30/5

Gud vilken hmm, onödig dag, är det såhär alla dagar ska kännas tills torsdag om en vecka?

Pallrade mig till skolan för att göra min sista innebandylektion, MVG i träningslära, ledarkunskap och innebandy, detta betyder 500 poäng MVG. Skönt! Det behövdes.
Efter skolan träffade jag johanna min alldeles egna ängel. Hur kan allt vara så lätt när jag är med dig? Vi käkade på jensens och slog runt några timmar i stan, jag införskaffade ett nytt linne och en jeanskjol, som egentligen var för dyr för min nuvarande ekonomi, så får se om jag behåller den!
Efter detta begav jag mig hemmåt eftersom att jag längtade så mycket efter matteboken, inte. Jag bröt ihop när mamma kom hem innan jag slutligen åkte och tränade. Ganska tråkig dag va?

Pettson, alla mina tankar går till dig. Hoppas allting känns bättre snart!

Moppepojken ;-) Saknar dig faktiskt bra mycket nu. Återseende efter helgen hoppas jag efter att jag avklarat bal och du avklarat tentor och annat.

Mandy Moore - Cry,    undrar hur många gånger den låten strömmat ut ur högtalarna idag? mycket mycket bra låt, passar mig perfekt nu. Man kanske borde ha sett filmen "A walk to remember" för att tycka att den är bra?

Remember love, so beautiful.


29/5

Sommar sommar sommar.

Dagen började med att jag försovit mig i en timme. Hann duscha och göra mig iordning på 20 minuter. Nytt rekord va? Sen bar det av till kungälv och körlektion, som pågrund av min stress gick sådär. Skulle hänga bilen på koplingen i uppförsbacke, men jag lyckades aldrig riktigt. Det får jag öva mer på imorgon!
Efter körlektionen hann jag träffa mina två änglar en stund, Pettson och Johanna (L) Sen bar det av till bussen, där jag träffade Joel och vi styrde mot Bertils hem (våran lärare). Där väntade fika med hela klassen, lite present utdelning och ett sorgset ögonblick. Från många håll kom det en skvätt gråt, bland annat från mig. Börjar förstå hur mycket jag faktiskt kommer sakna min underbara klass. Men än har vi en vecka kvar och en bal att avverka =)

Efter en otroligt härlig och god fika åkte jag och amelie till stan och införskaffade diverse student grejer. Känns som om att man aldrig blir klar med allt. Sedan kom mamma in och vi fick en försmak på sommaren. Satte oss och fikade i solen innan vi shoppade lite. Nu sitter jag här, ska snart sätta mig ner med min mattebok för att slippa ha ångest på torsdag.

Carro, jag sprang inte vilse, bara lite för långt, så jag var tvungen att gå sista biten =)

På något sätt längtar jag tillbaka, men jag har det så mycket bättre nu. Du får mig att minnas alla dem vacka och bra stunderna. Men det fanns ju så mycket mer än så. Och så som jag känner nu, kände jag aldrig då. Jag vet att det jag har och känner nu kommer leda till någonting mycket bättre. Men vi håller det på den här nivån, för jag bryr mig fortfarande, även om det finns en annan som jag bryr mig mer om.

kärlek i aldra högsta grad.


28/5

Tre prov avklarade och endast ett återstår. Det är dock det som återstår som tynger mig mest.

Skolan idag var ganska slapp, håltimme från nio till två, de ända två lektioner jag hade var det prov på. Men jag gick ifrån proven lättad och kände att det gått bra. Hoppas bara att det kan kännas så på fredag!

Min håltimme spenderade jag med mina kära klasskompisar, Wilma, Amelie och Jonna. Åh vad ni är bra! Jag och Amlie tog en tur runt sjön och pratade av oss, väl behövligt märkte vi. Sen gick vi och köpte ytterligare några studentbiljetter till våra kära vänner. Gud vad jag längtar =) Dessutom gjorde vi som alla andra och jagade våra lärare för att få våra slutbetyg. Idag kom marknadsföringen och psykologin. VG, VG. Är detta möjligt? varför började jag inte plugga tidigare? Det är lätt att vara klok i efterhand. Men tur att jag fått mina höga betyg detta året.

Och vem möter jag påväg ut från matsalen i skolan? FILIP, gud vad länge du har vart borta. Skönt att ha dig tillbaka vännen! Har vart tomt utan dig.

Och jag har hunnit prata i nästan en hel timme med min älskade pappa. Tänker på dig så mycket och önskar att vi kunnat ses mer. Men nu ses vi snart igen, ska bli skönt! (L)

Har dessutom fått tre nya jobb veckor. Hejdå mitt sommarlov! Nu har jag bara tre veckor i juli kvar och dem skulle min pappa fylla ut med diverse pappersarbete på kontoret. Men men, det är pengar och erfarenhet, jag klagar inte nu, men jag lär väl göra det sen när sommaren kommer och jag hellre vill bada som alla andra!

Jag har dessutom hunnit med en sväng i spåret med mammsen. Detta blev dock värre än väntat. Min kropp var inte riktigt redo för en mil. Men jag tog mig runt tillslut iallfall! Och jag körde till och från kungälv utan några problem. Börjar bli rätt haj på det där nu.

Att vara lycklig? Kan det vara det jag känner nu. Jag vaknar på morgonen, och trots att klockan bara är halv sex stiger jag upp med ett leende på läpparna. När hände detta senast? Lite mer än två år sedan tror jag. Men nu äntligen har jag funnit den igen, hoppas jag.
Studenten, kärleken, vännerna, familjen, träningen, ja listan tar aldrig slut. Låt detta vara förevigt! 

Pettson, jag tänker på dig hela tiden. Om det ändå funnits nått att hjälpa till med, om jag kunnat göra någonting. Men jag vet hur det känns, det är helt hopplöst, man tror att man aldrig ska se ljuset igen. Men jag lovar du fixar det. Och jag finns här, vad som än händer, älskar dig!

Imorgon väntar körlektion+teori. Ska dessutom hinna med en fika hemma hos min klassföreståndare i kållered med hela klassen. Himlans mysmys. Det är så nära studenten nu, jag kan inte förstå att det är sant. Och som min kära syster sa "Linda, du har blivit så vuxen" hahaha, då blev jag lite rädd. Främst för hur hon definierar begreppet vuxen.

Nog för idag, sängen väntar!

För jag är lycklig, ja, jag är lycklig.

27/5

Min helg, minst sagt omtumlande.

I fredags bar det av mot skövde. Men vad ser jag när jag kommer till centralstationen? Ehm, alla tåg mot Skövde är inställda, vad händer? Ett godståg hade spårat ur och här började den långa resan. Istället för att bestämma mig för att skita i den här resan och åka hem sätter jag mig på ett pendeltåg till Floda. Därifrån slussas alla människor som också skulle mot skövde och stockholm vidare med buss till Alingsås. Väl där tror vi att det snabbt och lätt ska hoppa på ett tåg som ska ta oss vidare. Men hur ska jag någonsin kunna förklara denna situation? vi stog i alingsås en timme innan tåget började rulla. Dessutom var tåget HELT överfullt, männsikor satt i hela gångarna, jag var en av dem. Helt sjuk situation. Och allt detta för David och matten? hmm..

Resten av helgen har präglats av plugg, mat, massa sömn, filmtittande och mys.

Såg en av dem bästa filmerna på länge igår, a walk to remember, och jag måste erkänna att jag grät en skvätt. En jättejättebra kärleksfilm, den var så fin! Men det där är ju sån som endast händer i film. (även om jag helst vill tro att kärleken är som i film) Men kanske är det min tur nu? =)

Sista plugg veckan i skolan nu... å gud va skönt det ska bli med helg på fredag. Vad väntar då liksom? joo, jennifers, saras och annas student. På lördag är det bal, söndag vilar jag och sen är det fyra dagar kvar till studenten. GUD VA SKÖNT!

Men, först väntar två internationellekonomiprov och ett innebandyprov imorgon, på fredag väntar det fruktade matteC provet. Men, öka takten sista kvarten, eller hur var det nu?

Youyouyouyou (L)


24/5

Ibland känner man verkligen att man lever. Jag har Träningsverk och ja, jag hade förväntat mig att jag skulle ha ont. Men inte såhär ont! Och när hände det sist? Om jag minns rätt så var det efter ett läger vi hade me 88orna för en herrans massa år sedan. Eller kanske efter senaste jsm kvalet, för då var jag inte heller så pigg. Men jag vill inte minnas att jag hade såhär ont. 

Brunett, javisst. Fast jag vill inte kalla det brunett, för när slingorna lägger sig kommer det bli betydligt ljusare än vad det är nu. Jag är hemskt nöjd. Även om pettson tyckte det var grått =(

 

Hann med att skriva klart mitt hemskt roliga tal för att sedan åka upp och kolla när brudarna i laget slickade brottarmattan. Ni jobbade på bra, och även om jag egentligen inte vill erkänna det så längtar jag lite efter att få träna som alla andra igen, för vi har ju alltid så roligt. Bra jobbat brudar! 
En extra eloge till Carro som trotts att hon inte skulle träna körde hela passet och gick av mattan med ett stort leende på läpparna. haha, bra jobbat Carro!

Blivit en del övningskörande idag med OCH jag har lyckats beställa tid för teoriprov. Men långa väntetider, så behöver inte stressa upp mig för det än, och tur är väl det. Känns som om att man har så det räcker!

Skövdeskövdeskövde. Imorgon bär det av och det känns bra. Två flugor i en smäll, plugga matte och ekonomi, dessutom umgås med en underbar pojk! (L)

Kvällsmacka och oboy? Mmm

Vad vet du om kärleken innan du förgäves hatat den?

23/5

Kungälvs trä
Är det såhär min sommar ska se ut? Ska den präglas av packningssedlar som jag ska bocka av, sedan springa runt och leta bland världens mest röriga hyllor och finna ett lämpligt ställe att hänga upp varorna på? Kom igen grabbar, kan jag inte få ta över kassan? =) Det kommer, måste bara lära mig butiken först.

 "tyvärr, jag är ny, jag kan ingenting om sånt" Alla kunder tyckte det var roligt, men jag tyckte inte det var så kul efter 20 ggr.

Men jag stormtrivs redan, den ena läckra snickaren efter den andra droppar in, inte mig emot. Då har jag ju någonting att stirra mig blind på hela sommaren iallfall! Dessutom har jag en go och glad prick till arbetsledare och bara en trappa upp sitter min kära morbror. Han är bra, han!

Tro det eller ej, men jag tog mig runt spåret idag, 8 km och jag kände mig inte ens trött då. Men nu är det värre, kroppen värker redan och jag vill inte ens fundera på hur det kommer att vara imorgon. Tur att min enda ansträgning imorgon är ett besök hos frissören. Eventuellt skulle jag träna, men i nuläget nöjer jag mig med att titta på när ni andra ligger och krälar samt. luktar på den härliga brottarmattan.

Hur motiverad är man till att skriva ett politiskt tal NU? Ska man dessutom analysera det, blir man trött innan man ens börjat. Jag HJÄRTA min svensklärare. Hon har verkligen lyckats göra hela svenska C, som egentligen kunnat vara en rolig kurs, till det tråkigaste sedan jag fick lära mig alla dem franska verben i högstadiet. Du är nästan värd ett diplom på studenten!

Imorgon blir en bra dag, äntligen får jag se min lilla Pettson igen (L) Saknar dig.

Känn en doft av kärleken, eller?                                 - jag vet inte

22/5

Hit och dit, fram och tillbaka. Det speglar min dag ganska väl. Känns som om att jag fått ett nytt hem dem senaste två veckorna, Kungälv. Körlektioner, teori och kiropraktorbesök, allt händer i kungälv liksom.
Dagen startade med körlektion, det gick återigen väldigt bra och jag gillar min körlärare, Kent, väldigt väldigt mycket. Han är posetiv och lär ut jätte bra, dessutom uppmuntrar han och tror på en. SKÖNT. Efter denna härliga morgon tur bar det av till skolan för psykologiprov, även detta kändes väldigt bra... så skönt att ha avverkat psykologin, nu finns den inte med på shemat längre. Efter provet bar det av till bussen, påvägen lyckades jag inhandla en balbiljett, sjukt att det är så kort tid kvar nu, längtalängtalängta. Väl på bussen fick jag beslutsångest, en vända på stan eller hem och vända? Jag valde att åka hem och vända. Sen bar det av till kungälv igen, teorin lockade inte alltför mycket, men det blev lite utav en posetiv överraskning. Visst det var sjukt tråkigt, men jag tror att det är väldigt nyttigt också, kan göra det lättare med teoriprovet. Efter detta kilade jag till kiropraktorn, där jag praktiskt taget höll på att bryta ihop.

-Vila i en och en halv månad
-Va? får jag inte träna någonting
-Måste du?
-Ja, jag kan inte sitta still längre
-Okej, det läker långsammare, men måste du så får du köra långdistans och inga start och stopp.
-Puh.
-Ses om två veckor.

Imorgon är det långdistans i skatås som gäller, och guuuud vad jag har längtat. Frågan är om jag överlever detta. Men vänta bara.. nu är jag pågång! =)

Jag har också hunnit med, både ett kort samtal med min älskade vänn pettson och min älskade vänn johanna idag. Dessutom såg jag terre på körskolan. Vad skulle jag gjort utan er? brudar ni betyder så mycket! 

Har min otur vänt? man kanske inte ska säga så, men det känns faktiskt så..

Det nalkas matte C och skövde i helgen... eller?

Ja, jag längtar en hel del.


21/5

Dessa måndagar...

Oj, vad trött jag var imorse, trodde inte att det var sant, trots att jag verkligen sovit massa i helgen (kanske för mycket?) så var jag trött. Men så fort jag kom upp ur sängen piggnade jag till. Trots att tanken på skola inte var alltför lockande.

Första lektionen var idrott, vilket innebar vinervals (och jag vågade mig upp på gymnastikgolvet, trots min rygg, jag tog risken). Det började väldigt gnagligt med många steg på varandras fötter, men slutade riktigt läckert, tror jag=)
Kan nog bli riktigt bra på balen joel, haha, med en stor klänning och klackskor att hålla koll på kan det ju bara sluta på ett sätt... mer om detta senare! (efter den 2 juni)

Sen var det filosofi och marknadsföring, ingenting man lägger större vikt vid så här i slutet. Kurserna är i stortsätt avslutade. Sen kom vi till dagens innebandyträning, trodde vi, tills langan sa att det var teori och en redovisning att greja tills på onsdag som gällde... och alla jublade (inte). Men som vanligt var detta ingen uppgift att gråta för utan vi gjorde färdigt den på mer eller mindre en halvtimme. Bra jobbat Linda och Martin =)

Fick ett meddelande av min bästakillvän filip, som nu befinner sig i Spanien. (jag är inte alls avundsjuk) Skönt för honom att han har det bra. saknar!

Efter skolan gick jag till solariet för att steka lite inför balen, sen bar det av hemmåt... Väl hemma blev det en snabb "middag" innan vi brumade iväg till skatås och ja, jag var tvungen att ställa mig längst bort på parkeringen. haha.
Brudar, fan va bra ni jobbar! Surte IS(L)

Tommi till mig: Är du sugen nu eller?
Jag: Ja, fast jag inser ganska fort att jag aldrig kommer klara en enda av dessa intervallerna!

Jag tror jag börjar ensam i ett långt spår första gången, där jag kan springa i min egen takt. Inga intervaller här inte! Det kommer jag aldrig palla. är allt för otränad, tyvärr. Men vänta bara, jag kommer tillbaka, bättre än någonsin=) (man måste få drömma)

Nu sitter jag här och har under dagen kommit fram till en hel del, tror jag, eller kanske inte? Jag hoppas att mina funderingar fortsätter åt det här hållet. På något sätt känns det ändå som om att jag är påväg åt rätt håll..
Go Linda, Go.

Hej tisdag!
Körlektion
Psykologiprov
Körteori
Kiropraktorn
Hejdå tisdag.

Någonting säger mig att det är på gång...


20/5

Ännu en helg är avverkad, och jag är väldigt nöjd. Känner mig för en gångs skull utvilad och det känns som om att jag har hunnit med många vettiga saker. SKÖNT!

Långhelgen började i torsdags, tog en fika med brudarna, ni är underbara, utan er skulle jag inte vara någonting. Så skönt att vi fick prata av oss massa, och pettson, visst var det prons carl filip vi såg? ;) (L)
Sen fortsatte hela helgen med mys, massa matte och film. Känns verkligen som om att jag gjort det jag behövt denna helgen och det känns sjukt bra att för en gångs skull känna sig laddad för en vecka i skolan.
Dessutom behövde jag verkligen ta det lugnt en helg och låta min hälsa och min kropp bestämma. Halsen börjar kännas bättre, men är fortfarande förkyld.

Tror att det kan vara så att jag har min sista kiropraktorbehandling på onsdag, tänk om det kunde vara så väl. Gud vad jag ska träna sen!! Längtar så himla mycket.

Denna veckan är det full rulle, återigen. Övningskörning tisdag morgon, till skolan och göra prov, till kungälv och ha körteori, till kiropratorn. Onsdag är det återigen körlektion och skola, dessutom eventuellt jobb på kungälvsträ, förhoppningsvis träning också =) Torsdag ska jag vara hos frissören hela dagen, färga håret och planera hur balfrisyren ska se ut. Helgen blir återigen lugn hoppas jag, vila upp inför studenten!

Solen skiner, varför sitter jag här? ut och plugga lite i solen lockar. Dessutom ett samtal till Pettson, sjukt längesen nu känns det som, illa!

Jag tänker och tänker, när jag är där, mitt upp i det känns det bra. Men sen då? är det verkligen detta jag vill?
"Tänk inte så mycket linda, gör det som känns rätt" hmmm, men vad är rätt då? knepigtknepigt.

Nu är det glass och plugg i solen, det ända rätta =)



Sol, vind och vatten (L)


Föralltid

På något sätt kommer det alltid att vara så. Gamla minnen flyter upp till ytan och man inser vad man egentligen gått miste om eller jag kanske ska säga lämnat. För vi båda har tagit klivet ut ur det livet och in i någonting nytt. Men frågan är om våra vägar förr eller senare inte kommer korsas igen och då vi möts på nytt... 

Dessa nattliga samtal, så typiskt! 


16/5

Vad händer med mitt liv? måste allt rasa nu? snälla, hjälp!

Har arbetat hela dagen, var dock en otroligt härlig dag. Den senaste tiden har jag verkligen varit lycklig över att få gå in och ställa mig på ett lager konstigt nog, haha =) Idag var det jag och emanuelsson som kämpade på. Haha, vart vi än kom så krashade maskinerna, men nej, det var inte vårat fel!
 
Efter halva dagen känner jag att det vibrerar i fickan, hinner inte få upp telefonen i tid och ser att "dolt nummer" har ringt. Hur störande är inte det liksom? Man blir glad för att någon har ringt och sen är det omöjligt att se vem det är. I detta fallet hade jag dock helst sluppit få reda på vem det var för en minut senare får jag ett sms "du har ett nytt röstmeddelande". Och det slår mig att det var idag jag skulle få reda på vad proverna visade som jag tog i måndags. Jag håller tummarna och ringer upp..."Linda, proverna var positiva, du har haft halsfluss i en månad och jag har skickat ett elektroniskt recept till apoteket i kungälv, du får gå och hämta ut antibiotika där, den ska du ta två gånger om dagen i  tio dagar". ÅHH.. när ska denna oturen vända?

Kommer hem, har längtat efter att få träffa laget hela dagen, och vad händer? Jo, George har lovat bort platserna i bilen till massa andra spelare, så då fick jag snällt stanna hemma istället och hade tyvärr ingen ursäkt för att inte plugga... ahh.

Och jag vill börja träna igen nu, genast och med en gång!

Jag vet jag borde inte klaga mamma, det är ingen som har dött. Men det känns som om att allt går emot mig faktiskt och jag orkar snart inte mer! =(  TYPISKT.

Våra grabbar i skolan tog iallafall sm-guld idag. Det gör mig glad och stolt faktiskt. Det är mina killar det =) Grattis!
NI är himlans bra ni. Och i natt åker Filipen bort i tio dagar, hur ska jag klara mig i tio hela dagar uatn dig? och hur ska det gå med matten? o shit. Men jag ska försöka allt vad jag kan!

Nej jag borde ta en promenad, fundera över mitt liv lite och kanske komma på att livet inte är så hemskt som jag tycker att det är just nu. Vi är trots allt lediga imorgon, vilket dock inte innebär ledighet för mig eftersom att jag ska plugga hela dagen.

Okej inte hela dagen, ska ta en fika me flickorna med! (en bögig fika johan, haha) Tur att jag har någonting som lyser upp mitt liv just nu, det är ni himlans bra på (L)



När ska vinden vända och blåsa min väg igen?


15/5

Hoppas att denna dagen inte går i repris!

Jag vet, jag borde inte vara negativ, större delen av dagen har ändå gått som på en dans. Men jag trodde verkligen att jag lyckats skrapa ihop poäng till ett G i matte C, men se vad man kan missta sig. Hade slutprov i marknadsföring och en kort psykologilektion innan jag vågade mig till matteläraren. Där blev det inga posetiva besked och jag ringde min älskade mamma och bröt ihop. Har jag kämpat i onödan? ja, det känns så. Men det går trotts allt att rätta till det. 1 juni är det prövning och räkna med att jag kommer sitta där, då ska jag fanimej klara det... oj vad jag ska plugga inför det! ursursurs, jag får ångest, och jag blir så ledsen när jag tänker på det, varför kunde jag inte bara fått klara det? =(
Efter detta besked gick jag och tjejorna (Amelie och Wilma) och solade, det gjorde dagen lite ljusare, men bara för stunden. Sen väntade en kortis med svenska och då deppade jag ihop igen. Ge oss ett stort arbete NU? när det är knappt två veckor kvar till betygen ska vara satta, kom igen svensklärarn. Men men, det är bara att få det gjort. Snart är det trotts allt slut på skiten.

Efter skolan begav jag mig mot kungälv, första kärlektionen väntade. Påvägen hann jag ringa Johanna och Pettson och beklaga mig och gnälla lite. Tack för att ni finns! (L)
Körlektionen gick oväntat bra, lyckades få kärringstopp efter tio meter, men sen flöt det på väldigt bra =) förutom att jag råkade svänga vänster när läraren sa att jag skulle svänga höger, men se hur det kan gå. haha. Det var ju ingen större skada skedd iallafall och läraren var nöjd med mig när vi slutligen kom tillbaka till vår startplats. "lite mer övning på saker som parkering, starta i backe och backa runt hörn, annars är jag väldigt nöjd". TACK det förgyllde min dag lite iallafall.
Sen begav jag mig till mitt andra hem, KIROPRAKTORN... där knakades det så det stod härliga till i min stackars rygg, men det känns så skönt, just för stunden iallafall och han sa att det såg bra ut, så trotts allt så kanske inte min värld har gått under... Jag ska se till att lösa matten, det har jag givit mig fan på.

Efter denna långa dag fick jag äntligen träffa min mamma, fick en stor kram vilket jag verkligen behövde! Vi strosade runt en stund i kungälv, hittade en tiara till balen. Det var skönt, nu är det fixat också. Sen gick vi och köpte lite onyttigheter innan jag fick styra bilen hemmåt!

Sen jag kom hem har jag bara pluggat massa. psykologi,psykologi,psykologi.

Efter regn kommer solsken, hoppas jag!

14/5

Vill börja med att förtydliga mitt tidigare inlägg... Denna gången var det jag (och joel min balpartner) som lekte städtant och var duktig, trots en del alkohol, var jag lugn och sansad... Inga missförstånd här. Mitt samvete mot mig själv och mot min mamma skulle inte klara av att upprepa samma misstag en gång till. 
Jag har lärt mig av mina misstag!


Mamma(L)

Vaknade imorse och gjorde ett tappert försök att andas genom näsan, men förstog ganska fort att det var en omöjlighet. Trots det pallrade jag mig upp ur sängen för att bege mig till skolan. Fick stränga order om att ringa vårdcentralen av mamma så jag gjorde det. Kom till centralen, sen slapp jag åka grön express och fick istället sjuts av min älskade vänn Filip resten av vägen, mycket skönt. Hann till skolan få tillbaka mitt idrottsarbete som visade mvg vilket betyder mvg i slutbetyg =) sen hann jag hämta min bok i marknadsföring innan vårdecentralen ringde och ville att jag skulle komma dit. Så då blev det till att åka dit, ta lite prover och åka hem.



Er tycker jag om bra mycket! Ni är guld värda tjejor (L)


Nu ska jag plugga för mitt slutprov i marknadsföring imorgon och skriva ett personligt brev för att kunna söka utbildningar... Att jag alltid är ute i sista stund! Dåligt Linda.



Surte is (L)

Ikväll är det möte med laget. Ska bli SKÖNT att träffa både nya och gamla! Hoppas att jag orkar pallra mig ner... Men denna hemska förkyldning ska inte få stoppa mig efter detta alldeles för långa uppehåll!


Är det en längtan efter att ha någon nära eller en längtan efter dig?

13/5

Återigen söndag... att helgerna går så fort. Trodde att dem skulle vara jättelånga utan innebandyn, men tyvärr inte. 

Gårdagen var mysig.. Först fikade jag med mormor i stan, sen skrek vi på mamma när hon sprang förbi avenyn. Jag är så stolt att hon lyckades komma hela vägen runt på gbg-varvet. Nästa år har jag lovat att springa också =) 

Sen åkte jag ut på landet med Terre och Pettson och chillade lite, kollade melodifestivalen och sjöng... sen gick det utför ;) Men Pettson det händer även den bästa och jag hade rätt mysigt där på toaletten, haha. Jag tog en sväng ner i diket på väg till bilen, tänkte liva upp stämningen lite, hur kul är det att gå normalt på vägen liksom? haha. Oh shit vad ont jag har i rumpan idag... men har bara mig själv att skylla.

 

"Det är obligatoriskt att ha sex med sin balpartner"  Dream on baby!

Idag har jag återigen lyckats bränna lite pengar tillsammans me mamma. Klänning till studentfesten, väska till balen och sen massa grejer som jag egentligen inte behövde. Men jag är nöjd. Köpte ett hårband och blev nästan helt tokig när jag kom på att det dröjer innan jag får använda det. Men imorgon börjar försäsongen. Oh alla surtetöser (L) Jag har längtat!

Imorgon är det återigen skola... Men man ser nästan fram emot dagarna nu, för vi går mest runt och myser, umgås med varandra och bara njuter av livet som studenter =) Värre blir det på tisdag när vi har slutprov i marknadsföring.
Tänkte våga mig till min mattelärare imorgon också för att se om jag lyckades skrapa ihop tillräkligt med poäng på nationella, känner ångesten växa inombords... Hoppas den bara är där i onödan!


Imse vimsiga Linda.


  

11/5

Att åtta jobbtimmar kunde gå så fort, det var någonting nytt! Tiden går alldeles för fort när man har roligt. Visste heller inte att man kunde ha så kul när man lade på servetter på ett band, men se, man lär sig någonting nytt varje dag =) Detta gjorde min helg tror jag... Skulle kunna skriva en hel bok om denna dagen, men jag håller mig till dessa få rader för att inte låta allt för hm, vad ska man kalla det, desperat? njae.. (terre och pettson, ni fattar)

Pettson, min underbara vänn. Gör dina val och tro på dem. Vad du än gör så stöttar jag dig (L)

Äntligen äntligen fredag, känns väldans skönt faktiskt. Efter en otroligt hård vecka i skolan.. haha. puh, vad jobbigt det har vart. Njae, hade ju trotts allt det där nationella matte c provet som jag fruktat för sedan jag började läsa kursen! Känns otroligt skönt att ha det gjort, och om jag lyckades skramla ihop poäng till ett g ska jag elda upp min mattebok =) klarar jag det inte är jag nog tyvärr tvungen att öppna den ett par gånger till.

Och denna kväll ska jag ägna åt mina tjejor, mysmys. Och den där kännslan att vara allihopa igen är obeskrivlig, som vi har längtat.

Imorgon ska jag in till staden med resten av göteborgs befolkning förmodligen. Men jag ska heja min mamma hela vägen in i mål på göteborgsvarvet har jag lovat. Efter alla dessa gånger hon har suttit på läktarn och skrikit och hejat känner jag att jag är skylldig henne en gentjänst och nu är det äntligen dags. 
Kvällen ska spenderas med nära och kära, lite melodifestivalen, grill? och party. Får se hur detta slutar =)

Vad ska man göra när man börjar tvivla på sig själv? varför tänker jag dem där tankarna? varför gör jag som jag gör och inte på något annat sätt? Detta är nog inte rätt, men hur ska jag veta? och när jag inte vet, hur ska jag då kunna fatta beslut? O shit.  

Ängslig, rädd och kanske lite barnslig.


10/5

Min rygg...Den gör ont den. Var hos kiropraktorn idag och han gjorde någonting som förmodligen var jättebra för mig, kanske satte han ryggen på plats? jag vet inte, men ont gör det, jag lovar! Meningen var väl att det skulle gå över? =O kanske det gör till imorgon. Hoppashoppas.

Efter mitt kiropraktorbesök bar det av till jobbet.. ganska slappt idag. Men tanke på min kassa rygg fick jag inga allt för tunga arbetsuppgifter, så jag klagade inte!

Jennifer, äntligen hemma! Vilken kännsla att ha dig tillbaka. Hade en underbar kväll igår! Mys, massa prat, musik och grillning. Åh, vad jag har saknat dig.. OCH PETTSON, du skulle bara våga lämna mig! ;) men du vet vad vi kom fram till idag.... om lite drygt ett och ett halvt år, då är det VÅRAN tur.. Och i vinter blire Thailand med Johanna hoppas jag =) förmodligen får jag inte ens gjort hälften av det här, men man måste få ha drömmar och mål i livet.

Jag vet inte vad jag ska ägna kvällen åt, var tal om utgång igår, men det orkar jag nog inte med den här ryggen! Så det blir väl till att vila och ta det lugnt antar jag... en mysig hemma kväll. Sova lite kanske? Jag har faktiskt några timmar att ta igen!

Synd att det inte blir någon shlagerkväll med laget (L)  
Hade jag haft ett eget hus eller en lägenhet hade jag ordnat, men nu är det ju helt hopplöst. Får se till att ha flyttat hemifrån tills nästa år =) haha. 

Ju mer jag tänker, ju mer korkad känner jag mig. Vad håller jag på med?

Under förväntan.


8/4

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det. Men snart börjar jag tvivla. Detta börjar bli jobbigt. Gå och hoppas och sedan få besked om att det inte blir av varenda dag, njae... det är tungt.

Idag har jag sovit bort min dag, har hunnit plugga lite matte med, tur är väl det, tänkte ta tag i mig själv och göra lite till innan jag somnar igen =) fick ett telefonsamtal förut med "du skulle vart här idag 16.10" nyvaken som jag var fattade jag ingenting, men kom ganska snabbt på att det var kiropraktorn och det kändes ju inte alltför bra, men men... ibland glömmer man saker.

Älska eller hata. Det sägs som om att det är som ett mynt, det finns två sidor. Man måste älska en person för att kunna hata den. och antingen älskar man eller så hatar man... och nej, jag kommer nog aldrig sluta bry mig om dig därför skulle jag vilja vända älska-sidan uppåt och låta den vara så ett tag nu! Du betyder trotts allt mycket för mig... trots att det är över nu, kommer jag ihåg alla dagar med dig.

Jag vill springaspringaspringa, pallar inte att sitta still längre. Var uppe i fontin och gick förut, fick sånn lust att bara ta en jogging tur, men jag höll mig till min promenad...

Imorgon, är det äntligen dags, jennifer kommer äntligen hem. Och pettson säg inte att du nu ska lämna oss, det fixar jag aldrig. Var snäll och stanna hemma med Kalle nu =) För utan dig vet jag inte riktigt hur min värld skulle se ut... (L)

saknar, längtar, saknar, längtar, saknar, längtar, saknar, längtar..... Palla! 


7/5

Nedräkningen har börjat, en månad kvar till 7/6. Ja då springer vi ut med ett leende på läpparna och skriker och hojtar.. Vilken kännsla, att aldrig mer behöva sätta sin fot på HULEBÄCKSGYMNASIET. Men jag måste säga att när jag tänker på det känner jag både ett lyckorus och lite sorgsamhet. Spei3c/spsp3b vi har klarat tre år tillsammans och gått igenom mycket både motgångar och medgångar.. och nu ska vi lämna varandra? Föralltid?  neee de hoppas jag verkligen inte! Tycker om er trots allt (L)

För lite sömn på mig? måste vara så..

Skola, stan me mor, övningskörning, hem, chilla.

I stan hittade jag äntligen mina vita skor till studentklänningen, de känns skönt faktiskt att ha den biten avklarad. Nu är det bara det sista till balen kvar, skor, sista grejerna på klänningen, väska, hårspännen/tiara till håret, sen är saken biff.. men det ska vi väl klara av tror jag =)

Onsdag, betyder att våran saknade jennifer kommer hem. Och brudar hedan efter håller vi i varandra, ingen får åka iväg så långt bort och vara borta så länge någon mer gång. Ni vet vad vi säger om saken, de blir ingenting med det! Onsdag ska bli härligt iaf, grillning och utgång. Skönt att träffa alla flickor, blir allt för sällan när inte innebandyn knyter oss samman kvällar och helger, sen har det vart mycket med skola osv, men snart kan ingenting stoppa oss... tjejor ni är bra (L)



Duon, du betyder så mycket gumman <3


Terre,
tack för inlägget, fortsätt så. Och tack för promenaden i torsdags, den behövdes verkligen. Du är så himlans bra min tösabit. <3


Snart vet jag inte ut och in på mig själv.. så mycket tankar, i min lilla hjärna, låt dem försvinna innan hela min hjärna går i tusen bitar, tack!


6/5

Jaa, vad ska man säga om denna dagen? Jag känner mig minst sagt omtumlad. Steg upp halv sju imorse, en timme senare var vi på väg mot jönköping, pappa skulle till halmstad och spela golf (henke, nästa gång kommer jag och hälsar på), därför skulle han släppa av oss i jönköping för att vi skulle sätta oss på ett tåg... Hög musik och lite plugg gjorde att resan gick alldeles för fort. Och plötsligt var vi där igen, det där med att säga hejdå, till någon man älskar högt och alltid vill ha vid sin sida, det är aldrig roligt! Men tillslut lyckades vi slita oss, efter många kramar =)

Våran kompliserade tågresa startade... Sofie vill aldrig mer åka tåg "detta är för jobbigt". Haha, är det så att vi är lite bortskämda med våra flygresor? Vi fick först åka till falköping och fram hit gick det okej, det var när vi kom på nästa tåg jag blev lite lätt irriterad. Först var det folk som satt på VÅRA platser, sen hade vi av någon konstig anledning hamnat i en familjevagn, så när man äntligen slått sig ner blev det ingen lugn och ro ändå. men men... Nu ska jag sluta vara så gnällig..

När vi kom hem var det snabbt in i duschen och sen på 65årskalas. Tänk att min mormor fyllde 65 idag, tiden går fort! Det var mysigt fram tills halva pensionärsklubben kom och erövrade stället. Tjatade hål i huvdet på mig och var så fashinerade (vet inte hur det stavas) av att jag blivit så stor att jag skulle ta studenten. Så då åkte vi hem och kollade hockeyn istället... 

Nu sitter jag här, helt mörbultad och mycket trött, snart styr jag stegen mot sängen..

Besvikelse eller lättnad? jag vet inte... 

5/5

Ta mig till havet och gör mig till kung...
Gitarrens stämma och pappas underbara sångröst ljuder i lägenheten och jag bara njuter! Hur skulle min värld sett ut utan denna underbara far? Jag vet han har inte bott hos mig, men han har alltid funnits där och kommer alltid att göra och det känns väldans tryggt!

Idag har vi haft en heldag med massa shopping i stockholm stad.. skön dag! dock hopplöst att gå i affärer med den inredningsarkitekt till pappa man har, nog för att han kan betala, men han har juinga synpunkter vad det gäller vad man ska ha för kläder.. men jag klagar inte =) han är bra ändå! Jag fick köpt ett par nya jeans, som jag veeerkligen behövde, faktiskt! Flängde runt efter skor till studentklänning och balklänning och sådär, men det slutade med att tillochmed jag blev för trött, och tänk då på min stackars far som snällt bara följde efter.
Till lunch åt vi thai mat och jag blev nstan helt nostalgisk och satt och pratade enbart om våran thailandsresa, ja ett tag trodde jag nästan att jag var tillbaka, men icke... efter våran lunch fortsatte shoppingrundan!

Nu har vi precis vart ute och käkat middag och är heeelt utslagna, denna shopping dag har tagit hårt på oss. Imorgon bär det av till götet igen 07.30 styr vi bilen mot halmstad, får se hur jag och syster sofie gör, antingen hoppar vi av påvägen eller så åker vi ner och hejar på pappa när han spelar golf för att sedan bli hemkörda till Surte =) får se får se...

Ju mer jag tänker på studentiden ju lyckligare och tröttare blir jag, hur ska jag orka med allt? men det är väl bara att köra i en vecka, sen får jag väl ta igen mig en vecka innan jobbet börjar. Tanken slår mig, hur ska jag klara mig utan alla dessa underbara människor som jag nu träffar nästan dagligen? hmm.. jag vill stanna där, med er, för alltid! Men det kan man ju inte, nu ska vi ut och upptäcka livet och dem jag verkligen tycker om måste jag få träffa ändå, hur ska detta annars gå?

upp och ner, ner och upp!  

4/5 fortfarande

Kunde inte hålla mig från att skriva ännu ett inlägg på plats i stockholm.

Skönt att träffa far igen... mungiporna liksom hamnar uppe vid öronen och ja, de känns såå bra! Känns dock inte lika bra med syskonen, som jag förfarar att jag inte kommer få träffa igen. Eller inte som det känns nu iallafall... saknar dem så himlans jättemycket, mina små bebisar (som har gått och blivit stora). Den här historien är sorgslig. Ska dem inte få träffa sin pappa som dessutom är världens finaste och bästa pappa? märklig kvinna har dem till mor iallafall.

Känns konstigt för en liten bergsklättrare som jag att höra människor springa förbi på utsidan, kolla man ut så ser man uteställena på rad och det känns faktiskt väldigt bekvämt. Stockholm, götgatan, me like.

Vi anlände, slängde inte väskorna i lägenheten och kilade ner för backen för att käka lite mat på Hilton med utsikten över slussen. Och ja, jag måste nog vara världens tråkigaste människa som väljer att äta hamburgare på ett sånt här ställe, men liksom, det andra visste jag ju knappt var det var.. näe det vågar man ju inte!

Imorgon blir det en vända på stan, jag längtar!

Pettson, jag förstår vad du menar. Vad händer liksom? Men du vet vad vi har sagt... =) du och jag, ehm, som helt plötsligt har blivit en duo eftersom att johanna har lämnat oss. haha. Men ja, dålig stil. Det får bli ändring! 
Tur att vi har varandra (L)

Och jag måste nog erkänna att jag längtar efter dig..  kanske =)

 

4/5

Ja.. 4/5 denna fredag skulle vårat filosofiarbete vara inne, och ja, jag har precis blivit klar. Jag är inte så stolt med tanke på att jag idag fick stanna hemma pågrund av att uppgiften inte hunnit blir klar. Men nu är det ju iaf klar och det känns fantastiskt skönt! Nu blir det till att börja på matten, nationellt prov på onsdag.

Så idag tänkte jag mig sovmorgon, men tillslut gav jag upp.. först ringde Wilma och väckte mig, sedan min käre far och sedan min lilla puff (Johanna).. så jag klev upp ur sängen. Kan se det från den poetiva sidan då jag faktiskt fått en hel del gjort idag!

Senare idag, närmare bestämt 19.05 avgår mitt plan mot Stockholm. Träffa pappsen, plugga matte och shoppa lite, det blir en bra helg. Känns som att den kommer väldigt lägligt då jag verkligen behöver komma iväg en sväng och samla mig.

Igår var jag på besök hos kiropraktorn, och jag kan inte säga någonting annat än wow. Jag klev in i rummet 16.10 med ett längre och ett kortare ben, tio minuter senare kliver jag ur rummet med två lika långa ben, fantastiskt. Känns som om att detta kommer gå som på rälls. Bara fyra behandlingar kvar, sen ska jag ut å springa på gatorna. haha. Saknar ju innebandyn och brudarna i laget helt otroligt mycket nu! Men snart (om två veckor unjefär drar försäsongen igång. Och även om jag kanske inte är kapabel till att springa intervaller eller ha backträning då kommer jag vara på plats för att se resten kämpa, svettas och bli vältränade! Skönt att vi har fått flera bra nyförvärv också, verkar som riktigt goa tjejer med!   Förlorar dock en mycket viktig spelare, kommer bli sjukt tomt =(

Lillabjörn (jennifer) kommer hem på onsdag. Hon är efterlängtad. Då är det dags att hälsa henne välkommen hem med grillning och utgång. Det ska bli trevligt!


Jag börjar tro att det aldrig var meningen!



3/4

               


Pettson, några av bilderna från valborg =)

Åter till denna dag, ska snart pallra mig iväg till skolan, och klockan är så mycket som halv tolv. Börjar nämnligen halv två idag och har en lektion, tyvärr är det ett prov så då måste jag ta mig dit. Skönt med sovmorgon, det behövdes veskligen efter gårdagen, som slutade i kaos. Vad händer i mitt liv ibland liksom? det är helt fridfullt och jag är jättelycklig, men att så lite kan rubba allt jag känner, det är sjukt... Och vad som händer här efter, det återstår väl att se. Jag tror inte jag eller någon annan kommer finna en lösning på detta. Men Johanna tack för ett par mycket kloka ord inatt. (L)

"Jag har alltid haft normala förhållanden, fram till den dag jag träffade dig, då bröt helvettet loss" ehm, jaa, men den är rätt skön, eller? Efter att jag blivit arg kommer den här "ja, men det har ju vart underbara stunder också, men det har ju vart mycket problem" VART SKA DETTA SLUTA? det har ju inte ens börjat.... nog om detta! Jag blir enbart arg!

Ska till kiropraktorn efter skolan, börjar allt ljusna kanske? hoppashoppashoppas.

Nu ska jag bege mig mot bussen och mitt svenskaprov.

Kan jag aldrig bara få vara lycklig?

27/4

ojojoj, Linda har inte hunnit uppdatera sig och tyvärr blir det inget längre inlägg nu heller, då jag snart ska kila till bussen, men några rader har jag tid med, sen hoppas jag att jag hinner uppdatera ytterligare ikväll.. kanske tillochmed med lite bilder från valborgsfirandet.

Ja, valborg var helt okej (jag tycker dock förfesten var den mysigaste) Pettson, Sara, Terre, Lena, Johanna, Jenny (och lilla Adrian, SOM SOV PETTSON) haha. Vi grillade hemma hos mig, fast det slutade dock med att vi tog in köttet och stekte det på spisen eftersom att glöden slocknade, jag försökte lösa det men lyckades nästa elda upp lenas köttbit så vi beslutade oss för att göra klart det på insidan, vid den trygga spisen. 
Efter en härlig middag (med god efterrätt) drog vi ner till Harbeck där vi träffade nära och kära från tidigare liv, eller ja, massa gamla klasskompisar, sjukt mysigt, detta måste göras oftare! 
Efter det bar det av till chalmers och Kåren, det var kul, men det var stort och det var hmm, vad ska man säga.. ja det var trevligt helt enkelt, eller hur Piff? Haha. Vid två var jag nöjd och trött och åkte hemåt!

Mer senare hoppas jag...