Ösregn

Eftersom att jag kom i säng hyffsat sent inatt efter att ha varit och hälsat på min gamla klasskompis Jonathan, kollat lite film med Andreas och hämtat min älskade syster i stan trodde jag att jag skulle sova länge imorse och hade ställt klockan för att inte missa min och Saras planerad löprunda runt elva. Det droppade in ett sms ang tider till Sthlm från min Malin runt halv nio och sedan kunde jag inte somna om. Utan att gå upp ur sängen så ringde jag Sara och sa att vi minsann kunde tididarelägga våran löprunda eftersom att vi även hade planer på att åka till systemet och stoppa i oss lite lunch. Ingen av oss hade packat och vi kom fram till att ja, det var en bra idé att åka lite tidigare så slapp vi stressa sen. Vid den här tiden låg jag fortfarande kvar i sängen. När jag kom på fötter och kikade ut genom mina persinner så ångrade jag mig genast. Men nej, vi höll oss till våra planer.

När vi sprang där uppe i Fontin så funderade jag över vad jag egentligen håller på med. Ute och springer i ösregn när jag hade kunnat vara inomhus, gottat mig i sängen och varit torr. Jag är sjukt taggad för säsongen 09/10. Kan den inte bara sätta igång nu?

Nu strömmar MJ ur högtalarna, väskan är nästan färdigpackad och jag är sjukt taggad för en helg i Sthlm med brudarna. JADÅ.

Yesterdays outfit




Jeansshorts - H&M, Randig tröja - Zara, Skor - Converse,  Skinnjacka - H&M

God morgon i regnet!

Lika depprimerande varje gång man kommer på sig själv att stå och stirra ut genom parsiennerna in i regnet. Blä för denna svenska sommar. På ett sätt så känns det självklart lättare att gå till jobbet när det inte är stålande sol på andra sidan glasrutorna. Men solen gör mig lycklig och solen gör dagen på jobbet ljusare. Så är det bara. Solen är BRA!

Efter jobbet igår slängde jag på mig löparskorna och tog en sväng runt Surte. Sedan begav jag mig in till stan för att få avnjuta en kaffe i min vän Amelies sällskap. Då trivdes jag! =)

Imorgon väntar nya äventyr och kanske det blir ett litet äventyr så tidigt som ikväll. Living in a dream.

Dagens jag.




Skinnjacka - H&M, Linne - Cubus, Jeansshorts - Bikbok, Boots - Bianco

En löprunda senare



Dagen har spenderats med min älskade syster på stan. Och tillsammans lyckas vi alltid göra av med mer pengar än vad vi båda från början hade tänkt. Men jag tror att vi är ganska nöjda med dagen båda två trots allt. Nu har jag varit i Kungälvsskogarna och kört lite backträning. Ska ta en dusch och krypa ner under täcket. För imorgon ska det jobbas.

Todays



Jeans - Lee, T-shirt - Ginatricot, Sjal - Lindex, Kavaj - H&M, Sandaler - Thailand

Omvänt

Så har man vänt lite lätt på dygnet. Att jag sover fram till halvtolv på dagarna händer inte allt för ofta. Men nu har jag gjort det två dagar i rad. Men eftersom att jag inte har så mycket annat att göra mer än att typ söka jobb och träna som är vettigt så gör det inte så mycket att jag vilar upp mig inför en helg i Sthlm och nästa veckas äventyr till Båstad. För då lär det bli mindre av just sovandet. Men jag längtar...

Fart och fläkt.

Efter att ha sovit igen ett par timmar från helgen så vaknade jag med ett leende på läpparna. Jag vet inte varför. Men lycka är vad jag känner för närvarande. Lycka över att ha en fantastisk familj, underbara kompisar och ett bra liv. Skönt att man kan känna det ibland!

Jag kravlade mig upp ur sängen och insåg att det var alldeles för längsen jag tog en sväng med damsugaren på mitt rum. Så jag tog tag min frukost och sedan tog jag tag i damsugaren. Det slutade med att jag även städade hallen och trappan när jag ändå var igång och i brist på annat att göra. När jag väl var klar klättrade jag lite på väggarna innan jag och min älskade syster bestämde oss för att ta en tur till Ulricehamn och Lager 157. En utflykt och lite småplock rikare landade vi hemma. Jag tog en promenad och nu tänker jag somna gott. Det behöver jag efter en fartfylld dag.

Nej, jag orkar inte.


Dagens




Jeans - Tiger of sweden, Linne - H&M, Tröja - Abercrombi and fitch

Vi överlevde igen.

Hemma efter en minst sagt händelserik helg i Falkenberg. Nej, det finns nog inte många som ligger på våran nivå. Vi värmde upp inför våran Falkenbergsresa med en del vin och mys i fredags. Stötte på en gamal flamma på Kungälvs gator och det blev en fantastiskt lagom kväll i trevligt sällskap. Aningens sega på lördag morgon. Men lite frukost och en vända på systemet så var vi fit for fight igen. Sedan bara fortsatte det. Ett partytält senare så var tanken utgång. Men pågrund av diverse köer och den låga temperaturen tog vi en sväng om pizzerian och åkte hem. Jag åt och sedan stensomnade jag. Kul tjej att festa med, JA. Ett kalas senare så var vi hemma i Göteborg på stadiga ben igen. Puh, vi överlevde ännu en helg.

Jag har kommit ett steg längre i mitt ätafisklärande. Jag åt någon röra med SILL idag. Petade bort lite bara.

En hel del underbara bilder finns på min kamera, som sover tryggt i Malins sysslings säng i Falkenberg. Vi får hoppas att den är mina trygga händer inom en snar framtid. Med tanke på en stundande sthlmsresa så kan den behövas.

Jobb!



Working!

Yesterdays



Såhär såg jag ut igår INNAN jag hällde kaffe över mig själv innan bion.

Tisdag kväll



Hemma efter ännu en mysig film kväll med Malin. Idag slapp jag vara jättemörkrädd när jag åkte hem iaf. Aningens lättare film den där American Pie kan man säga. Haha. Sjuk.

Ser ut som om att jag har ännu en helg att se fram emot. Det är dem här helgerna som kommer göra att jag orkar med vintern som kommer och knackar på dörren så småning om.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon väntar lite jobb!

Ledigt



Lite sol, tack!

Precis druckit upp mitt morgonkaffe och planen är att ta sig till gymmet inom kort. Sitter och laddar med lite musik och säkert 10 olika sidor med sistaminutenresor. Ja, för nu har letandet efter resor börjat. Det börjar närma sig planerat avresedatum!



Härlig kväll.




Hemkommen från en kväll med min kära Malin. Lite bulle och kaffe. Allsång med Lotta och en Beckfilm på det och kvällen var gjord. Typiskt att jag är så sjukt mörkrädd. Fick nästan springa till bilen efter att ha sett Beck. Nu har jag tänt lite ljus och ska strax krypa ner under täcket. Får hoppas att mardrömmarna håller sig borta.

Idag känns det bra!




Lite Kaos!




Ibland undrar jag om jag valde rätt. Dörren står fortfarande öppen och jag kanske borde gå in igenom den trots allt. Jag har inte släppt det än. Och jag tror inte att jag kommer att kunna göra det förrns jag har givit just den där dörren en chans. Det är bara en tidsfråga innan jag gör det...

Farväl.

Jag försöker ladda för att ta farväl av min far. Tyvärr kan man inte vara nog laddad för nått sånt. Alltid lika jobbigt att behöva skiljas åt. Även om man vet att vi kommer träffas igen. Idag väntar alltså bilkörning hem till Göteborg efter tre fantastiska dagar i Stockholms skärgård. Men på något sätt är det alltid skönt att komma hem till sitt eget och till Mamma, George, Anna & Sofia igen. Hur bra man än har haft det så är det faktiskt så. Sedan att jag vet att jag är tillbaka på Värmdö om en och en halv vecka underlättar lite. Förvisso är inte min far här då. Men Värmdö har alltid varit som ett andra hem. Här har jag växt upp och spenderat hela mina sommarlov. Stället har en plats i hjärtat kan man säga. Det är dags att mina kompisar får se stället helt enkelt. Så det blir två flugor i en smäll.

Hej då!

  

Lovely



Hur sugen jag är på att åka hem till ett regningt Göteborg? Nä, inte så sugen. Nästan ingenting alls sugen faktiskt. Ligger i sängen helt utmattad efter ännu en dag på vattnet. Idag var vi nästan längst ut i skärgården. Vilket innebär massa båtåkande. Och det är ju allt annat än äckligt. Så lite solbränd och trött funderar jag på att inta hängmattan en stund innan det blir ett litet träningspass...

Jag har det ganska bra!



Man ska ju inte klaga. Efter en hel dag på havet med båt, sol och bad är man ganska trött. Jag känner mig helt färdig faktiskt. Men det är en såndär underbar trötthetskänsla. Havets friska luft är bra för mig tror ja. Mer av det tack. Solen lyser fortfarande på en blå himel. Jag sitter mest och väntar på när jag ska ta tag i mig själv och göra kvällens träning. Ju fortare jag tar tag i det, desto fortare blir jag klar.

Rapport om att det inte blir nått jobb på måndag. Blandade känslor. Skönt att vara ledig, men ändå inte. Jag behöver ju jobba. Därav fick jag ett ryck och sökte lite jobb. Får väl se om jag får napp någonstans.

Saknar!

Nattuggla?



Jag drack kaffe för två timmar sedan. Pigg!

Sommar lycka!



Rapporterar strålande sol, värme och mycket mygg från Värmdö.

Efter en lång bilresa, ett kärt återseende av diverse syskon och papps, löpning och Runes hoppstyrkebana väntar en kväll med grill, mys och lite läsning. Lugn och fin dag. Jag känner att detta kan vara vad jag behöver just nu. Detta kallar jag sommar. För Värmdö har varit med mig i hela mitt liv. Värmdö är tillhör sommaren, så är det bara. Och 31 juli - 2 augusti är bokat här för en go helg. Dags att våldgästa duschen!



Ungefär hur underbart?

Hur underbart som helst.

Var påväg ut genom dörren med snörade löparskor när mina planer hastigt vände. Lite bad i kvällssolen lät väldans lockande och det blev både bad, båt och glass. Och när jag får köra båt är jag ungefär lika lycklig som när jag var liten och fick exakt den barbien som jag ville ha. Haha. Jag kunde inte sluta köra och jag behövde inte heller. Tillslut blev det lite kallt och då satte jag mig ner i vindstilla. Bra man kan ha det! Jag är kär i båtlivet och skärgården. Så passande att vi sticker till Stockholm och njuter lite av det livet över helgen. Men först är det en dag kvar att jobba. Sedan blir det minisemester.

Stå stadigt.

 

Gillart!



En kort liten dag där mycket har klämts in. Jag startade dagen med att flänga upp då mamma kom in och undrade om jag inte skulle med till jobbet. Jodå, jag hade stängt av mitt alarm. Inte så nöjd med mig själv. Men jag kom till jobbet i god tid eftersom att jag har världens finaste mor. En arbetsdag som gick av bara farten sedan bar det av till gymmet med Carro. Och ja, jag är svagare i armarna NU än vad jag var när jag gick på gymnasiet. Det ska bli ändring på det. Nu ska det köras bänkpress. Förmodligen kommer vårt träningspass leda till en del träningsverk imorgon. Men det gillar vi.

Jag kom hem gjorde nudlar och wook för att stilla min hunger. Sara rapporterade att hon var rastlös (kan inte vara lätt att ha semester). Så vi tog oss en vända till stan. Lite fika och promenad. En fantastisk dag. Nu ska jag sova.

Helgen är slut

Då hade ännu en helg gått... Jag inledde den med att sova. I fredags arbetade jag hela dagen, när jag kom hem kröp jag ner under täcket för att vila lite. Där spenderade jag sedan resten av kvällen. Igår och jag och min malin och handlade lite sedan lagade vi mat och myste. Jag begav mig hemåt för att svida om och sen var det gasen i botten resten av kvällen. Och ja, det har jag ju kännt av idag kan man säga.

Imorgon är det måndag och början på en ny vecka. Ska bli fint.

Bra!

Välkommen helg!





Planen var att tillbringa kvällen i goda vänners sällskap. Men lite omplanering av kvällen av olika anledningar och jag spenderar kvällen hemma med mys istället. Jag kom hem från jobbet, någon slog mig med något hårt i huvudet och jag stensomnade. Sedan vaknade jag av att mamma kom in på mitt rum för att tala om att maten var serverad. Ja, men jag har det ganska bra! Sedan blev det lite glass. En vecka har ändå gått förhållandevis fort. Det kunde varit värre. Måste säga att jag och Carro utgör ett otroligt bra team på jobbet, vi kan våra grejer nu liksom! haha.

Har precis bäddat om min säng och tänt lite ljus. Funderar på om jag ska ta och krypa ner under täcket igen med min bok. Då kan jag vakna utvilad imorgon, då jag har en alldeles fantastisk dag framför mig.

knasknasknas

Trött!

Mitt tillstånd just nu är väl hälften död, hälften levande... Men snart är arbetsveckan slut och imorgon kväll gör vi återigen helg. Det känns ganska så fantastiskt jätteskönt. Dagen idag kommer bli tuff. Lite väl lite sömn inatt för att jag ska vara en liten smilefink idag. Men det kanske det var värt. En fika på stan som inte avrundades förrns tjugo över nio. Den måste ju varit ganska så trevlig ändå. Men jag är som jag är... Blir nog bra.

Gårdagens träning sitter i hela kroppen redan. Vill jag veta hur det känns ikväll? Men då kanske jag kan få lite medhåll från mina kära lagkamrater som faktiskt var med på träningen igår eftersom att vi ska ner till IP och grilla lite. Mysigt.

Dags att tänka om.

Myskväll



Yesterday

Efter en sjuk eftermiddag på jobbet igår (för ja, strappan gick lös och jag och Carro skrattade en del) begav jag mig in till stan. En liten shoppingsväng och sedan gick jag och inhandlade lite frukt och vaniljvisp. Jag tog bussen hem till Sofia. Där gjorde jag och Malin en härlig fruktsallad (ja förutom blodapelsinen var den ganska härlig) som vi senare öste vaniljvisp över och satt och mumsade i oss framför diverse minnesprogram som visades på tven igår. Mysig kväll helt enkelt och jag gillar det, starkt.

Nu sitter jag och mumsar mackor och häller i mig kaffe. Väntar på att min mor ska vara redo för att åka till jobbet. Ska köra henne idag eftersom att hon ska på shoppingtur och mysa med sina kompisar på stan ikväll. Då får man ju ställa upp liksom. Till kvällen väntar sista träningen innan sommar "uppehållet". Tråkigt och skönt. Tråkigt att man inte får slita som djur i Skatås backar på kvällarna. Skönt att man kan planera in när och var man ska träna själv.

Later

Hårt.



Precis kommit i säng efter en dag med arbete och träning. Sjukt lätt träning med. Tjofftjoff så var den över. Fast med närmare eftertanke så var det nog den jobbigaste träningen den här försäsongen. Tacka gudarna att det regna och inte var gassande sol. Där kan man säga att vi fick igen för våra dåliga resultat på beeptestet förra veckan. Jag lovar, nästa gång springer jag tills jag spyr, bara jag slipper detta igen. Undrar om jag kommer ur sängen imorgon. Men tänk vad vältränad man blir. Detta passet några gånger till och vi gör det hur lätt som helst. Dags för skönhetssömn!



Kärleksliv(?)

Skytten 23/11-21/12

Ditt kärleksliv är rörigt och du vet inte riktigt vad du skall göra av det. Både bra och dåliga nyheter.

 

Kärleksliv skulle jag väl inte kalla det. Men om man ser mellan raderna och byter ut ordet kärleksliv så stämmer dem där horoskopen skrämmande bra in ibland. Haha.


Vi gjorde det igen!

Ännu en helg har passerat och jag har ytterligare en underbar helg att lägga på minnet. Alla dessa helger är det jag kommer tänka tillbaka på när hösten tar fart. Men nu är det sommar och vi har ytterligare helger att göra minnesvärda. I fredags värmde vi upp för lördagen med att fira Sara med en utgång i Gbg.

 

På lördagen var det uppochhoppa tidigt för avresa mot Falkenberg. Lite frukost på Burger King och ett besök på Systemet och vi var på stadiga ben igen. Väl i Falkenberg var det strand, sol och bad som gällde innan vi taggade till, grillade och gick på det igen.



Idag har vi förflyttat oss till Göteborg, sovit och tagit det fantastiskt lugnt. Välbehövligt. Imorgon är det ny vecka där jobb står på schemat. Efter den här helgen så känns det helt okej. Att få sova ut hade dock varit skönt. Men sova kan man göra när man blir gammal. Tack till alla mina underbara kompisar för en fantastiskt bra helg. Utan er är jag ingenting!



Irriterad!

Jag blir irriterad över situationen och sedan blir jag irriterad på mig själv för att jag låter situationen gå ut över mig. Men den går ju faktiskt ut över alla som är inblandade. Någonstans finns en gräns. Den borde vara nådd... Min är det iaf!

Förövrigt så var det ett litet beep inplanerat igår på träningen tydligen. Jag kan väl inte påstå att jag njöt av tanken på att springa beep när jag satt still på jobbet och svettades. Och inte heller när jag stod i ett provrum i stan och fick panik för att värmen tog över mig. Men jag bestämde mig för att bara gilla läget och köra så långt jag pallade i värmen och efter en vecka på Rhodos. Må hända att jag har varit hemma i lite drygt en vecka. Men jag känner mig fortfarande fet som en ko. Jag hoppas att det bara är en känsla till följd av att jag inte tränat så aktivt då jag drabbades av halsfluss och sedan tog en liten semester. Men tjofftjoff, det löser jag fort. Snart är jag ikapp igen!

Men idag är det fredag, tralalala. Och jag har massa roligheter inplanerade i helgen. Det gör ju inte fredagen sämre precis. Men först ska det tjänas pengar. JADÅ!

Fintad

George fintade av mig och det var tydligen träning iaf. Så stress är ju bara förnamnet. Fick kasta på mig mina träningskläder och måla resten av mina naglar (som jag hade börjat med i lung och ro eftersom att vi inte skulle träna) i bilen. Åtta tappra surtetöser tog sig runt åttan, passande va? En eloge till oss tycker jag, japp! Och hade jag inte haft mattson brevid mig hade jag gett upp efter sex km. Tack för att du fanns! haha.

Tänkte hoppa in i duschen och köra lite body scrubb eftersom att jag helst inte vill se ut som en flådd katt i helgen då det förmodligen ska bäras någon form av klänning och bikini. Sedan är det väl dags att trippa i säng eftersom att jobb står på schemat imorgon.

Tjo flöjt

Inställt!



Jag och mina converse är sååå tajta! Dessa ligger för närvarande i maskinen för en liten åktur.

Värkar som om att kvällens träning blir inställd i brist på folk. Det är ganska sjukt! Det finns en hel del bra frånvaro orsaker vad jag har förstått, men sedan finns det en hel del dåliga med. Och det är tråkigt. Så kan det vara. Jag väntar ett par timmar och drar till Kungälv och rör på fläsket sen när det svalnar av något. För fläskig är precis vad jag känner mig efter en vecka på Rhodos. Nu får det bli ordning och reda igen. Jag börjar i helgen. Haha.



God morgon

Hur det gick med löpningen? Jag somnade klockan sex igårkväll och vaknade nu. Så kan det gå... Redo för ännu en dag i värmeböljan i plåtbyggnaden. Och för varje dag kommer augusti allt närmare. Det är ju tillochmed juli idag. Tjoho. Det ser dessutom ut att bli en alldeles perfekt helg. Jag och Pettson, hand i hand, vad kan gå fel? haha.

Time to leave