I am a live.

Helt utmattade efter den langa resan kom vi antligen fram till cape panwa dar vi ska tillbringa storre delen utav varnan semester. Och jag tror minst sagt att jag kommer att overleva. Forsta kvallen letade vi fort upp en restaurang och inspekterade senare stranden. Efter det tog vi ett dopp i poolen uppe pa takterassen och krop i sang. Fanns en viss oro i ganget over om man skulle kunna sova eller inte. Men det visade sig att det inte skulle bli nagra storre problem.

Vaknade i lagom tid igar for att kliva upp och ata en underbar hotellfrukost som man bara hade kunnat onska sig. Efter att ha varit har en gang tidiagre vet vi att frukosten kan vara lite sisadar. Men hittills finns det inget att klaga pa. Massa frukt och yoghurt. Precis vad jag vill ha. Haha. Dagen spenderade vi pa stranden. Jag skulle vilja saga att vi sag ut som strandade salar allihopa. Pa kvallen gick vi langst kajen som vi har har och shoppade lite. Mys.

En thailands kvinnlig servitor kom fram till oss igar. Det forsta hon sa var: Vackravackra svenska flickor. Hur gamla? 17,18? Jo, men tack. Detta ar andra gangen pa tva veckor jag far hora att jag ser ut som 17. Jag kommer val gladja mig at det i aldre dagar.

Nu har jag svart for att sova men jag hoppas att dem andra vaknar snart. Da blir det frukost sedan blir det en dag vid stranden igen. Jag klagar inte. Men det ar ju ohygligt varmt. I love.

Solsolsol


Jag lämnar landet...



Hur det känns att ha en 10 timmars flygresa framför sig? Jag ställer mig istället frågan, hur det känns att ha två veckor i Thailand framför mig? Och svaret på den frågan kan många med mig.

Tankarna på Thailand bar mig när det var som värst i sommras och har burit mig genom jobbiga perioder den här hösten och nu är det äntligen dags att inta solstolen och låta solstrålarna steka mig i två veckor. Jag ska glömma allt vad tid och dagar är. Jag ska släppa stressen och komma hem som en utvilad och bra människa.

Jag ska försöka hålla er uppdaterade genom bloggen!



Annandagen

Man kan väl säga att denna morgon var en typisk familjen Karlsson morgon. Vi har all tid i världen och det slutar med att vi kastar oss in i bilen och har alldeles för lite tid kvar. Vart tar tiden vägen?

Julafton igår var precis som den brukar vara med våran släkt... Finfin. Jag hade varit snäll och fick lite klappar och jag kröp i säng mättare än vanligt. Som vanligt på julafton med andra ord. Våran lilla minsting i släkten var helt underbar. Hon var sådär härligt rädd för tomten som alla små barn är. Inte så att hon skrek utan hon vågade precis fram för att sno åt sig sina paket och springa till mamma för att öppna. How cute. Men jag tror närmare bestämt att jag gärna väntar ett par år med att införskaffa mig en egen.

Nu är vi påväg mot sydöst och Stockholm. Det blev sent igår och jag trodde inte det var sant när mammsen väckte mig klockan åtta imorse. Men jag ska väl inte klaga. Snart ligger jag på beachen med nått svalkande i handen. Men först ska vi averka en liten julafton i skymningen med våra små syskon som vi inte träffar allt för ofta. Mys. Vad är väl en jul utan alla nära och kära?

Kan ord beskriva vad äkta kärlek är, så skulle jag vilja veta hur!

God Jul



Hoppas alla har haft en fin Julafton med mycket kärlek!

Julmys

Det tisslas och tasslas för fullt här hemma nu. Imorgon är julafton återigen kommen. Jag känner mig mest stressad. Åker till Stockholm om ett och ett halv dygn och sedan direkt viadre till thailand och jag har inte ens funderat på vad som bör packas ner. Typiskt mig. Jag har införskaffat en solskyddsfaktor. Den ska ju med iaf. Sen då?

Kvällens "todo" lista:
- Julstäda mitt rum
- Gå en promenad
- Packa väskan
- Slå in alla klapparna

.... och helst av allt vill jag bara sova.


Dagens outfit



Mössa och halsduk - H&M, Blus - JC, Skinnjacka - H&M, Jeans  Fornarina, Skor - Bianco

Sunday



Kan väl bara konstatera att gårdagens afton inte alls blev som jag hade tänkt mig. Jag var väl ganska deppig efter förlusten och jag kände att jag inte hade råd att vara trött och halvbakis idag. Så jag tog mitt förnuft till fånga och stannade hemma och sov.

Idag vaknade jag, pigg och allert. Det var längesen jag hade den känslan. Åkte med mamma och George till Kungsmässan för att inhandla en gran och diverse julklappar. Jag införskaffade även lite gymkläder och en såkallad värmespray till håret. Detta är ingenting som jag tidigare har använt mig utav. Men eftersom att plattången numera är min bästa vän var detta helt klart en nödvändig produkt för att slippa slitna toppar.

Sedan jag kom hem har jag borrat ner mig i studier. Tenta i säljteknik och butikskommunikation imorgon. Det ni. Börjar känna lätt panik för allt som ska hinnas med innan avresa mot Stockholm/Thailand. Men det får lösa sig helt enkelt. Håll en tumme för mig imorgon. Det lär behövas.

Jag andas din kärlek

Plugga?


Nu bär det snart av mot Ale gymnasium för att lira lite boll. Jag måste nog tagga ner lite för jag känner att jag är lite övertaggad nästan och det brukar inte ge så bra resultat, ne.

Annars har jag spenderat morgonen med plugg. Allt för att kunna dricka vin och spela spel med flickorna ikväll. Känner att jag ändå har kommit en bit. Visst, man kan aldrig plugga för mycket och jag sitter alltid och panik pluggar dagen innan tenta. Men det hör till. Och jag har fixat det fint innan. Lite farligt att tänka så. Men jag åker snart och vill gärna hänga lite med nära och kära innan jag lämnar för två veckor i solen. Så jag lämnar förmodligen plugget hemma ikväll och myser till det med vin och annat kul.

I try my best to understand

Årets sista match



Hög musik som strömmar ut ur högtalarna här hemma. Försöker koncentrera mig på plugg. Men det är ju inte speciellt lätt att både tagga till match och samtidigt samla sig för att kunna plugga samtidigt. Om några timmar är det vi som tar oss ann Olofström. Jag tror att det kommer bli en skitkul match. Hade varit strålande med tre poäng inför juluppehållet nu med.

Tagga tagga. 

Home sweet home




Så var man hemma igen efter en visit i Borås. Styrde dit igår efter jobbet för att besöka min älskade vänn Amelie i hennes nya lya. Och det gör jag så gärna om, flera gånger också.

Idag styrde vi hemåt. Dumpade Amelie i mölndal och åkte vidare mot gymmet. Körde ett härligt pass innan jag tillslut återvände hem till mitt lilla Surte. Borta bra men hemma bäst, right? Planerna för kvällen var ju eventuellt Liserberg. Dem planerna gick väl mer eller mindre upp i rök och jag tillbringade istället kvällen i soffan, framför tven med mor och syster. Och det kanske var lika bra.

Love is just a game

10 dagar kvar

Igår var det 10 dagar kvar tills vi sitter på ett tåg mot huvudstaden. Idag är det 10 dagar kvar tills vi sitter på ett plan mot Thailand. Hur gött låter inte det då?! Det är detta som har fått mig att orka hela hösten, se motgångar som en möjlighet att utvecklas och en anledning till att jag inte brytit ihop när det har varit som jobbigast. Det har funkat så bra. Men jobbigt om jag ska behöva ha en Thailandsresa att se fram emot för att klara mig igenom alla mina motgångar utan att bli helt knäckt. Tål att funderas över.

Dagen har jag spenderat på Dios. Och det bästa med Dios är arbetskamraterna. Här kan man verkligen se hur viktigt det är att man trivs med sina medarbetare. Även om man inte trivs med alla så finns det ett par pärlor som lyser upp dagen. Efter att ha jobbat klart begav jag och mamma oss till gymmet. Och jag vill ju inte påstå att någon av oss var direkt taggade på att köra ett pass. Men har man ett kort som bländar med sin närvaro så fort man öppnar plånboken, som dessutom är helt nyinköpt så är det bara att göra det och när man väl är där är det ju trotts allt helt underbart. Jag trampade bort träningsvärken som smög sig på efter gårdagens träning och vipps så känner jag mig pigg och fräsch igen.

När jag kom hem kände jag mig pigg som en lärka. (se ironin) Så jag tog tag i mina studier. En stundande tenta gör att jag är illa tvungen. Vem vill plugga när det typ är jul? Hårt liv när man pluggar på högskolenivå tydligen.

Spännande!

Julkänsla.



Klockan ringde tidigt imorse trots att jag faktiskt var ledig idag. Jag och Caroline hade planerat för en dag på stan. Julklappar var prioritet ett. Jag började fint med att inhandla en ny skinnjacka och ett par örhängen till mig själv. Snyggt Linda. Senare fick vi faktiskt inhandlat både en och två julklappar och jag böjar se ett slut på julklappshandlandet. Och jag börjar falla in i en härlig julstämmning. Känns fint.

Lunchen bestod av thaimat. Lite uppladdning för att det bara är 10 dagar kvar idag!

Avslutade dagen med ett härligt innebandypass. Inledde träningen med fys och avslutade mer eller mindre som konor på planen då det var dags för tvåmålsspel. Lite möra i benen kan man säga! Men med lite julmusik på uppvärmningen var den här dagen fulländad. En dag full med julkänsla. Yes.

Om du bara visste det du inte vet.

Helgen.

Helgen kom och den gick. Shit vad det gick fort.

Fredag kväll spenderade jag tillsammans med Fia, Pettson och Sara framför idol. Kevin vann helt rättvist även om jag för en stund under programet började tveka för första gången. Alice var också bra, helt klart. Men Kevin med sin utstrålning och charm, varför skulle inte han vinna?!

Lördag var det avresa mot växjö runt 10 tiden. Väl där tog vi oss ann Ingelstad som låg strax under oss. Vi står som segrare när matchen är över plockar med oss tre otroligt viktiga poäng. Nu ligger vi över strecket igen och det är där vi ska befinna oss framöver. Right? Väl hemma var väl min planer egentligen att vara hemma och vila upp mig. Men ett kall från jennylund och två kompisar som nyligen kommit hem från Thailand lockade för mycket och strax var jag i full gång. Avslutade kvällen på en fotbollsgala med min kära Caroline och lite annat fint folk!

Större delen av söndagen spenderade jag i sängen. Inte för att jag mådde dåligt utan mest för att jag visste att jag kunde ligga kvar hur länge jag ville. Kravlade mig upp ur sängen och åt en härlig middag med familjen innan det var dags för ett b-lagsderby. En match som vi visste skulle innehålla skratt och skoj, men även hat. Så kan man väl även samanfatta matchen. Tycker att Ale står upp bra i början av matchen och jag vill ge kredd till deras målvakt som storspelar i mål. Vinst med 8-1 och vi kunde åka hem och sova gott även denna söndag.




Dagen före helg!

Torsdag är alltid dagen före fredag och på fredag inleder man helgen. Torsdagarna brukar alltid kännas lättare när jag tänker så. Den här torsdagen har gått av bara farten trots att jag arbetade hårt på DIOS och hade två töser intill mig som inte var sena med att prata om deras flykt till Thailand idag. Jag lovade mig själv att inte låta tankarna sväva iväg, men nu sitter dem förmodligen på flygplatsen. Den 26e december då är det äntligen min tur!

Efter jobbet styrde jag bilen mot gymmet och fick ett pass avklarat. Känns så underbart skönt faktiskt. Njuter av att tralla runt på gymmet. Idag såg jag sånna där riktiga gym killar som bara lyfter skrot och inte tränar kondition. Må hända att dem tycker att dem är snygga och tuffa, men jag tycker det då inte. Ser ju faktiskt ut som om att dem är tjocka i min mening.

LITE plugg avklarat idag med. Sköna känsla.


I want to love you baby!

Mycket!

Kortfattat kan man beskriva mitt liv som mycket just nu. Förutom att det är jobb, skola och innebandy så har jag gått och införskaffat ett gymkort som jag vill använda dygnet runt. Så det här med att blogga hamnar lite längre ner på priolistan. Men jag ska försöka hålla kvar. Känns som om att det är många som stänger ner nu. En negativ trend. Urs. Räcker det inte med lågkunjuturen?

Det är över lag mycket att göra och det är över lag ganska mycket tankar just nu. Vad ska hända härnäst? Jag gör bäst i att inte fundera så mycket. Någonting jag känner att jag faktiskt blivit bättre på. Sluta tänka allt för mycket och försöka ta saker och ting som det kommer. Det som händer det händer liksom. Och saker blir som dem blir. Japp!

Här näst blir det träning iaf :-)

8/11 Måndag

Rätt ord för den här dagen är trött. Lite för lite sömn för att tycka att det var behagligt att gå upp och jobba imorse. Men vad gör man inte? Man biter i det sura äpplet och serframemot en stundande Thailandsresa. Yes, I do.

Smart drag att köra gympass direkt innan innebandyträning har jag hört. Annars var gympasset rena njutningen. Som jag har saknat det. Imorgon blir det nog jag som åker till gymmet efter jobbet och införskaffar ett gymkort. Lite sent att trimma kroppen till Thailand. Men beach 2009 kan ju vara någonting!

Som en dramafilm!


Igår



Igår var en bra dag. Först var jag på Allum en sväng med min kära mor. Sedan spelade vi match och vann med 15-5 och sedan var jag en sväng på stan med tjejerna. I stan kom vi fram till att varenda kö till varenda ställe var lite för lång för att vi skulle orka stå där så vi tog bussen hem. Kan ju bara konstatera att jag är ganska nöjd med mig själv idag. Känner mig fitforfight och pigg. WIHO.

Öppna ögonen

Todays




Jeans - Ginatricot, Linne - Bikbok, Kofta - H&M, Stövlar - Bianco

5/11 Fredag



Så var det helg igen. Nuförtiden går veckodagarna lika fort som helgerna. Vart tar all tid vägen. Nu är jag väl snart 40. Suck. Inget fel på det men jag vill ju hinna njuta av livet och ta vara på det.

Dagen startade med lite plugg framför datorn. Efter två timmar bestämde jag mig för att fatta grepp om min bästa vänn damsugaren och ta en sväng om i huset. Vad gör man inte för att slippa plugga? Efter det var jag trött på att vara duktig och kilade ner till centrum för att ta bussen mot stan med petts. Tanken var väl mest att umgås och göra ett ärende. Men vi blev lite hungriga och sedan hade jag vips en påse i handen. Vi traskade vidare och vips så hade jag en påse till i handen. Ajabaja Linda. Men shopping är aldrig fel.

Nu inväntar jag lite kompisar och klockan åtta så bänkar vi oss framför idol med lite chips och cola. Precis som jag vill ha det just idag!

Heaven!

Dagens outfit



Den här outfiten blir helt klart svårslagen. Haha. Snyggaste mössan ever.

Uppe med tuppen

Ledig hela dagen och jag är vaken redan. Ibland undrar jag ju om jag är frisk eller inte. Men kan man inte sova så kan man inte. Hopplöst. Vaknar och tankarna börjar yra runt i mitt huvud, varför, varför, varför? Well, thats life. Att somna om var en omöjlighet och jag såg istället en möjlighet att komma upp tidigt och hinna plugga lite innan det blir dags att göra annat. Så, nu ska jag sätta igång och kolla på inspelade föreläsningar. Har förberett med en stor kopp kaffe och lite pepparkakor. Får se hur länge jag orkar.

För din skull så hoppas jag inte.

4/11 Torsdag

Min dag blev allt annat än som jag hade tänkt mig. Klev upp alldeles för tidigt imorse för att köra min mor till jobbet. Sedan var planen att åka till skolan. Men ett sms påvägen hem om div sjukdom + mitt trötta huvud gjorde att jag istället åkte hem och kröp ner i min varma säng igen. Jag behöver väl inte förklara hur skönt det var?

Vaknade igen runt halvett och ringde min Caroline i hopp om att hon hade frisknat till och orkade åka till stan. Men icke. Då dyker ett erbjudande om lunch på stan upp och jag nappade såklart. Ingen shopping för min del denna gång. Duktigt. Efter detta åkte jag hem och plockade upp syster yster för ett besök på kungälvs solarium. Vad jag längtar tills värmen blir till verklighet. Inte ens en månad kvar nu. Skönt är vad det ska bli.

Efter att ha bättrat på brännan lite åkte jag till Caroline för att låna våra inspelade föreläsningar sedan plockade jag upp min mor i stan. Ett himla flängandes hitochdit. Men det är ju skönt att andra planerar ens dag åt en så man slipper själv. Haha.

Nu ska jag sätta igång med lite studier sedan får jag se vart kvällen leder mig...

Se dig omkring.

Dagens outfit



Strumpbyxor - ?, Kjol - H&M, Tröja - Mammas, Pälsväst - BikBok

3/12 Onsdag

Så börjar det närma sig läggdags igen. Jag bör hinna med en sväng i duschen innan det blir dags men sitter för tillfället hårt fast vid en konversation vid datorn. Har en föreläsning som jag bör vara fitforfight till imorgon annars är det inga större saker som väntar under morgondagen. Bör använda lite tid åt studier sedan bör jag och Carro ta en runda på stan. Ser ut som om att jag får min vilja igenom och det gillar jag!

Play

Trött

Min kropp vägrar röra sig och jag känner mig allmänt frustrerad. Ännu mer frustrerande är det att jag inte kan skriva ut. Jag vill bara berätta sanningen. Men jag vet inte om det är så himla bra. Tänker inte tiga föralltid men lika bra att vara tyst sålänge. Förr eller senare kommer sanningen fram.

Har legat i sängen senare delen av dagen, smsandes med telefonen i ena handen och med andra handen på datorn. Har även fått undanröjt lite studier. Känns ju lite uppmuntrande. Och faktiskt så inser jag att det är sånhär egentid jag behöver. Då jag bara kan lägga mig ner, ta det lugnt och inte känna att jag ständigt måste ha någonting att göra. Jag underskattar det ganska mycket då jag helst vill ha någonting att göra hela tiden för att slippa tänka så mycket. Men ikväll har jag tvingat mig själv att tänka. Tänk om fler kunde göra det ibland.

Fattar fan inte!

2/12 Tisdag


Redan inne i december månad, ja, tiden går fort när man har roligt. Idag har jag och mina flickor spenderat våran dag tillsammans. Vi har letat julklappar, skrattat och njutit av att bara vara vi. Precis vad jag behövde just nu.

Sedan jag kom hem har jag fixat lite hemma på mitt rum. Julpysslat kan man säga. Än finns det delar att jobba på. En tavla som ska upp och en hylla som behövs inhandlas. Men det är snart fixat. När det väl är fixat är det väl dags för fröken fräken att skruva ner allt och bege sig hemifrån. Eller? -Njae.

Nu ska jag ta mig an mina böcker som ligger i en trave bredvid mig. Villintevillintevillintevillinte.

Respekt.

Komplicerat.

Ibland vill man bara skrika högt. Ibland vill man bara vara tyst. Ibland vill man bara vara där man är, just nu. Ibland vill man bara försvinna. Se allt annat försvinna bort och leva i en värld utan problem. Att någonting kan vara så jobbigt. Jag vill allting på samma gång. Jag vill vara där jag är nu för jag vet att det som inte dödar gör en starkare. Jag kommer bli starkare av detta, det vet jag. Men samtidigt så vill jag bara försvinna. Jag känner att jag inte orkar mer, fast det gör jag. Suck, tänk om jag bara kunde säga som det var...

om du bara visste.

Today



Jeans - Fornarina, T-shirt - BikBok, Sjal - Lager 157, Tröja - Adidas