News.

Man slutar aldrig förvånas över människor. Det ska gudarna veta. Man tror att en person är så långt ner den kan vara men så hamnar den ännu ett snäpp ner. Sen tar den sig upp bland molnen och ner igen på två sekunder. Så kan det vara. Det mesta är ganska galet och det är så det ska vara just nu. Jag trodde ingenting annat egentligen. Tryggheten finns där den ska finnas och allt det där andra spelar inte så stor roll. Jag lever och jag lär. Detta är ett jävligt oklart inlägg för dem som inte är insatta. Jag vet. Lika bra. Livet är trots allt underbart.



God morgon fina.



God morgon finaste!

Hade en mysig kväll igår med fina tjejer. Eva och Jonna.
Thai-mat, innebandy och godis. Lite klädbekymmer och skitsnack.
En riktig tjejkväll när den är som bäst.
Ni é bra!

Nu sitter jag och surplar smothie efter en morgonlöprunda.
Dags att kila till jobbet om ett tag. Känns ganska okej faktiskt när solen inte skiner.
Hade tänkt lira lite innebandy ikväll men verkar bli dålig uppslutning. Så får se hur det blir.

Nu kör vi.


Onsdag



Soliga onsdag. Jag känner något slags lyckorus inom mig.
Jag har fantastiska vänner, jag är otroligt tacksam över att få ha dem i mitt liv.
Jag har en underbar familj som jag är glad och stolt över.

Solen skiner, våren är påväg och jag har mycket pågång.
Det känns alldeles utmärkt.

Sitter på jobbet i skrivande stund.
Här är det lugnt idag och jag kilar på möte om enochenhalv timme.
Sedan blir det en sväng på stan för att göra sig redo för helgens spektakel.
Planeringplanering.


Ledigt.



Bästaste lediga dag. Vaknade, kokade kaffe och gick tillbaka till sängen. Bara för att jag kunde. Låg där, drack mitt kaffe och läste bok. Efter ett tag tog jag mig ner till det franska cafét för att möta upp Hanna. Lite sallad och vidare ner på stan. Shopping och inspiration. Mötte upp min älskade mor för en fika på Fröken Olsson och nu har jag precis kommit hem från en löprunda, lagom till andra perioden i fotbollen. Intar soffan med gott samvete. Sa jag att jag mår sjukt bra idag?

Måndag.



Jag blev kanske världens gladaste tjej när en vänlig själ på jobbet ville jobba på söndag.
Detta innebär att jag är ledig imorgon, jobbar tis-lör och är ledig på söndag.
Så mycket bättre kunde det knappast bli. Eller jo, när jag fick gå två timmar tidigare från
jobbet idag snurrade jag åttor med stolen och log likt ett barn.
Härliga måndag.

Nu har jag puttsat mina fönster så att man kan se ut genom dem.
Sedan har jag tvättat och under tiden jag väntade på att tvätten skulle torka tog jag en
löprunda i solen. Tänka sig vilken bra måndag det blev.


Trrröööötttt

Trött tjej. Vaknade vid midnatt på soffan hemma. Helt slut efter lördagens bravader. Dessa utekvällar sätter sina spår, men det kan det vara värt. Jag hade en fantastisk helg, igen. Min grannar bjuder på det mesta. Mysig fredags kväll med Jonna och Carro. Åt så mycket mat att jag hade svårt att somna. Vaknade mätt på lördag morgon. Tog en lång promenad i solskenet och begav mig sedan ner på stan för en heldag med bästa Eva. Efter det hem för att svira om för fest. Vidare till Jonna för en grym kväll med tjejerna. Pannkaksfrukost på söndag morgon med bästa syster och sedan vidare till Kungsmässan med finaste mamma och Sofie. Sen spenderade jag resten av dagen med tända ljus i soffan.


Löne-fredag.

Jag ska fira den underbara löne-fredag med att mysa ner mig med fina tjejer att Jonnas place. Bästaste granne! Vi ska göra det vi gör aldra bäst: dricka vin, äta gott och snacka skit. Är det någonting vi är bäst på är det väl ändå detta. En halvtimme kvar att göra av med på jobbet, vidare till ICA för att handla vad som krävs för en lyckad myskväll och mätta magar, efter det hem till Jonna. Mysmysmys.

Smothie

Jag har inte gjort smothie på länge.
I morse efter ett härligt träningspass gjorde jag en hallonsmothie till frukost.
Den satt jag och surplade i mig och undrade varför jag inte druckit någon sådan det senaste.
Hemskt dumt. Gott och nyttigt. Mera sånt framöver.




Torsdag.

Det är redan torsdag. Ja, det känns som redan trots att veckan har smugit sig fram. En dag kvar att arbeta innan jag gör mysig helg. Jag längtar efter att få gå hem imorgon, fredag och löning. Men innan dess ska det hinnas med ett certifiering här på jobbet. Vad det nu ska vara bra för... Jag bara gör som jag bli tillsagd. Dumt kan tyckas men ibland är det bara läge att vara tyst.

Välkommen.



Underbara Göteborg!

Det börjar kännas på riktigt att våren är i stan.
Förutom att solen lyser var det fullt ös med uppröjning efter vintern idag.
När jag var ute och sprang var det mängder med personal ute för att rensa gatorna
från grus. I Skatås lackade dem om bänkar och bord ute i naturen och städade
bort ruttna kvistar som strykt med under den tuffa vinter som vi nu lämnar.
Detta gav mig kraft och otrolig inspiration. 


Välkommen våren!


Lugn och nöjd.

Igår blev det en härlig fika med en saknad vänn. Efter det gick jag hem och bröt ihop en skvätt. Sånna kvällar vet jag att det ända jag kan göra är att lägga mig i sängen och dra täcker över huvudet. Det är ingen idé att försöka.

Mycket riktigt, vaknade av mig själv halv åtta idag. Utvilad och motiverad för vad livet har att erbjuda. Tog en löprunda upp till Skatås, ett varv runt åttan och hem igen. Sedan ville inte mina ben vara med mer. Nu värker min ischias som den aldrig gjort förr. Typiskt. Men det var det värt.

Nu sitter jag på kontoret sedan två timmar tillbaka och blickar ut över ett soligt Göteborg. Är ganska nöjd med tillvaron och känner ett inre lugn första gången på två dygn. Härligt!


Tisdag.


Back on track. Återigen på jobbet. Bestämde mig igår för att ta sovmorgon idag och började jobba 9.30. Hann med lite sovmorgon och en löprunda innan jobbet imorse. Det var precis vad jag behövde för att vara tillbaka på banan efter helgen. Nu känner jag mig frisk och pigg i själen och kroppen igen. Underbart!

Jag lyckades somna innan jag lagt huvudet på kudden igår. Helt utmattad efter jobb, målning och möte. Eller efter för lite sömn i helgen. Målningen gick smärtfritt. Jonna arbetade hårt och jag finslipade lite. Hoppas att resultatet blev bra! Mötet var inte lika smärtfritt, men det kan nog bli bra tillslut.

Trevlig tisdag.


Sooool.



Solen har kommit tillbaka till oss.
I övrigt är jag en trött men arbetsmotiverad tjej idag.
En timme kvar att jobba innan de blir hemgång, målning och möte.

Vilar från träning en dag till. Sen är det dags att köra igång igen.
Ingen som helst motivation till träning idag.

LOVE


Måndag.

God morgon!

Har haft en bra helg med några av dem bästa. Innebandy-tittande, goda vänner, fest och mys. På något sätt blir helgerna en dag längre när serien är slut och matcherna inte avlöser varandra. Trots att jag ändå lockas av att titta på lagen som fortfarande håller igång är jag ganska nöjd med att sitta på läktaren just nu. Men om två veckor, max, då vet jag att jag helst vill stå på banan. Men det är ett par månader tills det är dags igen och mycket kan hända på vägen...


God morgon lördag.



Precis tagit en dusch efter ett svettigt pass på gymmet med Sara.
 Sitter nu ihopkrupen i soffan med en bricka frukost och en rejäl balja kaffe.
Lördagar kan vara dem mest fantastiska dagarna.

På utsidan skiner solen.
Tänkte kila ut en sväng och göra några ärenden på torget.
Senare blir det återigen innebandy.
Ska heja fram några av mina före detta lagkamrater och min älskade Sara till ett div-kontrakt.
Heja heja!


Freeeedagsmys.



Äntligen fredag igen. Men det har väl ingen missat. På fredagar får man äta fredagsgodis. Det kanske är det bästa med denna dagen. Och idag är jag också pigg som en lärka. Vaknade halv sex och bestämde mig för att ta mig ut på morgonlöprunda. Tittade ut genom fönstret och fick avsmak. Men då hade jag redan bäddat sängen så jag lät inte snön stoppa mig. En löprunda senare hade jag segrat över mig själv. En härlig frukost och nu sitter jag här på jobbet. Väntar på att tiden ska gå så att jag kan få gå hem och spendera kvällen med fina vänner och innebandy.


Snöiga fredag.



Då åker pälskoftan fram igen. Varken bu eller bä. Jag gillar inte snön, men jag gillar koftan.

Vill ha godis.

Godispåsen som jag vann imorse är fortfarande orörd. Just precis nu skulle jag vilja slita upp den och tugga i mig varenda en av bilarna. Men det har under dagen växt fram en slags tävling. Jag emot bilarna. Om jag sliter upp påsen nu, då förlorar jag. En halvtimme till och matchen är vunnen. Då lämnar jag påsen här under natten. Imorgon är det fredag och då får man äta godis.



Istället sörplar jag i mig Telias fantastiskt goda kaffe. Egentligen förstår jag inte ens varför jag dricker detta blask kaffe. Mest för att ha någonting att göra tror jag. Eller för att försöka stoppa mit sockersug. Mja, försöker lura mig själv helt enkelt. Lättlurad är vad jag är.



Om en halvtimme går jag hem. Först ska jag sola, sedan ska jag hem och lägga mig på soffan.


Torsdag.



Idag förgyller jag Telia-kontoret ända fram till 20.15.
Just idag känner jag att det inte gör någonting att jag jobbar sent.
Missar förvisso innebandyträningen men jag hann med milen imorse.
Då är det okej.

Imorgon är det fredag igen och åter en vecka har gått.
Tiden bara springer iväg så fort solen lyser på mig.
Den gör mig till en gladare och mer positiv tjej.



Min fina cykel. Den är bra.


Fint.




Lyan i dess nya form. Det går sakta, men det går framåt. Jag trivs. Mamma kom med rosa tulpaner igår. Finfina. Undrar hur länge dem får vara det... Spännande.


Vårkänslor.



Det spritter i hela mig, trots senaste dagarnas överdos av träning. Men just precis nu känns det som om att ingenting kan stoppa mig. Det är en fantastisk känsla. Men ikväll blir det till att vila dem stackars musklerna. Jag ska umgås med min fina mamma är tanken. Lite mat, lite tjejsnack och mys. Eftersom att det är så långt att gå hem plockar hon, som den fina mamma hon är, upp mig efter jobbet och vi tar oss tillsammans till mitt krypin.

Trevlig kväll.

Härliga onsdag.



Sovmorgon = morgonträning och frukost i lugnochro.
Drog mig upp ur sängen och sprang bort till gymmet, lyfte lite skrot och sprang hem igen.
Rejäl frukost och nu är jag på plats på jobbet igen.
Jag känner mig frisk och pigg.
Dessutom förgyller solen ytterligare en dag denna vecka.
Underbart!



Pigg och glad tjej.


Jag har lurat mig själv...





Jag gick med tveksamma steg emot gymmet efter jobbet.
Var hemskt nära att jag tog mig hem för en bra bok i solen på balkongen istället.
Men någonting sa mig att jag skulle må bättre av lite styrketräning.
Långdistans var det enda jag inte skulle köra. Men efter 40 min på bandet tyckte jag
att jag lika gärna kunde springa 20 min till och vara mer än nöjd när jag var klar.
Man kan säga att jag lurade mig själv.
60 min på bandet, lite styrketräning på det och sedan innebandy.
Nu är jag nöjd.

Har dammsugat också. Men det var mer för att min mamma ska komma på besök imorgon
än för min egen skull. Fast det är klart. Himla skönt att vakna imorgon med en strålande lägenhet.

Nu ska jag sova. Det är jag värd!
Godnatt fina ni.


Solen i Surte vs. Gårda

En timme kvar innan jag beger mig emot gymmet i strålande solsken. Wieeeo. Hur kan lite solsken göra att det spritter i hela kroppen? Må hända att solen i Surte är bäst enligt sången jag lärde mig i lågstadiet. Men jag måste säga att solen i Gårda/Göteborg är minst lika bra då det faktiskt är här jag bor nu. Och det är här jag vill att den ska vara. Jag trivs bättre än någonsin.

Sitter med lurarna i öronen och ägnar mig åt administrativa uppgifter här på jobbet. Ganska behagligt och avkopplande trots allt. Men mest vill jag UT i solen nu.


Tisdag.

God förmiddag!

Vilket fantastiskt vårväder vi har i Göteborg idag.
En såndär dag då jag bara vill knyta på mig löparskorna och ta en lång löprunda.
Komma hem, sätta mig på ett vindstilla ställe ute i solen och dricka en kopp kaffe.
Men jag har det ganska bra på jobbet också.
Och efter gårdagens 12 km på löpbandet är en lång löprunda inte aktuellt.
Efter jobbet blir det gymmet, solariet och sedan innebandyträning.
Får se hur långt mina ben bär mig idag.




Igår efter arbete och träning tog jag cykeln till Eva.
Vi bänkade oss i soffan och försökte heja fram Rönnby till vinst.
Men vi misslyckades tyvärr. Vi kanske var allt för fokuserade på den underbart
goda, hemmagjorda tomatsoppan och vårt rödvin.
Vardagslyx en måndag är vad jag kallar det.


Solsemester.



Det börjar närma sig solsemester. En och en halv månad kvar innan det är dags att inta beachen. Vart vet vi inte än, men oj vad bra det kommer bli. Sitter och kollar varje dag på olika alternativ. Galet sugen på att sticka redan imorgon. Men den som väntar på någonting gott...


Måndag.



Måndag igen. Jag känner mig utvilad i hjärnan för en gångs skull.
Min kropp känns inte lika fräsch. Men jag älskar när jag känner att hård träning
lönar sig. Musklerna ska värka lite, då vet jag att jag har tagit i tillräckligt mycket.

Sitter på jobbet och dricker kaffe i alldeles för hög dos.
Men vem bryr sig. Det är gott.

Välkommen måndag!


Söndag.



Imorse gick jag upp och drack mitt morgonkaffe i lugn och ro.
Drog sedan upp Hanna och vi tog en promenad. En promenad som slutade på tre timmar.
Väl hemma var det bara att slänga i sig lite mat och sticka till Torpa.
Därifrån till dagens match, den sista för säsongen, emot Warberg.
Nu är dagen och helgen snart slut. Skönt med en lugn helg.
Jag är redo för en ny vecka!


Sis.



Tack för att du är du <3


Tur/otur?



Godmorgon fantastiska lördag!!

Igår kväll när jag somnade in funderade jag på om jag haft en tur eller otursdag.
Dagen började bra med två vinster. Efter jobbet tränade jag innan det var dags för cabare
med fina tjejer. Och vilken show. Efter den här kvällen lever jag minst 10 år till.
Tackar alla dem fina tjejerna som var med för en finfin kväll och det största tacket av
dem alla till Eva som styrde upp denna kväll!
Guldkant på en vanlig fredag.

Till saken hör att påväg ner till stan åkte jag vagn. Utan att skicka sms-biljett. 
Ni kan ju bara gissa vad som hände. Västrafik i mitt hjärta föralltid. 
Trots detta kändes dagen som en tur dag. Jag vägrar låta dem förstöra.

Tack och åter tack.


Älskade freeedag!

Även om jag har varit ledig en del denna veckan så välkomnar jag fredagen med öppna armar. Känns alldeles underbart att komma hem till en lägenhet med ny inspiration. Lite ljusare, lite mer sockersött och lite vårigare. Precis som jag ville ha det. Imorgon ska jag städa bort vartenda dammkorn som finns och köpa nya fina rosor. Kanske även påbörja projekt "måla hall-väggen". Men bara kanske. Jag ska hjälpa Jonna att flytta också. Jag är superduperglad att få henne som granne. Ska ta med mig lite salta pinnar som inflyttningspresent när det blir dags för inflyttningsfest. Haha. Pay back.

Idag ska jag fortsätta denna härliga arbetsdag i samma anda. Startade dagen med att ta emot ett pris som jag vunnit när jag varit borta. Och fortsatte med att vinna lite choklad. Det bådar inte gott för beach 2011, men sen när brydde jag mig? Ikväll ska jag ut och äta med fina tjejer. Bra inledning på en bra helg känns det som.


Fart.



Vi anlände till ett soligt Köpenhamn.
Gjorde ströget, åt gott, umgicks och njöt.
Hade en fantastiskt mysig minisemester.

Nu är det nya äventyr.

Har vart på gymmet och ätit frukost och klockan är inte ens nio.
Hörs senare!


Destination Köpenhamn.

Vad kunde möta oss bättre denna morgon än strålande sol. Jag har packat väskan och snart bär det av emot Köpenhamn med bästa Eva och Peter. Vi spenderar en natt där och återkommer till Göteborg imorgon. Bara för att vi tyckte att vi behövde det. Shopping, fina vänner och vad som ser ut att bli vackert väder. Kommer bli hur bra som helst.

Konstigt att man på något sätt lyckas vara mycket mer pigg när man vet att det är roliga saker på gång. Hade jag behövt gå till jobbet idag hade jag förmodligen legat kvar och znoosat fortfarande. Trots att jag är en morgonmänniska. Måste säga att Beroccan har har gjort underverk ändå. Eller så inbillar jag mig bara.

Ha det bra här hemma. Hörs imorn.

Love.


Måndag.



Ännu en helg till ända.
Det blev en helt makalöst bra helg.
Mina tjejer är bättre än bäst.
Tack alla!

Lördagen var en solskenshistoria.
Underbart väder, frukost med fina vänner, shopping
innebandymatch, träning och fest med finaste tjejerna.

Söndagen började segt men efter lite frisk luft och sol med Hanna
vaknade jag till liv. Städade upp salta pinnarna (som låg överallt utan
i mattan denna gången) och skurade alla golv.

Avslutade kvällen i soffan med mina älskade systrar.
Saknar att ha dem runt omkring mig.
Kärlek. 



Lördag.



Började dagen med att pyssla lite. Ramarna ska målas.
Har inte bestämt vilken färg än. Ljusrosa eller gråa.



Packade upp alla mina påsar med kläder som av någon konstig anledning
hamnat i min lägenhet.



Man kan aldrig få för mycket skor <3



Ut i solen. Lite nya inköp till lägenheten (visar senare eller imorgon) och en
frukost med Hanna och Eva innan det var dags att dra på sig den svartvitrandiga tröjan.
Tre poäng och jag känner mig lika delaktig som vanligt.

Nu är det dags att ladda om för en grym kväll.


.



Kvalitetstid.


Snart...



Femtio minuter kvar när jag inleder detta inlägg. Jag fryser och försöker värma mig med kaffe. Det går sådär om jag ska vara helt ärlig. Har fått administrativa uppgifter och sitter med musik i öronen. Ganska skönt. Måste säga att det är ganska behagligt att jobba sent. Mest funderar jag över alla projekt som jag har planer på. Nästa blir att måla lägenheten, igen. Blev massa färg över från när jag målade sist och det finns en svart vägg i lägenheten som jag skulle vilja ljusa upp något. Det blir dock lite mer arbete med denna vägg då jag behöver rycka ner tapeten. Men jag är händigare än vad jag tror så jag ska nog få ordning på detta med. Jag har hela tre dagar på mig nästa vecka.

Har en del andra grejer pågång i tankarna också. Får se vart dem leder. Ikväll ska jag hursomhelst bara njuta av en fin fredagskväll. Så det ska vara.

Fredag.

Härliga fredag. Vad skulle jag gjort om jag inte jobba? Förmodligen ingenting. Lika bra att jobba. Eller? Hursomhelst så löper dagen på. Kvart över nio känns långt bort men ändå nära. Jag längtar hem till lägenheten, soffan och tända ljus. Men jag får hållas ett tag till. Har lite att pyssla med på hemmaplan också. Jag tror att det kommer att bli en bra helg. Och nästa vecka jobbar jag bara två dagar. Känns helt okej.

God morgon.

God morgon gråa fredag!

Ner till tvättstugan och vidare till gymmet.
Effektivt ska det vara.

Jag har sovit ut.
Det känns helt fantastiskt.
Fast jag vet att när arbetsdagen är slut känns det som om att jag aldrig sovit ut.
Men så är det. Snart kommer vår och sol.
Då blir allt flera nyanser ljusare!

Hörs sen!


Godnatt torsdag.


Hemkommen från dagens träning. Trots ett medvetande förföljs man av besvikelsen. Borde avskaffa allt vad förhoppningar är. Sitter i soffan med blött hår och borde egentligen föna det, men jag orkar inte. Jag kommer att ångra mig imorgon. Morgondagens problem helt enkelt. Ska sova imorgon, sedan ska jag tvätta och träna. Tillsist ska jag jobba. Sent en fredag känns inte allt för motiverande men samtidigt galet skönt att ha morgonen fri. Ser det positiva i dessa sena tider, mycket egentid.

Godnatt.


Bra stunder.

Ordning och reda. Trots att jag inte somnade förrns sent igår tog jag mig upp ur sängen imorse för en löprunda. Det bästa jag vet är att komma hem efter en löprunda i god tid innan det är dags att gå till jobbet. Tända ljus, en dusch, göra sig redo för jobb och sedan krypa ihop under en filt framför soffan med en rejäl frukost. Andas in dagen utan någon stress. Det är min bästa stund på dygnet!

Onsdag.



Vaknade imorse med min fina vänn Hanna vid min sida.
Smög omkring för att inte väcka henne ur hennes skönhetssömn.
Lyckades ändock väcka henne.

Tände ett par ljus, gjorde mig redo för jobb och åt en rejäl frukost.
Halvvägs igenom jobbdagen nu. Snart dags att gå på möte.
Efter mötet ska det jobbas lite till innan det är dags att kila till gymmet.

<3


Berocca.



Igår gick jag till Apoteket här vid Olskroken.
Först vill jag säga att personalen där är alldeles fantastisk.
Det kändes som att kvinnan som hjälpte mig verkligen älskade sitt jobb.
Sånt gör mig glad!

Detta underbara bemötande gjorde att jag litade på henne då hon
rekomenderade Berocca för mig.
Jag vet att min far använder sig utav dessa brustabletter också.
Jag beundrar honom för att han orkar med allting som han gör.
Och att han trots att han har obeskrivligt mycket att göra lyckas nå gudomliga resultat.
Jag ger Berocca ett försök!

Tillbaka till mitt gamla pigga jag!


Välkommen.




Välkommen mars!
Jag andades in mars friska luft under en löprunda alldeles för tidigt imorse.
Halvt vid medvetande om vad jag gjorde tog jag på mig varmt och
sprang 40 min. Det går inte fort men det får mig att må fantastiskt bra.
Varje gång jag gör det på morgonen har jag vunnit över mig själv.
När jag väl är på jobbet är jag pigg i kroppen och huvudet.
Hur det står till när jag går hem är en annan femma.

Snart lunch = halva dagen har gått.