Bitter!



Såhär glad var jag innan dagens träning.


Ord.

Mörk choklad och lättmjölk är den ultimata uppladningen för en onsdagsträning har jag hört. Eller? Okej, mat är ganska viktigt också. Har man ätit det så är det okej med choklad tycker jag.

Dagen på jobbet har varit som alla andra dagar. Det finns några ljusa stunder, därimellan är det ganska enformigt. Tur att det finns personer som livar upp stämningen emellanåt. Det gillar jag. Även om jag kan verka ganska bitter när jag traskar runt inne i den stora plåtburken.

Varifrån kom kylan? Är det okej att det är såhär kallt nu? Det kanske det är... Oktober lurar runt hörnet. Det känns lite sjukt. Tiden går fort. Det betyder att jag måste ha roligt. Det är bra! Go och glad kexchoklad.

Vill helst inte....



... Åka och jobba!

Men jag gör det ändå. För det är onsdag och det är bara två dagar kvar till helg. Och dessutom så är det innebandyträning ikväll. Att veta att man får avsluta kvällen i brudarnas sällskap gör dagen aningens lättare.

Höstdag

 



Idag har det varit riktigt härligt höstväder. Tyvärr har jag bara kunnat njuta av det under min korta promenad från jobbet till busshållsplatsen där jag blev upphämtad. Vädret hade varit perfekt för en löprunda i skogen. Men gymmet vann idag och vi styrde dit istället. Jag lekte lite med cykeln och vikterna innan det blev middag och idol med min kära familj.


Renoveringsprojekt

Ja, som ni ser så är min blogglayout lite hursomhaver just nu. Har en syster som läser webbdesign och hon har fått fria tyglar. Bara det att hon ska tydligen hinna studera samtidigt och det går ju naturligtvis före min blogg. Kan diskuteras, men det låter ju bäst så. Den är alltså lite ett renoveringsprojekt just nu som står och väntar på att få bli klar. Håll ut!


Tack för en fin helg!

Matchen har jag redan lagt bakom mig. Lagfesten var totallyckad, utgången var totallyckad. Att jag somnade i taxin påväg hem, var totalt slutkörd och blev hemkörd på söndag förmiddag talar väl för sig.Tur att man har rätt folk vid sin sida =) Vi körde gärnet hela kvällen! Surte IS IBK är ett fantastiskt bra gäng! Tack alla inblandade för en sjukt bra kväll.

Och som den lagspelare man är finns inte ett nej när Tompa ringer och behöver folk till en b-lagsmatch en söndag efter en hård lagfest. Trots att jag inte var stans piggaste brud slängde jag matchstället i tvätten och laddade upp för matchen med en pizzaslice och lite sömn. Kvart över tre satte jag på mig ett blött matchställ (eftersom att jag somnat och glömt torktumla det) och intog Aleg. Två mål blev det, men det var väl ungefär allt. Vinst med 6-3 och jag kunde åka hem och somna som en sten på soffan.  


Hemmapremiär

Det är en bra dag idag. Det är lördag, det är den 26e september och det är hemmapremiär. Det är alltid en speciell känsla att få dra på sig det svarta stället och inta Ale gymnasium. Idag står Skattkärr från Karlstad på ena planhalvan och vi på andra. Vi plockar tre poäng och sedan firar vi det hela kvällen och natten. Jag myser av bara tanken på hur bra den här dagen kan bli.

Tagga

Det ordnar upp sig...

Mamma är tillbaka i Sverige, jobbfrågan ser betydligt klarare ut och jag känner typ att jag är på banan igen.

Förutom lite ischias som hämmar min träning. Men jag är inte den som ger mig när det är fråga om träning. Skatås stod på schemat idag, 8an närmare bestämt. I spårets första backe sa min skada tydligt ifrån. Men med lite envishet tog jag mig runt och visade vem som bestämde över min kropp i sista backen. Skadan, släng dig i väggen! Vi går mot helg, vi går mot hemmapremiär i Ale gymnasium. Vilken känsla slår det? Svårslaget!


Mycket nu...

Dagarna är proppade med jobb, träning, kompisar och annat som får tiden att rulla på. Igår inhandlades det tyger efter jobbet och på lördagens lagfest vet jag en som kommer att vara läcker. Yes, I do. Ska bli spännande och försöka designa ihop detta efter dagens jobb. Kommer en bild på söndag kanske, innan dess är det nog lite hemligt tror jag. 

Den senaste veckan har jag fått stå ut med att jobba 8-17. Detta är någonting som jag ogillar, då dagarna känns mycket längre i den formen. Därför tjatade jag mig till tiderna 7-16 igår. Är det då inte självklart att jag försover mig? Jag vaknade klockan sju och i panik springer jag upp till Sofie som också skulle börjat jobba sju och fortfarande sover som en sten och skriker i panik "klockan är sju, vi skulle börja jobba klockan åtta". Hon undrade mest vad grejen var och verkade inte allt för stressad innan jag fick förklarat att vi började sju och inte åtta. Resultatet blev att vi kom en timme försent till jobbet.

Skoproblem...



Lång dag med allt vad en dag kan innehålla. Jobb, innebandy, mat, övningskörning, stress mm. Efter träningen i Aleg bestämde jag mig för att försöka ta kontrollen över mina fötter och mina nya skor. Alltid detta problem när det kommer till nya innebandyskor. Synd att converse inte kan göra en specialdesignad innebandysko. Det hade varit nått, speciellt om dem var lika sköna som alla mina andra converse. Men nej, nu får jag nöja mig med mina nya asics skor. Idag tog jag med mig dem in i duschen efter träningen. Jag duschade alltså med skor och strumpor, sedan traskade jag runt i dem en stund här hemma. Får se om detta kan göra underverk, jag har hört att det ska vara bra. Jag var iaf otroligt snygg i duschen...

God morgon!



Det är faktiskt en ganska god morgon idag. Lite slitsamt att ta sig upp, men väl uppe så börjar jag få kotroll på dagen. Har precis ätit upp en stor skål med yoghurt och flingor så att magen är mättad. Jag tror att det trots allt är den där poängen som vi fick med oss hem igår som gjorde uppstigningen aningens lättare denna måndagmorgon. Kan vi inte ta tre poäng nästa helg, då kanske jag flyger upp ur sängen när klockan ringer. Troligt. PÅ schemat står en heldag med jobb och sedan tidig träning i aleg. med Surtisarna. Bye for now!

Tack alla för en fin helg!


Toktrött efter en tokbra helg. Tack alla mina fina!


Yesterday




Resultatet



Resultatet av mitt fixande igår kväll. En tvbänk som stod upp och en dödstrött Linda. Idag är jag dock pigg och är uppe med tuppen. En lördag. Typiskt mig, kan aldrig sova när jag väl får sova... Spotify och frukost i sängen. LYX!

JOBBig dag



Ahmen, Vi älskar plastaren och plastaren älskar oss. Den gick som smör. Eller?

Efter jobbet hade vi siktet inställt på gymmet. Skulle bara svänga förbi IKEA och inhandla en tvbänk och lite ljus. Jo men ja, någonstans emellan ingången och utgången försvann våran ork och vi slog våra kloka huvuden ihop och bestämde oss för att vi var värda en vilo dag efter att ha tränat X antal dagar irad. Bra beslut såhär i efterhand! Att min tvbänk står upp med endast några skråmor efter mina raseriutbrott är ett under. Bygga IKEA grejer en fredag efter jobbet var en dålig idé.

Annars så, har jag en tv på mitt rum och inga sk. husdjur kvar längst listerna. Nu kan jag göra helg. Tjoho!

Fredag...

När man jobbar är fredag typ världens bästa dag. Jobbar man inte, så är det också en bra dag. Men inte på samma sätt. Denna veckan har ju jag jobbat och då uppskattar jag att det är fredag extra mycket. Wiho! Och den blir ännu bättre eftersom att den är öppningen till en helg med innebandy, mina surtistjejer och våran egen seriepremiär. Tidigare år har man verkligen gått och väntat in den iår känns det lite mer som att den där premiären flyger på oss. Klart att man har väntat. Under dem där hemska Skatåspassen i sommras var det svårt att undgå att längta efter hallträning och seriepremiär. Men ja, ni förstår vad jag menar. Jag tror att det är ett tecken på hur roligt vi har nu, tiden går fort när man har roligt!  

Nu är det dags att ta sig ut mot bilen. Lite jobb står på schemat, sedan är det gymträning med syster yster och efter det är det dags för fredagsmys...

Höst



Idag har varit en perfekt höstdag. Tyvärr har jag tillbringat större av dagen inomhus. Men en löpträning i Skatås med brudarna stod som tur var på schemat under kvällen. Hade det inte varit för den hade jag förmodligen spenderat kvällen på gymmet och i soffan. Perfekt löparväder, ganska mycket folk på träningen och en go jogg som avslutades med en liten tempoväxling på slutet. Träningen var över innan jag ens hade hunnit tycka att det var för jobbigt. Härligt. Precis vad jag behövde tror jag! Imorgon är det fredag och en bra helg med fint folk väntar. Love it!


Åt rätt håll...

Om jag är taggad för jobb idag, klart att jag är. Kan diskuteras. Men nu får jag jobba och det känns ju faktiskt bättre än att gå hemma och baka bullar pågrund av rastlöshet. Det är dessutom bara en dag kvar till en fantastisk helg efter idag. Okej, dagen har inte ens börjat än, men jag vägrar räkna med den ändå! Känner mig piggare idag än igår kväll. Posetivt att det går åt rätt håll. Får se hur detta utvecklar sig underdagen. Kurvan SKA gå uppåt. Bestämt. För ikväll väntar lätt jogg i Skatås med brudarna. I like!


Inte okej...



Det känns som om att min kropp försöker säga nått. Jag försöker förstå den, men jag gör inte det. Ordet VILA finns inte i mitt vokabulär. Men ja, jag kanske borde lägga till det och inse att det krävs lite vila ibland med. Jag känner mig inte helt hundra och det är inte så himlans lägligt. Det härjar en del sjukdomar nu. Men jag ger mig inte, jag ska vara frisk. Jag tar nya tag imorgon och på söndag då är det dags. Det känns sjukt. Jag är så himla sugen på den här säsongen med mitt älskade Surte och mina älskade Surtisar. Den här dagen kan bara försvinna, fort, nu, med en gång. Tack hej!


Working...

Det är morgon och det är jobb idag igen. Jag gillare. Bättre än att klättra på väggarna här hemma. Förhoppningsvis så får jag ett litet samtal här i dagarna. Annars ska jag traska iväg med mitt CV och min pappas namn till ett speciellt ställe, det hade ju inte heller varit allt för tråkigt heller i ärlighetens namn. 

Jag älskar när jag får min egen tid på morgonen. Det är värt att gå upp tidigare för att få sitta här en stund, njuta av lite kaffe och stillheten på Herrgårdsvägen innan dagen drar igång i en rasande fart och man stupar i säng efter allt vad jobb och träning heter. Idag tänkte jag bege mig till gymmet efter jobbet och sedan väntar innebandyträning. Jag gillare. 

Off to work

 

Dagens händelse

Jag måste bara berätta om en rolig händelse. Om ni läst tidigare inlägg vet ni att jag var på DIOS och jobbade idag. Där jobbar också en av mina närmsta vänner, hennes namn är Therese.

På lunchen idag var vi inne i ett av våra djupare samtal. Vad det handlade om kan jag inte minnas, men det var säkert någonting väldigt viktigt. Fast mitt i samtalet ska Terre (som jag tydligen måste kalla henne) öppna sin ketchupflaska. Som alla andra människor öppnar hon locket på ketchupflaskan. Till sin förvåning så fungerar ketchupflaskan idag ungefär som en kattapullt vilket resulterar i att hon har ketchup i näsan, i ansiktet och dessutom lyckades hon pricka in väggarna i lunchrummet. Vi brister ut i ett hejdlöst skrattanfall. Jag blir full av skratt fortfarande när jag tänker på händelsen. Sjukt.

Mycket kärlek till dig TERRE <3 


Stark..



Vissa dagar känner man sig STARK. Idag hade jag en sån dag på gymmet och jag ville inte sluta träna. Jag älskar det så sjukt mycket. Känna hur musiken dunkar i öronen och hur svetten pärlas över kroppen. Och tänk efteråt när man känner sig helt utmattad och nöjd. Ja, massa kärlek till träning helt enkelt. Idag kändes det bra!


Missmatch

Aningens tidigt idag känner jag. Sitter här och surplar kaffe och knaprar på en knäckemacka för att komma i form till klockan åtta då jag ska arbeta. Märker i skrivande stund att jag har matchat ihop mina träningsoverolsbyxor med en korallfärgad t-shirt till mitt röda nagellack, inte helt okej. Men det får gå idag, jag känner lite att jag inte orkar svida om för att traska runt på DIOS en hel dag. Vem skulle fundera över att min tshirt och mitt nagellack inte passade ihop där. Ja det skulle ju vara Tommi då, eller inte. Haha. Ibland är det skönt att kunna slippa bry sig om ytligheter. Efter jobbet sticker jag till gymmet, så det blir en lång dag ifrån Herrgårdsvägen. Det behöver jag!

Du gör en solskenshistoria av ett fallande regn.

Förvånansvärt

The most beautiful girl in the world <3

My babylove! Du får mig att må så himlans bra ibland. Idag tog vi oss en vända till Kungälv efter dagens träning för att spana in pappsen som var på snabbvisit i Göteborg för att finslipa formen inför någon veteranvolleyboll turnering. Det syntes att han trivdes kan man säga. Som ett litet barn också. Och det gjorde mig lite mer lycklig.

En bra kväll kan man säga och det var nog också den känslan som faktiskt fick mig att stå upp för mig själv senare under kvällen. Jag är inte värd någon skit. Jag är snäll och har inte gjort någonting fel. Jag vill vara eran vänn, kan jag inte det så vill jag inte vara inblandad i det ni gör. Tyvärr! Jag tycker om er båda och jag vill att ni ska ha det bra. Inse det så kan vi ju faktiskt vara vänner. Inser ni inte det, nej då klarar jag mig faktiskt väldigt bra med mina andra vänner!


Imorgon väntar jobb. WEEEEI! Så nu ska jag pysa i säng så att jag orkar en hel dag med jobb och träning. Ibland blir jag förvånad över mig själv.Typ när jag gör och säger saker som jag inte trodde att jag skulle våga säga eller göra. Idag blev jag sådär förvånad! Knasigt.


Kul

Mycket folk på träningen idag = KUL!


Bullbak...



I brist på annat att göra så fördrev jag några timmar med bullbak. Det blev ganska lyckat tror jag. En plåt blev lite glömd i ugnen pågrund av olika anledningar. Men dem andra bullarna verkade bli godkända! Puh... Hemmafru, javisst! Nej, det verkar som om att det kan bli ändring på det snart om jag bara drar i rätt personer. Ett litet samtal från en stöttande far idag och jag är lite mer positiv än vad jag var innan till min situation. Ikväll bjuder jag på bullar efter träningen, missa inte det brudar.

Morgonens första tanke!



Ibland vill man bara gå och lägga sig och vakna upp i ett annat liv. Jag lyckades inte, jag är fortfarande kvar här! Suck...

Fullt ös!

Bokstavligtalat har det varit fullt ös denna helgen, även om det egentligen inte har varit det. Fredagen spenderades med mysigt folk. Bowling och en sväng till Viktoria för att mysa med ännu fler av mina favoriter. Vid ett styrde vi hemmåt eftersom att det vankades innebandytittande på lördagförmiddagen. Jag plockade upp min kära Therese och transporterade oss till Partillebohallen där flera av mina surtisar befann sig. Massa innebandy innan jag tog på mig min taxi utstyrsel och agerade taxi för min morbror.

Ett trevligt möte med en gammal hockeygrabb, med efternamnet Stjerneman, gjorde att jag föll in i ett litet lyckorus. Låt det inte gå lika lång tid tills vi ses igen! Jag tog mig uppåt i komunen för att köra min älskade syster och blandannat våran lilla stjärna, Malin Eriksson, till Furulundsparken. Tanken var att stanna kvar där, men efter en halvtimme av fulla människor och kyla smög sig min trötthet på och jag åkte hem och somnade som en sten. Härligt!

En match som resulterade i vinst på det och helgen är fulländad. Även om dagens match lämnade mycket att önska utav mig. Jag säger som såhär. Nästa helg är det seriepremiär och då har jag dragit fram toppformen. Det känns ju iallafall skönt att veta att det finns mer att ge i mina små ben.

Jag lever livet.

Fina fina dag.



Började min dag med att åka till gymmet och få dagens träningspass ur världen. Slank in i solariet en sväng och låg och lyssnade på Lars Winerbäcks nya album (tror jag). Konstaterade att det var väldigt bra och någonting som jag faktiskt hade kunnat tänka mig att lägga lite pengar på. Efter att ha tränat åkte jag hem, drack lite kaffe och fräschade till mig.

Blev uppraggad i bilen påväg in till stan av någonting som måste ha varit ett gäng 18åringar. Jag är inget lamkött, när ska ni lära er? Parkerade på Heden och mötte upp Amelie för lite lunch nere vid kanalen. Sedan hookade syrran upp och vi styrde till Kungälv för att handla. När mamma inte är hemma får jag styra upp hushållet. Okej, George hjälper till en smula ;) Efter handlingen var vi värda lite glass och vi stannade till vid fästningen och spanade på poliser samtidigt som vi njöt av bra väder och god glass. Nu är jag hemma och är redan otroligt nöjd med min dag. Två fina töser har gjort min dag, Amelie och Syster, LOVE YOU GIRLS!

Även kvällen ska spenderas i gott sällskap!

Dagens outfit



Jeansshorts - H&M, Converse, Tunika - Bikbok

Dagens Linda



Klänning - H&M, till detta en mörk jeansjacka, vita converse, lite smycken och min röda adidasväska.

Jakten...



Nu börjar min jakt efter det perfekta jobbet... Spännade.

Lunchtime



Jahadå. Idag var jag uppe innan tuppen. Det skulle köras bil, Landvetter var destinationen. Tog farväl av mamma och mormor för två veckor och sedan vände jag hemmåt. Jag stod i valet och kvalet om jag skulle krypa tillbaka ner under täcket. Det gjorde jag. Nu ska jag få i mig lite mat sedan väntar jobbsökande och träning. Efter det får vi se vad som händer!

Mememe



Tunika - JC, Jeansjacka - Ginatricot, Svarta jeans - Rut mfl., Converse

Arbetsförmedlingen

Jag tänkte ta tag i mig själv och åka till arbetsförmedlingen men någonting satte stopp. Visst, jag är lat, jag hatar att åka buss, speciellt nu när dem har krånglat till det lite extra om man ska åka åt fel håll (dvs. uppåt i kommunen) men det var inte mitt verkliga stopp. Utan jag kom på att man behöver ha betyg från skola och arbetsplatser med sig. Jag rotade fram lite lönelappar, som numera gäller som bevis för att man har arbetat och mina gymnasiebetyg. Men sen kom jag på att jag faktiskt inte har skrivit ut mina betyg från högskolan och mitt lösenord till studentcentralen gick ut den fjärde. Där tog det stopp. Jag har mailat om ett nytt lösenord men det lär ju komma tidigast imorgon. Synd. Oturligt nog har jag bil imorgon också då min mamma beger sig mot varmare breddgrader i två veckor. SYND. Så imorgon LOVAR jag att ta tag i mig själv och åka till arbetsförmedlingen. Inga bortförklaringar! Eller så åker jag dit nu och tar med mig det jag har och löser resten imorgon. BLÄ!


Min lugna dag...



Idag har jag haft en "göra så lite som möjligt" dag. Har sökt lite jobb, sett en film, röjt lite i tvättstugan och lite andra småsysslor. Tog mig till gymmet för lite cykel och lite vikter. Vaden kändes förvånansvärt bra, hoppas att det känns lika bra imorgon efter innebandypasset. Efter jag hade tränat snodde jag bilen och körde till Konsum och laddade upp med vindruvor och choklad inför kvällens idolpremiär. Sedan var det andra avenyn som gällde på syrrans begäran. Vad händer med mig och tven? Vi börjar typ bli tajta, jag vet inte om jag gillar det egentligen. Jag har även skrivit in mig på arbetsförmedligen över internet idag och imorgon blir det väl till att ta sig dit på ett litet besök. Så omotiverad man kan bli. Bort med det negativa in med det positiva, kom igen nu Linda.

Och så blev denna dagen ganska händelserik ändå...

Film/TV

Jag är absolut ingen tvmänniska men nu har jag tydligen sett två filmer på två dagar... Det händer inte ofta! Som den rastlösa människa jag är så har jag lite svårt att sitta still och bara kolla på tv! Varför vet jag inte, men sådan har jag alltid varit. Ända sedan jag var en litenliten flicka. Idag har jag sett "Marley och jag". Och eftersom att jag väldigt lätt lever mig in i filmer (när jag väl kollar) och tydligen är en känslosam människa så slutade det med att mina ögon tårades i sluttampen av filmen. Jag ska inte avslöja några detaljer. Men det var en fin film med ett bra budskap. Sånt gillar jag!

En shopaholics bekännelser...



Vaknade, drack mitt kaffe och kollade på den här filmen. När jag såg den kände jag mig lite träffad. Filmen är ju relativt överdriven och extrem. Men den gav mig ångest!

Trelleborg var bra!



Hemma efter en helg med bästa tjejerna i Trelleborg. Jag tycker att det ser bra ut. Surtehjärtat är tillbaka i laget och det är viktigt. Så idag känner jag mig väldigt positiv. Detta trots ett muskelfäste i vaden som krånglar och en kropp som känner av helgens tre matcher. Men det är bara härligt. Ikväll är det träning och det känns kuuul! Ser framemot den här säsongen ännu mer nu. Tur att det bara är två veckor kvar till seriepremiär! Att vi dessutom har ett Div2 lag som imponerar är roligt. Många brudar som har potential. Det lovar gott!

Trelleborg it is!



Ja, jag har hittat en ny funktion på min telefon. En himla rolig sådan!

Nu har jag gjort mat, packat klart, målat naglarna, ätit och fikat. Så nu är jag redo för en helg i Trelleborg med mina älskade Surtisar. Love ya. Snart ska jag trippa ner till min Sara och hänga lite innan det blir transport till Surte hotell. Nej, vi orkar inte gå med all packning. Från Surte hotell tar våran kära Surte buss med oss till Trelleborg. Yesyes... Plockar med datorn. Hörs!

You spin my head right round. Jag vill inte höra att det är försent!

Mat pågång!


Thats me



Svarta converse, Ljusa jeans - Tiger of sweden, Randig tröja - Zara, Skinnjacka - H&M, Rosa klocka - JET SET

Äre innebandy eller?


Gammal men BRA bild.

 


Bra dag!



En frukost på stan med Amelie, inhandling av diverse nödvändigheter och en bussresa hem. Sedan ringde jag ett viktigt samtal... Mer om det senare när jag har lite mer koll på läget. Efter det kände jag att jag behövde en löprunda. Musiken pumpade i öronen och regnet öste, SÅ HIMLA SKÖNT. Nu har jag precis stoppat i mig lite mat och gymmet väntar.

Idag ser jag ut såhär!



Boots - Bianco, Knästrumpor - Åhlens, Tunika - Bikbok, Jeansväst - H&M

Husmoderlig



Ja, husmoderlig var vad min kära vänn Joel kallade mig när jag berättade vad jag ägnat min dag åt. Förutom att träna innebandy och hänga på gymmet har jag sysselsatt mig med att baka vanlij&jordgubbs muffins och Chokladmuffins med chokladbitar i. Dessutom så har jag gjort hemmalagat potatismos och ungsbakad falukorv. Det ni. Men vad gör man inte när man har en George som fyller 45. Han är ju värd typ vad som helst. Så jag tänkte att nu ska jag minsann vända uppochner på hela köket och visa vad jag kan. Och det blev riktigt bra, om jag får säga det själv. Så nu vet ni att jag kan laga mat och baka, därmed har jag gjort mitt i hushållet för detta året. Tack för mig!






Jag idag...



Jeansshorts - Bikbok, Vit tröja - VILA, Skarf - Indiska, Skinnväst - Bikbok, Tygskor - Keds

Sommarens sista strålar?



Det kan vara så att sommarens sista dag har passerat. Molnen har dragit in över Surte och jag måste erkänna att jag känner mig lite ledsen. Denna sommaren har varit min bästa sommar någonsin. Trots det tycker jag att det har varit alldeles för dåligt väder. Och man kan ju konstatera att tiden går fort när man har roligt. Vart tog sommaren vägen? Den kom och den försvann typ. När man var liten och gick på sommarlov så tyckte man att sommaren varade hur länge som helst. Men å andra sidan. Då var man ledig varje dag och bara lekte lekar och gjorde det som föll en in liksom. Inte riktigt samma sak nu. Även om sommaren är mer sån än vad hösten och vintern är.

Men när sommaren tar slut så börjar ett annat liv. Innebandylivet. Wiiihoo... Så även om värmen och solen försvinner ifrån oss har vi våran innebandy och vårat Surte som lyser, skiner, strålar... kalla det vad ni vill! När serien startar ska vi skina iaf. Och brudar, vi skiter i att gå i moln iår va? Vi kan väl skina hela säsongen? Snälla då! Nä, men det ska bli en fantastiskt rolig och spännande säsong.

Dagens



Vit spettskjol - Ginatricot, Linne - Thailand, Svart skinnväst - Bikbok

LA, värme, gräsmattan



Tänk att få befinna sig på den där beachen igen! Ja, det var grymt. Men man är ju inte den som är den. Gräsmattan bakom huset är ju nästan samma sak faktiskt. Jag är ganska nöjd med att det är sol och varmt liksom. Men jag hade ju inte gnällt om jag hade behövt åka till LA igen. Jag ska tillbaka... det är bara en fråga om när i mitt liv den stunden ska komma!

Jag måste landa...

Jag känner mig hysteriskt stressad just nu. Och det är märkligt med tanke på att jag egentligen inte har någonting som jag verkligen måste göra. Vart kommer stressen ifrån? Att inte veta när jag ska jobba igen, eller är det bara någon slags inre stress? Härligt väder är det iallafall. Och det muntrar upp ganska mycket en dag som denna. Huset ekar tomt och jag har precis slängt iväg några CVen över mailen. Lite frukost skulle sitta på sin plats nu tror jag. Sedan får vi se vart resten av dagen tar vägen. Lite träning borde hinnas med. Men annars då?! Juste, lugnt var det. Jag kanske borde hyra några filmer och stilla min stress, eller läsa en bok kanske. Time will tell.