Good Morning Sunshine!



Uppe med tuppen i vanlig ordning. Jag är tjejen som går upp en halvtimme tidigare för att kunna ta det lugnt, mysa lite och dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro på morgonen. En bra start på dagen ger mig en bra dag.  

Än så länge är det för mörkt för att kunna bedömma om solen har bestämt sig för att skina över oss idag eller inte. Men jag har redan bestämt mig för att det skall bli ytterligare en härlig dag, med eller utan solen. Vårinspiration är bara förnamnet på vad jag känner i mig just nu. Härlig känsla!

Slutkörd.



Helt slut i hela mig. Working 24/7 känns det som, men det flyter på och det är förbaskat kul faktiskt. Efter jobbet stack jag till Nödinge för att uträtta några ärenden innan jag landade på hemmaplan. Lite mat senare så var det full rulle igen. Mina ben sprätter när jag inte tränar och jag insåg att sova skulle bli en omöjlighet. Jag rådde bot på sprättandet i benen genom en löprunda runt Surte. En dusch och några steg mot en händelserik framtid senare är jag totalt genomkörd och allmänt lycklig. Godnatt mina vänner!

Vår!



Fåglarna kvittrar, termometern börjar visa plus och solen skiner.
Gatorna är torra och allt som har gömts under snön tittar fram.

När man känner att man ser allting svart på vitt även fast man inte har
ett papper framför sig med en svart text. Så ser jag det nu.
Jag känner att beslutet om att stanna i Göteborg inte hade kunnat vara mer rätt.
Charmigare stad får man leta efter!

Nu ska jag knyta på mig conversisarna och bege mig ut i Surteparadiset med min ipod.

LOVE!


Tacksamhet!



Tack!

Jag gnistrar av glädje och lycka.
Jag är så otroligt tacksam till alla er som gör vecka efter vecka till någon slags drömvärld.
 Egentligen lever jag ett helt vanligt och ganska tråkigt liv.
Men till skillnad från förr så njuter jag av varje sekund av livet,
gillar läget och gör saker som jag vill göra och jag gör inte saker
 som andra vill att jag ska göra.
Jag fokuserar på och lägger energi på dem jag vill lägga energi på
och inser vilka fantastiskt bra och fina vänner jag har. 
Ibland önskar jag att jag upptäckt denna delen av livet tidigare.
Men samtidigt är jag oerhört glad att jag vaknat.
Bara att trumma på.

Alla har motgångar,
men lär man sig tackla dem på rätt sätt behöver
inte hela världen gå under pågrund av ett snesteg.

Lever varje dag som om det vore den sista.
Nu är det bara jag som sätter gränserna! 
NJUTER av livet. 


Fyradagarsvecka!

Fyradagarsvecka känns finfint. Sedan att det är ledigt fyra dagar, det känns ännu finare. Kan inte komma mer lägligt. Massa tid för att umgås med fina vänner, finaste familjen och sådana som man tycker om. Gillagilla.

Mitt huvud jobbar inte med mig riktigt. Men jag är inte den som ger mig. Jag trotsar det lilla huvudet och har en fantastisk måndag i regnet. Vad annars? Trivs man så gör man! Jag är trött, men det är det värt.


Pissregn!



Nu ska det ut och plaskas snart! la la la. Det regnar och blåser, men jag är lycklig ändå. Bara för att jag har röda gummistövlar och slipper bli blöt om fötterna!

Veckoslutet.

I början av veckan skrev jag att såg fram emot ännu en bra vecka. Målet var en bra vecka. Jag fick en fantastisk vecka som har slått alla mina förväntningar. Gårdagen var pricken över I:et. Eller var den det? Veckan är inte slut än. Jobbet rullar på och jag känner mig mer och mer hemmastad. Hoppas att ingen kommer och rycker bort mattan under fötterna på mig nu.

Dagen har jag spenderat med min älskade vänn damsugaren. Sedan blev det en tripp till city, fick kramat på min älskade mongolida rabieskanin och sedan mötte jag upp Amelie för lite kaffe och skitsnack. Sedan snurrade jag runt på stan en sväng och kände mig totalt borttappad. Ganska underhållande. Nu slappnar jag av med lite musik och min gamla vänn bloggen. Inväntar kvällens händelse med förväntan i kroppen. Lovely!





Off to work!



Dags att springa till bussen som ska ta mig mot nya mål. Eller? Gårda är första stoppet, sedan blir det Sportlife Ullevi med Sara och sedan kör vi lite tacos och tjejmys på det. Lovely friday. Och för en gångs skull går vi emot en lugn helg och jag gillar det. Den kommer lägligt och bra. Off to work.

Friday, im in love!



Freeeeedagsmys! Gillart. Snart dags att kila ner mot bussen som ska ta mig till jobbet. Converse, blommigt, jeans, volanger och färg. Vår. Även om man blir lätt deprimerad när man kikar ut igenom persiennerna(stavning?).

En extra tanke...



Sötis!

Operation i Stockholmo.
Hoppas att allt går bra och att du snart är tillbaka där du hör hemma.
Jag räknar starkt med rullstolsdansen i helgen. Ha ha.

Thinking off you.


Vår!

Lönetorsdag firar jag med jobb, gym och b-lagsmatch. Sounds lovely?! Yes.

Igår var det fart och fläkt. Eftersom att jag saknar mitt gamla jobb så rackarns mycket hade jag inte alls någonting emot att vända i dörren när jag väl var hemma från Telia och åka iväg igen för att göra lite föreningsjobb. Eller? Väldigt oklart. Tur att Jonna dök upp och förgyllde tillvaron under kvällen.

And off i go again. Nu ska jag ut i våren, ta bussen till stan och köra ett ryck på jobbet.

Lönetorsdag!



Min torsdags look. Mörkblåa strumpisar och oversice skjorta. Converse, jeansjacka och pälsväst. Lite vår?


Sis.



You are the best!
Love of life.
<3


Gummistövlar!



Slänger upp en outfit innan jag måste rusa för jobb. Gummistövlarna från London får pryda mina fötter i detta ruskväder. Jag hatar regn! Men det är klart, jag gillar mina gummistövlar och dem tar jag bara på mig om det regnar eller är blött. Men hellre converse, torra gator och sol. Drömmer mig till sommar, hav, sol och värme! Ciao!

Mina nya lovers!



Här är mina nya skor som jag lovade att visa. Lite tort på asfalten och dem åker på med omedelbar verkan. Dem kommer sitta som smör på fötterna efter ett par omgångar. Skinnskor som formar sig efter fötterna. Jag känner redan hur sköna dem kommer att bli... efter ett par omgångar.

Innebandy.



Kvällen har jag spenderat med fina damer i Aleg. Jag trodde att jag skulle få heja lite på Frölunda live, men ändrade planer och jag taggade om för innebandy. Lika bra. Jag gillar innebandy också liksom. Förövrigt så är det en del som står på schemat denna veckan insåg jag idag. Diosjobb för föreningen och en b-lagsmatch (om man ska vara med och spela) utöver allt annat som ska göras. Det ordnar jag!

Längtar väldigt mycket till den 16 april. Roadtrip med fina vänner, en helg i Stockholm, SM finalerna och fest. Bra helg kan jag tycka. Innebandyn tar aldrig slut, men det gör ingenting.  

Se möjligheterna...



Hade en fantastiskt bra söndag. Gym och innebandy i fina flickors sällskap under dagen och på kvällen blev det lite mat och bio. Jag trivs, som vanligt, med mitt liv just nu. Men idag är det måndag och första dagen på en ny fantastisk vecka. True? Det får vi se på söndag. Med rätt inställning lär veckan bli grymt bra. Bara möjligeheter.

Planerna för dagen är jobb och på kvällsschemat står det träning, men det kan bli ändrade planer. Det lär jag märka. Ha en bra måndag mina fina. Idag lägger vi grunden för en bra vecka! Tänk på det och gör dagen bra. 

Söndagsbabbel!



Helgerna avlöser varandra och efter varje helg, dvs söndag kväll, känner jag en märklig tacksamhet för att jag får leva det livet som jag gör. Jag tror att det gamla uttrycket "det blir vad man gör det till" verkligen är mitt nya motto i livet. Jag och dem som finns runt omkring mig skapar dessa underbara dagar för att vi gör dem bra. Vi gör någonting med våra liv, vi lever det och vi lever det inte så lite heller! Dags att rulla vidare in i en ny vecka. Jag säger bara NJUT!

Inspiration i livet!



Det finns några damer som verkligen inspirerar mig i min vardag. Ni är bäst!

Gårdagen spenderades på jobbet. Och jag kände för första gången att dagen flöt på utan några större missar. Lite hjälp från min älskade Pettson och jag rodde i land alla mina kunders problems. Proffs? Nej! Efter jobbet tokshoppade jag på stan. En ny klänning, massa strumpbyxor, två tröjor och ett par underbara skor. Dem kommer helt klart att bli mina nya favoriter till vardags efter conversisarna. Visar dem senare. Efter lite shopping tog jag en sväng om systemet innan jag begav mig hemmåt med en snäll syster som väntade in mig. Hann hem och vända innan det bar av till Partille och myskväll med fina fina tjejer. Älskar när min bekantskapskrets utökas med människor som jag känner passar in bland oss. Tack för en fin kväll!

Kom hem, kände mig lycklig och somnade som en sten. Vaknade av att en liten flicka kom in på mitt rum och frågade vad jag hette. Det var min lilla kusin som var på besök. Jag insåg att det var dags att gå upp. Tog tag i mig själv, stapplade mig upp på mina veka ben och fick ordning på mig själv innan jag och Sara styrde till Älvängen för gym. Efter två timmar på gymmet kände vi oss nöjda och vi åkte hemåt. Nu försöker vi få klarhet i kvällens planer. Spontant är det bästa. Det är så jag lever. 

 

Fredagskänsla!



Its friday baby. Hur bra känns inte det då? Jag är ledig två dagar i rad och har endast fina vänner på planeringslistan. Lovely! Så man vill ha det. Lite träning, lite fika, lite innebandy och lite vin. För fint. Jag har lust att vrida upp volymen och fira in fredagen nu, men det får vänta tills i eftermiddag! 

Sitter och spanar in HM:s senaste kollektion "the garden collektion" och jag tror närmare bestämt att jag ska ta mig en svängom till en butik idag efter jobbet för att se om någon av pärlorna finns kvar. Hur mycket vill man ha vår när man ser alla vår kläder? Våren kom nu, tack! Sedan tänkte jag ta en svängom BIANCO idag också. Tänkte skrota ett par boots som har gått sönder för många gånger nu. Inte okej! Kanske kan hitta några andra stjärnor som vill pryda mina trötta fötter i höst.


Pepp!



Godmorgon alla mina fina!

Försöker peppa igång mig själv såhär på morgonkvisten. Lite kaffe och lite musik sedan är jag på banan förhoppningsvis. Work 08-16.30, sedan tänkte jag springa bort och krama på min syster som praktiserar på Lindex. Detta innan jag och min aldra bästa och finaste Sara ska biffa på gymmet. Fullt ös i vanlig ordning.  

Picture - Kid Rock Duet Version med Sheryl Crow, kan vara den bästa låten jag vet just nu.

Kaosigt.

 

Jag försöker att tillfredställa alla mina kära. Jag känner att jag inte räcker till! Det gör mig lite stressad för närvarande. Att jag har avverkat min första dag på jobbet idag drog inte ner stressen. Gjorde snarare min puls kaotiskt snabb. Stress är bara förnamnet på vad denna dagen erbjudit. Lite nervositet på det och jag är trött som ett ägg.

Det kan bara bli bättre... Jag håller huvudet högt och traskar vidare genom livet. Även dagar som dessa tar jag till vara på. Sug in varje del av livet, det finns alltid någonting att ta med sig framåt. Lev och lär som det så fint heter.


Dem kommer med solsken till mig!

Mina pärlisar!



Alla till Telia eller?  Kanske det kanske. Kan bara bli bra! En dags praktik kvar, sedan är det jag som ska hjälpa kunder utan hjälp. Känns lite skrämmande. Men problem eller utmaning? Det löser sig som allt annat. 

Solen skiner och trots några minusgrader känns det faktiskt som om att våren närmar sig. Total lycka! Efter våren kommer sommaren och den är mer än välkommen. Värme, bruna ben och jeansshorts. Ge mig! Detta kommer att bli en bra dag. Lite jobb, lite gym och sedan hem och kramas med familjen. Härligthärligt. Känns som om att jag lever i någon slags solskenshistoria. För fint!  


För fint.



Det känns som om att det kan bli en spännande vecka på många sätt. Snart är det dags att ta sig till Gårda och Telia för att jobba. Ikväll väntar innebandy och sedan ska jag kramas lite med mamma och George som kommer hem igen. En vecka har flugit iväg och det känns knappt som om att dem har varit borta. Förutom att kylen ekar när man öppnar den så har det inte märkts av att dem befunnit sig långt hemifrån. Ett bra tecken i min utveckling tror jag!


Solis!



Kaffelägeläge!

Strax dags att bege sig mot hisingen för att ta sig an Backadalen.
En liten b-lagsmatch denna soliga söndag känns faktiskt fint.

Igår tog vi en sväng om på Park lane. Lugnt och städat men väldigt roligt.
Avrundade i tid och jag steg nästan upp med solen imorse.
Det är vad jag kallar glädje, att gå upp på morgonen och se solen.
Har spenderat min dag på bästa sätt en söndag som denna.
Hemma med mysbyxorna och syrran. Love it!
Senare blir det till att heja fram div2tjejerna i derbyt mot Sportlife.
Go go go!

Som jag brukar säga:
Mitt liv är bara sjukt!


Partey!



Ja men jag skyller på att jag var nykter igår. Nu har jag korkat upp champanjen. Lika bra kände jag. Kollar melodifestivalen och gillar läget, som vanligt. Vad tycker vi om melodifestivalen? Min åsikt är att det är bättre än föregående år och det ska vi väl vara tacksamma åt. Jag håller en liten tumme för Timoteij.


Goooood Morgon!


Min syster är bästaste bäst!

Dags att möta en ny dag på Telia. Repetiotion från dem tre senaste veckorna så att det står härliga till. Lite kakor och lördagsgodis på det och en sväng till gymmet så är min dag passé. Kanske ett glas vin eller två i afton. Den som lever får se. Höll mig trots allt borta från allt vad alkohol är igår kväll på Hard Rock. Trots att det sög ordentligt i alkoholtarmen så körde jag nyktert och såg till att mina fina damer kom hem ordentlig. Förövirigt en sjukt bra kväll. Längesen jag hade så roligt och kommer ihåg det! La la la.

Onsdag...



Fullrulle hela tiden. En kaotisk vecka kan man tycka. Men sånt är livet och det är bara att tugga på. Det gäller att ta vara på varje minut av livet och att lära av allt som händer! Ibland kanske jag låter klok. Det är lätt att låta klok, desto svårare att agera klokt. Jag är precis som många andra klok i efterhand för det mesta. Men man lär väl sig någonting av det med kan jag tycka.

Stämningen och hetsen för fredagens bravader stiger ju närmare vi kommer den stora dagen... Men det är bara roligt! Sedan att jag har haft torsdag hela dagen idag är inte lika roligt. Jag har kommit på mig själv att tänka torsdag flera gånger under dagen. Sedan kommit på att det faktiskt bara är onsdag och då har jag suckat högljut och glott lite på min iphone. Bara för att. Men någonting som är bra med onsdagar är att det är innebandyträning.

VIP



Vill ni veta en sak? Jag vill ha värme, bara ben och jeansjacka. Ingen mer snö, kyla och dunjacka. Förvisso valde jag rätt år att köpa en varm och dyr jacka. Men jag kan lägga undan den nu och plocka fram den nästa vinter. Inta problems.

Lerum - Floda stor för underhållningen igår. Kvällen spenderades på läktaren med spelarfruarna.  Jag och mina pärlisar var två jokrar i gänget. Eftersom att vi inte jobbar fruar så får vi sno dem andras män ibland och låtsas lite. Mest för att vi vill vara lika coola som dem och för att det alltid är så himla härligt mysigt att sitta på läktaren. VIP platser skulle man kunna tro att man skulle få när man hänger med sådana fina damer med sådana stjärnor till män. Men nej, vi behandlades som alla andra. En biljett för 80 spänn och en hård träbänk. Att man dessutom hade en trumma i höger öra och en liten grabb som sprang skytteltrafik framför ögonen gjorde saken ännu mer lyxig. Men vad gör väl det när männen på plan bjuder upp till riktig dramatik? Nä, då har man inte tid och fundera på hur hård ytan under ens feta rumpa är och inte heller tid med trams från småbarn, och hör sen. Tack för en fin kväll flickor!

Snart är det fredag!

Vart försvinner dessa dagar? Denna dagen har förvisso varit en utdragen process, längesen en dag kändes som ett helt år. Men det gjorde den idag. Men annars så tycker jag att dagarna och nätterna springer iväg. Snart är det fredag igen och vi har ännu en bra helg framför oss. Med Surteflickor i täten går ingenting snett! Jag längtar och ser fram emot en grym helg!


Glädje!



Paaaaarty!

Dags att komma tillbaka till verkligeheten igen.
Storslagen vinst mot Köping i lördags,
ett säkrat div1 kontrakt och världens bästa tjejer.
Då klappar Surtehjärtat hårt, hårt. 
Vi firade våran insatts med en sväng på stan.
Och vilken sväng det blev. 
Jag bugar, bockar och tackar mina flickor för
en fantastiskt bra kväll, som alltid med er!

<3 

Nu är det dags att landa och dra till jobbet!
Seeeee you!


Matchläge.



Nervöst och laddat!

Surte - Köping 16.30 Aleg. Vinna eller försvinna.... Bara spännande!

Motgångar = Utveckling!

Mitt liv är lite hetsigt och snurrigt för närvarande. Min hjärna arbetar ständigt och försöker få kontakt med mitt hjärta. Men jag måste dessvärre säga att dem inte är så synkade. Vilket resulterar i olika saker. Mer om detta när beslut är tagna.

Sedan är det dags att sätta sig och praktisera idag. Ta emot kunder och åtgärda deras problem alltså. Frågan är om problemen försvinner eller om jag utökar dem. Haha. Just precis nu känns det som om att hela mitt liv går ut på att skapa problem. Men så är det inte. Det är en liten svacka, thats all. I övrigt mår jag som en prinsessa och älskar livet som vanligt. Motgångar innebär utveckling. De är så jag ser det!


Dagens outfit!



Slitna converse, det är kärlek! Jag har ett par nya som ligger och väntar på till våren. Men det gör ont att skiljas ifrån mina gamla. Vi har trots allt gått igenom en hel del tillsammans.


Mitt i veckan!



Efter en lång dag med arbete och ett tufft pass på gymmet kröp jag ner i sängen med en mage fylld av tacos igårkväll. Oj, jag lyckades skriva ner hela min dag i en mening. Typ. Antingen säger det en hel del om mina skrivartalanger eller så säger det mer om vad jag gör på dagarna. Jobbar, tränar äter och sover. Hur svårt kan det vara och få med det i en mening? Denna dagen ser inte mer olik ut. Så nu vet ni ju vad hur jag ska tillbringa min dag!

När hjärtat säger nej och hjärnan säger ja.

Idag är en annan dag!



Våga vägra snö. Jag kör converse!

Kvällssvammel!


En bild från en fantastisk sommar och ett par oförglömliga dagar i Falkenberg!

När man känner att livet har så mycket att ge och att man vill göra allt på samma gång. Det är då jag drabbas av inre stress. För att jag vill att allt ska hända nu, och inte sen. Men med lite eftertanke så är jag väldigt lycklig, mår fantastiskt bra och lever ett underbart liv. Fast, jag är inte den som är nöjd. Jag strävar mot nya mål, högre mål och jag vill uppleva allt. Livet är för kort för att se alla begränsningar. Allt går om man vill. Jag lever för stunden. Det som händer när jag blir gammal, det kan jag förvisso påverka men jag mår bättre av att inte fundera över det. Just nu styr mitt hjärta mina val det är då jag mår som bäst!

Luddigt, jag vet!

Brist på sömn!

Det känns i ögonen att sömnen vart bristande denna helg. Fredag satt vi på Galini med fina flickor längre än vad jag trodde. Upp tidigt på lördag, full rulle hela dagen innan det blev party och jag kom i säng vid fyrasnåret. Upp tidigt igår för frukost på stan med Amelie och sedan en härlig shoppingrunda med min Malin. Ack så värt men det är lite tungt idag. Med vänner som mina kan man bara skratta sig igenom livet! Love you girls.

Kom i säng senare än vad det var tänkt igår med, men det tar vi en annan gång! Vad som än händer går livet vidare. Så känner jag! Och nu är det måndag och fem härliga arbetsdagar finns att se fram emot. Postivit tänkande.




Today!