Shorts och Primes



Inte visste jag att regnet öste ner utanför dörrn imorse förrns jag öppnade den och då var det på tok för bråttom för att jag skulle hinna springa in och sätta fötterna i mina Hunters. Var bara att traska till bussen!

Idag är ingen vanlig dag....



... för det är Saras födelsedag! Jag önskar en fantastisk dag till henne och går dit och grattar efter jobbet. Jag vet att fröken fräken är nyfiken på den överraskning som har att vänta! Wohooo, vad kul!

Hurra Hurra Hurra!

Matt...



Back on track? Jag hade önskat att jag hade semester nu. Med tre systrar som njuter av ledighet och sol bortanför sveriges gränser känns huset tomt och jag har svårt att motivera mig. Jag unnar dem det, men jag hade gärna vart där dem är, typ. Jag får nöja mig med att flytta på söndag och det är ju inte så pjåkigt. Nej, det ska bli helt underbart faktiskt. Slippa flängandet mellan jobb, hem och träning. Guld värt.

Precis krypit ner under täcket efter en lång dag med jobb, överraskningsfix och träning i Skatås. Nu är jag värd lite sömn.

True love!



My little baby girl. Inga ord kan beskriva den kärleken.

Vackra stunder i livet.



Hade en fantastisk kväll med en av mina favorittjejer går. Tog oss en promenad från centralen till linné, åt gott och pratade massvis innan vi tog oss en promenad tillbaka till bussen som tog oss hem igen. Är otroligt glad att vi har hittat varandra. Så olika men ändå så lika på något sätt. Samma värderingar och samma tankar. Love! 

Nu är det dags att sätta fart på söndagen.

Midsommarfirande!



Massa kärlek till mina finaste flickor!

 

Midsommar



Löpning och backintervaller - check
Brakfrukost - check

Nu är jag laddad som bara den för en fantastisk midsommar med vänner som ligger mig varmt om hjärtat och familjen. Mycket Kärlek.

Yesterday



Stickad klänning från Indiska, en ny favorit. Och såklart mina Primes. Love

Värmdö

Missing my summerparadise!

Nu i midsommartider åker alla till sina sommarställen. Och jag hade också ett. Ett paradis som jag älskade att vara på. Där jag bara kunde vara, utan telefon och utan dator. Ingen stress, långa härliga dagar på vattnet och en hel del tennis. Nu finns det stället inte kvar. Jag hade velat sticka ikväll, tagit mitt första sommardopp i havet under helgen och åka massa båt. Men jag får hållas.

Det ser ut som att en annan liten dörr öppnas. Jag hoppas det. Det hade varit alldeles alldeles underbart!


05:35



05:30 - Linda stutsar upp ur sängen
05:35 - Linda tar en löprunda innan frukost
06:35 - Linda tar en välförtjänt dusch

Jadå, idag kravlade jag mig ur sängen och tog en löprunda på morgonkvisten. Nu har jag fått i mig en smothie och ska strax ta mig ner emot bussen som tar mig till jobb. Härligt att ha rört på sig på morgonen. Känner mig pigg som en lärka.


HemmaHemma.



Home sweet home. Nu blir det sängen!

Love

Hemgång.



Såhär glad är jag över att snart få gå hem. Hem till mitt hem i surte. Snart är inte Surte mitt hem längre. Då är Olskroken mitt hem. Nästa söndag flyttar jag till mitt nya hem. Känns helt galet bra!

Igår träffade jag förövrigt min papps efter att jag vart i slottskogen och visat upp mina brännbollstalanger. Ja, ni som var där, ni vet hur bra jag var. Ni andra kan ju bara gissa hur bra jag var, man är ju inte den som är den. Att jag ens kan hålla i en innebandyklubba är ett mysterium. Eller?

Det var i vilket fall som helst tokskönt att få träffa pappsen. Vi bara satt, pratade och njöt av tid tillsammans. Tiden den flög iväg och vi var tillbaka i surte vid tolvsnåret. Man får krama ur allt vad man kan när man ses. Borde vara oftare, men det är tufft att pussla ihop våra hektiska liv. Kanske blir bättre med åren, i wish!

Nu får jag solen i ögonen, då vill jag gå hem extra mycket! 

Kreativ

Oj, vad jag känner mig kreativ idag. Jag sprudlar av energi och det är tur att jag har sladd på mitt headset annars hade jag inte suttit still i min kontorsstol. Mest vill jag ut i solen och springa, långt bort, svettas och njuta av det vackra vädret. Men jag har två timmar kvar på jobbet sedan lär jag vara tillräkligt trött för att åka hem och bädda ner mig. Typiskt. Tänkte stiga upp tidigt imorgon och ta en löprunda innan jobbet, får väl se hur det blir med den saken när klockan ringer.

Väldigt lite att göra idag, antar att folk har gått på midsommarledighet och inte vill ägna sin tid i telefonkö när man kan ägna den åt att vara ute och njuta av sommaren. Jag förstår dem. När jag sitter här fastkopplad i headsetet hinner jag fundera en del, kika runt på bloggar och andra modesidor. Det är otroligt inspirerande och jag känner att jag verkligen skulle vilja komma igång med symaskinen igen. Är ute efter en maxiklänning och hur kul vore det inte att sy sin egen? Som är designad a la Linda liksom? Det blir till att springa förbi en tygaffär inom en snar framtid.

Njut av solen ni som kan och tänk lite på mig. Tack!

Morgonpass.



Somnade med hosta, vaknade utan hosta och bestämde mig för att trotsa eventuell sjukdom med ett gympass. Var på gymmet vid tiosnåret och körde igenom kroppen. Det vill säga dem kroppsdelarna som inte gör hysteriskt ont efter mina marklyft igår. Träningsvärk i hela min stackars rygg, det är då man känner att man lever. Är glad att jag drog mig upp för att göra lite nytta innan jobbet. Nu sitter jag här och snorar, det är jag inte lika nöjd med.


Slottskogen



Idag står det slottskogen, brännboll och korvgrillning på schemat. Vi bytte ut ett par intervaller i Skatås mot en myskväll i slottskogen. Mysigaste gänget i stan? Tror det. Sedan går vi på midsommaruppehåll innan vi tokkör sista veckan innan sommaruppehållet. Fint! Jag hoppas på uppehåll ikväll annars blir jag en lipig tjej. Låt vädergudarna höra mig!

Dagdrömmer.

 

Om tre veckor är det dags för mig och min fina vänn Sara att bege oss ut på resande fot. Destinationen är Grekland, vad annars? Om man kollar på hur mina resor har gått världen över har jag mestadels varit grekland troget när det kommer till charterresorna. Med den bästa grekstyvpappan man kan önska sig är det svårt att inte ha ett stort hjärta för landet. Det ska bli alldeles fantastiskt att få tillbringa en vecka med bad, sol, träning, god mat och goda paraplydrinkar med en riktig pärla på ett förhoppningsvis fantastiskt ställe. Lovely.

Sedan drömmer jag om att åka till Thailand, New York, Australien, San Fransisco, London, Venedig, Barcelona, Rom... Listan kan göras lång och kanske går vissa drömmar i uppfyllelse inom det närmsta året, kanske inte. Planer smids.

Dåligt väder på Kos 14-23/7? Finns inte i mina dagdrömmar iallafall. 

Tidigt.



Lite sol och gym innan det blir jobb.


Dagens outfit.



Kvalitetssandaler. NOT! Höll en dag iaf. Nu får det bli sandaljakt. Svart skinnsandaler inför sommarens alla äventyr är ett måste!

Minnen för livet.



Fina tider, underbara dagar och tokigt fin vänskap. Vilken midsommar 2009. Minnen som kommer följa mig livet ut! I slutet av veckan är det dags att slå klackarna i taket och göra midsommar 2010 minnesvärd. Love.

Lunch.

Måndagens lunch bestod av kycklingsallad, efterrätten blev ett rött äpple. Mums. Så nu har jag mättat min mage och ska snart inta nästa pass. Började något senare än normalt idag och tog mig en välförtjänt sovmorgon. Japp, det var jag värd. Hade tänkt köra ett morgonpass i form av löpning men jag låg kvar och gottade mig med en bok imorse istället. Får ta igen det imorgon och resten av veckan. Jobbar sena dagar varje dag så stiger jag bara upp i tid så kan jag hinna med gymmet innan jobbet. Like it alot. När solen skiner är det betydligt lättare att ta sig ur sängen och sätta fart på dagen! Fyradagarsvecka, innebandy på schemat ikväll och rykten om sol på midsommar gör denna måndag strålande.

Söndag.



En sväng till gymmet med fröken Eriksson och sedan en sväng till Allum med min fina syster. Vi gjorde det vi gör bäst, shoppade. Lite gulligt, lite randigt och lite tufft så som det ska vara. Mixat och klart för sommaren. Eller? Nej, det saknades något, brunbrända ben och blondt hår inför midsommarfirandet. Det har vi också löst idag såklart. Solariet på gymmet och blonda slingor i håret. Kan någonting gå snett på midsommar undrar jag?! 

Vänskap är guld.



En bild från en fantastikt trevlig kväll igår med flera av mina käraste vänner. Det är då det är som lättast att njuta av stunden. Där skulle jag vilja ha en tvdosa som det finns en pausknapp på! Tack igen för en fin afton.

Bröllop vs. Liseberg



Vad är väl ett bröllop på slottet när man kan vara på Liseberg med underbara människor?

Efter att ha övervägt om det var för dåligt väder för att kila till liseberg både en och två gånger tog jag mitt mod till fånga och vågade mig ner till bussen. Plockade med mig en av mina bästa på vägen och vi hade en utomordentligt trevlig kväll på Liseberg. Jag förlorade femkampen, vann ingenting på hjulen och frös som bara den. Men annars var allting bra! Älskar mina vänner och hade en riktigt supermysig afton faktiskt. Det viktigaste är inte att vinna utan att ha roligt var det en klok vänn som sa. Trots det stod vi och svor och bankade för att vi förlorade, men det var det väl ingen som såg? Tävlingsmänniskor hela vägen ut i fingerspettsarna. Tack mina fina! 

Dagens.



Primes, spetts, blommigt och nya favoritjackan.

Fredag igen.



It´s friday once again. Och det känns lika fantastiskt varje gång! Ska alldeles strax kila iväg till jobbet där jag ska spendera nio timmar innan det är dags att göra helg. Rivstartar helgen direkt efter jobbet tillsammans med en efterlängtad vänn. Vi ska hinna med lite fika och mys, innan jag åker hem till min älskade familj på Surteberget. Mina ledord för helgen blir packa, träna och sova. Sounds great?

Jag har lagt in några nya låtar på min ipod och ska riktigt njuta av dagens bussresa till jobbet. När jag sitter där på bussen ska jag inte göra någon som helst ting, förutom att njuta av musiken i mina öron.

Dags att kila
Off.

Life is Life

Dricker kaffe, vaknar till liv och känner att jag mår bra. Mamma stormade in på mitt rum klockan sex och trodde att jag hade försovit mig, jag trodde också det i några sekunder, men sedan kom den ljuva verkligheten ikapp och jag kunde dyka in i drömmarnas värld igen. Vad jag drömde? Om en vacker värld med prinsar och prinsessor... Nä. Väldigt oklart. Brukar inte komma ihåg vad jag drömmer.

Gårdagen var en tokigt mysig historia. Tacos, mys, bastu och ännu mer mys med toppenbra tjejer. Sånt man borde göra oftare. Kvalitetstid med sånna som man tycker om. Tack tjejer! Och snart ska jag ta mig ner emot bussen med en riktig pärla. Vi ska till gymmet och svettas innan jag ska inta kontoret i gårda. Leva livet!

Nog om detta, hörs senare! 

Todays



Såhär ska jag se ut idag. Blommigt, ruffigt och rosa.

Myskväll.



Klockan sex är det dags att kila mot gymmet för att möta upp mina fina damer. Sedan blir det vidare mot mataffären för att inhandla diverse ingredienser för att kunna tillaga en delikat middag med gänget. Tacos och bastu på dagordningen. Underbar avslutning på en underbar dag. Svårt att inte lysa ikapp med solen!

Vilken start!

Sommar och sol i Göteborg, helt fantastiskt. Fast hade jag inte haft några fönster att titta ut igenom hade jag gissat att det var vinter. Sitter med tjocktröja och luva och fryser här på kontoret. Försöker intala mig själv om att det blåser alldeles för mycket ute för att det ska vara behagligt att vara ute. Vem försöker jag lura?

När min klocka ringde imorse så funderade jag många gånger på hur dum jag är, vad sjutton jag ger mig in på och varför i helvette jag bokade ett spinningpass klockan 06:45 imorse på Sportlife Domkyrkan. Men jag bestämde mig och kravlade upp. När jag väl var där gick allting väldigt smärtfritt och efter att jag svettats kopiöst mycket och tagit mig igenom spinningpasset fortsatte jag med att lyfta lite skrot innan jag avslutade med en sväng i solariet. Får man inte njuta av solen får man ta till solariet.

Jag är otroligt glad att jag vann över sängen imorse och begav mig iväg. Det var en alldeles utmärkt start på dagen! Mer morgonpass, helt klart! Efter att ha tagit en välförtjänt och behövlig dusch trippade jag till condeco och köpte kaffe innan jag kilade vidare till jobbet. 

Underbara liv! 


Twist and tango



Min rosa från Twist and tango och jeansjacka. Perfekt i solskenet.

Sol och träning!

Strax dags att slira iväg på innebandyträning i Torpa. Imorgon blir det tidigt spinningpass på Sportlife Domkyrkan och på torsdag förmiddag blir det S-core på Ullevi. Jobbar senare pass både imorgon och på torsdag och då gäller det att vara effektiv och klara av träningen på morgonkvisten. Passar mig utmärkt.

Solen har hittat fram igen. Hur underbart är inte det? Jag njuter av att se hur alla människor börjar leva på stan igen efter ett par dagar med regn och rusk. Svensk sommar... Om en månad ligger jag på beachen med min vackra vänn Sara. Längtar!

Sol och träning mina bästa "att må bra" tips.

Safari?



Ny jackan, leopard och blommor. Lite converse till det!

Drömma kan man!

När man har haft en helt fantastiskt rolig och händelserik helg och ändå är utvilad på måndag morgon, då har man tagit till vara på varje sekund av helgen på precis rätt sätt! Gårdagen avslutades efter ett S-core pass på Bergakungen men lite mat, godis och Sex and the city med underbara tjejer. Filmen har blivit både risad och rosad. Jag har hört mycket negativt kring den. Kanske var det också pågrund av att jag inte hade några förväntningar som jag tyckte att filmen var helt fantastisk? Alla fantastiska små klädbakelser får mig att inspireras, deras starka karaktärer får mig att vilja leva ut mitt liv och uppfylla alla mina drömmar. Staden New Yourk får mig att drömma långt långt bort. Men tillbaka till verkligeheten, det är bara var bara en film.

Jag spenderar min dag med mina kollegor i Göteborg på mitt jobb. Och jag måste än en gång konstatera hur lyckligt lottad jag är som är där jag är och lever det livet jag lever. Lite övertid och sedan rör jag mig till Skatås för träning med tokbra tjejer.


Yesterday



Nya skor och ny jacka, älskar dem båda.

Helgen har varit bra!



Så var det snart måndag igen, först ska jag hinna med ett s-corepass på gymmet med mina damer och sedan blire bio med fina flickor.

Helgen har spenderats bland soffor, hushållsartiklar och annat nödvändigt inför en flytt på IKEA och Ullared. Min mamma har fått stå ut med alla mina synpunkter och åsikter om hur det ska vara och hur det ska se ut. Och jag kan acceptera att hon är trött på mig efter dessa två dagar. Tur att jag snart flyttar. Men jag kommer sakna henne, det vet jag. Men hon kanske inte saknar mig lika mycket efter denna helgen. 

Igår hade jag världens mysigaste kväll i form av Sara och egenmixadpizza på ett hak på Avenyn. Och vi avslutade med the, planer för framtiden och ännu massa mys på Condeco. Vi fick även påhälsning av en gammal och saknad vänn. Myspys!   

Kärlek



En ganska bra skildring på hur jag för närvarande känner mig! Tur att det är fredag och att jag snart får gå hem. Dessutom har jag en lovely mother som kommer och plockar upp mig så att jag slipper åka buss.

LOVE

Fredag!



Taggad för jobb? Okej om man tar morgonrocken och pälstofflorna eller? Det är ju ändå fredag!

Vilja.



Det handlar om att vilja. Jag lever på den just nu.

Skatås, intervaller och ösregn är vad jag har ägnat min mysiga torsdag åt. Nu ligger jag och huttrar med två täcken över mig i min säng. Jag väntar på att lugnet och värmen ska inta min trötta kropp och söva ner den. Hoppas på att få se lite sol imorgon då det äntligen är fredag! Hoppet är det sista som lämnar människan!

Rosa.



Om någon vill leverera den här damsugaren lagom tills jag flyttar så lovar jag att lägenheten ska vara kliniskt ren.

En hamster i en bur.

Det känns som om att jag är en hamster, i en bur, som springer runt i ett hjul. Jobba, träna, äta och sova... Runtruntrunt! En morgon kvar innan det är dags att bryta rutinen, sova lite extra och njuta av livet. Synd att vädergudarna inte är med mig på lördag som det ser ut nu. Men å andra sidan behöver jag införskaffa en bäddsoffa inför min kommande flytt samt köpa lite andra nyttigheter som kan behövas när jag ska stå på egna ben. Bara tre veckor kvar innan det är dags för en rejäl utmaning! 


xxx


Keep going.

Back at work again. Har hunnit träna och äta sedan sist jag var på kontoret. Jag har väl sovit också, men det känns som om att det saknas några timmar varje natt nu. Tur att det bara återstår två tidiga mornar innan jag får sova tills jag vaknar. Ser fram emot det. Men innan dess ska jag avverka två fantastiska dagar till (förutom idag) med jobb, övertid och träning. Jobba, jobba och kämpa, kämpa.

Igår var det teori och innebandy på schemat efter jobbet. Lite kaos i hjärnan när man ska omvandla teori till praktik, men så är det alltid i början. Jag har gjort det förut, det är bara att göra det igen. Övning ger färdighet, och tur är väl det!


Hunters


Regn och rusk

Regnet öser ner och jag vill ut på gatorna och plaska med mina röda fina gummistövlar. Men jag sitter kvar på jobbet och jobbar övertid i vanlig ordning. Vi har blivit beordrade övertid och jag kan räkna total övertid på tio timmar denna veckan. Hur sjukt är inte det? Om jag var trött igår kan jag bara gissa vad jag kommer att vara på fredag när jag får kila hem. Men det är bara att tänka positivt och tänka på vad jag kan köpa för pengarna jag tjänar. Så värt det så länge jag mår bra! Och ska det fortsätta att regna så som det gör nu, då behöver man inte vara avundsjuk på dem som är lediga och kan njuta av solen.

Ge aldrig upp!



Totalt slut! Ryggen gör ont, benen skriker vila och huvudet gapar efter kudden. Jag ska gå och lägga mig snart och jag är nöjd med min dag. Jag har gjort vad jag har kunnat på såväl jobbet som träningen. Jag har hört att det viktigaste är att aldrig ge upp, aldrig sluta tro och alltid göra sitt bästa. God natt!

Tiden springer och jag med den!

Veckorna och dagarna flyger iväg, helgerna swichar förbi och åren tickar på. Minsta lillasyster Anna fyllde 17 igår och jag minns som igår när hon sprang runt med blöja. Hur gammal har inte jag blivit då? Huanamig. Kärringvarning snart?! Nä, har ett helt liv kvar att leva och ta till vara på, men det känns läskigt att alla blir så stora. Och just nu händer det väldigt mycket, om ca tre veckor är det dags att flytta hemifrån och om fem veckor är det dags att sticka till solen! Jag ska inte klaga... Jag har det fantastiskt bra. Men jag behöver ett break. Kos med min fantastiska Sara bli fint!


Bra söndag!



Sovit, kalasat, ätit tårta, solat, myst med familjen, grillat, ätit gott och nu är jag nytränad. Bra söndag och jag är tokladdad för ny vecka!

Sunny day.



Gympasset avverkade vi innan elva imorse, fantastiskt skönt. Och jag måste medge att jag är som mest effektiv under morgonkvisten. Körde hårt och var totalt slut när jag kom hem igen. Tog en dusch och gjorde plats på gräsmattan. När mamma sedan kom med kaffe och macka funderade jag en stund på hur bra man egentligen får lov att ha det. Men jag får passa på att njuta av min sista tid hemma. Snart ska jag bli vuxen på riktigt och vem ska då komma med kaffe och mackor till mig? Någon frivillig?

Värme!



Sommarfint.

Mysmysmys



Det är fredag hela vägen ut i fingerspettsarna. Och jag har aldrig behövt fredag mer än vad jag behöver det idag. Solen skiner, 8 timmars jobb väntar och sedan är det två studentmotagningar innan jag landar i min säng och äntligen får sova ut. Planerna inför helgen är många, jag ser mest fram emot att få sova, umgås med fina tjejer och njuta av att bara vara. Ingen stress bara mys.

Gårdagens träning gör att jag känner mig invadlid. Men det känns bara gött. Jag gjorde vad jag kunde och lite där till det talar min kropp om för mig idag. Känns gött när hjärnan övervinner min trötta kropp. Då känner jag mig bra! Men det kan bli bättre... slitslitslit.

Blommigt.



Blommigt och converse, då trivs man!

Taggad till tusen...



Peppapeppapeppa. Dags att tagga till för intervaller.

Trötta

Helt utmattad efter diverse studentfirande igår och ändå slapp jag då den sista vändan in till stan som jag skulle ha gjort. Min älskade vänn Robin ställde upp och hämtade den glada, lyckliga och trötta studenten igår. Min syster lär ju inte vara piggare idag kan jag tänka mig. Inte världens piggaste tjej imorse när jag pratade med henne. Och ingen av oss lär vara piggare ikväll efter diverse intervaller. Men det är bara att ta det. Jag behöver helg!

Du är bäst!



Tre år översrökat, damen får stpendium och gör succé på både flaket och i poseidon. Jag var en stolt storasyster igår. Mycket grattis och mycket kärlek!

En månad...



I 21 år har jag levt ihop med min älskade mor. Nu är det dags att klippa navelsträngen. En månad kvar, sedan är mitt hem Göteborg, Olskroken. Känns helt amazing. Var och kikade på lägenheten igår, den är helt klockren. Jag kommer att trivas som en fisk i vattnet. Lila, svart, vitt, balkong... vad mer finns att önska till sin första lägenhet? Ingenting som jag inte kan köpa iaf. Jag är lycklig.