...

Idag är ingen bra dag!
Jag vill helst krypa ihop i min mammas famn.
Men jag är tydligen vuxen nu,
och fruktansvärt ensam ibland.

Godnatt.


Matchdag.



Gameday. IBF Göteborg vs. Vänersborg 20.00 Torpahallen.


Dagens outfit.



Nya mysiga koftan från Zara.

Dagen idag.

Strax är det dags för mig att kila på lunch. Därefter har jag uppföljning på den utbildning jag gick för tre veckor sedan. Så det blir inget mer "jobb" idag. Efter jobbet ska jag kila ner på stan för att handla diverse nödvändigheter innan det blir gym och tv-kväll. Strålande solsken och jag bara älskar livet. 

Hösten är fin. 

Jeans.



Jeans jeans jeans!

God morgon!



Denna morgonen har inte varit riktigt lika underbar som alla andra. Börjar jobba om en timme och har precis hunnit stoppa i mig lite frukost. Ingen träning innan jobbet idag inte, sängen var alldeles för skön. Jag ska erkänna att tanken var att ta en lång promenad, men när klockan ringde halv sex gick jag upp, såg hur mörkt det var ute och ångrade mig. Senaste dagarnas händelser i Göteborg skrämmer mig, nått så fruktansvärt. Så jag gick och la mig under mitt täcke och somnade om helt enkelt.

Dags att göra någonting bra av dagen, Love.

Dagens Linda.



Converse, Jeans, Odd Molly.

Horoskop


Skytten23/11-21/12
Du får en spännande idé som helt
ändrar tisdagens förlopp
och du är mycket nöjd med konsekvenserna.

Nya idéer är alltid välkommna om det
får positiva konsekvenser.


Tisdag

Härliga tisdag. Det är en riktigt fin höstdag, synd att man inte kan njuta av den med en kaffe i handen på något av stadens caféer. Men man kan inte få allt. Steg upp i grynigen och begav mig till Sportlife för ett träningspass. Kändes ovanligt lätt och jag var piggare än någonsin imorse när jag entrade Teliahuset. Solen gör nog sitt och mitt välbefinnande sitt. Känns alldeles underbart i hela kroppen. Varför vet jag inte, men det är skönt. Har två semesterveckor att se fram emot denna höst. Även om planerna för dem fortfarande är lösa så känns det bra att ha dem in planerade.

Leva livet!


Dreaming.





Sitter på jobbet. Har alldeles för mycket att göra och kör ett kort avbrott. Kollar på vackra bilder och dagdrömmer. Bröllopsklänningar kan vara det finaste som finns. Detaljer, spetts, rosetter... vackert!

Dagens jag.



Converse, ljusrosa tunika, skinntajts, grå jacka, pälsväst.


En bra start.



Väl på jobbet erbjuds det frukost i form av macka, yoghurt, juice och massa frukt. Bättre start på jobbdagen kunde jag knappast fått. Nu har jag mängder med energi och känner att denna måndag är en bra start på en bra vecka. Imorgon ska min kropp få slita lite på gymmet igen efter att ha vilat från all form av styrketräning i tre hela dagar. Välbehövlig vila för min kropp som slitit på bra det senaste. Efter tre dagars vila är jag redo att köra igång igen och är supertaggad. När man känner att träningen ger någonting då är det värt varenda minut och varenda svettdroppe på gymmet. Lovely! 

Måndag IGEN.



Jag hade önskat ett par dagar till ledigt. Men man kan inte få allt. Jag hoppas att mitt huvud kan vända taggarna inåt och jobba med mig istället för emot mig. Jobbar sent idag 11.15 - 19.45. Detta innebär att det blir ilfart till träningen efter jobbet för att hinna vara med ca en timme. Ny vecka och nya möjligheter.

Igår kväll åkte jag hem till min älskade familj och blev ompysslad. Mat på bordet, efterrätt till det, en bra film oh massor utav mys. Där kan man inte annat än att trivas. Imorse väkte min mor mig tidigt och jag släpade med mig diverse höststövlar och en lite varmare jacka hem till mig. Hösten är ju tydligen här. Väl hemma kröp jag ner under täcket och somnade som en sten. Sedan har jag ägnat morgonen åt att pilla lite med lägenheten. Nu intar jag kaffe och försöker komma i fas för att orka denna dag.

Shoppat!



Finaste halsduken. Jag och plånboken dividerade lite. Jag vann och den fick följa med hem!

En toppenfredag.



Gårdagen var en bra dag. Jag kände att det skulle bli det i hela kroppen när jag steg upp 7.30 för att tvätta mina kläder och skrubba min lägenhet. Det tog mig tre timmar. Under tiden hann jag äta en riktig brakfrukost med all kost som skulle vara nödvändig inför kvällens seriepremiär. Efter att ha haft en slitig morgon hemma belönade jag mig själv med en shoppingrunda och innan jag visste ordet av det hade jag spenderat massa pengar. Tvingade mig själv att åka hem tillslut för att sätta stopp på spenderandet. Blev några nya detaljer till mig och massa fint till lägenheten. Detta börjar verkligen kännas som mitt hem. Lovely.

Sedan fick jag sällskap av två finisar, jonna och carro. Vi gjorde en grymt god pastasallad och avslutade med att en timme innan matchsamling stoppa i oss hallon&blåbärspaj med mägder av vaniljvisp tills det stod oss upp till öronen. Den medecinen verkade fungera som den skulle. Sjukt mycket energi i den pajen. (kanske inte så konstigt med tanke på allt fett och socker som jag blandade i).

Sedan var det dags, seriepremiär, derby och matchdags. Inför matchen kändes det ganska avigt att det var dags att dra igång serien. Försäsongen har aldrig gått så fort och jag har aldrig känt mig så full av ny taktik förr. Men taktiken har vi nöttnöttnött och övning ger färdighet sägs det. Slutsiffrorna skrevs till 6-2 och jag är otroligt stolt över lagets insatts. Kanske inget skönlirande lag just igår, men vi är starka och tuffa att möta, det gillar jag!

Mina fina vänner.



I belive in angels,
The kind that heaven sends,
I am surrounded by angels,
But I call them friends.


News.



Nyhet i mitt badrumsskåp. SJP NYC tog min älskade mor med hem till mig efter sin vistelse i Grekland. Den luktar gottgottgott!

Godnatt.



Gym - Check
Jobb - Check
Innebandy - Check
Lagat mat och ätit - Check

Dags för sängen och skönhetssömn, imorgon är en viktig dag!


Lill-fredag.

Sitter kvar på jobbet bara för att det är extremt underhållande att lyssna på alla positiva kunder, eller för att jag jobbar till sju och det bara är så att jag måste vara kvar i byggnaden. Försöker motivera mig själv, men det verkar inte gå som jag vill att det ska gå. Efter jobbet blir det ilfart med vagnen till träningen för att göra ett sista genrep inför morgondagens premiär. Dagen till ära är jag ledig och jag ska ägna morgondagen åt att pyssla hemma, tvätta, se en bra film och bara njuta av att vara där jag är. Dessutom ska jag unna mig att sova tills jag vaknar.

Idag är världens bästa mams på plats där hon ska vara igen. Det gillas!


Vackert.




Romantik möter de lite tuffare detaljerna i skinn.

God Morgon!



Gymmet är gjort, nu kallar jobbet.

Min kväll har vart bra!



Svidade om till löparkläder och tog en kort springtur efter jobbet. Sedan har jag röjt lite här hemma och lägenheten börjar bli sig lik igen efter helgen. Efter det tog jag en välförtjänt dusch, kokade lite soppa som jag åt med god aptit. Nu har jag precis unnat mig lite glass och fått läst ett par sidor i min bok. Dags för Kungarna av Tylösand.

Natti alla fina!

Härliga onsdag.



Idag är en helt fantastisk dag och jag kan inte låta bli att gilla hösten, trots dess kyla. Jag är ju faktiskt ett novemberbarn, även om jag många gånger har svårt att förstå det. Började dagen med att ligga kvar och dra mig. Klockan var ställd för att kila till gymmet men kroppen var inte riktigt med mig på det. Istället tog svepte jag in mig i en varm jacka och andades frisk luft samtidigt som jag gick runt Lunden. Efter det blev det frukost och en cykeltur till jobbet. Det härliga med att börja lite senare är att jag hinner ta in den bästa stunden på dagen som enligt mig infaller på morgonen! Dagen på jobbet har varit overkligt lugn och jag bara tackar, läser Cosmopolitan och njuter av en lugn onsdag.

Love

Inspiration.




Dagens.



Brunt
Grått
Naturvitt
Skinn
Jeans


Det vankas premiär.



Verkligheten börjar krypa närmare och närmare. Seriepremiär på fredag. Vi börjar med ett derby emot Älvstranden. Bara det är en morot och det ska bli fantastiskt kul att rulla igång säsongen på riktigt med ett nytt märke på bröstet. Kämpakämpakämpa är ungefär mina ledord. En träning kvar, sedan ska saker och ting vara på plats. Mitt i ett underbart gäng kan jag bara känna att, nu kör vi!

En strålande dag.

Solskenet som befinner sig över Göteborg är hemskt uppskattat. Jag började jobba 10.15 och hann dessförinnan med ett pass på gymmet. Underbar start på dagen, om ni frågar mig. Jag befinner mig idag i något slags lyckorus och känner mig alldeles full med kärlek. Saknar dock att ha mina aldra närmaste nära mig. Pratade med min älskade far innan jobbet och fick ett sting av saknad, hade en sms-konversation med min mor som befinner sig i Grekland och tackochlov så kommer hon hem på torsdag. Då ska jag kramas med henne. Sedan saknar jag mina fina systrar och min underbara halvpappa hemma på Herrgårdsvägen. Jag är en stolt storasyster när jag ser vilka fantastiska småsystrar jag har. Behöver åka hem till Surte och en resa till huvudstaden och min pappa hade deffinitivt varit nödvändig.

Massa Kärlek


Dagens jag.



Höst.


Vill ha.



Cool tjej tycker jag. Den västen vill jag ha!

Måndag



Det är måndag igen. Helgen kom och den gick lika fort igen. Sorgligt nog. Fast jag är riktigt nöjd och mår strålande så jag ska egentligen inte klaga. Apropå att klaga så ringde min mor från Grekland igår och gnällde lite för att det inte blåste någonting, det blir så HIMLA varmt då nämnligen. Jag kände i det ögonblicket att jag var hemskt nära att slänga på luren. Hade det inte varit för att jag inte pratat med henne på enochenhalv vecka så hade jag nog gjort det. Men istället sa jag att hon gärna kunde komma hem för att här hemma, här blåser det nämnligen. Hon verkade inte lyssna när jag sa det.

Sitter på jobbet och dricker te i hopp om att få igång min obefintliga blodcirkulation. Fryser som bara den, har bara mig själv att skylla då jag cyklade ifrån mitt hem utan tjocktröja imorse. Är huvudet korkat så får kroppen lida. Eller? Dagens största fråga är om jag ska våga slänga iväg ett sms eller om ett sms är ett för mycket...


Yesterday...



Primes
Knästrumpor
Blommigt
Jeans
Orange

Söndag.



Idag är det en trött söndag. Men det gör ingenting, det är en bra avslutning på en fin helg och ett kvitto på att helgen har varit bra. Jag är fantastiskt nöjd. Älskar mina vänner, lever ett fantastiskt liv och njuter.

Frukostdags.



Nu kilar jag ner till det franska cafét och äter frukost med de två små duvorna. En lördag som denna unnar vi oss det. Höst, tråkigt väder och bara massa mys. Behöver jag säga vad jag tycker om det? Höst är egentligen inte min årstid. Även om jag faktiskt är född på hösten, är det på sommaren jag lever. Men det handlar om att njuta av varje sekund och göra det så bra man bara kan, det har jag lärt mig.

Tacopaj.



Efter att ha tränat klart igår letade jag fram kocken i mig själv. Tacopaj stod på menyn, jag letade fram ett recept och inproviserade lite. Resultatet blev bättre än förväntat och jag inser att jag faktiskt är ganska bra på att laga mat när jag tycker att det är kul. Sen kan man fråga sig hur kul det är att laga mat till sig själv. Men det var kul och det blev gott. Dessutom har jag mat till hela veckan. Fint!

Jag mår fantastiskt bra!



Efter en diskussion bestämde vi oss för att Liseberg passar bättre till julen. Då kanske vi slipper regnet och förhoppningsvis är det vitt, kallt och vi kan gå runt och hålla varandra sådär romantiskt i handen... Eller?

Jag kilade till ICA efter jobbet, fast besluten om att inhandla allt jag skulle tänkas behöva för en mysig hemmakväll. Cosmopolitan, en påse godis och ramlösa. Därefter kilade jag till gymmet, körde en stund på crosstrainern och rullade några varv i solariet. Egentid är bra fint ibland!

Fredag.



Det är grått utanför fönstrerna här vid gårdamotet idag. Men vem bryr sig när man har myshelg på ingång? Jag kunde knappt brytt mig mindre. Fast jag ska inte ljuga, lite brydde jag mig när jag cyklade till jobbet imorse. Det blåste och var kallt och det är inte alls lika bekvämt som när det är sol och varmt. Men ni fattar. Får se om kvällen spenderas på Liseberg eller hemma med soffan. Planerna är fortfarande lösa och jag är förbaskat hungrig!

Gårdagens.



Pippiskor
Tunna Sprumpisar
TwistAndTango Klänning
Sticka väst H&M (kom med paketet på posten)
Skinnjacka 

Går inte att ta på.



Åh. Man ska lära av sina misstag. Hade jag kunnat ta på vad som inte var som det skulle idag på matchen så hade jag inte haft ett problem framför mig. Men nu ska jag grubbla lite på det under morgondagen tänkte jag. Sedan ska jag ha en innebandyfri helg. Jag hoppas att det blir en regnig och blåsig helg så att jag kan kura ner mig i en soffa med fina människor som jag tycker om. Jag vill ha god mat, mycket mys och loads of love.

Kanske blir en sväng till Liseberg för lite femkamp imorgon efter jobbet med fina arbetskamrater. Det är upp till vädret. Jag har förvanat soffan utifall att det skulle bli dåligt väder.

Dags att ta en dusch och bädda ner sig. Imorgon är det fredag och hade det funnits en "gillaknapp" här hade jag tryckt.

Love.

Yesterday.



Orange mössa, Lee-jeans, Vitt Linne, Svart kavaj med stenar upp till, Zebrarandig sjal, Pippi-skor.

Från posten.



H&M leverans.

Snart hemgång.



Snart dags att krypa iväg från Telias väggar och bege sig emot gymmet. Vad passa bättre en trist och grå dag i Göteborg? Kila till gymmet och sedan vara förtjänt av att bädda ner sig framför tv:en med lite popcorn och Kungarna av Tylösand. Sedan har en seg onsdag susat förbi!

Later.


Onsdag!



Det är onsdag och det är mitt i veckan. Tanken var att jag skulle unna mig en sovmorgon dagen till ära, men i vanlig ordning vid dessa sällsynta tillfällen så vaknar jag innan den förbaskade klockan ringer. Solen nådde in till mig igenom fönstret och jag bestämde mig för att kliva upp och ta en promenad innan frukost. Så det blev en power walk i Lunden innan jag stoppade i mig lite frukost och begav mig på min cykel till jobbet. Jobb 10-18.30, sedan är det dags att besöka gymmet med Hanna och Sofie. Ikväll har jag tv-kväll, det är inte varje dag. Fler dagar borde se ut som just denna!

Gårdagens Outfit.



Boots
Tunna strumpbyxor
Svart kjol
Jeansskjorta
Zebrarandigt
Skinn
Silver

45 min kvar.



Jag behöver energi för att orka jobba en sista timme. Mina tankar är på andra håll, hade bra mycket hellre ägnat denna kväll åt innebandy med mitt fina lag. Men någon ska ju dra in pengar i hushållet också, eftersom att jag bor själv, så faller ju det ansvaret på mig. Typiskt. Fast det är värt det, alla dagar i veckan. Dagen har faktiskt gått förvånansvärt fort och kvällen ska spenderas i sängen. Det är jag värd!

Beautiful day.



Jag bestämde mig redan igår för att rivstarta denna dagen på Sportlife Domkyrkan. Allt talade emot mig när klockan ringde men jag tog mig upp ur sängen Jag insåg att niagarafallen tagit plats över Göteborg men bestämde mig för att det inte skulle få stoppa mig. Pallrade mig iväg till vagnen och körde ett konditionspass följt av lite styrka och en sväng i solariet. Efter en sådan start på dagen kan jag inte må annat än bra. Hann slänga in två maskiner tvätt, äta gröt och måla naglarna innan jag tog mitt paraply och stegade iväg emot jobbet för lite övertid innan ordinarie arbetstid. Det gäller att vara effektiv.

Idag är en dag då det känns som om att jag har vingar. Jag känner att det är en bra dag, trots regn och jobb. Ingenting kan stoppa mig!

Dagens Outfit



Converse, Tunna sprumpbyxor, Vit kofta, Militärgrönt, Zebrarandigt, Stickad mössa, Blingblingväska.

Sommar igen...



Oskuldsfullt vackert.

Måndag.



Det är måndag igen och med ett guld i bagaget känns denna måndag förvånansvärt bra. Vi gick igenom Björnslaget obesegrade och fick äran att sno guldet ifrån Pixbo i finalen. Då känns det extra skönt i innebandyhjärtat. Och innebandy är det jag ägnat större delen av min helg åt.

Jag har hunnit med mys med fina tjejer, god mat och fotboll på kvällarna. Dessutom har jag inhandlat en cykel. Så imorse tog det mig två minuter att komma till jobbet. Helt underbart och jag är redan alldeles förälskad i min cykel. Vi kommer att komma bra överrens.

Min nya kärlek.



Någonting att ge all min överflödiga kärlek till. Fick den av min finaälskadegoaste syster som tack för att hon fick låna min lägenhet en helg. Jag var alldeles rörd. Jag ska ge den all kärlek som jag har. Prata med den och ge den den uppmärksamhet. Känns fint!

Björnslaget.



Det borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt på en lördag när man jobbat hela veckan och mer känner sig som en zombie än som en människa. Men när det är innebandy på schemat så är det av någon anledning så himla mycket lättare att gå upp ur sängen. Björnslaget hela helgen!

IBF Göteborg - Pixbo

Igår spelade vi match. Vi spelade mot Pixbos elitserielag. Vi stod på hälarna första perioden, såg ut som om att vi hade spelat 7 matcher innan vi spelade denna match och var i allmänt inte med i matchen. Då rinner det snabbt iväg i innebandysamanhang. 4-0 efter första perioden och väckarklockan ringer. Vi rycker upp oss rejält i andra och perioden slutar 1-1 vilket innebär 5-1 efter period nummer tre. I sista perioden trycker vi upp lite, vilket resulterar i att försvaret inte är så tight och Pixbo slår diagonaler och kan prickskjuta i öppet mål. Matchen slutar 8-3 till Pixbo och det var väl egentligen inte mycket att snacka om. Dem var bättre men det är synd att det rinner iväg i första perioden.

Det var många som blev förvånade när jag efter att ha spenderat första perioden mestadels på bänken, andra på banan som vänsterforward. Hör och häpna, många förvånade lagkamrater och en ställd Linda blir nerflyttad på backen i sista perioden. Mina minnen och erfarenheter av backpositionen är inget som imponerar på någon. Stadslags SM för flickor födda 87, vi var klara för kvartsfinal mot Stockholm och jag spelar för första gången någonsin back. Min backkolega grät efteråt. Ni förstår att jag hade hjärtat i halsgropen när det kommer en elitseriespelare rusandes emot mig. Men det gick faktiskt bra och det var förvånansvärt kul. Kul att se hela innebandybanan och kunna göra saker med bollen utan att ha tokpress på sig. Ibland överraskar man sig själv.

Bara att ladda om för nästa möte med rävarna. Tisdag.


Fredag.

Imorse kände jag mig långtifrån okej när jag vaknade. Tanken på att det var fredag räddade Telia från en sjukanmälan. Nej, det var inte riktigt så illa. Men ni förstår vilken känsla jag hade. Och då brukar jag vanligtvis vara en pigg tjej på morgonen. Men idag hade det varit skönt att ha en dag off. Bara mysa runt hemma, gå och träna och laga en god middag. Det längtar jag efter. Jag vet att detta kommer att bli en grym fredag ändå. Siktet inställt på träning och myskväll med fina tjejer efter en veckas jobb. Det är jag värd.


Dagens.


Fint.



Zebrarandigt

Kungarna av Tylösand



Igår var det premiär av
Kungarna av Tylösand och självklart satt jag och Malin bänkade framför detta pinsamma program. Malin nämnde att någon av deltagarna kom ifrån Kungälv och jag aktiverade mina sinnen för att försöka komma på vem det kunde vara. Jag får upp en bild med en av killarna med en gitarr, sjungandes på näthinnan. Men jag har svårt att placera killen, varför skulle jag känna igenom honom?... Och ni vet, när man har fått för sig någonting och inte kan komma fram till svaret måste man bara få fram svaret. NEMO. Där slog det mig. Han är lik en kille som jag träffade för länge länge sedan under gothia cup i innebandy. De året jag själv var med och spelade. Grabbade datorn och sökte på google i hopp om att det faktiskt inte skulle vara han. Mer pinsamt program får man leta efter. Namnet på killen var Nemo. Sjukt. Jag har varit tillsammans med en kille som på den tiden spelade i samma lag som Nemo och kommer ifrån Stockholm, Värmdö, där min pappa bodde förr. 

På den tiden var Nemo en skitgullig kille med stora musikaliska talanger. Han var en gud på att sjunga. Jag upplevde honom som en blyg men väldigt smart kille. Nu är han med i det här otroligt pinsamma programmet och jag satt mest i soffan och skämdes över deltagarna i programmet men kände även lite sorg. Det är lätt att dömma, men är man med i ett sånt här program så blir man dömd. Tyvärr! Men jag ska deffinitivt fortsätta följa programmet. Inte för att det är bra, mest för att det är pinsamt och för att jag inte kommer att kunna slita mig.

Finafinaonsdag.



Igår var ju min tanke att ta en lång löprunda för att jogga av mig diverse känningar... Varför kan jag inte bara inse att min kropp behöver vila istället? När jag kom bort till Skatås och skulle springa vidare emot Munkebäck strejkade min kropp så mycket att min löprunda blev en promenad. Ett bättre allternativ hade varit att ta en promenad från början. Snacka om att jag hetstränar. Måste sluta. Men det var skönt att få lite luft och kroppen känns betydligt bättre idag. För väl! Samtidigt som jag gjorde detta gick tvättmaskinen på högvarv.

Sedan kom min fina vänn Malin för en myskväll. Vi bakade scones, kollade på Idol och hade sleepover. Riktig tjejkväll. Nu är jag laddad som sjutton för en dags praktik innan det blir game.

Sedan upptäckte jag en annan galen grej igår... Mer om det senare.

Bra dag!



Har jobbat, tränat och tvättat idag. Vem har sagt att man inte kan träna samtidigt som man tvättar? Har även kollat på när Eva försökt ta sig igenom sitt förråd. Nu blir det scones, te, Idol och Malin Pettersson :) Perfekt avslut på en bra dag!

Uppochner.



Ja, men Hejsan!
Min hjärna snurrar både åt sidorna och uppochner samtidigt.
Jag vet inte riktigt själv om det finns någon logik i det,
men det känns inte heller som om att det finns logik i allt det
som tryckts in i min hjärna dem senaste 24 timmarna.
Efter igår kände jag att jag var med på banan, att denna
utbildning var en lätt match. Men idag har jag ångrat mig.

Man får ångra sig!

Efter dagens utbildningstimmar blev det gym och innebandy.
Carro släppte mig påvägen efter träningen. Underbart att slippa åka vagn.
Egentligen är det inte världens grej. Men sånt som förgyller dagen.
Sedan var jag så trött att jag gick förbi min trappuppgång.
Det var långt ifrån okej när jag insåg att jag gått förbi den.

God natt finisar!


Dagens



Primes, Lee-jeans, Militärgrön jacka, Beige tunika, Silverhjärtan.

I brist på spänning kan man...



Efter en dag med utbildning, gym och innebandy är jag helt utmattad. Påväg från gymmet till träningen tog jag en tur till gamlestadstorget i brist på spänning i livet. Eller så pratade jag telefon, tog förgivet att det var ettan som kom och tyckte att spårvagnen hade kört fel när jag insåg att jag var vid gamlestadstorget. Inte helt okej. 

Sitter i soffan och jäspar ikapp med mig själv nu. Dags att ta en dusch och göra kväll. Natti! 

Måndag Igen.

Hur kul det är med måndag? Jo men faktiskt ganska så inspirerande. Är tillbaka i "skolbänken" igen och ska få utbildning med jobbet. Känns som om att halka tillbaks till ruta ett och vara nybörjare igen. Men det artar väl sig förhoppningsvis. Men imorse var det tungt att kliva upp ur sängen både i kroppen och i huvudet. Bara fyra mornar kvar till helg. Det löser jag!

Karlstad.



Innebandymässigt har vi mycket positivt att ta med från helgen men också mycket att lära. Tillexempel att ta fram glöden och fokuset när det gäller. Vi har ett par veckor på oss innan vi ska vara på topp så det löser vi. Innebandy är så fantastiskt roligt när man har flyt och när bollen studsar åt rätt håll. Denna gången avslutades cupen, efter en tuff grupp, redan innan kvartsfinalen. Det är ju för att det är kul man spelar innebandy. Och det är kul när man vinner... Därför var jag inte den muntraste i världen när vi igår förlorade!  

Helgen har även innehållit massor utav mys, mat och härliga tjejer. Känslor i alla former, innebandy och helt fantastiska vänner har satt prägel på denna helgen. Like it, Love it!

Borta bra men hemma bäst.



Hemma efter en helg med innebandy och fina lagkamrater i Karlstad. Skönt!

Nya i familjen.





Rosor i örhängen och ring. Avi och Lena

Lill-fredag

Skytten

23/11-21/12

Du gör vad som faller dig in och det passar inte alla,
så det finns en viss konfliktrisk.
Rolig torsdag.

Fantastiskt rolig. Ätit keso och wokgrönsaker till lunch och jobbar så att svetten rinner. Rolig torsdag har jag hört. Det är desto roligare att jag ikväll gör helg. Eftersom att vi har en inplanerad trip till Karlstad i helgen. Nu kanske ni tror att jag ska åka till Karlstad och leva rövare. Och det ska jag, jag ska leka rövare på innebandyplanen. Eller ska jag det? Vi ska hursomhelst spela Kallsta Open, vilket innebär att jag ska till Karlstad och spela innebandy. Att möta det damlag som är tippade att vinna elitserien känns bara spännande. Idag ska vi träna försvar på träningen. Någon som fattar varför?


Fint.



Vackert tycker jag!

September är här.



Idag är en bra dag. Jag steg upp i vanlig ordning, tog en lång promenad i Lunden och stoppade i mig lite yoghurt innan jag kilade iväg till jobbet. Det är kyligt ute, men solen skiner och himlen är blå vilket innebär en fin höstdag. Tänka sig att det numera är september månad, det känns lite galet i mina ögon. Sommaren är verkligen slut, innebandysäsongen är verkligen snart igång och hösten tar oss med storm. Men det känns ganska bra. Det är okej med höst om solen skiner. Kvällen ska spenderas i Surtebergen med min fina familj. Love.