Life goes on.



Åter en dag till ända och jag måste säga att jag känner mig aningens klokare. Och tur är väl det. Ibland så handlar det om att få lite perspektiv. Med en syster som bidrar med mycket kloka ord och en hel del kärlek kan man bara le. Livet kan vara hårt och jobbigt... Men det är väl så det ska vara. Hur kul vore det annars? På något sätt känner jag ändå att jag är högt upp i min bergochdalbana trots att jag kanske borde känna mig långt ner. Kanske rent utav under marken. Men det är jag inte. Komplicerat men mycket positivt. Lets go!  


Its complicated.



Som handen i handsken säger vissa.
Som gjorda för varandra säger andra.
Men vad spelar det för roll egentligen?

Att någonting som känns så rätt kan vara så fel!
Men vad är rätt och vad är fel i en sånhär situation?
Jag vet vad rätt är, vet du?


Måndagsmys



Tack för en fin helg.



Först så vill jag tacka alla inblandade för en grymt bra lördag.
Jag njöt av varje sekund.
Alla mina tjejer var på samma ställe,
 det toppades med ett par grabbar som är mina favoriter.
Den bästa kvällen på mycket mycket länge!

TACK



Next Ljungkile



Nu är jag återigen påväg... I bil. Denna gång mot Ljungkile, med stopp i Göteborg. Lugn är bra för själen har jag hört. Men lugnt får jag ta det i ett annat liv, typ. Har inte riktigt tid med det nu! Full rulle på kontoret i Halmstad hela dagen. Men jag har en fin känsla i kroppen. Ett trött och tungt huvud, men vad gör väl det? Fredag, påväg mot konferens, vinprovning och en natt på hotell.

Imorgon ska jag äntligen få sova ut på morgonen innan det bär av till mitt KÄRA Göteborg igen. Det är match på schemat. Jag är tokigt laddad, fast inte överladdad. Nej återigen, jag har en bra känsla i hela mig. Försök knäck mig nu! Det går inte


Jag åker bil.



Åka bil är kul. Efter att ha åkt till Värnamo igår, sovit lite där inatt och ätit en härlig hotellfrukost så är vi nu påväg mot västkusten. Första stoppet blir Halmstad. Lite jobb och möte sedan stoppar vi i Göteborg för att plocka upp folk. Därifrån tar vi oss till Ljungkile för konferens, vinprovning och sömn. Jag längtar tills jag får sova. Lite den. Men först ser jag fram emot ytterligare en givande dag. Tagga!

Jag åker tåg.



Jag hade en fantastisk födelsedag. Det känns att man är ett år äldre. Hej, träningsvärk! Tack alla ni som gjorde min dag bra!

Nu sitter jag på tåget mot huvudstaden. Senare ikväll sitter jag i bilen mot Halmstad. Imorgon sitter jag i bilen mot Göteborg, där mellanlandar vi innan vi sticker till Ljungkile. Jag och resväskan, vi är goda vänner! Tror att jag ska inhandla en ny, typ en rosa. Det kanske gör det lite roligare att packa. Tål att funderas över! Ytterst ett par timmars sömn inatt. Jag kurar ihop mig, slår på ipoden och hoppas att jag är pigg när jag ankommer till Stockholm.

Idag har jag på mig....




Hejdå 20!

Min sista dag som 20åring har jag spenderat i diverse mataffärer, på systemet och på gymmet. Eftersom att det nalkas 21årskalas på lördag och jag drar till Stockholm på torsdag morgon och är hemma strax innan matchsamling på lördag. Krävdes det lite framförhållning. Planera, vad är det? Typ. Men jag har nog löst det som kan lösas och med lite hjälp från mina fantastiskt fina vänner så ska jag nog ro i land en riktigt bra fest. 

Trodde att kvällen var planerad. Men här svänger det!


Frukost.



Vilken underbar start på dagen.
Jag och min pärla, Sara, åt frukost på espressohouse i Vasa.
Denna tös ger mig sådan fruktansvärd motivation
till att ta vara på livet och kämpa för det som är värt att kämpa för.
Tänk om fler människor kunde vara lika drivna som denna flicka.
Vilken bra värld vi hade haft.
Du är bra du Sara!


Dagens




Städa.


Jag har lagat mat, diskat och tvättat.
Jag har bara en liten detalj kvar. Städa.

Linda, ta tag i dig själv.


Nöjd kan man va!



Just precis nu, är jag väldigt nöjd med mitt liv.
Sitter med en kopp kaffe i handen, filosoferar och känner mig allmänt stark.
Jag lever ett liv som må hända är häktiskt, men också fantastiskt kul.
Jag gör det jag vill göra och det känns som om att jag är högt upp i den där
bergochdalbanan som jag anser att mitt liv utgår ifrån.
Det som oroar mig är att jag har varit väldigt högt väldigt länge nu.
 När vänder det och ska det vända?
Låt det vänta ett tag till, tack.

Stronger then yesterday!


Vänner&Familj



Mitt liv känns lite som en bergochdalbana. Det är aldrig tråkigt men det går väldigt mycket upp och ner. Det är fart och fläkt hela tiden. Jag gillar det, men när jag väl sätter mig så inser jag att jag går på reservkrafterna vissa dagar.Mina vänner och min familj står för att jag orkar fullfölja allt som jag håller på med. Och det är jag onädligt tacksam för. Ni är fina och Ni är bra!

Ny vecka, Nya möjligheter. Denna veckan kommer bli GRYM!

Laddning pågår...



KÖPING - SURTE. Det blir tufft idag. En målvakt och en lagkapten som flytt landet för varmare klimat. Men som sagt, vad är sol, värme och bad mot en innebandymatch mot Köping? Släng er i väggen. Tre poäng och jag vet att ni bra mycket hellre hade varit hemma i Sverige, på en buss mellan Köping och Göteborg med oss andra!

Jag hoppas att det är ett laddat gäng som är påväg med buss till Köping. Själv ansluter jag med tåg från Stockholm. Skönt att slippa sitta på en buss och bli seg. Fast oskönt att inte vara med goste tjejerna! Ses snart!




Trött är bara förnamnet...



Efter att ha jobbat hårt i två dagar är min kropp helt lam.
Sprang ner på stan och käkade en bit mat med fröken Mattson,
innan jag styrde mot pendeltåget som tog mig till Huddinge.

Väl hemma i Huddinge tillagade jag spagetti och köttfärsås.
Bästa uppladningsmaten dagen före match.
Sedan anlände familjen från alla håll och nu är det fullt hus.
Det är det bästa med en stor familj, många att mysa med.

Jag har intagit soffan, spanat på idol och inväntar spänt på
kvällens resultat. Vem blir utröstad?
Vet inte riktigt vem jag hejar på.
Är för trött för att orka engagera mig.
Då är det illa!


Det är fredag mina älsklingar.



Denna fredag kan inte komma mer lägligt.
Mitt liv har mer eller mindre varit ett litet kaos sedan i onsdags natt. 
Och jag har sovit lite färre timmar än vad jag hade behövt.
Min kära syster har försökt prata vett i mig.
Men jag känner mig lite hopplös. Typ.
Inatt måste jag sova. 


Idag torsdag...



Blus - Indiska, Svarta Jeans - Rut, Guldsmycken - studentpresenter, Klocka - DKNY


BloggPause



Idag är jag en hemskt trött människa. Lite problem med att sova inatt skulle man kunna säga. Det räcker så. Det snurrar ganska rejält i mitt lilla huvud. Jag förstår inte hur allting får plats där inne. Jag underskattar nog min hjärna lite. Typ.

Som vanligt på torsdagar så avgick mitt tåg 06.00 från Göteborg central. Till skillnad från dem andra torsdagarna så lyckades jag denna torsdag sova mig igenom hela tågresan, nästan. Ganska behagligt. Och sedan jag ramlade in här på Götgatan har det varit full rulle. En hel del att göra kan man säga. Det ska jag återgå till nu! En upptagen kvinna(?) tydligen.

Regn och Mörker

Behöver jag säga att jag är allergisk mot detta vädret?
Regn och rusk är INTE min melodi.
Jag behöver ett par Huntergummistövlar. Japp!
Då kanske jag blir lite mindre allergisk.

Mörkret är ett annat dilemma.
Solariet räddar mig dessa tider.
Sedan att det kanske inte är bra, det är en annan femma.


Dagens Outfit



Svarta strumpisar, Jeans shorts - H&M, T-shirt - Thailand, Halsduk - Ginatricot, Jacka - H&M, Smycken - Jet Set & Pilgrim

"Gammal kärlek rostar aldrig!"



Min finafina Johanna är hemma, det händer inte varje dag. En tjej som var min andra hälft när hon plötsligt skilde sig från mig och flyttade till Karlstad. Från att ha setts i princip dagligen, ses vi numera en gång i halvåret. Men när vi ses känns det på något sätt som om att vi aldrig har varit ifrån varandra. Förutom att vi har väldig väldigt mycket att uppdatera varandra om. Piff&Puff, Bill&Bull, Linda&Johanna, ja kalla det vad ni vill. Det är vi.

Detta är ett led i det som kallas att växa upp och gå vidare. Men för det behöver man inte förlora det man tycker om. Just det här är någonting som jag har behövt fundera mycket över det senaste. Johanna var en av dem som begav sig bort för nya utmaningar tidigast av mina vänner. Hon har också sagt en hel del kloka ord vad det gäller mina Stockholmsplaner. Dessa ord har bettyt mycket nu när jag äntligen vågat ta små steg åt en annan framtid än vad jag kanske "planerat". Min värld här hemma finns kvar. Den kanske inte alltid kommer att se likadan ut, kännas på samma sätt och tala samma språk till mig. Men den finns kvar!

Osmart?



Som den smarta tjej jag är så åkte jag och tränade igår, trots lite känningar i halsen. Jag har så svårt att hålla mig borta från innebandyn och träningen. Kroppen får ta lite stryk, så är det bara. Den är van. Funderar på om jag ska hasa mig till gymmet lite senare idag. Dumt kan tyckas eftersom att min hals inte känns helt hundra idag heller. Men jag klättrar på väggarna och är rastlös. Nått måste hända!

Destination Halmstad.



Min dag har tillbringats i västkustens pärla, Halmstad. Jag insåg ju ganska fort att det var helt fel årstid att besöka denna så omtalade sommarstad. Men efter att ha suttit i möte ett par timmar och käkat lunch med grabbarna fick jag kramas lite med min vänn Henrik. Då sken solen och det var varmt, eller? Det gjorde iallafall min dag. Den människan gör mig lycklig. Fin pojk.

Förövrigt gillar jag att sitta i möte faktiskt. Jag har så mycket att lära och det känns så fantastiskt kul. Detta är bara början, det gillar jag också!

3+3=6



Sex poäng i helgen. Dem tre första var extremt viktiga tabellmässigt och självförtroendemässigt. Vi har haft det tufft på bortaplan. Vi har haft en höst som har präglats av bortamatcher. Vi åker till Kumla, ligger under med 3-1, rycker upp oss rejält och vinner. Mycket viktigt! Jag är stolt över varenda brud i laget. Det är så roligt att vinna. Skönt att vi lyckas stå som segrare efter en jämn och tuff match. Kul att möta ett lag som spelar en taktisk innebandy med!

B-lagsmatchen idag handlade mer om prestige. Sportlife stod för motståndet och ett derby är alltid ett derby. Extra roligt att vinna. Sen att vi gör två i öppen kasse det är en världslig sak. Jag kan ju inte påstå att jag biljerade på plan! Sega ben och lite känningar efter gårdagen. Men en vinst är alltid en vinst.


Jag och min mysse



Jag och min pälsiga mössa sitter typ ihop nu för tiden.
Jag gillar den och många andra gillar den. Det är kul.

Nu sitter jag på tåget påväg hem.
Känns inte helt okej att killen snett framför sitter och kalvar.
Men vad gör man liksom? Jag håller tummarna för att han bara är åksjuk.
Magsjuka hade nämnligen inte vart så lägligt nu.
För det första en bortamatch mot Kumla imorgon och en lång bussresa.
Då är jag gärna inte magsjuk. Dessutom är det väldigt mycket med jobbet nu.
Jag har inte råd att typ ligga hemma och spy liksom. NEJ.

Ikväll ska jag mysa med min syster tror jag.
Saknar henne så fort jag är borta. Hur ska detta gå?
My love of life!


Dagens outfit



Pälsmössa - Lindex, Kofta - H&M, Svart tunika - Ginatricot, Jeans - Tiger of sweden. Till detta plockade jag på mig mina svarta converse, mysigt svart halsduk och svart skinnjacka.


Hejdå, eller?



Nu är det dags att börja runda av den här dagen. Jag är en hårt arbetande kvinna. Ritar ritningar, fixar skyltar till trappungångar så att kunderna hittar oss, beställer grejer, mailar och ringer trevliga prickar som kan langa fram grejer till våra projekt. Har gjort lite annat jobb med. Kul att få vara lite viktigt någongång. Har hunnit med en snabbisfika med Mattson med innan hon skulle rusa på träning. Mysig tjej. Himla mysig tjej faktiskt. Henne gillar jag mycket.

Det mest spännande denna dag ska bli att ta pendel till stuvsta. Hejkomochhjälpmigjagkommerattförsvinnapåvägen. Kommer jag inte hem till Göteborg imorgon så vet ni att jag är någonstans mitt emellan Slussen och Huddinge. Typ. Jag säger hejdå och hoppas på att jag hittar fram till Huddinge.

06.00

Jag satt just och funderade på hur söt jag måste ha varit när jag satt med min pälsmössa nerdragen över ögonen, min halsduk virad tätt runt överkroppen och min skinnjacka i ett stadigt läge över benen. Behöver jag tillägga att jag sov, att jag satt på ett fullt tåg och att jag säkert snarkade? Ja, ni förstår ju själva hur söt jag måste ha vart!

06.00 är för tidigt för att jag ska orka bry mig om vad andra tycker om att jag snarkar. Exempelvis kvinnan till vänster om mig som försöker läsa. Hon fick bara ta det! Nu är jag snart framme i huvudstaden, för er som inte visste att det var dit jag var påväg. Jag ska jobba...

Döv?

Alltså, jag är döv på ena örat. Jo jag tackar. Sjysst att jag får vara det. Eller? Varför blir man döv på ena örat? Någon som vet? Jag har ju inte ens ont. Kanske möjligtvis känner mig lite hängig. Men jag är ytterst tveksam till att det skulle bero på örat. Det skulle ju snarare bero på att min älskade och bästa lillasyster stormade in på mitt rum imorse, väckte mig och frågade om jag inte hade 200 spänn i plånboken. Det kallar jag kärlek. Nej, det hade jag inte för er som undrar.



Love


Funderingar över dagen.



Sitter och mumsar Marabous mörka choklad med inslag av mint och dricker kaffe.
Sämre har man ju haft det.
Jag funderar på om jag ska röra mig utanför dörren innan
det är dags att åka till Aleg. för att träna.
 Eller om jag helt enkelt ska ha en hemma dag med lite jobb och massa mys.
Tål att funderas över.

Känner jag mig själv rätt kommer det att sluta med att jag
knallar till bussen och åker till gymmet.
Sola lite och lyfta lite skrot. Göra av med lite av all energi jag ligger inne på.

More later...


Vad gör jag?

Det är många som undrar vad det egentligen är jag gör.Projektledarassistent är ju egentligen ganska stort.
Jag jobbar för ett företag som projektleder byggprojekt för olika butiker, hotell och resturanger. Detta innebär att jag hjälper projektledarna i företaget att hinna med sånt som dem inte hinner med. Detta kan vara allt ifrån att gå och hämta ett paket på posten till att beställa grejer som ska användas i en butik. Två dagar i veckan jobbar jag i Stockholm. Övriga dagar sitter jag hemma och försöker arbeta med sådant som jag kan göra på distans. I framtiden hoppas jag att jag ska kunna ha mina egna projekt. Men det finns mycket att lära. Det är också det som gör det så roligt. Man har mycket kontakt med olika människor, många bollar i luften och man lär sig nått nytt varje dag. Det gäller att kunna lite utav varje. Här kan ni se närmare vad vi håller på med -->
http://www.ksprojekt.se/

Hoppas att ni är lite mer införstådda i vad jag gör nu!


Måndagar is the shit.



Vilka härliga dagar jag har nu förtiden känner jag. Jag sov tills jag vakna imorse. Sedan gick jag upp, drack lite kaffe, kokade ägg och ringde några jobbsamtal och mailade lite. Sedan tog jag tag i mig själv, åkte till gymmet och sedan åkte jag till Kungälv och fikade med min bästaste Joel. Sedan jagade jag en grabb på telefon för att styra upp ett jobb. Men han vägrade svara så jag får ta det imorgon. Imorgon ska jag på möte med. Spännande.

Ett beroende...



Jag har ett stort problem. För liten garderob. Och för litet rum för att kunna införskaffa ytterligare en garderob. Problemet kan ju omöjligt vara att jag har för mycket kläder? Nä, det skulle jag inte tro.

I helgen försökte jag styra upp detta lite. Samtidigt som övriga familjen jobbade hårt på att rensa klädkammaren. 6 stora svarta plastsäckar med skor och kläder står i garaget och väntar på att hitta ett annat hem. Lite sjukt. Och ändå får jag inte plats.

Jag hatar att rensa garderoben. Det är lika ångestladdat varenda gång. Slänga eller inte? Slänger jag så kommer jag förmodligen att sakna. Slänger jag inte så kommer det ligga där och se fint ut i ytterligare ett par månader utan att någon använder det. Dessutom tar det upp massa plats som jag hade kunnat använda till att stoppa in nått nytt, fräscht och fint. Ja men då slänger vi. Eller så slänger vi när jag har shoppat nytt. Ja, ni förstår. Detta stavas P R O B L E M. Helgens I-landsproblem är min garderob och mina kläder. Eller som en killkompis så fint sa "hela du är ett I-landsproblem". Ja, men tack. La la la jag är ett I-landsproblem.

Vilken njutning!



Tack alla inblandade för en totallyckad kväll igår!

Ni vet, när man kommer på sig själv med att bara vara nöjd.
Man kan stå och bara njuta av att vara på precis rätt plats,
med precis rätt människor. Så var det igår.
Jag njöt på Trädgårn.


Hur roligt det är att åka tåg?

Jo, men nu ska ni få höra hur roligt jag tycker att det är att åka tåg. Och eftersom att min pappa vet hur roligt jag tycker att det är så åker jag idag regionaltåg hem från Stockholm. Fem timmar på ett tåg, nej men jag har ju ändå inget bättre för mig. Förutom att det tar lång tid så är ju sätena otroligt sköna. Jag vet att ni vid det här laget är hemskt avundsjuka och därför måste jag också skryta med att jag inte har någon el, så att min dator kan vara på 40 min av fem timmar. Resten av dem fem timmarna kommer att bli extremt underhållande. X2000 är min räddning!

Men en sak som är lite rolig är att jag har en söt liten gubbe framför mig som ler och skrattar om vartannat samt. springer till restaurangvagnen en gång i kvarten. HAN måste älska att åka SJs regionaltåg från Stockholm till Göteborg. Ja men fint. 

Fredag

 



Sitter själv på kontoret idag, eftersom att pappa är på äventyr.
Möten och annat. Då får assistent Linda vara kvar och styra upp det.
Det går himlans fint tycker jag personligen.

Igår åkte jag från Centralstationen i Göteborg vid 06.00.
Det var en lång dag som avslutades på B.A.R.
Det var invigningsmingel på en restaurang/bar som pappa gjort.
Mycket folk, lite kändisar och väldigt fint.
Somnade som en sten när vi kom hem
och det är tur att det är fredag idag.
Ska bli skönt att komma hem till Göteborg igen! 


Grattis min största kärlek!



Jag är en stolt storasyster.
Liten blir stor. Liten tar körkort.
Fast du kommer alltid att vara min LILLAsyster.
No matter what. Försöka bli stor kan du ju alltid.
Körkort är ett bra försök. Du är duktig.
Ett stort grattis till körkortet!


Yesterday



Yesterday, oh yesterday...
Igår sov jag länge. När jag väl vaknade plockade jag upp min dator i sängen.
Jag satte på The Hills och tillbringade ytterligare någon eller några timmar i sängen.
Efter det trippade jag upp en trappa, kokade kaffe och vred på stereon
samtidigt som jag piffade lite.
Sedan spenderade jag dagen på stan med mamma och syster.
Avslutade denna fantastiskt sköna dag med att bege mig till Aleg.
Spelade lite innebandy och babblade lite med brudarna.

Bra dag!


Djupt.

Jag förundras utav människor.
Vårat sätt att tänka och vårat sätt att förändras.
På samma sätt som det är helt underbart att se hur
någon som man älskar och bryr sig om förändras till det bättre
gör det ont i ens själ när man träffar någon som man bryr sig om
och får reda på att den har förändrats åt det andra hållet.

Det finns en människa som stod mig väldigt nära förr.
Jag mötte honom på en fest för lite drygt en månad sen.
Jag fick en uppdate som jag aldrig hade kunnat föreställa mig.
Sedan dess har jag tänkt väldigt mycket på honom.
Undrar hur han egentligen mår, inuti.
Det är lätt att ha ett tufft yttre och påstå att man klarar sig.
Men klarar han sig verkligen?
Det gjorde ont i mig att se honom och höra vad han går igenom.
Jag bryr mig. Mer än du kan ana!


Living in the dream!



Jag tänker tillbaka på min tid som blond
och inser att det är en hel del som har förändrats sedan jag var blond. 
Även om det inte var speciellt längesen.
Men mitt läge har förändrats fort. Till det positiva faktiskt.
Det känns fantastiskt bra. Living in the dream. Lite den.
Jag bara undrar när jag ska vakna och inse att jag bara drömt allting. 

Min nya telefon fick mig nästan att kasta mig upp imorse när
Sandra skickade sms. Hur byter man meddelandesignal liksom?
Lär mig. Tack!
Lite för mycket teknik för mig. Hur svarar man när någon ringer?
Värdelöst. Men det blir nog bra när jag lär mig!
Man kan ju nästan tro att jag är blond.

Vi välkommnar sandra till brunettfamiljen.
Mycket läkert! Kanske var frisör jag skulle vara?
Är man projektledarassistent ska man ju kunna allt!
Typ slinga hår.

Förövrigt är jag ledig idag.
Har bakat scones och druckit massa kaffe.
Ska åka till gymmet och göra lite nytta snart.


Träningsdags



Efter en helg som har bestått av allt annat än träning,
är det dags att bege sig till Aleg igen.
Jag har längtat efter töserna.
Känns lite tomt när vi är borta ifrån varandra en hel helg.
Inte okej!