Öppna din dörr...

 
Onsdagen har snart passerat och veckan vänder. Ett besked som sa att det inte bär av förns i juni rikare är jag.
Jag ser det nog lite positivt, jag kan stressa ner och njuta av vår innan jag åker. Då studier ändå är inplanerat så får vi se hur det blir med den stundande tjänsteledigheten. Kankse tar jag den som planerat, kanske skjuter jag på den. Det beror på andra faktorer som har med framtiden att göra. Många dörrar står på vid gavel och just nu känns det som att jag försöker gå igenom dem allihopa.
 
Möjligheternas värld och ändå letar jag efter mer möjligheter. Aldrig nöjd!
 

Baam!

Milen på 51 min, lite ben och triceps. En bättre träningsdag och nu somnar jag gott!


Working.

Telefonen ringer, det är mamma som undrar om hon ska köpa med någonting hem. Sitter hemma i Surte och jobbar idag. Mamma och min kära George ska köras till flygplatsen för 3 veckor i Malasya. Jag är inte alls den som är avundsjuk, dem är värda ett fantastiskt äventyr. Men det faktum att jag mer än gärna varit med dem ska jag inte ljuga om.
 
Eftersom att det hade blivit ett himla körandes om jag vart på plats på kontoret idag fick det bli arbete hemifrån Surte. Den rastlösa och sociala sidan av mig tycker att det är bättre att vara på jobbet. Men att kunna jobba hemifrån är otroligt tacksamt i situationer som denna. Mitt jobb är himlans bra! Speciellt när mamman (som säger att hon absolut inte är en curling-mamma) ringer och frågar vad hon ska köpa med hem till lunch. Finaste, bästa mamma! Jag önskade tomatsoppa, så det fick det bli. Hungrig som tusan i väntan...
 
Ikväll väntar träning med innebandygänget. Åter till arbetet...
 

Hejdå Helg!

 
Helgen kom och den gick. Dagarna susar förbi och jag försöker hinna njuta av vardagen.
Spenderade helgen med fina vänner, god mat, mycket sömn, träning, innebandy och fint väder.
Göteborg visar sig från sin bästa sida och solen tittar fram även idag. Jag kan bara känna lyckorus.
Vi vann definitivt serien i helgen. Nu hänger det inte på någon målskillnad längre. Alltså div 2 nästa.
Tänka sig att det var där jag började min seniorkarriär som 13åring. Jisses.
Alla dessa år senare har jag fortfarande inte fattat att jag inte blir bättre än såhär!
Nu går vi för att vara obesegrade när sista matchen är spelad. Kanske kan vi också toppa poängligan med surtespelare. Det hade ju varit fint!
 
Måndag och 1 vecka kvar till semester. Jag gör veckan med ett leende!
 
 

Välkommen!

Lördag morgon och jag bara njuter. Hade en bra fredag kväll men fina tjejer och hemmagjord pizza. Jag var ingen pigg tjej efter en galet effektiv vecka med många intryck och lärdomar. Men nu är jag på väg tillbaka. Sovmorgon och en lång morgonpromenad följt av go-frukost. Vad blir det här näst? Inget bestämt än, ska njuta lite till av att bara gör ingenting. Sedan ska jag fånga dagen.