Vi avslutar maj.



Till döden skiljer oss åt! En bild säger mer än tusen ord har jag hört. Och det är sanning! Den här helgen har vi bara älskat livet och som jag har trivts. Visst, vi kanske lever i en värld som inte är helt uppriktig, som inte är helt verklig, en värld som denna helgen har varit för bra för att vara sann. Det känns så, väldigt mycket också. Men vi behöver det, det gör vi och vi är värda det.

Mer eller mindre hela helgen har jag spenderat ihop med och hos Malin. I fredags styrde vi stegen till trädgårn där vi dansade till fötterna värkte så mycket att vi tog första bästa taxi hem, men då var det tydligen redan ljust ut så vi höll i ett bra tag. Gårdagen startade med frukost på en parkbänk i solen. Sedan tog vi oss till IKEA, handlade lite och åt lite mat. Sedan var det bara full fart hem och full fart tillbaka in till stan för att käka lite ost och kex och börja tagga om för ännu en lyckad kväll. Eftersom att vi inte uppfyllde kraven för att komma in på parklane drog vi ut packet och hamnade efter ett antal stopp på vägen längst avenyn på Bryggeriet. Sedan efterfest tydligen. Somnade tillslut efter ännu en lyckad kväll och tog en taxi hem tidigt imorse för att kunna spendera dagen i bikini på herrgårdsvägen.

Älskar dig! 

Morgonkvisten

Sörplar kaffe och försöker komma i form till jobbet. Lättare sagt än gjort när klockan är såhär tidigt. Dags att börja söka diverse jobb inom kort. För nu är jag helt klar med skolan. Vilket känns helt fantastiskt bra. Och jag vet inte vad jag ska göra helt hundra och även det känns efter omständigheterna bra. Från det ena till någonting annat som känns fint är att jag hjälpte Malin att flytta i tisdags och att hon numera har flyttat in i lägenheten och är stadsbo. Du är värd det och jag lovar att du inte kommer att bli ensam i den lägenheten ;-) 
 
Benen känns något tunga, men det blir förhoppningsvis ingen träningsvärk för min del. Isåfall har jag ju misslyckats med att försöka hålla musklerna i såpass form under uppehållet att man slipper den värsta träningsvärken när försäsongen drar igång. Känns otroligt skönt att träningarna har rullat igång igen. Och ikväll får man förenas med klubban igen, I LIKE! Det var inte igår.

Hey, my time is now!

Dagens med stort D



Jeans - Tiger of sweden, Tunika -H&M, Skinnjacka - H&M, Sandaler - Thailand

Degdegdeg!



Klänning - MQ, Tjocktröja - H&M, Skor - Converse, Keps - SVEA

Löprunda utan hjärnceller.

Att jag inte alltid använder alla mina hjärnceller har jag ju konstaterat förut, men frågan är om jag använde någon alls när jag beslutade mig för att springa till kungälv, runt fästningen och tillbaka hem igen runt ett snåret när solen steker som bäst med långärmad tröja och nya löparskor. SMART! Att jag dessutom får för mig att jag ska köra någon slags fartlek med intervaller och utfallssteg när jag kommer till Surte visar ju än en gång på att jag inte har alla hästar hemma denna dagen.
Men jag fick ju mig ett rejält träningspass med mycket svett och onda härdade fötter inför försäsongsstarten.

Får trycka på onknappen på hjärnan nu, om jag har någon.

Söndagssörja!



En söndag som känns som typ en lördag. Jag vet att jag borde ägnat all min tid åt studier. Men jag bara orkar inte. På tisdag är det dags att försvara examensarbetet vilket just nu känns fruktansvärt långt bort. Tur att jag har hela morgondagen på mig att förbereda mig och ladda för detta tillfälle. Urs och fy. Dessvärre ska jag ringa till komvux imorgon för att anmäla mig till en matte C kurs, så än är inte studierna över och lyckan kanske inte blir så total på tisdag som jag hade tänkt mig. Fråga mig inte hur jag orkar för det gör jag inte.

Idag har jag spenderat min tid framför tven, på gymet och på promenad med Mattias. Himla bra dag änsålänge och än är den inte över. Funderar på att pallra mig upp en våning och slänga ihop lite smet och baka några goda muffinsar. Allt för att slippa plugga. Right?!

Kom till kärleksdoktor Karlsson!

Bra dag!

Mamma stormade in på mitt rum och menade på att jag faktiskt inte kunde sova hela dagen. Jag steg snällt upp och slängde i mig lite yoghurt innan jag knallade in i duschen. Svidade om, piffade lite och gjorde mig redo för en dag i shoppingens tecken. Himla mysig dag med min mamma. Mycket kärlek till henne!

Sedan handlades det diverse ingredientser för lite tacoskväll som skulle anordnas på Bohus höjd. Sällskapet stod Anna och Malin för. Mysmys. Lite mat och sedan slängde vi på en film. Och vilken om inte "fjortis suger"? Bra filmval där. Haha.

thats it!

Thats me!


Ledigt

En ledig dag som har varit precis som en ledig dag ska vara. Drog till gymet för att försöka bli av med min träningsvärk som biter sig fast i benen. Tyvärr utan större framgång. Benen känns fortfarande som två frysta köttklumpar, men jag fick ju tränat iallafall. Får göra ett nytt försök att göra mig av med köttklumparna imorn efter jobbet helt enkelt. Därför att jag ska faktiskt jobba imorgon.

Efter gymet åkte jag hem och åt mammas mumsiga mat innan jag svidade om för att umgås med Pettson. Lite glass och en promenad runt Bohusfästning i Kungälv och jag kom hem nöjd och glad. Tänk att så lite kan göra så mycket. Ett samtal med Amelie och jag saknar henne ännumer än vad jag gjorde innan samtalet. Men i sommar så befinner sig alla på hemmaplan i vårat älskade Göteborg igen. Det gillar jag!

Jag vill vara din vän!

Fina torsdag



Vita tygskor - Keds, Blommig tunika - Egen design, Jeansjacka - Ginatricot

Onsdagsäventyr



Minst sagt, jag satt bakom ratten och ändå hade jag en fantastiskt trevlig kväll.

Det bar av uppåt i kommunen för en sväng om i Furulundsparken. Kvällen startade lite knackligt men den sparkades igång när vi intog dansgolvet och stötte på både ett och två igenkända ansikten. Jag har de senaste veckorna kommit på mig själv med att bara stå och mysa när jag är mina vänners sällskap. Dessutom så njuter jag av att ha massa folk runtomkring mig, igenkända eller inte, so what? Jag gillar sämmningen. En kväll utan alkohol och jag hade minst lika kul som jag hade haft om jag hade druckit, det är ju ganska bra ändå. Med min andra hälft fröken Pettson i närheten så är det inte mycket som går fel.

likelikelike

En dagens!



Strumpbyxor - H&M, Jeanskjol - fornarina, Linne - Ginatricot, Paljettbikiniöverdel - H&M, Kavaj - H&M

Effektivitet gillar vi

Fläng hit och dit. Jag lever mitt liv i fart och fläkt. Denna dagen har jag hunnit med tenta, jobb och gym. Det kallar jag effektivitet. Borde ta en liten svängom med damsugaren också, men njae, känns som om att det blir aningen FÖR effektivt. Dags att stilla sig och göra kväll nu kanske. Imorn väntar återigen jobb. Sedan ser det ut som om att det blir en sväng uppigenom komunen för diverse fest. Låter lite som en perfekt onsdagskväll om bara solen kan lysa över oss. Min alkoholkonsumtion har ju inte varit speciellt hög dem senaste veckorna och jag tror att det är en trend som jag ska försöka hålla. Mår så mycket bättre då. Japp!

?

Ibland förvånas jag över hur folk tänker, framförallt den manliga delen av folket. Visst, dem kan också få vara snurriga och ha problem. Men red ut problemen innan ni snubblar in i någonting nytt. En tung suck och ett litet tycka synd om!

Sundays

Segis söndag. Denna helgen har varit hemskt lång. Kan det vara för att jag har klämt in massa saker och använt min tid hyfsat effektivt? Eftersom att jag inte har varit ute har jag inte ägnat en dag åt att bara återhämta mig. Känns fantastiskt skönt. Igår gick jag och la mig klockan halvnio. Snurrade några varv, gav upp och stack till Jennifer för lite umgänge och eurovision. Var väl hemma igen vid 23snåret, försökte kolla klart men gav upp halvvägs igenom röstningen. Vaknade tidigt imorse och åkte till gymmet. Sedan har jag sovit lite middag, pluggat och handlat lite för kommande vecka. Slapp och rastlös söndag men det är väl vad jag behöver. Ladda inför morgondagens jobb! Tjoho.

Dags att krypa ner igen!

Melodifestivalen och mys!



Skinnjacka - H&M, Kjol - Ginatricot, Body - Åhlens, Klackar - Din sko

Härligt härligt men farligt farligt



Gårdagen blev tokmysig. Trerätters på jensens, tre öl och sedan kilade jag stadigt med mitt vattenglas på Viktorias. Vaknade vid halvåtta imorse och kände mig jättepigg. Sånt gillar jag. Jag har väl kommit till insikt med hur lite jag orkar med allt festande och hur mycket skönare det är att gå ut, dricka litegrann och må som en prinsessa när man vaknar på morgonen. Att trängas och svettas på ett dansgolv verkar inte vara min visa längre. Visst kan det vara kul ibland. Men just nu är jag väl inne i någon deppig fas där jag inte orkar med allt. Och jag inser väl att det kan spåra ut fullständigt med för mycket alkoholhaltiga drycker.

Thats it!

Pause i plugget

Med min ökade träning har en ökande kvällströtthet kommit. Smällar man får ta. Vitaminer kanske skulle vara någonting?
Hade planerat att ägna gårdagskvällen åt studier. Jag gick ut och sprang, åt lite sedan slocknade jag omedelbart i sängen. Vaknade vid ett och insåg att jag hade massa kläder på mig. Ställde klockan på sju och somnade om igen.

Imorse när klockan ringde var jag inte ens lite sugen på att kliva upp ur sängen då en dag med studier inte är någonting som jag pallar just nu. Men måste man så måste man. Examensarbetet ska in ikväll och det var bara att stiga upp ur sängen. Tog lite kaffe för att piggna till och sedär, nu börjar examensarbetet se riktigt bra ut. Är numera inskickat för en sista granskning innan vi skickar in det för bedömning av examinator. Uh, känns nervöst.

Får jag skickat in arbetet hyfsat snart bär det av till jobbet en stund, annars så ska det pluggas lite mer. Suck.



Livet kan inte alltid vara en dans på rosor!

Motivation

Och nu pratar vi träningsmotivation, inget annat. Jag är helt hyperenergisk och vill träna varje dag och hela tiden. Det känns så fruktansvärt bra, fast ändå inte. Bra om det håller i sig tills det är dags för försäsong, dåligt om det inte gör det. Men just nu känns det bra. Jag tror att det är pågrund av att jag kan träna, på samma sätt som jag kan göra massa andra saker, och bara fokusera på mig själv. Jag har ingen att rätta mig efter. Visst, jag har skolan och jobb och familj. Listan kan göras lång. Men jag har verkligen lärt mig att försöka leva mitt eget liv och göra det jag själv känner för utan att för den sakens skull vara egoistisk. Jag har tydligen fortfarande stora problem med att säga nej till saker som jag egentligen inte orkar, men det är ett senare problem.

Likelike

Lite kaffe!

Första svängen för detta året är avklarad i Fontins milenspår. Det gick skrämmande lätt faktiskt. Skönt att man kan få känna så någon gång. Det jobbiga är ju bara att det kommer bli lika jävligt nästa gång som det brukar vara. Men men... man får väl glädjas över det lilla! Hällde i mig lite kaffe på stört när jag kom hem för att inte riskera att ramla ihop och somna i duschen, hade ju kunnat bli hemskt dramatiskt. Det gjorde även att jag hade lite energi över till plugg. Så en del plugg har jag fått överstökat. Tyvärr är det alldeles för lite för att det ska kännas okej. Men jag har bara mig själv att skylla för det! Tänk att lite kaffe kan göra att man orkar ett par extra timmar!

Semifinal i Eurovision song contest idag. Känner mig måttligt intresserad om jag ska vara ärlig. Men jag håller en tumme för Marlena såklart!


Tidigt

Hua mig vad tidigt. Men jobbet kallar och om några minuter förväntar jag mig att min mor är redo för att åka. Jobbade halvdag igår innan jag begav mig hemmåt för ett träningspass, plugg och lång promenad med Saris. Jag gillar våra promenader, helt klart!

Tittar ut och ser en klarblå himel, känns inte helt okej att stänga in sig på ett lager under alla dessa soltimmar. Men what to do? Jag ser hur min flytt hemifrån börjar närma sig. Den stora frågan är bara vart? Men det är ju bara detaljer, eller? Två veckor kvar med plugg, svett och tårar. Den 26e mina vänner, då är det dags för examen. Ingen kunde varit gladare än jag och inte heller mer förvirrad än jag.

Det är dags nu!

Dagens



Svarta jeans - Rut mfl, Randig tröja - Ginatricot, Keps - SVEA

Söndag igen!



Steg upp ur sängen alldeles för tidigt denna söndag. Men med tanke på hur mycket tid jag spenderade i sängen under gårdagen så var det inte så konstigt att jag slog upp mina små blå runt halvåttasnåret imorse. Till min förvåning var större delen av familjen redan vakna. Mysigt! Surplade lita kaffe och tog mig ann diverse studier innan jag blev totalt jätte rastlös och fick kortslutning i maskineriet. Shopping, ja, där finner jag helt klart min inspiration till det mesta. Så, jag kletade på mig lite smink och drog på mig lite kläder, tvingade mamma att göra mig sällskap och vi styrde mot Allum. Behöver jag säga att jag kom hem med ett par påsar med finfinagrejer? En runda på Willys, min absoluta favorit affär.. NOT!

Hem, ombyte och iväg för en mysig kväll med Pettson och Sofia. Lite glass, bulle, cola och tvtittande. Sånt vill jag ha mer av! Blir alldeles för sällan när inte innebandyträningar står på schemat 24/7. Tur att försäsongen drar igång snart!

Leka lekar.

Today



Jeansleggings - Ginatricot, Tröja/klänning - Ginatricot, Skinnjacka - H&M, Skor - Converse

Raklång

Mitt läge idag har varit raklång i sängen. Gårdagen satte minst sagt sina spår. Antingen börjar jag bli sjukt gammal och pallar inte riktigt dessa nätter på stan. Eller så har jag någon skit i kroppen som gör att det känns värre än vad det skulle gjort annars. Well well...

Mysigt att träffa alla, vilket var huvudsaken med kvällen! Big LOVE!

Joggar!



Dags att ta sig en runda runt Surte! Efter det väntar studier, studier och studier. Urs!

Orka?

Ibland undrar jag exakt vad det är som tar så mycket kraft ifrån mig. Att jag stupar i säng vid nio och tvingar mig själv upp vid sex betyder att jag sover nio timmar varje natt. Hur kan jag ändå vara trött? Jag orkar inte ta tag i allt det där jag borde ta tag i. Dags att rycka upp sig nu, om jag gör det, så finns det inget plugg kvar om en månad. Om jag inte gör det, så kanske jag har någonting tråkigt hängandes efter mig. Yes, från och med idag ska jag skärpa mig.

Suck.

Håll igång!



Skönt att slippa planera upp sitt liv, eller? Direkt efter jobbet svidade jag om och traskade ner till Saris. Därifrån tog vi bilen till Kungälv för en löprunda toppat med lite fys. Sedan bar det av till Maxi för lite storhandling (sara handla, jag hjälpte till) innan jag landade på hemmaplan igen. Åt lite mat och duschade så nu kanske jag skulle kunna varva ner. Har tänt lite ljus och hällt upp en skål med nötter och hoppas att detta ska inspirera mig till att sluta blogga och ta tag i plugget. Dock så tror jag att det är ganska kört. Ett tungt huvud som är fullt med tankar om framtiden. Men jag känner att jag kommer närmare och närmare ett beslut, jag behöver bara bestämma mig för att det är rätt beslut, så kör jag på det.

Nu ska jag lacka naglarna rosa. Det är viktigare än plugg!

Leka lite!

Dagens



A la Gina!

Bryggan!



En löprunda senare och jag är påväg ner emot bryggan med en bok. För med strålande solsken sitter inte jag inne och pluggar. Nej, jag tar med mig studierna ut istället. Vad kan vara mer inspirerande än sol och vatten? Kanske lägger jag böckerna åt sidan och slappar lite med ipoden istället. Den som lever får se. Välbehövligt är vad jag kallar detta!


Framtiden



Ångest hundra gånger om!

Havsluften

Det är någonting visst med havsluften. Okej, att påstå att det Stockholm har är äkta hav är fel, då det snarare bör kallas för sjö. Men jag har alltid sagt havet och tänker att fortsätta med det. Jag har inte gjort många knop idag och ändå är jag helt utslagen. Jag är inte van vid såhär mycket frisk luft. Men det är välbehövligt för min själ.

Älska Skärgården!

Värmdö



Vaknade imorse av att solens strålar letade sig in i takfönstrerna i Huddinge. Somnade om igen och vaknade när pappa kallade för frukost. Åt frukost medan pappsen satt och klinkade på sin gitarr och sjöng. Älska. Sedan bar det av ut mot Värmdö och havet. Nu har jag spenderat ett par timmar i solen med diverse tidningar och en filt. För trots den underbara solen så är det ett par grader kallar här i sthlm, dessutom ytterligare något kallare här vid kusten. Men vem klagar när solen lyser? Efter att ha suttit i solen några timmar begav jag mig ut på en timmes promenad längst grusvägarna med min ipod. Underbara, underbara Värmdö. Mycket barndomsminnen väcks till liv och frambringar mycket känslor!

So long