt till Värmdö efter några stopp påvägen (se bilden) med diverse halvsyskon, diverse ingifta syskon, pappa och Lena. Ser ut att bli en otroligt mysig helg med allt vad det innebär. Kräftskiva, syskon, musik, mer släkt osv. Lite lugnare än vår senaste vistelse här kanske men minst lika mysigt. Nu är det sovtime!

Bra dag!

En fantastiskt mysig dag är över. Jag sov länge, sedan pallrade jag mig upp och åt lite frukost. Jag sökte ett nytt spännande jobb. Sedan fixade jag till mig och begav mig mot stan där Sara väntade. Vi shoppade lite innan vi käkade lunch/middag på Jensens. Mätta och belåtna tog vi en omväg till centralstationen där vi tog första bästa buss hem. Jag hann precis innanför dörren innan det var dags att hoppa i träningskläderna och bege sig till friskis med mina älskade surtistjejor. Så nu är jag trött och nöjd. Sovadags.

Dagens outfit



Klänning/lång linne - SVEA, Stickad väst - Bikbok, Strumpbyxor - Lindex

Min dag...



Jag var på gymmet, jag hämtade min syster som gjort halkan (lilltjejen börjar bli stor<3), jag cyklade till Kungälv, jag fikade med Joel, jag cyklade hem igen och sedan tränade jag innebandy. Mycket motion idag. Men det mår jag bara bra utav. Jag är en rastlös själ. Träningen är mitt allt nu när jag inte har någon så att säga. Jag tror kanske att jag kommer sluta framför altaret med mitt gymkort, eller kanske innebandyklubban... Fast jag blir ju hellre en såndär som går på gym när jag blir gammal än att bli en avdankad innebandyspelare. Mmm... Ska fundera vidare över detta i duschen!

Kvalitets tid med syster

Ännu en sovmorgon är av verkad. Är det inte typiskt att man sitter uppe halva natten bara för att man vet att man är ledig dagen efter?! Kunde inte somna förrns tvåsnåret inatt. Men sedan hade jag ju satt i mig två koppar kaffe vid tiotiden. Det kan ju faktiskt vara en förklaring! För igår kilade vi förbi Heden en sväng för att syrran skulle spana korpfotboll. Men eftersom att det regnade styrde vi till Condeco och tog en fika ganska så snabbt. Kvalitetstid med syster kallar jag det. Mys.



Ligger på soffan och inväntar att mina ägg ska vara färdigt kokta och att mitt kaffe ska vara färdigbryggt. När det blir klart är det frukostläge och sedan väntar gymmet på mig! Sedan är väl tanken en fika med Joel... får se vad som hinns med innan kvällens innebandyträning! 


Full rulle



Ja, så var en dag som jag kallar ledig överstökad. Ledig behöver ju inte betyda lugn. Det var väldigt skönt att få sova ut imorse. Sedan fick jag städat mitt rum och slipat till mitt CV. Har även sökt ett jobb som känns otroligt spännande. Men hur stor är chansen till att få det liksom. Förmodligen 0. Så det är bara att söka vidare. Annars lyckades jag stanna till i stan påväg till gymmet och självklart fick jag gjort av med lite pengar. Ajabaja Linda. Men det är ju roligt. Och sedan körde jag och Sofie ett hårt benpass på gymmet, göttkött. Nu är jag en trööött Linda igen. Fast förmodligen blir det en liten kvällsrunda till stan med min stora kärlek (systeryster).

Måndag...



Måste måndagar alltid kännas så jobbiga? Jag ska inte ens jobba imorgon och ändå känns det verkligen att det är måndag i hela kroppen. Hade det inte varit för att vi har träning på måndagar hade dem varit helt värdelösa. Men nu får man ju ändå göra nått man tycker är roligt så då står man ut helt enkelt.

Information om att jag förmodligen inte kommer jobba mer denna veckan. Visst det kan vara skönt att vara ledig. Men det känns ganska tungt om jag ska vara ärlig. Imorgon blir det till att söka lite jobb. Vifta ut mitt cv i stan kanske, känns som om att det kunde vara en idé. Jag vet ju att jag har ett jobb som bara står och väntar på mig till våren. Så någonstans så har jag en trygghet och känner inte värsta paniken just nu. Men jag vet vilken panik jag får av att inte göra någonting vettigt på dagarna. Det kommer jag aldrig klara hela hösten och vintern. Förhoppningsvis blir det mer att göra på Dios så småning om eller så får jag napp på mitt cv om jag orkar ta tag i mig själv.

Lugna favoriter i öronen. Kanske borde styra om kanal så att jag inte somnar innan träningen!

Sunday

Ännu en helg börjar gå mot sitt slut... Jag har dragit på mig mysbyxorna och myst ner mig i soffan nu. Det känns fantastiskt skönt faktiskt. Det är vad jag behöver efter ännu en helg på stan. Dessutom behöver jag nog tagga ner något. Stress dygnet runt nuförtiden. Förstår inte riktigt vart tiden tar vägen. Men jag får den att gå iallafall. Dagen idag har jag spenderat med min kärakära vänn Amelie. Mys och promenad i Kallebäck, sånt är uppskattat.


Helg



Det är helg och det gillar vi ju! Tack för igår flickor.

Depp



Jag är superduper sugen på beeptest idag. Njae. Denna dagen är ganska deppig tydligen!

Ett jobbigt läge...

När man efter många om och men inser att man tycker om en person, väldigt väldigt mycket men tror att det är försent! Skit.

Trött som bara den!



En hel del klippt!

Förvisso var det skönt att bli av med en del hår. Men nej, jag saknar mitt långa, äckliga och slitna hår lite ändå. Jag vänjer väl mig så småning om, kan man ju hoppas! Dagen har bestått av jobb och massor av träning. Först gym, sedan innebandy och sedan avrundade George med ett lite lätt fyspass (NOT). Men det är härligt när det känns i kroppen. Det är vad vi behöver brudar. Starkare ska vi bli! Innan träningen sprang jag och syster yster förbi Sportringen för att se om Carro jobbade. Allt för längesen man såg hennes ansikte. Och visst där var hon. Skönt att se att hon levde. Och en vinkväll styrdes upp dessutom. Det tackar man ju inte nej till! Imorgon är inte vilken dag som helst. Nej den är ändå lite speciell.

Kalas



Världens finaste syster!

Gårdagen avrundades i Älvängen hos Robin som fyllde 22. Mycket trivsamt sällskap och massa bus. Med dem killarna och syrran kan man ju inte ha tråkigt. När vi styrde in mot stan sprack diverse planer och regnet anföll oss. Så jag och Sofie tog oss hem igen. Vi landade hemma relativt tidigt och jag har mått som en prinsessa idag. Känns bra.

Idag har vi vart en sväng på gymmet. Snart sticker vi till Kungälv, hyr film och laddar för en mysig söndags kväll. Nu ska jag njuta vidare av livet....

Baby är hemma!

Babydatorn är hemma i min trygga famn igen och nu verkar den må bättre. Det känns bra, då mår jag också bättre. HAHA. Nej men man känner sig lite lätt hanidkappad utan dator. Tänk vad lätt man vänjer sig vid att ha saker! Skönt att den är tillbaka igen så att jag återigen kan ha kontakt med min omvärld. Annars funkar sms har jag hört!

Denna veckan har bestått av jobb. Inledde helgen med lite mys med mysiga människor igår. Men jag och Tess begav oss hemmåt tidigt eftersom att vi tänkte på dagens trevligheter. Har precis kommit hem från en vända på stan. En klippning, lite smink och en festblåsa inhandlades. JA, jag BEHÖVDE verkligen det. Eller inte. Men mina shoppninggener från min mor tar över mig ibland.

En del av mitt liv verkar ha fått en vändning och jag gillar det. Big time. Eller ja, den som lever får se!

Orkar inte mer just nu =)

Back

Det dröjer mellan uppdateringarna pågrund av att min dator som sagt är på lagning. Jag är inte den som älskar att sitta vid våran stationära dator här i hemmet längre, men jag gjorde en avstickare idag.

Vad som har hänt sedan sist? I torsdags var jag ute vid havet med mina grabbar och senare delen av dagen spenderade jag på hatten med Therese och annat trevligt sällskap. På fredag begav det sig till Båstad som blev en lika lyckad historia som alltid. Innebandy, fest och underbara människor. Då trivs jag som bäst. Surte IS i mitt hjärta skulle jag vilja säga. Jag vet att jag har tagit rätt beslut efter denna helgen. Det kommer bli en alldeles fantastisk säsong!



Allt för nu...

En onsdag!

Effektivitet, eller? Steg upp imorse, drack mitt morgonkaffe och hjälpte till att röja lite här hemma. Sedan satte rastlösheten in. Och efter att min dator kraschat för tredje gången den här morgonen tog jag bilen och körde den till datordoktorn. Så nu är det på vift någonstans och vi får hoppas att den mår aningens bättre när den är i min trygga famn igen. Annars behöver den inte komma hem, näh!

Sedan styrde jag och syster vidare mot gymmet. Vi kom på att vi var hungriga, men kände att vi kanske inte skulle sätta i oss lunch innan träning. Så vi körde ett pass, sedan bjöd lillasyster på lunch. Mysmysmys. Ja, vi har det ganska bra vi två. Nu sitter jag och inväntar kvällens träning, som också är den sista inför kommande helg i Båstad. Och jag måste erkänna att det sitter lite träningsverk i mina ben och att min rygg strejkar rejält. Men nej, inget stoppar mig nu. Nu kör vi bara!

Rastlöshet

Nu börjar jag bli sådär rastlös igen. Förvisso så skulle jag behöva kila ner till banken och styra upp så att jag får en dosa osv till min internetbank. Min dator strejkar tydligen och lever sitt eget liv. Detta är inte alltför omtyckt av mig och därför borde jag även få den inlämnad vilket innebär att jag behöver rota fram diverse kvitton osv. OKEJ, jag har ingen anledning till att vara rastlös. Eller jo, för det är ju sånna där tråkiga saker som jag har att göra. Tur att det rättar till sig till helgen. För den lär ju bli allt annat än tråkig. Jag får väl ta tag i tråkigheterna då. Leta kvitton. Tjoho.

Hemma igen!



Då var man hemma igen efter en galen helg i Stockholm. Vi hann med det mesta så som, shopping, mat, alkohol, bad, tennis, mys och pride paraden. Extremt kul att se alla människor som gick i paraden. Det finns mycket olika människor kan man ju bara konstatera. En upplevelse, helt klart. Igår var det väl nätt och jämnt att jag levde. Men det var det värt. Idag sov jag till halv ett, tog lite frukost och släpade mig till gymmet. Så nu har jag precis kommit hem därifrån och ska invänta kvällens innebandyträning. Ska bli helt underbart att få träffa alla och lira lite boll igen. Det har man saknat!