31/8 Söndag

Så var det söndag igen och vi är ännu en vecka längre fram på året. Just nu springer tiden iväg, snabbare än vanligt. Tiden går fort när man har roligt. Det ligger nog någonting i det där. Mitt schema är fullspäckat med jobb, träning och diverse nöjen. Känns skönt, då slipper man tänka så mycket. Fast egentligen så kanske det är tänka jag borde göra. Skjuter det åt sidan ett tag till framöver.

Pettson och Fia är hemma i landet igen. Skönt. Jag har saknat er massor!

Dagen har spenderats på Bianco. Efter lite jobb bar det av hemåt med bussen för lite mat. Hann knappt smälta maten innan jag bestämde mig för att styra upp mot Fontin för en löprunda. En härlig joggingtur i Kungälvsskogarna har nyss avverkats och jag ska strax kila in i duschen för att sedan slå mig ner med diverse plugg.

Om jag hade fått bestämma...

Dagens outfit



Svarta skor - Kawasaki, Blåa byxor - H&M, Vit t-shirt med tryck - JC

30/8 Lördag

Jag börjar bli människa igen. En tupplur var vad som behövdes.

Fredagskvällen/natten spenderades på Bryggeriet tillsammans med Caroline. Fin kväll. Vaknade imorse och insåg att jag skulle upp och jobba. Jag insåg även att det blev lite för mycket alkoholhaltig dricka under gårdagen för att kunna se jobbfräsch ut. Men eftersom att jag inte hade något val var det bara att hoppa i en klänning och bege sig in mot staden. Väl där kände jag att jag ganska fort piggnade till. Efter jobbet mötte jag upp Amelie. Vi hade en underbar eftermiddag tillsammans i solen. Mat, glass och shopping. Sånna här dagar mår jag bra.

Väl hemma kände jag att sängen drog och jag bestämde mig för att bädda ner mig med en bok och inta en lugn kväll. När jag som bäst ligger där med min bok och känner lugnet knackar det på dörren. In smyger en brandman med en gin och tonic i handen och frågar om jag inte är lite sugen. Jag klämde fram ett litet leende och bad om att få återkomma. Så nu är det väl dags att lägga på lite make och försöka vara lite social. Det är fest på Herrgårdsvägen har jag hört. Inte för min del dock, träning + jobb väntar mig imorgon!

En måbradag!

29/8 Fredag

Så var det fredag igen. Men vad är en fredag när man ska upp och jobba på lördagen? Tydligen mycket. Efter jobbet idag rännde jag en sväng på stan. Fick handlat två kjolar, ett par byxor och en t-shirt. Efter det kilade jag tillbaka till jobbet (ja, jag älskar mitt jobb) och köpte mina svarta, skyhöga, rospumps som jag lagt undan sedan tisdagens leverans. Så nu har jag ytterligare ett par skor i garderoben, kul. Dessa är ännu högre än mina tidigare köpta och jag kommer förmodligen aldrig använda dem. För det första kommer jag aldrig att kunna gå i dem och för det andra kommer jag stuka BÅDA mina fötter. Inte okej om man tänker på innebandyn. Dvs. dem får stå i garderoben. Men dem är ju fina att se på, hm, är det därför man köper skor? Om någon skulle råka gifta sig någongång skulle jag ju kunna plocka fram dem.

Efter min lilla shoppingtur bar det av hemmåt och jag har dem senaste timmarna roat mig med att bestämma hur kvällens klädsel skulle se ut. Jag bestämde mig för att det var typ sista helgen man kunde använda sommarkläder och tog min gula festblåsa (a la pettsons student).



Har man ingen pojkvän får man förälska sig i skor.


Dagens outfit




Svarta strumbyxor - H&M, Jeanskjol - H&M, Svart linne - Bik bok, T-shirt - Ginatricot, Skor - Bianco

28/8 Torsdag

Tänka sig att jag inatt sov massa timmar, utan att vakna titt som tätt. Himla skönt. Första gången på länge som jag känner mig riktigt utvilad. Kan det vara fenomenet skolan som ger dem där sömnpillrerna? Eller så var det bara ren tillfällighet att det råkade bli så inatt. Lär vi märka.

Då jag inte behöver befinna mig på jobbet förrns 14.30 idag så har jag haft hela förmiddagen för mig själv. Och vad har jag ägnat den åt? Jo, jag har pysslat och städat lite på mitt rum sedan har jag stekt lite i solariet. Trots allt snack om hudcancer osv kände jag verkligen att jag behövde muntra upp mig själv med lite solariebränna. Korkat kan tyckas, jag vet inte vad jag tycker, skönt var det iallafall. Tänkte snart kila in i duschen för att göra mig klar inför jobbet.

Uppmuntrad!

Dagens outfit




Jeans - Levis, Vitt linne - Bikbok, Rosa hood - Abercrombi and fitch

27/8 Onsdag

Jag har insett att det inte är någon idé att glädjas över en sovmorgon längre. Sömn är ändå ingenting för mig. Nä, vaknade klockan nio imorse och insåg att jag aldrig skulle kunna somna om. Så nu har jag uträttat lite sysslor i huset och käkat lite frukost/lunch. Borde dra damsugaren över golvet på mitt rum innan jag beger mig till Kungälv för introduktion i skolan med. Får se vad som hinns med, ska ju hinna byta om också och det kan ta sin lilla tid.

Till kvällen väntar träning. Förmodligen med saknad av våra töser som fortfarande kan namnge sig som juniorer (jag är inte avundsjuk) som åker till Riga idag för att lira lite träningsmatcher och annat kul. Lycka till flickor och se till att komma hem hela.

En del av mig.

26/8 Tisdag

Tanken var att ta en morgontur runt Surte. Men när klockan ringde var jag snabb att ställa om den. Jag tyckte att jag var värd en sovmorgon efter gårdagens kvällsrunda. Så sovmorgon tog jag. Efter att jag hade sovit ytterligare en timme pallrade jag mig upp och gjorde lite frukost innan jag bytte om och knallade ner mot centrum i regnet. Jag kilade in på banken för att uträtta ett ärende inför morgondagens skolstart innan jag klev på bussen som tog mig till staden. Väl i framme i stan var det raka vägen till jobbet och det är också där jag har tillbringat hela dagen tillsammans med världens mest underbara jobbkamrat. Tur att vi har varandra.

Imorgon är det back to reality som gäller. Skolan drar igång och det innebär att det är frånochmed imorgon jag ska hinna med jobb, skola och innebandy på samma gång. Med rätt prioritering så ska jag lösa även detta.

Tanken leder till dig.

Dagens outfit




Svarta leggings - H&M, Rutig klänning - Carlings, Svart kofta - Zara

Lättnad

Jag fick ett svar. Det svar som jag så länge hade gått och väntat på. Till min förvåning blev jag lättad. Men det känns skönt. För nu vet jag. Ingen kan vara gladare än jag för just dem där orden. Även om det kanske bara är ord. Jag bryr mig och det kommer jag att göra så länge jag lever.

En dörr stängs och tusen nya öppnas.

Dagens outfit



Tshirt med tryck - H&M, Leggings i skinnimitation - Ginatricot

25/8 Måndag

Nyss hemkommen. En dag som skulle vara kort förvandlades till lång och det slutade med att jag stod och räknade kassan tillsammans med mina arbetskamrater. Men nu ska stormen snart lägga sig och vi ska förhoppningsvis få lite lugn i butiken. Tror jag behöver lite lugn.

Överväger att ta mig en joggingtur runt Surte, men känner att mitt huvud och min slitna kropp strängt stretar emot. Får se om min vilja kan vinna över detta. Annars blir det en morgontur imorgon innan jobbet. För löpa känner jag att jag behöver. Saknar tiderna då jag hade all tid i världen, då var mina löprundor högsta prioritet.

Det finns ett kryss på min kärlekskarta!


Älskade Surte IS IBK



Skulle kunna skriva en lång lista på allt roligt som har hänt i helgen. Sena nätter, massa innebandy och en hel del skratt. Tjejer, med er mår jag bra! Tack för en fin helg i Jönköping tillsammans med er!

Fredagens outfit



Kjol + body - ginatricot, Skor - Bianco

Marstrand vs. Surte



En härlig drabbning som tillslut slutade 2-1 till Surte (till oss). Finns inte mycket att säga om matchen. Jag tycker att matchbilden ser ut som den brukar mot Marstrand i Kungälvsidrottshall. Slag och bröt.

21/8 Torsdag

Sedär... Så var man hemma efter en dag i Kompassen. Som vanligt en del att göra, trots att det bara är ett par dagar kvar till löning. Många som är bättre än mig på att spara kanske. Hm. Tål att tänkas på.

Sprang till Akademibokhandeln en sväng och införskaffade diverse material till nästa veckas skolstart. Haha, skolstart, känns som när man var liten och skulle börja första klass. Well well, nu startar jag iaf snart mitt sista år i högkolan, kanske. Den som lever får se. Jag tror inte att det blir mitt sista. Men det sista för den här gången kanske.

Nu tänkte jag få i mig lite mat så att jag orkar spela match sen.

Catch you later.

Dagens outfit




Jeans - Levis, Topp - Cubus, Tröja - Rut mfl.

Rise and shine

Just den där frasen får mig att tänka på någonting som var så otroligt fint.

Gått upp efter ytterligare en morgon med sömn från och till. Men jag börjar vänja mig. Vaknar var 20de minut och undrar om jag ska gå upp. Jag tror jag längtar sjukt mycket efter jobbet och bara undrar när jag ska få kliva upp och pallra mig dit. Nej så är det inte, egentligen handlar det om någonting helt annat.

Om jag skulle ta och röra mig en trappa upp för att få i mig lite mat. Sen är det bara att skrida om och pallra sig till jobbet igen. Faktum är att jag längtar. Behöver nog komma bort igen. Känns som om att jag faller tillbaka.

Dålig dag? - Aldrig!

19/8 Tisdag

My new life. Jobb + Träning.

Idag har jag ägnat en del av min dag åt att ta emot och pack upp leverans, alltid lika roligt. Jag lyckades bli kär i ett par stövlar som jag förståss la undan. Bedårande vackra = Linda måste ha. Känner att en skoaffär kanske inte alls var rätt ställe att placera mig på. Inte för att jag inte trivs utan just för att det kan vara bra om man tjänar någonting också. Hm. Jag trivs och jag tänker stanna, helt klart.

Efter jobbet var jag och åt lite kinamat tillsammans med min numera 20åriga söta vänn. Hemskt omtyckt. Och jag har fortfarande dåligt samvete för att jag kom på att hon fyllde år igår en timme efter att jag pratat med henne i telefon. Ringde genast upp och förklarade att jag var en dålig kompis. Jag kom tillslut smärtfritt undan. Inte okej att glömma bort att en kompis fyller 20.

Hur mycket det än tog emot att styra bilen mot Skatås i regn så gjorde jag det, såklart. Man är ju seriös med sin idrott, eller hur var det nu igen? Vi tog oss runt 8an i ett alldeles perfekt tempo och det känns alldeles underbart såhär i efterhand. Nu kanske jag kan sova gott(?) inatt. En god natts sömn hör inte till min vardag längre. Men någongång får jag väl detdär tillbaka.

Jag önskar.

18/8 Måndag

Så var det återigen måndag. Startade dagen på mitt andra hem, Bianco. Ingenting går upp emot det, kanonkul som vanligt. Sedan pallrade jag mig hem för att styra bilen mot tandläkaren som gjorde sönder min mun. Jag fattar inte grejen. Ska inte tandläkare vara åtminstonne lite försiktiga? Nänä men förstör hela mitt tandkött så kan jag bli vampyr och dricka blod. Hm.
Så nu har jag precis pillat i mig lite mat och sitter och räknar ner för dagens träning. Ska bli kul. Man kan ju hoppas att ljuset i hallen är komplett idag.

Mycket saknad.

Dagens outfit



Svarta byxor - H&M, Randigt linne - Race marine, Jeansväst - H&M

17/8 Söndag

Sista dagen på den här veckan. Ingen dag är den andra lik, även om vissa rutiner börjar falla på plats i mitt liv. Jobbet börjar bli en del av vardagen och snart drar även skolan igång. Sommarens fritid övergår till en fullspäckad allmenacka fylld med höstens matcher och diverse tentor och annat. Men jag måste säga att jag går mot hösten med massa energi åt allt dethär. Kanske för att jag har en Thailandsresa att se framemot, kanske för att jag känner mig ganska nöjd med livet i nuläget.

Gårdagen slutade inte alls som förväntat. Tidig hemgång med tanke på dagens jobb var planen. Men med facit i hand så såg inte avslutet på kvällen riktigt ut så. Men jag måste säga att jag är otroligt glad att jag inte följde planen och för att jag istället föll för grupptrycket. Tack för en fin kväll på trädgårn!

Se min förvandling!

16/8 Lördag

Jag nästan svor över mig själv imorse när klockan ringde. När jag upptäckte att jag ställt klockan en timme för tidigt gav jag mig själv en eloge och somnade snabbt om. Skönt. När klockan ringde en timme senare var det bara att stiga upp och pilla i sig lite frukost. När jag sedan upptäckte att bussen som jag tänkte ta inte går på lördagar fick jag lite bråttom då jag hade ca. 15 min på mig att skrida om från nattens outfit till dagens. Men det gick bra och jag är på jobbet mer än i tid. Måste säga att det tar emot lite att åka hemifrån tidigt en lördag. Men när man väl är här är det alltid lika roligt, så jag bara gör det. Snart är det kväll igen liksom.

Appropå kväll så gick jag inte alls och la mig i tid under gårdagskvällen. Men jag måste säga att jag inte ångrar att jag tillslut valde att åka hemifrån. Mys och tjöt, det är så jag vill ha det.
 
Jag står kvar även när himlen faller!


15/8 Fredag

Jag känner att det inte är okej att vara så trött som jag är nu på en fredag. Men det är bara att gilla läget, klockan är halvnio och jag har seriöst funderingar på att sova. Jag ska ju trots allt upp och jobba imorgon igen sen ska jag orka hänga med gänget på kvällen, så kanske lika bra att det blir en lugn fredag. Det var egentligen allt för längesedan jag hade en lugn fredag så jag ska ta vara på den genom att sova tror jag.

Kikade in på skolmailen och fick genast ångest när jag upptäckte att alla gruppuppgifter och annat för höstens första kurser låg ute på nätet. Oh no, jag är inte alls beredd på att plugga nu. Näe, jag jobbar ju. Men med endast två terminer kvar känner jag att jag fixar det liksom. Sen är jag klar, om jag inte får andra planer, vilka redan börjar snurra i huvudet på mig. Vi får väl se helt enkelt.

Finfrämmat i min butik idag med. I like it.

You

Dagens outfit



Jeans - Acne, Blus - Lindex

14/8

Så var ännu en jobbdag över. Många andra längtar efter att få gå hem från jobbet imorgon och göra helg, men jag har tydligen valt fel bransch. Här finns det inget som heter helg, här är det bara att jobba. Men det är roligt så jag gör det gärna. Idag fick jag återigen med mig en skokartong hem. Idag blev det ett par svarta mockaskor, höstskor. Tyckte att det passade bra nu när hösten börjar smyga sig på. Har även lagt undan ett par superläckra stövlar. Hmm. Inte okej.

Om en timme står jag redo på linjen för att avverka ett beeptest. Detta ovanpå gårdagens fys + dagens spring i stegarna. Mina ben är lite stumma men jag gör vad jag kan och jag hoppas att det tar mig långt. Iof hade jag ju bra mycket hellre tillbringat min kväll på kulturkalaset, men innebandyn går tydligen före.

Feelgood.

Dagens outfit



Leggings - H&M, klänning - MQ, Skor - Bianco

13/8

Sesådär, hemma i tid idag. Men vad gör det när man är så trött så att man skulle kunna somna på studs. John blund svek mig återigen och det blev bara ett par timmars sömn inatt. Har man ett jobb så har man och det var bara att kliva upp imorse (hur trött jag än var) och inta plats i butiken. När jag väl är där så bara njuter jag. I love it alot! Synd bara att jag vill ha hela butiken på mina fötter och att min lön, eller vänta skrev jag lön? Nä, det kommer väl sluta med att jag har handlat upp den innan jag har fått in den på kontot. Jag försöker hålla mig. Det viktigaste är att göra sitt bästa eller hur?

Trippen hem tillsammans med min älskade hjärtevän. Du är fin du. Utan dig hade jag inte överlevt denna sommaren och inte annars heller. Eller jag kanske hade överlevt men jag hade ju helt klart haft ett bra mycket jobbigare och tråkigare liv utan dig <3

Lite mat i magen och en stundande träning att se framemot. Tjiho.

12/8 Tisdag

Dags att gå i pension nu? - Näe jag får fundera på det veckan ut. Kan bara konstatera att jag har tur som har världens mysigaste arbetskollega. Känns skönt med ett nytt ansikte att skratta ihop med. Hösten kommer och det gör även stövlarna. Kul, men ack så kämpigt. Tur att vi är så himla flitiga.

Har även hunnit med mitt första möte med chefen idag, någonsin i mitt liv. Vuxenpoäng? =)

Nej jag borde ta mig en tur till duschen för att sedan ta mig en tur under täcket. Fick tydligen inte tillräkligt med sömn under natten. Någonting finns i mina tankar och jag vet exakt vad. Jag gillar det, men jag orkar inte mer. Min hjärna kokar långsamt över.

Nu kallar John Blund!

Dagens outfit




Svarta leggings - H&M, Rosa t-shirt - Bikbok, Rutiga skor - Bianco

Stress!

Mycket att göra idag på jobbet var ett faktum och en dag på stan kunde jag bara drömma om. Omskyltning, reaminskning, försäljning, you name it. Det blev jobb till fem och nu är jag bara hemma och vänder. På med träningskläderna och sedan styr vi upp emot Ale gymnasium. Det är vad jag har längtat efter större delen av dagen idag. Jobbet är hemskt hemskt kul men just idag kändes det aningen för hektiskt för att vara njutbart. Men det är en ny dag imorgon med troligtvis ännu mer att göra. Det är i sånna här stunder man känner att man verkligen lär sig.

Nu ska jag stressa vidare i mina träningskläder.

Do you remember?

11/8 Måndag

Vad hände igår undrar jag. Jag sov bort mer eller mindre hela dagen. När det väl skulle göras nått blev väl det inställt, pågrund av vadå? Jag får väl inget svar på det. Tråkigt men sant. Jag trodde att det skulle bli bra men jag känner att mitt hopp börjar rinna ifrån mig.

Nu bär det snart av in emot staden för lite jobb. Ska tydligen skyltas om och göras massa kul idag. Sedan tänkte jag göra stan en snabbis för att inhandla diverse höst saker. Får väl se hur mycket ork jag har när jag har gjort mina timmar på jobbet bara. Efter det behlver jag åka hem för att ladda om för träning. Träning, träning, träning jag längtar. Lätt dagens höjdpunkt. Tänk att jag skulle känna så igen, det trodde jag aldrig för ett halvårsedan. Skönt att känna att man är på banan igen.

Man ska behandla andra så som man vill bli behandlad själv. Tål att funderas över.

10/8 Söndag

Jag börjar bli människa igen, wiiihooo.

Gårdagen blev en härlig historia. Kul att se lite gamla kända trynen och skönt att rocka loss till gamla goa klassiker. Det blev helt enkelt lyckat. Lite dåligt med folk kan tyckas men det blir vad man göra det till. Vi gjorde det bra helt enkelt. Min tanke var att åka hem i tid för att få ordentligt med sömn inatt men klockan sprang ifrån mig och jag var hemma runt tresnåret. Därav har min dag mestadels tillsbringats i sängen med vattenflaskan som bästa vänn. Yes, man mår som man förtjänar. Men det var det värt, eller?

Nu är jag typ sanslöst uttråkad och nästan längtar efter att få kliva upp för att åka till jobbet och sälja skor imorgon. Tänk att man kan längta efter att få gå till jobbet. Det säger en hel del om denhär dagen, faktiskt. Eller kanske en hel del om mitt nya jobb. I love it.

Idag är sista dagen den här veckan!

Inflyttningsfest



Tack till alla som var med igår. Det blev en fin kväll!

9/8 Lördag

Ingen vila ingen ro. Näe, jag går på det igen helt enkelt.

Nu har jag sovit en timme och tror att jag ska vara redo för kvällens spektakel. Näe, jag är inte redo egentligen men det får jag finna mig i. Finns det inget stopp på allt nöje liksom? Men jag gnäller inte. Den här perioden i mitt liv har varit sjukt viktig. Skönt att känna att man är tillbaka på jorden med båda fötterna och ett helt hjärta. Nu kör jag bara.

Imorgon är en annan dag.





Gårdagen



Fin kväll med fina flickor. Tack!

8/8 Fredag

Sen när började jag sova till ett undrar jag. Jag klev upp runt tio och drog i mig två mackor, sen kom  jag på att jag inte hade nått att göra och kröp ner under täcket igen och somnade tydligen på stört. Vaknade tre timmar senare och undrade vad som hade hänt. Hm, kanske behövde jag sova lite. Senaste veckan har tagit mer på mig än vad jag tror kanske.

Så min dag idag ser väldigt tom ut i allmenackan. Men den ska nog fyllas ut med någonting tillsist. Kanske ringer min älskade mor och frågar om en mor och dotter eftermiddag. Kan bli mysigt. Ja, vi får se vart dagen tar mig helt enkelt. Spännande.

Sunday

Dagens outfit




Jeansväst - H&M, Aprikost linne - Bikbok, Svarta chinos - Monki

Torsdag 7/8

Tänk att kunna sova till tio för att sedan göra iordning sig och åka till jobbet. Jag kan. Wiho. I och för sig så betyder det idag att jag missar delar av träningen. Men med tanke på min förkyldning som hoppat på mig inatt så hade jag förmodligen inte kunnat medverka ändå. Men en liten visit i gamlestadshallen blir det nog allt. Jag trivs.

Denna veckan är snart över.

Dagens outfit




Svarta leggings - H&M, Grön kjol - Ginatricot, Svart linne - Bikbok, Blommig sjal - Indiska

Onsdag 6/8

Si sådär. Jag måste säga att det tar emot att gå upp såhär tidigt. Men å andra sidan har jag ett roligt jobb att komma till så det är bara dem där första minutrarna när man känner att man är hälften död hälften levande som det känns tungt. Jag känner mig lite lite nervös idag. Första riktiga dagen. Ska bli spännande och se hur jag löser detta. Men jag tror att allting är under kontroll så att säga.

Tillbaka till arbetet på riktigt!

Dagens outfit




Lila tunika - JC, Jeans - Wrangler

Tisdag 5/8

Nattens hämtning på Landvetter spårade ur. När vi närmade oss Surte och bilen la till min förtvivlan av. Snäll som man är sprang jag hela vägen hem för att hämta den andra bilen och vi fick hjälpas åt att bogsera hem den blå bilen som var ur funktion. Typiskt kan tyckas. Köp nya bilar tycker jag.

Idag steg jag upp för att åka till jobbet. En minst sagt hektisk dag med massor att lära. Men det är sjukt kul. Imorgon börjar det på alvar, då är det dags för mig att jobba helt själv. Hur ska detta gå? På torsdag ska jag tydligen sköta stängningen själv. Hm... spännande. Men ingen kan vara gladare än mig för att jag fått den här chansen. Skulle vara min mamma då som hemskt gärna utnyttjar diverse rabatter. haha. Idag fick jag med mig ett par chicka skor hem till mig själv, detta kan bara sluta på ett sätt.... Time will tell.

Kvällen ska spenderas i min fars sällskap som det ser ut nu. Mys.

Vad vill du egentligen?


Nattuggla

Nej, ingen risk. Hade det inte vart för att jag skulle styra bilen mot Landvetter så hade jag nog sovit vid det här laget. Men vad gör man inte för la familia. Klockan ett anländer planet från Grekland och då ska jag vara på plats för att välkomna hem. Suck, bara tanken på att styra bilen mot det där hållet får mig att må dåligt. Efter tre år på Hulebäck så kan man den där vägen och jag kan bara konstatera att jag är måttligt trött på den även om det var ett tag sedan man gick ur skolan nu. Men hur trött jag än är på den vägen så är det bara att ta tag i saken å göra det liksom.

Nu har den riktiga svenska sommaren kommit. Det är nu jag känner igen Sverige igen. Regn och vind en hel jävla dag. Det är anledningen till varför man ska bo på varmare breddgrader. Men iof, så länge man jobbar går det an, förutom när man ska ta sig till och från bussen dvs.

Det ena samtalet efter det andra. Det ena mer intressant än det andra.

Dagens outfit




Levisjeans - New york, Vit t-shirt - Lager 157, grön scarf - Ginatricot

Båstad.

Efter en helg i båstad kan jag väl bara konstatera att jag har en del känningar i så väl huvudet som i kroppen. Men det var det värt. Rolig innebandy och underbara kvällar med världens goaste gäng. Ja, för det är vid sånna här tillfällen som man verkligen ser vilket gött gäng vi är i Surte. På ett sätt vill man tillbaka, men jag tror inte jag hade pallat en dag till. Hjärncellerna som innhöll min bankkod är som försvunna. Smart där. Tur att man har ett kort till. Tjejer tack för en fantastisk helg.

Det finns så mycket att säga, men jag låter det stå oskrivet. Vi som var där, vi vet hur bra det var.



Detta kan vara livet när det är som bäst.