Värmen är här igen =)


Pigg och glá!

Solen skiner, himlen är blå men skulle jag påstå att det är varmt på utsidan skulle jag ljuga. Så länge solen skiner klagar jag inte, men jag skulle uppskatta om termometern visade ytterligare ett par plus. Bara ett önsketänkande, om ni ville veta.

Det är måndag och jag är tillbaks på jobbet igen. Känns alldeles förträffligt. Har haft en superbra helg och jag känner mig för en gångs skull utvilad denna måndag. Det är resultatet efter att spenderat såväl fredag som lördag kväll på hemmaplan utan en droppe alkohol. Känner mig nöjd med de val jag gjorde i helgen trots att jag förmodligen missade ett toppenkalas för Gäfvert och jag missade även mys med toppentjejer. Vi tar igen det helt enkelt!


The best you can get



Har spenderat mestadelen av dagen på hemmaplan. Förberedelser inför onsdagens studentfirande. Tror jag har städat toaletten på herrgårdsvägen sista gången i mitt liv och städat mitt rum för näst sista gången. Hur det känns? Helt fantastiskt bra! Jag tröttnade ganska fort på att städa och tog med mig mina favoriter till Sportlife för att göra av med ytterligare lite energi. När vi kom hem igen var det full fart på grillen och familjemiddag för hela slanten. Bättre söndag kan man inte önska sig. Love!

Världens bästa mamma!



Mammas dag idag. Så mycket kärlek!

Den gamle kroppen.



Systerdag på stan, massa shopping, fika och mys. Väl behövligt. Love of life kan man säga. Efter det var tanken stan och vi kom så långt som till centralen innan jag kände hur opepp jag var. Mina tolv dagars arbete har tagit hårt på mig och jag har inte heller vart helt kry under veckan som gått. Så en bussresa fram och tillbaka till stan och en dusch senare har jag krypit ner under täcket. Så nöjd jag kommer att vara med mtt kloka beslut imorgon. Må hända att jag är tråkig, men för en gång skull säger min kropp ifrån och då är det bara att lyssna. För den här gamla kroppen, den får stå ut med mycket!

Vilostund



Det är fredag och jag är mätt och belåten. Fick precis ett megagulligt samtal av en supersöt vänn. Go kan man vara!

Fyllesamtalen hör till en fredag kväll när man befinner sig på hemmaplan. Jag har avnjutit trerätters middag på jensens med vackra töser. Sedan var det dags att lyssna på sin kropp och åka hem. Lite mys med sis och nu ligger jag i sängen och tänkte snart låta ögonen vila. Välbehövligt på alla sätt. För det här med att vila är någonting som jag vanligtvis är väldigt dålig på tyvärr. Så Godnatt mina vänner! 
 

Myshelg!

Fredags känsla ända ut i fingertopparna, solen lyser, imorgon är jag ledig och ikväll är det mys och mat med fina flickor på stan. Mycket mys och fina vänner inplanerat i helgen, då mår jag fantastiskt bra. Sedan blir det till att dra på sig hejarklacksdräkten med töserna och kika lite fotboll om vädret är med oss och såklart ska det hängas på gymmet en del. Ska även hinna röja undan lite hemma och hjälpa min mor i student yran som har intagit huset i toppen på Surteberget. På onsdag är det dags för liten att bli stor. Ut i arbetslivet är vad hon ska och jag är den stolta storasystern som är fantastiskt glad över att få följa henne genom livet.


Tåget körde över mig.



Hur trött? Jättemegahurmycketsomhelst trött. Känns som om ett tåg har kört över mig. 4 minutersintervaller, styrka och backträning... jag som hade en liten förhoppning om att vara hyffsat i form. Bara att tugga vidare, nu vet man att det finns en del att jobba på. Lätt att motivera sig med andra ord. Hej mitt andra hem, Sportlife Ullevi!
Väldigt mycket träning nu kan tyckas. Men jag skulle våga påstå att mitt liv inte är som det ska utan träning. Jag älskar att träna och mår bra av det. Därför har jag också svävat iväg en sväng och är lite sugen på att sätta tänderna i en utbildning för att bli personlig tränare. Både för min egen del och för andras. Tål att funderas över.

Dags att krypa ner under täcket!

Love.

Tåget körde över mig.



Hur trött? Jättemegahurmycketsomhelst trött. Känns som om ett tåg har kört över mig. 4 minutersintervaller, styrka och backträning... jag som hade en liten förhoppning om att vara hyffsat i form. Bara att tugga vidare, nu vet man att det finns en del att jobba på. Lätt att motivera sig med andra ord. Hej mitt andra hem, Sportlife Ullevi!

Väldigt mycket träning nu kan tyckas. Men jag skulle våga påstå att mitt liv inte är som det ska utan träning. Jag älskar att träna och mår bra av det. Därför har jag också svävat iväg en sväng och är lite sugen på att sätta tänderna i en utbildning för att bli personlig tränare. Både för min egen del och för andras. Tål att funderas över.

Dags att krypa ner under täcket!

Love.

The most beautiful girl in the world.



Världens vackraste tjej har idag studentbal på Valand. Jag missar detta då jag ska åka till Skatås och svettas med övriga IBF brudar. Men min prinsessa klarar sig förmodligen ypperligt ändå. Så mycket kärlek så att ingen kan ana!

Jag idag.



Jeansskjorta och skinnjacka, en halsduk till det för att hålla kylan på utsidan imorse!

Trötter!

Vaknar upp, tror först att det är lördag, inser sedan att det är torsdag, blir förundrad över att klockan inte har ringt och tittar yrvaket på min mobiltelefon. Klockan står på 05:26 och klockan har inte ringt. Vanligtvis ringer den 05:15 eftersom att jag är världsmästare på att ställa om klockan och znoosa. I ett svagt ögonblick imorse ställde jag klockan och slumrade till. Jag är inne i en period då det är värt att äta frukosten på bussen om man får sova tio minuter längre på morgonen. Vanligtvis är jag tjejen som går upp en timme för tidigt för att kunna äta frukost i lugn och ro, dricka kaffe och surfa lite på morgonkvisten. Det brukar vara min lugna stund på dagen. Men efter 13 dagars jobb är inte ens jag kaxig. Ska bli skönt att stämpla ut och göra fredag imorgon. Ser ut att bli en lugn och skön helg. Me like!  


Intensivt.



Jag är totalt utmattad, två dagar kvar på jobbet och jag har rott i land detta 12dagarspass. Intensiva dagar när Telia slänger ut sommarkampanjer tillsammans med kundbrev om förändrade avgifter för kunderna. Men kul har vi och det är det viktigaste för mig.

Efter dagens jobb blev det kondition och mage/rygg med damen på dalvägen. Jag trivs som en fisk i vattnet på Sportlife Ullevi och tur är väl det med tanke på att jag spenderar en hel del tid där. Och det kan ju omöjligt ha och göra med mitt nya tokfräscha ragg på gymmet att göra. Och jag har löst ragget alldeles själv, utan hjälp från Malin "jag ville bara hjälpa till" Erikssons hjälp. Men jag tror för en gångs skull att det hade blivit bättre om du hjälpte till i detta läge pärlis. Löser du?

Efter gymmet fyllde jag på med energi och kärlek. Thai med min älskade Sara. Gott med mat och fantastiskt sällskap!

Såhär såg jag ut idag.


Snorunge!

Här sitter jag och snorar som aldrig förr. Vilket är resultatet av flera dagars jobb i sträck, massa träning och för lite sömn. Jag har bara mig själv att skylla, som vanligt. Det är nästan så att jag säger till mig själv ”vad var det jag sa”. Men blir det inte värre än såhär, så var det värt det. Sedan att jag fortsätter träna trots snuva kan tyckas vara idiotiskt, men jag vägrar sitta still. Det vill säga att allting är i sin vanliga ordning.


Dagens outfit.



Kallt och ruskigt imorse när det var dags för jobb. Jag ville gå med bara ben, men kylan stoppade mig! buhu!

Sova läge!



Försäsongen i full gång och det känns som om att jag har hamnat helt rätt. Underbart! Helt utmattad efter att ha tagit ut mig fullständigt på volleybollen. Vart tog volleybollgenerna vägen? Helt klart borttappade. Ännu en sak som jag kan skriva upp på min lista med saker som jag kan slipa och öva på när jag har för mycket fritid. Det och spjut står högst på den listan just nu.

Godnatt!

En häromdagens




Fantastiskt med måndag...

Levande eller död? Helt klart död. Bowlingen har satt sina spår, japp det var bara bowlingens fel. Den lamslog mig totalt. Fest, alkohol och jobb i kombination innebär på tok för lite sömn för att jag ska känna mig som en hel människa. Men nu är det bara fyra dagar kvar på mitt 12 dagars intervall här på jobbet, jag börjar se ett slut, underbart. Men innan det är helg ska vi avverka ett par dagar på jobbet och ett par träningspass. Underbart med måndagar när man har en fel fantastisk vecka med massa möjligheter framför sig! (jag försöker övertala mig själv för att jag ska klara av denna veckan om ni undrar)


Söndagsjobb!

Helt underbart vad pigg och fräsch jag är idag. Längesedan jag kände mig såhär snygg. Nej, idag är en dag då jag tackar för att jag möter mina kunder över telefon och ingenting annat. Skönt att slippa möta dem facetoface. Det räcker med att möta dem med min charmiga wiskeyröst. Nä, riktigt så illa är det inte! Jag mår förvånansvärt bra och är glad över att vara på jobbet och göra nytta. Hade jag inte jobbat hade jag förmodligen spenderat en hel söndag i sängen eller på gräsmattan i solen, till ingen nytta alls. Ska jag ha råd att försörja min älskade syster och fixa vinglas och chipsskål till bästaste BM så gäller det att ligga i på jobbet! Vad gör man inte för sina små prinsessor.


Sis!



Så fantastiskt obeskrivligt mycket kärlek.

Spjutkasstare.



Igår efter jobbet tog vi en utflykt till Stenkullen för att det ångestladdade coopers test skulle bli överstökat. Jag var trött redan innan jag kom till Stenkullen. Vem har uppfunnit den orten undrar jag. Världens ände? Men den gyllene trion samarbetade fint och kom tillslut fram i vanlig ordning. Tjejer, snart rider vi på en vit häst till Torpa!

Finns en del att jobba på när det gäller konditionen tydligen. Men det ska jag lösa. Sen att jag är en mästare på det där med friidrott det har vi ju länge vetat om. Men att jag var en sådan mästare på spjut... Vem kunde ana det? Jag har ju helt klart talang, om jag får säga det själv alltså! Jag kanske inte kan spela innebandy, men kassta spjut, det kan jag! 

Efter att ha tagit ut mig fullständigt på coopers och bidragit med diverse spjutkasst i femkampen var det dags att bege sig hem till Carro. Fick i oss lite thaimat innan jag duschade och svidade om för afterwork. Mötte upp mitt härliga gäng på incontro, ett ställe där jag aldrig har varit men definitivt kommer att gå till igen. Några cider senare närmare bestämt klockan ett stämplade jag ut och drog mig mot centralen för att ta bussen hem. Eftersom bussarna som vanligt inte jobbar med mig slutade det med att jag tog en taxi hem. Snart har man gångavstånd hem. Fint!

Fredag.

Vilken härlig fredag det är när man vet att man har sju dagars arbete till framför sig innan man är ledig på riktigt. Jag är inte bitter, bara lite gnällig och det tycker jag att jag har rätt att vara. Ser ändå fram emot en fantastisk helg. Idag är det, förutom arbete och cooperstest, after work med teamet. Imorgon ska jag kika på en lägenhet innan jobbet och efter jobbet är det surtetime. Avslutningsgalej med alla Surtisar innan vi går ”skilda” vägar. Vissa av oss gör det, vissa inte. Jag har massor av Surtisar runt omkring mig trots Surtes nederlag såväl på jobbet som på fritiden och träningen. Det trivs jag alldeles ypperligt med!  


Vart tog strömmen vägen?



Igår kom jag i säng förvånansvärt tidigt. Det fanns ingen ström här uppe i bergen och det tokregnade på utsidan av huset. Jag gav upp och kröp ner under täcket vid halv nio, ganska gött. Tänk att lite ström kan lamslå en fullständigt. Tur att det bara händer en gång om året, typ. Men innan John Blund tog mig hann jag med både jobb och gym med finaste damerna. Mycket mer motivation när alla är samlade och när man har ett mål att sträva efter. Vaknar upp med träningsvärk varje dag, ett betyg på att jag har kört tillräkligt hårt. Underbar känsla. Nu ska det bli någonting av mig också, det har jag bestämt!

Dagens outfit.



Jeanskortbyxorläge. Älska!

Värme!



Jag har varit inomhus hela dagen. Klockan är efter nio, jag borde sova, men istället knyter jag på mig skorna, trycker lurarna i öronen och går en sväng i värmen. Jag behöver det!

Göteborg

I helgen ryktades det om 20+ i delar av landet. Jag har gått och grämt mig över att jag bor i en stad där det fortfarande är vår. Men imorse när jag stack ut näsan genom dörren insåg jag att värmen hade nått till Göteborg. Och jag är evigt tacksam över att bo i denna stad. Under en tid funderade jag på att bege mig mot den svenska huvudstaden. Men förnuftet och verkligheten kom ikapp mig och jag valde att stanna kvar i min hemstad Göteborg. Vilket jag är otroligt glad för idag. Och nu är jag ute efter en fin liten trevlig lägenhet i mitt Göteborg vilket inte verkar vara en lätt uppgift. Det har jag ju förvisso full förståelse för, alla vill väl bo i Göteborg? Men ge mig en lägenhet nu för sjutton!

xxx


Bel-Air Blue.



Grymtsnyggtochcoolt.

Today!



Boots, oversise, lack och jeans.

Jobbdags.



Dags att ta stigen till jobbet som så många gånger förr. Sedan blir det en svängom på gymmet. Ångesten är mig hack i häl och jag lär köra ett pass som mattar ut mig ordentligt idag. Härligt härligt! 11 days to go innan jag har helg igen... keep going!

Gör det bara!



Väldigt upptagen kvinna. Jobb, matlagning, upptaktsmöte och träning. Vad ska man säga? Är jag inte vältränad efter denna säsongen, lär jag aldrig bli vältränad. Imorgon är det jag som kilar till gymmet och kör stenhårt. Känner mig otroligt taggad för seriös träning och har massor med motivation till att genomföra detta. Med lite hjälp på hur jag ska träna rätt för att klara diverse mål så ger jag mig inte. Jag ser ett mål och jag ser hur lycklig jag blir när jag klarar det. Värt varenda svettdroppe på gymet och i spåret. Lets do it together!

Dagens Outfit



Lila velourklänning, svarta converse och jeansjacka!

Tack!



Jag vill börja med att tacka alla inbladade för en fantastiskt bra helg. Har njutit av min sista tid i Surte och känner nu att jag fått ett ordentligt avslut. Dessutom har jag hunnit umgås med mina fina vänner och njutit av vårvärme. Jag går och lägger mig med ett leende på läpparna och känner mig redo för tolv dagars jobb. Hua. Jag löser det som allt annat, men det kommer att bli tufft. En händelserik vecka i innebandyns bemärkelse. Dags att dra igång försäsongen, börjar med ett upptaktsmöte och lite innebandy imorgon. Laddad från tårna!

Underbar helg!




Träning, godis, innebandy, onyttigmat, bästa tjejerna, mys, ridning med finaste Carro, gym, ännu mera mys, massa trivsel och skratt. Jag mår så fantastiskt bra!

Fredagfredagfredag

Jag känner att jag sprudlar av energi. Fredagsenergi tror jag att det kallas. Solen skiner, vem trodde det imorse när det var grått och regnet hängde över Göteborg? Vädergudarna har också fredagskänsla verkar det som. Efter jobbet, närmare bestämt 16.45, kilar jag till gymmet och värmer upp för kvällens match i Göteborg cup med mina Surtetjejer. Blandade känslor inför detta. Blir en fin avslutning innan försäsongen startar med IBF Göteborg hur som helst.

Snart dags för fredags möte här på jobbet. Kanske nått gott att stoppa i sig… Är jag värd det?

xxx


Fredag.



Det är fredag, min favoritklänning från topshop är på och nu blir det jobb!
Bra dag, bra dag. Love.

xxx

Dagens outfit.


Balans

Tur att det är grått utanför fönstrerna här på Teliahuset. Det gör det aningen lättare att spendera en röd dag på jobbet. Även om jag trivs fantastiskt bra så känns det inte helt okej att arbeta när alla andra är lediga. Men dagen har gått fort och snart kilar jag mot gymmet för lite träning och sol. Känns som om att man ska vara ledig imorgon, men så är inte fallet. Fredag och Telia kallar även imorgon.

Höll min tumme för Surtetjejerna imorse, utan framgång. Istället sålde jag en digitaltv till en kund. Ledsna Surtetjejer men en glad chef = lite dåligt, lite bra. En ständig balansgång är vad det handlar om.

xxx

Work...



För många innebär denna torsdag ledighet, innebandy och Göteborg cup. Min älskade familj sover och huset är alldeles tyst. Själv har jag skrivit upp mig på övertid sedan en lång tid tillbaka, då jag fortfarande inte visste hur mitt liv skulle se ut efter den 21 maj. Nu fick jag vara kvar på jobbet och får bita i det lilla äpplet. Det är fel att säga att det är surt, för det är det inte, när pengarna kommer.

xxx

Regn?



Imorse när jag trippade ner emot bussen trodde jag att denna dagen skulle bli en fin dag. När jag satt på jobbet kikade jag ut genom fönstret och såg regnet falla. Kom på mig själv at vara bitter för att det är så himla dåligt väder i detta landet jämnt. Men efter att jag rannsakat mig själv kom jag fram till att det faktiskt inte har regnat speciellt mycket på oss det senaste! Sol imorgon igen? Och med en närmare eftertanke, det hör väl till lite att det ska regna när hela Ale ska upp tll Furulundsparken, dansa och sjunga sig hesa till no tjaffs? Charmigt!

När jag kom hem från jobb och fika med Pettson knöt jag på mig löparskorna, stoppade lurarna i öronen och tog en löprunda runt Surte i regnet. Bara för att inte låta regnet vinna över mig!

xxx

Dagens!


Trött, gammal eller bara matt?



Jag har tappat det. Hur trött som helst. Vad gjorde denna helgen med mig? Hålla på och vila på fredagarna lönar sig tydligen inte. Nänä. Om det är en sjukdom på gång eller om jag bara är allmänt trött är väldgt oklart. Har hur som helst avverkat ett innebandypass i Torpa hallen. Kul som attan! På måndag drar det igång på riktigt. Annars har jag inte gjort många lyft. Bokat in löpning i Skatås med Sara imorgon efter jobbet. Hurtigt! Mycket träning nu, men det trivs jag förträffligt bra med, och det är väl tur.

xxx

Primes...


Spänning.

En lång diskussion med min älskade älskade familj gjorde att jag kom i säng tillräckligt sent igår för att känna mig som ett monster när klockan ringde imorse. Detta resulterade i att jag sov aningen för länge och fick springa till bussen. Tur att jag var i tid och inte bussen. Sjukt att jag till och med har börjat räkna med att bussen är sen. Kan tycka att det är att göra det lite väl spännande på morgonen. Har bussen gått, eller inte? Sedan kan man ju fundera på hur roligt liv man har om man behöver göra bussresan på morgonen spännande, genom att gå ett par minuter för sent hemifrån. Det är inte så tragiskt som det låter…! För egentligen är mitt liv just nu mer spännande än någonsin. Love it!

xxx


Sovaläge?


Om jag trodde att det var ett skämt när klockan ringde imorse? JA! Längesen jag var så trött. Kände ett sting av halsont också. Men jag övertygade mig själv om att läget var lugnt, packade min väska och åkte till jobbet. Nu har jag precis kommit hem efter en dag med jobb. Efter jobbet var det jag och radarparet, Carro och Daniel som gjorde åttan i Skatås osäker! Härligt. Mycket lättare att springa när man inte behöver tänka på att det faktiskt är jobbigt! Nu ska jag sova och vila min trötta kropp. 

Dagens!



Tiden förändras och vi med den.



Syster yster har pillat lite med färg och form här. Skönt att få lite annan färg på tillvaron kan jag tycka. Älska förändringar! 

Yesterday blev det spontanutgång med grymma girls, Johanna, Terre och Jensan. Det var på trädgårn det hände. Lite galenpanna, lite kortspel och det var gasen i botten, som vanligt. In till stan, en sväng om på dansgolvet, en hamburgare på Max och jag vaknade som så många gånger förr med Johanna bredvid mig. Tänk förr när man sov över hos varandra, cute. Så kändes det imorse när jag vakna. Det enda var att filmkvällen byttes ut mot utekvällen och saften byttes ut mot vin. En härlig morgon med kaffe, lite film och tjöt sedan var det dags att byta skepnad och möta upp söta Amelie för fika. Släpade sedan min trötta kropp till gymmet för att göra lite nytta. Glada damer inspirerade mig och det blev ett riktigt givande och bra pass, trodde jag aldrig. Sedan stod maten serverad och soffan lockade till ett par timmars sömn. Redo för att möta morgondagen!

xxx 

Tröttis



Sömnig kan man vara. Dags att det händer nått innan jag drar täcket över huvudet för kvällen. Gooooo!

Yesterdays!



Fredagsmys!

Jag är nog den lyckligaste tjejen någonsin idag. Det är fredag, det väntar mys med Sara och jag har ett simkort i mina händer igen. Vilken lycka! Jag kan leva ett normalt liv igen. Nu ska jag bara slänga brevet till försäkringsbolaget på posten och hoppas att jag kan införskaffa en ny Iphone så är ordningen återställd. Väldigt viktigt om ni frågar mig.

Snart är det dags att stämpla ut, handla lite gott och ställa in siktet på Saras soffa. Ska bli mys att få umgås med damen igen. Eftersom att min jobbvecka har varit relativt kaosig har vi inte kunnat kombinera träning med tjöt och jag har inte kunnat telefonera på hela veckan. Men nu så…

Resten av helgen är oklar. Jag tror jag gillare!

xxx


Natti!


Trötta ögon!

Fortfarande inget simkort i mina händer.Kan inte gå in i en helg utan det heller.
Så imorgon blir det till att trippa till tre och flirta med försäljarna lite innan jobbet.
Löser dem det inte åt mig börjar jag nog gråta.
Det var precis vad jag höll på att börja göra när jag kom hem idag och inte såg
något brev från tre så långt ögat kunde nå.

Försäkringsbolaget har gjort sitt och polisen sitt. Men tre, vad har dem gjort?
Detta får dem åtgärda imorgon. Jag om någon vet hur viktigt det är med NÖJDA kunder.

xxx


Toka

Dagarna går, veckorna går och imorgon är det fredag igen. Hur sjukt är inte det? Känns riktigt bra faktiskt. Och helgen ser till min förtjusning riktigt lugn ut. Minst sagt välbehövligt för fröken Karlsson. Dags att tagga ner. Försäsongen börjar snart. La la la, lagfest. Ser ut att bli en grym säsong med grymma brudar.

Steg upp i tid imorse, läste lite i min bok och sedan begav jag mig i strålande solsken till gymmet. Körde ett konditionspass innan jag trippade vidare mot jobbet. Har känt mig halvrisig idag. Why? Ge mig ork. Jag är nog helt enkelt inte gjord för att jobba sådana här tokiga tider. Fast egentligen tycker jag att det är ganska skönt. Gymmet är ju helt öde på morgonkvisten och jag kan göra precis som jag vill utan att behöva vänta. Underbart!

Jag saknar fortfarande ett simkort och jag börjar bli riktigt stressad över att det aldrig dyker upp. Jag vill kunna skicka sms och prata med mina vänner utöver Facebook. Lös det nu liksom. Hur svårt kan det vara att skicka ett förbaskat simkort? Frustrationen börjar smyga sig på mig. Men jag ska behålla mitt lugn!

xxx


Fisken i sitt vatten.



Motivationen är på topp. Har arbete tills den 31 augusti och det känns som om att en sten har fallit från mitt hjärta. Hade vart tungt att lämna en arbetsplats där man har trivts som en fisk i vatten. Det händer ju inte allt för ofta. Skönt hur som helst. Bara att tugga vidare.

Ligger i sängen, saknar ett simkort och en telefon. Har det senaste börjat läsa väldigt mycket. Eftersom att mamma måste väcka mig på morgonen när hon kilar till jobbet och jag har börjat väldigt sent denna veckan har jag haft ett par timmar att fördriva på morgonkvisten. Så nu har jag läst ett par kapitel i min bok och tänkte strax kliva upp. Redo för denna torsdag!

xxx


Vårigt!



Perfekt när jag kilade till jobbet, för kallt när jag begav mig hemåt. SVERIGE....

Vilken dag...

Startade dagen med att låna Georges bil. Backade ner den i buskarna och drog av höger backspegel. Han blev lika glad över det som jag blev när mitt gymkort inte fungerade när jag väl var framme på gymmet. Dem har en funktion där man ska kunna träna trots att gymmet är obemannat, genom att man drar sitt kort utanför dörren och då låser dörren upp sig.

Dörren strejkade, backspegeln var av och jag kände väl mest för att åka hem och lägga mig och vakna upp en annan dag utan att allt detta hade hänt.

Som den plikttrogna och envetna människa jag är så åker jag hem. Jag tog fram mina största, mest blåa och mest snälla ögon och pratade med världens bästa halvpappa om vad jag gjort med hans bil. Därefter knöt jag på mig löparskorna och tog en vända runt Surte. Efter det käkade jag en brakfrukost och mitt liv var tillbaka på plus. Jag åtgärdade mitt dåliga samvete en aning med att röja upp i tvättstugan innan jag kilade iväg till jobbet.

xxx


Komsi simkortet.



Dags att kila till jobbet. Arbete 12.45-21.15. Gooooo! Fortfarande inget simkort så långt ögat kan nå. Börjar bli lite fötvivlad. Hoppas att det kommer på brevlådan idag, för nu börjar jag tröttna på att inte kunna nå mina vänner. Om det lilla söta kortet inte finns här hemma ikväll är det jag som ringer till 3:s kundtjänst och är en gnällig, jobbig och arg kunden. HA!

xxx

Morgonträning



Sitter här och surplar kaffe för att den gamla kroppen ska vakna till liv. Snart dags att släpa sig till gymmet för ett pass nu på morgonkvisten. Är det inte konstigt att jag blir en mycket gladare och mer positiv tjej när jag har tränat på morgonen? Känner mig pigg och fräsch på ett fantastiskt sätt. Så nu: Off to Sportlife Stigcenter.

xxx

New york!



I drömmarnas värld är jag någon annanstans, långt bort.


Off.



Jag gör gymmet, sen gör jag jobbet och efter det gör jag Skatås med Carro. Träningsångest må hända, men snart börjar försäsongen och jag tänker inte vara den som är den. Vill inte lipa över träningsvärk efter första passet!

Ni som hade tänkt få tag på mig idag... Mitt simkort befinner sig någonstans mellan tre och min postlåda. Kanske idag, kanske imorgon. Låt mig hållas. Vilket beroende man har byggt upp kring denna mobiltelefon. Det trodde jag faktiskt inte. Återigen visar det sig att mamma har rätt.

xxx


Godnatt.



Tröttis.
Nattis.

XXX


Simmar lugnt!

Buuhuuuu! Ringde hem för att undersöka om mitt simkort kommit på posten. Men det har det inte gjort. Vilket betyder att jag kommer att känna mig handikappad ytterligare en dag. Känns långt ifrån okej. Ett uppvaknade från min sida. Man kanske inte ska leva sitt liv genom en iphone. Läskigt! Gjorde hur som helst, efter vissa påtryckningar från Carro, en polisanmälan på den igår och pratade med försäkringsbolaget idag. Så förhoppningsvis kan jag skaffa en ny iphone när ärendet är utrett. Men först, ge mig ett simkort. Ringde tre och dem sa att det skulle dyka upp imorgon ELLER på onsdag. Det värsta är att jag inte ens kan ställa klockan på morgonen. Mamma får väcka mig innan hon går till jobbet. Jag är tillbaka på låg och mellanstadiet igen. Suck. Men jag behöver nog lite avvänjning så jag ler och tuffar på. Utan simkort simmar jag lugnt kan man säga.


Idag.



Någon slags intervju och jobb på schemat.

xxx


Ödet...



Man kan säga att ödet har gjort sitt denna helgen. Jag tror att allting händer av en anledning, så även detta. Jag tror också att det var bäst såhär. Tråkigt men sant. Life goes on och så vidare...

Det är måndag, det är ny vecka och det innebär hundra nya möjligheter. Ligger i min säng, dricker lite kaffe och ber till gudarna att mitt nya simkort dimper ner i brevlådan idag. Hade vart kul att konversera med mina medmänniskor igen.

xxx



Dagens.



Såhär såg jag ut när jag tog en fika med damerna på stan.


Ödet.



Varit på gymmet med mina stjärnor.
Och ibland är det lilla ödet för roligt!
Allt annat känns väldigt oklart just nu.

xxx


Mys.



Ligger i sängen, dricker kaffe och njuter av att vakna pigg som en nötkärna. Ser ut genom fönstret och skådar klarblå himmel och sol. Lyckalyckalycka!


Bakislördag?



Bestämde mig för att jag inte ville ha en dagen efter lördag och satte fart på dagen. En sväng på Allum resulterade i att jag nu ligger under fräscha, snygga och nya lakan. Under tiden jag städade och bäddade rent hann jag dricka lite vin och sedan blev det ett par cider och en bit mat på bryggeriet med Micka och Malin. Fick även kramats lite med Carro och Daniel. Tokmys. Underbart avslut på en bra lördag. Bakislördag släng dig i väggen. Imorgon är det söndag, och jag kommer vakna piggare än alla som var påväg till stan när jag var påväg hem idag. Nöjd!

- 1 Iphone



En iphone fattigare. Men jag är lika lycklig för det. Känner mig lite halv, men det är nog mest för att jag inte kan hålla mig uppdaterad på facebook dygnet runt längre. Ett nytt simkort och en gamal tegelsten kanske trots allt är bra för mig. En sväng på stan och ingenting är som det ska sen. Speciellt inte om någon intelligent person snor ens telefon. Jaja, hoppas att han/hon får bra betalt för den. Eller?