Sjuktsjuktsjukt.



Det hela blev ganska oklart efter att ha druckit tre öl. Klockan var inte ens åtta när jag kände att alkoholen hade nått ut i blodet. Det kändes inte helt okej, men det var fredag, det var after work och jag hade dagen innan fått mitt kontrakt förlängt. Kvällen spårade ur fullständigt efter att vi hade besökt lounge och vi begav oss vidare emot exet. Dans, underbara människor och alkhol var kvällens kombo. Efter en sväng på exet mötte jag upp min Malin och vi gick till Deep. Där stannade vi tills vi insåg att det var dags att åka hem. Helt sjukt är bara förnamnet på denna kvällen. Men roligt det hade vi och jag är så himla nöjd med kvällen. Mina vänner är my love of life!

Det är lördag, Nu kör vi!

God morgon partyfredag!



Hur party är inte jag då? Så party man kan bli när man just insett att klockan var en timme tidigare än vad man tror på morgonen. Vilket betyder att jag hade kunnat sova en timme extra. Det postiva är att jag är en effektiv tjej på morgonen och har hunnit diska undan all disk och äta en rejäl frukost. Lär bli en lång dag idag så det var behövligt. Efter jobbet idag står det after work på schemat med ett grymt gäng. Ska bli superkul!


Vatten, bara vanligt vatten.



Jag gjorde det. Dem där pannkakorna satt inte riktigt där dem skulle, även om de var goda. Syrran ringde och hetsade lite om att hon var påväg till gymmet och vips så var jag också där. Jätteblöt och helt slut när jag kom hem. Hur skönt som helst! Fast såhär mycket regn är inte okej.

Att tvätta kan vara kul.



Medan jag sitter och väntar på att mina smuttsiga kläder ska bli rena passar jag på att kika igenom lite bilder från Kos. Har inte träffat Sara sedan vi kom hem. Det är lite konstigt att vara nära en människa varje minut en vecka och nästa vecka inte ses någonting. Kanske är det bra, men jag saknar henne. Tur att hon snart är hemma igen.

Jag har även hunnit med att handla och äta upp resten av pannkakorna idag. Duktigt, jag vet. Men får man inte roa sig på Hatten så får man äta pannkakor. Ganska bra deal ändå. Tänkte ta mig till gymmet när tvätten är klar. Men regnet som hotar med sitt blöta jag skrämmer mig faktiskt lite och jag vet inte om jag kommer att övervinna min rädsla för att bli blöt idag. Får se!

Pannkaksbak.



Kan nu mera skriva upp mig på listan pannkaksexpert. Efter att ha snurrat runt på stan och fått inhandlat en kamera tog jag en promenad hem till Olskroken. Väl hemma satte jag igång att steka pannkakor. Blir en rastlös själ när jag inte tränar. Pannkaksbak var en lagom sysselsättning för att göra mig utmattad. Skulle behöva kila till ICA och handla batterier till MP3en som jag inhandlade idag, men jag vet inte om jag orkar, för att det är ju så otroligt långt att gå dit.

När jag bodde hemma så tänkte jag: Tänk sedan när jag bor i stan, då kommer jag att ha nära till allt. Men nu känns allting ändå långt bort. Fast det är det inte egentligen. Jag går till jobbet, jag går till affären, jag går till nordstan och jag kan gå till Pettson. Hur bra som helst! Jag är bara lat, för lat.

Vet ni? Pannkakorna var riktigt goda! Hade tänkt bjuda syrran på ett par, men får ta dem till frukost imorgon. Synd!

Lill-lördag.

Igår var det tisdag vilket för mig innebar jobb och träning i vanlig ordning. Sedan mötte jag upp min Malin för en glass i gräset i solen. Helt jäkla underbart. Sedan tände jag alla lampor, satte på tven i hopp om att somna utan att behöva bli allt för mörkrädd. Vaknade klockan 00.23 och släckte tven innan jag somnade som en sten igen. Härligt! Vaknade upp till klarblå himmel. Återigen kände jag efter riktigt noga om jag möjligtvis kunde hitta en sjukdom i någon del av kroppen. Nej. Det var bara att stiga upp och pallra sig till jobbet. Väl på jobbet möts jag av ett kontrakt till 2010-11-30. Ja tack och dagen blev med ens lättare. Detta ska jag fira med att köpa en ny kamera eftersom att blixten har gett upp på min gamla. Party!

En gammal sommarnattsflamma.

När jag går med mina fina flickor till gymmet så brukar jag känna mig ganska självsäker och cool. Men när jag kommer själv till ett gym med massa stora killar som stönar högt är jag inte så fräck.

Idag kom jag helt själv. Det faktum att jag ser någon som jag trr kan vara en person som jag i berusat tillstånd en sommarnatt hånglat med gjorde mig förmodligen till världens minsta människa. Jag funderade både en och två gånger på att vända, låtsas att jag glömt någonting liksom. Men då hade jag ju bevisat hur liten och omogen jag faktiskt är, och jag visste ju inte ens om det verkligen var han. Så jag tog sikte på damernas omklädningsrum och stegade igenom gymmet. När jag var färdigombytt och hade kikat en extra gång i spegeln, ja så att alla hårstrån låg som dem skulle, ifall att det nu skulle vara han, så stegade jag ut med siktet mot löpbandet. Jag kunde fortfarande inte urskilja om personen i fråga var mitt sommarhångel och jag ville inte glo för mycket. Så när han gick in för att duscha pustade jag ut och koncentrerade mig på min träning.

Efter 15 minuter på löpbandet tittar ett bekant ansikte fram. Ett hej från hans läppar och det kändes som om att jag hade förlorat en final under en cup. Ja, han kände igen mig och han var tillräkligt cool för att hälsa på mig. Eller också så var han bara inte tillräkligt omogen för att bara kunna gå förbi utan att hälsa, som vissa andra. Så där sprang jag på löpbandet badandes i svett och försökte koncentrera mig på att inte snubbla (och jag kan lova att mina hårstrån låg överallt utom där dem skulle ligga), samtidigt som jag kände mig ganska larvig, och pratade med någon som jag faktiskt upplever som ganska cool och bra efter idag.

Dagens happening.

Trött som den tröttaste.

Jag vet inte om det är de faktum att jag sovit för mycket det senaste två dygnen eller om jag rent utav har dragit på mig en öroninflamation efter att ha simmat för mycket under vattenytan på min semester, men vägrar inse det, som gör att jag mer eller mindre känner mig som en vandrande zombie.

Trycker i mig kaffe och russin och hoppas på att kunna träna ordentligt även idag. Time will tell. Imorse var tanken på att ens stiga upp ur sängen en väldigt, väldigt hemsk tanke. Men jag övervann den och känner att det börjar arta sig, kanske.


Jag gör som jag vill.



Jag har precis tryckt i mig världens mest näringsrika middag. Den bestod av två ägg och tre kanelknäckemackor med smör. Detta efter ett hårt träningspass. Vet ni vad? Jag gör det bara för att jag kan göra det, utan att någon påpekar det. För att jag kan göra som jag själv vill nu. Och kanske för att jag var för lat för att orka laga mat. Och ja, jag vet att det inte är bra att göra så när man har tränat, men det går verkligen ingen nöd på mig och ägg är ju bra. Eller hur?

Dags att lägga sig i sängen och äta popcorn tills jag somnar.

Semester vs. arbete

Somliga har semester och kan sola. Somliga jobbar och fryser. Men vem är jag att vara bitter precis hemkommen från en vecka i Grekland? Nä, jag ska egentligen inte klaga. Men det hade varit skönt att ligga på en klippa vid havet. Fast det är klart, min kontorsstol är mjuk, mjukare, mjukast. Ska tillbringa lite drygt en timme till här innan jag kilar till gymmet och gör av med min sista energi för dagen. Pust!

Kafferast.



Enligt mig bör jag vara en pigg dam idag. Somnade klockan nio igår kväll och steg upp halv sju. Kan någon räkna hur många timmars sömn det blir? Jag orkar nämnligen inte. Det borde hur som helst vara tillräkligt många timmar för att slippa känna sig bakfull. Hoppas att lite kaffe kan sätta fart på dagen. Saknar fröken fräken Pettson på jobbet. Buuu!

Suck



Helst av allt skulle jag vilja stoppa niagarafallet som hänger över Göteborg. Kliva ut från byggnaden som jag för tillfället sitter och arbetar i och lägga mig på en klippa på västkusten med en fin vänn och en bra bok. Det hade jag velat göra idag.

Men verkligheten ser dystrare ut. Regnet går inte att stoppa, jag jobbar tills klockan sex och sedan ska det tränas. Hoppas på en fin avslutning på dagen i goda vänners sällskap. Då trivs jag.

Pink.

Ja, som alla andra Göteborgare intog jag och mina tjejer igår Ullevi för en sommarkonsert. Att jag skulle med blev väl egentligen inte klart förrns i förrgår. Jag är inget jättefan av Pink utan sorterar in mig själv under kategorin "dem som gillar några låtar och kan sjunga med i refrängerna på dem låtarna". När jag kom hem igår kväll så kände jag att jag hade passat bättre in under kategorin "jag dyrkar Pink". Grymt bra konsert med fina tjejer. Bättre kunde jag inte mått. Av Aftonbladet fick konserten 3+ av mig får den 5+!

Ett vackert minne för livet.



Jag kånkar iväg min väska med höga förväntningar. Vagnen till centralen där min reskamrat ivrigt väntade. Lite frukost och sedan var vi påväg mot Stockholm central, Arlanda och Kos. Efter en del resande och väntande landade vi på ön där vi skulle tillbringa en vecka av vårt långa liv. Innan vi hann stiga på planet frågade vi oss både en och två gånger vad vi egentligen gett oss in på. Stora gäng med 17/18-åringar stegade in på Arlanda och det var uppenbart att dem skulle med vårt plan och att dem var tokigt laddade för en vecka med fest. Fest? Nä, jag skulle ju ha semester. Hur skulle vi stå ut?



Första dagen gick vi och hyrde cyklar för att kunna ta oss runt på den vackra ön. Cyklarna som tog oss på exakt de äventyren vi bad dem att göra var ett måste på ön fick vi förklarat för oss när vi anlände till ön. Och mycket riktigt, Kos är en ö där man cyklar. Cykelvägar överallt och du är mer accepterad som cyklist än vad du är som fotgängare.



Eftersom att Kos uppenbarligen var en ö där allting var okej mellan 12.00-07.00 var vi tvugna att undersöka den omtalade bargatan. Där trängdes vi med alla 18 åringar som var helt wild efter att ha börjat festa vid lunch på stranden, stått på solstolarna och dansat klockan ett och blivit hemsläpade från stranden av varandra. Vi försökte hänga med i deras tempo och utmanade dem med att dansa på borden. Men efter två kvällar på bargatan var vi mätta på skiten och tillbringade resten av våra kvällar på balkongen, i gamla stan och i sängen. Det var precis lagom och precis vad jag behövde.



Vi behövde ett avbrott ifrån stranden där det ständigt var livat. Vi gick ner till hamnen och tog första bästa båt ut till havs. Vi besökte tre öar och simmade i kristallklart vatten. En ö som ettsat sig fast på min näthinna är Kalymnos. En alldels sagolikt vacker och typiskt grekisk ö. Under den båtresan växte en dröm upp om att båtluffa eller lära sig segla, hyra en båt och åka runt bland de grekiska öarna. Men denna gång fick vi nöja oss med tre öar. 



I gamla stan hittade man de bästa restaurangerna och det var också där vi gick och strosade på kvällarna. Smala gator fulla med butiker där du kunde hitta allt från olivolja till silver. Jag åt den godaste mousakan jag har ätit i mitt liv och var tokigt nöjd med livet. Det var också hit grekerna själva rymde för att bli kvitt turisterna, men ha, mig blir man inte av med så lätt. 



Nere i hamnen tillbringade vi lite tid. Strosade runt, kikade på alla fina båtar och drömde om ett liv med man, barn och en stor jäkla segelbåt. Någongång när jag blir stor, då ska jag ha en stor segelbåt. Det var också nere i hamnen vi fann vår nya vänn. Vi döpte honom till Malin Eriksson tydligen och han kom att bli en kär vänn där nere på Kos. Han luktade äckligt, var svettig och verkade inte speciellt kramgo. Men han var söt ändå. Vem är jag att yttra mig om att lukta äckligt och vara svettig egentligen? Har hört att jag också är ganska svettig och äcklig emellanåt. Typ efter att jag varit ute och gått och sprungit klockan sju på morgonen i 30 graders värme. Hua. 



Jag blickar tillbaka på resan och inser att jag fått ytterligare ett alldeles underbart minne för livet. Aldra mest kommer jag minnas hur varmt det var under denna resa, 48 grader i solen. Ytterligare en gång har jag fått en bekräftelse på att min kärlek till Grekland är äkta. Jag vill se mer av detta fantastiska land och jag hoppas att jag snart får bege mig iväg på nya äventyr och upptäcka andra delar av landet. 



Tack min älskade vänn för en fantastisk vecka. Utan dig hade veckan inte blivit detsamma! Love

   

Home sweet home.

Jag lever, jag är hemma, jag åker till Surte. Närmare beskrivning av resan till Kos när jag har mer tid.

Ciao!

Dagens



Sommar klänning och röda Hunters. Perfekt i dagens regn och värme!

Sista dagen innan semester.



Dags att göra sista dagen på jobbet innan semester. Min första betalda semester i mitt liv. Om det känns fint? Kan man säga. Helt underbart. Om jag har börjat packa? Nej. Men det är sånt som löser sig. Om det regnar? Tokigt mycket. Då känns det lite extra skönt att kila till jobbet och veta att man sticker till Grekland imorgon. Livet är allt bra fint ändå!

Bildregn.








Fint ska de va!

Home.

Im back and im soo damn tierd. Men det handlar om två dagars arbete innan jag sticker på nya äventyr.

Falkenberg var bra, mina tjejer är bäst, konserten var en njutning och vädret har varit toppen. Jag har ingenting att klaga på. Bara mina fantastiska vänner att tacka. Tack för att ni är ni och tack för en grym helg. Nu ska jag låta huden och kroppen vila från sol i två dagar innan Grekland väntar. Det ska förövrigt bli helt jäkla underbart.

Bilder från helgen kommer när jag är hemma och har orkat ladda över alla bilder.

Love.

Dansar jag på moln?



Jobbade åtta timmar. Kilade till gymmet. Sedan jag kom hem från gymmet har jag haft en utomordentligt mysig kväll. Mackaroner och falukorv med min älskade Malin. Sedan spanade vi in vädret inför helgen, försökte planera packning och drack te med smak av rabarber och grädde. Jag brukar inte vara förtjust i te, men det där var nått att rekomendera. Nu har jag precis diskat och ska krypa ner under täcket med min bok. MYS!

Today



Converse. Spetts. Svart. Slappt. Silver. Kors.

Fantastiskt.



Spanien vann igår, jag fick mysa med mina flickor, jag fick den godaste pizzan på länge, vi åt honungsmelon och jag somnade som en sten. Fantastisk eftermiddag/kväll med fina tjejer i mitt hem. Känns så bra!

Strax dax

Stämpla ut efter tio timmars jobb, kila till gymmet och få dagens träning avklarad. Efter det bänkar jag och mina damer oss i min vita, nya soffa och glor på fotbollen. Heja Spanien! Kanske lite hämtmat på det och jag kan knappt önska mig en bättre kväll. Fint sällskap i form av syster och fröken Eriksson, Torres på tv och god mat. Fint!

Kick start.



Om hon är söt? Det sötaste jag vet när hon sover iaf. Evig kärlek till henne.

Lugn stund nu på morgonen. Fått i mig lite frukost och snart är det dags att ta på sig kläder och kicka igång dagen. Startar med tio timmar jobb, sedan bli det gym och ikväll blir det VM och mys med sis som stannar en dag till. Pettson är tillbaks på rätt ställ och ska krama på henne idag också. Like. Solstrålar som förgyller vardagen.

Systerbesök.



Sisie på besök. Love.

Lunch.

Första anhalten för dagen. Lunch. Den bestod av kycklingsallad, det kompenseras upp vid nästa halt (om en timme) med teamfika och sockerboost. Need it. Behövligt om jag ska orka till 18.15 innan jag får sticka till gymmet. Okej, sockret hade jag kunnat ersätta med någonting som är bättre för tänder och träning. Men jag unnar mig lite, för det är jag värd. Eller? Jag vägrar mat-hets och äter det jag vill och tränar bort det. Det kallar jag att leva livet. Lever Livet Varje Dag.

God morgon alla solstrålar



Startar dagen med yoghurt, mussli, ägg, kaffe och juice. Lite MTV och sol på det och jag njuter av morgonen för fullt. Synd att det inte är sol på balkongen, då hade jag suttit där. Men jag är nöjd ändå. Perfekt start på dagen och jag är laddad för 8 timmars jobb, 2 timmar övertid och gym med Sara.

Lyan...



Lite av mitt nya hem. Trivstrivstrivs.

Dagens...


Jag lever.

Fullt ös, medvetslös? Helgen har varit en dramatisk och händelserik historia. Alla mina systrar är på hemmaplan igen vilket känns sanslöst bra. Jag har begett mig hemifrån och skapat ett eget krypin. Det var en slitsam historia, men ack så skönt när det tillslut blir orning och reda. För närvarande är det väl så mycket ordning det kan bli. Ett par kartonger med klänningar som står och skriker på en möbel att ta plats i. Så jag får väl gå på jakt efter en nu i dagarna mellan allt jobb.

Jag trivs med livet!

Surteparadiset.




Avstamp. Hejdå. Tack för mig. På återseende. Jag hoppas att ni inte saknar mig för mycket. Adjö!

Imorgon går mitt flyttlass. Inte visste jag att jag hade samlat på mig så mycket grejer som jag uppenbarligen gjort. Kläder, skor och väskor i mängder. Glada överraskningar och en hel del skit. Men det var väl dags att vissa grejer åkte ut och iväg. Helt klart!

Nu är det dags för sängen. Blir en lång dag imorgon!

Sweet dreams.

Havet



Jag längtar ut till havet. Hoppas på stekande sol, tryckande hetta och bad imorgon. Bättra på brännan lite hade inte heller skadat mig. Less på att sitta inne när folk går på semester och tar halvdagar. Life is life och jag gillar det ändå. Jag har ett jobb, jag flyttar på söndag och jag lever ett liv med dem jag verkligen älskar. Då ska man inte klaga.

Saknad



Imorgon kommer mitt socker hem! Som jag har längtat efter henne. Mer än någonsin förr. Bästastebästastebäst!

Sommarträning.



Det enda positiva med att börja jobba sent är att man hinner träna och njuta av lite sol på morgonen. Känns skönt att ha träningen gjord på morgonkvisten. När den tryckande hettan ligger över Göteborg är det skönare att ha sprungit på morgonen än att behöva göra det vid sex/sju-snåret. Gymmet är ju ett alternativ, men denna veckan har handlat om att ta till vara på dem timmarna jag har här i Surte emellan allt jobb. Från och med söndag har jag fem minuter till gymmet och då blir det ordning och reda igen! Dessutom känner jag mig som en skurk när jag går in på gymmet när det är så fantastiskt väder utanför. Men vad gör man inte? Kombinerar!

Det börjar närma sig!



Bara några dagar kvar....

Min underbara mor plockade upp mig vid niosnåret när jobbet var klart för dagen och vi åkte mot Surte. Hujedana mig vad jag kommer sakna att ha henne runt omkring efter söndag. Väl hemma serverade mamma hemlagade hamburgare och jag satte igång att röja i mina klänningar. Det mesta fick följa med till min glädje. Ångesten över just det där med klänningarna har hängt över mig ett tag. Men det var inte så farligt som jag hade tänkt mig. Nästa grej är byrån. Det blir morgon dagensprojekt. Sen har jag skor, jackor, väskor, smycken och annat krimskrams kvar. Puh!

keep you head high.



Jag vill UT! Släpp UT mig! Ge mig sol UTE! Tack.

Har lagt in förfrågan om att få gå lite tidigare än kvart över nio, men mitt hopp börjar dö ut. Jag får nog sitta här tills klockan slår hemgång. Dessutom blir det förmodligen en del övertid i nästa vecka. Extra klirr i kassan behövs med tanke på att jag flyttar på söndag. Extra tid på jobbet när solen skiner behövs egentligen inte, men what to do? Bara att göra det! 


Det blir vad man gör det till.



Powerwalk, hallonsmothie och sol... Helst av allt hade jag velat åka ut till havet. Men det får vänta för nu är det dags att börja ställa om sig och förvandla en fantastisk förmiddag till en bra eftermiddag och kväll på jobbet. Woho.

Sol!



Lång morgonpromenad i solen innan det blir frukost i gräset. Underbart!