Proteinfrukost!

Efter 45 min cardio på gymmet är en proteindrink den bästa frukosten för mig.

Den innehåller:
Lättmjölk
Yoghurt
Havregryn
Kokos
Chokladprotein

Bästa starten på morgonen. Nu kan torsdagen börja!


Min solstråle!

Ibland när jag känner för att gnälla så hjälper hon mig, utan att ens veta om det själv. Vem är jag egentligen och gnälla? Hon, min fantastiska syster, studerar till civilekonom, har två jobb och flänger mellan Borås och Göteborg för att spela innebandy. Hur hon orkar är häpnadsväckande! Jag är stolt som en tupp. När jag tänker på allt det där, så brukar mina små saker bli lite mer överkomliga. Det är mycket nu, men jag klarar det!


Hej Måndag.

 
När man sömnigt kikar ut genom fönstret och ser blå himmel, i det ögonblicket vaknar jag till liv och känner att jag har en bra vecka framför mig. Förra veckan var omtumlande på många sätt. Men nu är det måndag och vi blickar framåt. Det finns en del oklarheter bland oss vilket är helt naturligt. Jag kan bara vara den jag är och just där jag är nu. Mer än så kan jag inte göra och det känns förhållandevis bra. Ibland ska man ha tur och jag kan bara se mig som lyckligt lottad i nuläget.
 
Jag får en känsla av vår. Sist jag sa det kom snön dagen efter. Kanske gör den det igen. Då får jag möjlighet att åka mer längdskidor. Förövrigt ligger en skidsemester i planerna inte allt för långt bort. Hur gött?
 
Jobba jobba.

Mot beach 2013!

Eftersom att bikinin ska på tidigt i år är jag just nu i någon form av "jag kanske ger upp" panik. I ena sekunden känns det som att det inte blir bättre på två månader i nästa sekund vet jag ju att det kan hända mycket på två månader om jag bara bestämmer mig. Men... Jag gillar mat och jag vill äta det jag känner för och då står jag bara still. Kanske är det första mars det händer? Ska jag bestämma mig då? Så länge tränar jag på i vanlig ordning! Startade morgonen på bästa sätt. 40 min cardio! Pigg och glad tjej... Eller?


....

Lång frånvaro och jag vet inte om detta blir någon form utav comeback eller bara en snabbvisit. Jag är lite sugen på att plocka upp detta igen. Skriva av mig och bjuda på dem nya äventyr som jag är påväg in i. Osagt såhär långt hur det blir med den saken. Jag ska ut på nya äventyr och jag tänkte att det kanske kunde vara kul att dela med mig utav dem. Sedan är det alltid kul att kunna gå tillbaka i arkiven och läsa om vad som hände då och vart man är nu.
 
Mitt nya äventyr innebär studier, värme, segling, nya bekantskaper,nya kunskaper, personlig utveckling, nya mål... Listan behöver aldrig ta slut. Jag har tagit tjänsteledigt och ska studera på distans. Hur länge? 6 månader. Jag har studerat på distans förut men under helt andra förutsättningar. Då jobbade jag heltid och spelade innebandy på distans. Nu ska jag till Kroatien och vara värdinna på en segelbåt i 6 månader samtidigt som jag studerar. Ny kombination och nya resultat. Detta kommer att utveckla mig på många plan och jag är väldigt förlängtansfull. 1 maj är det stora datumet. Tjänstledigheten är godkänd och lägenheten är uthyrd. Jag nyper mig själv i armen och inser att det är sant. Jag har flera av mina vänner att tacka för att jag tar steget. Släpper min trygghet och ger mig ut på äventyr. Det är så... inte jag på något vis. Men jag tror att deta är viktigare än vad jag eller någon annan någonsin kommer att förstå för mig. Självkänsla, att våga tro och att ibland släppa taget. Någonting jag troligtvis aldrig kommer att ångra. Mot ett äventyr jag aldrig kommer att glömma!
 
Innan dess är det mycket som ska avklaras. Jag har bland annat ett jobb som tro det eller ej känns väldigt tråkigt att lämna. Kollegor som sätter guldkant på vardagen. Men jag kommer tillbaka på nått vis. Med mer erfarenhet, förhoppningsvis utvilad och med massa inspiration, energi och gläde. Kanske är jag lite brun också.
 
Åter till verkligheten.