Valborgsmässoafton!

Hur jag firar valborgsmässoafton? Jag sitter på ett snabbtåg mellan Arlanda och Stockholm central som har tekniskt fel och står hemskt still. Väldigt underhållande. Jag ägnar mina tankar åt alla mina nära och kära som befinner sig på olika ställen i landet. Hoppas att ni får en fin kväll, jag hade gärna spenderat den i såväl Karlstad och Borås som i Göteborg. Men jag befinner mig i Stockholm och det var ett beslut som jag ansåg vara vettigt då och faktiskt ganska vettigt nu med när jag tänker efter. Kvalitetstid med pappa och syster händer ju inte alltför ofta. Hemskt sällan i ärligthetens namn, vilket är väldigt synd. Så nu ska vi njuta av en fin helg, med förhoppnings massa sol och sömn. Precis vad jag behöver, ladda batterierna för att orka sista månaden i skolan. I juni är det dags för examen och det leder mig in på alla dessa tankar igen. Orka! Jag ser fram emot en härlig singelsommar!

Girls just wanna have fun!

Suck

Med träningsverk, ett rent rum och en matlåda som redan står och väntar på att få åka med till jobbet imorgon skulle jag ju kunna andas ut. Tänk om livet inte inhöll studier. Sitter och sliter med examensarbetet som ska vara inne innan söndag. Jag känner att jag pendlar mellan hopp och förtvivlan, men vi ska nog kunna ro iland även detta projekt. Det har känts betydligt mer hopplöst än såhär tidigare faktiskt.

Det finns inte mycket tid att spilla tyvärr. Men jag njuter så fort jag bara kan. På torsdag åker jag och Soffsen mot huvustaden för att spendera tid med våran far. Hörde någonting om en båt som ska i vattnet. Lite sol och träning på det så kommer jag hem utvilad när alla andra har varit ute och dönat på Valborg. Kan behöva en helg utan fest helt enkelt.



Nu är det dags för mig att föna håret och krypa ner i en nybäddad säng... Den känslan är en fin känsla!

God natt!
 

Förebild och Hjälte

Branden (som jag trodde var släkt redan igår) är forfarande inte släkt. Detta fick jag reda på idag efter jobbet. Ingen liten brand tydligen. Jag är grymt stolt över att ha en brandman i familjen, han är verkligen någon att se upp till. Men i sånna här lägen kan det lätt kännas oroligt och tungt att inte veta hur det går. Tur att det finns hjältar som räddar vårt samhälle från alla dessa katastrofer!

Stolt!

Söndag kväll



En hyffsat effektiv söndag ändå. Jag har hunnit shoppa massa, plugga massa, äta lite och gå en promenad med Saris. Det har faktiskt vart en bra söndag. Det trodde jag absolut inte när jag steg upp ur sängen imorse och kände att gårdagen minsan fortfarande satt i. Men jag bestämde mig för att göra någonting av dagen och minst sagt, så blev det.

Total nöjd.

Yesterday



Lovely girls!

Hurtbulle

Igår när jag hade av verkat 8 timmar på jobbet kom jag hem och kände mig extremt rastlös. Jag letade fram löpar tightsen ur min nyvikta tvätt och begav mig ut på en liten runda som jag avslutade med lite fysövningar. Kan ju bara konstatera att löpbandet på gymmet och att springa ute är två helt skilda saker. Var och en är bra på sitt sätt och var och en är jobbig på sitt sätt. Ville bara göra det klart.

Idag när jag vaknade hade jag lite samma känlsa som igår när jag kom hem från gymmet. Eller ja, jag tänkte väl mest att jag inte visste vart denna dagen skulle ta vägen och att ta en löprunda på morgonen är ju inte fel. Sagt och gjort jag drog på mig shorts och knöt på mig mina löparskor och begav mig ut på Surtes gator. Nu har jag precis stoppat i mig lite frukost men känner mig nästan redan nöjd för idag. Får man gå och lägga sig nu? Nä, det är ju en stor sol på himlen som man bör njuta av! Frågan är bara hur man gör det på bästa sätt...

Njuter i fulla drag.

vädret har hittat tillbaka =)



Solen visar sig igen och man får en såndär härlig fredagskänsla. Synd bara att det inte är fredag än. Men fredagskänslan suger jag gärna på länge, mmm. Tanken var från början att morgondagen skulle spenderas på en afterwork båt fram och tillbaka från Danmark med härligt folk. Men plugglistan välte över mig och diverse ekonomiska aspekter gjorde att jag klev åt sidan. Sparar mig till lördag så att säga, då lär vi göra Göteborg/Kungälv osäkert.

Jag funderar på att ta en härlig lång promenad, men så var det dem där studierna och den där sängen som ser så hemskt skön ut. Suck. Får se vart kvällen bär mig...

Katt och råtta är så mycket inte min grej.

Vackert väder.




Jag njuter för fullt och tar vara på varje sekund av våren som jag har gått och längtat efter hela vintern. För ni som känner mig vet att jag är en soldyrkare. Därav denna knackliga uppdatering på bloggen. Men jag lovar, jag ska skärpa mig.

Jag känner just nu att jag glider väldigt mycket. Fast egentligen, när jag tänker efter, så gör jag verkligen inte det. Jag jobbar, samtidigt som jag har ett helvettes examensarbete + en annan kurs som går parallelt med detta som ska vara klart innan den 4 juni, dessutom så tränar jag en del och hinner med mina kompisar. Jag är inte den som älskar att proppa mitt liv fullt. Fast just nu känner jag att jag vill hinna med allt på samma gång ifall jag behöver förflytta mig till sommarn, buhu och wiho på samma gång. Mycket som talar för men även mycket som talar emot.

Dagen har jag spenderat med min kära klasskompis. Diverse intervjuer har gjorts. Sedan till stan en sväng. Lite hårklippning. Mötte upp my lovely sis och sen åkte vi till gymmet och lyfte skrot. Bra dag! Nu ska jag plugga.

Man måste kanske våga chansa för att vinna.

Inte dagens



Såhär såg jag ut när jag strosade runt i Alingsås och gjorde nyttigheter med min kära vänn Caroline. Skola blandat med lunch i solen och lite shopping. Sådanna dagar gillar jag lite extra mycket. Vi blandar nytta med nöje.



Våren är en bra tid.



Det är såhär jag spenderar mitt liv förnärvarande. LOVE IT!

Fullt upptagen med att sitta på uteserveringar, fika och dricka drinkar. Våren är en härlig tid som man måste passa på att njuta av. Är man student så kan man njuta lite mer än alla andra eftersom att man kan anpassa sitt liv efter vädret lite mer än alla andra. Fantastiskt. Jag varvar uteserveringarna med plugg, jobb och träning och mår som en prinsessa. Kan det få vara såhär föralltid? Måste njuta av Göteborgs härliga stämning och suga in varenda känsla av staden.

Lite som förr, fast ändå inte.



Sitter med plugg upp över öronen, ett tungt beslut som hänger på mina axlar och en lång framtid att blicka fram emot. Ibland önskar jag att allt bara kunde vara som förr, när man bara flöt runt. Man gjorde det som föll en in för stunden. Sedan kunde det innebära små konsekvenser som snabbt kunde rättas till. Tyvärr funkar det inte riktigt så längre. Besluten blir tyngre, jobbigare och mer betydelsefulla och detsamma gäller konsekvenserna av besluten. Jag vet fortfarande inte vad jag gör om två månader. Jag vet att jag inte pluggar till butikschef längre iallafall och just nu är det mycket känslor, blandade känslor.

Jag är trött på att hela tiden veta vad jag ska göra, av att gå upp på morgonen och veta att varje dag ser likadan ut. Men lika trött är jag på att gå runt och undra vad som ska hända när jag inte vet vad jag ska göra på dagarna. Suck. Kunde inte allt vara som då. Juniortiden var en bra tid.

Det är mycket som händer i mitt liv just nu och det är verkligen någonting som jag uppskattar, även om det kanske inte låter så. Alla beslut är inte lätta, men det är roligt. Jag kan gå min egen väg nu, jag kan bestämma själv vad jag vill göra och någonstans känns det fantastiskt bra.

Jag vill ha en känsla som kan bestämma vilket beslut jag ska ta.

Dagens Outfit



Svarta tygskor - Converse, Jeans - Bikbok, T-shirt - Thailand, Kavaj - H&M, Sjal - Lindex.

Ett silver

Ett silver kan ju bara kännas som ett förlorat guld när man hör slutsignalens jävla ljud. Men med lite distans, lite eftertanke och lite prat så kan man glädjas litelitegrann åt det där silvret. Vi gick in i cupen med ett lag som praktiskt taget aldrig har spelat en match ihop. Vissa av oss har spelat ihop hela säsongen, vissa har man spelat med någongång och vissa har man aldrig spelat med. Trots detta kämpar vi oss fram till en final, väl där så faller vi mot ett klart bättre lag. Då är det egenligen bara att gilla läget, trots att man så gärna skulle vilja ha den där guldmedaljen. Men tjejer, jag har haft en otroligt fin påsk, jag har haft otroligt roligt tillsammans med laget och jag har fått spela en himlans massa superkul innebandy. Love it. Love Surte IS IBK!

En tanke till Vanessa och hennes stackars nacke!

Tack tjejer, bra kämpat ännu en gång.

Kärlek!




Detta kallar jag RIKTIG kärlek flickor. Som systrar, typ!

<3



Trots det deppiga vädret så har jag haft en ganska så fin dag. Tog tag i mig själv och åkte in till stan i jakt efter butiker till vårt examensarbete. Det var lättare sagt än gjort mitt under påsklovsveckan. Så jag gav upp och hoppade på en buss till gymmet och gjorde lite nytta där istället. Blev upplockad av min mor när hon skulle hem från jobbet. Slängde i mig lite mat och åkte på innebandyträning. Lite ringrostigt men ack så kul. Kommer innebandy typ aldrig bli riktigt jävla tråkigt? Det kan ju liksom kännas tråkigt ibland, när det går dåligt. Men inte tråkigt som i riktigt tråkigt. Skitsamma. All kärlek till innebandy och Surte <3

Imorgon väntar jobb så nu ska jag krypa ihop och läsa några sidor i min bok. (Ja. För första gången på länge läser jag en vanlig bok, som inte är kurslitteratur.)

Kanskekanske

Sådär på morgonkvisten



Det är så sjukt underbart att vakna tidigt och känna att man kan somna om igen. Sedan vaknar man igen runt niosnåret och vet att man kan ligga kvar i sängen och dra sig. Jag älskar sånna här dagar när dem bara infaller ibland. Annars är jag en sjukt rastlös människa och upprepar sig dem här dagarna alltför ofta så blir jag nog helt knäpp. Men jag måste ju inse att jag behöver ta det lugnt ibland och det behöver alla. Jag är bara 20 år och meningen är väl att jag ska leva ett par år till utan att behöva gå in i väggen eller må dåligt på annat vis pga stress. Jaja.

Gårdagen avslutades på Condecos uteservering med min älskade älskade Amelie. Det var detta årets första uteserveringsbesök och fler lär det ju bli. Förhoppningsvis fler med A med. Love you girl.

Jag vet inte hur dagen ser ut riktigt. Får se vart den leder helt enkelt.

More later.

Todays



Svarta tygskor - Converse, Jeans - Fornarina, T-shirt - Bikbok, Skinnjacka - H&M, Halsband - Present från Amelie

Skola



Hemma efter en vända i Kungälv. Fixade några grejer i skolan och lyckades äntligen ta tag i att byta klockbatterier på min klocka som har stått still i ett år. Sedan åkte jag hem, åt lite och nu har George precis spikat upp en ny tavla på mitt rum. Wiho. Läckert. Ska plugga lite, ta en promenad och sedan får vi se vart kvällen leder mig. Det är påsklovskänsla här hemma och det gillar jag!

Bryt ihop och komigen!

Skogsmyra

Hemma efter lång promenad i skogen. Jag tjatade med mig mamma ut i surteskogen och fick på köpet med mig George. Solen letade sig in mellan träden och när vi väl var hemma igen visade det sig att vi hade varit ute och vandrat i en och en halv timme lite drygt. Härliga vår. Ryktas att det blir 15-20 grader till helgen... och jag börjar känna doften av dumleguld. Eller är det bara en önskan?

Vårvårvår

Im a rockstar



Gårdagen slutade riktigt väl trots allt. En fest för Pettson och sedan bar det av mot Kungälv. Jag som så länge varit så negativ till detta kanske har ändrat synen på det. För igår var det riktigt kul. Har Therese och tacka för att hon tjata med mig och jag har även henne och tacka för att jag inte vakna med ångest imorse. Tack gumman!



Olycksfågel

Ett brutet ben på dansgolvet ikväll och denna dag är helt fulländad.

Fick tid på vårdcentralen och stressade iväg för att hinna i tid. Tanken var också att inhandla strumbyxor för kvällen och besöka systemet. På jordfallsbron blir jag påkörd av en bil som försöker veja för att slippa köra in i bilen framför. Krasch och där hade jag varit med om min första krock. Helt skärrad försökte jag förstå vad som hade hänt. Tillslut gick det in i min stackars lilla hjärna. Jag konstaterade att jag skulle vara glad som fortfarande levde och började fylla i skadeförsäkringspapprerna tillsammans med den stackars gubben som körde in i mig. Sedan kom jag ju på att jag faktiskt var påväg till vårdcentralen och vi åkte dit. Medan läkarna konstaterade att jag hade halsfluss så fyllde han som kört in i mig papprerna. Sedan var det bara att skriva under papprerna och imorgon får jag låta mamma och george fylla i resten av dem. Skönt för mig att det inte var mitt fel och oskönt för både mig och honom att han körde in i mig. Nacken har väl fått sig en liten shock också. Men annars så... solen tittade ju faktiskt fram tillslut.

Funderar på att bryta benet när jag dansar loss med brudarna ikväll, då är min dag fulländad. Hoppas att jag aldrig mer behöver ha en sånhär dag igen. Iaf inte under detta året.

Otur, vad är det?

Vart tog solen vägen?

Är det inte typiskt att den försvinner lagom till helgen? Jag som hade sett fram emot en lördag på stadens nyöppnade uteserveringar med mina nära och kära. Tänk vad vädret kan påverka humöret. Istället sitter jag här med en kopp kaffe och försöker fila på examensarbetet. Mamma och George begav sig mot Köpenhamn tidigt imorse och Sofie är i Nyköping på distriktslags SM så huset ligger alldeles stilla. Mamma och George verkar ha fått någon typ av kris, dem är ju aldrig hemma numera. Men jag tycker att det är underbart. För det första är det bra att dem njuter av livet och för det andra så är det väldigt skönt här hemma när ingen tjatar + att jag har en egen bil. Syrran saknar jag dock lite.

Hur ska det gå om jag ska bege mig till Stockholm? Det tuffaste blir nog att lämna henne kvar här hemma. Det har ju alltid varit vi och även om inte mamma och pappa alltid har varit med samtidigt, så har alltid vi varit med samtidigt. Den senaste tiden har dessutom vår relation blivit sjukt mycket starkare. Hmm.. tål att funderas över!

Kanske blir en sväng till vårdcentralen senare eftersom att min hals fortfarande värker. Har gått en vecka nu och jag börjar misstänka halsfluss, och det är jag inte så nöjd med. Vill ju kunna lira dumleslaget nästa helg med, så ska jag ha pencilin så vill jag ha den nu. Dumt med tanke på kvällens festligheter, men isf får det bli fest utan alkohol för min del. Levern ska ju tydligen vara bra att ha!

Later my friends

Kalas



Sådär ja. Hemma efter ett litet 20årskalas för fröken Pettson. Helt proppmätt och super huvudvärk. Sådär nöjd med huvudvärken, men min mage är nöjd.

Tänk att tiden bara rullar iväg. När man slår sig ner, pratar gamla minnen och bara tar in allting som man har gjort i sina dagar inser man hur lyckligt lottad man är som har fått vara med om allt det där. Och man inser hur fina vänner man faktiskt har! Jag kan sakna stunderna då vi var ett juniorlag. Vilka tider och vilka stunder. Det fanns ingenting som inte kunde hända!

Nä, om man skulle ta och krypa ihop i den nybäddade sängen.

Im over it!

Dagens Outfit



Svarta jeans - Rut, Vita converse, Skjorta - Vila(sthlm), Jeansjacka - Ginatricot, Pälsväst - BikBok

Bra!

Någonting som jag så länge har varit rädd för visade sig vara helt ofarligt och tillochmed en befrielse. Me like. Skönt att känna att man inte känner någonting länge. Saknad kommer jag alltid att känna, saknad efter vänskapen som försvann, som inte är tillåten. Men ja, detaljer är överskattat. Kan bara konstatera att det känns asbra!

Det lättade på trycket!


Fram med vårjackan!



Jeansjacka - Ginatricot, Klänning - Thailand, Strumbyxor - H&M, Skor - Bianco, Halsduk - MQ

Party all the time!



Äre fest eller? Njae. Det är tentaplugg tydligen. Eller tanken var väl att kvällen skulle ägnas åt tentaplugg. Men datorn är mitt gift. Har fortfarande ett par timmar på mig att försöka avgifta mig. Eftersom att jag är ledig imorgon så behöver jag inte somna jättetidigt då jag kan unna mig att sova ett par timmar extra på morgonen. Sedan blir det uppstigning och förhoppningsvis kaffe och tentaplugg i vårsolen. Har även en lunch inbokad och funderar på att be frissören klippa till mig lite inför kommande helgs aktiviteter. Partyparty. Jag tröttnar aldrig, nej.

Varför känns allt så lätt helt plötsligt?