Onsdag 2011-08-31

Då var vi framme vid onsdag. Två tidiga dagar kvar innan semester. På måndag bär det av till en än så länge oklar destination. Men sol och bad med bästa sällskapet, det blir det. Jag längtar. Jag vill ha bruna ben, springa barfota och känna solens värme emot huden. Ja, det ska helt enkelt bli skönt. Men nu tillbaka till verkligheten. Jag jobbar och det ska jag göra i tio minuter till, sedan ska jag gå på möte. 16.15 får jag gå hem. Då ska jag städa och diska innnan jag ska åka iväg på innebandyträning. Sedan är det dags att göra kväll igen. Imorgon är det september. När jag kommer hem från semestern, då ska jag välkommna hösten. Men inte än.


Tisdag kväll.

Medans mina smuttsiga kläder blev rena igår kväll tog jag och Jonna en promenad till Skatås.

Härligt med lite kvälls-sol och frisk luft. Väl hemma var tvätten klar. Hängde den på tork och njöt
av en ledig kväll, i soffan framför tven. Hur skönt som helst!


Härliga tisdagsmorgon!




Jag hade glömt bort hur härligt det var med morgon träning.
Gudomligt skönt att få röra på sig innan jobbet!
Nu, Jobb 9.30-18.00.


Måndag 2011-08-29

Måndagen har inte rusat fram men den har inte heller gått i snigelfart. Måndag är ångestladdad dag för många. Men jag kan inte riktigt hålla med. Självklart hade jag varit mer än nöjd om någon ringt mig imorse och sagt att jag inte behövde gå upp ur sängen. En ledig dag med sömn, strosande på stan och lite träning hade jag inte varit blyg för. Men det kändes inte heller som om att hela världen skulle rasa imorse, trots att regnet öste ner. Kanske är det för att jag vet att jag har fyra tidiga dagar kvar innan semester. Förhoppningsvis bad och sol tillsammans med bästa tjejerna. Om en vecka.

Goood morgon Måndag!



Mina ben, Min kropp, Min rygg.... Trött och ont kan sammanfatta vad jag känner. Helgen har varit alldeles strålande. Jag har vilat och jag har tränat, sprungit midnattsloppept och spelat match. Det har varit roligt. Ja, det var längesen allting kändes så kul som det gör nu. Idag är det träning igen, och trots att kroppen känns tyngre än ett helt berg så ser jag fram emot det!

Träningslördag!



Träningsdag med bästa gänget, Dirty Pirates. På plats i Lundby 09.00 för lite möte, ett innebandypass och bodycombat. Fantastiskt kul men oj vilken trött kropp man har. Nu dags för midnattsloppet...

Tack för fredag.

Fredag igen, denna veckan har snarare gått i snigelfart än att rusat fram. Jag vet inte varför eller jo det vet jag egentligen. Jag har haft en negativ inställning hela veckan. Nästa vecka tar jag nya tag. Hjulet har börjat snurra igen... Jobba - Träna - Sova - Sedan börjar vi om från början. Igår hoppade vi ur hjulet och stack till Magnus och Magnus en sväng för säsongs-avslutning och ett glas vin. Har aldrig varit där tidigare, men det blev en mysig avslutning på dagen med mina bästa. Eftersom att jag förväntade mig att jag skulle vara tröttare än tåget när jag vaknade på morgon vaknade jag pigg som en lärka. Ja, jag har till och med lockat håret dagen till ära. Jag gillar fredag och fredag gillar mig. Detta ska jag fira med en shoppingrunda efter jobbet. Jag veet, det är löne fredag, men jag har inte bråttom.

God morgon!



Fick ett gott skratt när jag såg att denna låg på mitt tangentbord imorse när jag kom till jobbet.
Härligt att något såhär simpelt kan ge ett leende på läpparna.
Sedan när äter jag ens banan?
Jag vet ännu inte vem som ligger bakom detta.
Men jag har en misstänkt.

 


Onsdag 2011-08-24



Igår var sommaren tillbaks i Göteborg, men bara för en kort stund.
Imorse låg gatorna under regn igen. Muntert!

Somnade strax efter nio igår, helt utmattad efter gym och fotboll.
Vi lyckades vinna igår, vår andra seger. Vi kan tacka stjärnan Jonna för de!
Idag väntar innebandy igen. Kanske ska kravla mig ner på stan och hämta ut
tröjorna för midnattsloppet som går av stapeln i helgen också. Om jag orkar!

Livet är för närvarande helt fullbokat. Ledig tid? Saknas.


Tisdag 2011-08-23



Fröken seg befinner sig på jobbet. Det var tungt att ta sig ur sängen imorse.
Jag som alltid varit en morgonpigg prick. Jag vaknar tidigt på helgerna utan problem.
Men innan jag kommer ur sängen på vardagarna har jag tänkt tanken att inte gå upp alls
minst 10 ggr. Och jag har blivit mästare på att znoosa. Tur är att jag är pigg när jag väl
tagit mig upp ur den fantastiskt sköna sängen.

Idag väntar gymmet och fotbollsmatch efter jobbet. Sedan ska jag sova, i tid.
Jag behöver det!!


Härliga lördag.

En helg som startade med kalorier i överflöd. Tacos och Godis med en bra film på Jonnis soffa.
Vaknade pigg som en lärka på lördagen och trippade till gymmet för att göra av med
några av alla de kalorier som jag stoppade i mig under fredagen. Sedan hem för att duscha.
Inhandling för kvällens bravader och en frukost på Franska caféet med Jonna.
Sedan hem för att packa väskan för en kväll med kräftskiva i Lysekil.



Gott sällskap, räkor och kräftor i överflöd, snapps, poängpromenad och fest med allt
vad det innebär. Jag oroade mig tydligen mest för dem stackars grannarna.
Jag tror inte dem har återhämtat sig än, men det har jag!


Fullt ös.

Hade en tokigt mysig kväll igår tillsammans med min familj. Hemmagjorda pannbiffar med potatis och brunsås stod serverat när vi kom hem från träningen. Vilken lyx. Serverades äpplekaka till efterrätt sedan slocknade jag ganska omgående. Min kropp mår inte bra, mitt huvud bankar och värktabletter konsumeras. Nu har jag varit dålig i nästan två veckor. Det känns inte helt okej. Men jag kan inte sitta still. Det känns ibland som om att mitt liv är som en motorväg, stannar jag mitt på den så blir det kaos. Men jag kanske borde svänga åt sidan och bara vila? Egentligen. Det är lätt att säga.


2011-08-18



Matchen igår var precis så rolig som jag tänkt att den skulle vara. Det finns mycket att jobba på, men det finns mycket att ta med. Vi ska inte vara bäst nu, vi ska vara bäst om en månad! Längtar till seriepremiären.

Torsdag idag, jag kom i säng sent igår. Svårt att varva ner efter match. Men tiden har tickat på idag och snart är det dags att kila hem för att svida om för innebandy-träning. Städade och tvättade igår emellan jobb och match vilket gör att någon slags ro lagt sig över mig. Slipper känna stress över att damråttorna lever rövare när jag jobbar och tränar. Puh. Efter träningen åker jag hem och kramar på min älskade mamma. Hon är bra hon!

Onsdag 2011-08-17



Onsdag, mitt i veckan, lill-lördag. Denna dag firade jag med att hosta så att hela kontoret hörde det bara för att någon skulle tycka synd om mig och ge mig administrativa ärenden fram till lunch. Jadå, allt för att vila upp sig inför kvällens match. I ärlighetens namn så tog jag två samtal och insåg att jag inte skulle klara av att trycka mute-knappen var tionde sekund samtalen igenom och gick och bad om andra uppgifter. En lunch senare är ordningen återställd och jag kan svara telefon igen. Suck. Två timmar sen är det dags för möte, sedan hemgång. En ganska bra önsdag och den avrundas på bästa sätt.

Dirty Pirates (Älvstranden) vs. IBK Göteborg ikväll och jag drar på mig Älvstranden-tröjan. Jag har en riktigt go känlsa i kroppen och det ska bli riktigt roligt att spela. Vallhalla är inte Göteborgs bästa hall, snarare sämsta, men det handlar mest om att göra det bästa av situationen. Och jag tvivlar inte på att det kommer bli en go kväll med gänget. 3 poäng hade inte varit fy och skam.

Tisdag 2011-08-16

Tog en shot hostmedicin imorse och genast mådde jag bättre. Men den smakar så otroligt äckligt att det knappt är värt att dricka den. INTE helt okej. Jobbet är segt och det är i vanlig ordning mycket att göra. En lunch med min fina Pettson muntrade upp, men Evan bredvid mig saknas!! Kanske blir det som vanligt igen nästa vecka? Hoppas!
Jag tror att hösten finns runt omkring oss nu. Lite kyligare, lite mörkare och lite sämre väder.

Ikväll är det dags för Korpen igen efter ett par veckors uppehåll. Dags att vända trenden och börja vinna nu. Känns som om att vi har lekt klart nu va? Återstår att se.  


Myssöndag!


Spenderade söndagen med världens bästa mamma och syster.

En shopping runda, ett riktigt fynd... eller? Sedan hem till Surte.

Promenad med syster i regnet och sedan soffan med familjen.

Hostan vägrar ge sig och jag vägrar också ge mig.


Söndag 2011-08-14



Att vakna, sätta på en kopp kaffe, gå tillbaka till sängen med koppen i handen, slå på nyhetsmorgon, njuta av att få vara ledig och känna att denna dagen är min dag. Jag ska fånga den! Jag vet inte hur och jag vet inte när, men snart ska jag gå upp ur sängen och göra någonting med dagen. Underbara söndag!

Mmmm.



Fredagslyx....


Torsdag 2011-08-11



Jag vet inte hur det är möjligt, men jag känner mig alldeles sprallig. Trots att jag gjort ett innebandypass, hostar och har någon form av skit i kroppen. Tur att jag inte är helt frisk, då kanske jag hade fått för mig att gå ut och springa. Nu kryper jag ner under täcket och ser nått bra på tv. 

Snart så...



Det känns som om att hösten är påväg. Jag vill inte se att sommaren är över riktigt än. Men det börjar så sakteliga sjunka in. På ett sätt känns det sorgligt. Men någonstans känner jag mig förväntansfull inför höstens utmaningar och jag har just nu en härlig känsla inför den kommande hösten. Jag ser fram emot att få ha myskvällar tillsammans med mina bästa, dricka varmt tee och krypa ihop i soffan. Jag ser också fram emot den kommande seriepremiären med allt vad det innebär. Någonstans känner jag ett otroligt lugn om man jämför med tidigare år. För några veckor sedan var jag uppe i varv, hade svårt att sova och hade troligtvis någon slags oro i kroppen. Man ska inte ropa hej, men det känns som om att jag börjar landa efter den bästa sommaren jag någonsin haft. Den bästa av dem bästa. Jag vet att jag säger det varje sommar och det är ju ett bra tecken. Då har jag fler sommrar av bästa slag att se fram emot.

Om ca 3 veckor förlänger vi sommaren genom att ge oss ut på en veckas semester. Jag och vänner av bästa sort beger oss söder ut. Det känns inte heller helt motbjudande. Jag lever mitt liv och det känns som om att jag har hittat rätt. Det finns mycket man önskar och vill ha men någonstans måste man stanna upp och se på det man faktiskt har. Jag strävar alltid framåt emot nya mål men varje dag försöker jag påminna mig själv om att vara nöjd över det jag har i mitt liv och saker som jag uppnått. Jag tror att det är viktigt.

Bragebacken.




Den är inte att leka med kan jag lova.
Försökte få en bild på hur brant backen är. Men jag ser nu att bilden är missvisande.
Det ser ut som om att backen knappt lutar. Så var det inte. Det var förbaskat brant.
Lite uppvärmning, lite hopp, lite intervaller och sedan denna fruktade backe.
11 gånger tog vi oss upp och sedan ner. Det var jobbigt, det brände i musklerna och jag var trött.
Men man känner att det ger någonting och någonstans emellan allt det jobbiga så gillar jag det.
Men mest längtar jag efter inomhusträninagrna när jag springer där och svettas.

Efter träningen gick jag och Jonnisen och handlade.
Varma mackor med kantareller och te i soffan var vi värda efter hårt slit!
Bästa!


Tisdag 2011-08-09

Nu ska man tillbaka till verkligheten igen.

Tog mig till gymmet en sväng sedan lång promenad med Eva.

Det var mycket prat och inte den effektivaste PW vi gjort. Men det behövdes.

Sedan lagade jag mat och låg på soffan innan jag kröp i säng.

 

Känns som om att min kropp strejkar. Jag mår inte alls bra.

Sitter med dubbla tröjor och fryser. Min hals känns inte som den ska.

Men idag är det backträning. Dricker te och hoppas på mirakelkur.

Eller gör jag verkligen det?


Helgen 5-7/8

Vi har gjort Båstad igen.

Inkilning, innebandy, Peppes och fantastiska tjejer.

Trött som bara den, men har en härlig känsla i kroppen.

 

Eva är hemma igen och helgen har varit grym.

Jag är lycklig!


Onsdag 2011-08-03

Jag vill ut!

 

Två och en halv timme kvar sedan är det dags att bege sig ut.

Dagarna denna veckan har gått segare än någonsin. Att solen strålar hjälper inte.

Jag vill ut och njuta av vädret och få bruna ben tillsammans med alla semesterfirare.

Nästa år ska jag också ha lång semester mitt i sommarn.

 

Idag ska vi spela säsongens första träningsmatch. Pixbo står för motståndet.

Gött att vi mjukstartar. Båstad på fredag, Djurgården på kvällen där. Man tackar.

Men det känns motiverande på något sätt och det var längesen det var så kul

med innebandy som det var igår.


Härliga stunder.




En frappinio på lejontrappan, i solen med finaste Amelie blev det igår.
Efter ett tag kom Amine och Sofie och vi avnjöt en stund i värmen innan
det var dags att gå in i hall och svettas lite. Härlig dag!


Säsong 2011/-12

När man får träningsvärk av att försöka (ja, jag försökte komma upp på brädan utan framgång) åka wakeboard, då känner man att det är dags att börja träna på riktigt igen. Så passande att innebandyn drog igång igår igen då!Började med ett skönt pass, långa intervaller, barfota på gräsmattan i Skatås. Benen känns tunga idag, men ingen träningsvärk. Tack för det!

Idag är det dags att plocka fram klubban och starta inomhus-säsongen. Känns som om att det var väldigt längesedan sist. Detta uppehållet har varit betydligt längre än tidigare år av olika anledningar. Det har varit ett välbehövligt och skönt sådant. Jag har fått koppla bort, inte tänka och göra som jag vill. Nu finns suget efter att springa efter den vita plastbollen och jag är mer förväntansfull än någonsin. Det har för mig handlat om att backa tillbaka, fundera på vad jag vill, ladda batterierna, hitta tillbaka till glädjen och det där riktiga suget. Det finns nu, och det känns som om att det kommer att hålla i sig!

För dem som inte vet har jag (och några till från IBF) gått över till andra sidan älven och kommer att spela med Älvstranden kommande säsong. För mig var det ett svårt men ganska självklart beslut när jag väl bestämde mig. Med tanke på hur föregående säsong såg ut så fanns det ingen glädje kvar och jag var i en fas då jag inte ville spela mer innebandy egentligen. Denna möjligheten dök upp och då tändes någonting i mig. Kanske vill jag spela innebandy ändå?! Jag funderade länge och insåg att det skulle bli tufft att släppa alla mina tidigare lagkamrater. Lösningen blev tillslut ganska bra. Vissa följer med och vissa kommer man att sakna. Förhoppningsvis så ses vi ändå i hallarna och vid sidan av innebandyn. Med detta facit känns valet helt rätt och jag känner mig superladdad för denna utmaning. Jag gör någonting som jag aldrig trodde att jag skulle göra igen i våras... Ser fram emot en ny säsong!!

Måndag 2011-08-01



Tur att man fick två dagar med strålande solsken och bad i helgen.
Ser solens strålar värma Göteborg när jag kikar ut och jag önskar att jag var ledig.
Men någon måste jobba, jag tar den smällen och ser fram emot nästa helg.
Tröttheten sitter fortfarande i då det blev 3 timmars sömn natten mellan lör-sön.
Men oj vad det var värt det.

Idag drar säsongen igång och jag ska upp till Skatås och svettas bort lite synder.
Redan Augusti. Vilken sommar det har varit. Men den har gått för fort.


Grymt bra helg.

Helgen var magisk. Efter jobbet i fredag tog jag en löprunda och inväntade Jonna. Vi gick ner på stan och käkade en god middag, tog sen en promenad hem. Upp tidigt på lördagen för att njuta av en dag på havet med båt, vattenskoter, bad från klipporna och fantastiskt sällskap. Hemma runt nio, svida om och ge sig ut på stan. Briljant idé att cykla dit och hem och man var måttligt pigg när man steg upp efter tre timmars sömn igår morse för ännu en dag på havet. Jag älskar båtlivet, havet och dagar som dessa. Jag ville inte att helgen skulle ta slut. Men jag somnade innan jag lagt huvudet på kudden igår efter fantastiska sommardagar. Tack världens bästa familj och bästa Jonna för denna helgen!