Träningstokig.

Jag har kommit in i en såndär härlig träningskurva. När jag bara längtar efter att få träna innebandy, få gå till gymmet och få gå ut och springa. Den kurvan kan svänga fort tyvärr men ja, härligt så länge det varar. Igår kväll var det innebandyträning på schemat och dagen till ära fick jag agera back. Det är ganska roligt att kunna vara lite där man behövs, tyvärr är det då svårt att bli riktigt bra någonstans. När man kommer in i en position är det dags att byta. Men jag är van vid det nu och det kanske är det som är en av mina styrkor. Det var hur som helst en riktigt rolig träning igår! Imorse låg jag och dividerade med mig själv om jag skulle gå upp och springa eller sova vidare. Jag vann tillslut och gick upp ur sängen. Väl ute så känns det inte alls så jobbigt som man tänker sig när man ligger där i sin varma säng under täcket. Pigg och glad tjej denna fredag!!


Redan torsdag...

Redan torsdag och snart är vi inne i oktober. Det känns inte så jobbigt längre.

Denna veckan har rullat på i all hast och jag har haft en härlig känsla i kroppen.

Steg upp innan jag hann vakna imorse och drog på mig löpartightsen i sömnen.

Plötsligt var jag ute på en morgonrunda. En kort sådan på 40 min, men ändå.

Otroligt skönt att löpa på morgonen. Men det går inte speciellt fort, hur mycket jag än vill. 


Onsdag 2011-09-28

Härliga onsdag. Gårdagen gjorde att jag vaknade i någon form av välbefinnande.

Jag är glad att mina vänner finns och förgyller mina dagar såväl under sommaren som hösten.

Då det stod gym på schemat innan jobbet kravlade jag mig upp och joggade bort till Sportlife.
Hem igen för dusch och gröt innan jag skulle knalla ner till jobbet.
Ganska behagligt att ramla in vid 9.30 nytränad och pigg.

Dagen har rusat fram och om en timme är det dags att åka iväg på dagens innebandyträning.
Resten av kvällen ska jag spendera i sängen. Jag börjar gilla höstlunken nu.
Men det kanske är för att väderprognosen lovar sol i helgen.
Tittar jag ut vet jag inte vad jag ska tro, vi bor ju ändå i Göteborg. Regnets stad.


Halv åtta hos Karro.

Vi vardagslyxade igår. Varannan tisdag ska vi köra som "halvåtta hos mig". Igår föll lotten på att laga mat till Karro. Hon inledde starkt. Sallad med pilgrimsmussla till förrätt, torskrygg med svamprisotto till huvudrätt och cheesecake med hallon till efterrätt. Det var gudomligt gott och jag börjar känna stress för vad jag ska bjuda på när mitt namn står på schemat. Hursomhelst en fantastiskt trevlig kväll som slutade med att vi har planerat in en resa till London första helgen i december. Ska det fortsätta såhär på varje middag så är vi snart bankrutt allihopa. Underbart att ha någonting att se fram emot med tokigaste tjejerna. Ni är bra!


Tisdag 2011-09-27

Jag startade dagen med en löprunda på 40 minuter. Det är enligt mig det
bästa sättet du kan starta din dag på. Kroppen vaknar till liv och jag får frisk luft.
Frisk luft blir det inte mycket uttav när man sitter på kontor hela dagarna.
Nu skiner solen och jag är en glad tjej.


Ny vecka, nya möjligheter.

Måndagar innebär ju som många vet, ny vecka. Jag har samlat mig i helgen och är nu redo för en ny vecka. Massa energi från vänner och familj gjorde mig gott. Solen har vart på besök idag och det känns i kroppen. Lite sol gör det mesta mycket enklare. Detta kommer att bli en bra vecka. Tanken är att efter jobbet, om en timme, kila till gymmet och sedan blir det innebandyträning för hela slanten. Ska bli kul att träffa tjejerna och jag spelar ju faktiskt inte innebandy för att det är tråkigt.

Söndag.



Mysfaktor hög.

Tjejerna är påväg hem med 3 poäng och det var ett sant nöje att uppdatera resultatet idag.
Jag har vart ute på en löprunda och har nu landat i soffan med tända ljus i hela lägenheten.


Fokus.

I ren frustration hade jag kunnat skriva en roman. Jag har vart frustrerad, arg och ledsen. Inte på någon men på hela situationen. Det måste jag få vara. Jag känner mig sämst. Kan nästan tycka att hade jag inte varit det så kanske jag skulle ta och göra någonting annat istället. Känns som jag sköt mig själv i foten när jag tog beslutet att fortsätta köra just nu. Kanske skulle klivit åt sidan istället. Det finns annat i livet. Jag har gett mig in i det och kommer fortsätta kämpa. Nu har jag grinat klart och lagt tillräckligt mycket energi på detta. Hitta fokus på sånt som får mig att vara glad och må bra.

Lite AW igår med fina arbetskamrater. Avrundade ganska tidigt då jag inte riktigt var på hugget likt dem andra. Så när dem svängde runt på dansgolvet smet jag. Somnade strax innan tolv och vaknade pigg som en lärka imorse. Tvätten i torktumlaren redan och löprunda avklarad. Laddad för shopping med finaste Eva. Om en timme blir det lite shopping-lunch, sedan blir det fullt ös på stan. Vädret är förvånansvärt bra och jag känner att det blir en bra dag.

Torsdag 2011-09-22



Precis när jag klev ut genom dörren, aningen försenad, då kom en skur.
Dagen kunde börjat bättre. Men den har artat sig.
Nu lite lunch sedan blir det möte resten av eftermiddagen.


Regnig Onsdag.



Jag trotsade vädergudarna imorse och hoppade i löpartightsen för en sväng i spöregnet. Tro mig, det var motigt men det var helt gudomligt skönt. Efter en varm dusch och lite ägg var kroppen vid liv. Jobbet har rullat på, snart dags för möte och sedan är det lite tid kvar innan det är dags att kila på innebandyträning. Premiär för serien idag, Ale - Pixbo står för den matchen. Ska försöka hålla mig uppdaterad.

Känns som om att det är torsdag idag. Dumt.

Tisdag 2011-09-20




Bäcksvart när jag var påväg hem. Men det gjorde ingenting. Dagen har varit bra.
Nu blir soffan och tven mina bästa vänner. Jag somnar nog inom kort.

Tack tisdag. 


En bra idé.

Jag har kommit på någonting bra. Eller egentligen är det inte jag som har kommit på det utan mina schemaläggare. Man jobbar 07.45-11.45 sedan är man ledig och kan gå till gymmet och träna när det är lugn och ro där. Kila på stan och äta lunch med världens bästa Eva. Sedan går man tillbaka till jobbet och jobbar 16.15-20.00. Detta kan tyckas låta jobbigt och det funkar verkligen inte bra dem dagarna jag har innebandyträning. Men dagar som idag när kvällen ändå bara ska spenderas åt gymträning så funkar det mer än bra. Istället för att trängas med alla fjortisar som bara står och hänger på maskinerna och killarna som mest går och spänner sig i spegeln kunde jag i lugn och ro träna. Jag kommer hem efter jobbet och kan lägga mig på soffan, bara för att jag redan har tränat. Detta gillas. Och jag har haft massa energi nu under eftermiddagen/kvällen + att dagen har sprungit iväg. Bra Idéer gillas.

Jag får dessutom 200 kr extra per dag för att göra det. Detta gör vi om!

God morgon Tisdag.



När världens finaste syster väcker mig på morgonen genom att
knacka på dörren, krypa ner under täcket och snacka lite skit för att sedan
somna och nu sova likt ett litet barn som den lillasyster hon är kan dagen bara bli bra.

God morgon!


Ny vecka, nya tag!

Det känns att fröken har varit hemma och vilat i helgen. Visst, jag är eftermiddagstrött men det hör till naturen. Jag är inte trött på det sättet som jag annars brukar vara på måndagar. En vilohelg var vad jag behövde för att komma i fas. Om en timme väntar gymmet och sedan blir det innebandyträning. En vecka kvar till seriepremiär. Nerverna är fortfarande lugna, men dem lär komma ifatt.

Wordfeud, jag sa till mig själv att inte börja. Och nu sitter jag här och spelar. Jag gör ingenting annat än spelar känns det som. Och det går dåligt. Ni som vet hur dålig förlorare jag är borde ta min telefon ifrån mig om ni ska kunna nå mig framöver. För det kan hända att den snart åker från femte våningen rätt ner i kakelplattorna.

Annars en bra måndag såhär långt. Solen tittar tillochmed fram. Love

Söndag 2011-09-18



Just nu. Är det söndag så är det.

Somnade strax efter två igår när grannarna äntligen gav upp och stängde av musiken.
Vaknade imorse och hoppade i löpar tightsen. En löprunda och lite gröt senare kilade jag ner på stan.
Mötte upp mamma och vi har haft en morochdotter dag på stan.
Jag fick köpt höstskor och två nya klänningar. Precis vad jag behövde?
Lite mat på Bee och magarna var mättade.

Sedan har jag legat på soffan.
Det får man när det är söndag.
Tända ljus, en bra tidning, mammas bullar och tee.

Hejdå underbara helg.


Trött tjej.



Gött att man har lugn hemmakväll/sovatidigtkväll när grannarna har födelsedags fest. Jag säger bara kriget har startat, hämnden är ljuv.

Har idag varit igång sedan tidigt. Tvättade och tränade innan jag åt frukost. Därefter tänkte jag att jag skulle rensa ur garderoben lite fort och ge mig ner på stan. Sex timmar och två IKEA-kassar senare var jag klar. Jag hatar att slänga/ge bort kläder, men jag växer ur lägenheten snart och det var behövligt. Efter jag var klar med garderoben fortsatte jag med att städa rent hela lägenheten. Lika bra. Imorgon kommer jag att vakna som en prinsessa.

Lördag 2011-09-17

Välkommen Lördag!



Uppe med tuppen, tvätt, löprunda och gröt-frukost.
Denna lördagen kunde inte kommit mer lägligt.

Nu ska jag dricka kaffe och rensa ur garderoben.
Bort med det gamla, in med det nya.


Mums.



Detta är fantastiskt mycket godare än vad man kan tro.
Bulgur, rödlök, congacskorv, fetaost, ruccola och paprika.
Salt och pepper sedan lite keso till det.
Lätt som en plätt.


Fredag 2011-09-16

Jag vaknade på rätt sida, glatt humör och en bra känsla i kroppen. Vred upp persiennerna och såg blå himmel, det gjorde inte saken sämre. Barbent kanske egentligen var att ta i då den blå himlen var något missvisande, men med kavaj och sjal så överlevde jag hela vägen till jobbet utan att förfrysa mina ben. (har man bruna ben så har man) Efter jobbet idag ska jag tillsammans med mitt fantastiska lag till Elisabethskolan och få valfri spa-behandlning. Jag har beställt ansiktsbehandling tillsammans med fransar och bryn. Ska bli riktigt skönt. Glad fredag alla fina!


Suck.



Den glada Linda är lite deppig.
 Denna dagen går inte till historien som den bästa av dagarna i mitt liv... Fan.
Alla dagar kan inte vara dem bästa. Men jag kan inte ens minnas när jag kände
den känslan jag känner nu. Någonting tynger mig och jag räcker inte till.
Jag vill vara överallt, men det går inte, jag måste inse det.
Ibland känns det som att man är liten och inte är värd någonting. 

Jag är trött också. Jag ska sova och vakna som mitt positiva jag imorgon.
Imorgon är det fredag och det gillar jag. Så imorgon ska bli en underbar dag.

Godnatt torsdag!


Torsdag 2011-09-15

Det gör nästan ont i kroppen när jag tvingas gå upp på morgonen. Jag behöver sova ut en dag. Då skulle jag må som en prinsessa. En dag kvar till helg, då ska jag sova ut, städa min lägenhet och tvätta. Sedan ska jag njuta av att vara ledig och umgås med mina nära. Jag gillar helger utan måsten.

Igår spelade vi match emot P96. Lite kvickare i steget än oss kan man säga, men annars så gjorde vi inte bort oss. Tyckte att det stundtals såg riktigt bra ut. Idag är det träning igen. Innebandy är fantastiskt roligt såhär års.


Glad kväll.



Fantastiskt glad tjej när jag får vara på semester med mina tjejor.

Det är glädje att få ha fina kompisar som man känner att man kan känna allt tillsammans med.
Ni gör mitt liv ljust de stunder det hade kunnat vara mörkt.

Det är glädje att komma till en träning full av grymma tjejer och veta att vi ska ta oss
igenom hösten tillsammans. Då känns det lite bättre dessa tider.

Det är lycka att få se min systers fräkniga ansikte efter att vi inte sets på ett tag.
Vart jag mig än i världen vänder finns du alltid hos mig.

Nu saknar jag bara min mamma, George och min pappa som befinner sig på för långt avstånd.
Men jag är ändå otroligt glad att dem finns där ute.


Kontrast.



Jag vet inte vad jag gillar detta egentligen. Jag har lovat mig själv att njuta av hösten 2011 lika mycket som jag har njutit av årets alla dagar fram tills idag. Just nu har jag lite problem med att inse att hösten faktiskt är här. Med all säkerhet kommer hösten att bjuda på mängder av roliga grejer. Tillsammans med en fantastisk familj och fantastiska vänner tvivlar jag inte på det. Men jag måste också erkänna att det just idag känns lite tungt att vara tillbaka här hemma. Jag har en semestervecka kvar. Jag hade tänkt spara den tills nästa år, men jag vet inte om jag kan hållas så länge. Det kan vara så att jag bara måste låta dagarna gå och gilla läget, snart är jag inne i höstlunken.

Idag ska jag äntligen få se min systers söta fräkniga ansikte och det blir ett kärt återseende med lagkamraterna. Tröjan ska på och match står på agendan ikväll. Det känns ju inte fy och skam! En och en halv vecka kvar till seriepremiär. Gillas.


Tack för en grym vecka.

Hemma efter en underbar vecka med fantastiska vänner. Jag slutar aldrig förvånas över hur mycket jag trivs i mina vänners sällskap. Jag njuter av varje sekund och det var otroligt tomt att vakna själv i lägenheten imorse. Jag ska inte sticka under stolen med hur skönt det var att krypa ner i sin egen säng med mitt duntäcke i ett normalt tempererat rum, men jag längtar redan bort igen. Nu är det dags att landa och komma tillbaka till verkligheten för ett tag. Komma igång med träningen på riktigt igen och göra sig redo för hösten. Denna resan var värd varenda krona. Roligare resa och bättre sällskap kunde jag inte önskat mig. Jag lämnar detaljerna i mitt och mina vänners minnen. Mina högt älskade vänner, NI är underbara. TACK!

Bra helg.



3 matcher spelade 3 vunna. Det ser bra ut ladies. Jag är glad och stolt att få representera Älvstranden tillsammans med er! Kommer att bli en galet bra säsong. Min personliga status är: överkörd av tåget. Det händer inte ofta att jag och Jonna är så tysta som vi var idag i stan. Lugnet före stormen?

Nä, imorgon tar jag semester från allt och återkommer full med energi om en vecka. Packa väskan? Fröken har sovit på soffan i två timmar och dricker nu kaffe för att få liv i kroppen och orka rensa garderob och packa den förbaskade väskan. Jag älskar att resa men hatar att packa. Ingen bra kombo. Men själva resan övervinner packandet...

Äntligen påväg.

På måndag åker vi. Idag går jag på semester. Jag har lyckorus nu.
För några minuter sedan var jag deppig. Nu är jag glad. Underbart.

Ikväll ska vi spela match. Det ska bli jätteroligt.
Åh, idag är livet bra!!


September 2011-09-01



Det känns lite avigt att det redan är september. Men himlen var blå när jag vaknade och jag satte på mig sommarklänningen. Lite lurad av vädret då jag kom ut och det var ett par grader kallare än förväntat. Men snart, på måndag, då är det varmt igen. Jag vet inte vad det är, men dagarna denna veckan har krypit fram. Jag orkar inte mer och jag vill inte mer. Tur att det är fredag imorgon och att helgen ska spenderas med bästa laget. Sedan ska det packas inför nästa veckas äventyr. En tanke på det och jag får lite energi. Jag vill ha luft, träna och vara med dem jag tycker om nu. Jag saknar alldeles för många alldeles för mycket just nu. Det känns inte bra i hjärtat. Min pappa är långt bort.

Kvällen ska spenderas tillsammans med fina vänner. Shopping, PW, innebandy, mys och övernattning pågång. Sånt får mig att må bra!

Kärlek.

<3