Fortsättning...

Förutom att jag har en telefonbok som innehåller alla mina facebookkontakter med födelsedagar så verkar telefonen fungera alldeles utmärkt! Jag kan om jag bara vill och inte behöver ha bråttom. Stolt tjej!

Igår kväll hade vi tjejmys. Johanna, Jennifer och Therese. Underbara vänner. Vi lagade mat, åt oss proppmätta och kollade gamla bilder. Minnen, fantastiska minnen. Vi har haft kul genom åren. Glädjetårar av bilder och filmer är bevis nog :) tack tjejer!

Idag har jag vart på gymmet. Kört MRL så att mina ben darrade ikapp med ett asplöv i storm. Trött tjej. Gjorde en sallad och har sedan jag ätit den legat på soffan och försökt komma på vad jag vill göra. Jag vill komma ut på en promenad men det regnar. Man kan ha regnjacka men jag vet inte...


Semester.

Semester på hemmaplan är inte så tokigt ändå. Jag njuter av att kunna sova tills jag vaknar. Det är inte sent, men ändå, vakna utan att klockan ringer, helt underbart. Att Johanna är hemma och jag kan ägna massa tid åt att njuta av att bara vara med henne är ännu mer underbart. Tränar, umgås och mår allmänt jättebra. Härlig känsla!
 
Idag har jag sovit ut och sedan har jag ätit frukost i sängen till nyhetsmorgon. Det är avkoppling på hög nivå. Släpade mig från sängen till soffan. Drack upp mitt kaffe, beställde nya bruna linser och satte igång installation av uppdatering på Iphone (jag vet inte hur det har blivit än och jag vet inte om jag vill veta). Har under tiden plockat i lägenheten, färgat ögonbryn och fransar, diskat och försökt få ordning på min tvätt. Man får dagarna att gå.
 
Tänkte gå ut och få frisk luft snart. Ska bara se till så att telefonen mår bra först. Jag ber och håller mina tummar stenhårt knutna.
 
Fortsättning följer....

Innebandylördag.

Div 1 drar igång och vi kör träningsmatch med 9 spelare. Två inlånade. Lite skillnad men himla kull. Grötfrukost och kaffe. Nu kör vi!


Mörker!

Man undrar själv om man inte är klok. Men detta är bästa starten på dagen. Morgon-PW med Karro! Lets gooo.


Kom dååå.

Måndagen går mot sitt slut. Dagen på jobbet rusade ifrån oss och klockan stod plötsligt på 30 min övertid. Rusade till gymmet för att hinna till body combat passet som jag faktiskt sett fram emot! Fantastiskt vad kul det var också. Helvettes mjölksyra i låren och jag känner ett välbehag inom mig. Känslan när man känner att det inte finns mer, att man har gett allt. Motivationen är på topp. Varierad träning är det bästa. Nu kan jag på ett bra sätt få ihop det men kanske det roligaste jag vet, innebandy. Vi får se hur länge detta håller i sig. Jag njuter så länge och försöker hålla glöden. Inväntar också det nya gymmet som ska öppna vid olskroken. Sportlife 2 minuter från porten. Inga ursäkter är goda nog för att ligga kvar på soffan. Men livet är inte bara träning... Jag veet!


När söndagen kommer...

Och jag har en underbart pigg känsla i kroppen. Avslappnad så att jag nästan är trött, då vet jag att jag har ägnat den här helgen åt det kroppen behöver. Sömn, träning, bra mat och vila. Jag har fått kärlek från delar av min fantastiska familj och är allmänt välmående. Jag hoppas att denna helgen var vändningen på ett par tunga dagar. Ibland behöver man stanna upp och fokusera på det som får en att må bra. När min kropp är i obalans är hela jag en människa i kaos. Finns för och nackdelar med det, nackdelarna får jag jobba på. Nu bränner jag av ett pass på gymmet innan det blir söndagsmys i soffan. Jag är laddad för en veckas jobb. Sedan väntar semester, vart den tar mig är fortfarande oklart. Kanske till värmen kanske inte! Det blir bra hur som helst.

Love!


God morgon lördag!

Dessa fredagar. Orken befinner sig på en annan plats långt bort. Igår var den helt obefintlig. Jag orkade gå ner till tvättstugan ett par gånger och jag orkade gå till ICA för att köpa godis. Träning och mat? Näe. Jag åt godis, sedan somnade jag! Jag behövde nog det. Slog upp mina små blå strax efter åtta imorse. Låg kvar i tio minuter sedan kröp det myror i mig. På med löpartightsen, bort med bacillerna och upp till Skatås. 15 km senare ligger jag på soffan. Lördags frukost med hembakt bröd, kesella och kaffe. Nyhetsmorgon på tv. Nu mår jag bra! Känner mig utvilad och redo för lördag. Inga planer och jag njuter av att bara kunna andas lugnt!


Ensam är stark?

Det handlar ibland bara om att omvandla allt det där som finns på insidan till positiv energi. Det är nått, kan inte sätta fingret på vad. Men träningen kändes förbannat bra idag, det tar jag med mig!!


Tapas

Igår var bra. Träning och sedan unnade vi oss. Tapas och rött vin med bästa sällskapet. Jag somnade in med en härlig känsla i kroppen. Mådde sådär bra som mina tjejer får mig att må. Känner mig fortfarande mätt och det blir en rejäl vända på gymmet idag. Fredag imorgon, mycket välkommen sådan!


Onsdag.

Dagen igår började bra och slutade i psykiskt kaos. Men idag är det ny dag. Jag steg upp innan tuppen och tog en löptur. Bästa starten på dagen. Jag har någon förkyldning som försöker knacka på. Jag håller dörren stängd. Har varken tid eller lust med sådana tramserier. Efter jobbet idag blir det en sväng till gymmet och sedan mat på manana med mina goingar! Kan ju bara bli ett bra avslut på denna dagen.


Fantastisk morgon!

När jag vaknar innan klockan ringer och är sugen på en morgonrunda. Bra dag! 8km löpning avklarat. Välkommen tisdag...


100 år äldre.

Igår vaknade jag med värk i hela kroppen. Klockan var ställd på 06:00, en söndag. Det kändes allt annat än okej. Med siktet inställt på lundbystrand och åttondelsfinal som började innan jag hann vakna tog jag mig upp ur sängen. Klockan 08:00 blåste domarn igång matchen. Benen och hjärnan ville olika. Vi kämpade med Surtehjärtat men man kan inte göra mer än sitt bästa och det räkte inte hela vägen. Men jag är stolt över vår prestation. Över förväntan. Min egen prestation är jag inte speciellt nöjd med, man vill mycket mer än vad man får ut. Hjärnan vill, men kroppen är inte i den fysiska status den var när man la klubban åt sidan. Nu är man igång och det kan bara bli bättre. Efter matchen åkte jag hem till Surte där jag spenderat hela helgen, åt frukost och sov ett par timmar. Det kändes resten av dagen ungefär som att vara bakis utan att vara värd det. Kroppen värkte och det kändes som om att det hade smugit sig på någon form av feber. Åkte trots detta med min kära mor till Kungsmässan och lunkade runt. Somnade innan 20:00 igår och är utvilad idag. Underbart!
 
Har haft en bra helg med innebandy, familj, släkt och mys. Har saknat mina tjejer, men man kan ju inte vara överallt samtidigt och jag har ju fått en överdos av kärlek ändå. Så jag är nöjd.

Vackra Göteborg!

När solen går upp på morgonkvisten under morgonpromenad kan jag bara må sådär bra! Älskade bästa Göteborg.


Energi?

Tjejens energinivå är noll. Gymmet gjorde sitt en korpmatch i fotboll på det och kroppen gör lite ont. Jag är gammal nu. Men jag älskar denna känslan, av att vara helt slut! Det är en bra känsla och imorgon ska jag rivstarta dagen. Vi vann korpmatchen med 4-0 och jag tyckte att det var riktigt kul. Mera mera mera!


Nu är det dags.

Tiden springer ifrån mig som vanligt. Hösten börjar kännas i luften. Imorse kanske jag lurade mig själv en aning. Ut på PW med alldeles för mycket kläder. Men bättre det än för lite å andra sidan. Helgen spenderade jag som så många gånger förr med en drink och mina vänner. En drink för mycket kan hända, men det var kul. Nu blir det lugnt fram tills semestern har jag bestämt. Behöver rensa ur kroppen och bara fokusera på träning under en period. Har kommit helt ur fas under sommaren. Men nu ska jag tillbaka igen. Mår så mycket bättre då.
 
Idag står det gym med mamsen och innebandyträning på schemat. Mjukstart? Äsch. Lika bra att rivstarta. I helgen väntar innebandycup och jag ser verkligen fram emot det. Jag känner den där längtan efter innebandyn som jag kanske senast kände för tre år sedan. Hoppas att detta håller i sig.
 
Saknar min syster så att det värker lite i kroppen. Nu har det gått lite för lång tid sedan senast. Jag kan inte klaga på att jag får för lite kärlek i livet. Mina vänner och min familj skämmer bort mig och det går absolut ingen nöd på mig. Men nu känner jag att jag behöver en dos av Sofiekärlek för att känna mig sådär hel.