Ny vecka, nya tag...

Helgens match väljer jag att inte komentera, jag har hållt min munn tätt åtdragen till nu, och väljer att fortsätta med det. Alla andra har gjort det där så bra redan, så jag kan slippa undan. Nu blickar jag mest framåt och ser verkligen fram emot helgens drabbning mot färjestaden. Det kommer utan tvekan bli en tuff match. Ska bli roligt att få spela för hemmapublik och på välkännt golv igen... det var ju trots allt lite mer än ett halvårsedan vi kom inspringades för att göra våran sista match i serien förra året mot södradal.

Annars har jag mest häcken full med jobb, träning och skola.. Men vad gör väl det? Jag har roligt och så länge det inte bli FÖR mycket så gnäller jag inte. (okej det gör jag, men det får bara mina närmaste ta del av)
Dvs. mitt liv är för närvarande ganska enformigt och jag har inte överdrivet mycket intressanta saker att skriva om.

Min alldeles egen Ola Svensson väljer att stanna i Skövde i helgen till min stora besvikelse. Fan pettson, ingen trekant denna helgen heller..! haha =)

everytime we touch I get that feeling, everytime we kiss I swear i can fly.


I väntan...

Ja i väntan på morgondagen passar jag på att köra ett varv(?) (skriva ett inlägg) i bloggen.

För det är imorgon det visar sig, eller det är imorgon vi ska visa vart skåpet ska stå. Ta fram allt det där vi lärt oss under försäsongen, tugga vidare på det som har funkat och lägga det som har gått mindre bra bakom oss.
IBF göteborg vs. Surte IS 13.00 Vallhalla A och gud vad jag längtar till startvisslingen går (hmm, jag är inte så nöjd med "startvisslingen" men låt gå).

Dagen tillbringade jag på dios och kvällen har jag tillbringat hos Pettson med lite pizza, godis, idol och två små turturduvor... För jag lovar Pettson, nu förstår jag =) haha. Undrar hur mycket av idol jag egentligen kommer ihåg, det gick ju liksom knappt att undvika det! Jag har hedanefter full förståelse för vad du säger, jag lovar!

Och jag har en pojkvänn som förvisso är på besök i Göteborg, men jag har inte sett skymten av honom. Typiskt att han ska vara så himla upptagen hela tiden =) Hoppas på att få tillbringa lite tid med honom imorgon...

Och vad lyckades fröken Linda Kalle Karlsson "duktig" uträtta idag. Jo ännu en fuktskadad telefon, två på tre månader, det är inte dåligt för att vara jag! Det regnade hemskt mycket, jag fick bråttom, sprang, och vipps så hoppade telefonen ur fickan. Tur att den efter vissa omständigheter överlevde. Med ett headset i fungerar det perfekt, utan funkar den mindre perfekt. Tror högtalaren ballade ur faktiskt! men men...

We are the champions...

Filmstjärna?

Nja.. det vill jag verkligen inte kalla det! Och det visade sig att det ända jag gör när ja är på planen är att stå och vifta med klubban? Det får bli skärpning tills på lördag faktiskt, in med kroppen och bröta istället!

Så till dagen som varit. Skolan var som vanligt.. hade en föreläsning där jag egentligen inte lärde mig så mycket nytt utan mest fick höra samma saker som jag fick höra under mina lektioner i 3an. Men det är väl skönt att man kan känna så? mindre jobb till tentan.
Efter skolan åkte jag hem, ledsen över att solariet faktiskt var stängt till klockan fyra. Jag gjorde lite käk, okej, jag värmde maten som jag gjort igår (eftersom att det inte var någon av mina andra familjemedlemmar som ville stötta mig och äta maten, när jag för engångskull tagit mig tid att göra någonting lite mer avancerat).  Sen tänkte jag för mig själv, jag är värd en liten tupplur och tjaaaa.. liten ska man väl inte säga att den blev. somnade halvtvå och vaknade halvsex, oj var det redan dax att träna?
For iväg till träningen, först lite filmtittande och sen träning. ROLIGT =)

Nu börjar det kännas vilka personer från SP3 som man verkligen, verkligen saknar. Och tja... att veta att det aldrig kommer bli som förr, känns just nu lite jobbigt! Tjejer, jag saknar er som bara den. Jag vill inte att det ska vara som förr, men jag vill ju verkligen ha er runt omkring. Sådär som det faktiskt var i tre år!

Nej lite plugg, sedan sängen.. Har jobb att sköta, åtminstonne under torsdag och fredag =)

Say you, say me, say it together, its the way it should be!

värt det?

Ja, här sitter jag med världens nackspärr och ett godkänt teoriprov i handen... Jag måste ju bara säga att det är värt det, har dock lite svårt för det just nu, med den här smärtan. Men det är trots allt bättre än igår. Och till min stora förvåning så fick jag faktiskt massa timmars sömn inatt och dem var väl behövliga!
Så summan av kaddemumman, aldrig mer plugga körkortsteori... Det är värt nackspärr!

Dagen började sisådär 10.30... steg upp och gjorde en härlig frukost, visste att jag hade en tuff pluggdag framför mig. Tog frukosten med mig till datorn och tillät mig att under mina första minutrar av dagen leka runt på nätet innan jag slutligen fick finna mig i att sätta igång med vecka 4+5s datoranväningsuppgift. Och ja, det tog bra mycket mer kraft och bra mycket längre tid än vad jag förväntat mig. Och vid halv tre tog jag ett så kallat "brejk" städade, tvättade och lagade mat till familjen innan jag återvände till min uppgift. Åtta tog jag återigen ett brejk, denna gången var det ett riktigt brej, idol, Johanna och en promenad väntade.  Nu är jag precis klar med uppgiften och unnar mig lite tid på bloggen.

Grattis min goda, kära och älskade vänn Johanna till körkortet. (L)

Seriepremiär på lördag, och gud vad det ska bli kul! =) Det är vårat år i år brudar.

I want it that way honey!

Dimman..

Ja, vilken vecka det har varit.
Hit, dit fram och tillbaka.

Skola, jobb, skola jobb. Träning, träning, match. David, 25årsfest, David. Pettson, plugga Pettson.

Men vad fan, jag glider in i nästa vecka utan att känna mig ett dugg utvilad. Men vad gör väl det?
Denna helgen har erbjudit allt jag behöver för att må bra. David, Pettson, Innebandy och Party (okej, lite plugg också, men det behöver jag inte för att må bra). tihi.
Lördagen var väl en kväll i dimmans tecken, eller vad säger du mitt lilla fyllo Malin "pettson" Petterson. Numera känd som maatis lillasyster. Och vad var väl jag? Maatis lillasysters kompis. Det är nästan ännu mer status!
Min kväll slutade väl runt halvtre då jag såg att Pettson funnit en karl att tillbringa resten av kvällen med, haha.
Jag ringde på taxi och åkte nöjt hem till David där jag somnade illa kvickt. Och ja, 25års fester är helt klart någonting jag numera föredrar! Sjukt kul kväll..

Mina guldkorn


Måndag.

Ja, varför ska dessa måndagar alltid komma?

En trött tös klev upp ur sängen 05.30 imorse. Måste säga att jag kände mig aningen slutkörd och trött efter helgen. Att kroppen kan bli så trött... kände att jag behövs sova ytterligare ett halvt dygn, men vad gör man inte för skolan.
Anlände till skolan 7.45 seminariet skulle börja 8.15 men som vanligt hade vi tekniska fel och kunde inte kopplas ihop på tvbildsändningen med skövde och arvika. Så vi fick redovisa och ha vårat eget seminarium, vilket kändes ganska onödigt men.. vi var duktiga och gjorde det i rask tackt. Så vid nio var vi färdiga, och vad skulle jag nu göra?
Jag drog långsamt mina steg mot körskolan, insåg att jag inte hade några bortförklaringar utan att det bara var att gå dit och utnyttja den tid som fanns. Satt där i lite drygt en timme innan jag blev hungrig och åkte hem.
Lagade lite mat innan jag la mig för att vila lite i sängen, vaknade upp fyra timmar senare och kände mig ännu tröttare, hur är detta möjligt? well, vi får väl se om jag kan somna ikväll!

Mina tankar, min hjärna, ibland blir det för mycket. Varför tänker jag så mycket? Varför låter jag inte bara allt vara som det är och låta det bli som det blir? Varför ska jag hela tiden gå runt och oroa mig och uppfatta saker på olika sätt och direkt generera till någonting annat? Detta är helt i onödan och jag måste lära mig att koppla bort alla dem där tankarna... Hur kan det bli så fel liksom?

I´m lying alone whit my head on the phone, thinking of you untill it hurts...

Förlust..

Ja, vad vore väl världen utan förluster?

Jag hatar att förlora, speciellt när man lika gärna kunnat vinna, när man är sådär nära. Det är som att lukta på en riktigt god kaka utan att få ta ett bett i den. Urs, jobbig kännsla. Tur att det "bara var en cup". Det viktigaste är att det är full fart och seger på seriepremiären om två veckor.
Vi var dessutom lite skadedrabbade idag och hade många matcher i benen. Tycker ändå att vi gör en bra turnering! Och vi har ju haft roligt, det är också viktigt =)

Jag känner mig minst 50 år äldre än vad jag egentligen är. Inga delar av min kropp har riktigt hängt med idag. Ryggen, benen, rumpan och till och med armarna... well well, det är underbart att känna smärtan.

Min eftermiddag och kväll har enbart bestått av pluggpluggochplugg. Pappa kom förbi för att lämna några saker innan han skulle fortsätta sin resa mot stockholm. Så jag fick ett härligt avbrott i pluggandet ändå. Min pappa, gud vad han är bra ändå... eller?  (L)

Nej min kropp skriker efter tven och soffan, men jag misstänker att jag kommer somna illa kvickt om jag går upp och lägger mig där. Det där med tv och soffa har en sömn effekt på mig, eller pettson? haha.
Hoppas du mår bättre snart gumman.

På norska: ä vi verkligen så stygge!                            haha

Surte vs. Marstrand

Och som alltid när man möter marstrand är det på liv och död unjefär. Jag menar, man vill ju inte förlora mot marstrand. eller?

Jag hjälpte till så gott jag kan från fel sida av planen idag. Jag var för dagen inte kallad, delvis pågrund av min att jag haft en hemsk infektion i kroppen, tänker inte gå in i detaljer, men jag äter iaf medecin och jag vet, det är oruttinerat av mig, jag borde veta vad som gäller vid det här laget. Vårt överflöd av forwards var dessutom ännu en anledning till att jag skulle vila idag...

På liv och död? nja jag vet inte, matchen såg mest död ut. Men är det så konstigt när matchen ligger 21.30 på en torsdag. Att det är Marstrand vi möter borde dock få inställningen på plats... men det kanske inte var den det var fel på? Ska vi skylla på parketten? Ja, det gör vi. Det blir trots allt 0-0 och vi får med oss en poäng som vi ska vara glada över, kunde lika gärna blivit noll. Nya tag på lördag brudar!

Fröken upptagen? ja, kanske. Har satt mig in i pluggandet och satt häromdagen med en powerpointpresentation i fyra timmar. När jag beklagade mig hos min pojkvänn fick jag som tröst: Det där hade jag kunnat lösa på mer eller mindre en halvtimme. Tack, det var upplyftande =) haha. Men nu har jag ju lärt mig det och jag tyckte faktiskt att det var kul... första timmen iallafall. Parallelt med pluggandet har jag hängt på dios och vart cool vid maskinerna, det är numera min favorit sysselsättning, allt för att slippa plugga. Nej, det gäller att jag tar tag i grejerna i helgen, emellan matcherna dvs. Men det grejar la jag!

och ja, upp tidigt imorgon, så jag antar att det bara är att kassta sig in i drömmarnas värld. Och jag vet minsann vem jag vill träffa där, för det var alldeles för längesen (nu igen). Jag tycker att jag alltid säger det!

Sleep well

jÖÖnköping

Efter många om och men kom vi fram till att det faktiskt heter jönköping så som vi utalar det. Men Malin du får säga hur du vill =)

Vilken helg vi har haft.. En träning i fredags, två i lördags och en match igår. Jag måste säga att det var längesen jag hade så kul som jag har haft denna helgen. Trotts en tunn luftmadrass (carro vi skulle inte lämnat tillbaka Pettsons madrass) och en ond rygg har jag fått många goa skratt.
Och visst var jag bäst på buzz? njae, men man kan ju inte kunna alla pettvert och hyx! hahaha.

Och vilken match det var igår, högt tempo och många tuffa närkamper. Måste säga att när jag gick av planen kändes det som om att jag var 50 år äldre än när jag gick på den unjefär en timme tidigare. Gud vad jag tyckte synd om mig själv och gud vad jag hade ont. haha. Men det var en rolig match och spela trots alla slag, från båda hållen. 1-1 blev resultatet och jag måste säga att jag tycker att det är lite missvisande efter att vi i tredje briljerade och skapade många helt fantastiska lägen. Att vi inte fick in den berodde bara på våran otur och ytterst små marginaler.

NJAE, sova lite middag kanske? jao.

zzz...nark.