Liten värld

Sesådär... En dag med shopping i Borås resulterade i att jag var 2 linnen, två jeansjackor, 7 hårband, två hårspännen med svarta rosor och en väska rikare. JAG BEHÖVDE VERKLIGEN DET. Hör hur jag försöker intala mig själv. Hm. Hur gör man när man sparar pengar? Jag behöver lära mig.

Ikväll är det inflyttningsfest som gäller sedan är det utgång i Borås. Och den som lever får se hur detta går... =)

Ibland kan man säga att världen är liten. När man träffar gamla exkillars hockeykompisar och dem är tillsammans med ens gamla klasskompisars bästa kompisar. Yes. Så kan det vara. Världen vi lever i... alla tror att den är så stor men jag har insett hur liten den vekligen är.

Kom hem!



Borås

Jag anlände till Borås och min älskade vänn Amelie sent igår kväll. Har tyvärr glömt min dumma kamerasladd i Göteborg så alla bilder kommer upp på söndag... Blä.

Nu ska vi ut och göra borås stad. Lite shopping står på schemat innan vi går hem hit igen och fixar och trixar för kvällens bravader. Inflyttningsfest står på schemat.

Mer senare

Fredag imorgon



Så har man överlevt ännu en veckas slit. Jobbet går förvånansvärt fort nuförtiden. Vad kan det handla om? Faktum är att det mesta känns ganska enkelt. Även om det är supermycket att göra i skolan och jag jobbar alldeles för mycket för mitt eget bästa mår jag bättre än någonsin just nu. Låt det bara förbli såhär.

Efter jobbet åkte jag till gymmet med mamma. Väl på gymmet hittade vi syster yster och tog oss igenom ett styrketräningspass. Alltid samma underbara känsla efteråt. Jag tror jag är beroende. Yesyes. Stannade till för att handla påvägen hem, jag vägrade strängt att gå in i mataffären i äckliga gymkläder och satt kvar i bilen med plugg och telefon.

My west coast Angel!

Trista vår



Jag börjar inse varför folk väljer att inte plugga vidare direkt efter gymnasiet. Men varför skjuta skiten framför sig? Förr eller senare är studierna ett faktum om man vill bli något i dagens samhälle och jag tog tag i skiten direkt. Och jag har kommit underfund med att min vår inte ser speciellt roande ut. En himla massa plugg och ingenting att se fram emot. (Fast kanske en liten resa till Alperna och eventuellt lite båtluffande i sommar också, men det är ju ingenting som jag kan se fram emot eftersom att det inte är bestämt. Ser ju iof ut att bli en resa till svenska fjällen med laget med, men inte heller bokat än). Men efter denna hemska vår ser det ut att bli desto roligare. Jag står klar att möta världen eller nått. Jag har en utbildning att luta mig emot och jag har tusentals drömmar att förverkliga. Kanske kan jag leva på det under mina tunga perioder i vår? Jag ska iallafall hålla ångan uppe och köra så det ryker även om det kommer att bli tufft. Tanken på att efter vår kommer sommar kanske också kan hjälpa mig påvägen. Det löser sig med all sannolikhet, även om det ser hopplöst ut just nu!

Pluggisch

Morgonpigg?

Bara för att jag älskar att gå upp på morgonen och har sovit som en prinsessa inatt. Not.

Vad hände med all morgonenregi?

Sönderstressad är vad jag är och det resulterar i alldeles för dåliga sömnvanor. Vaknar och har panik, inser att jag inte har nått att ha panik för och somnar om. (fast egentligen så har jag ju massor att ha lite panik över, men inget som jag borde göra någonting åt mitt i natten) Well.

Jäsp

Plugghäst



Såhär har jag spenderat större delen av min dag. Inte helt okej. Gjorde ett avbrott för att åka in till stan och köka lunch och fixa present till syster yster med min andra syster yster. Och efter att ha yrat runt på stan ett himlans tag tror jag att det kan bli riktigt bra. Jag är helt klart nöjd hoppas bara att lilltjejen blir lika nöjd. Sedan var det tillbaka framför datorn igen med hörlurarna i högsta hugg för att plåga sig igenom ytterligare en föreläsning. Bara för att jag älskar att plugga och är en riktig plugghäst, eller inte.

Skoltrött

Todays outfit



Stövlar - Bianco, Strumpbyxor - Ullared, Klänning - Ginatricot, Skinnjacka - H&M, Pälsväst - Bikbok

Ta mig tillbaka



Mitt i allt pluggande kommer jag på mig själv att sitta och dagdrömma.
Jag vill tillbaka och det illa kvickt. Värme, sol, bad och pappa. Me like alot <3


Monday again

Meningen är väl att man ska vara utvilad på måndagar när man har haft hela helgen på sig att sova, men icke. Lördagens underbara vinst skulle firas och utgång stod på shemat. Intog Mölndal med flickorna och sedan bar det av ner på stan. Brist på folk i B-lagsmatchen och jag stod på banan med en blå tå och fyra timmars sömn i bagaget på söndag morgon. En period sedan linkade jag av planen och gav upp. Så var det med den saken. Mamma och syster var bestämda på att åka till gymmet efter matchen, riktigt så hurtig var inte jag. Men jag var ju tvungen att följa med ändå så jag fick vara moraliskt stöd. När jag kom hem somnade jag på stört och vaknade framåt kvällen när syrran frågade om jag var sugen på tacos. OM JAG VAR.

Måndag morgon, en pina större än  vad den brukar vara. Men jag har bara mig själv att skylla. Kommande helg känns väldigt långt bort. Men det gör ingenting. Vi vann i lördags och den karamellen suger jag gärna länge på. Kan suga på den hela nästa helg med eftersom att vi faktiskt är spellediga. Kan vara välbehövligt med alla dem skadorna som vi har dargit på oss. Men om två veckor är vi fit for fight igen. Dessutom med en återvändande Surtis, wiiihooo!

seså!

Yesterday



Gårdagen blev en bra dag. Först var jag i skolan och fixade och trixade med diverse föreläsningar och startade igång examensarbetet. Det ser trots allt ut som om att det blir en rolig historia. Men jobbigt.

Efter skolan åkte jag till stan för att möta upp min pärla, Amelie. Lite mat och lite shopping. Perfekt.

Kvällen spenderades med en god "vänn" med lite film/tv och massa tjöt. Känns himlans fint. Det kan bli bra. När jag var påväg hem så möttes jag av en poliskontroll för första gången i mitt liv. Jag fick visa mitt körkort och blåsa, sedan åkte jag smärtfritt därifrån. PUH!

När katten är borta dansar råttorna på borden.

Framtidsplaner

Kursintroduktionen i skolan igår fick mig att inse att denna våren kommer bli ett helvette. Jag hade nästan sett fram emot den. Men jag vet inte om jag gör det längre. Examensarbetet kommer bli jättekul, men det kommer deffinitivt att vara slitsamt. Det fick jag konstaterat för mig igår. Men i juni är jag klar med denna utbildningen och det kommer förmodligen att kunna driva mig igenom det här med. Jag ska fixa det.

Det sjukaste av allt är att jag redan funderar på vad jag ska plugga sen. För jobba kan man ju inte göra. Nä. Faktum är att jag är väldigt kluven i denna frågan. Jag vill ut och resa och inser att jag har alla möjligheter i världen att göra det nu när jag är klar. Men då måste jag jobba så att jag har pengar för att resa. Samtidigt vill jag plugga upp mit matte C betyg som ju inte är något att skryta med så att jag kan komma in på textilekonomprogramet i Borås. Fast det lär ju inte bli förrns hösten 2010 och då har jag ju ett år på mig att både resa och plugga matte. Hmm... Skönt att jag vet vad jag vill i skrivande stund. Nu känns allt så lätt. Men snart är tankarna på en annan bana igen. Thats life.

Planering?

Gympass



Jag har hittat min nya kärlek. Mitt gymkort. Hur bra låter inte det? Han bara finns där i plånboken, följer mig vart jag än går. Jag plockar fram honom när jag behöver honom och han gör mig stark, glad och utmattad. Han kan inte vara inte vara otrogen och han lämnar mig inte om jag inte säger upp honom. Det kanske låter som en dröm. Men det är helt sant.

Love

Gött mos

Tjejer nu kör vi! Synd att inte matchen på lördag är småmål jag har hört att vi i Surte kan det nu. Alla utom jag och Jonna, tydligen. Två bra träningar denna veckan, bådar gott för helgens drabbning. Känns som att vi har en go känsla nu faktiskt. Vi tar med den vettja så tutar vi och kör.

Vi ska plocka dem!

Dagens



Vita Converse - USA, Jeans - Acne, Randig tröja - Stadium, Skinnjacka - H&M, Pälsväst - Bikbok, Röd klocka - Diesel

Lycklig

Hörde på radion idag att måndag den 19 januari skulle bli den deppigaste dagen på länge enligt någon forskare som hade räknat ut detta enligt någon statistik. Det var dåligt väder, folk var oroliga för att bli av med jobbet och folk hade ångest över att gå till jobbet + nått mer som jag inte kommer ihåg. Då undrar jag bara varför jag har sprudlat med energi idag. Jag har jobbat, gymmat och tränat innebandy. Borde vara helt slut vid det här laget, men icke. Pigg och glad som en lärka. Någonting under dagen gav mig sprudlande energi. En liten hemlighet än så länge.

Ibland finns det en känsla. Jag skulle vilja beskriva den bara för att få fram varför jag är så glad, men det kan jag inte. Jag vet någonting som bara jag vet om. Någonting som kanske gör mig lite skadeglad men som samtidigt gör att jag känner mig bra och lyckad. Kanske är det mest skadeglädje och då är jag ju inte så bra. Hmm... nog om det.

Aloha

Helt slut.

Huvudet dunkar, återigen. Vart kommer denna huvudvärk ifrån? Vad är det för monster som sitter och bankar på insidan av min panna och gör att jag får ont? Vad har jag gjort dem? Detta är sjunde dagen sedan jag kom hem jag har huvudvärk, det är jag inte så nöjd med.

Två ord kan beskriva känslan i min kropp nu, Helt Slut. Åkte till gymmet efter jobbet och vips så hade jag vart där i typ två timmar. Fråga mig inte vad jag har gjort. Men fortsätter det såhär så kan man ju hoppas att man ser resultat så småning om. Gymkortet är helt klart en god investering. Jag stormtrivs på gymet. Det i kombination med innebandyn blir helt perfekt i min mening.

yeye

Söndagsmorgon

Fröken fräken ska strax iväg och spendera ett par timmar på Dios. Jag vet, det är söndag, jag vet, jag borde vila & plugga. Men jag jobbar bara fem timmar så det ska inte vara någon fara.

Härlig Ölandsresa igår. Det är inte roligt att åka buss i flera timmar, men det är betydligt roligare att åka buss när man har vunnit än när man har förlorat. 8 - 7 till oss efter sudden och ett glatt gäng begav sig hemmåt. Det var viktigt, hemskt viktigt. Nu ligger vi en poäng efter, men detta löser vi, det vet jag.

Off to work.

Uppe med tuppen

Ja, det är min och syrrans nya trend. Den som vaknar tidigast vinner typ. Näe, vi borde göra tvärtom så att vi vänder tillbaka dygnet snart. För att slockna runt åttatiden på kvällen och stiga upp runt fem känns inte helt okej.

Tentan igår gick som befarat. Jag inväntar omtenta. Efter det var det shopping och lunch med Caroline på stan. Övervägde att åka till gymmet. Men då jag körde dubbelpass i onsdags och visste att jag skulle köra idag kände jag att en vilodag på veckans sju dagar kan vara okej. Så så fick det bli, åkte hem och sov istället.

Nu ska jag kila till jobbet.


Dagens JAG!



Svart body - Åhlens, Blommig kjol - H&M, Svarta stumpisar -Åhlens.
Till detta drog jag på skinnjacka och pälsväst, svart mössa och svarta stövlar.

Härlig morgon.

Eftersom inte kom isäng förrns vid tiotiden igår kunde jag faktiskt sova tills klockan ringde runt 6 imorse och jag vill tillochmed stänga av och somna om. Kan det vara tentaångesten som gör det? Eller har jag lyckats att vända tillbaka dygnet? Märker vi ikväll och imorgon.

Hittills har det varit en väldigt bra morgon känner jag. Hoppas att dagen kan fortsätta så. Känns som om att tentan blir det avgörande momentet. Och det kan verkligen gå hur som helst. Har suttit och plöjt igenom lite plugg nu på morgonen. Men det som jag inte har lärt mig nu, kommer jag inte att kunna sen heller. Då kan jag det på omtentan istället. Så är det bara.

Nu sitter jag och laddar med musik i lurarna och njuter av känslan att vara klar för att gå till bussen mer än en timme förtidigt. En känsla jag förmodligen inte kommer att få uppleva igen.

Walk away

Pluggoutfit



Hur mycket jag har pluggat sedan jag kom hem från gymmet? Jag har sett en av åtta föreläsningar. Dålig Linda. Värdelös. Tur att det finns någonting som heter omtentor. Men jag ska iaf gå dit imorgon och göra ett försök. Jag hoppas att turen och min hjärna är med mig så ska det nog gå vägen även denna gång. Det får bära eller brista helt enkelt.

När jag sitter här och pluggar inser jag att min hjärna är någon helt annan stans. Den är ute och reser och den har köpt lägenhet. Plötsligt inser jag att jag bör läsa igenom allt det som jag har läst de senaste minutrarna igen. Fattar ni grejen? Skoltrött är vad jag är. Sista terminen kommer att ta dö på mig.

Feel fine without you.



Färdigtränad!

Eftersom att jag numera har otroliga problem med att hålla mig vaken på kvällarna samtidigt som att jag har otroliga problem med att sova på morgonarna vaknade jag idag strax före fem. Då tyckte min kropp att jag var utvilad för att gå upp. Jag stretade emot och tog mig upp runt åtta tiden. Bestämde mig för att åka till gymmet och samla kraft för en plugg dag. Och visst träningen gick strålande, alltid lika skönt efteråt. Men plugget? Hmm, ingen motivation för fem öre. Min motivation finns nog på andra sidan jorden, typ i Thailand någonstans. Synd för mig att jag har juridiktenta imorgon. Suck. JAG VILL INTE. 

Men det är väl bara att ta tag i böckerna och hysteriplugga en stund. Jag kommer att ångra mig imorgon om jag inte gör det. Om inte annat så ångrar jag mig den dagen resultatet kommer. Kanske borde börja plugga för omtentan istället! Ett halvår kvar, keep going.

Hundra ursäkter!

Morgonpigg

Klockan har precis tickat förbi fem och jag kan inte sova. Med tanke på tidsomställningen så är ju klockan egentligen 11 för mig. Så nu vill min kropp gå upp, äta härlig hotell frukost och traska till stranden. Okej, jag drömmer fortfarande!

Dagens outfit



Stövlar - Bianco, Jeans - Fornarina, T-shirt - Thailand, Skinnjacka - H&M, Pälsväst - Bikbok, Mössa - H&M

Tidsomställning



Okej, nu har jag varit i Sverige i två dagar och jag längtar sanslöst mycket tillbaka till Thailand. Anlände till gbg igår kväll och ville bara krypa ihop i sängen, men för att försöka ställa dygnet till rätta så var det bara att plåga sig själv och försöka hålla ögonen öppna. Tillslut slocknade jag vid tiotiden och nu är jag superpigg. När hände det senast? Pigg klockan sju på morgonen?

Tur att jag har så sanslöst mycket att göra i skolan. Så att jag har någonting att fördriva tiden med.





Typ 40 grader skillnad.

Så var man i Sveriges trygga händer igen. Jag ska inte påstå att jag har längtat hem, för då skulle jag ljuga. Men jag har saknat personer som står mig nära här hemma, så någonstans finns det väl ändå någonting gott med att vara hemma. Hemresan knackade på hotelldörren igår morse och det var bara att lyda order och packa ihop sommarkläderna. Jag inser att dem kommer att förbli nerpackade (om inte annat i min garderob) ett tag framöver. Förtvivlad är vad jag är. Jag är inte gjord för detta hemska, kalla klimat. Nä, 40 plus och jag känner mig hemma.

Behöver jag säga att min resa har varit alldeles fantastisk? Vi hade iof några dagar med dåligt väder. Men inte ens då kunde jag sura för temperaturen visade fortfarande på över 30. Hotellet var helt otroligt, hade allt man kan önska sig. Hör och häpna, dem hade tillochmed gym, så alla undanflykter till att träna blev som bortspolade och jag och syrran bemästrade värmen och gymmade ett par gånger under resan. Skönt.

Annars hade vi en trip till Phiphi, där vi även var sist vi var i Thailand. Jag älskade det lika mycket som sist, trots att vissa saker gick upp för mig när jag var där. Ibland inser man saker som har legat och grott under ytan. Saker som man tryckt undan pågrundav rädsla. Men hej, ni ska få se. Om jag bara försvinner nästa år vid den här tiden så kan ni hitta mig på Phiphi islands.

Pigg som en lärka, men ändå så trött...

Kommer mera