Fredags Outfit




Pälsskor - Bianco, Jeans - Tiger, Tunika - Rut mfl, Bälte - Bianco

Lill lördag?



Alltid lika skönt när man har duschat efter innebandypasset. Man kan sjunka ihop och känna sig nöjd (om man har gjort en bra träning).

Annars så har jag spenderat min dag på fel sida av älven idag, närmare bestämt i skolan. Det var dags att såga varandras examens arbeten. Eller ja, det lilla som är klart av examensarbetet. Kan bara konstatera att det är en DEL att göra framöver. Men det som inte dödar det gör en starkare, right? Och vad skulle jag göra om jag inte hade plugg? Vila? - Nä, det går ju inte! Full fart, det är så jag vill ha det!

Blir så glad när det visar sig att jag har rätt!

Dagens outfit



Vita skinnskor - Converse, Jeans - Acne, Skjorta - H&M

Tjöta

Det börjar bli tjatigt men JAG ÄLSKAR ATT PLUGGA.

Dagen har jag spenderat på DIOS med mina fina arbetskamrater/lagkamrater/kompisar osv. Tiden gick undan och dagen var snabbt slut, detta händer inte alltförofta på stället, men idag hände det. Därav lycka. Dessutom var det någonting annat under dagen som tydligen gav mig lite extra energi. Kan det ha varit den där korvstroganoffen som jag käkade till lunch? Fortsättning följer.

Efter jobbet bar det av mot torslanda(?) för att hämta mammas inköpta bil. Jag fick rycka in och köra den hem eftersom att min mor inte var kapabel till att köra båda bilarna hem och ringde och bad mig om hjälp. Tacken för att jag hjälpte till var att jag fick köra den NYA bilen hem. Det var också lycka. Jag ville liksom inte gå ur bilen. Så är någon sugen på en lite längre tripp någonstans så hör av er snarast! Jag har testat högtalarna i bilen också, och dem dög.

Ajjabajja, tillbaka till pluggandet.

Inspirationskälla.

Tänk om...


... Jag hade fått ligga och sola vid poolkanten i Los Angeles!

In my dreams! Och bokstavligtalat DRÖMAR. Jag är helt dränkt i studier och jobbar som jag aldrig har gjort förr, dessutom så tränar jag ju en del. Då har man inte tid med sånt trams som att åka utomlands. Men i juni, då öppnar sig en ny värld. Jag vet inte riktigt om jag är redo för den än, men jag har ju några månader på mig att bli det. Jag vet ju inte riktigt hur jag ska möta den där världen som lurar runt hörnet. En del av mitt hjärta vill till andra sidan jorden, upptäcka och leva det där livet som man inte kan leva sedan när man har familj och barn. Den andra delen vill vara hemma hos mamma och pappa, jobba, spara pengar, flytta hemifrån och yes you name it. Man kan tydligen inte göra allt. Men man kanske kan göra en sak först och den andra sedan. Jag är ju trots allt inte så gamal än och behöver ju inte ha ångest för att jag inte hinner göra allting om jag tar tag i det direkt. Här sitter jag och nojar mig över vad jag ska göra med mitt liv. Jag är 20 och har snart en högskoleutbildning att luta mig tillbaka mot. Kanske ska sluta ha sånna höga krav på mig själv och följa mitt hjärta åt det håll som det drar starkast.

Det löser sig!

Tråkigt.



Vår vinst mot Pixbo igår var viktigare än vi kunde föreställa oss. Idag gick Färjestaden mot alla ods och vann över Olofström med knappa 5-4. Detta gör att vi nästa helg måste åka till Ljungby och ta minst ett poäng för att vara säkra på att få spela i div.1 nästa säsong. Om inte Färjestaden åker på stryk från Stanstad, men det är ju inget som vi kan räkna med. Vi plockar fram Surtehjärtat och kör över Ljungby så som vi körde över Pixbo så har vi kontraktet säkrat vilket skulle vara helt fantastiskt. Det blir ingen lätt match, men vi har betydligt mer att kämpa för än vad Ljungby har och det ska vi se till att visa på planen.

Alla ska med!

VINST

Vinst mot rödrävarna igår, viktigtviktigt. Hmm, undrar vad vi har gjort hela säsongen. NU spelar vi som vi ska. Synd att det bara en omgång kvar. Tur att vi plockar fram det när vi som mest behöver det! WEI! Låt nu bara inte färjestaden vinna över Olofström så får vi en bra mycket behagligare resa nästa helg.

Jag övervägde att åka iväg att fira denna vinst med några flickor från laget men bestämde mig tillslut för att fira med min familj hemma framför melodifestivalen istället. Jag må vara tråkig, men jag kände att det behövdes. Mina batterier behöver laddas om jag ska orka hela denna våren känner jag. Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna denna deppiga period men man måste väl ha sånna med. Suck.

Alla ska med.


Yesterdays



Igår åkte jag till stan och myste till det med BIO med Amelie! Mys. När jag traskade iväg hade jag på mig:
Vit tunika - Pour femme, Rosa hood - Abercrombie, Svarta strumpebyxor - H&M. Till detta SVEA jacka, Henryloidvantar, Biancoskor och Biancoväska.


ORKA

Förlåt, men ibland kan jag inte låt bli att undra varför jag gör vissa saker. Och snart kanske jag inte gör det längre!

Tröttis



När man inte gör sin hemläxa i tid så får man istället kliva upp i tid (klockan nio har tydligen blivit tidigt för mig) och panik plugga. Iof så kan jag ju det där med att panikplugga nu eftersom att jag har gjort såhär i mer eller mindre ett och ett halvt år. Ingenting som jag är hemskt stolt över, men jag är däremot stolt över att jag har klarat mig igenom snart hela utbildningen med denna kassa studie teknik. Yes.

Tar mig an examensarbetet

New car...

Idag var jag med i bilfabriken och fick provköra våran (läs mammas) nya bil. En S40 blire och den är blå. Sedan var det 100 andra detaljer som snackades om, men dem gick mest in i ena örat och ut i andra. Ni förstår hur jag menar antar jag. Jag menar, hur intressant är det? Bilar? - NÄ, inte så intressant. Eller jo, det är viktigt hur den ser ut och vilken färg den har, men allt det där andra det struntar jag ju mest i faktiskt. Nu hoppas jag bara att jag får låna den. Plockar fram hunögonen så kan mammsen inte säga nej. Right?

Efter att vi köpt ny bil, som kommer till oss nästa vecka så styrde vi mot IKEA. I brist på annat att göra liksom. Allt för att slippa plugga. Desto mer att plugga imorgon dock. Jag inhandlade iaf lite ljus och en lampskärm då det tydligen påpekats i helgen att jag faktiskt hade en julstjärna i fönstret. Det kanske inte var helt okej dådå. Men nu är det problemet löst och jag har massa doft ljus som kan inspirera mig till studier. Hmmm...

Lite innebandy på det och dagen var gjord. Får jag krypa ner under täcket nu?

Du är finast som den du är.

onsdagsoutfiten



Jag begav mig ut i kylan med min älskade Henry Loydmössa, Fornarina jeans, brun polotröja, beiga Baincostövlar och svart SVEAjacka!

Todays




Tröja - Adidas, Skor - Converse, Jeans - Bikbok


Distans

Frisk luft och långdistans är ganska underskattat. Mina långdistansmuskler har fått vila upp sig ordentligt under typ ett halvår nu. Eftersom att jag inte orkade ta bussen till gymmet och solen tittade fram här hemma så bestämde jag mig för att ge mig ut på gatorna. Man kan säga att det kändes som om att mina långdistansmuskler hade gått i ide. Men jag tog mig runt Surte och nu är det dags att aktivera dessa muskler lite oftare tror jag. Dessutom fick jag massa härlig frisk luft och är sjukt taggad för plugg nu, right? - ehm.



Ge mig sommar!

Rastlös




Nu börjar jag bli sådär rastlös igen. Trots att jag har superduper mycket plugg att ta mig an så fixar jag inte att bara gå hemma utan att jobba. Men jag behöver lära mig att ta det lugnt. Det har min kropp givit mig tydliga tecken på. Så nu ska jag slå mig ner och greja det sista med det första kapitlet i examensarbetet. Sedan ska jag studera lite "trender i svensk detaljhandel" och sedan hoppas jag att jag orkar ta mig iväg en sväng till gymet! Men detta är ju inga saker som jag egentligen MÅSTE göra. Nä... så vi får väl se hur mycket som jag får gjort.

Gött att lira innebandy igår igen. Hade ju trots allt inte tränat på en vecka pga min sthlms(plugg)resa. Men nu är jag tillbaka, go känsla.

Later.

Tränaträna



Tog mig till gymmet runt 11 och kom hem för ca två timmar sedan. Har petat i mig lite mat och laddar om för kvällens innebandypass med lite studier. Tog mig en härlig promenad från Bohus när jag ändå var påväg hem också.

Nöjd!

Fintfintfint!



Ibland kan man undra om man är i himlen. Helgen uppnådde alla förväntningar och lite där till. Underbart! Fredagen startade med en tenta som snabbt övergick i shopping, först med caroline och sedan med min älskade mami. Sedan var det lets dance och mys som gällde för hela slanten.

Lördagen började med match och vinst, man kan säga att vi kan när vi vill. Surtehjärtat plockades fram och vi kämpade och slet matchen igenom. Nu gäller det att vi har samma inställning i kommande två matcher. Lets do it. Efter matchen petade vi i oss lite mat och laddade för kvällens bravader. Och kan väl inte säga någonting annat än att kvällen blev totallyckad!

Idag har jag spenderat större delen av tiden i sängen. Vaknade till liv på eftermiddagen och tog mig an lite studier. Lite pause i plugget och jag funderar på att stoppa i mig varma mackor och lite te kanske.

Copycat

Borta bra men hemma bäst.



Lite turister fick vi vara och lite shopping blev det trots allt plugg. Så resan får helt klart godkänt. Men det är alltid lika skönt att komma hem och få krypa ner i sin egen säng. Göteborg är ju trots allt mitt hem. Och även om jag har en helt underbar pappa i huvudstaden så känner jag mig mer hemma här. Så är det bara.

Lång välbehövlig sovmorgon idag. Välbehövligt. Nu ska jag koka lite kaffe och slå mig ner och tentaplugga. Sedan hoppas jag att få lite tid över så att jag kan sticka till gymmet!

<3

Morrn!


Det sista jag vill påstå är att jag är pigg, men uppe är jag iaf! Vi sitter på kontoret och tentapluggar och det känns faktiskt som om att vi börjar få väldigt bra kontroll över examensarbetet och vad det faktiskt innebär. Men det är väldigt korta perioder som vi känner såhär, sedan dimper någonting nytt ner och vi har noll koll igen. Så nu njuter vi av att bara plugga och inte känna panik. Men imorgon är det väl panik igen, med tanke på fredagens tenta. Buhu.

Igår tog vi en sväng om gamlastan och slottet innan vi parkerade oss på drottninggatan och närliggande gator för shopping. Plånboken kom ganska så smärtfritt undan trots allt. Men det kanske blir värre idag... Den som lever får se.

Trust!

Effektivitet

Oj, vad det går undan med diverse studier. Klockan sju åkte vi hemifrån och har sedan dess befunnit oss på pappas kontor. Utan några ursäkter till att inte plugga (endast några få avbrott för facebook). Vi har arbetat undan större delen av det som ska vara avklarat och hunnit plugga in en del inför fredagens tenta. Några minuter till och sedan ger vi upp för lite lunch och shopping i huvudstaden. För man kan ju inte besöka Stockholm utan att shoppa! Behöver ge Caroline en rundvandring med, yes vi skyller på det.

Helgen ser ut att bli FIN!

Stockholm

Tåget avgick 08.02 och bussen avgick 06.56. Detta innebar uppstigning 05.30 vilket i sig inte kändes helt okej eller behagligt. Men Stockholm väntade på oss så vad gör man inte? Tågresan gick smärtfritt då vi hade en del studier att ta oss ann. Sedan vi kom har vi hunnit med en lunch på stan och massa plugg! Nu bär det av mot huddinge för middag, mys och tvspel!


Lycka



Ibland känner man ett sånt där riktigt lyckorus. Det gör jag nu. Jag är glad över alla mina underbara vänner, över min fina familj och allt annat som jag faktiskt har runt omkring mig. Dessutom har jag haft en helg där jag har styrt och ställt det mesta själv. Ingen annan har liksom bestämt över mig och jag har bara umgåts med folk som jag uppskattar. Viktigt!

Fredagen var mys med Amelie. Lördagen var match och melodifestivalen med lite töser från laget. Sedan bar det av ut. Idag har jag jobbat, städat och packat. Nu ska jag fortsätta mysa!

Hemmahemmahemmahemma =)

Yesterday



Efter en dag på jobbet kände jag mig både trött och sliten. Men jag tog kontroll över dessa känslor och begav mig mot gymmet med mamma och syster. Efter att ha lyft lite skrot och sprungit lite på löpbandet så styrde vi bilen mot herrgårdsvägen. Jag hann knappt in i duschen innan jag var påväg in emot stan för att plocka upp min kära Amelie på centralstationen. Hon är hemma i Göteborg på en visit i helgen. Vi köpte lite att mätta våra magar med och bänkade oss framför lets dance. Sådana stunder är guld värda. Me like. Bra kväll.

Ibland känner man hur det klickar till.

Lov?

Jag har hört att det är lov nästa vecka för dem som har sånt. Tydligen så har man inte det i högskolan tyvärr. Mina yngsta syskon har ju tydligen fortfarande sådanna bekvämligheter.

Jag tror att lärarna tänker såhär: Vi ökar på studietakten istället och ser till att eleverna inte får någon fritid.

Jag har pluggat heeeela dagen idag. Först var vi på handledning i skolan. Våran handledare var en trevlig prick som fick oss att känna lite lugnt för en kort sekund. Dem sekunderna som man verkligen kan känna lugn nu gäller det att ta vara på. För såhär mycket att göra, har jag aldrig haft. Åkte hem och bänkade mig med mina böcker och antekningsblock. Sedan skulle jag bara kika en liten grej på datorn och insåg att jag hade missat en inlämning med typ en månad. Lite lätt panik uppstod men jag styrde upp problemet och det är åtgäldat. PUUUH. Men oj vad jag lär mig.

Jag är INTE bitter för att jag inte har lov.

Indian




Jeans - Acne, T-shirt - Cheap monday, Kofta - Lager 157, Halsband - Raglady, Hårband - H&M, Skor - Bianco, Väska - Calvin Klein, Jacka - SVEA

Träna <3



Nyss hemkommen från dagens innebandypass. Nu blir det snabbt in i duschen sedan bänka sig med skolböckerna. Wiiihooo.. Men vissa saker måste man bara göra. Imorgon är det Kungälv(skola), gympass och plugg som gäller.

Det som inte dödar gör en starkare

Studieteknik




Tända ljus gör att jag liksom faller in i ett lugn och får ro att sitta still med mina böcker och bara läsa sida upp och sida ner. Helt underbart att släcka ner lite (såklart ha en lampa så att man slipper anstränga sig för att se bokstäverna) och låta sig fångas av studiernas värld. OKEJ, hör hur jag försöker övertala mig själv. Åter till pluggandet.

I farten



Nyss duschat efter en härlig dag på jobbet och ett hårt gympass. Och nu är det dags att sätta igång med lite plugg innan jag dyker i sängen. Full rulle nu kan man säga. Men vad gör det när man mår bra? Risken är att man tillslut inte mår så bra. Men jag löser det, värre saker har hänt.

Jag är hel.


Kalas&Bus



Släkten är värst brukar det heta. Jag har legat och fläkt ut mig på vardagsrumsgolvet och haft en unge hoppandes och krälandes på mig denna härliga februarikväll. Min älskade syster kommer numera in på krogen lagligt och detta skulle självklart firas. Våran lilla batting till kusin var super uppspelt och älskade att leka med sin gamla kusin som inte hade en av sina piggaste dagar idag. Dagen efter inflyttningsfest och utgång liksom. Men jo tack, då har jag gärna min lilla docka hoppandes upp och ner på min mage. Ett charmtroll är ju helt klart vad hon är i vilket fall som helst och man kan inte låta bli att gosa lite extra med henne. Men det räcker att ha henne som en kusin och bara få ta del av den där goa lilla ungen. Så tro inte typ att jag vill ha en liten unge, för det vill jag inte än.

Nu är det dags att ta tag i min studentlitteratur som damp ner i brevlådan i fredags och lyste med sin närvaro för att sätta sprätt på mitt samvete. Me dont like.

Underbart

Fridays..




Fredagsoutfiten...