Tisdag 2011-05-31



Sommarvärmen är tillbaka. För att stanna? Hoppas!

Idag har vi en lugn dag på jobbet. Den första på länge.
Det har varit mycket det senaste och att få arbeta utan stress just idag känns skönt.
Jag går hem om en halvtimme, då ska jag ut i solen och mysa med en fin vän.


Måndag 2011-05-30



Jiiihaaa... Det är måndag igen. Imorse försov jag mig, det löste sig i slutändan ändå och jag var på plats på jobbet i tid. Var lite för trött för mitt eget bästa både imorse och under dagen idag. Åt ett paket jordgubbar och drack kaffe för att hålla mig vid liv. Men efter jobbet släpade jag mig till gymmet och jag känner att det var precis vad jag behövde idag. Efter ett hårt pass och en riktigt god sallad ligger jag med gott samvete på soffan. Hade det funnits choklad i närheten hade jag förmodligen ätit den. Tur att affären ligger för långt bort för att det ska vara värt att gå dit.

Jag har antagit en ny utmaning. Midnattsloppet! Detta ska jag göra tillsammans med Hanna och min kära mor. Hon fick det i morsdag-present. Vilken fin dotter jag är va? Haha. En mil ska vi lösa utan problem. Motivationen är på topp och nya löparskor står skinande rena i hallen. Redo för nya äventyr.

Idag skänker jag extra tankar till två av mina fina vänner <3

Tack.

Ledsen att uppdateringen det senaste dygnen varit dålig. Jag har haft fullt upp med att leva och kramas med dem jag tycker om. Det blev en sväng om på lördagsnatten, trots att det regnade och jag tvingade mig själv att gå ut i byxor. Om kvällarna blir som i lördags bara för att man tar byxor på sig, så tar jag på mig dem vid varenda festligt tillfälle framöver. Hade en superbra kväll och natt. Jag var inte hemma förns det ljusnade ute och insåg att fantastiska vänner återigen överträffat mina förväntningar på hur bra dem är och gjort kvällen helt grym.

 

Vaknade på lördag och hade, trots väldigt få timmars sömn massor utav energi. En shopping runda med min fantastiska mor och syster senare var jag helt slutkörd. Hem till Surte för att få maten serverad och mysa ner sig i soffan med resten av familjen. Jag har det bra och jag är lyckligt lottad som har er. Jag somnade igår med ett varmt hjärta strax efter nio.

Tack för ännu en bra helg!


Hej lördag!



Kaffe för att vakna till liv. Det är följderna av en sen kväll igår, löprunda imorse och en dag på stan. Men jag har sagt det förr och jag säger det igen. Man lever bara en gång! Nu är det fotboll sedan blir det nog en sväng längst Avenyn.

Mina vänner är dem bääääääästa!

Blommigt.



Ja, har man ingen som köper blommor åt en. Då får man köpa dem själv. Sen att min vas är helt borta, det är ju också väldigt roligt. Suck. Hur kan jag ha lyckats slarva bort den på 37 kvadrat? Undrar om min fina syster städat undan den. Eller om någon tagit med sig den efter en förfest. Man vet aldrig.

Torsdag 2011-05-26

PUH... Den dagen har varit hektisk innanför Telias väggar. Telefoner som är sönder, fakturor som är fel och allt annat som kan frågas om. Men nu börjar det avta. Lite lugn i själen skadar inte efter denna dag. En timme kvar med jobb och sedan väntar en eftermiddag med nytto-göra. Jag ska tvätta, städa (om jag orkar), handla och laga mat. Allt för att kunna komme hem imorgon och känna lugn.

Igår var vi ute och åt med jobbet. El Corazon stod för maten. Underbart god mat i vanlig ordning, deras pasta och pizza är gudomlig. Tapasen har jag inte testat än. Men det kommer. Ett glas vin till maten efter en lång arbetsdag och jag höll på att somna i maten. Men jag höll mig vaken och tog en promenad hem strax efter sju. Perfekt avrundning på en bra dag!


God Morgon Torsdag.



Dagen före fredag och sedan är det helg igen. Jag startade dagen med en timmas löpning och nu surplar jag smothie och äter äggknäckemacka. Grym start på dagen!!

Onsdag 2011-05-25



Löpning innan frukost och jobb. Somnade strax efter 20.00 igår och är fantastiskt pigg idag. Behövde troligtvis sova igen ett par timmar. Eftersom att jag inte hade någonting bättre för mig igår efter gymmet kröp jag upp i sängen för en liten vilostund. Vaknade klockan ett i natt och insåg att jag kunde krypa ner under täcket och somna om. Ibland behöver kroppen en stilla kväll. Nu är jag redo för vad resten av veckan vill erbjuda!!

Snart dags för lunch.

Tisdag 2011-05-24



Måndagen försvann innan jag ens hunnit uppfatta att det var ny vecka. Det är redan tisdag och snart är det helg igen. Tiden går fort när man har roligt och just nu har jag ibland lite för roligt för mitt eget bästa. Hur bra kan man trivas och hur bra kan man må? Jag tror att det handlar mycket om vilken inställning man har till sitt eget liv och sin omgivning. Man kan påverka väldigt mycket själv, men långt ifrån allt såklart. Tänk positivt!

Jag var nära döden imorse, men efter två koppar kaffe börjar det ordna upp sig. Snart är det dags för lunch och halva dagen har gått. Benen är mycket lättare idag och imorgon ska allting vara i sin ordning igen hoppas jag. Vill kunna träna ordentligt igen.


Bra måndag!



Har spenderat min kväll tillsammans med min fina granne. Ja, det är fint att kunna gå runt hörnet och ha henne där. Förutom att spendera min tid idjupa analyser en gata upp gjorde jag ett försök att baka. Ja, just ett försök var vad det var. Jag slängde skiten, blev arg och köpte daimglass istället. Jag kan inte baka havrekakor helt enkelt. Innan dess var jag på gymmet med min älskade mor.

Nu är syster på besök <3

Göteborgsvarvet

Jag var trött när jag gick i mål. Min ischiasnerv har aldrig värkt så. Men vilken känsla det var. Jag var rädd att jag inte skulle klara det. Att jag skulle bli besviken på mig själv och känna mig knäckt. Men detta var en boost för självförtroendet och jag känner mig starkt. Jag är så glad att jag ställde upp och tog mig igenom 21 km. Och nästa år, då vill jag göra det igen. Och träna på riktigt inför det. Det är ett helt år kvar, jag vet. Men som det känns nu, hur mycket träningsvärk jag än har, så gör jag det igen. Till alla er som tror att ni inte orkar och funderar på att springa. Gör det!


God måndag.



Ny vecka, nya möjligheter. Är det inte fantastiskt?

Jag känner att jag fortfarande lever på helgens bedrift.
Mina ben lever på voltaren. Men jag tänkte gå till gymmet och skaka liv i dem idag.
Hoppas att dem känns bättre imorgon om musklerna får bli lite varma idag.
För värre kan det ju knappast bli.

Äter jordgubbar så det sprutar ur öronen snart.
Hur kan det vara så gott?


Söndag i världsklass.



Vaknade och kände mig redo för vad en söndag kan tänkas erbjuda. Jag ringde min älskade mor för att säga god morgon och kolla att allt var bra på hemmaplan. Och plötsligt var jag påväg ut till morbrors nya båt. En båttur och lite fika senare begav vi oss hem till Surte för lite mat. Nu har jag precis landat hemma i lägenheten efter bio med heeeeela familjen <3

Igår efter jag tagit mig runt mina mil kom Jonna hit och tog hand om mig. Lite mat och jag var redo för en kväll på stan. Vi mellanlandade i linné och tog oss sedan vidare ner på Avenyn. Mötte upp Eva och sedan dansade vi alla tillsammans tills Push stängde. En lugn men fantastiskt rolig kväll. Återigen konstaterar jag att mina vänner är värda Guld. Mc Donalds och sedan somnade jag som en sten. Jag gjorde varvet och jag gjorde Avenyn!

En voltaren för att dämpa smärtan i kroppen. Just nu känns min kropp som en 80-årings. Men det gör ingenting. Jag har kört slut på den och jag är nöjd med helgen!

JAG GJORDE DET!



1:51:37


21 Maj = 21km



Jag går påhelspänn. Väckte kroppen med en promenad i underbara Göteborg. Till ICA för att handla och en skön dusch senare var det dags för gröt och kaffe. Nu känner jag mig så redo jag kan bli just idag. Jag ska försöka njuta av vackra Göteborg under mina kilometer. Mina vänner har givit mig inspirerande och peppande ord. Vad skulle jag ta mig till utan er? 21 kilomterer och jag kan sedan känna mig nöjd. Jag har lovat mig själv att springa varvet innan jag dör och jag hoppas att jag kan säga om ett par timmar att jag har gjort det!!

Tack för alla lyckönskningar och peppande ord!


Fredag 2011-05-20

Denna fredag kommer exakt när jag behöver den.
Även om jag inte kommer att kunna njuta innan varvet är avklarat.
Jag är lite förväntansfull men också jäkligt nervös. Jag vet egentligen inte för vad.
Jag kan ju springa och jag har ju tränat i två timmar förr. Men det är nog bra att vara lite nervös. 
Min mamma förklarade så snällt för mig igår att det faktiskt finns folk som har dött
 under varvet och att det är viktigt att äta ordentligt.
Tack mamma för att du har så höga förhoppningar om mig!

Igår hade jag en toppen dag med fantastiskt mysigt sällskap.
Först shopping, sedan mera shopping, efter det restaurangbesök.
Detta resulterade i en tokmätt och lycklig tjej som kröp i säng strax efter tolvsnåret.
Det är efter såndana kvällar jag känner mig berusad av livet. 
Med detta tog jag mig upp på en runda innan jobbet imorse.
Luft, sol och musik i lurarna. Bra start!


Torsdag 2011-05-19

Jag ställde klockan igår för att komma ut på en promenad innan jobbet imorse. När jag kikade ut genom köksfönstret inbillade jag mig att det regnade bara för att jag skulle slippa. Sängen såg skön ut och jag kröp ner igen. Fem minuter senare hade mitt samvete vunnit över latheten och jag stod redo för en promenad. När jag kom ut regnade det ingenting, luften var frisk och jag var otroligt nöjd med att jag tog mig ut. Nu är jag en otroligt pigg tjej full av energi. Jag fick mina timmars sömn inatt och vaknade till liv av den friska luften under min promenad.

Snart dags för lunch och en härlig eftermiddag kväll väntar. Shoooooopping!


Minnen



Stunder man kan leva på länge.


Natttiiiii.

Jag har gjort en grym pasta med skinka, feta ost, soltorkad tomat och pesto. Och jag har ätit den. Jag har även ätit glass med varma hallon. Nu är magen full och huvudet trött. Ska krypa ner i sängen och sätta på någonting bra på TVen. Undrar hur många minuter det hinner gå innan jag slumrar som ett litet barn. Min kropp värker och jag gillar det. Träningsvärk är en härligt känsla. Nu ska kroppen få vila sig lite.

Onsdag 2011-05-18

Det är lill-lördag idag. Jag firade med löprunda och gröt innan jag kilade till jobbet. Ja, gröt är en ny favorit. Det ger mig mängder med energi, det är nyttigt och jag tycker faktiskt att det är gott. (med ett halvt kilo hallonsylt eller äpplemos till)

Efter jobbet idag ser det ut som om att det blir ett sista träningspass på gymmet innan jag ska låta kroppen vila upp sig inför helgens lopp. Kanske blir en promenad eller så innan lördag, men inget mer påfrestande än så. Känns som om att mitt mål blir att ta mig runt hela vägen detta året. Gör jag det utan att dö kanske det blir aktuellt att springa igen. Och då kanske jag kan sätta upp högre mål



Glad onsdag!!


Bra dag.



Det har varit en grymt bra dag idag. Jag kan inte sätta fingret på varför.
Det bara är så. Skönt. Trots förlust.

Man kan inte alltid vara bäst. Idag var vi långt ifrån. Men vi hade kul.
Det blev förlust i korpen. Kommer inte ens ihågmed hur mycket. Det säger en del.
Mellanlandade på gymmet efter jobbet och avverkade två timmar där innan jag tog mig ner till Heden.
Nu är jag gött trött i kroppen och har tryckt i mig lite yoghurt, mörk choklad och nötter.
Mästerkocken i mig strejkade idag tydligen.

Mina ben jobbar inte riktigt med mig och jag är trött.
Nu är det jag och soffan.
Natti.


Tisdag 2011-05-17

Vädret Göteborg erbjuder i skrivande stund tillfredställer mig inte riktigt. Men eftersom att jag ändå arbetar så får jag väl leva med gummistövlarna på tills vädergudarna ändrar inställning. Lagom till helgen hade vart fint, med lite svalare temperaturer på lördag. Om jag får be. Härligt det ska bli att spela fotboll i detta väder också, verkligen.

Det känns i min kropp att jag fortfarande ligger back ett par timmar i sömn. Men man lever bara en gång och det handlar om att ta tillvara på tiden. Lite kaffe löser det mesta. Och sova hinner jag tids nog!


Godnatt.




Typiskt att jag blivit med dator. Jag kan inte slita mig.

Inte trodde jag att jag skulle orka mig till gymmet, handla och göra en grym sallad idag.
Ibland överraskar jag mig själv. Det är då jag känner att jag blir äldre för varje år som går.
Fast bara när det gäller vissa saker. Tur är väl det!

Godnatt.


En vårdag.



Tänk vad fort allting går, nu blommar träden!! Ändå var detta inte så längesen.
Otroligt.


Måndag

Det är måndag för er som har missat det. Jag önskar att jag missat det. Hur jag ens kom upp ur sängen imorse är en gåta. Men jag tog mig upp, åt min gröt och kom iväg till jobbet. Nu är det full fart emot nästa helg. Då är det dags att springa varvet. Jag har lagt ner allt vad mål är och ser detta som ett långt träningspass. Detta för att inte knäcka mig själv. Runt kommer jag, på ett eller annat sätt.

Söndag



Ännu en helg går emot sitt slut. Och åter igen tackar jag mina grymma kompisar för bra dagar.
Med er blir det aldrig tråkigt och med er vill jag leva resten av mitt liv!

Fredagen bjöd på AW. Precis lagom för att orka upp tidigt på lördagen. Frukost med Jonnis och vidare
på uppdrag. Bevittnade någonting så vackert att jag inte kan beskriva med ord. Vilka känslor.
Vilket fint bröllop. Gudomligt fint. Tack och Grattis Maria!

Efter att känslorna lagt sig och ett träningspass senare blev det tjejkväll med fina flickor.
Godis i mängder, hemmagjord pizza, vin och Eurovision. Min röst hördes tydligen inte hela vägen.
Men en tredje plats är inte så dåligt. Efter ett par glas vin slutade kvällen i vanlig ordning.
På avenyn med bästa tjejerna!

Det var en trött men lycklig tjej som fick krama om sin mamma idag.
Nu har jag införskaffat en ny dator och är tillbaka i det sociala nätverket. Wieo.

Jag lever, OJ vad jag lever!


Äntligen helg.

Snart dags att göra helg. Detta gör vi på bästa sätt med ett skönt gäng och lite AW. Är det inte lite typiskt att veckans underbara väder försvinner när man äntligen kan njuta av det? Troligtvis kommer helgen ändå bjuda på många sköna stunder. Men solen kan alltid sätta lite extra ljus på tillvaron. Tur att man har vänner som gör detsamma! Ni är guldkorn!

Jag har ätit jordgubbar, mera jordgubbar och ännu mera jordgubbar. Tusan vad gott det är. Hur knäpp jag är som under 22 år gått runt och sagt "jag gillar inte"? Ja, det undrar jag också. Snart säger jag samma sak om räkorna. Har lovat mig själv och ett par vänner att jag ska äta räkor innan sommaren når sitt slut. Snart dags att sätta fart med den utmaningen.

Njut av ledigheten.


Fredag den trettonde.



Är man skrockfull så tror man att denna dag bringa otur.
Jag började dagen med löprunda, sedan åt jag gröt efter det borstade jag tänderna.
När jag sedan skulle ställa in min tandborste i badrumsskåpet som finns över min toalett.
Jag tappade tandborsten och resten kan ni lista ut själva... 
Jag kallar inte detta otur, snarare klantigt och klumpigt.

Jag är på jobbet och allt har hittills flytit på.

Min mor kommer hem efter en vecka på Kreta idag.
Eftersom att vi åkte om varandra har vi nu inte setts på två veckor.
Det hör inte till vanligheterna och jag saknar henne.


Kvalitetstid



Tanken var myskväll med fina vänner. Men det slutade med myskväll med mig själv. Kan tyckas vara tragiskt. Men jag kallar det kvalitetstid med mig själv. Ganska skönt efter en dag som startade strålande men blev segare och segare ju fler timmar som gick. Detta var kanske vad jag behövde. Fredag imorgon, hur skönt?

Torsdag 2011-05-12

Vilken härlig dag!

 

Innan jag kom till jobbet hann jag springa en sväng, tvätta och äta frukost.

Jag började inte förrns halvelva, men jag hade lika väl kunnat sova och inte

fått gjort någonting. Vilket innebär att jag hade behövt göra det ikväll eller i helgen.

Nu kan jag njuta istället. Känns bra!

 

Snart halvvägs genom denna dag och solen strålar över Göteborg.


Life.



Jag måste lära mig att jag inte kan vara alla till lags.
Har kommit långt, men inte hela vägen.
Vissa beslut behöver man ta för sin egen skull.

Vaknade imorse av att klockan tjöt från mobilen.

Hade det inte varit för att min telefon varit mig trogen så länge (ja, det syns på den)

hade den troligtvis legat utanför balkongen, ett par meter ner, i tusen bitar.
Men jag tog mig upp för en löprunda och lite gröt innan jobbet.
Japp, nu är det dags att komma tillbaka efter en härlig semester.

Dags att kila till gymmet. Sedan kanske tillbaks till jobbet för lite mingel och spektakel.
Får se vad kvällen bjuder på och hur mycket fröken orkar.

 


Ett par fina dagar. (bildregn)




Lite bilder från heljens häng. Jag hoppas att detta bara var försmak och att sommaren bjuder på mera.

Kvälls-svammel.

Rensat ur lite tankar och jag känner att allting klarnar. Lite iallafall.

Jobbade till sex. Efter det tog jag mig till gymmet för att möta upp min fina Sara.
Mycket prat och lite träning senare begav jag mig hem till mitt kryp in.
Nu är jag rastlös. Jätte-rastlös.

Misstänker att det snart övergår i någon slags zombieliknande form.
Då ligger jag likt ett spädbarn och sover i vanlig ordning.


Lite ångest.

När förvirringen är total brukar hård träning hjälpa mig. Jag vill inte tvinga fram ett beslut. Men jag tror inte heller att det lönar sig att vänta. Jag är splittrad, men ändå inte. Egentligen vet jag vad jag vill, men jag vill mer. Ehm. Kryptiskt inlägg. Mer info när jag vet vart jag är påväg. Typ imorgon. Sätter punkt nu.

Derby.



Under eftermiddagen på jobbet igår styrdes kvällsplanerna om lite. Derby, sol och fina vänner. En biljett över till matchen och jag var inte sen med att hänga på. IFK vann och jag var mer än nöjd över mitt beslut. Efter matchen kilade jag hem för att mötas utav min älskade syster och saknade far som kom på besök över natten. En härlig frukost innan han begav sig för jobb. En promenad och sedan var det dags för mig att göra dagens jobbtimmar. Just nu otroligt seg. Men jag lever på solen, fantastiska vänner och min älskade familj.

Tillbaka.



Hemma och tillbaks på jobbet efter ett par fantastiska dagar.
Cypern, Agia Napa, sol, bad och semester med bästa Eva.
Helgen var det fullt ös, minst sagt. Tack alla inblandade för bra dagar!