Onsdag

En onsdag som för många innebär lov, även för mig, om det inte hade vart för att jag hade tenta på fredag.
Gick upp 10 imorse, åt lite frukost och satte mig genast ner med alla mina böcker för att bli klar så fort som möjligt. Men här sitter jag, fortfarande inte klar med alla mina instuderingsfrågor. Vad gör jag på datorn egentligen?
Jo, men jag har bara fem kvar, då kan jag unna mig lite tid vid datorn och massa smsandes med pettson, för ja, det gillar jag och det är faktiskt viktigt (L)

Vissa dagar, veckor, perioder, känns allting så tungt. Varför? Jag orkar inte det! Måste det vara så?
Ett par dagar utan dig och genast blir jag betydligt mer sårbar än annars, varför är det så? Tryggheten kanske? Eller att veta att man inte ska ses på ett tag? Måste vara lite av varje. Längtar längtar.

Lite mycket för fröken karlsson just nu, plugg, jobb och innebandy! Men vad gör man inte? Jag tycker ju faktiskt att det är kul, ja, jag tycker tillochmed att det är lite kul att plugga. Och jag är faktiskt duktig och pluggar, utan att ha massa ursäkter. (hmmm, pettson) =) 
Och min tenta kommer gå som en dans hoppas jag. Det känns faktiskt lite så. Hoppas, Hoppas.

Match imorgon... Bara att göra som i söndags flickor. Vänder 3-0, så är det match igen! Hade vart skönt att sätta dem där IBFarna på plats, en gång för alla.

I mina drömmar ses vi varje dag.

Torsdag

Ja, nu var det nog dags för en uppdatering i bloggvärlden igen. Jag har försökt komma loss, men hur lätt är det när man har både jobb, skola och innebandy att sköta?

Hm, idag fick jag lära mig hur man oponerar på ett arbete i skolan, mycket intressant och deppiremerande. Jag kom också snabbt fram till att det där med att ge andra människor massa kritik, för någonting man vet att dem suttit och slitit med dag in och dag ut i ca en vecka, är inte min grej. Men jag antar att det är någonting jag måste lära mig.
Även presentation av vårt eget arbete. (vilket såklart i stortsett var perfekt, eftersom att Linda numera är Surtes största plugghäst) Inte jätte intressant, men nu vet jag att även jag kan klara att göra ett mindre högskolearbete.
Nu är det bara att se fram emot (?) kommande fredags tenta. Någonting som faktiskt inte gör mig ett dugg uppstressad.
Värre var det när jag tog förgivet att jag skulle få läsa nästa kurser i utbildningen och fick reda på (en vecka försent) att sista registeringsdagen var för en vecka sen. Men hallå, hur ska jag veta att man måste registera sig på varenda kurs? Jag har väl aldrig läst en högskoleutbildning förut. Hjärtat kunde slå lugnare slag redan fem minuter senare, då jag fått tag på min handledare som snabbt löste hela processen. Tack!

Tentaplugga(L)


Onsdag

Hmm.. egentligen har jag inte tid för att blogga! Men jag känner att jag absolut behöver ett avbrott i mitt för tillfället väldigt stressiga liv. (som egentligen inte är så stressigt)

Fröken karlsson stressar upp sig över onödiga saker...Varför inte ta allt som det kommer bara? nej, här måste det planeras och stressas klart, långt i förväg. Känns som om att det är mycket i skolan, men efter den här veckan är det värsta över, två feta grupp inlämningsuppgifter! Och hur lätt är det att göra en inlämningsuppgift då man enbart kan "ses"  över internet? mja, inte det lättaste jag har gjort i mitt liv. Därför blir det lätt att man tar på sig att göra allting själv, för att slippa allt vel, så får resten redigera sen. Vad blir det då för grupparbete liksom? wellwell, man får göra det bästa utav situationen som min mamma alltid brukar säga. Om tre veckor är det dessutom tenta, men det känner jag mig ganska lugn inför, eftersom att jag har rivstartat med pluggandet och känner att jag har ganska bra koll på det där med marknadsföring! Jag känner mig otroligt nöjd med mig själv, jag har lärt mig plugga!

nog om detta!

Pettson, jag vet vad du menar nu ;-) haha. - Du och jag vet något som ingen annan vet!
(det måste svida, men tänk om, hade kunnat..... osv)

Nytt datum för den så kallade skandalmatchen IBF Göteborg - Surte 1/11 och det ska bli riktigt spännande.
På lördag kommer även Warberg IC på besök till Ale Gymnasium, och tjejer jag känner att det är dags för en ordentliga insatts från laget, en härlig vinst och  tre härliga poäng =)

Åter till pluggandet..... ciao, aloha!

Lördag/Söndag

Ja, snart övergår lördagen till söndag och här sitter jag och väntar på att en full pojkvänn ramla in. TOFFEL!

Lördagen tillbringades först länge i sängen, tror jag kom upp vid ett- tiden. Ja, det var en välförtjänt sovmorgon. Varför jag var så förtjänt av den, det vet jag inte, men skönt var det iallafall.
Efter en lång, god frukost och en varm, skön dusch blev det massor med innebandy.

Junisarna + Pettson, spelar J18 SM. Och nej, Pettson, jag ser dig inte som en junior. Känns skitknasigt. Du kan inte vara där och inte jag. Du är ju en av oss, det har du alltid vart och kommer alltid att vara. Och JA, du har körkort, du är mer kvinna än jag ;-) Men inte länge till! ... hoppas jag.

3-3 i första matchen och 3-2 till Surte i andra. Tjejer, jag måste säga att jag var imponerad på läktaren idag! Jag måste även säga att ni är värda bättre domare än ett par idioter som förmodligen aldrig själva rört en klubba och boll. Alvarlig talat, det var J18 SM och inte en F13 match!

Well, b-lagsmatch imorgon och ja, det kan bli en otroligt spännande historia. För imorgon debuterar jag som back i b-lagssamanhang, hur detta nu ska gå?! Jag har tidigare spelat back en gång, fast det hade jag nästan förträngt. Fram till igår, då jag får ett samtal från coach som rev upp alla dessa hemska minnen. Hoppas att jag får lite bättre minnen av mig själv som back med mig från morgondagens match. Pettson+Kalle?
Citat från min mamma: Nej, jag ska inte titta på matchen, jag kommer bara bli nervös. Ska Linda vara back, mot älvstranden, på parkett, så vet jag redan hur det kommer att gå! 
Tack för stödet mamma!

Pettson du är min solstråle. Du liksom lyser upp allting runt omkring mig, och värmer mitt hjärta, precis som en riktig vänn ska göra =)

Att vara stark, det visar du vad det är.
 


"surteraset"

Surte vs. Olofström.

Ja, lördagen som vi längtat efter var framme och vi styrde våran surtebuss mot de småländska skogarna. Vi anade vad vi hade att vänta, men att allting skulle gå emot oss i andra perioden var väl ingenting vi kunde förutspå direkt.
Vi kommer bra in i matchen och gör även efter ett par minuter 0-1, olofström gör 1-1 och 2-1 innan första perioden är slut.
Det känns fortfarande som om att vi har ett grepp om matchen och jag går in på planen utan att vara det minsta nervös för att förlora. 2-1, det löser vi om vi trummar på såhär!
Men, 7 mål på tio minuter. Som George så fint kallade det imorse, surteraset! Men frågan är om jag verkligen tycker att det var något ras. Allt vi gör går emot oss och allt dem gör går med dem, dem lyckas göra mål på allt. Och med yrvädret "hästen" louise wikström i spettsen var dem svårstoppade. Vilken talangfull brud! Men på hemmaplan sätter vi stopp för henne va brudar? Nu har hon fått glänsa så det räcker!
Vi vinner sista perioden och slutresultatet skrivs till 11-4 och jag är stolt över att spela i ett lag som aldrig ger upp. Vi håller huvudet högt och fortsätter kämpa, vi vinner sista perioden och kan därmed snygga till slutresultatet något. Vi tar med oss sista perioden...

Efter en trots allt härlig bussresa hem och ett besök hos carro avslutas kvällen på BLVD med nära och kära. Vilken kväll det blev, tack alla som bidrog till att den blev lyckad =)

My sunshine! 


Måndag

Så var det måndag igen, yes, bara fyra dagar kvar tills det är helg.

För nu börjar det bli sådär igen, tog tre viktiga poäng i lördags. Men man vill ha mera, man ser redan framemot att få ta nästa tre poäng. Dvs, så fort den ena matchen är över längtar man till nästa, ja, man lever för att spela innebandy. Jag var nästan helt säker på att jag aldrig skulle kunna känna den känslan igen, men den har kommit tillbaka igen, och det är minsann inte mig emot. Jag gillar det starkt.


Lördagens match blev precis sådär tuff som vi hade tänkt oss. Att vi går ur matchen med siffrorna 5-3 ska vi vara oerhört stolta över. Det visar vilket starkt lag vi faktiskt är och vilket hjärta vi har i Surte. Tjejer, jag tycker vi fortsätter i den här takten, då kan detta bli en riktigt rolig säsong.


Dagen till ära har jag jobbat på Dios och tränat, okej jag har pluggat lite också. Men som om att inte det hör till vanligheterna nuförtiden? Jooo, det är så mina dagar ser ut. Imorgon kommer åter en. Hoppas på att få hänga med mina älskade vänner johanna och pettson också, men man ska aldrig hoppas för mycket. Säger kroppen ifrån så gör den.

Att någonting jag från början inte trodde på, kunde bli såhär bra? Ja, det var väl tur att jag tillslut tog mitt förnuft till fånga och faktiskt gav det en ärlig chans. Det har jag inte ångrat en sekund och jag njuter av varje liten stund jag får med dig. Att sju månader kunde gå så fort? Men tiden går fort när man har roligt, så sant som det är sagt. Jag vandrar vidare i livet med ett stort leende på läpparna. För så länge jag har dig vid min sida så leker livet!