Spontanious...



Tack bästa tjejerna för en helt grym kväll.
Tanken var lugn vinkväll, det slutade med en sjukt bra förfest
och en fantastiskt bra utgång. Kärlek till alla tjejer vid min sida.
Vi stegade in på bryggeriet och tog vakterna och stället med storm!
Spontant är bäst!

Till alla dem som vart inblandade denna helgen:
TACK!

Nu ska jag krypa ner under täcket och ladda för en ny vecka.
Ny vecka, nya möjligheter. Eller hur var det nu?
God natt!


Lost


Jag har tappat kontrollen över någonting som jag från början hade 100% kontroll över. Jag vet inte vilket ben jag ska stå på och om höger eller vänster är rätt håll att gå. Det löser sig som allt annat. Och vad vore livet utan överraskningar. Problem eller utmaning?!


Rise and shine!



Fredag och fem dagar på Telia kan räknas av. Men för det är det inte helg. Imorgon blir det tidig uppstigning och ytterligare en dag i den stora byggnaden. Så ikväll blir det kvalitetstid och umgänge med my one and only Pettson. Lite träning, lite mat, lite film och lite sova. Perfekt uppladdning för lördagen. 

Igår efter jobb och träning stack jag till bästaste Sara och blev serverad på silverfat, typ. Vilken hyvens kompis hon är. Fajitas och annat smarrigt stod på bordet och jag bara njöt av mysigt sällskap och god mat. Lovely.  

Behöver jag säga att jag älskar mina vänner?

Vill ha!



Slitna jeansshorts och vit blus till stranden. Eller varför inte en kort, svart eller vit eller brun klänning till fest.
Jag ska iallafall trippa runt med dem till brunbrända ben på Kos!

Snökaos



Ännu en dag till ända. Jag ligger i sängen med mina raggsockisar helt utslagen. Jag hade glömt hur det var att studera! Koncentration och fullt fokus sliter på hjärncellerna. Men det kommer att bli grymt bra tror jag. Skymtade Pettson på lunchen och dem stunderna kommer det att bli många uttav framöver. Det gillas. En dam som har varit hemskt saknad det senaste. Positiva förändringar kan jag aldrig få för mycket av!

Ale gymnasium och med det våran hemma arena har stängt av säkerhets skäl och det blir inga träningar eller matcher denna veckan. Serien går emot sitt slut och sista omgången skulle ha spelats i helgen. Men den blir framflyttad till nästa helg. Dubbla känslor. Vi får chansen till en rejäl och optimal uppladdning. Men med tanke på föregående helgs goo och känsla så hade jag gärna spelat nu på söndag. 

Satt förövrigt och läste 
Alekurirens "ledare" för ett par minuter sedan samtidigt som jag gluttade på OS. Denna veckan handlar ledaren just om Surte IS och AleSurte Bandy. Hur båda lagen vände underläge på ett fåtal minuter och vilken betydelse detta kan ha framöver! Rekomenderar er starkt att slänga ett öga på denna text. 

Fart och fläkt.



Igår var en härlig och fartfylld dag som alla andra i mitt liv. Jobb/utbildning 8-17. Tänk om mina lärare i gymnasiet hade vart lika inspirerande som läraren som jag har nu. Då kanske jag hade lärt mig någonting. Det var inte riktigt så illa som det låter, men typ. Efter dagen på Telia var slut trippade jag bort till Sportlife Ullevi, där jag gjorde mitt första besök. Tokfina lokaler och nytt folk... Mycket nytt nu, men jag är inte den som gnäller över det. Jag är bara glad, som alltid. Efter gymmet kurrade magen och jag stekte upp lite wook och somnade som en fura.
Annars så känns det mest som om att jag går och väntar på någonting som inte kommer att komma. Kanske dags att ta tag i det själv. Fast jag orkar bara inte nu!

Igår & Idag


Morgon stund har guld i munn?



Sitter här och inandas den otroligt hjärliga atmosfären som vi har på herrgårdsvägen 5 på morgonen. Tveklöst den bästa som finns, eller? Den som vågar öppna munnen och prata på morgonen den får en argsint blick och nått buttert svar. För roligt ändå!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och svida om från morgonrocken, jobbet kallar!


Say cheeeese!



Min blå, stora, underbar,a tjockisjacka och en mysig halsduk utöver kläderna på bilden och jag överlevde kylan till och från jobbet. Dessutom höll ja på att rinna bort på bussen.

Pulkarace



Pulkarace blev det i mörkret med järngänget! Superdundermysigt! En hel del hets om valla... Lite väl kaxigt skulle jag vilja säga. Syrran gjorde sig bra i rabbatten tyckte jag. Fast det tyckte inte vår kär mor. Love you guys!


En degissöndag.



Sovit länge, ätit mysigt frukost, legat på soffan, fikat, kollat OS, tagit en lång promenad i vinterparadiset, kollat film, ätit middag, städat, bäddat rent och druckit en herrans massa kaffe. Nu väntar jag snyggissis så ska vi dra ihop gänget och köra ett kvällspulkarace med gänget. Love it!

Den nya vintertiden!



Vad hände med den globala uppvärmningen? Den nya istiden är här. Alla bussar från och till Ale är inställda. För roligt att man bor på det såkallade landet.

Efter dramat i Aleg. igår så kunde vi slutligen stå som segrare. Jag var stolt som en tupp när jag trippade från gymnasiet igår och det ryckte rejält i partynerven. Men jag tog mitt förnuft till fånga, drog på mig skidstället och trippade till Jennifer och Bohus med Therese. Där blev det tacos, äpplepaj, melodifestivalen, spel och annat gott innan Johan plockade upp oss för hemfärd.

It´s friday... nuigen!

Jag intar helgen med ett lugn i själen. Fast ändå inte. Ett jobbvikariat på tre månader, heltid, är hemkammat. Det känns fint! Äntligen kan jag pusta ut över min jobbsituation, åtminstonne i ett par månader framöver. Jag har min vänn Pettson att tacka. Jag ska putsa dina skor om du så önskar. Sa jag för mycket nu? Tack iallafall.

Idag har jag hällt i mig vatten, käkat pasta och ätit fredagsgodis. Okej, det sista kanske inte var ultimata laddningen inför morgondagens match. Men jag, Sofie, Carro och Therese kom överrens om att sålänge man tränar hårt så får man äta godis. Eller? Vi säger så. Imorgon möter vi Kumla och det är vinna eller försvinna som gäller. Det borde räcka så för att få oss att vakna. Blod, svett och tårar... det kommer inte bli lätt, men vi har gjort det förr och jag tycker att vi gör det igen. Det är tidernas uppladdning och hockey som präglar denna afton. 


Lägger klackarna åt sidan
tills serien är slut för i år 
och är lika seriös som alltid.                         


Kind of working...

Workyworky. Kan man säga!
Snart dags att bege sig till andra sidan älven och sätta fingrarna i lite arbete.
Helst skulle jag och min rygg vilja sova flera timmar till.
Men vad gör man inte för lite cash?
Min rygg strejkar bestämt och jag strejkar tillbaka.
Det vill säga att allt är i sin vanliga ordning.

Off to work...


Tempo.



En hektisk dag, som alla andra dagar i mitt liv. Men det flyter på fantastiskt bra. Jobbade ett par timmar innan stack hem och stylade om mig från träningsbyxor till kavaj sedan satt jag på arbetsintervju. Hur den gick, det märker vi imorgon då svaret kommer. Inga förväntningar, det skapar bara besvikelse. Sedan tog jag mig till Nol (?) för att hämta min nya Iphone. Varför den hamnade i Nol och inte i Surte där jag faktiskt bor är väldigt oklart. Kanske ska skicka morsan på telefonförsäljaren, har hört att hon är bra på att handskas med dem. Ha ha. Proceduren "installera iphone" lägger jag på is tills jag har någon teknisk själ på plats. Så jag nöjer mig med min gamla telefon så länge och jag är rätt nöjd, för den kan man skriva sms med utan att ens titta på den. Och skriva sms fort när man kör bil fort. Det gillar jag. Smsfreak.  

Sedan har jag, i vanlig ordning, tränat på gymmet och lirat lite boll.

Dressed for success?



Bara att vänta och se...

Godnatt!



Jag tackar för en sömnig tisdag och kryper ner mellan lakanen. Natti!

Sommaren 2009








Jag stod på jobbet idag och gjorde en handkuvertering. Jag tittade med mina stora blå ut genom fönstret och såg hur snöflingorna dansade med varandra. Då kände jag en hysterisk längtan efter sommaren.

Sommaren 2009 var en helt fantastisk sommar som innehöll det mesta. Spontanresor, alldeles för mycket alkohol, underbara kompisar, värme, familjen, bad, utlandsresa, krossade hjärtan, sol, sommarflirtar, tårar, glädje men framförallt så himla mycket hjärta och kärlek. Sommaren 2009 kommer jag alltid minnas som en av dem bästa i mitt liv. Jag gjorde det som föll mig in, umgicks med dem som fanns närmast mitt hjärta och njöt av varenda dag. Kanske kommer jag minnas detta som den bästa sommaren i mitt liv när jag går mot döden, kanske inte. Det var min och mina vänners sommar och jag hoppas att 2010 blir minst lika bra. Men jag skulle inte heller bli besviken om den inte blir precis lika bra. För att jag vet att jag levde ett glidarliv i en värld där jag bara hade mig själv att tänka på. Så kan man inte ha det föralltid. Jag är realistisk, men det var en fantastiskt bra sommar och jag har med mig mina minnen dagar som denna! Det är jag enormt tacksam över! 

(?)



Jag är trött på att försöka vara någon som jag inte är bara för att tillfredställa någon annans behov. Jag tänker inte göra om samma misstag som jag har gjort så många gånger förr. Denna gången tänker jag vara den jag är. Duger inte det så finns det säkerligen andra som duger. För att oavsett om jag kan vara någon annan för ett tag så håller det inte i längden. Till skillnad från förr så tror jag på mig själv nu. Även om jag kan känna att jag ibland skulle vilja vara på ett annat sätt, leva ett annat liv och tänka annorlunda så kan jag inte ljuga om vem jag är. Här är jag, Linda Karlsson. Take it or leave it!

Innebandylördag.



Först en sväng till Wallenstamhallen för att spana in Pixbo vs. Övik med fantastiska flicks. Den gamle hallen, det var inte igår längre som man sprang runt där tre dagar i veckan. Även jag börjar bli gammal. Inte okej! Sedan intog vi ale gymnasium med lite sallad. En period tog det innan jag fick köra min lilla prinsessa till akuten. Saras nagel och tumme fick sig en omgång. På akuten löste dem det snabbt och smidigt och vi kunde styra hem emot Surte igen. Väl hemma tog jag på mig alla kläder jag hittade i garberoben tryckte in mina lurar hårt i öronen och sedan sprang jag en sväng på istäckta gator. Avslutar en fin lördag med pizza och melodifestivalen.

Jagis.



Boots och skinpaj och jag är redo för att möta innebandyhallen!

Depp.

 



Behöver jag säga hur det gick?
Förlust med 6-4 och en svullen näsa.
Kramis ändå!


Gameday.



Jobbat, Städat, Tvättat och Lagat mat. Man kan ju tro att jag har skaffat eget... Men så långt har jag inte kommit ÄN. Nu får det vara bra. Dags att ta sig till Vänersborg. Första stoppet blir Bohus. Sen stannar vi inte förrns vi har tre poäng. Right?!

Done.



Också var dagens pass gjorda. Jobb 8 timmar, överkropp på gymmet och lite plastboll på det. Fint. Då kan man vara nöjd med dagen. Klart att man saknar en del vänner världen över. Typ Sara med vattenkopporna och Robin som är i Stockholm och gör succé. Men jag får hållas tills ni och jag har tid helt enkelt. Sånt är livet. Fick ju träffat ett par fina damer igår. Er får jag tro det eller ej aldrig för mycket av. Saknar er mestastemestis. Flytta ihop, gifta oss och skaffa hund? Ja tack!

Godnattis! 

Lill- Lördag...



Efter åtta timmars jobb avslutade jag gårdagen på café Fröken Olsson med tre av mina pärlor. Jag hade min lill lördag igår. Tokiga och knasiga kan man tycka, men thats why I love YOU girls. När jag kom hem igen var tanken att röja upp lite men jag röjde med huvudet på kudden framför en film istället. Inte alls det jag skulle gjort egentligen. Like I care? Jag städar en annan dag helt enkelt. Träningen fick vila igår men idag är det friska tag igen. En sväng till gymmet och innebandy på det efter dagens jobb...

Sega måndag!



När jag vaknade imorse kände jag ett tungt huvud. Har bara mig själv att skylla tänkte jag och kravlade mig upp. På jobbet kröp timmarna fram men tillslut gick dagen mot sitt slut. Tackochlov. Nu har jag stekt lite pankakor, ätit dem tillsammans med mjölk och laddar för dagens innebandypass. Känns ypperligt. Och det tunga huvudet är som bortblåst. Nyhookade klubbor och ett extremt sug efter att få jaga plastboll. Kan bara bli bra!

Pärlis.


In a realtionship!



En uppdatering är på sin plats. Jag jobbar tydligen förhållande now a days. Jag har jobbat i det tysta och det känns förbannat bra. Im a happy girl. Förövrigt jobbade vi på bra med vinet och drinkarna på Trädgårn igår. Kanske för bra. Men jag gillar att dansa skjortan av min syrras ex. Så det funkar liksom. Vissa av dem där Exen kan ju vara trevliga, iaf efter ett par glas. Tjoflöjt. Det var Elizabeth som var i farten, nu igen. Jag har hört att hon har börjat rivas också. Men det är en annan historia.

 

Kärlek till Sara!



Jag trodde att jag skulle få rasta min kära Sara på dansgolvet in the big City imorgon. Men istället fick jag äran att rasta hennes lilla vita pärla. Inte alls lika roligt som att svänga rumpan i takt till hög volym men jag klagar aldrig. Vi får ta igen det när damen är fri från vattkoppor. För några koppor ska vi inte ut i vimlet och sprida. Fick iaf kramat lite på sjukisen idag och vi fick minsan bablat en del med. Mycket kärlek till dig vännen!

Flooooorball.



Nu ska det kasstas bollar och spelas innebandy. B-lagsmatch mot Lindome it is.

You drive me crazy.



Fullkomligt full av kärlek. Älskar min nya säng. Den är grymt bra. Den gör mitt liv till en dans på rosor. Tänk att man kan se livet som en dans på rosor när det man egentligen gör är att slita på DIOS. Sjung med mig! Eller gör det inte. Jag är sämst på att sjunga. Sjung för mig. Det gillar jag!  

Slumpen?

Ett slumpskott kan man skjuta. Såg inte den jäklans journalisten att jag siktade in mig och sköt ett kanonskott i mål. SUCK, inte denna gången heller. Jäklans skit!

Succé a la Karlsson!

Dålig uppdatering = Jag har haft en häktisk helg och spenderat min tid åt annat än datorn. Jappjapp! Men nu ska jag försöka göra en summé.

Lördagen, som också var Soffsens dag, spenderade vi på IKEA. Inhandlade ny säng och tillbehör till den. Exempelvis ett nytt täcke. Så att jag numera har två. Eftersom att jag drabbas av panik om jag tvingas dela täcke med någon en hel natt. Det slutar oftast med att personen som jag sover bredvid får klara sig utan täcke. Så snäll är jag. Efter den lilla vändan på IKEA plockade vi tre poäng från Linköping. Då var den uppvärmningen över ochvi körde på hemma hos fröken Eliasson. Kanon kväll med super fina flickor. Med er trivs jag alldra bäst. Sedan var det en hel del trevliga grabbar på plats. Lite hets och några drinkar senare har jag hört att man var tuff nog att vara dryg mot såna som inte står högst upp på atttyckaomlistan. Men han kunde bara ha det just då. Sedan har jag hört att MC Donalds avenyn är det nya Park lane och att jag älskar alla vakter i den här staden. Ja, jag tror att jag ska gifta mig med allihopa. Självklart är ni bjudna på bröllopet och jag ska bjuda på prinsesstårta, för Jonnas skull. Jag avrundade kvällen med att möta upp mina grabbar utanför Valand. Och är såhär i efterhand nöjd med min kväll! 

Sängen var min drog igår. Johan och mamma kröp på alla fyra och hjälpte mig att montera upp min nya säng. Dvs skruva på benen och bädda å sådär. Medan jag tog mig till Aleg. för att som så många gånger förr, i bästa skick, spela en b-lagsmatch. När jag som back varit nära att göra självmål och gjort bort mig X antal gånger hotade jag Tommi med att bänka mig själv. Han måste ha blivit rädd eftersom att han genast plockade upp mig på centern. Bam bam, två mål och ett ass. Vinst med 7-5 sedan sov jag som en sten när jag kom hem. Inte så uppskattat av alla. Men jag gillar det. Sängen var skön.

Det om det. Systrarna Karlsson gör succé som vanligt! Mamma är alltid lika nöjd med oss. Det är det bästa av allt!