Projektledarassistent



Det klingar fint, det låter bra och det känns bra.
Jag känner att det känns väldigt rätt.
Detta är början på nått nytt och spännande som kan ta mig långt.
Likelike!


Lika!



Slutresultatet skrevs till 5-5.
Vi tappade en 3-1 ledning.
Vi hämtade ikapp ett 3-5 underläge.
Ett poäng är alltid ett poäng, så är det!
Syster yster var strålade på plan. Jag är imponerad!


Ladda!



En stabil frukost och snart är det dags att bröja
ladda ordentligt för kvällens drabbning.
Vännersborg. Hemmaplan. Låter som en dröm. Typ.
Dagen till ära är jag ledig.
Jag och syrran laddar med en shoppingrunda och mat på stan.
Sen lär vi hooka upp med min käraste killkamrat för att dra ur
han lite info och fika lite.


Min bästa!



Du är viktig och du är det bästa jag har!


Lite Lite!

Det har blivit lite lite här det senaste. Men det mina vänner, blir det snart ändring på. För under tiden som det har varit lite här så har det smidits planer. Förutom att det har spelats innebandy, spenderats tid med nära och kära och jobbats då förstås. På torsdag kliver jag på ett tåg till Sthlm och inleder en tid av pendlande. Jag ska nämnligen åka upp med tåg på torsdag morgon, jobba hela dagen, sova hos min far, jobba hela fredagen och sedan sätta mig på ett tåg hem igen på fredag eftermiddag. Och sådär ska jag hålla på ett tag framöver. Det mina kära, gör jag för att jag vill spela innebandy i Surte IS och för att jag inte klarar av att lämna allt fint som finns i mitt älskade Göteborg. Sedan får vi se hur det går, sköter jag mina kort så kommer jag kanske att kunna jobba härifrån minst en dag i veckan också. Vilket innebär fast jobb tre dagar i veckan. Flytt time på den kanske? Okej, en sak i taget.

Mitt i allt annat ringer en liten tös som finns väldigt nära mitten av mitt hjärta och är nojig över en kille som råkar vara en av mina närmaste killkompisar. Jag sken som en sol, löste numret och bara njöt av att dem två funnit varandra! =)

Sedan spenderade jag några timmar på SPA igår. En present som jag fick av mina lagkamrater när jag fyllde 20. Detta kommer jag göra om inom kort, helt klart! Det var helt fantastiskt underbart!

Sen har det hänt lite andra saker, men jag hinner inte nu!

Konditionstest

Mina ben var stumma, min känning i rumpan är fortfarande en känning och mitt humör var inte som det borde ha varit. Detta satte stopp för det där jäklans konditionstestet idag. Jag är lite knäckt. Eller kanske mycket. Jag hatar att ge upp. Men förmodligen hade resultatet inte sagt mer än att jag var dålig idag. Och då hade jag också blivit knäckt. Så det kan ju egentligen kvitta. En liten kolaps från min sida. Men känner man som jag gjorde så känns det ganska menlöst fast det förmodligen inte är det egentligen. Nästa gång det är test, då ska jag banimej visa vart skåpet ska stå mina vänner! Mina lagkamrater som gjorde testet idag, trots lite sura miner, vill jag ge en stor eloge. Ni är bra! 


Jag gillar.



För att jag gillar er!

Återigen en kanonhelg med kanonfolk. Ge mig mer av detta.
Jag får aldrig nog av er, alla mina sköna vänner och lagkamrater!

Men nu är det måndag igen. Jobb, gym och innebandy står på schemat.
Gymmet, ja, där ska jag nog börja hänga ännu mer nu.
Det är tydligen nya stället att spana in sina mumsbitar på. Gilla.


Kompis, det går bra nu!



Äntligen fick vi gjort fler mål än motståndarna och kunde kliva av planen med tre poäng i bagaget. Känns alldeles, alldeles underbart. Som en bal på slottet, eller nått. Att det dessutom var Marstrand vi plattade till känns ju lite extra bra. Ett derby är alltid ett derby. Prestige. Just nu älskar jag innebandy mer än vanligt. Bra jobbat flickor. Nu kör vi vidare på denna trenden!

Helgen



Om jag var i Örebro och spelade match i helgen? Njae, tveksamt.
Okej, jag var där. Men vad vi egentligen gjorde kan diskuteras.
Hursomhelst så glömmer vi det här och nu,
kör gärnet på träningen ikväll och laddar om för onsdagens drabbning!

Annars har helgen varit ganska så händelserik.
Lördag kväll spenderades i goda vänners sällskap.
Tjejer ni är bra bra bra!

Söndagen innebar barnkalas för min lilla kusin.
Sedan satt jag på läktaren i Alegymnasium och gäspade ikapp med Sara.
Efter det somnade jag, bums.


Upprörd.

Jag känner att detta inte är okej. Ett återkommande problem och det måste finnas en lösning på det. Inför varje säsong pratar vi om torsdagsträningssyndromet. Alla är borta av olika anledningar. Vi säger att vi ska skärpa oss, att det ska bli bätte och att vi vill ha det schemalagt. Vad händer? Nada. Hur ska vi orka spela innebandy i tre perioder om vi inte tränar ordentligt? Suck. Jag är lite upprörd, ska lugna mig nu. Om vi inte tränar ordentligt gör vi oss själva en otjänst och det ger heller inte några bra förutsättningar för att lyckas i serien. Jag tror på oss och jag vill köra. Kom igen nu tjejer. Alla ska med, det vet vi, även på torsdagar!

Har jobbat och kört ett tufft pass på gymmet idag. Nu ska jag kolla på film och ladda upp maximalt för morgondagen. Arbetsintervju och en sväng till Ullared väntar!

El fel.

Hur man förvandlar en ledig tisdag kväll till ett fyspass?! Man litar på Tommy Pasanen när han säger "Nej, vi ska inte köra någon fys idag. Vi ska köra mycket teknik och sen bli det spel tre mot tre!". Ja, något i den stilen hade jag gärna ägnat min tisdagkväll åt i brist på annat att sysselsätta mig med. Men vad händer? El fel. Japp japp, bara att knyta på sig löparskorna och hänga med div2laget ut på en löparsväng som avslutades med fys. Inte riktigt vad jag tänkte men det var ju bättre än att jag låg hemma på soffan.


Helgen som var...



I fredags spenderade jag min kväll ihop med min pärla Sara. Det blev ett restaurang besök och bio. Totallyckat. På lördagen startade vi med en samlad frukost hemma sedan bar det av till Stockholm. Där blev det shopping, mys och umgänge med våran far och Lena (min fars fru). På söndagen laddades det för fullt. Vi plockade upp vår efterlängtade Mattson och begav oss till Södertälje.

Vad vi inte visste då var att vi hade en mycket konstig match framför oss. Innebandy är tydligen två helt skilda saker beroende på vart i Sverige man befinner sig. Jag köper att lagar är tolkningsbara. Men detta verkar utnyttjas maximalt av dommarna i Stockholmstrakterna. Hur ett slag på en klubba inte kan bli ett slag på en klubba bara för att det inte är farligt är för mig ett mysterium. Men nu vet vi hur det ligger till och får väl rätta oss efter det. Inget finlir här inte. Skrev jag att vi förlorade? Nu laddar vi om. Örebro borta på lördag.

En helg med mycket och många. Jag gillar det, väldigt mycket också. Jag mår bra när jag får vara med dem jag tycker om att vara med! Efter att ha anlänt till Surte under natten och jobbat en hel dag är det dags att krypa i säng. Det är måndag, ny vecka och nya möjligheter!

Ladda



Sitter i Huddinge, kollar på The Hills och laddar för match. Jag saknar brudarna men är ganska glad över att förhoppningsvis slippa ett par sega bussben när dommarna blåser igång vad som kommer att bli 60 minuter krig om 3 poäng. Känns som om att formen är på topp idag, bra mat, bra med sömn och mycket kärlek de senaste dygnen. Inga bortföklaringar. Idag kör vi över dem!

Huvudstaden i regn

"Det är fint väder här, eller ja det regnar inte iaf!" Nä Malin Pettersson jag såg det! Hmm. Att man sedan kan, utan förvarning, springa på varandra på Åhlens City i Sveriges huvudstad förklarar vilket litet land vi bor i. Sjukt!

Annars har vi spenderat dagen på ett flyg, på Åhlens, på ett kafé och i soffan. Nu har precis körslaget slutat och jag har tagit mig en dusch. Om jag inte var kär i Idolola innan dagens omgång av körslaget så är jag det deffinitivt nu. Eller i Fernando Torres som var på en stor bild aftonbladet. Fina killar.  

Imorgon är det match. Södertälje, Nykvarn kallar på oss. Dags att ta med tre pinnar hem till Göteborg! Det skulle kännas aningen lättare att kliva upp ur sängen på måndag klockan sex om vi har vunnit. Med tanke på att vi lär anlända till Göteborg väldigt sent på söndag, eller rättare sagt tidigt på måndag så är allt som kan underlätta måndagens uppgång värt att kämpa för. Go surte! 

Fredagsmyyyyys!




Oktober



Det är oktober. Hur sjukt är inte det?
Tiden springer ifrån mig känns det som.
På söndag är det dags för seriens tredje omgång, Södertälje borta.
Jag och min pärla, Soffy, flyger till Stockholm på lördag.
Även om jag gillar att åka buss,
 så är det lite skönt att slippa ägna 10 timmar av söndagen åt att åka buss.
Det räcker med fem. Typ.
Dessutom får vi kvalitetstid med våran kära far. Och det händer ju inte för ofta.
Förhoppningsvis får vi en skymt av våran Mattson med.
Jag saknar henne!

Idag har jag jobbat och sprungit backintervaller.
Jag har sovit lite också.
Och nu ska jag nog sova igen. För det är så sjukt skönt.

Tjoflöjt