Några tankar

Studenten är en ljuvlig tid och vem som helst kan bli uppiggad av att se en gammal vänn i det där lyckliga tillståndet som man infinner sig i under studenten. Ytterligare två studenter väntar och samtidigt som jag känner en otrolig lättnad över att den där dagen är över känner jag en otrolig saknad och längtan över att få uppleva den tiden igen. Att få knyta an till allting som var ens trygghet, skolan. Att få komma till ett ställe där man alltid var välkommen. Att få skratta ikapp med den mest fantastiska klassen. På ett sätt saknar man det, på ett sätt avskyr man det fortfarande. Men just nu överväger saknaden. I andra stunder överväger avskyn.

För självklart, jag är en tjej som vill växa upp och komma någonstans i livet. Jag är aldrig nöjd med vad jag har presterat. Man kan alltid nå längre. Därför längtar jag på något sätt verkligen inte tillbaka. Jag lever ett nytt liv nu, med andra slags studier. Studier som i sig är mycket mycket roligare och mycket mycket mer lärorika. Men vad gör egentligen det när man inte mår bra? Det viktigaste är hela tiden att man mår bra med sig själv och trivs i sin omgivning. Gör man inte det finns det ingenstans där man kan hämta kraft till att leva ett lyckligt liv...

Jag vet inte vart jag vill komma riktigt. Är förtillfället längst ner i mitt såkallade liv som jag numera jämför med en bergochdalbana. Men jag vet att kämpar man så kommer man upp till toppen igen!

?

Deg?

Då väntar jobbet runt hörnet. Men allting känns alltid så mycket lättare när man vet att det är fredag. Oavsett om man har mycket att göra eller ej. Men jag kan villigt erkänna att jag hellre hade varit hemma och degat idag.

Efter jobbet gör jag en snabbvändning hemma för lite dusch och tillpiffning innan jag kilar ner med flickorna på Harbecks studentskiva. Tänka sig att det är 89ornas + Tobias och Mattias tur nu.  Ryktas om att även Ale gymnasium tar studenten idag och där finns ju en del kända ansikten. Grattis flickor och pojkar! Ha en hejdundrandes underbar dag och se till att hålla er på benen för studenten är någonting man alltid vill minnas! (ja, jag drömmer mig bort lite)

Sängen står farligt nära min högra axel men jag är stark. I inväntan på mor min får jag allt annat än somna om. Somnar jag om så lär det tämligen vara kört. Då infinner jag mig i det tillståndet resten av dagen sedan.

Mer klotter senare!

Planering(!)

Japp och imorgon är det äntligen fredag igen. Men för den sakens skull får man inte vila, nehe då. Det är full rulle fram tills den 7 juni då jag ska varva ner och försöka infinna mig i något slags lugn.

Imorgon: jobb + studentskiva + packning
Lördag: uppe med tuppen för att åka mot stockholm + bröllop (och bröllopsfest)
Söndag: återresa till Göteborg
Måndag: jobb + träning
Tisdag: jobb + göra några ärenden
Onsdag: sis tar studenten + träning
Torsdag: Pettson tar studenten
Fredag: den minsta systern fyller år + nationaldagen(?)

Yes, en vecka framöver planerad. Å nej, det känns inte bra. Det är så olikt mig att ha såhär mycket att göra. Men man är ju inte den som är den. Klart att jag pallar!

Så idag har vi återigen plågats igenom ett brottningspass och tjejer jag tycker mig se att vi blir starkare. Eller är det bara jag som ser det? äh, träningsvärken imorgon får avgöra. Vad det gäller träningsvärken ber jag till gudarna att den inte blir lika smärtsam som föregående helgs då jag ska på bröllop på lördag och ska trippa runt i högklackat. Jag menar högklackat strosar man inte runt i varje dag, ska jag dessutom ha träningsvärk, hur ska jag då se ut? - huh.

Nej nu ska jag pensla lite röt på mina naglar och krypa ihop i fosterställning under täcket och somna gott.

Visst finns mirakel och för mig är det faktiskt du!


Min,Min,MIN!


Du är min stjärna på natten,
du är min solstråle på dagen,
du är luften jag andas dygnet runt,
Jag Älskar Dig!

En mil senare...

Då bröllop och andra festligheter väntar i veckoslutet var det bara att ta tag i träningspasset idag. Jag å sis tog oss upp till fontin och lunkade runt milen, ganska oskönt men ändå ganska skönt. Imorgon väntar ytterligare ett pass med laget och på torsdag väntar den fruktade brottningen. Med tanke på diverse viktiga tillställningar i helgen hoppas jag på att kunna röra mig utan att se ut som en 200(?) årig tant.

Sofia Gävert - Grattis på födelsedagen!

Linda är lite nanig och har inte mycket att göra så varför inte lägga sig i sängen och vänta på John Blund? Känns som om att det var evigheter sedan man kunde krypa till sängs utan att känna en viss stress över studier. När jag tänker efter så har jag inte gjort det sedan förra sommarlovet. Så att krypa ner under täcket ikväll och inse att det bara är där man behöver vara med såväl kött och ben som med tankarna ska bli otroligt skönt. Synd bara att man tvingas göra det ensam. Men till min stora förtjusning är min kära snart hemflyttad.

När trollmor har lagt sina elva små troll... tralala

Sommarlov(?)

Ja, eventuellt så har jag ju sommarlov nu. Men jag vill vänta med att ta ut glädjen till resultatet från dagens tenta dimper in på mailen. Kändes väl som alltid ganska bra tills jag börjar diskutera frågorna med en av mina studiekamrater. Så nu känner jag bara att det får bära eller brista, jag har gjort vad jag har kunnat för den här gången. Eventuellt väntar en omtenta innan midsommar, men det är väl inte hela världen det heller.

Efter tentan tog jag mig i kragen och lämnade in ett cv på Netto i Bohus centrum. Mycket kan sägas om Netto men jag vill ge det ett försök!

Snart ska jag bege mig in mot staden för att möta upp lilla fröken karlsson. En bröllopspresent ska inhandlas. Ingen helt lätt uppgift. Jag har även studentpresenter att inhandla, inte heller någon lätt uppgift. Slår vad om att det kommer att sluta med att jag kommer hem med flera kassa     - till mig själv -       för att det är lätt gjort, när man egentligen inte ska ha någonting. Well, vi får väl se...

Inväntar resultat.

Ursäkt?

100 ursäkter till att slippa plugga. Det är vad jag satsar på såhär kvällen innan tenta. Mina tankar går i banorna "det jag inte har lärt mig hittills, kommer jag inte hinna lära mig till imorgon heller". Jag försöker ge mig själv en ursäkt till varför jag inte pluggar. Men nej, det går inte så bra. Att springa 8an i skatås och köra lite fys tyckte jag var en god ursäkt till att komma ifrån pluggandet för en stund. Men nu sitter jag här igen, vilken ska bli min nästa ursäkt? - att jag behöver sova? Fast å andra sidan borde datumet på omtentatillfället vara dragkraft nog till att ta tag i bunten med papper som ligger strax brevid mig. Vem vill göra en omtenta strax innan midsommar liksom? - näe då vill jag ju faktiskt vara ledig. (från skolan iallafall). Jaja, det får helt enkelt bära eller brista. Känner att dem där orden börjar bli en vana nu, inte bra! Och slutsatsen av det hela är väl att det inte finns några bra ursäkter till att inte plugga. Och imorgon på tentan kanske jag sitter där och ber om ursäkt till mig själv för att jag inte har pluggat. Näe nu börjar detta bli långdraget! Ska skumma igenom papprerna och försöka få lite sömn.

Orka ursäkter(?)




Måndag

Min helg var allt en helg kan vara. Mitt liv vändes helt uppochner under tre timmars tid för att sedan långsamt långsamt vändas tillbaka. Först idag när jag fått en viss distans på till det hela börjar saker falla på plats. Jag vet vad jag vill och jag vet att du också vill, vi gör det tillsammans.

Annars har jag vart fullt upptagen med plugg inför morgondagens marknadsföringstenta. Känns som om att jag lätt som en plätt skulle kunna komunicera vilken produkt som helst till vilken målgrupp som helst nu. Men jag tror inte att det är värt ett försök. Jag har förståt hur mycket strunt dem där skickliga marknadsförarna trycker i oss varje dag. Men tro fan att jag låter mig luras av all denna reklam ändå.

Nej, om man skulle ta och återgå till pluggandet.

Jag önskar att jag aldrig sett.

Brottning

Okej, om jag någonsin påståt att jag är vältränad så tar jag härmed tillbaka det och erkänner att jag är sämst tränad i världen... kanske inte när allting kommer omkring. Men när jag vaknade i morse kände jag 100 år äldre än vad jag gjorde igårkväll när jag gick och lade mig. Nu känner jag mig ytterligare 100 år äldre än vad jag kände mig imorse. Inte kan jag väl ha åldrats 200 år sedan igår kväll? Nej faktum är att jag bara har kört ett pass brottarträning. Och jag var väl inte den enda som såg stel ut idag på jobbet, eller? Ska vi i detta läge försöka se någonting positivt så får väl det vara att det ska mycket till om motståndarna ska springa förbi oss på planen i höst. Forsa Surte!

Nu ska jag stappla vidare på mina små stackars ben. Eller läga mig raklång på soffan och hoppas att det inte visas någon komedi på tv då mina magmuskler inte pallar ens en gnutta till fniss.

Brottarkvinna?

8an + fys

image69

Ännu ett träningspass är avverkat. Mja, inte mycket att säga om det. Jag var slut. Min förkyldning tar kol på mig. Men jag tog mig runt OCH jag klarade fysen. Here we gooo! Imorgon lär det kännas att man lever och på fredag ska vi kanske inte ens tala om i dagsläget.

Åter till pluggandet

<3

Så var ännu en dag till ända...

Pettson, gumman, hjärtat, vännen... kärt barn har många namn. När allting annat är bäcksvart tänder du ett litet ljus för mig. Ett litet ljus som kan leda till lite glädje när allting annat känns hopplöst. Tur att jag har dig! <3

image68

Tack vännen!

Surte rules...

Härliga känsla, försäsongen igång igen. Uppstart med coopers test och den fruktade vågen idag. Coopers gick väl inte enligt planerna då min förkyldning biter sig kvar, men jag ger mig inte och jag tog mig runt ganska så osmärtsamt trots allt. Får väl se vad kroppen ger för reaktion på dagens test. Men den skulle bara våga trotsa mig med att konfrontera dagens löptur med en ännu värre förkyldning. Tjejer, detta kommer bli en säsong att minnas livet ut, jag vet det, jag känner det i luften, jag känner det på stämmningen och jag känner det i löpsteget(?)

Annars har jag fått två redovisningar överstökade under dagen. Juridikkursen är härmed avslutad på ett lättsamt sätt. Ingen kurs som jag har upplevt som alltför svår. Tillochmed tentan var överkomlig. Därmed inte sagt att juridik är roligt, nej det är en annan femma. Så nu fruktar jag bara marknadsföringstentan och det är väl egentligen förberedelser inför den jag borde ägna mig åt nu. Men det är ju en hel vecka kvar och det är ju så mycket lättare att skjuta alla problem framför sig, så det gör jag för stunden.

Distansförhållande suger!

My dave, my love!

Söndagsångest

Helgen inleddes på ett alleles fantastiskt sätt genom en herrans massa shopping. Under lördagen tog jag tag i diverse skolarbeten som behövdes plöjas igenom. Men jag fick bara färdig en del av två möjliga innan jag begav mig till Fontin. Då min elaka förkyldning fortfarande biter sig kvar fick jag vika mig för min hälsas bästa och nöja mig med en tur runt femman. När jag kom hem från mitt lilla träningspass tog jag fram den där sidan som jag ytterst sällan visar upp för min familj, desto oftare för david, och gjorde ett ihopkok som resulterade i tacopaj. Det visade sig hemskt uppskattat då min mor faktikst pallrat sig igenom helvettesloppet och inte hade en tanke på att ställa sig vid spisen.

Göteborgsvarvet? - Näe ingenting för mig. Tyvärr har min mor utmanat mig och jag kanske blir tvungen till att springa nästa år om jag inte kommer på en otroligt bra ursäkt. Jag har ju ett helt år på mig att fundera fram och så trögtänkt är jag ju inte. Måste säga att jag är stolt över min mor som tog sig runt 2.1 mil och slog eget personbästa.

Senare på kvällen begav jag mig in till stora staden med Therese, Sara och Malin. Bergakungen var destinationen. Väl där kångkade vi oss in på filmen "What happens in Vegas" med skådespelare som Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Det är inte ofta jag kan vara koncentrerad under en hel film och efter filmen kan säga att jag tyckte den var riktigt bra, då jag oftast somnar. Men denna filmen tyckte jag var riktigt bra. Och det visade sig att Ashton Kutcher gör sig oväntat bra i skjorta och kostym, vilken babe!

Helgen har idag avrundats med att göra färdigt moment två i högen med skolarbeten. Trots detta har jag mer att plöja igenom. Inte så oväntat då jag har tenta om lite drygt en vecka. Så idag sätter en söndagsångest som jag faktiskt inte har haft på länge in. En måndag imorgon som för min del innebär slutredovisning i min två kurser. Den innebär även uppstart på försäsongen med ett coopers test. Oh nooo, ännu mer ångest.


All for now

Allting gånger två...

Så var bröllops outfiten gånger två inhandlad. Ja för tror ni att jag kunde bestämma mig för EN klänning när jag väl började leta? Nej, det är klart att jag inte kunde, därför blev det två. Men gör man allting gånger två så kan man ju vara på den säkra sidan liksom. Hur bra som helst. Sedan inhandlade jag lite annat smått och gott som jag egentligen inte behövde. Men mina köpsinnen var i dag vidöppna och pengarna bara for ur plånboken. Men inte gör väl det mig någonting, rik som jag är. haha.

Dessutom kom jag hem med en mobil i högra näven och en i vänstra. Vad nu? Jo, mamma skulle ha ny telefon och då lyckades dom skickliga och söta försäljarna på tre locka på mig en ny telefon också. Men så sant som det är sagt, allting gånger två så kan man vara på den säkra sidan. Är nu inne på min tredje telefon för i år och fråga mig inte vad för avtal jag lyckades ingå idag. Typiskt jag som hade tenta i juridik idag där blandannat avtalslagen ingick. Och så många gånger vår juridiklärare predikat om att vara extra noggrann innan man skriver på avtal. Hon skulle vara besviken på mig nu. Men vad ska man göra? Man är väl godtrogen och blåögd, hell yeah!

Så kvällen ska väl spenderas i soffan framför hockeyn och vid skrivbordet med marknadsföringsboken i högsta hugg. För bara för att man har haft tenta är det ju inte slut på pluggandet. Nejdå en tenta kvar sedan är det dags för någon slags vila i form av jobb. Förövrigt ringde jag till stället där jag provjobbade igår och dem skulle meddela nästa vecka ang om jag fått jobbet eller ej. Men nu var det tydligen så att det var betydligt fler än vad jag trodde som fått chansen att provjobba så min chans kan väl anses som minimal då mina meriter är ganska svaga. Men men... life goes on... Tur att man har ett annat jobb att luta sig tillbaka på. (allting gånger 2)

Tänk om man hade haft två exemplar av min David med, då hade jag sluppit sitta här ensam en fredag. Men men, man kan väl inte få allt. Kanske kan pussa på varandra imorgon iallafall.

Aloha


Pluggpause

Suck, suck och återigen suck. Nu har jag snart tagit mig igenom mig 200 sidor rättsfall. Det börjar sitta nu, lagar hit och lagar dit. Men sen har jag ändock i baktanke helatiden att tentan kan utformas på ett helt annat sätt än vad jag hoppas på. Ska läsa några rader till innan jag intar sovande tillstånd.

Annars har dagen varit seg. Jag har dragit på mig en förkyldning som inte är det minsta läglig då coopers test ska utföras på måndag. Men peppa peppa, hoppas att jag blir frisk så jag kan ha goda förutsättningar till ett bra resultat. Steg upp tidigt imorse för att jobba och spenderade dagen mestadels tillsammans med lisa uppe på loftet. Ganska skönt måste jag säga. Sedan kom jag hem och petade i mig lite mat innan jag la mig på sängen för att studera lite. Konstaterade att materialsamlingen i juridik var ett riktigt sömnpiller och la undan den för två timmars välbehövlig sömn. Sedan jag vaknade har jag vart på det igen, pluggplugg. Men snart är det "lov".

Älsklingen min begav sig till Stockholm idag vilket för min del betyder en hel helg hemma(!) när hände detta senast. Men mja, kanske åker till Skövde en sväng på lördag om allting vill sig väl. Annars kan det vara bra att jag får vara hemma och finna lugnet igen kanske. Men så svårt att se det, när det enda jag vill är att tillbringa tiden med dig.

Jonna, jag är inte alls avundsjuk, bara så du vet!

När jag är med dig lever jag i en sagovärld.

Juridik(?)

Att man aldrig ska få vara helt kry, så har man gått och dragit på sig en förkyldning. Men men, jag har trotsat denna och läst lagar hej villt samt. tagit mig en tripp i spåret idag. Benen var lite tunga och kroppen var trött men skam den som ger sig. Sedan har jag blivit anlitad som taxichaufför under kvällen så nu sitter jag på min vakt vid telefonen och väntar på att gubbarna ska hem. Har redan kört in dem till stan.

Huvudvärken biter i huvudet och tv är inte att tänka på. Bara en gnutta lite då och då, måste ju kolla hur hockeyn går och se om det dyker upp några intervjuer med Henrik Lundqvist. Inte nog med att han är bra, han är ju ganska ful med har jag hört.

Juridiktenta på fredag och jag känner mig faktiskt ganska lugn och har bokat in en jobbdag imorgon. Men tentaångesten dyker väl upp imorgon kväll kanske. Tur, för då är det för lite tid kvar för att ens öppna böckerna. Jag har läst så det räcker idag.

Mina tankar är kvar i Helsingborg med dig hjärtat


Som en hög vägg

Jag kom hem och slog mig till ro. Sakterliga kom verkligheten ikapp mig och jag insåg att jag hade en del att göra. Verkligheten växte upp som en vägg framför mig. Typiskt! Jag behövde springa, plugga, städa, äta och plugga lite till. Jag började min färd över väggen med att ta tag i studierna sedan vips, helt plötsligt sitter jag här och har tagit mig över den höga väggen. Oväntat lätt idag faktiskt, tillochmed milen klarade jag utan några problem.

När jag gav mig ut i milen idag var tanken en lätt joggingtur. Men efter tre och en halv kilometer skymtade jag en grabb ett par 100 meter längre fram. Äh, tänkte jag, han ska jag väl ta mig förbi och visst, efter fyra kilomter var jag förbi. Men inte tänkte jag på att killen skulle se detta som ett "race". Jag höll honom dock på bra avstånd milen igenom och spurtade ifrån honom i de sista backarna. Lätt match med andra ord. Tur att han inte såg att jag höll på och dö när jag hade hoppat in i bilen =)

Så snart ska jag krypa ner i rena sängkläder i ett nystädat rum, härlig känsla.
Imorgon väntar tentaplugg så det står härliga till.

ensamensamensam

Skratt, depp och tårar!

Varför ska allt underbart ta slut?

Så var man på hemmaplan igen. Svårt att beskriva känslan. På något sätt vill jag bara bort igen. Börjar se en tendens hos mig själv som jag inte vill se. Jag känner mig inte hemma här längre, det som är mitt här hemma får jag inte ha ifred och jag känner en viss längtan efter att ha mitt eget. Men samtidigt vet jag hur bra jag faktiskt har det här hemma och känner mig bara bortskämd när jag gnäller. Men tiden är väl snart kommen för att ta sina saker och hitta ett eget krypin. Ett år kvar i skolan, sen får vi se vad som händer...

Det som känns tyngst idag är att David har åkt tillbaka till Skövde och som vanligt är det deppigt, ledsamt och jobbigt. Distansförhållande är hemskt, men å andra sidan lever jag hellre såhär än att inte få ha dig i mitt liv. Någonstans är ju allting alltid ett övervägande. Men att någonting som har varit så underbart i ett antal dagar plötsligt löses upp, när man helt plötsligt ska krypa ner själv under täcket när mörkret faller och att inte ha någon att skratta ikapp med tätt intill känns jättetomt. Nu kommer sommaren snart och det är bara att hålla ut till tentaperioden är över.

Missade gårdagens innebandymöte där en ny andratränare presenterades. Detta kommer bli bra, sjukt bra. En löptur på det idag tror jag närmare bestämt! Sedan slå sig ner med diverse juridikböcker (suck).

Den dagen du lämnar mig blir jag nunna =)

På bortaplan..

Ja, vem vill vara hemma när man kan vara någon annanstans och bara känna lugnet gå in i kroppen? Sent igår anlände jag och min fina till Skåne/Helsingborg. Vi hälsade på Cassandra, åkte hem och åt kvällsmat, åkte och hämtade Cassandra sen somnade vi gott.

Imorse blev det uppstigning runt halvtio då en hemskt söt unge kom in till oss och ville leka. Då var det bara att pallra sig upp, käka frukost och gå ut i solen. Där har hela denna dag spenderats, på pooldäck, på gräsmattan och vid matbordet. Me like this, very mutch!

Sedan blev det film med my looove and Cassandra och nu är det nana.

Jag är lycklig, jag älskar mitt liv och jag är nöjd med det jag har just precis nu. Om två månader kan en del av det vara borta, någonting jag ständigt oroar mig för. Men jag har vant mig vid att leva med oron för stunden. Så länge det bara är oro är jag nöjd. Det får inte bli någoning annat, det får bara inte hända!

Night!

Rise and shine

Yeah klockan är 6.13 och jag ska trax bege mig till jobbet, tro det eller ej.
Men det är FREDAG, det innebär HELG när man pallrar sig hemmåt efter sina 8 timmar.
Det är kännsla det. Gah, längtar till denna dag är över.

Lördag & söndag <3

Kläder(?)

Dagen har präglats av jobb, värme, shopping, en god vänn och grekisk mat. Köpte mig et par vita shorts men när jag kom hem insåg jag att jag även skulle behöva inhandla ett par svarta shorts. Well, det får ske i skåne. För neråt i landet bär det av imorgon eventuellt, siktet är inställt på Helsingborg. Tanken är att jag och david styr neråt imorgon kväll, ska bli bra skönt. Blir det inte imorgon så blir det en annan dag denna helgen. Fast jag behöver ta med mig juridikböckerna ner, men jag lär ju ta mig tid åt sol, lek, bad(?), löpturer, shopping och annat också. Ibland kan det var skönt att komma ifrån, hämta andan och ladda om. Speciellt inför en tenta och speciellt med David och hans underbara familj som sällskap.

Jag väntar på svar, hoppas jag inte väntar förgäves.

Dax att ta tag i klädproblemet inför papis bröllop snart kanske. Hade tänkt att jag skulle sy min egen klänning. Men jag står fortfarande och väger mellan vilken färg jag vill ha. Kanske är lika bra att sy en i varje färg(?) Studenter som ska tas i maj ju, då behöver man någonting att ta på sig. Och klänningar är någonting jag aldrig kan få för mycket utav, inte kläder heller för den delen.

Började rensa garderoben idag när jag kom hem, då min gardinstång numera är en klädhängare och jag inte ser ut och mina byrålådor inte går att stängaigen. Dessutom har jag alla skrivbordsskåpen fulla med grejer. Undrar vad jag har för någonting egentligen, inte lätt att se. Jag började, men jag hann bara rensa ut ett skåp och en låda innan jag gav upp. Jag tycker att det är alldeles för jobbigt att slänga grejer. TÄNK OM jag en vacker dag skulle ångra mig. Neh, större byrå och garderob kanske skulle göra susen.

Fyra dagar har gått sen vi sågs men det känns som fyra år. Att någon kan betyda så mycket för mig är skrämmande. Att du är det enda jag kan tänka på när jag får en lugn stund är märkligt. Att du och jag har funnit varandra är för mig en saga som blivit sann, låt den få ett traditionellt slut där prinsen och prinsessan lever lyckliga i alla sina dagar <3

amore

Gå och dö?

Eller gå och sova? Jag vet inte. Men jag har suttit vid datorn sedan klockan sju och pluggat. Ett arbete ska in imorgon och då har man inget liv tydligen. Så tråkigt när det har vart strålande solsken och 20-25 grader ute. Men jag fick ju glassa lite i solen på min färd genom milen i fontinskogarna. Skulle väl iof inte kalla det att glassa, men solen stekte mig och svetten rann, det kändes minsann att man levde.

nu dör jag

Redan i drömmarnas värld...

Kan bara konstatera att det var längesedan jag var såhär trött. Man kanske ska ta och trappa ner på någonting, typ jobbet. Men istället tänker jag att skolan snart är slut och då kan jag vila när jag kommer hem från jobbet istället för att plugga. Därför tror jag att jag ska orka denna månaden ut. Vi får väl se vad som blir resultatet av detta. Just nu längtar jag bara till fredag och min David. Hela helgen ska jag leva i våran sagovärld och på måndag bär det av till skåne och ännu mera mys. Tillsammans är vi bäst.

För närvarande har jag fastnat för soundtracket till high school musical och låtarna strömmar in i öronen på mig!

Mormor var här på besök idag. Lite thaimat och glass dagen till ära eftersom att mormor fyllde år. Sedan hur mycket hon fyllde är en bra fråga, för mycket för att jag ska kunna räkna på fingrarna iaf.

image61

You are the music in me honey!

Surte runt

"Ledig" dag idag men för den sakens skull behöver man ju absolut inte vara ledig. Men ledig för mig innebär en dag borta från jobbet. Denna dag ersattes jobbet med skola. Efter att jag tappert tagit mig igenom min juridikföreläsning pallrade jag mig hem och la mig på baksidan för att stjäla lite sol. Tanken var att få läst ett par kapitel i min engelska bok med. Men jag somnade ganska raskt och vaknade en timme senare helt stekt. Skönt som det var förflyttade jag mig från gräset till balkongen ökade på brännan under en timme innan det blev dags för lite plugg.

Min hjärna är inte att leka med. Lite träningsabstinens och plugget var som bortblåst. Jag hann iaf ta mig igenom en del innan dagens abstinens kom. Jag snörade på mig löparskorna och tog mig en runda runt surte och nu börjar jag känna att jag är i form. I like this feeling!

Annars är det mycket sol och glada miner. Inte ens skolan kan få mig att tappa humöret just nu. För när allting känns bra mellan oss och solen står högt på himlen då är jag lycklig.

you and me

Pust!

En lång dag idag.

Vaknade brevid min stjärna och kände att detta skulle bli en bra dag. För att vakna brevid den jag älskar är det bästa jag vet. Låg kvar en stund och drog oss innan vi gjorde iordning oss för att traska ner mot tåget. Jag behöver inte ens säga vad jag tycker om att säga hejdå längre men på något sätt vet jag att du alltid är med mig. Kan inte förklara känslan, men det känns bra med dig. Jag vet att du alltid finns även om du inte är precis brevid mig. Men att säga hejdå är trots allt jobbigt.

Väl på tåget pluggade jag lite juridik och satt och myste med min dator. När tåget anlände till Götet bar det med buss av hem till mormor där jag skulle möta upp övriga släkten och avverka en mysig släktmiddag. Jag är glad att det finns människor som er. Som bara är sådär alldeles fantastiska och får en att släppa alla bekymmer. Tack!

Efter släktmiddagen begav jag mig upp till fontin för att köra igenom kroppen en vända. Det blev 5 km uppvärmning + situps + 3 x 1km intervaller + stretch. Me like. Ett alldeles perfekt pass en dag som denna.

Så, äntligen hemma... Sitter på tusen nålar känns det som. Jag måste lära mig att tagga ner, har alldeles för mycket att göra hela tiden. Har den senaste tiden haft alldeles för lite tid åt att bara ta hand om mig själv. Hoppas att det blir mer av den varan till sommarn!

Det var det!

Shopping + plugging

Denna dagen har än så länge bjudit på plugg och shopping. Fick köpt mig en jeansväst som bara är helt underbart snygg. Dessutom köpte jag en vit kjol och en väska. Precis vad jag behövde, haha. Eller inte! Men men lite nya saker piggar alltid upp. Tyckte jag var värd det efter pluggandet. Har nämnligen gjort ett reklamblad till ett arbete idag och det var faktiskt tillochmed roligt att göra det! Längesen det var kul att plugga. Men har massa mer som kan göras inför de två tentorna som ska plåga mig nu i maj månad.


Kvällen står fortfarande skriven i stjärnorna. Hörde någonting om eventuell utgång med grabbsen. Får väl se hur det blir med den saken. Man ska ju tydligen orka leva imorgon också då jag ska på släktmiddag hos mormor. Det innebär också tågresa hem imorgon, alltid lika sorgligt. Men det ska jag ju inte tänka på nu egentligen.


Ibland undrar jag varför jag gör saker...

ciao!

Ständigt på resande fot.

Den senaste tiden har det vart mycket resande för min del. Så varför inte även denna helg inleda med en resa. Sitter för närvarande på tåget med destination Skövde. Ska bli hemskt mysigt. Har hört att lägenheten är hemskt fullproppad med diverse stockholmare. Men skulle det hindra mig från att besöka metropolen Skövde och min David? - Sällan.

Ni kanske tror att jag tycker det är roligt att åka tåg, med tanke på hur mycket jag åker fram och tillbaka. Men så är inte fallet. Jag pinar mig igenom varje minut, men vet man vad som väntar när man kommer fram är det värt denna trista resa. Det är värre påvägen hem. Då känner man sig bara hjälplöt ledsen och vet att en jobbig jobb/skol vecka väntar.

Dagen har bestått av jobb och dagen gick förvånansvärt fort. Kanske för att jag visste att helgen väntade. Eller för att jag för närvarande känner mig ganska lättad över att sommarjobb eventuellt är löst. Och inget dåligt sådant heller. Men jag ska väl inte förvänta mig nått då kan det ju bli besvikelse nästa vecka. Då är det bättre att inte förvänta sig någonting och blir hemskt glad när beskedet kommer. Men det är svårt att inte hoppas!

Nej om man skulle ta och njuta av den lugna miljön på tåget och studera lite.

Alltid påväg

som sommaren..

Jag kan bara konstatera att denna sommaren kommer bli en sommar att minnas om allt blir som jag vill. Iof så kommer den bli en sommar att minnas även om allting inte blir precis som jag vill. För varje minut tillsammans med dig kommer jag alltid att komma ihåg och den här sommaren ska bli din och min.

Valborg var en lugn historia. Då provjobbning väntade idag valde jag och pettson att styra upp till johanna för grill och tjejsnack (stackars Joakim). Men det var mysoigt, jag trivdes och jag hade saknat er båda. När jag har fullt upp 24 7 tänker jag inte på hur mycket jag saknar att ha er hos mig jämnt, som förr. Men när man äntligen samlas och har massa tid då går det upp för mig att det faktiskt hos er jag trivs. Trion kommer alltid finnas i mitt hjärta, trots att vi befinner oss på olika ställen och i olika faser i livet!

Så är denna dag till ända. Nu väntar jag på besked i nästa vecka.

Milen har hunnits med idag också, kan snart varenda kurva uppe i det j*vla spåret. Men för att överleva försäsongen är det bara att ligga i. Tro mig, jag har sett planeringen, hemskt. Sedan jag kom hem från min löprunda har jag ägnat mig åt att packa ner diverse saker i min rullväska för att imorgon efter jobbet bär det av till my dave again. Denna gång kommer jag fram till en lägenhet full me grabbar, ska bli spännande. Kanske ska passa på att sova inatt för att någonting säger mig att det blir mindre av den varan imorgon.

För vissa dagar känns allt så bra!

Provjobb..

Jajjemen, det är vad som väntar idag. 11.00 ska jag befinna mig ute på Marstrand, I Like! Så nu blir det till att äta lite frukost och fixa iordning sig för att göra ett super bra jobb i butik heeela dagen! =)

Mer ikväll.