Hokus pokus!

Magi i all ära är ordet som får beskriva mina dagar i Ukraina. Dessa magiska dagar följdes upp av en fantastisk midsommarhelg i Smögen. Att bli människa och landa på båda fötterna efter detta tar tid. Jag är fortfarande trött och lever i någon slags fantasivärld. Jag längtar tillbaka till dagarna i Ukraina. Sol, värme, en stämning som aldrig kan beskrivas och fina vänner! Ett minne som kommer att spelas upp och berättas om och om igen. Husbil, svettigt, smuttsigt och sandigt... saker jag redan förträngt. Allt annat övervägde. Jag kan hålla på i evigheter, men jag är trött och det är fotboll på TV, så jag låter bli. Tack Ukraina och tack Smögen. Mest tack går som vanligt till mina tjejer. All kärlek!


Student!

Ja, jäklar vilken dag! Mina små 93or sprang ut, glada och fyllda med alkoholens rus! Jag var stot. Dem är så otroligt fina och så bra. Att se dem, veta vilken känsla dem har just där och då, det ger mig rysningar att bara tänka på det! Några varv på flak och jag fick äran att köra hem dem. Nu är jag döv och har tinnitus, typ. Mat och lite mera mat. Släkt och lite mera släkt. Kärlek och ännu mera kärlek. Trött och uppfylld kröp jag i säng!

Nu går tvättmaskinerna på högvarv. Jag har precis ätit frukost i sängen och ska snart ta tag i packningen, snart! Det blir en lång dag av väntan.

Grattis världens bästa Anna och Linus!


Semester!

Nöjd tjej med semester. Tillbaks efter midsommar. Så länge har jag inte varit borta från Telia sedan jag jag tog mina första steg där! Jag trivs och just nu är jobbet fantastiskt kul, men semestern kommer precis där den behövdes som mest och den kommer bli alldeles underbar. Duschbås, camping och bajamaja... En semester helt i min stil! Eller? Fotboll, grymma tjejer och sol, där har ni mig. Ukraina får göra sig redo för oss!

Imorgon är det två nära mitt hjärta som ska firas in i vuxenlivet. Jag försöker att mentalt förbereda mig på alla känslor som förmodligen kommer välla över mig. Tänk att jag en gång suttit barnvakt, hämtat på dagis och lärt dem det där som bara stora syster och äldsta kusinen kan. Nu är dem vuxna. Jag nyper mig i armen, inget händer och jag börja inse att jag också blir äldre! Men vad gör det? För varje år lite klokare, lite bättre och lite roligare! :)

Påväg hem från gymmet. Ska prova dagens inköp. Ja, shoppa det kan jag ju. Sedan ska jag äta och sussa!


Hej livet!

Det går utav bara farten! Livet snurrar snabbare än att jag hinner med och stressen sitter högt i bröstet. Någon form av näsblod försöker få mig att inse detta... Jag har väl inte direkt lyssnat. Men nu är jag hemma och lugnar mitt lilla hjärta hos familjen. Lillasyster fyller 19 år. Liten blir stor och det känns helt otroligt!

Igår var vi ute på marstrand och kollade när lillasyster och kusin skulle på bal. Vackra som få och jag var både stolt och upprymd. En liten tår letade sig ner på kinden! Liten blir stor och känslorna väller över. Svårt att inse att man själv varit där.

Snart är det dags för semester. En jobbdag kvar och sen äntligen!!


Underbara morgon!

En mysig kväll med grill, spel och härligaste sällskapet. Somnade nöjd tillsammans med fina Mia och Eva och vaknade pigg och glad imorse. Solen kikar snart fram och frukost har intagits. Snart ska vi bege oss för att hämta ut våra armband som ska ge oss underhållning resten av helgen. En sväng på stan blir det också. Njuuuuter!