Minisemester

Försmak på semester denna helgen. Nästa torsdag går jag på riktigt. De kallar jag lyyyx! Idag väntar grill och mys med fina tjejer. Får se vart kvällen bär helt enkelt. Jag låter hjärtat bli extra rött av kärlek och jag låter hjärnan komma ner i varv. Detta har vi längtat efter, nu ska vi njuta och ta till vara på det. Solen lyser med sin frånvaro, tur man har vänner som sprider värme!

Spel, tjejkväll och övernattning. Känns som att vara 12 igen fast tusen gånger bättre!


Bra!

Fullt ös medvetslös! Härlig känsla när livet planerar åt en, jag bara följer med. Kommer att behöva säga stopp så små ing om. Men nu är det sommar och då tar jag till vara på allt jag kan. Livet handlar väl ändå om att leva det? :)

Jobbet rullar på i rasande fart! Det är kul och jag är glad. I helgen är det summerburst och det står ledigt i mitt schema på fredag! Fina tjejer och massa skoj, kommer bli grymt. Hoppas vädergudarna ändrar sin prognos lite också. Då är jag mer än nöjd!

Gymmet och morgonträning, hej!


Sista helgen i maj!

En fantastisk helg går emot ett slut. Sitter på terminal 4 och blickar ut genom fönstret över Arlandas landningsbana. Dags att åka hem till västkusten igen. Jag är en västkust tjej hela vägen in på skelettet men för den sakens skull är jag inte rädd för att gilla den andra sidan också. Stockholms skärgård visade upp sig från sin absolut bästa sida igår. Vi åkte genom stan med nya båten, slussades in i hammarby sjöstad och tog djurgårdskanalen ut på "havet". Vackert är bara förnamnet! Jag njöt och sedan njöt jag lite till. Efter en heldag med båten blev det grill och schlagerfestivalen. Ett glas rött och jag somnade innan omröstningen. Men vad gjorde det när Loreen gjorde sitt jobb så fint? Inte helt oväntat att hon vann med tanke på motståndet. Lite extra stolt över att vara svensk idag! Apropå det är det idag två veckor kvar till ett nytt äventyr väntar. Ukraina och kiev...

Tack för en magiskt bra helg världens bästa paps!

Hem, packa upp, städa, handla och träna. Verkligheten är inte så långt bort som den kändes igår när jag låg i solen på båten! Men det gör ingenting, min verklighet är den som gör att jag uppskattar helger som denna lite mer.


Nu gör jag riktig helg!

Igår var det minsann fart på mitt hjärta. Många fina människor och mycket mys. Härligt väder och spontana grejer. Älskar livet lite mer än vanligt dem stunderna! Började dagen med en löprunda, just då bestämde jag mig för att åka till Stockholm över helgen. Jag känner att jag behöver min pappa. Sen att Stockholm lovar bra väder och att båten ska läggas i är små detaljer som drog i mig ännu mer. Jag sitter nu på flygplatsen och ser fram emot en helg med min familj från huvudstaden. Jag ska lugna mina nerver efter en hektisk men bra vecka!

Jag saknar min mamma också. Henne ska jag kramas med på söndag. Jag vill helst ta alla mina fina och stoppa under ett tak och alltid vara nära!


Glad.

Jag kan bara le åt livet just nu. Varje dag känner jag att det här är min bäst à stund i livet! Innan dem tre senaste sommrarna har jag tänkt att inget kan bli som föregående sommar. Men det blir bara bättre och bättre. I år har den tanken inte ens hunnit slå mig! Det är mycket, men det är förbannat kul! Och roligare blir det... God morgon Göteborg!


Bara bra!

Det är så mycket känslor på samma gång. Vädret, sommarn är på gång, nytt på jobbet (igen) och jag kunde inte vara mer nöjd med att det blev såhär. Jag älskar att vara här, i Göteborg! Har kommit tillbaka ordentligt med träningen också. Go go go! Det går bra nu!


Tuff tuff

Tåget rullar på, 20 lååånga minuter till. Jag längtar efter min lägenhet och lugnet som infinner sig där. Stressa ner, njuta av stunden och bara vara. Det har jag saknat!


Freedag!

Sista hotellfrukosten för den här gången. Nu blir det hem och få ordning på kost och träning innan semestern. Jag har tränat här, men inte med samma rutiner som vanligt. Tror det har vart jättebra för min kropp och jag är laddad för att köra igång på riktigt nu igen! En dag kvar med detta gänget. Känns lite tråkigt, dem är himla bra och roliga. Men det kommer flera och jag längtar nästan efter måndag då jag ska sätta tänderna i någonting nytt. Men först ska jag njuta av helg. Nyhetsmorgon lovar stigande temperaturer och kanske sol. Då skulle jag vara riktigt nöjd!

Många som är saknade där hemma.
Mitt lilla hjärta behöver värme och kärlek!


Vaknar.

Vaknar med en promenad genom Norrköping. Staden sover ännu. Det hade jag också gjort om jag fick. Kanske bara en timme till men ändå. Den timmen är viktigt. Känns som att sömn inte varit en bristvara under dessa veckor ändå är jag tröttare än någonsin. Kanske för att vi jobbar hårt, längre dagar och för att slappna av inte riktigt blir slappna av när man inte är hemma. Norrköping är fint, men det ska bli skönt att sätta sig på tåget hem imorgon och blicka emot nya mål för ett tag.

Först två roliga dagar kvar med vår underbara grupp!


Rött

Jag andas, djuupt! Jag lär mig varje dag, mest av allt lär jag mig om mig själv. Och jag älskar att jag nästan kan ta på hur jag utvecklas som människa. Jag trivs i den rollen jag har nu, så sjukt mycket! Människor som är motiverade gör mig motiverad och får mig att vilja ge mer och mer. En cirkel, man tar och ger, en bra cirkel.

Landade precis framför tven och hockeyn. Har pratat med min mor som befinner sig söder över med sina väninnor. Hon är bra min mamma. En förebild och en fantastisk mor. Saknar henne lite. Ännu mer saknar jag mina systrar. Det gör jag varje dag. Det blir lätt så när man levt ett liv, van vid att alltid ha någon där, någon att prata med och dela saker med. Nu har alla sitt och man slits i sär, fast ändå inte. Oviktigt egentligen, för dem finns där och det är det viktigaste. Fick pratat med en av dem idag. Så nu är mitt lilla hjärta lite rödare och jag kan somna gott! (jag hade nog gjort det ändå, men kanske inte lika som jag kommer göra nu)

Imorgon är en ny lång dag. Norrköping är bara bra. Men Göteborg är bäst och från och med fredag är det jag som befinner mig på hemmaplan igen!


Nya tag

Ny arbetsvecka och nya tag. Jag är laddad och det ska bli riktigt kul. Sitter i skrivande stund på en motions cykel på hotellets lilla gym, ett för övrigt väldigt fint hotell! Gym, jaccuzi och bastu, jag ska nog klara av en vecka!

Solen skiner och snart blir det hotellfrukost. Sen väntar en lång men rolig arbetsdag. Det är en utmaning att få allt på plats. Jag antar utmaningen en vecka till sedan lämnar jag över och åker hem för andra utmaningar! Tänk om jobbet alltid kunde kännas så roligt som det gör just nu. Det är hysteriskt mycket men fantastiskt kul! Tiden går fort när man har roligt och snart är det semester. Det blir bara bättre och bättre...


Söndag.

Sådär ja. Igår, lagom tills himlen sprack upp placerade vi oss på toppen av skandic rubinen för att kolla löparfesten i stan, Göteborgsvarvet. Nästa år springer jag, det är ett som är säkert! Men i år njöt jag av fint sällskap och god dricka i solen. Avrundade dagen och kvällen på Push med ett härligt gäng. En fantastisk lördag på alla sätt!

Vaknade pigg som en lärka imorse. Det stod PW med Hann på schemat. Nu har jag landat i soffan för några sekunder efter 2 timmar ute i solen och en härlig frukost!

Ska strax börja packa... Ska bara njuta lite till!


Älskade hem!

Tur att Göteborg inte shockar med sol och vindstilla. Känns skönt att komma hem och se att allt är sig likt. Grått, blåsigt och regnigt... Men ändå är det någonting som gör att staden alltid skiner! Skönt att vara hemma trots att det bara är tills imorgon. Då packar jag om och beger mig till Norrköping igen. Men nu ska jag njuta av att vara hemma i min fina lilla lägenhet! Behöver jag säga att det var skönt att sova i sin egen säng?

Nu går tvättmaskinerna på högvarv och jag besöker ett otroligt saknat gym!


Tack för denna jobb veckan!

Jag sa att charmen med mitt liv är att det vänder snabbt. Jag hann vänja mig vid tanken på att gå tillbaka och hjälpa våra kunder och så vände det. Extra charmigt tycker jag att det är när det vänder till det positiva! En ny tjänst dit jag blir utlånad och nya saker att pressa in i hjärnan. Tur att jag har lätt för att lära! (om jag får säga det själv) Nu går jag in som sommarvikarie hos våra schemaläggare och det ska bli fantastiskt kul. Men först en vecka till med kanske världens bästa jobb hittills i mitt liv i Norrköping. Sedan blir det Göteborg!

På väg hem med tåget. Fredags tröttheten har slagit in lite extra hårt efter en vecka med allas ögon på sig. Men oj så lärorikt och roligt det är. Makalöst! Jag trivs bättre än vad jag hade kunnat hoppas. Men jag saknar mina fina runt omkring mig och de ska bli underbart att få kramas med dem igen. Ja, för utan er är jag inte riktigt där jag borde!


Snabba vändningar!

Charmen med mitt liv är att det kan gå jävligt fort! Fem veckor blev tydligen två och det ser ut som att det blir Göteborg och det vanliga innan semestern. Men det kan vända snabbare än jag hinner blinka! Just idag kändes det tungt. Jag var inställd på detta och tyckte det skulle bli så himla kul. Jag hade sett fram emot det! Men det är ingen ide att hänga upp sig. Det kommer mera!

Fördelen är att jag har mina tjejer där hemma och jag kan troligen njuta av våren tillsammans med dem. Men som sagt, nu tar vi en dag i taget för det kan vända snabbt!

Lång dag och jag är hysteriskt trött. Så jag ska läsa lite nu, får se hur många rader jag hinner!


På resande fot!

På väg genom Sverige. Blickar ut emot klarblå himmel och ett grönt landskap. Detta är en av många resor som ska genomföras framöver. Just nu känns det otroligt roligt, får se hur det känns om fem veckor. Destination Norrköping.

Jag är helt slut redan och jag undrar om de små blå kommer lösa att se hela hockeymatchen ikväll. En sak i taget sägs det. Först ska vi jobba. Förberedelsernas dag, imorgon börjar det på riktigt. Lite nervöst men mest härligt.

Ska försöka hålla igång här så ni kan följa mitt fantastiskt spännande liv!!


Helgens sista!

Helgen har givit mig mycket. Kärlek och värme från fina människor. Alltid finns det någon man saknar och några var på vift. Men det tar vi igen nästa helg. Fredagen var mest lugn och fin! Gårdagen spenderades åt turistande i Göteborg och avrundades med grill hos goaste Hanna med massa härligt folk! Världens bästa Pettson kikade förbi och värmde mitt hjärta lite extra med sitt leende! Härlig gårdagskväll satte trötta spår idag. Men jag har vart hemma hos familjen och kramats. Nu gör jag av med helgens sista krafter på gymmet! Imorgon väntar nya utmaningar...


Energi.

Solen ger mig massor av energi. Underbara Göteborg är fantastiskt såhär års. Känns lite tråkigt att behöva vara på resande fot och bo i en resväska under fem veckor. Men jag är säker på att jag kommer kunna njuta i Norrköping också. Och det ska bli grymt kul att få jobba med våra nyanställda. Energi, motivation och utveckling!

Precis ätit lite gröt och knäckis. Nu är jag trött. Har börjat läsa zlatans bok så jag tänkte greppa den och ge den all min uppmärksamhet tills jag somnar!


Utmattad.



När dem väl släppte ut mig igår var jag helt slut.
Men det hjälptes inte. Jag var tvungen att ha luft och sol.
Gick ut och gick. Upp till Skatås, 8an och hem igen.
Lite mer än två timmar tog det. Mer än slut när jag kom hem.
Somnade helt utmattad och vaknade ännu mer utmattad kändes det som.
Löprunda fanns inte på kartan, jag ställde om klockan och sov.
Första gången på lång lång tid. Kan inte ens minnas när jag gjorde så sist.
Men det var skönt och jag ska träna efter jobbet istället.
Jag längtar efter helgen. Den kommer bli bra.


Hårt jobb.

Ja, man kan ju tro att jag inte gör någonting. Men det gör jag.
En lunch i solen och jag kände mig genast piggare.
Hade gärna stannat där ute i solen, men det fick jag inte.
Jag är sugen på att lägga in om ledigt och ge mig ut och träna.
Men det är bara 1,5 timmar kvar. Håll ut!




Valborg



Gårdagen levererade. Fint sällskap, vin och en sväng på stan.
Känns som om att jag tappade ett par timmar igen, men det var det värt.
Strålande sol på utsidan och varmt också. Jag firar med att jobba.
Ett beslut som jag just precis nu inte känner mig helt nöjd med.
Men jag vet att den 25e, då blir jag en gladare tjej.

I övrigt är livet fint. Väldigt fint.