Underbara sol!



Hade jag ändå strosat runt i min bikini hela dagen idag ute vid havet, då hade jag varit nöjd. Men tänk vad nöjd jag är över att ha slitit dessa stekheta dagar på jobbet den 25e när lönen trillar in på kontot. Och lite sol hinner man ju lapa åt sig under lunchen och när man kommer hem. Har suttit i solen och läst lite i min bok den senaste timmen men nu tröttnade jag och funderar på om jag ska sova en stund för att eventuellt orka med en löprunda när värmen har lagt sig något. Om jag orkar eller inte, det märker vi ikväll...

Längta!



Jadå, knappt en dag har gått och jag längtar redan fantastiskt mycket efter den resa som håller på att planeras in i augusti. Men fram tills dess får jag nöja mig med den svenska värmen. Den är inte nådig den heller just nu. Tyvärr så kan man inte njuta av den på samma sätt som utomlands då det krävs att man arbetar för att få pengarna att rulla in. Men jobbar jag hårt nu så är jag deffinitivt värd en resa i augusti och eventuellt en med mamma i september också. Den som lever får se.

Jag var snavbb med att göra en kopp kaffe och sätta mig i solen direkt efter jobbet idag. Och nu sitter jag här och njuter av Sveriges värmebölja. Får se hur mycket jag njuter om sisådär två timmar i Skatås. Blä... borde vara förbjudet att träna i denna värmen. Men när man väl är där så är det ju bara att köra! Nu ska jag hugga tag i Stieg Larssons sista bok "lutfslottet som sprängdes" och hälla i mig massa vatten i solen innan det blir dags för träning.

Jag vill ge det ett försök.

Tack för en underbar vecka!



Jag älskar:
 - Grekland
 - Rhodos
 - Solen
 - Värmen
 - Min familj
 - Min släkt


Det sägs att man blir vad man gör det till. Med mitt ressälskap krävdes det inte att man gjorde speciellt mycket. Jag fick en lagom dos av det mesta den här veckan skulle jag vilja säga. Förutom av mina älskade vänner som jag såklart har saknat. Men som någon klok själ har sagt någongång, man behöver sakna varandra ibland. Så totalt sett har veckan varit alldeles fantastisk och jag ångrar inte för en sekund att jag valde att åka med! Men jag måste erkänna att det är LITE skönt att vara hemma igen. Mitt andra erkännande blir att det första jag gjorde när jag slog på datorn var att kolla restresor i augusti! Då bär det av igen, vet inte vart och hur riktigt än bara.

Midsommar 09



Mellbystrand, underbart sällskap, tält, alkohol, kubb, grill, pizza, musik och massa andra sjuka grejer. Vilken toppen midsommar det blev. Minnen för livet med världens mysigaste tjejer. Det var längesen jag hade så roligt som jag har haft det senaste dygnet helt enkelt. Vädret klarnade och man kan säga att midsommar slutade i succé. Mycket kärlek till denna midsommaren. Precis som en midsommar ska vara. Bara massa kärlek och skratt. Förvisso kan man ju konstatera att tälta inte är min grej men det är ju bara detaljer. Vi överlevde ju faktiskt.



Lyckan är total tillsammans med dem här tjejerna!

Midsommar imorgon

Förra midsommar slutade i tårar och blev fullständigt fiasko. Dagen var bra och fin. Men sen bröt helvettet loss. Denna midsommar kommer förmodligen bli helt fantastisk. Visar sig bara solen så kommer jag vara nöjd. Fint sällskap och lite spontanitet och äventyr. Det gillar jag!


onsdagstorsdag

En onsdag som känns som en torsdag. Med tanke på att det kommer kännas som fredag imorgon då det är sista dagen på jobbet för den här veckan och en vecka framöver. Skönt.

Idag har jag spenderat min dag på jobbet. Tänkte åka till systemet en sväng direkt efteråt men bestämde mig för att jag hellre gör det imorgon med alla andra. Blir mysigare så. Så jag och soffsen åkte hem istället. Slappade lite och sedan vidare till Skatås där ett tappert gäng väntade. Ett varv runt åttan och sedan lite fys. Kan bara konstatera att det idag är sista dagen med penicillin och det känns i kroppen att man varit sjuk och borta från träningen. Men jag är snart tillbaka, vänta bara... En vecka på beachen så är jag taggad till tusen!

Nu ska jag krypa i säng så att jag orkar morgondagen. Den ser ut att bli lång!

Om en vecka...



Om en vecka gör jag det som jag är absolut bäst på. Kanske inte vid den här tiden på dygnet men på dagarna kommer jag att ligga väldigt still och pressa väldigt hårt. Soldyrkaren nummer 1. Och det vore ju förfärligt om det nu skulle vara så att det inte var någon sol på Rhodos. Då vet jag i ärlighetens namn inte vad jag ska göra. Men med tanke på sällskapet så lär det ju hända grejer varje sekund av semestern. Jag längtar.

Men innan det är dags för Rhodos har vi en midsommarresa framför oss. Det börjar se riktigt uppstyrt ut. Allt utom vädret. Jag hoppas att vi har vädergudarna med oss, trots att det inte ser ut så om man kollar på prognosen framöver just nu. Men jag håller mina tummar såklart.

Fram tills dessa roligheter är det jobb och träning på schemat, men vad gör väl det?

Fånarna på farmen!

Team Svart!



Efter en arbetsdag som gått förhållandevis snabbt var det dags för dagens lagaktivitet. Helt ovetande om vad som väntade oss begav vi oss mot säve. Väl där styrde vi till det ställe där vi skulle utföra dagens aktivitet, fånarna på farmen. Vi delades upp i lag och tävlade mot varandra i ett antal moment. Efter en jämn tillställning kunde svarta laget (mitt lag) åka segrande från Säve. Måste säga att det blev en lyckad avslutning på dagen, att vi fick fantastiskt väder och att vi borde göra sånt här oftare. Go Surte!



Fokus brudar, fokus!

Saturday feelings

Hur kan man bli hatad för att man bara finns?

Lördag kväll



Klackarna i taket och jag glittrade som en discokula med mina paljettkläder. Kom dock inte längre än till avenyn innan jag kände mig trött och körde hemåt.

Sunny Saturday

Helt nöjd med gårdagskvällen. Uppladdning med grill och kladdkaka med coscos (kockos, fel av mig). Umgänge och lite planering för midsommar. Även en del vin för vissa, dem som inte gick på penicillin och körde bil dvs. Typ mig. Vi lämnade mölndal för stan som under gårdagen kunde förklaras som hyffsat död. Regn och rusk får tydligen göteborgarna att banga fest och spendera kvällen på hemmaplan. Alla utom oss såklart. Fast vi gav upp tillslut vi med. Somnade runt tvåsnåret och vaknade av att min kära mor dundrade in i rummet imorse.

Pigg och otroligt laddad för träning begav jag mig till gymmet. Sköna känsla. Och njae, så tungt kändes det inte ändå. Men verkligheten brukar komma ikapp under andra passet. BIG OHNO! Det löser sig som jag brukar säga. Sedan bar det av till stan för en shoppingrunda med Malin och Johanna. How lovely. Och jodå, är det någonting jag kan så är det väl att spendera pengar. Suck.

Kvällen verkar gå i festens tecken. Men äter man penicillin så gör man. Taggar för midsommar istället. Så jag kör bil ikväll. Jadå. Penicillin = sjukt mycket partydödare. Men jag försöker mitt bästaste!

Det är över nu!

It´s friday baby!



Lets party!

Abstinens

Jag vill träna. Jag vill inte vara still. Jag vill inte vila. Jag vill träna. Jag vill inte vara still. Jag vill inte vila. Jag vill träna. Jag vill inte vara still. Jag vill inte vila.

Okej, jag har blivit knäpp. Bönade och bad min mamma om att jag skulle få träna idag. Men hon vägrade bestämt , då gick jag ner på mitt rum och tjurade, dessutom så lyckades jag somna. Bra där, kanske inte är helt frisk än trots allt. Det tar på krafterna att gå på penicillin och jobba. Men det är bara en dag kvar nu sen är det HELG. Det ser ut att bli ännu en fantastisk helg med massa mysiga vänner <3

You and me, one more night.

Out for a walk



Träningsbyxor, långärmad t-shirt, mössa, jeansjacka och löparskor.

...



You spin my head right round...







Det börjar vända...

Jadå, några gafflar makaroner och en halv omelett har jag petat i mig idag. Dessutom så har jag gått ett varv runt surtesjön. Tjoho. Det går framåt nu. Snart är jag tillbaka på banan igen. Bara jag kan öppna munnen ordentligt så att jag kan få i mig den energi jag behöver för att kroppen ska orka göra mig frisk. Just nu plågar jag ju i mig maten och det är ju sådär roligt. Men vi hoppas på ytterligare framsteg imorgon.

Imorgon ska jag förövrigt släpa mig till jobbet efter ett tags vila. Känns ganska skönt att få lite rutin. Dessvärre ser det ganska lugnt ut på jobbet och imorgon kanske blir veckans enda jobbdag! Men lite jobb är bättre än ingenting alls. Så jag är GLAD =)

Dags att göra kväll och bädda ner sig under täcket.

Knas

Risig måndag



Tre varma koppen och två piggelin är vad jag har livnärt mig på idag. Nu på kvällen har mina systrar viftat med makaroner och köttbullar framför näsan på mig och ostmackor. Men detta är ju som värsta bantingskuren. Hur mycket jag än hade velat stoppa i mig nått gott så hade det inte varit gott. För att det känns som om att svälja en igelkott så fort jag öppnar munnen ungefär. Himla skön känsla.

En sväng till Apoteket och Maxi är allt jag har lyckats åstadkomma idag. Eller ah, jag har faktiskt sökt ett jobb med. Duktigt Linda. Annars har jag mest sett på tv och drömt vackra drömmar... och nu är det dags att gå in i drömmarnas värld igen!

Trots att jag mår skit så mår jag så himla bra!

Sjukis



Sjukt mycket sängläge på mig just nu. Har precis fått i mig några skedar varmakoppen. Men den näringen räcker inte speciellt långt. Tänkte försöka göra mig iordning för att kunna ta mig till apoteket. Sedan skulle jag behöva köpa några soppor och ett paket piggelin. Jag tror att det kan göra susen. Får hoppas att penicillinet har börjat verka imorgon så att jag kan göra någonting förutom att tycka synd om mig själv. Urs och fy vad detta är tråkigt. JAG VILL TRÄNA!

Knas

2009-06-07 01:50

Du är min första kärlek. Du visa vad det var.
Allt var mitt misstag. Alla minnen Linda.
Du är kung.

Ett meddelande som droppade in i telefonen i helgen. Till min förvåning. Finns mycket osagt mellan mig och den här killen. Men detta var nog inte vad jag väntade mig riktigt. Kanske är det är försök till att säga förlåt. Hahaha. Jag gillar avslutningen på smset. Undrar vad promillehalten var i hans blod.

Sunday



Under gårdagen firades min kära lillasyster Anna. Det var dags att fylla 16 och detta känns helt otroligt. Vart tar all tiden vägen. Kan ju fortfarande minnas när hon var en liten skrutt. Men snart är det dags att börja gymnasiet även för henne. Mycket sjukt. Efter kalasande med släkten styrde jag mot stan för att plocka upp Pettson och sedan körde vi vidare hem till hennes bror för lite fotboll och tjöt. När det blev dags att köra fröken Pettson hem igen blev det ett stopp på gretas för att träffa några igenkända ansikten. Fast mest var det ju för att hålla min kära vän i handen tills hon hittade någon att hänga med därinne. Efter detta var det en trött och sjuk Linda som stupade i säng med mjukiskläder på och två täcken. Någonting i min kropp är inte som det ska. Därav sitter jag nu och väntar på en tid från vårdcentralen. Penicilin är väl ett faktum och det är väl bara att gilla läget. Bara jag blir frisk innan midsommar och Rhodos. För då är det FEST!

Tänk om det vore lätt!

Kalasoutfit



Jeans - Från mitt favoritjeansmärke Tiger of sweden, Gult linne - Zara, Guldsmycken - Presenter!

Grattis!



Tråkigt bra du är ändå tjejen. Tur att jag inte lipa så mycket heller! Mycket tårar och mycket känslor. Fint.

Babymalins tur!




Idag är det ombytta roller!

Jag kan knappt tro att det är sant. I cirka 15 år har vi följt varandra, tillsammans, med systrar och familjer. Så mycket roligt som vi har gjort, så mycket minnen som man har. Nu är det din tur att springa ut i livet! Bort från skolsalarnas trygghet och möta nästa steg i livet! Det är en dag som jag skulle kunna göra om och om igen. Den glädjen, alla förväntningar, allt som på någotvis känns så ovisst och skrämmer en men som samtidigt känns bra på något vis och lyckan den dagen var enorm. Jag hoppas att du får världens finaste dag. Och jag hoppas att jag får följa dig i minst lika många år till! Som en extra lillasyster till mig. Älskar dig!


Dagens sjukling!




Klänning - H&M, Jeansjacka - Ginatricot, Flätat hårband - Glitter, Turkost linne - H&M

Penselin, nej tack!



Te och c-vitaminer är mitt nya gift. Hoppas att det kan hjälpa min hals att komma i form igen. Jag vill inte är mer penselin nu då jag upptäckt att någon form av halsont återkommer med jämna mellanrum. Försvagat imunförsvar pågrund av all penselin känns inte bra. Så nu ska jag fixa detta utan penselin. Dessutom brukar penselin göra att jag känner mig helt frisk efter en dag och då är jag i full gång igen. Vilket kanske resulterar i att kroppen inte får vila och sjukdomen försvinner inte. Jaja, orkar inte spekulera mer i det nu. Men jag känner mig betydligt bättre idag än igår. Kanske ska ta mig ut en sväng och försöka sno åt mig lite sol.

Sängläge



Hur jag mår? - SKIT! Inte för att jag inte är nöjd med mitt liv. Mer för att jag har svin ont i halsen, feber och en inflammerad jävla fot. Vad har jag gjort för att vara värd detta? Suck. Jag har inte tid att slösa bort några sommardagar på att vara sjuk. Nej, absolut inte. Har legat raklång sedan jag kom hem har dock pendlat mellan sängen och soffan för att inte bli allt för stel i nacke och rygg. Jag hatar att vara sjuk. Är alldeles för rastlös för det. Var tillochmed påväg till träningen idag, men min mamma sa stopp. Och jag vet ju att hon har rätt, men jag vill träna och jag vill INTE sitta still.

Imorgon hoppas jag att jag mår bättre och inte behöver bekanta mig ytterligare med mitt täcke och min säng eventuellt även den där soffan som råkar stå där uppe. Det är inte så spännande nämnligen. Om jag mår bättre så tänkte jag slipa på mitt CV. Sedan tänkte jag kanske ta en lite runda för lite shopping. Sedab lär jag ju inte vara tillräckligt frisk för att utöva innebandy, men jag kanske kan vara tillräckligt frisk för att kolla på innebandy iallafall. Hoppas!

Nu är det sängläge igen!


Tisdag

Ännu en dag närmare nästa helg. Förra helgen gjorde nog sitt. Hade det varit vinter ute så hade jag inte kommit upp ur sängen imorse. Tack och lov att det var varmt och soligt. Tyvärr har ju någon slags blåst smugit sig på och det är liksom lite kyligt ute! Inte okej. Dessutom har lite känningar i min hals och dem känningarna får gärna försvinna illa kvickt. Kan vara någon som har smittat mig i helgen, kan vara Malin.

Nu ska jag ut och promenera så att jag kan sova gott sedan.

Värme!



Önskar att jag hade legat å stekt såhär idag, men det har jag ju tydligen inte! Har tillbringat min dag på jobbet och snart bär det av till Skatås för lite intervaller i värmen. Laddar med vatten nu. Funderar på om jag kommer överleva kvällens pass, hoppas! Jag hoppas framförallt att min stackars fot pallar. Den är inte alltför glad efter att tvingats gå i höga klackar två dagar i rad. Den som lever får se hur glad den är ikväll.