30 Januari 2008

Man ska väl inte börja tänka, men det är redan försent. Det känns så overkligt, så ofattbart, det känns som om att det var nyss vi strang runt på "gården" i kungälv. Jag och min lilla fräkniga, rödlätta och envisa syster. Så många minnen vi delar och så mycket roligt vi har haft. Så många motgångar och bråk vi har haft, men sedär har vi inte tagit oss igenom allt på ett utomordentligt sätt? Jo, tillsammans, hand i hand genom livet, tror jag att vi klarar allt gumman.
Idag fyller den lilla flickan som som treåring sprang runt med 100 bus i tankarna (för inte en sekund var lugn) , håret som spretade åt alla håll och kanter och det ständiga söta leendet på läpparna 17 år. Tiden har ramlat iväg och här är vi nu, mitt i livet och vidare ska vi gumman. Ett år tills du fyller 18, jag tror inte att det är sant! Du har blivit stor, och det har gått fort. Även om vi ibland kan "hata"  varandra så går vi sida vid sida genom livet och det är jag glad för! Älskar dig sis!

Grattis syster, grattis!

Ett litet resonemang.

Det finns en person jag bryr mig väldigt mycket om. Jag går ständigt och funderar på hur jag på bästa sätt kan uppmuntra, hjälpa och stötta. Men kommer väl egentlgen inte fram till så mycket (förlåt). Antar att det viktigaste är att jag finns där, och det gör jag, hela tiden, dygnet runt.

Jag vill inte lägga mig i, men nu kan jag faktiskt inte vara tyst längre. Det jag läste idag gjorde mig upprörd! Antingen så "bryr" man sig om en person, eller så bryr man sig på riktigt. Det är en betydlig skillnad mellan dessa två saker. Att bry sig handlar om så mycket, det handlar bland annat om att den personen man bryr sig om ska känna det. Känner inte personen ifråga det, så har man förmodligen misslyckats någonstans. Då kanske man ska rannsaka sig själv och fundera på vad det är man har gjort fel, inte anklaga den andra för att den gör fel som "stänger ute" en. Det kanske från början var man själv som var elak, stängde ute och prioriterade bort? What ever, en vänskap "försvinner" inte utan anledning. Så resonerar jag iallfall. Dessutom kan jag tycka att det första man gör mot en person som redan har det tufft privat, är inte att börja gnälla om något som i grund och botten är ens eget fel. Då bryr man sig ju inte det minsta. Gah, jag vill ha sagt så mycket med detta. Jag sitter här och kokar typ, det ryker genom öronen på mig. Men jag hoppas att ni förstår, kanske, på ett ungefär, vad jag menar. Jag vet en som fattar iallafall, och det är det viktigaste av allt.
Man växer ifrån varandra, vissa mognar snabbare än andra och så måste det få vara, det är helt naturligt.
Jag bryr mig och jag är inte den som sviker, framförallt inte när min närmsta vänn tar studenten! <3

För här har du mig, alltid vid din sida!

Söndag

och visst kan jag förstå att det känns jobbigt att se sitt äldsta barn glida ifrån, ta steget ut i det verkliga livet och vilja gå sin egen väg. Man vill ju inte att någon man älskar ska göra misstag, som man hade kunnat förhindra. Men ibland kanske man måste få göra dem där misstagen för att gå vidare i livet och växa upp?
Jag vet att ni finns, jag vet att ni stöttar och jag älskar er av hela mitt hjärta! Men just nu känner jag att jag VILL klara mig själv. Det blir dock oerhört svårt när jag fortfarande bor hemma och till en viss del är lite beroende av er, men jag gör mitt bästa och jag vill att ni ska se det och ge mig beröm för det. Inte ge mig massa negativa saker om allt som jag gör fel hela tiden. Wellwell... nog om detta!

Två matcher spelade i helgen. VINSTVINST! härligt att piska piraterna två gånger under en säsong, vad hände där? =) Gött med ytterligare tre poäng i a-lagsserien och en fjärdeplats. Och måste faktiskt hylla våran lilla Jenny också. Hon bara gör det, lätt som en plätt, går in, dominerar, gör två mål och blir matchens lirare. STORT GRATTIS!
Vinst även idag i b-lagsmatchen, där handlade det inte BARA om en vanlig b-lagsmatch utan dessutom i stort sett om en seriefinal och en massa prestige. Och vad gör vi? Piskar dem med 5-3!
Sånna här helger gillar vi, oja!

Långt bort, i ingenstans, ingenting att bry sig om, bara du och jag!

On my way

Så sitter jag på tåget påväg hem från skövde, där jag helst av allt hade stannat kvar. Fattar inte hur jag orkar hålla på såhär. Flytt efter sommarn kanske? På ett sätt det ända jag vill och på ett sätt det sista jag vill. Men jag måste säga att dem positiva sakerna, att bara få vara nära och tätt intill dag ut och dag in, överväger dem negativa, Skövdebo efter sommarn kanske?!

Men som sagt, mycket som drar i en hemma också, jobb, skola och framförallt innebandy. För trots att säsongen för min del varit helt sjukt tung och krävande är det alltid en underbar känsla när man kommer till hallen, ser alla välkända ansikten och får leka av sig lite. Man saknar ju det som bara den så fort man är ifrån det, tokigt att man inte kan uppskatta det lika mycket när man är mitt i det! Men idag ska det faktiskt bli riktigt kul att träna =)

Så när pettson, för en gångs skull, ska jobba på Dios då är jag inte där. Dåligt av mig, men hoppas att dagen gick bra iallafall så lär vi ju synas där snart i vilket fall som helst. hihi. Hoppas jag iaf! <3

Imorgon blir det jobb för hela slanten iallafall, sen träning och förhoppningsvis en David!

Lycka är att ha någon att älska!

Lycka!

Lyckotårar rullade ner för kinderna igår när jag fann detta i min brevlåda på Herrgårdsvägen!

image32

Jag är helt mållös. Jag känner mig inte värd det, för vad har jag gjort för att förtjäna en underbar pojkvänn? <3

Söndag

Ännu en innebandyhelg är avverkad och tyvärr gick det väl inte riktigt våran väg denna helgen. Tråkigt att vi inte kunde fortsätta surfa på den glädje/kämpar - våg som vi hade förra helgen. Men thats it brudar, bara att ladda om och komma igen till nästa helg, då är det dags att slå piraterna på hemaplan.

Annars har helgen vart hektisk, som allt annat i mitt liv just nu. Fredag var det mys med pettson, och gud vad mysigt det var, faktiskt! Igår var det utgång med tjejorna, kul kväll! Idag har jag jobbat och spelat b-lagsmatch. Vinst mot marstrand med 4-3, viktigt brudar. Detta betyder att vi fortfarande ligger kvar i ledning i den serien! Kan man inte leda a-lagsserien så får man väl leda b-lagsserien.

Imorgon ska jag ta en dag off. Bara ta hand om mig själv, plugga och njuta av tillvaron, kanske lite tid för shopping också? inte helt främmande för det faktiskt. Får se... meningen är att jag ska sova ut och vila upp mig för att orka ännu en vecka iallafall.

Att man kan sakna någon förstår jag, men att man kan sakna någon så som jag saknar dig, det kan jag inte förstå! Vad har du gjort med mig? Jag är upp över öronen kär, fortfarande, efter lite drygt tio månader. Känns så himla bra, känns så himla rätt, känns så himla UNDERBART!  Kom hem <3

"varje sekund utan dig är en förlorad sekund"

Torsdag

Kostföreläsning i Surteskolans aula, hur längesen var det inte man var där sist, hade gärna gått upp en sväng. Inte för att jag tycker att det där med kost är underbart roligt efter att ha haft ett X antal föreläsningar om kost, utan bara för att få ungås lite med alla sköna brudar. Men pågrund om bristfällig planering så hade jag lite för mycket plugg till övers. Och ändå har jag tid att blogga? - Ja tydligen!

Sälen, tandådalen vecka 14. Ingen dum idé, bra jobbat Gäfvert och Jonniz. Tandådalen gillar vi, eller hur Pettson?

Annars har min vecka vart allmänt hektisk, präglats av jobb, träning och skola, som alla andra veckor. Det har dessutom varit ovanligt tomt då david har befunnit sig i Skövde. Och det är såhär det kommer att vara i vår? Frågan är hur jag ska palla att vara utan honom. Men så fort innebandymatcherna tar slut har jag ju mer tid till övers att kunna åka till Skövde på, även om det inte är sveriges metropol. David är ju där, och så länge jag är i närheten av honom, känner jag ju mig ganska så nöjd med min tillvaro =)

Imorgon är det Pettson&Kalle - kväll. Det har jag längtat efter! <3

Lördag, bortamatch mot warberg, bara vinst som gäller brudar.

varje dag utan dig, är som en hel evighet!


Down!

Jobbigare och jobbigare att hitta motivation. Jag hoppas det kommer, jag hoppas det händer nått snart.

Fredag

Ja, det blev en hyffsat snabb visit i Skövde. Kanske onödig, kanske inte. Jag och Dave fick lite tid tillsammans iaf, vilket var väl behövligt. Låg uppe till lång in på småtimmarna och pratade om ditten och datten. Och gud vad skönt det känns att bara få prata, att bara få berätta allt det där man tycker och tänker och att någon svarar och verkligen bryr sig. Det gillar jag! Så idag sov jag väl bort mer eller mindre halva dagen (igen). Stackars David fick gå upp för att göra tenta, livet är hårt ibland. Ringde mig efteråt och vi promenerade bort till "stan" och köpte nya örhängen till mig, köpte lite mat och traskade hemmåt. Ja, för det börjar faktiskt kännas lite som mitt hem också, fast ändå inte. Vore hemskt att säga att man kände sig hemma i skövde förståss. Efter lite mat bestämde vi oss för att åka hem till Göteborg. David ville ut me kompisarna och gärna för mig, allt för att slippa åka tåg innan matchen imorgon!

Så nu sitter jag här. Inte mycket att göra. Men det känns alldeles alldeles underbart. Jag kan bara koncentrera mig på morgondagens match. Ska lira med sister imorgon. Det ska bli spännande, tror att det kan bli riktig bra faktiskt =)

Surte vs. Olofström 17.00 aleg.

Torsdag

En dag som jag mycket länge gått och längtat efter. Dagen efter tenta, dagen då man kan slappna av, sova ut och bara ta hand om sig själv. Och jag kan väl bara konstatera att lugnare än vad min dag idag har varit kan en dag inte bli. Vaknade imorse, helt ovetande om att klockan faktiskt var ett, gick jag upp på toaletten och kröp sedan ner under täcket igen. Skulle göra min morgonkoll på mobilen å se så att ingenting hänt under natten, när jag upptäckte att klockan var ett, då fick jag helt plötsligt bråttom upp. När hände det senast att jag sov bort hela dagen?  Sa senast igår till David att jag inte KAN sova till längre än tio. Men sedär... det kunde jag visst.

Matchen igår mot marstrand. Vinst med 8-3, vi går lite upp och ner, vissa perioder är vi riktigt bra, andra perioder är lite sämre. Men gött med en vinst iallafall!

Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Slängt iväg några mail angående utbildningen och kåravgift, lyssnat på musik, pysslat om mig själv, ägnat tid med min dator och lagat mat. Den här dagen kom perfekt och nu är jag helt utvilad igen. Längtar efter att få gå och träna, den känslan var länge sen jag kände på riktigt.
Efter träningen blir det en tripp till Skövde, för lite påhälsning hos pojken min. Tågresan är väl inget jag ser framemot (som vanligt) men som sagt, vad gör man inte för kärleken.

Du och Jag förvandlas till Vi!

2008

Förvisso har det varit år 2008 ett tag nu! Men jag tror inte jag har återhämtat mig från nyår än om jag ska vara helt ärlig!

Och det blev inga nyårslöften i år heller. Har insett att jag aldrig kan hålla dem ändå. Så jag kände att det bara var onödigt att ens börja grubbla på vad ett bra nyårslöfte för mig skulle vara. Onödigt att lägga ner energi på det liksom, när man har så mycket annat att göra!

Tandådalen var en ljuvlig historia som man önskade aldrig skulle få sitt slut.
För bilder hänvisar jag till :
http://karlsson548.bilddagboken.se/ . 
Skidor i massor, cider i massor, skratt i mänger, mat i mängder, kortspel i mängder osv.
Och som sagt jag har hittat min nya familj, där vet jag att jag hör hemma ;-)
Repris nästa år tror jag!

Vi kom tillslut, emot våra viljor, hem till göteborg igen. Där kasstades vi in i den hårda verkligheten. Jobb under gothia cup, vilket förövrigt kunde varit ett väldigt underhållande jobb om man inte fått kämpa för att hålla ögonlocken öppna. Pettson fick ta sig i kragen och vara med och lira, och sedär, det gick riktigt bra. Synd att dem åkte i semin! Hyllar dem ändå för en kanonbra insatts.

Match igår med, 0302 stog för motståndet. 3-3 slutade matchen, vi kunde dock gå som segrare efter straffar. Jag fock hängt en boll på retur. Inte illa för att inte ha rört klubban sen färjestadenmatchen!

Sen var det ju det där med tentan imorgon, någonting jag helst vill koppla bort, just nu iallafall. Orkar inte plugga mer. Jag lyckades få gjort det mesta i mellandagarna , har dessutom hunnit plugga en hel del sen jag kom hem. Så det ska nog gå kanoners det här.

Match imorgon med. Marstrand som står för motståndet denna gången. Kan bli riktigt spännande. Brukar bli tufft spel och roliga matcher mot dem och jag hoppas på en sådan även imorgon.

I want you, lying here next to me baby!