Solens strålar!

Det har varit mycket, fast ändå inte. Har fullt upp med att leva känns det som. Och det kan ju bara vara positivt. Ta till vara på varenda stund, den kommer inte tillbaka.

Så tänkte jag för en timme sedan när jag slog upp mina små blå och såg hur solen sipprade in igenom persiennerna. Underbart!

Tvättmaskinerna jobbar för fullt. Min soffa är nu mera vit igen och jag ligger i sängen med kaffe. Nyhetsmorgon pratar om mat. Först träning, sen frukost!



Fint ska det vara.

Livet är himla fint. Känns som om att man fortfarande inte riktigt landat efter helgen trots att jag kommit igång med alla diverse sysslor som jag annars gör på vardagarna. Lite vår och en härlig känsla över lag gör att jag vaknar med ett leende. Visst, det kan gå fort, det kan svänga och man kan ha dåliga dagar. Och det får man ha. Men jag försöker göra dem så få som möjligt. Idag, när jag var ute och gick på morgonen började det dugga. Sedan började det regna, mycket. Då tänkte jag värsta senariot, blött, varför ska jag ens bry mig om att göra mig iordning från jobb, jag kanske är lite sjuk... ja ni vet. Sedan kom det en låt i lurarna. Efter regn kommer solsken. Jag vaknade till och insåg hur negativ jag precis varit. Nu skiner solen nästan igenom molnen. Vår älskade vår.


Bugar och bockar Malmö!

En bra helg sätter sina spår. Mina tjejer är grymma och Malmö levererade, igen! Aldrig kan man ha en tråkig stund med er.

På väg hem från kaffe på stan med fina Carro. Lite gym också. Imorgon ska jag vakna som människa igen!


Fredagskänsla.



Hela vägen ut i fingerspettsarna.
Känner att helgen är pågång och att det kommer bli en bra sådan.

Inleder med att snabba mig hem, slänga in lite tvätt för att sedan ta mig ner på stan.
Där ska jag möta upp Amelie och ta ett glas vin och snacka skit. Saknade vän.
Imorgon tar jag och mina goingar oss ner till Malmö för att kolla SM-finalerna.
Umgås med underbara vänner, lite innebandy och lite fest. Åh, bra känsla!


Trött tjej.



Lång dag. Trött tjej. Naatti!


Frissörbesöket.

När man kommer till frissören och inser att det är felbokat/dubbelbokat vill man riva sitt hår och gapa lite. Men jag tog två djupa andetag sa att det är sånt som kan hända vem som helst och bad dem boka ett nytt besök. Vi gör ett nytt försök idag. Hoppas att dem kommer ihåg sitt misstag och hur trevlig jag faktiskt var.

Med håret på samma sätt som tidigare, en utväxt som skriker titta på mig så tog jag mig till gymmet och gjorde av med två timmar. Vad detta resulterat i? Hysterisk jävla tränings värk. Kanske tog jag i lite extra för att jag var arg, i så fall borde någon göra mig arg oftare. Eller så trodde jag att jag var starkare än vad jag faktiskt är! Kanske lite av båda. Jag är fortfarande trött efter att jag tappade ett par timmar i helgen. Man är tydligen inte 20 längre!!


Måndag.

Så var det måndag... igen. Jag är trött tjej. Kom hem i tid i lördags, men inte i tid för att vakna 07.00 och vara pigg. Alldeles för få timmars sömn. Men en helt underbart mysig söndag. Hem till surte, promenad med finaste Sara i skogen och sedan pannkaksfrukost med jordgubbar. Efter det in till stan med mamma och George, fika/lunch hemma och sedan vidare till gymmet. Lite kondition var vad jag orkade, sedan fick det vara bra.

Avrundade dagen med mina tjejor, innebandy och god mat. Sedan sa jag tack och godnatt. Klockan stod då på max 20.00 men ändå är jag som en zombie just nu känner jag. Kanske behöver sluta jobba och komma ut i luften. Bara en stund. Sedan ska jag till frissören. Efter det får vi se vad orken räcker till. Gym eller en promenad är tanken. Men kanske blir det till att krypa ner under täcket bara.

Trött och gammal?

Känns som att jag ofta skriver samma fraser och återigen skriver jag att jag är nöjd med att jag faktiskt avrundade kvällen när jag hade som roligast igår. Jag ville gå vidare, ut och dansa med alla goingar. Men jag har vart helt slut hela veckan och dessutom har jag ett öra som spökar och gör ont. Vet inte om det är öroninflamation på gång eller om tröttheten kanske hänger ihop med örat. Hade hur som helst en riktigt bra kväll! Känner mig lite "gammal" och tråkig som inte gick ut men det kommer fler gånger. Och när man inte känner sig helt hundra är det inte värt att fortsätta. Orkar inte få öroninflamation nu heller... Gör så rackarns ont och vi åker till Malmö nästa helg!

Nu borde jag egentligen sova, men örat väckte mig och jag kan inte somna om. Ska träffa Sara idag, promenad och mys! Jag har en trött men bra söndag framför mig!


Ur funktion.

Det är ungefär så jag känner mig efter tre dagars utbildning. Min hjärna går på högvarv och jag är bara slutkörd. Det mest konstiga är att min kropp har protesterat när jag försökt träna också. Idag gick det bra. Men tisdag och onsdag orkade jag inte lyfta en enda hantel, körde kondition båda dagarna, gjorde ett försök med vikterna med gav upp och gick hem. Märkligt! Men hej vad pedagogisk jag är nu. Och oj så kul det har varit! Jag verkligen känner hur jag bubblar och hur kul detta ska bli! Men nu ska jag sova för imorgon ska jag svara telefon!


Nöjd tjej.

Ibland kan jag inte låta bli att vara sådär löjligt nöjd. Jobbade övertid i fredags (det var snöblandat regn), var ledig lördag och söndag (det var strålande solsken), jobbar övertid idag (det är snöblandat regn). Sådana dagar jag känner att jag lika gärna kan spendera här och få betalt. Men jag hoppas ändå att jag får kila lite tidigare idag. Tänkte besöka gymmet och hade vart skönt att komma hem i någorlunda tid då jag tydligen står på fikalistan imorgon och har med det helt plötsligt en del att göra under kvällen. Sedan är det TV-match också. Pixbo-Dalen, kan bli sista avgörande om inte Pixbo rycker upp sig!

Imorse hann jag ut genom dörren innan jag insåg att det snöade. Då var jag redan där och körde på mina 8a kilometer. Benen är bra trötta efter två riktigt tuffa träningsdagar. Åh, jag älskar känslan och jag vill bara ha mera. Beroende? mja. Men jag kan tycka att det är en bra sak att vara beroende av. Dem där endorfinerna, man kan få dem av choklad också, men hur bra är det? Sedan har jag hört att man kan få dem av att vara kär... Lättare sagt än gjort. Håller mig till träningen och kanske en liten chokladbit då och då.

Sköna dag!



Åh, idag är en såndär dag när jag inte har någonting som jag måste göra.
Och det är helt underbart. Ligger i sängen med kaffe och ser nyhetsmorgon.
Njuter av att bara vara.

Hade en fin dag igår. Tvättade och tränade.
Sedan åkte jag ut till Surte för påskmys med familjen.
Hade därefter lite sug efter en kväll på stan.
Men jag gick och la mig istället.
Rätt nöjd med det beslutet nu.


Välkommen.


Dagen går inte undan alltså. 10 minuter emellan varje samtal och nu rullar jag mest tummarna.
Funderar på att gå hem. Men känns onödigt då jag ändå bara kommer slockna.
Sedan vet jag hur mycket disk jag har att ta tag i och det orkar jag inte.
Den kommer ju inte försvinna för att jag är kvar här till 18.
Men är jag kvar här till 18 hinner jag inte ta tag i det ikväll. Vi skjuter på det tråkiga tills imorgon?
Inte likt mig att göra så. Men idag är en sådan dag. Ett par timmars sömn extra skulle inte skada.
Imorgon måste jag inte gå upp. Jag kanske gör det ändå, men det viktiga är att jag inte måste.

Och vet ni vad? Jag har fått en ny tjänst. Nu mera kan jag kalla mig extralärare.
En riktig utmaning som ska bli helt otroligt kul. Skönt att få utvecklas lite.
Så tisdag till torsdag ska jag gå en pedagogikutbildning. Det ser jag fram emot.
Därav ett extra stort leende på mig dessa dagar.


Lååångfredag.

Oj vilken kanontrevlig kväll det var igår. Och mina fina tjejer var samlade. Det är då man bara kan luta sig tillbaka, nypa sig i armen och vara glad att man har ett fint liv. Tapas, vin och trevligt sällskap. Jag agerade sedan klok tjej och gick därefter hem för att sova då det väntade jobb idag. Under middagen introduserade mina tjejer mig för rumble och nu kan jag inte sluta spela. Inte så bra men väldigt roligt. Vi har oförskämt lugnt här på jobbet och då kan jag ju faktiskt sysselsätta mig med det, emellanåt. Utöver det så dricker jag kaffe, läser tidning och njuter av lugnet på kontoret. Visst, kanske hellre njutit av lugnet hemma men där får man inte så bra betalt. Och alla pengar är bra pengar inför sommarens alla äventyr. Åh, som jag längtar. Nu har jag rast och ska gå en sväng så jag piggnar till. Dessutom har vi stegtävling på jobbet. Hetsigt värre emellanåt. Jag går in för det!

Godiset skriker på mig. Men jag har inte rört en godis sedan jag kom hem från Spanien och jag har lovat mig själv att vara stark. Heja mig!

Bra skit.



Stora tummen uppför kesella/fun light.
Mera mera mera...

Japp, ett hårt pass på gymmet.
Lite Kesella och nu dags att piffa lite.

Kärlek.


Skärtorsdag.

 

Jag hade en fin morgon. Löpning och lugn frukost.

Senaste mornarna har blivit lite av det stressigare laget.
Men idag hade jag massa tid och det var helt fantastiskt skönt.
Jobbet rullar på. Vissa har det bra och får gå hem.
Jag sitter kvar tills 16.45. Sedan gör jag lite helg.
Jobbar övertid imorgon så att riktig helg gör jag inte förns då.
Men ikväll blir det middag med ett härligt gäng på manana. Mums.
Innan dess ett pass på gymmet.


Snark.



Ytterligare en dag som går emot sitt slut.
Ärlig talat så känns det som om någon bankat mig i huvudet med någonting.
Funderar på om någon slags pollenallergi har smugit sig på. Eller nått annat.
Det blir sängen snart så att jag orkar morgondagen.
Den kommer bli himlans bra och mina fina tjejer kommer vara samlade.


Rulla tummarna...

Nätverket ligger nere och vi rullar tummarna. Ibland kan man undra om man jobbar på ett kommunikationsbolag eller inte. Stackars kunder. Men vad ska man göra? Kan ju inte direkt trolla igång nätverket. Tiden går extremt långsamt bara när ingenting fungerar. Men snart lunch sedan får vi väl för allas skull hoppas att allting är igång.

Igår var en sjukt härlig dag. Löpning, jobb, gym, mat och promenad. Sedan var jag trött och kände att jag var värd sömn. Ordningen är återställd och min Eva är tillbaka på hemmaplan. Idag blir det innebandy med mina fina. Det lilla som gör att vardagen blir allt annat än vanlig trist vardag.

Önskar att termometern kan visa plus snart igen också. Känns ändå helt okej så länge solen skiner men det ryktas om snö i helgen. De känner jag att vi är färdiga med lite spontant. Men jag bestämmer ju inte det tydligen.

Nu ska jag fortsätta rulla tummarna...


Rastlös!

Jag är nog Sveriges mest rastlösa. Snälla någon spänn fast mig i soffan och tvinga mig att ta två djupa andetag!! Promenad på det...


Måndagsångest?



Måndagen har såhär långt swichat förbi och det känns alldeles fantastiskt bra.

För många innebär måndag ångest. Visst är det jobbigt när klockan ringer.

Men rutiner, sol och mina fantastiska kollegor gör att ångesten just idag inte träffade mig.

Löpning, frukost och nyhetsmorgon är min bästa tid på dygnet.

Frukost kan förövrigt vara det bästa jag vet. Dagens bästa mål.

Tur att det sägs att det är det viktigaste målet också!

Helgen var grym och jag lever nog lite på den fortfarande.
Avslutade den med en lång promenad med bästa Jonnis i Skatås.
Sedan lite gym och mat innan jag somnade, troligtvis med ett leende.

Kärlek.


Jag är vid liv.

Karlstad levererade och ändå mår jag finfint idag. Jag tackar kebab-rullen jag åt med god aptit inatt för det. Frukost strax och tåget hem om ett par timmar. Väl hemma blir det till att göra ett träningspass för att vara i fas igen. Jag kan bara älska livet och inget annat! Jag är glad och solen skiner! I Göteborg med hoppas jag??