Sommar.



Ge mig sommar igen. Hösten är mysig på många sätt. Men på morgonen, när det är grått och kallt ute, när man är tvungen att pallra sig upp ur sin varma goa säng och ut i kylan, då vill jag helst att det ska vara sommar. Sommarn och solen är min största inspiration, det är då jag lever.

Goooo....



Snart kilar jag från jobbet ner till Sportlife Ullevi efter det blir det vidare färd mot Torpahallen för innebandymatch.
Vad gör vi? Nu kör vi!

Dagens Horoskop

Skytten

23/11-21/12

Lite romantik finns det utrymme för men i
stort sett blir tisdagen vardaglig
och nästan lite långtråkig.

Mitt horoskop verkar ha hakat upp sig på romantik. Jag undrar bara vart den är. Inte för att jag kanske förväntar mig att den ska komma flygande och inte för att jag har tid för romantik, men om jag ska fortsätta tro på sånt här med horoskop så måste det hända någonting snart.


Må väl.



Måndag är överstökad och nu är det dags att göra sig redo för en bra tisdag. Min mage skulle nog behövt någonting att äta, men min kyl ekar när jag öppnar den och jag orkar faktiskt inte börja rota i frysen. En proteindrink får räcka över natten. Det går ingen nöd på mig så att säga. Måndagen har varit både jobbig och helt underbart bra. Och det jobboga var egentligen bara att gå till jobbet imorse och när jag tänker efter så var det inte så jobbigt. Dags att ta en dusch och krypa ner i nybäddad säng. Då gillar man livet lite extra!

Trötta måndag.



Topp - Ginatricot, Jeans - Lee, Skor - Converse

Veckans horoskop.

Skytten

 

Kärlek: En härligt romantisk vecka inleder din höst. Du vågar chansa på att en dröm ska bli sann.

Pengar: Egentligen dyker det nog inte upp några nya bekymmer, du är bara inte alls nöjd ändå.

Turdag: Söndagen inspirerar dig på många sätt.


Låter som om att det kan bli en riktigt spännande vecka. Frågan är hur sanningsenligt detta är. Måndagen har inte varit speciellt romantisk. Långa köer in till kundtjänsten här på jobbet och kunder som inte är okej med det. Men det är okej, för att jag är inte heller okej med det, jag förstår kunderna. Kan inte vara alltför inspirerande att sitta i telefonkö. Men jag gör vad jag kan, jag lovar. Väntar på att få gå hem och göra av med lite energi på gymmet och i Torpahallen. Träning is the shit.


Fint



Fly with the angels,

dance amongst the stars.




Kvalitetstid med mig.



Modellandet i matchkläder tog mina sista krafter och jag har sedan jag kom hem enbart ätit lite, sedan har jag varit ett med soffan. En tanke flög förbi om en powerwalk, men som sagt, flög förbi. Istället tog jag fram lite naturgodis, veckorevyn och förflyttade mig till sängen. Där är jag nu och nu ska jag ha lite kvalitetstid med mig själv.

Grattis!



Jonnis har fyllt 25 år. Det firade vi igår med födelsedagsfest och utgång. Tackar alla inblandade för en lyckad kväll. Ett extra tack till Jonna som bjöd på kalas!

Morgonkvisten.



Tvätt-tid klockan åtta på lördag morgon kanske inte var så jobbigt som jag föreställt mig att det skulle vara. Slängde in två maskiner tvätt och begav mig ut på en morgonpromenad i de få solstrålar som kikat fram. Kom hem och la tvätten i torktummlan innan det blev lite fys i lägenheten. Ja, då var både tvätten och träningen gjord och klockan är inte ens tio. Nu blir det frukost och lite plock i lägenheten innan jag kilar ner på stan.

Perfekt start på dagen!

With or Without you



Dem bästa stunderna i livet är dem stunderna man får spendera med sina nära och kära. När man känner värme i kroppen och känner att man är där man är för att man vill vara där. När man kan leva sitt liv utifrån sin egen vilja utan att behöva anpassa sig efter någon annan. Det är otroligt skönt att bara ha människor att trivas med runt omkring sig.

Det finns såklart både för och nackdelar med att vara själv. Det kan bli ensamt men det gör mig stark att få känna att jag klarar mig själv och att jag styr över mitt eget liv. Det ända som kan stoppa mig det är jag själv. Klart att människor har inflytande på mig. Men jag har min egen vilja och jag är en tjej som brukar gå på magkänslan. Det är den bästa känslan. Så länge man kan stå för konskvenserna av sina beslut och städa upp efter sig så är det okej att ta fel beslut.

Nattsvammel. Tack för en bra fredag. Godnatt!

Dagens jag.



Skor - Bianco Footwear, Tights - Ginatricot, Tunika - OXMO, Sjal - H&M, Jeansjacka - Ginatricot

Fredag

Skytten

23/11-21/12

Livlig och innehållsrik dag som passar för
ungefär allt utom snabba affärer och hektiskt nattliv.

Tur att jag inte planerat in något hektiskt nattliv ikväll/natt. Jag tycker dock att affärerna rullar på här på kontoret. Men dagen är inte slut än, det vet jag. Kvällen blir en lugn historia. Förmodligen i sällskap med fina damer på Liseberg. NRJ in the park går ju tydligen av stapeln idag. Jag är inte den som gillar att trängas med massa små fjortisar, men man kanske kan skåda spektaklet på avstånd. Hoppas det!


Kvalitetstid

Igår kväll hade jag kvalitetstid hemma på Herrgårdsvägen. Direkt efter jobbet begav jag mig till Sportlife Stigscenter för ett konditionspass innan det blev vidare färd emot mitt Surte. Tacos stod på menyn och sedan frossade vi i glass framför tv:en. Helt underbart att komma hem och få bli lite bortskämd emellanåt. Somnade som en sten på soffan och blev hemkörd imorse innan jobbet. Tack min underbart fina familj!


Jag såg ut såhär igår.



Skor - Bianco Footwear, Jeans - Lee, T-shirt - H&M, Jacka - Monki, Halsduk - London 

Lyckliga stunder.



Igår gick jag med tveksamma steg mot gymmet. Kombinationen av ständig huvudvärk, iprenknaprande och träning kändes inte helt ultimat. Men jag kände att min kropp var i behov av träning, motsa mig gnagandet i huvudet och begav mig. Detta ångrade jag absolut inte. Fick lite extra krafter när jag såg ett bekant ansikte och plötsligt var huvudvärken som bortblåst. Efter ett tufft pass hade jag en riktigt härlig känsla i kroppen. (den är inte lika härlig idag)

Avrundade kvällen med en av mina favorittjejer, pizza och ett glas vin. Stunder som den jag hade igår dem sitter långt in i hjärtat och är stunder då lyckan i mig är total. Hann knappt lägga huvudet på kudden innan jag somnade som en sten.

Dagens outfit



Lill-lördag

Skytten

23/11-21/12

Sport och andra fysiska aktiviteter
kan hjälpa dig att samla tankarna.
Rätt många konflikter just nu.


Det är en grå och mulen onsdag i Göteborg. Men det är inte vilken onsdag som helst, det är löneonsdag. Pengarna kommer in på kontot och man känner för ett ögonblick att man är en rik kvinna. Sedan betalar man räkningar och hyra, efter det känner jag mig fortfarande som en ganska rik kvinna. När jag sedan kommer på att den satans medlemsavgiften ska betalas känner jag mig plötsligt fattig (fast det är jag inte egentligen). Det är en tung och tråkig utgift bara, men den är betald och ur världen. Det känns fint.

Appropå mitt horoskop så har jag haft en rejäl konflikt med mig själv idag. Ska jag gå på arbetsintervju, ska jag inte. Det kan vara en möjlighet, men vilka är förutsättningarna. Hade jag inte haft en lägenhet att betala varje månad hade jag inte tvekat en sekund. Men sett till förutsättningarna så blev det en tveksamt nej tack. Jag gick på magkänslan.

Dagens kvällsaktivitet blir ett tufft gympass på Sportlife innan jag och min Malin avnjuter ett glas vin och pizza från stans bästa pizzeria Cyrano. Vilken fin lill-lördag.


Mary-Kate Olsen



Höstinspiration.

Träna



Hur laddad som helst för gym och innebandy! Hell yeah! Träning gör mig till en glad tjej!

Dagens Outfit



Skor - Scorett, Leggings - Ginatricot, Tunika - Top Shop, Kavaj - MQ


Höstrusk



Mitt huvud jobbar inte med mig idag. Jag övervinner med Ipren och försöker ta mig igenom denna regniga och blåsiga höstdag dagen före löning. Ja, en kanske inte allt för uppmuntrande dag. Men jag brukar inte rätta mig efter dagen utan dagen får rätta sig efter mig. Strax dags att gå på lunch och sedan är det bara en halvdag kvar att ta sig igenom. Hade inte blivit allt för ledsen om jag fick sluta några minuter tidigare. Hade tänkt att mjuka upp kroppen på gymmet innan dagens träning. Känner mig som Linda_tant_100 sedan helgens träningsläger. Men det känns bara bra!

Yesterdays


Tack mina fina!



Efter jobbet väntade en promenad i Skatås med världens finaste mamma. Nu har jag precis städat lite och tänt ljus i lägenheten. Sitter och spanar ut igenom fönstret. Små regndroppar faller från himlen och jag bläddrar igenom sommarens bilder och ler. Ännu en helt fantastisk sommar är slut. Jag inser att jag faktiskt befinner mig mitt i ett fantastiskt liv med underbara människor. Jag kan inte önska mig mer än er. Tack och åter tack.


Måndag.

Stensomnade vid halvåttasnåret igår vilket är ett gott tecken på att man kramat ur varenda gnutta energi ur kroppen. Vaknade inatt med värk i båda benen pågrund av min ischias, men efter en vända till kylskåpet så somnade jag om igen. Känns att kroppen inte är 15 år längre. Jag vet att jag inte är gammal, men det märks att man blir äldre med åren. Förr fattade man inte ens att det var jobbigt att träna.

Härligt med måndag igen hur som helst. Jag skådar blå himmel från kontoret och jag mår riktigt bra. Kroppen är sliten och hjärnan är pigg vilket känns fantastiskt bra. Efter jobbet ska jag möta upp min mamma och hitta på någonting mysigt. Kan bara bli en bra dag!

Gör kväll.



Tokigt trött och sliten efter en träningshelg. Fem träningspass och en match på fyra dagar är tungt för kroppen. På träningarna har bollen studsat allt annat än min väg. Skönt att få avsluta med en match där jag och klubban kan acceptera varandra och vara vänner. Hade jag inte haft en bra känsla från dagens match hade det vart tugn och jag hade nog grävt ner mig i min egen grop... Men nu behöver jag inte det, tur! Bara att tugga på nu. Sjukt kul att spela en fysisk innebandy med mycket fart! Detta kan bara bli bra.

Nu tackar jag för en fin helg och njuter av kvällen.

Träningsläger



Är mitt uppe i ett träningsläger. Har redan hunnit vakna och gått en promenad innan frukost som bestod av gröt och macka. Nu är det dags att hälla upp kaffet i min termosmugg och bege sig till hallen med spårvagnen. Ciao.

Dagens Outfit



Svarta boots - Bianco footwear, Kjol - Ginatricot, Linne och Kofta - Bikbok

Mitt nya mål.

Jag har hittat utbildningen som ska ta mig en bit emot mina drömmars mål. Planen är att samla ihop tillräkligt med pengar för att kunna betala kursavgiften för utbildningen. Detta för att slippa ta ett studielån. I kursavgiften är boende, studielitteratur och undervisning inräknad.

När jag såg denna utbildning var jag för en stund i drömmarnas värld. Detta är precis vad jag vill göra. Plugga modedesign på engelska och studera italienska. Det är så härligt när man hittar vägen emot målen. Att arbeta med textil och design har sedan länge varit en av mina högsta drömmar. Och jag tror att detta är rätt väg att gå. Att jag dessutom får öva upp min engelska samtidigt som jag får läsa in ett andraspråk som jag valde bort i gymnasiet är ett stort plus. Jag är redo för denna utmaningen. Nu gäller det bara att göra sparkontot redo. Lär dröja nått år eller två... Så bra som jag är på att spara. 


Sjukt.

Det här är sjukt. Jag kan knappt förstå att det händer på samma planet som jag bor på. Det finns så många människor som gnyr för småting här i Sverige, jag är en av dem. När jag ser artiklar som denna får jag ett sting av dåligt samvete. Hur kan jag som har det så bra klaga på det land jag lever i? Kanske är det vårt gnäll, våra klagomål och våra åsikter som gjort att vi kommit dit vi är idag. Men jag blir ledsen och arg över att saker som stening av kvinnor kan förekomma än idag. Vart tog utvecklingen vägen och hur kan man ha en sådan kvinnosyn som dessa länder har? Hur kan det vara tillåtet över huvudtaget?

Sorgligt!


Släpp sargen.



Kompis, det går bra nu. Helt plötsligt verkar man vara attraktiv på marknaden, och så menar jag absolut inte på singelmarknaden. Har fått tummen ur och bokat slingtid tills nästa lördag. Tänkte bli höstfin i håret och lite mörk. När allt annat ändå är mörkt. Kanske kan göra susen. För att komma till saken fick jag ett hemskt intressant samtal. Det splittrade mig lite måste jag säga. Det var det där med att våga släppa sargen. För det verkar som om att en ny match väntar. Känns som om att jag gjorde det nyss när jag klippte navelsträngen och flyttade hemifrån. Är det redan dags igen? Känns hursomhelst värt att ge det en chans innan ett beslut tas. Utmaningar är inte fel.

Dagens Outfit



Hunters, Svart klänning - Bikbok, Jeansväst - H&M, Vit kofta - MQ

Höst 2010

Skytten
23/11-21/12
Mysig torsdag som ger dig
chansen att minska dina utgifter.
Det handlar nog om en långsiktig vinst.

Det är höstrusk, regn, blåst och kyligt i vacka Göteborg idag. Jag känner mig ganska mysig när jag lunkar runt i mina Hunters, klänning och tjocktröja. Börjar inse att hösten är här och jag börjar se tjusningen med den. Mysiga hemmakvällar, loads of innebandy och stora stickade tröjor. Status idag är trött tjej med mycket energi. Vi får väl se senare om gårdagens vilodag gjorde susen. Tanken är att gymmet ska få sig ett besök innan det blir innebandyträning ikväll.

Gårdagens restaurangbesök spenderades på en av mina favoriter, El Corazon. Där avnjöt jag och systeryster pasta med oxfile medan pappa och Lena testade deras underbara tapas. Cheesecake med hallon till efterätt var locket på och hade någon nämnt någonting mer om mat hade det förmodligen vänt sig i magen på mig. Jag är glad att helgen innebär en hel del träning i form av innebandyträningsläger.


Sån är jag.



Kors i taket. Jag somnade på sängen med min gosefilt. Jag som hade hundra saker att göra innan pappa kommer och hälsar på. Städa, diska och plocka med annat. Well, det ser ut som det gör här och jag antar att det är sådan jag är. Lite halvstökigt men ändå ordning och reda. Mest saker överallt. Men det hade behövts en dubbelt så stor lägenhet med en walk in closet för att få ordning och reda på mitt liv. Jag trivs som fisken i vattnet och det är väl ändå det som räknas.

Min kropp är för närvarande en stor tung degklump känns det som. Nertränad kallar andra det, tung och sliten. Men enligt experter är det så det ska vara denna tiden på säsongen. Det bådar ju gott. Bara den gamle kroppen är i form till seriepremiär och det ska jag lösa. Vilodag idag, kanske en promenad runt kvarteret här i kvällskvisten och imorgon går vi på det igen. Gym och innebandyträning blir en fin uppvärmning för helgens träningsläger. Träningsläger och match på hemmaplan känns fantastiskt skönt. Nära och bra. Bekvämt.

Dagens Outfit



Converse, Klänning - Zara, Skjorta - H&M

Finafinaonsdag.

Om detta är en bra onsdag? Minst sagt. Semester inbokad 29 okt- 7 nov. Ser ut som om att det blir en restresa med min käraste Pettson. Det gjorde min onsdag och förmodligen också min höst. Fantastiskt skönt att ha någonting att se fram emot mörka höstdagar framöver.

Dagen till ära är min far från Stockholm och gästar Göteborg. Detta betyder att jag ska ut på stan och käka middag ikväll. Vilken fin onsdag.

Love


Powernap.




Har sovit som ett litet barn sedan jag kom hem från jobbet. Har drabbats av någon sjuk trötthet. Kom innanför dörrarna, sprang ner till tvättstugan med lite tvätt och somnade som en sten i sängen. Nu känner jag mig som en helare människa. Ska peta i mig någonting att äta och bege mig iväg på innebandyträning.

God morgon Tisdag!



Min syster hon vet vad storasyster vill ha. En utomordentligt söt pyamas/mysdräkt fick jag i present igår tillsammans med ett par lila och vita, randiga raggsockar. Så nu myser jag runt i lägenheten, äter lite frukost och funderar på hur dagen blir i min söta lilla byxdress gjord av flanell. Hur skön som helst!

Dagens outfit



Primes, Klänning - Ginatricot, Jeansskjorta - Kapphal.

Ny vecka. TJOHO.

Tar emot denna veckan med öppna armar. Det gör inget att det regnar när jag ändå måste jobba. Jag var otroligt nöjd över att vakna som en pigg och utvilad tjej imorse. Otroligt lycklig över att ha haft en grym helg med underbara människor. Då mår jag som bäst. Bara för att man inte är uppe halva nätterna och står mitt på dansgolvet med en drink i handen så kan man ha fantastiskt roligt. Många tycks tro att man är en tråkig själ för att man inte går ut. Men då undrar jag, hur roliga kan dem personerna vara? Nog om det. Det är måndag, det är träning och jag tror faktiskt att jag ska baka muffins när jag kommer hem.


Solsken.



The sunshine is all over me!

Jag svävar på moln efter gårdagens konsert. Idag har jag hunnit med jobb, träning och kaffe med en av mina bästa. Bättre söndag hade jag bara kunnat ha utan jobb. Men pengar kan vara bra att ha också. Ett samtal med min finaste syster och jag tror att jag är redo för sängen. Lite tv så somnar jag strax.

Sweet dreams.

Dagens Outfit



Primes, Jeansshorts - BikBok, Tunika - Topshop

Söndag.

Vem lägger in övertid på en söndag utan att kika väderrapporten först? Hon börjar på L och slutar på A. Vilket stolpskott. Är inte hjärnan med så får kroppen lida, eller hur var det nu? Jodå, jag sitter i min förbaskade kontorsstol och tittar ut över ett soligt Göteborg. Inte alls bitter, inte det minsta.

Jobbar fram till två, sedan blir det gym och efter det en fika med bästa BM. Lovely.


Roxette.




Vem vill vara i Göteborg när det är kalasstämning, strålande väder och way out west?

Vi bestämde på fredag eftermiddag att lördag kväll skulle spenderas i Halmstad med Roxette. Väldigt spontant och väldigt lyckat. Vaknade vid kvart i tio igår och kände att dagen bara kunde bli hur bra som helst. Kilade till gymmet, vidare ner till stan, lite shopping och mys med mams och George, mat på SPICE, kaffe i solen och sedan var det dags att bege sig till Halmstad. Självklart trodde jag att solen skulle skina även där. Men himlen öppnade sig och vi insåg att detta kunde bli ungefär hur blött som helst.

Väl framme i Halmstad stod regnet fortfarande som spö i backen. Jag och Carro valde att vara torra framför att vara snygga. Så att som små kycklingar knatade vi runt inne på konsertområdet. Förbanden lovade inte allt för mycket och fick iallafall inte mig att gå igång. Roxette kom och jag kände hur jag blev varm i hela kroppen. Det slutade regna, ponschon åkte av och håret stod upp på armarna. Konserten började gå emot sitt slut, killarna framför oss blev blödigare och blödigare och när Gyllende tider kliver på scen som bonusnummer då visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag var i himlen. Helt jäkla underbart!

Lördag!



Man skulle kunna tro att jag var ute, drack goda drinkar och dansade loss på avenyn igår. Men jag styrde av partynerven med lite tacos, en invecklad film som var på tok för avancerad för att jag skulle orka förstå den i ett trött tillstånd och fina vänner. För min kropp och min hälsa har sagt ifrån och för att inte åka på någon form av långvarig sjukdom lägger jag alkoholen och fest på hyllan för ett tag. Fokus på hälsa, jobb och träning. Lika bra.

Nu sitter jag och intar toner av Roxette och laddar för eftermidddagens roadtrip till Halmstad. Det blir Roxette och konsert med bra tjejer innan vi åker hem emot Göteborg igen. Jag ska upp och jobba några övertidstimmar imorgon så denna dagen ska också bara avnjutas under lugna former. Roxette, stämningen och Halmstad ska intas under harmoniska former. Hur bra som helst! 

Dags att bestämma vilken träningsform det blir idag. 

Fredag som i...



Er gillar man!

Det är fredag och det är inte fredag som i party och alkohol utan det är fredag som i träning och bio. Jag har fått nog nu. Förra helgen gjorde sitt och nu är det fokus på sånt som det ska vara fokus på och ingenting annat. Bäst så! Så jag ska ha en helg med träning, vänner, pyssel med lägenheten och lite övertid på jobbet. Låter som en bra kombo i mina öron. En kombo som kan leda till en utvilad Linda på måndag morgon. När hände det senast?

Först ska jag inte glömma att ta mig till jobbet, jobba lite, luncha med fina flickor och jobba lite till. Sedan inleder jag helgen med ett träningspass på gymmet. Längtar!

Dessutom har jag numera bara hår till axlarna typ. Jag blev trött på det och klippte av det igår. Känns helt fantastiskt bra. Nästa gång åker nog  ytterligare några centimeter. Känns fräschare med kort hår i ärlighetens namn. Allt har ju dock sina för och nackdelar, men det var ju ingen nyhet för världen.

Dagens Outfit




Klänning - Lindex
Skor - Din sko
Jeansväst - BikBok
Smycken - Från överallt och ingenstans

Härliga torsdag.



Sisådärja. Tidig uppstigning, powerwalk, lite frukost och snart är jag redo för en dag på jobbet! Jag gillar morgonen aldra bäst. Hade ju inte gnällt om jag börjat en timme senare och hade fått sova en timme längre. Men jag är inte den som är den, det är ju snart helg.

Sjukis



Jag snorar, jag hostar och jag dricker te men jag är ta mig sjutton på jobbet ändå. Kanske borde jag vara hemma och vila upp mig. Men jag har för lite ro i min kropp för att kunna vara hemma och inte göra någonting. Är man van vid att alltid ha någon runtomkring sig kan det lätt bli väldigt tomt om man behöver spendera en hel dag i ensamhet. Dagen har ändå rullat på och tiden har gått ovanligt fort. Sådana dagar klagar jag inte på. Även om jag är sjuk och tycker lite synd om mig själv.

Dagens



Converse, Slitna jeansshorts, Tunika, Kavaj, Mörblått, Ljusblått, Svart.


Den onda bakterien...

Båstad dödar mig långsamt tydligen. Det kostar att ligga på topp sägs det. Jag är på jobbet idag, jag knaprar ipren och lever i en egen värld känns det som. Inte alls okej. Jag har inte tid att vara sjuk. Verkligen inte. Jag blir en rastlös själ av att vara sjuk och jag behöver träna. Bu. Det märkligaste av allt är att alla som bodde på samma rum som mig verkar ha åkt på samma bakterie. Vad har vi gjort den undrar jag?


Mamms.



Kärlek till världens bästa mamma!

Båstad över igen.



Klockren helg i Båstad. Bästa någonsin. Klarade inkilningen med nöd och näppe. Vi tog Peppes med storm och dansade skjortan av alla. Tog oss till semi, vilket är bästa placeringen jag kommit till. Sedan att min innebandy inte flöt på det är en annan femma. Finfina tjejer, innebandy och party. Tack alla inblandade!

Ekvationer som inte går ihop.



Ekvationen spöregn och utomhusturnering går ungefär lika bra ihop som jag och matte C gör. Dvs inte alls. Hoppas för vädergudarnas skull att dem genast slutar ösa regnet över oss. Eller låt för guds skull regnet falla över Göteborg om det nu verkligen måste falla. En timme kvar att avverka på jobbet innan det bär av för en helg med innebandy, fest och röj med toksköna tjejer! Mutch Love.

Vad gör vi?



Frukost är dagens viktigaste mål. Juice, vaniljyoghur med flingor och knäckebröd. Det ultimata för en lång dag. Eller bara det som var enklast att göra på det som fanns i kylskåpet. Snart dags att packa klart och bege sig till jobbet för en halvdag. Sedan är det dags att sticka till Båstad. Känns sjukt avigt att åka dit när det känns som om att det är höst ute. Jag absolut inga förväntningar på denna helgen i år, har hört att det är då det blir som roligast.
Nu kör vi!

SÅ bra!



Efter jobbet väntade systemet. Och det är ju tur att jag har haft ett par turer på gymmet denna sommaren, annars hade jag nog knappt kommit ut. Väl hemma har jag tillagat omelett samtidigt som jag har målat naglarna och laddat för kvällens träning. En tanke på att packa susade förbi och jag slängde ner två handdukar i det jag kallar den bästa "väskan" för äventyr. Ni vet sådana där påsar i blått och gult som dem har på IKEA, vet ni hur mycket det får plats i dem? Helt underbart! Förvisso ligger det enbart matchkläder och handdukar i den nu och jag inser att jag kommer behöva vara uppr halva natten och packa. Men jag orkar faktiskt inte bry mig just precis nu. För att just precis nu njuter jag av livet i min soffa med hög musik. FINT!

Gör det bara.



Jag börjar känna inre stress. Inte okej. Har en del som ska göras innan det är dags att bege sig mot Båstad outdoor open imorgon efter lunch. Idag behöver jag jobba 8 timmar, gå till systemet, packa, träna innebandy, åka hemoch hämta bilen och köra upp den till pettson. Kan tyckas att jag lipar, men jag inser att det kommer bli få timmars sömn kommande natt då jag måste upp och jobba imorgon fram tills lunch. Men jag biter ihop och kör! Tralalalala.....

En dagens.



Militärgrönt, ljusrosa, jeans, blommigt, converse.

Gammal som gatan...

 

Denna bilden säger ganska klart och tydligt hur min kropp mår efter gårdagens bip-test. Det känns inte alls okej. Har värk överallt och min kropp verkar inte alls jobba med mig. Kom knappt upp ur sängen och än värre blev det när jag skulle ta mig ner för trapporna. Att beskriva känslan av att sätta sig och komma ur kontorsstolen är obeskrivlig. Därför har jag packat upp diverse kex och frukt som jag hade med mig till jobbet så att jag har det på skrivbordet och undviker att röra mig när jag inte behöver det. Att detta betyder att jag sitter och vräker i mig salta kex bara för att jag inte kan sluta äta dem bryr jag mig inte om just nu. Typiskt att jag börjar bli törstig...


Sansa dig....



Varför känns det som om att alla utan jag ska börja plugga till hösten? Alla är supermotiverade och bara längtar efter att nollning ska ta fart. Måste erkänna att jag har ett litet sug. Men jag vet inte efter vad och jag vet inte vart. Kanske vill jag egentligen bara göra någonting wild and crazy. Några kurser kanske hade räckt för att få mig att förstå hur trött jag var på studier efter två år på högskola. Men samtidigt så har jag alltid haft en dröm om att läsa någonting inom textil och design. En dröm som jag någongång ska uppfylla. Men inte nu. Jag har ett jobb som jag trivs på och jag har en stor utmaning framför mig vad det gäller innebandyn, det räcker för nu. Det är bara det att jag har bråttom med att hinna med allting som jag vill hinna med i mitt liv. Orkar inte gå runt och vänta på att någonting ska hända liksom. Måste sansa mig.


Bästa.


Mina fina Surteflickor <3

Solen verkar ha hittat tillbaka till Göteborg. Det känns ganska fint faktiskt. Betydligt roligare att gå till jobbet och kunna blicka ut emot en solig stad. Jag grämer mig att jag inte får njuta av den runda skapelsen, men jag får jobba istället. Ganska lyxigt.

Idag känner jag mig 100 år äldre än vad jag gjorde igår kväll när jag kröp i säng. Träningsvärken är ett faktum. Blir den inte värre än såhär så löser jag kvällens träning hyffsat smärtfritt, men blir det värre kan det bli jobbigt. Men jag får hållas och jag måste överleva, då får jag förhoppningsvis besök av Malin och Soffs inatt. Fint! 

Igång.



Då har vi kickat igång säsongen för i år. Träning tisdag och torsdag också innan vi inleder matchandet i Båstad. Oseriöst kan tyckas men än dock innebandy. Känns underbart att vara igång igen! Precis vad jag behövde denna måndag. En dos innebandy, en dos sköna tjejer och ett glas juice. Vilken strålande måndag. Kan bara vara början på en fantastiskt bra vecka. Tjoho!

Vänner gillar man.



Hur bra är inte vi då? Bästaste bästa!

Ny vecka.



Strax är det dags att rulla igång en ny härlig vecka med lite jobb. Innebandyn drar igång ikväll och sedan är det full rulle hela veckan. På fredag väntar nya äventyr och Båstad på oss. Lite frukost, lite kaffe och jag känner mig laddad.

Sjuk helg.



Inget här är givet, för sådant är livet.

Helger som denna tar jag med mig och plockar fram när allt är grått och trist. Har haft en helt fantastiskt bra och sjuk helg hemma i Göteborg. Har ni hört om den nya tv-serien som ska släppas snart? Våra Vilda Världar. VVV. Den handlar om Malin Petterssons och Linda Karlssons alla äventyr. Kan bara bli bra. Inspelningen började i helgen och jag kan garantera att det blir underhållning på hög nivå.

Seriöst är värdelöst.