29/4

Dessa söndagar, får jag någonsinn gjort någonting vettigt? njae...!

Är väl inte helt nöjd med fredagen, kändes något onödig, även om det var mysigt å sådär. Men ja, vad lär man sig? Att man kanske inte ska förvänta sig föör mycket. men, bättre lycka nästa gång.. (imorgon, valborg)

Lördag, var det igår, var och kollade när syrran och min lilla pettson (min stjärna)  spelade gbg-cup. Det blev förlust efter en bra kämpa insatts, med 8 spelare och en utespelare i mål kan man inte kräva mer av er brudar, ni får helt klart godkännt, bra jobbat! Efter matchen åkte familjen in till stan, en hamburgare och en mysig middag på Hard Rock Café, det var hemskt mysigt. Sen åkte vi och handlade mat, vilket inte var lika mysigt, men vad gör man inte för och med familjen, haha.
På kvällen kom den efterlängtade, David. Vi kikade på några avsnitt OC och hade trevligt =)

Idag var vi och kollade innebandy återigen. Ännu bättre match idag tjejer. Deras målvakt gjorde matchen, utan henne hade ni vunnit med tre fyra bollar. men men.. BRA JOBBAT! Och ni skulle bara veta hur sugen jag är på att springa in på planen och springa några vändor, men inte då. Jag får hålla mig i skinnet till behandlingen är över. På torsdag kommer den första, jag väntar med spänning och rädsla. Får se hur det går.

Och egentligen så skulle jag ju plugga nu, eftersom att jag har ett filosofiarbete som ska vara inlämnat på fredag, prov onsdag och torsdag. Linda kom igen, gör det du ska =)

You and me Baby


27/4

Godmorgon godmorgon! Linda är i skolan, aningen för tidigt, 07.40 liksom, när hände det senast? Men jag medger att jag inte är allt för pigg, men jag blir väl förhoppningsvis...
Marknadsföringslektion väntar, och kan inte påstå att det är ett av mina favorit ämnen, snarare tvärt om, men nu är det inte långt kvar, bara att kämpa hela vägen!

Och solen skiner, finns det något härligare än att gå upp på morgonen och upptäcka att det är ljust? och att solen skiner? och att man kan åka till skolan utan jacka? Ja, kanske någonting, men det är en otroligt härlig kännsla iallfall. Jag njuter, allt vad jag kan =)

Igår hade jag en lång dag, först skola, sen en lååång dag i stan med Johanna. Å vad underbart det var att se dig igen. Vi får skärpa till oss, det är inte bra för mig att vara borta från dig sådär länge! Vi hade massor att prata om och lyckades slå oss igenom hel rad affärer UTAN ATT HANDLA. Är detta möjligt? Vi var otroligt stolta över oss själva. Tyvärr tror jag att stoltheten försvinner idag då jag behöver köpa någonting lämpligt att ta på mig inför kvällen, eller kanske inte? får se om jag orkar. Ikväll är det iallafall utgång, park lane är det som gäller med några klasskompisar och en del annat gött folk tror jag. Man blir så sugen när det härliga vädret kikar fram och det blir nog till att sitta på någon uteservering i solen innan. =)

Nej nu ska jag hämta böcker i skåpet och ladda för lektion, men det kanske kommer mera senare.

You never know...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så är jag tillbaka igen, nej, jag har inget liv, hinner man med att skriva långa inlägg här har man nämnligen inte det. För varför sitter jag inne vid datorn när vi har finaste vädret sen förra sommaren utanför dörren? Ja det kan man ju fråga sig... Jag har precis gjort mig klar för kvällens utgång. Amelie och Wilma ser ut som om att det bara blir vi, haha =) Ska fira vårat mvg i projektet, utan våran lilla Jonna förmodligen, men vi får väl festa för henne med!

Och ja, efter skolan idag fastnade jag inne i stan. Trallade runt lite, Amelie köpte ännu ett par skor och Amelie Du klagar på Mig. Du är snart uppe i lika stort antal som mig om du fortsätter såhär. haha. Jag sprang på en vit klänning som jag köpte, sen hittade jag en annan vit klänning som jag också ville ha, efter mycket om och men kom jag fram till att den jag köpte var lite naturvit, vilket inte skulle passa till studentmössan. Jag gick och lämnade tillbaka den och sprang och köpte den kritvita... så nu är jag nöjd.
När jag kom hem var min mamma tvungen att komentera klänningen "ååh, Linda du ser ut som när du var liten". Mamma, det var precis vad jag ville höra (inte) och jag fick en stor kram, den var iof skön. Men vi kom fram till att med ett par snygga skor så blir klänningen förmodligen ännu finare, och tänk studentmössan också.. Åh jag kan inte vänta längre, jag längtar längtar längtar!

Och ikväll kommer han, den dära, den underbara =)

25/4

    

Fick innebandynostalgi och var tvungen att kolla lite bilder och ville gärna dela med mig av dem.

Har precis vart ute och promenerat, idag alldeles ensam, tur att jag har min telefon =) Gick och funderade på det här med innebandyn och kom på att jag saknar det hur mycket som helst (om ni inte redan visste det). Men i helgen ska jag iallafall pallra mig in till stan och kolla på syrran, pettson och alla andra småbrudar när dem spelar (förlåt Pettson att du fick gå under "småbrudar", men du spelar faktiskt med 90orna i helgen). Förmodligen kommer detta innebandytittande leda till ännu mer längtan. Att sitta still på läktaren är svårare än vad många tror. Det är ingen lätt uppgift, speciellt när man vet hur långt det är kvar tills man får leka av sig med klubban och bollen igen, men det är bara att stå ut.

"Den nya löpartrenden, att springa i vatten". Detta läste jag i en tidning idag och insåg att jag är väldigt inne i löparvärlden, men vad gör väl det? Jag vill ju springa på fasta land helst och gärna efter en boll också. Men det går ju inte just nu så då får jag väl nöja mig med att vara trendig i löparvärlden. haha.
Mamma kommenterade det med "men folk kan ju inte veta hur töntigt det ser ut, jag skulle aldrig göra det där efter att jag sett Linda i vattnet".. haha, tack för ditt stöd mamma =)

Idag har jag jobbat hela dagen, med Jonnis, Maria, Lisa, Tommi och Fia.. Det var, vad ska man säga, enformigt, men dagen gick ändå ovanligt fort. Och Jonna, nu när jag vet omständigheterna förstår jag, bra att du sov själv =)
Efter jobbet har jag endast pluggat och tagit min promenad. Okej jag har busat lite med mamma med.

Imorgon är det skola, plugg, springa i vattnet, fika me johannis och förhoppningsvis en del myselimys.

Det ryktas om 20 grader och solsken imorgon med, hoppas det stämmer.

Han kommer med solsken till mig =)

Saknad

image6

Johanna, Saknar dig sjukligt mycket! Så här länge har vi aldrig vart ifrån varandra. Skärpning på oss båda =)

(okej, jag saknar grekland, värmen, havet, solen och min bacon näsa också)


24/4

En härlig (not) svenska redovisning överstökad idag och jag hoppas på bättre grupp arbete nästa gång. Jag fick näst intill lösa allting inför redovisningen. Misstänkte att det skulle bli såhär när grupperna delades in. En har aldrig vart där och den andra är omöjlig att komunicera med. Vad gör man liksom? Det bästa utav det.
Kom till skolan, efter att frenetiskt letat efter en notis igår och tillslut hittat en som skulle passa bra i redovisningen. Jag hade dessutom kopierat upp alt material och förberett mig. Men vad får jag höra när jag kommer in i klassrummet? "vi kollar om vi kan göra redovisningen på torsdag istället va?" Men till min och många andras stora förvåning blev jag lite arg och sa "nej, om du inte klarar av att redovisa så gör jag det själv". Det kom som en shock, men han ändrade genast iställning, och med lite improvisation blev redovisningen hyffsad. Men...
Grabben ryck upp dig, du kan inte leva på din pappas framgångar, bättre kan du, kom igen...

Resten av dagen har jag inte gjort många lyft, lyckades slockna i sängen när jag kom hem, vaknade två timmar senare för att jag var hungrig. Gick upp och tog en koll i kylskåpet, upptäckte att det inte fanns någonting att värma och var för tillfället för lat för att orka göra någonting. Gick och la mig på soffan en stund innan mamma kom med invändingar. Hon ville ut och gå, och snäll som jag är ställde jag upp som sällskap.

Stackarn, har dåligt samvete för att lämna mig hemma, trotts att hon har lovat mig att vi ska åka i höst och trotts att hon vet att jag måste vara hemma och jobba.. Fast jag tror att hon egentligen bara är orolig över att lämna mig själv... Min lilla mamma (L)

Pratade med papps idag med. Så skönt att höra hans röst. Saknar han sjukt mycket nu. Det blir alldeles för sällan, varför tar vi oss inte tid oftare? Han betyder ju så mycket för mig och mitt hjärta. Men eftersom att det är så mycket annat runt omkring prioriterar man andra saker även om han borde vara en av dem viktigaste prioriteringarna. Men det är lite omständigt när han bor så långt bort. Men snart ska vi ses iallafall (L)

Imorgon blir det jobb och slit.. så sär väl dags att dra sig mot sängen snart. Syster Fia ska med och testa på och jobba imorgon med. Nu ska hon få se hur hårt jag har det, haha =)

Längre har dagarna aldrig vart och kortare blir dem inte när inte du är här hos mig. Kom hem nu <3

23/4

Oj vilken trött Linda det är som skriver i bloggen idag... =)

Klockan är bara nio och jag funderar ändå på att gå och vila huvudet på min fina huvudkudde... Jag har dock sovmorgon imorgon och jag är lite sugen på att ta en promenad, men vet inte om jag orkar vara vaken hela vägen runt Surte. Hmm får se efter jag är färdig med det här!

Idag har jag jobbat hela dagen, duktig som jag är. Jag, Maria och Lisa kämpade på. Fast mest Lisa eftersom att vi andra inte hade så mycket att göra innan 12.. men sen fick vi minsann att göra! Efter jobbet har jag vart i några djupare diskussioner på msn och sen har jag pluggat lite och ätit. Matten som jag skrev om igår har jag tyvärr fortfarande inte börjat kolla på. Men jag lyckades ta tag i svenskan idag (redovisningen är imorgon).

"Det är fin choklad, jag köpte faktiskt den för fem kronor" (mamma när sofie tänkte äta upp en av hennes "elefanter" som hon köpt nere på frukt och grönt i Surte. Oj vad jag älskar dig mammi. Jag och Sofie skratta så vi grät =)

15 Juni, ja det är då familjen lämnar mig, överger mig, sticker ifrån mig. Aiga napa och Cypern en vecka, men Linda får vara hemma och jobba. Men mamma har lovat mig en resa i augusti så jag ska nog stå ut. Och jag har ju mitt stora härliga hus för mig själv i en hel vecka. Det ska bli skönt.. i början iaf.. sen vet jag inte hur jag ska överleva! Blir väl nudlar till mat i en vecka, haha...

Har dessutom börjat läsa en bra bok. Den och sängen lockar och vinner över promenaden, så nu springer jag till sängen och drar täcket över mig och hoppas att jag senare ska kunna slita mig från boken och vaknar upp utvilad imorgon.

Over and out Baby! För nu har jag fått nog av dumheter från din OCH min sida.


22/4

Så var helgen över, nästan iallafall, känns som om att den har gått väldans fort! Fast ändå inte, utan all innebandy på helgerna så blir dem ganska så långa. Knasigt det där, inga matcher att åka till, ladda till och spela. Sjukt trist.

Men jag är nöjd med min helg, har hunnit med lite av varje. Grillkvällen som det var tal om blev uppskjutten, eller...? hoppas att den blir av i ett senare skede iallafall. Igår hängde jag med Pettson, och vad skulle jag göra utan dig i mitt liv liksom..? sjukt glad att du finns! Vi åkte in och fikade en stund, för att senare bli hem körda av Dave. Så det blev en riktig myskväll =)

Vad borde Linda göra idag? Ja just det ja, det var ju det där med att plugga matte, hmm... och idag har jag inga dåliga ursäkter för att inte göra det. skit också, antar att det bara är att ta tag i det, senare. Ja jag är bäst på att skjuta upp saker i sista sekund. Blir så arg på mig själv när jag gör det också, jag ångrar mig alltid efteråt. Men ändå gör jag det gång på gång. Känns nästan som ett beroende. Så fort man ska plugga så kommer man på 100 andra saker man behöver göra. Men jag lovar, jag ska iaf ägna en timme av min söndag åt matten.
 
Johanna, du är typ sjukt saknad. Jag vet det är mycket nu, och det får vi acceptera, men så fort det börjar lugna sig måste vi få ordning på det här. I need YOU (L)

Och snart kommer allas våran Jennifer hem från Irland. SAKNAD, ja minst sagt. Och du skulle bara veta vad som väntar =) Men vi behöver lite planering här, känns som om att det börjar brinna i knutarna. Länge sedan jag träffade Terese nu med, vi behöver ses, snart, i veckan kanske? och gå igenom det här.

Ännu en helg utan laget, man känner sig helt tom. Saknar er brudar! (L) För det finns inga som ni.

Mamma vill boka resa, Anna vill inte med, Linda behöver jobba? Vart ska detta sluta? haha. Min familj (L) Svårt att hitta på någonting allihopa. Jag känner mig kluven, jag vet inte om jag kan fixa detta med jobbet osv. Vill ju gärna åka med, men att vara ensam hemma och tjäna pengar lockar också, för då kan jag åka i augusti istället, då har vi dock en del innebandy. Men jag vet inte, det är kanske sista resan där hela familjen är samlad... Och jag vet att min kära mor vill att jag ska med. Hur ska jag lösa det här? mer info kommer...=)

Jag har vant mig vid tanken på dig och mig, och ja det smälter ihop fint i mitt huvud. Jag måste sluta tveka och tro på det jag ger mig in i. Jag antar att det jag känner bara är rädsla för att bli lämnad ännu en gång!

20/4

Så var det fredag igen..

Ännu en vecka har sprungit iväg och vi är en vecka närmare studenten. Idag fick jag min studentmössa, det känns lite galet. Detta har man längtat efter länge, och nu plötsligt står vi här med bara några veckor kvar. Ja, gud vad det har gått fort. Fast på ett sätt vill man bara stanna kvar i skolan, för dem här sista månaderna har varit bland dem bästa i mitt liv, men samtdigt vill jag bara ut och upptäcka världen =)

Under dagarna nu händer det inte allt för mycket, jag kommer hem från skolan, går och lägger mig, vaknar, umgås med min familj mina vänner eller david för att sen gå och lägga mig igen. Sen börjar det om från början igen. Men nu är det ju trots allt helg. Då ska vi se till att hitta på nått najs.

Grillkväll imorgon eller brudar? (Johanna, Terre, Pettson) yeah.. ni är bra!

Skönt att våra klasskompisar från New York äntligen är tillbaka, nu kanske det börjar hända nått i skolan igen. I och för sig har vi haft det bra i skolan, inte så mycket att göra. Men det har varit alldeles för dött för min smak.

Jag känner att det börjar klia i benen på mig nu. Jag har fått gömma innebandyklubborna för att jag inte ska ta fram dem och skjuta ner allt vi har i hallen. Hur ska jag stå ut en månad till? Saknar laget med... alldeles för mycket!
Men jag kämpar på med vattnet, snart är det min bästa vänn. Och när jag blir för rastlös tar jag mina härliga promenader också, för sitta still det GÅR inte.

Linda har Matte C prov om ett par tre veckor också. Det ser ut som om att jag behöver plugga i helgen med andra ord, trots att det tar emot. Men kan jag få expert hjälp, så ska det nog lösa sig. 12 poäng för godkännt, det ska jag väl ändå klara av. eller? Hoppas!

Förlåt Carro för att du inte vart med i min kontaktlista, men jag har grejat det nu =)

You and me? Jag leker med tanken och det känns som om att jag gillar den väldigt mycket!

VI (L)

image4

En bild säger mer än tusen ord =)                                                      Ni är bra tjejor.

17/4

Tisdag, och var försvann dagen?

Jag har blivit allt för bra på att sova bort mina dagar, men jag antar att det är någonting som hör till.

Ännu en dag närmare studenten, 7 juni, det blir grejor det =) Känns så skönt nu, jag har jobb, och jag har gort valen till högskolan. Om jag kommer in återstår att se, gör jag det inte, har jag jobbet kvar förmodligen. Känns skönt med någon slags trygghet.

Min dag...
Tro det eller ej, men jag pallrade mig upp imorse när klockan ringde 05.15.. släpade mig in till duschen och vaknade till liv. Tog det lugnt ner mot bussen och var i god tid. Bestämde mig för att ta tåget till skolan och självklart är det tekniska störningar så att tåget är en kvart för sent. Därför blev jag en kvart försen till skolan på den enda lektionen jag skulle ha, kändes sådär bra. Jag tycker om kollektivtrafiken VÄLDIGT mycket...
Tänk dagen då jag står där med mitt körkort i handen, ska bli skönt måste jag säga =)
Men jag hann ju trots allt vara med på en timmes lektion innan skoldagen var slut och vi skulle krångla med kollektivtrafiken igen, för självklart hade jag och Amelie nyss missat bussen och fick snällt vänta i 20 minuter på nästa buss. När bussen väl kom var den full med folk och vi fick tillsist plats längst bak, brevid en tjej som hade rivit sig själv på hela kinden och typ sparat blodet som hade runnit från rivmärkena. Jag förstår inte varför man gör sånt, uppmärksamhet? eller finns det någon annan BRA andledning? Antar att dem vill att man ska tycka synd om dem, och ja, hon lyckades få mig att tycka synd om henne. Jag blir så ledsen när jag ser sånt där.
Tillslut kom jag fram till centralen och fick byta buss till "min" buss. Där somnade jag omedelbart och sov tills bussen körde in i surte centrum.
Väl hemma lyckades jag tillaga lite mat, tro det eller ej. Sen gick jag och la mig i min säng och somnade genast

Nu har jag vart och "simmat" i vallhalla. Att kalla det simma skulle väl iochförsig vara att ljuga. Jag fick ha på mig en väst och springa runt i vattnet, utan att nudda botten, tro mig, jag har aldrig sprungit så långsamt. Och roligt var det inte heller, men vad gör man inte för att bli bra igen. Det simmade förbi några tanter och skrattade åt mig och frågade om det var kul, men njae, kan säga att det är inte ens hälften så kul som att spela innebandy. Men jag gör ju det trots allt för att kunna spela innebandy nästa säsong. Blir tioårs jubileum för mig iår ju =) Sjukt, känns som om att det har gått så fort. Nyss var man ju en liten, liten skit och sprang runt med en klubba som inte äns var godkänd...

Imorgon har jag återigen en kort dag, hoppas dock att den blir lite mer givande. Innebandylektion på morgonen där jag antar att jag sitter på läktarn och sover medan dem andra tränar, eller är ute och går ett par varv runt sjön, om jag orkar vara ambitiös. Sen har jag en härlig (inte) mattelektion att se fram emot, urs. Börjar närma sig nationella provet nu, antar att det måste bli en del plugg för mig i helgen!

Tur att du kommer hem imorgon =)
Like a shooting star, you shine brightest of them all (L)

( Ja carro, man måste ha en kursiv text längst ner ) haha. =)


16/4

Så var det måndag igen.. och första skoldagen på två veckor, måste erkänna att det var lite skönt imorse att komma tillbaka, men sen var jag lika trött på skiten efter två timmar =) men snart är det över... snart är det studenttider och vi ramlar ut i det verkliga livet.. hur ska detta gå?

Helgen slutade med ett silver, buga och bocka för pixbo som slog oss med 6-0. Dem var väl trots allt förtjänta av guldet. Men brudar, vi stog upp bra, efter dem första fyra minuterna. Jag är stolt över att lira i surte måste jag säga. Hur ska vi klara oss utan varandra under hela uppehållet? Vi kanske måste hitta på något bus =) hihi. Surte IS (L)

Efter den här otroligt roliga helgen går jag också på min behandling, vet inte hur det känns riktigt. Ganska så tråkigt. Men nu är jag inställd på att göra det faktiskt. Vill trots allt bli bra i ryggen igen och slippa smärtorna.

Och ja, jag borde plugga lite nu, men jag är sämst på att plugga. Det är så segt och det händer ju liksom ingenting. Palla att sitta still hur lång tid som helst, haha, nej, det är ingenting för mig.
Men jag måste väl återgå snart, om en stund, jag lovar.

Imorgon har jag en ynka lektion, känns så fruktansvärt onödigt att pallra sig hela vägen till skolan för en lektion för att sedan bege sig hemåt igen. Men imorgon ska jag faktiskt vara duktig och göra det har jag bestämt mig för. Jobbigt också när det är så fin väder och man bara vill ut och ta till vara på det. Tur är väl att vi går 08.00-09.15 imorgon, då hinner man njuta av vädret också.

Att jag saknar dig när du är borta måste betyda någonting, så kom hem nu =)



 

14/4

SURTE SURTE SURTE... Vårat goa jäng vinner gruppen och imorgon väntar semifinal mot partille, ska bli hemskt spännande. Jag kan dock inte medverka pågrund av dop, men jag hoppas på vinst då jag genast måste lämna dopet för en härlig final med brudarna =) Har vart en underbar helg hittills.. hoppas den goda trenden håller i till morgondagen!

Nellie ska döpas imorron, lillskiten. haha. sååå söt. Tänk att man en gång vart så liten, det är så svårt att föreställa sig faktiskt. Men ska bli skönt att träffa mormor och morbror och alla =) mysmys. Min släkt (L)

Sofie, ja så heter hon, hon som förpestar mina dagar här hemma. Men jag måste säga att nu när hon inte är här (hon är och spelar cup i linköping) så saknar jag henne ganska så mycket. Konstigt det där med syskon. Men ibland så kan hon vara väldigt snäll, tänk om det kunde vara fler av dem stunderna, för dem älskar jag. Och oavsett om hon är lite elak ibland så älskar jag henne massor.

Min lördag

Min dag började ganska så tidigt idag, match 08.45. Efter en härlig match mot rbk som tillslut slutade 1-1 åkte stora delar av laget till ett mysigt cafe. Där satte vi oss i solen umgicks och njöt av värmen och solen. Sjukt skönt väder vi har nu, låt det stanna föralltid. Efter en lång fika åkte vi till hallen och kollade lite på alla våra vänner tills det var dags för nästa drabbning. Vi spelade ut hemmalaget 0302 efter noter ungefär, första perioden var lite knagglig men sen fick vi till det =) Pettson var dessutom i spel, skönt att se.
Efter matchen åkte vi hem, jag fick lite mat, sen tog jag mig en promenad till Bohus. Jag och Pettson tog och köpte en glass och knallade hem till henne. Väl där var det lite hockey sen begav jag mig hemåt eftersom att stackars Pettson plötsligt fick migrän? eller någonting. Åhh, bli frisk till imorron! (L)

Nu sitter jag här och hänger, tänker för mycket som vanligt och lyssnar på musik.
Tralalalala... Ja, jag kanske är lite övertrött också. Borde sova.

solsolsol, fortsätt skina över oss och ge oss din värme.


11/4

Ibland undrar jag om det finns något förutom min familj och mina vänner jag älskar lika högt som innebandyn. Jag menar, allting kommer och går... Men innebandyn bara är där. Den har funnits där, ja sen jag började, för tio år sedan. Okej, det finns med och motgångar, men man klarar dem och innebandyn finns kvar.
Men hade inte vårat Surte varit så underbart som det är, hade jag förmodligen inte älskat innebandy lika högt. Jag kanske inte ens hade spelat fortfarande. Brudar, ni är toppen (L)
Hur ska jag kunna vara ifrån allt under en och en halv månad? det är ett stort frågetecken för mig. Men jag vill ju kunna vara med sen under säsongen, så det är bara att hålla ut.

Idag har jag jobbat ännu en dag, sen har jag solat och tagit en lång promenad. Det var otroligt skönt. Jag känner att jag behöver tänka över allt, fast när jag tänker blir allt värre... vad gör man då? finns det någon lösning på mina problem? kanske, kanske inte.
Jag passade på att ringa och prata med min far när jag var ute och vandrade. Det var skönt att få höra din röst. Jag vill ha dig här hoss mig. Jobbigt att någon är så långt bort när man verkligen behöver den. Ibland saknar jag en riktig pappa, även om George är den mest underbara ersättaren man kan få, blir det aldrig pappakänslan. Hur mycket jag än vill. Jag vill verkligen ge dig en chans, men det går inte när jag har min pappa kvar. Jag är ledsen. Jag vet att ni båda bryr er. Men på två helt olika sätt och jag behöver er båda två. Jag älskar er gubbar =)  haha.

Pettson bli genast frisk så vi kan ha övernattning i helgen (L) Även om det bara blir du och jag com det ser ut nu. haha! Men vi kan nog ha kul ändå... ska bli så underbart med cup, en helg med alla brudar, kan det bli bättre? ni alla är saknade.

sova? duscha? Ja det är absolut vad jag borde göra nu.

Lite kärlek och sånt...


10/4

Hmm.. vart ska jag börja? Senaste dygnet har vart ett av dem värsta i mitt liv skulle jag vilja påstå. Varför kommer allt på samma gång? Eller är jag i en väldigt negativ fas just nu? en blandning av många jobbiga nyheter och en negativ Linda kan vara svaret på denna jobbiga dag. Hoppas jag vaknar till en bättre dag imorgon....

Inte visste jag att jag skulle reagera så hårt. Jag blev lika förvånad som du. Men... det kanske betyder någonting! Nej jag orkar inte ens tänka på det en gång till. Jag vet att det som fanns inte finns längre och det räcker. Det tar jag med mig och går vidare, långt bort... jag har prioriterat bort, och här kommer smällen jag aldrig trodde jag skulle få. Jag tog allting förgivet, där fick jag för det.

Den här ryggen. Tänk om jag kunde få bli bra. Utan behandling, utan bråk. Jag orkar inte sitta still, jag är så rastlös. Idag tog jag mod till mig, trotsade min mor och åkte på träningen. Jag har tagit ett beslut om att medverka i helgens cup, mamma, jag vet att du inte gillar det, men vi kan inte alltid vara överrens. Detta är det sista jag gör innan jag ska gå på behandlingen och väl där lovar jag att jag ska göra allt vad ni säger. Jag vet, det kommer bli jobbigt. Jag ser det som en stor svart vägg framför mig, men jag kan inte bara ta genvägar och skita i det som är jobbigt, jag måste ta mig igenom det. Det är det som kallas att växa upp och bli mogen. Mamma, jag lovar, jag ska fixa det, men jag klarar det inte utan din hjälp. Och även om vi bråkar, jag vet att du vill mitt bästa, Jag älskar dig, mer än allt! Utan dig vore jag ingenting.

Idag har Linda jobbat hela dagen, duktig tjej. Sen har jag tränat och slappat. Snart ska jag ta mig en behövlig dusch, innan jag ska krypa till sängs. Imorgon blir det återigen jobb... sen hoppas jag på en lång härlig promenad i det gröna =)

Du får komma hem genast, för jag saknar ju dig! (L)

Good Night, sleep well.

Måndag 9/4

Plugg,plugg,plugg... och diverse sjukdomar

Ja, vaknade sisådär halv ett och blev lycklig över att jag sovit bort halva dagen. Eftersom att denna dag skulle präglas av plugg och en snorig näsa. Kan denna dumma infektionen bara försvinna från min kropp eller är jag tvungen att greja medecin, kan det trots allt vara halsfluss? Jag vägrar tro på det bara. Men det kanske är så det är.
Himlans skit, som vi brukar säga.
 
Nåväl, ett brejk från svenskpluggandet, orkar liksom inte hela vägen, tankarna svävar iväg på annat. Och ibland önskar jag verkligen att jag kunde tänka lite mindre. Egentligen är det ganska onödigt att tänka så mycket som jag gör. Man bara oroar sig för saker som egentligen inte är några problem och ibland får man för sig så konstiga grejor, Linda lägg genast av. Eller, det kanske finns någonting posetivt med det också? jaa.. det får vi väl hoppas.

Imorgon är det jobb och träning. Hoppas att jag mår aningen bättre, ska bli så skönt att få träna igen. Men det kommer vara så jobbigt under helgen och veta att detta är den sista träningen jag får på länge. Ohh.. jag vill inte vara borta så länge. Mitt liv präglas av träning... hur ska jag klara detta? Långa promenader och vattengympa är vad som kommer underhålla mig under en och en halv månads tid och förhoppningsvis är det bra efter det. Men man kan aldrig vara säker... TYVÄRR!

Mysig gårdagskväll...

Är jag påväg att ramla dit? låter jag mig själv ramla dit?


8/4

För igår var det påskafton och idag är det dagen efter påskfirandet...
Gårdagens firande började nere på Surte IP med lite gott folk. "ölbrännboll" var temat för kvällen, fast vi körde "ciderbrännboll". Och trots lite snö och regn ställde vi upp oss för en härlig brännbollsmatch, något oseriös kanske. Men vad kan man förvänta sig? Vi bestämde oss (Jag, Pettson, Therese och Lisa) för att kila hem till mig och chilla lite. Det blev lite dricka och smått och gott att äta innan vi tog oss ner till buss stationen för färd in mot stan. Vi hann med att träffa micka och jenny också, det var himlans trevligt brudar.

Väl inne i stan bar det av till gamleport och det blev en lång härlig natt. Johanna och Joakim dök upp också, inte dåligt alltså. Ååå det var så skönt att se dig igen gumman (L). Och brudar när jag ser er sånna här kvällar, när alla dansar, har roligt och är glada blir jag så överväldigad. Inget kan ersätta er, lovelovelove.
Å ja, pettson, min stjärna, nu är du firad, välkommen i gänget, äntligen stor (L).

Urs, Linda bröt idag ihop. När jag kommer å tänka på den här dumma behandlingen jag ska genomgå. Hur ska jag klara av att sitta still? Ingen innebandy, inga långa härliga löprundor, inte ens något gymmande, ahh. Jag kommer aldrig stå ut. Och den där dumma kärring vatten gympan måste jag stå ut med också. Hur ska detta sluta? Börjar tveka på om jag verkligen vill göra detta. Jag kan ju leva med ryggen, lite iaf. Men kanske är lika bra att få ordning på det. Åhh.. vad jobbigt!

Var å kollade på min kära kusin när han spelade final i dumleslaget med. Jag är imponerad, han är ju liksom sjukt bra, och han är ju bara 93! Yeah, kusiner och morbror och Lisa, skönt att träffas igen, dom är himlans bra!
 Åter till matchen, hur patetiska får ett gäng grabbar i tonåren vara liksom? bua ut vissa spelare och sitta och gapa på domarna, vad hjälper det liksom? Ibland undrar man vart föräldrarna håller hus och hur dessa stackars barn blivit uppfostrade för jag skulle vilja kalla det dålig uppfostran...

Filmfilmfilmfilmfilmfilm... hoppas att det är vad kvällen ska präglas av. Vet inte om jag är kapabel till någonting annat :D 


Cause i think i like you


7/4 00.19

Kanske borde sova, men det gör jag inte =)

Blev ingen utgång som planerat idag, men det var faktiskt rätt skönt. Nu kör vi gärnet imorgon istället brudar (L) kommer bli sjukt kul! Ölbrännboll, eller i mitt fall ciderbrännboll ska bli spännande. 

Jag, Terre och David myste till det med bio. Det var najs. Mr been, kul och seg, kort sagt! Men vi gjorde ju iallafall någonting mer än att sitta hemma. Under dagen hann jag dessutom med att övningsköra en del och strosa runt på allum, utan att handla någonting. (jag är sååå stolt över mig själv).

Varje gång jag tänker på innebandyn, längtar jag efter laget nu. Vad skulle man göra utan alla sköna brudar? Det är inte bra att vara borta såhär länge ifrån varandra. Tur att vi får en cup tillsammans nästa helg innan det låååånga avbrottet. Då ska jag dessutom börja min behandling som bara gnager i huvudet på mig. Varför ska det vara jag? jag orkar inte! Men jag ska klara det så snabt som möjligt så jag fort är tillbaka på banan igen =)

Till sommarn blir det sommarjobb på kungälvs trä och jag säger som personalchefen, vem vet vad som händer sen... känns iallafall skönt att ha jobb, nu slipper jag tänka på det, ett problem är löst och en sten lossnar från, hmm, hjärtat, eller hjärnan, eller, tjaa gud vet vad. Det är en lättnad iallafall. Igår sökte jag dessutom högskola. Butikschefsutbildning på distans är det som lockar mig mest faktiskt. Men vi får väl se om jag löser det!
Jag har dessutom under lovet tagit mig tid att boka in körlektioner och teorikurs, vilket känns mycket skönt. Äntligen börjar jag få lite ordning på mitt liv =) hoppas att det bara kan fortsätta på såhär.

Vissa människor tackar man gud för att man har i vissa stunder och ibland undrar man vart dem gömmer sig. Jag tycker att detta börjar gå över gränsen nu. Hoppas du förstår snart. Du betyder så mycket för mig och jag vill aldrig mista dig. Kanske det är hos mig problemet ligger? Jag vet inte. Men det känns lite kasst som det är nu. Jag vill att det alltid ska vara du och jag, och iof det kommer det alltid vara. Så tråkigt när man har så lite tid för varandra och helt plötsligt börjar prioritera bort varandra bara. MEN, jag älskar dig.


Glad påsk försjutton!

5/4 - fortfarande

Nej, jag kan inte hålla mig borta och nej, jag har inget liv. Eller? :D haha.

Idag har jag varit så duktig så att jag pallrade mig in till stan, återigen. Köpte min fina klänning som jag suktat efter så länge, men inte tagit mig tid till att köpa. Provade den för andra gången igår när jag var i stan me pettson och bestämde mig för att tänka över det en natt till och imorse när jag vaknade var jag bara tvungen =)
Köpte lite hemlisar med... hihi.

Pettson, imorron, första gången utan falsklegg, det blir grejer. Frågan är vart det bär av bara. haha. Det märker vi. Alltid lika kul med dig gumman. Utan dig är livet typ, dötrist (L). Terre, anna, jag och pettson, kanske en johanna också om hon orkar pallra sig in till stan och vara lite social, hoppas.

Mamma har inbillat sig att man blir frisk av att dricka te (som jag inte tycker om) blandat med wisky (som jag ogillar ännu mer) så jag har fått smaka på det med. Men det gick inte ens att få ner när jag tvingade mig själv. Så då får jag väl vara sjuk kanske.

Saknar dig nu, Kom hem å så liksom =)

köööösss

5/4

Vaknar av värken, som jag hoppas ska försvinna, som plågar mig, som bara är där! Har fått ont i halsen, vet inte vad orksaken är, halsfluss? körtelfeber? eller ingenting?
Känns som att den börjar ge med sig iaf, som om att det är på bättringsvägen. Jag håller mina tummar och hoppas allt vad jag kan att jag hinner bli frisk till det stundande påskfirandet och pettsons 18års kalas, men det ska jag nog ordna.
Lite vila idag så ska saken vara biff :D

det kommer mera....


Måndag 2/4

Nu är det natten =) klockan är sisådär 00.07.

Jag har fastnat för dig. Jag kommer på mig själv sitta och bara beundra dig. Jag vill så mycket och hoppas att detta kan bli någonting bra... Jag är rädd, ängslig och orolig för att bli kär ännu en gång och återigen bli sårad, jag vill inte att det ska hända. Och jag hoppas att det denna gången går min väg.
Fast egentligen blir jag arg på mig själv. Varför går jag runt och hoppas? det är det som gör att jag senare blir ledsen och besviken, om så är fallet även denna gång. Jag vill inte tro att det ska gå åt skogen. Jag hoppas och åter igen hoppas. Jag borde sova, men kan inte.

Jag vill ha dig nära, hela tiden.


Söndag 1/4

Oj vad tiden springer iväg, helt plötsligt är det april, vart tog mars vägen?

Jag måste erkänna att jag tycker att tiden går för fort. Jag är dålig på att stanna upp och tänka efter. När ska jag hinna med allt? Hur ska jag hinna bestämma hur min framtid ska se ut, när jag hela tiden har massa annat i tankarna? åh, det börjar bli dags att bestämma sig nu. Innan det är för sent.

I fredags var jag ute me lite brudar från klassen. Sjukt kul kväll... kanske inte borde bett någon hämtat mig bara, det blev lite fel där. Men jag är glad att någon äntligen visar att den bryr sig och tar tag i mig, visar att allting inte är okej. Så man kanske kan se både positiva och negativa saker med det där. Men Linda, lite lugnare i framtiden tack =) Jag lovar mig själv, att coola ner och tänka efter. Nu är det bara att gottgöra dig, min sköna. Bara jag inte förstört allt som fanns där...

Kankse borde man inte gå och kära ner sig på en gång. Det kanske är en väldigt dålig idé. Men vad ska man göra, man kan ju inte direkt styra över sina känslor. Man kanske kan försöka hålla dem inom sig ( jag är sämst på det ). Men jag vet inte, och vad är det egentligen jag vet? hmm.. ingenting.

Saknar brudarna i laget. Det blir allt för sällan nu när de inte är massa träning och massa matcher. Skit tråkigt. Från att nästan ha setts varje dag, till ingenting liksom. hmm.. hur ska jag stå ut utan er?

89tjejerna imponerade i Sundsvall, det var ingen som trodde att ni skulle ta ett poäng och det slutade med att ni nästan gick vidare, bra jobbat brudar. Jag är stolt över våra surte tjejer som vart dem som visat framfötterna och gjort mycket poäng. Me like You.

Ut i solen och njuta av den härliga dagen, den går inte i repris!