"surteraset"

Surte vs. Olofström.

Ja, lördagen som vi längtat efter var framme och vi styrde våran surtebuss mot de småländska skogarna. Vi anade vad vi hade att vänta, men att allting skulle gå emot oss i andra perioden var väl ingenting vi kunde förutspå direkt.
Vi kommer bra in i matchen och gör även efter ett par minuter 0-1, olofström gör 1-1 och 2-1 innan första perioden är slut.
Det känns fortfarande som om att vi har ett grepp om matchen och jag går in på planen utan att vara det minsta nervös för att förlora. 2-1, det löser vi om vi trummar på såhär!
Men, 7 mål på tio minuter. Som George så fint kallade det imorse, surteraset! Men frågan är om jag verkligen tycker att det var något ras. Allt vi gör går emot oss och allt dem gör går med dem, dem lyckas göra mål på allt. Och med yrvädret "hästen" louise wikström i spettsen var dem svårstoppade. Vilken talangfull brud! Men på hemmaplan sätter vi stopp för henne va brudar? Nu har hon fått glänsa så det räcker!
Vi vinner sista perioden och slutresultatet skrivs till 11-4 och jag är stolt över att spela i ett lag som aldrig ger upp. Vi håller huvudet högt och fortsätter kämpa, vi vinner sista perioden och kan därmed snygga till slutresultatet något. Vi tar med oss sista perioden...

Efter en trots allt härlig bussresa hem och ett besök hos carro avslutas kvällen på BLVD med nära och kära. Vilken kväll det blev, tack alla som bidrog till att den blev lyckad =)

My sunshine! 


Kommentarer
Postat av: Terre

Tack själv, Kalle :D

2007-10-08 @ 16:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback