Skolan tar livet av oss!

Tror lärarna att man inte har något liv? Man kommer tillbaka efter lovet och dem bara väller läxor, prov och arbeten över en. Är det meningen att man ska ha det så stressigt att man får haffsa ihop ett arbete natten innan det ska in? Dem säger att det här har ni vetat länge osv. MEN vi har inte fått material till arbetet, så vi har inte kunnat börja med det tidigare. Jag blir så trött. Men vi får se det positivt, inte lång tid kvar på gymnasietiden och vad blir det av oss sen? Bra fråga. Det är bara att kämpa sista biten.

Viktig match i helgen! Hade vart skönt att vinna så att vi kan ta det lugnt sista matchen mot Älvstranden. Blir jobbigt att åka till lundbystrand om man vet att det krävs minst en poäng för att hänga kvar i ettan. Urs, varför har vi försatt oss i detta läge, kunde vi inte bara tagit tag i det när vi hade chansen? varför har vi inte vunnit dem där matcherna som vart så onödiga att förlora? Typiskt också. Men det är bara att greja detta mot serie ettan på lördag, ett poäng och saken är biff =) Med vårat störtsköna gäng grejar vi det! För brudar, ni är typ det bästa jag vet (efter mamma).

Dagen -  Slapp dag stotts allt med skolgången. Lyssnade på en mann som pratade om reklam, vilket inte var det mest intressanta jag gjort i mitt liv. Men jag klagar inte, vi slapp skolan så. Sen lyckades jag hamna i stan, trots att min plan var raka spåret hem och plugga. Men jag är sämst på att lyda mina egna planer. Jag införskaffade mig en ny vårjacka (med tanke på vårat fina vårväder, haha) sen lyckades jag även köpa ett par byxor och två tröjor. Bra jobbat linda! Och resten av dagen ska gå åt till att plugga, mycket viktigt! Har filosofiinlämning imorgon och jag har ganska snabbt kommit underfull med att är det något jag är riktigt dålig på så är det filosofi. Jag förstår inte riktigt liksom. Det lär inte bli många vettiga rader, men någonting ska jag väl klara av att skriva =)

Pluggapluggaplugga! Yes, det är vad jag älskar!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!