Fågelskräck.

Jag hade en lite traumatisk upplevelse imorse. Jag gick och njöt av ett fantastiskt Göteborg med musik i öronen. När jag kommer till Valhalla ser jag en fiskmås, två sekunder senare är den påväg emot mig. Jag hinner skymta två små fiskmåsbebisar som är påväg över gång- och cykelbanan innan jag börjar springa. Helt livrädd springer jag åt sidan för att slippa att få en fiskmåsnäbb emellan ögonen. Bakom mig ser jag hur en kille börjar springa för glatta livet. Fiskmåsen var galen och jag var livrädd. Jag kände mig skittöntig efteråt och jag var jättearg på fiskmåsen som stört mig under min PW. Är det inte duvor som bygger bo på balkongen, så är det fiskmåsar som försöker äta upp mig. blä.

Goood Morgon!



PW och gröt, nu väntar 9 timmars jobb.


Onsdag 2011-06-29



Hur kul är det att jobba när det är strålande solsken ute?
Vi gör vårat bästa. Jag lever på gårdagen.
Och jag hade en go stund i solen förut tillsammans med Eva.
Jag kom i säng sent och jag är trött idag.
En timme kvar att jobba innan det är dags för BodyCombat.
Jag är laddad!!


Magisk kväll!


Fantastisk kväll i ett fantastiskt Göteborg. Hemma runt klockan ett i natt. Trippade hem från centralstationen, där vagnen slutade gå, i endast linne utan att frysa. Nu är det sommar och jag älskar livet. Tack alla vänner för ytterligare en bra kväll. Love

Sen så var coldplay helt grymt bra också!


Where the action is.

Vilken dag. Väcktes av min älskade syster, tio minuter senare var jag ute på löprunda. En härlig frukost med min fina syster. Det är synd att man inte insett hur bra hon är förrns man flyttat. Nu saknas hon runtomkring när hon inte är där och jag uppskattar verkligen när hon är just precis där jag är. Efter en fantastisk morgon var det dags för jobb.

Väl på jobbet möts jag av strålande överraskningar. Min "mamma och pappa" (internt) har en biljett över till Where the action is. Ja, jag blev överlycklig. Dem är dem bästa föräldrarna. Haha. På riktigt, stämplar snart ut från jobbet. Möter upp Jonnis som också fått biljett av mamma och pappa och sedan beger vi oss till Azaleadalen i ett fantastiskt sommargöteborg. Wiiiihoooo.... bästastebäst.

Tänk hur mycket som händer i mitt liv och vad härligt det är att kunna vara spontan. Älskar detta!

(seriöst inlägg)

 


Måndag 2011-06-27



Hemma efter en midsommar-helg på västkusten.
Kungshamn/Smögen bjöd på allt och lite till.
Det blev fyra magiska dagar med ett härligt gäng.

Idag känner jag mig sliten. Men det är inte så konstigt efter en helg som denna.
Det var det värt. Midsommarfirande, after-beach och gött häng.

Väl på jobbet imorse får vi reda på att det ska jobbas övertid.
Gilla läget och kör på. Eva är tillbaka igen och solen skiner.
Ikväll väntar träning med tjejerna i Skatås.


Midsommar 2011





Tackar alla inblandade för en fantastisk midsommar helg!


Onsdag 2011-06-22



God morgon, God middag, God natt.
Det har varit mycket idag, hysteriskt.
Jag är stressad utanpå och innanpå.
Ska bli otroligt skönt att bege sig imorgon.
Salta bad, bra sällskap och midsommar.
Kungshamn väntar på oss. Kommer bli bra.
Västkusten är fantastisk.

<3


Tisdag 2011-06-21



Startade dagen med löpning och ett par intervaller. Perfekt start på dagen och min kropp var definitivt vid liv efter detta. Arbetsdagen går emot sitt slut och det väntar fika och ett par ärenden innan jag ska ägna min kväll åt att städa. Vi får väl se hur det blir med den saken... Jag skulle verkligen behöva och jag borde verkligen. Men det finns mycket man borde och inte gör.

Dagens svarta.



Svart långklänning, svart kofta, svart skinnjacka, svarta sandaler.
Kul tjej!


Slut på en bra måndag.

Dagen börjar gå emot sitt slut och jag är helt utmattad. 8 timmars jobb, mys och tv-spel med bästaste Eva, träning i Skatås med grymt gäng och lite mat i magen. Jag hade mjölksyra innan träningen börjat. Nu känns lårmusklerna som två medicin-bollar. Helt sjukt! Undrar då hur dem känns imorn. Det som inte dödar gör en starkare. Bara att köra på!

Måndag 2011-06-20



Om jag är en pigg tjej? Svar: Nej.

Jag hade en grym helg och det känns i kroppen idag.
Det var det värt. Fyra dagars arbete innan det är dags att fira midsommar.
 


Lördag 2011-06-18

Lördag och jag infinner mig på jobbet. Efter två helvettesdagar på jobbet och två fantastiskt bra kvällar. Torsdag stod det (som jag nämnt) fysträning på schemat. Den värsta av dem alla hade vi fått höra sedan tidigare och jag var lite skakis över vad det skulle innebära. 1000 hopp och två spagettiben senare blev det Tacos och kvalitetstid med Jonnis. Man missar mycket på två veckor. Inte okej. Men vi uppdaterade oss och hade mysigt häng.

Igår irrade jag på stan mitt i all REA. Höll på att bli tokig, fick med mig en svart långklänning hem, jag skulle haft en vit. Typiskt mig. Efter det köpte jag en stor påse godis och åkte hem till Eva och Peter. Fantastiska vänner. En underbar middag och ännu mer underbart umgänge. Sedan tog jag vagnen hem och somnade som en sten.

12 km innan jobbet imorse och mina ben och jag är inte helt överrens just nu känner jag. Men det får stå för dem. Jag ville och då gör jag det. Så är det med den saken.

Jobba jobba jobba.


Dreaming.



Drömmer mig bort från ett regnigt Göteborg.


Såååhär ser jag ut idag!



Hittade ett par oanvända och bortglömda sandaler bland alla andra skor.
Wiiiie!


Torsdag 2011-06-16



Igår jobbade jag, sedan tog jag en fika med Therese och Min Malin.
Efter det stod det träning, BodyCombat på schemat.
Koordination och takt är inte min starkaste sida. Men det var fantastiskt kul.
... och jobbigt.

En lång promenad innan jobbet och ikväll väntar ett pass uppe i Skatås.
Igår blev det även klart att ett par av mina fina tjejer sluter upp för nästa säsong.
Det blir, om möjligt, ännu bättre.


Onsdag 2011-06-15



Gårdagen var fullspäckad. Vi gjorde IKEA osäkert (och plånboken). Jag fick med mig massa ljus och annat mysigt samt en grå matta som passade utmärkt istället för den svarta som samlade åt sig all världens damm. Slängde in IKEA-shoppingen hemma och rusade vidare till vagnen. Mysigt häng med min efterlängtade och älskade vän. Bästa. Efter det var tanken att sätta igång och pilla med lägenheten. Men isället tog jag och min hurtiga syster oss upp till Skatås och tog oss runt 8an. Sedan var jag slut, helt slut.

Idag har jag träningsvärk, saknar mina vänner på jobbet och vill hem och greja i lägenheten. Men man ska inte klaga. Jag gillar livet och livet gillar mig, eller?

Tisdag 2011-06-14



Godmorgon! Jag har egentligen ingen dag i veckan som är sådär typiskt jobbig. Kanske handlar det om inställning. Kanske inte. Men måste jag utse en dag som jag tycker lite mindre om så är det tisdagar. Därför bestämde jag mig för att dagen till ära vara ledig. Istället jobbar jag på lördag.

Igår var det äntligen dags att snöra på sig löparskorna och bege sig upp till Skatås för första försäsongsträningen. Det är med skräckblandad förtjusning som jag åker upp dit. Jag är tjejen som tycker att försäsong är kul men jag vet också hur jobbigt det är och vilka följderna blir efter första gången. Mycket riktigt. Har en märklig känsla i mina ben nu och jag vet hur den kommer att utvecklas. Men skönt att vara igång och jag har en bra känsla kring hur denna säsongen kommer att bli. Nu ska jag röra på mig lite innan frukost.


Bildregn.







Detta är få av mååånga bilder.
Sofie Paparaziii Karlsson är duktig på att fånga stunderna.
Tack för denna resa!


Underbart till underbart

Från underbart till undebart. Kreta var bra, soligt och stekhett. Jag har vilat mig i en vecka och är redo för tre veckors arbete och tre fantastiska helger i sommarsverige. Sedan bär det av igen. Resan var bra på många sätt solen visade sig nästan från sin bästa sida. En dag fick vi stå ut med regn och moln om vartannat, men värmen var på sin plats och vi kunde njuta ändå. Boendet var okej och Rethymnon var någonting nytt. Kreta är en ö som jag kommer återvända till många gånger till. Ön har tilltalat mig sedan min första semester där när jag bara var 6 år och Grekland är alltid Grekland. Man vet vad man får. Tack tjejer för en mysig vecka. Som sagt, nu är man tillbaka i verkliga livet. Jobb och träning på schemat idag och jag gillar det!



Semesterbilder bjuds det kanske på senare idag.

Kameran är helt slutkörd.


Hemma.

Jag är hemma igen.
Har haft en bra resa med massa bad och sol.

Hörs imorgon!


Lördag





God lördag!

Förutom att dricka smothia har jag tvättat, städat balkongen och diskat.
Nu ligger jag på en filt hemma i Surte. Grymt väder!


Fredag 2011-06-03

Underbara fredag!

 

Solen strålar, jag går på semester idag och på söndag väntar Kreta.
Innan dess ska vi hinna med en fantastisk helg som vi sparkar igång ikväll.
Jag känner att det inte kan bli annat än bra!


Torsdag 2011-06-02

Vissa är lediga och vissa tjänar pengar. Jag tillhör skaran som är tillräckligt dumma (eller smarta) för att gå in på övertid när normalt folk är lediga. Det blir extra klirr i kassan, och det tackar jag inte nej till. Stannade hemma igår ändå kändes det som om att jag endast hade sovit två timmar i natt. Känns konstigt nog som om att jag är piggare när jag inte sover så mycket... Sova kan man ju egentligen göra när man blir gammal tycker jag. Men kroppen behöver vila ibland, annars orkar den inte. Någonstans var det nog bra att jag stannade hemma.

 

Igår var jag på besök hemma i Surte. Känner mig alltid så liten när jag kommer hem till Surte. Jag vet inte varför. Men det är skönt att ha nära hem och det är skönt att få krypa upp i den bruna skinnsoffan och bli ompysslad. Igår serverades det grillade hamburgare och jag åt med god aptit. Min familj är fin. Älskar er!


Gammal tjej.

Jag vill ner på stan och träffa mina fina tjejer!
Men jag kastar in handuken och viker mig. Min kropp är trött och jag är trött
eller gammal som bästaste precis skrev till mig.
Jag tar den idag. Jag ska jobba imorgon och energin är obefintlig.
Jag känner mig lite gammal, en smula tråkig också.

Ibland kanske vila är nödvändigt. Hur lite man än vill inse.

God natt!


Svettigt.



Begav mig ut på en runda innan dagens arbete. En sväng upp till Skatås och hem igen.
Göteborg bjuder på underbart väder och det var en kanonbra start på dagen!