Människa igen!

Yes, nu har jag landat, tillbaka på banan igen så att säga!

Mitt pass finns numera att hämta ut på konsum i Surte också. Det var inte många dagar jag slapp vara utan det. Eller ja, jag har fått ett avi från polisen i sälen och har någonting att hämta ut på Konsum och drar hastigt slutsatsen att det är mitt pass. Man kan ju hoppas iallfall. Så tjejer, nu kan vi åka utomlands, Surte goes Ibiza, eller? Paraplydrinkar och bikini istället för öl/cider och skidställ. Jag hade inte bangat.

Ännu en dag med jobb har passerat. Blev upplockad av mor, en sväng på gymet och sedan har jag väl mest ätit kakor och degat. Borde plugga men jag har ingen energi just nu. Bänkade mig framför "den rätte för Rosing", var ju tydigen final idag. Vad ska man säga? För det första skäms jag över att jag sätter mig ner och kollar på ett så pinsamt program. Men tydligen är man nyfiken. Sedan kan man ju diskutera det hela vidare, men jag orkar inte lägga energi på det.

Nu tänkte jag läsa lite och sedan sussa, det är ju en dag imorgon också.

Vad är det du inte förstår?

Hemma igen!

Fysiskt sätt så kan man väl säga att jag är hemma igen. Men det är mycket som behöver styras upp innan jag är på banan igen. Helgen har varit precis så fantastisk som man hade kunnat tänka sig. Jag tänker inte göra någon utredning på allt som har hänt. Det som händer i Tandådalen det stannar i Tandådalen, eller hur var det nu? Jag kan bara konstatera att det är svårt att ha tråkigt med vårat gäng. Sedan att det kan hända tråkga saker det är en annan femma. Vi gör det bästa av situationen och har roligt ändå helt enkelt. Det finns så mycket att berätta men ingenting nämnt och ingenting glömt känner jag. Vi som var med vi vet!

Min kropp skriker sova, min plånbok skriker jobba och eftesom att jag har lovat att jobba så är det bara att pallra sig till jobbet. Fast jag ska erkänna att det känns som om att en lastbil har kört över mig både i huvudet och i kroppen. Men det är smällar man får ta. Helt klart värt det.

Tjejer, tack för en underbar helg. Älskar er!



Surte Goes Sälen Vol.2

Om några minuter är det dags att plocka på sig jacka och skor för att packa ihop bilarna som ska ta oss upp till Sälen, Tandådalen för andra året irad. Man tror att förra året kan bli svårslaget, men jag tvekar inte på att detta året blir Minst lika bra som förra året. Några tillbakablickar till förra året och man kan säga att det hände en hel del sjuka grejer på plats. I år är vi alla ett år äldre, tänk om vi varit ett år mognare också... Men hur kul hade det varit då?

Min morgon har jag ägnat åt att packa ihop det sista, eftersom att jag var alldeles för lat för att ta tag i det igår. Var och spanade in våra div3 tjejer som spela seriefinal mot Burås i alegymnasium. Och vilken match. Kändes som om att jag spelat matchen själv efteråt. Slutresultatet 3-2 skrevs med 30 sekunder kvar och vi kunde pusta ut och åka hem. Drag på läktaren är vad jag kallar det. Vinst i sista matchen och div2 väntar nästa säsong. Och jag kan bara säga att med den moralen som tjejerna visade igår efter att ha legat under med 2-0 är dem minst sagt värda att ligga i div2. SÅ GOOO tjejer. Vi håller tummarna på söndag, då vi förmodligen inte hinner hem för att beskåda matchen från läktaren.

dags att bege sig

Me today



Jeans - Bikbok, Tunika - Rut MFL, Skinnjacka - H&M, Sjal - Thai, Skot - Converse

Tisdag --> Torsdag

Ja, det är lite så det känns. Eftersom att vi beger oss ut på äventyr på torsdag är morgondagen sista arbetsdagen denna veckan och kan därmed jämföras med en fredag. Vad skönt att gå till jobbet och ha fredag när alla andra har en mitt i veckan onsdag. Det gillar jag!

Annars är det dött

Blicka framåt!

Bara för att jag gillar våren och våra raster i solskenet. Det kallar jag ett hopp om att sommaren faktiskt kommer även iår. Men först blir det en tripp till snön och Tandådalen för att umgås med världens mysigaste tjejer. På torsdag beger vi oss. Surte goes Sälen vol.2, det smakar bra i munnen!

Jodå, det märks att semesterfirarna är tillbaka igen. Kylskåpet har blivit familjärt igen och innehåller allt det där som vi har saknat i veckan och tjatet kunde inte vänta mer än ett par timmar. Så yes, efter lugnet kommer sormen. Sedan att världens finaste besked hade kommit med posten till min mamma det var riktig lycka. Normala värden, frisk! En lättnadens suck!

Lite jobb och träning idag och allt är som vanligt. Imorgon blir det jobb och gym. Kul liv man lever!

Let me be me!

Söndag

Nu är det snart dags för mig att styra ut till Landvetter och plocka upp mamma och George som återvänder hem efter sin vistelse i Lazarote. Både kul och tråkigt. Vi saknar dem men vi har haft det himla bra. Deras frånvaro har resulterat i massa kvalitetstid med systrarna och det gillar jag väldigt mycket.

Gårdagen bjöd på utgång, not more about that. Himla kul hade vi iaf!

Funderar på att bege mig ut på promenad för att andas lite frisk luft innan kvällen är här. Kanske kan leda till att man kan sova bättre inatt! Får se hur det blir med den saken. Först ska jag se klart på reprisen av den rätte för Rosing!

så de kan gå!

Lördags shopping




Gul tunika - Veromoda, Svarta strumbyxor - H&M, Stövlar - Bianco, Jeansjacka - Ginatricot, Halsduk - MQ

Dags att göra helg

Sådär, examensarbetets andra del är inskickad. Egentligen inte helt genomarbetad men det är en bit påväg iallafall. Jag borde bänka mig på biblioteket inom kort och ta tag i EN DEL saker. Men det är ju tydligen lättare sagt än gjort. Och idag när jag satt och spånade på litteratur till det satans arbetet så hamnade jag på en sida som visade att KY akademin hade en utbildning som hette "butikskommunikatör och butiksledning". Hur kan jag ens tänka tanken på att plugga lite mer? Den som lever får se vad som händer.

Nu är det dags att lägga plugget och sidan och inse att helgen är här. En helg som innebär mycket roligt. Shopping och utgång står på att göra listan och det känns ju inte så tråkigt faktiskt.

Somliga straffar gud direkt. Körde över min fot med en vagn idag bara för att jag skulle vara arg och barnslig. Så kan det gå. Nu värker den och är svullen. Undrar hur det blir med klackskor imorgon, kanske måste jag ta conversen. Nog för att jag älskar dem, men jag skulle nog inte plocka på mig dem när det nalkas utgång.

Så det kan gå.

En gång till...

Så länge höll det roliga. Mina drömmar om att bli handbollsfru försvann under kvällen. Suck. Men men... det ska inte vara lätt har jag hört. Jag klarar mig ganska bra också, det är ju tur. Så var det med den saken. Kul att behöva se människan varje dag.

Annars har jag tillbringat ännu en dag på jobbet med strålande solsken utanför portarna! Vårvårvår. Dock lite kyligare ute idag. Fick tillochmed skrapa rutorna imorse, det var jag inte så nöjd med. Men det fick gå för idag. Sedan jag kom hem har jag haft en lång tråkig diskussion. Sedan tog jag en lång promenad med syster yster och pratade ut lite. Och nu känner jag mig som förut igen. Gött äre. Love You Sister!

Dags att blicka framåt

Sol!



Vår vår vår. Låt oss nu bara hoppas att detta håller i sig. Om inte annat så har man ju nu fått ett hopp om vad som komma skall. Yes, I Love Sunshine. Matlåda ute i solen. Tur att Sandra tjatade ut mig för gud vad man har längtat efter den stunden. Sol och frisk luft och jag orkade därmed jobba hela eftermiddagen utan att gnälla.

Eftersom att mjölken inte springer hem till kylskåpet av sig själv denna veckan så fick jag handla lite påvägen hem. Tyvärr så missade jag att vi snart har slut på smör och blir tvungen att handla lite till under kvällen. Typiskt. Tänk vad bra man har det ändå. Fast lugnet, tystnaden, inget tjat, inget gnäll och att bara få göra saker NÄR man VILL är ganska skönt det med. Fast OKEJ, jag saknar dem där två, även om vi klarar oss bra <3

Snart ska jag styra mot gymnasiet och lira lite innebandy. Oväntat? - NÄ. Dags att spela säsongens absolut sista match. Reserv 1an Surte - Marstrand. Är det slut på innebandy sen? -NÄ. Det kan inte vara slut, det får inte vara slut. Vi som är tillräkligt små har ett guld att försvara i Dumleslaget! Det kallar jag påskfest!

Inatt är du min!

Dagens Outfit



Svarta tygskor - Converse, Jeans - Ginatricot, Linne - SVEA, Kavaj - H&M, Pälsväst - BikBok

Vårkänslor



Fullt med härliga vårkännslor idag! Strålande solsken, 7 plusgrader och solglasögon, då klagar jag inte. Inledde dagen med att köra mamma och George till flygplatsen, men jag är inte bitter för att jag inte får följa med. Nej det är så lugnt och skönt hemma nu, dessutom får jag glida runt i den nya bilen och det känns som om att man har ett eget liv på ett annat sätt än när dem där två är hemma. Men jag kommer sakna dem om ett par dagar, dem är ju trots allt himla bra dem där två.

Efter den lilla trippen till Landvetter kröp jag ner under täcket och när jag slog upp ögonen insåg jag att klockan var halvett och fick bråttom upp. Inte för att jag hade någonting att stressa till men ah. Att sova till halvett kändes inte helt okej. Sedan att jag behövde det pågrund av olika anledningar är en annan femma. Slängde i mig lite yoghurt och stack till gymet med syrran och lyfte lite skrot å sådär.

Sedan blev det till att kasta i sig lite sallad som jag och Sofie så fint gjorde iordning innan vi slängde oss in i bilen igen för att åka och kolla IBF - Lockeruds elitseriekvalmatch. Härligt tryck på läktaren måste jag säga. Tänk att få spela en sådan match en dag, det hade varit någonting.

Ohlala

Saturday morning!

Japp det är lördag och jag upptäckte precis att jag kunde sovit en timme till. Men är ganska härligt att komma upp i tid ändå. Käka frukost i lugn och ro och har all tid i världen att packa väskan. Först på shemat idag står b-lagsmatch mot Pixbo. Sedan väntar lite jobb och slutligen melodifestivalen. Och den som lever får se om någon klarar av att hålla mig vaken så att jag hinner se vem eller vilka som ska presentera Sverige i Eurovisionsongcontest i år. Det är nästan lika spännande att se om jag somnar som att se vem som vinner tävlingen.

Nu ska jag dricka lite kaffe och äta lite yoghurt.

Vart har du varit hela mitt liv?

Vår?

Jag vägrar kolla ut, jag vägrar se snön. Imorse var det, förvisso kallt, men blå himel och jag såg hur soluppgången var påväg. Sedan gick jag in på vårat krypin där man inte ser alltför mycket, varken blå eller grå himel, under dagarna. Och när jag ett par timmar senare ska bege mig mot gymmet så ser jag hur stora vita snöflingor dalar ner från himlen. Vad hände med att våren var påväg? - Hallå, våren kom NU!


Framsteg

OJ.... vilket steg framåt jag plötsligt föll. Du tog mig ett steg framåt, eller jag vet inte. Men liksom, fjärillar i magen å sådär.

Annars då? Jo men jag lever. Jobbar som bara den och tränar som bara den, and I Love It. Jag känner att jag börjar falla in i en viss rytm liksom. Ett härligt gung, och jag bara gungar med. Jag gör det jag vill och rättar mig inte efter någon. Eller jo, det gör jag ju, men ganska så omedvetet liksom.

Mycket babbel nuförtiden kan jag tycka. Men det är väl så det är!

LikeLike

Jag ser någonting...

Kan bara konstatera att helgen har satt sina spår. En viss trötthet smyger sig på i Linda "Kalle" Karlsson rum men framförallt i hennes huvud. Men det var det värt. Back to reality idag på jobbet. Men vem älskar inte det?! Okej, det finns vissa saker som får mig att se ett nöje i det hela. No more about that.

Sängen väntar och jag undrar vad du vill...

Sega söndag!

Hur jag har spenderat min dag? Raklång. Har växlat underlaget, säng och soffa. Men sådanna dagar får man ha ibland. Imorgon väntar jobb igen och jag känner nästan att det ska bli skönt. Det här med att vara ute och ramla på helgerna är nog egentligen inte min grej. Men det är ju helt klart kul, speciellt med världens goaste gäng, Surte!



UNDERBART!

Vill ha helg!



Jag har aldrig längtat så mycket efter en helg som jag gör just nu. Det finns flera anledingar till detta. Vissa mer klara än andra. En av dem klara anledningarna är att jag på fredagkväll för ett ögonblick kan slappna av efter allt tentaplugg! Sedan händer det ju en hel del kul på lördag och förhoppningsvis kommer det en hel del folk som man gärna vill stöta på. Men det är sånt som vi märker när vi väl är där. Sedan är ju en klar anledning till att jag längtar efter helg att jag ska få sova lite.

Hardrock - Lördag - Ålder22 - Hör av er för biljett - Missa inte detta!

Baby goodbye!




Vissa dagar blir det tydligare än andra dagar. Du är någon som jag inte hade hoppats att du var. Du behandlar folk som du tycker om under all värdighet. När ska du inse vad du håller på med och växa upp? När ska du hitta dig själv och kunna stå för vem du är och det du gör? Tycker synd om dig!

Måndagssörja!



Efter en dag på jobbet är man inte så fräck. Men påväg till gymet fick jag ju lite inspiration iaf. Det säger ju en del. Så jag körde ett pass på gymet, hur lite jag än ville och orkade. Men det känns så bra, när man liksom vinner över sig själv. Då känner jag mig stark!

Kikade upp på Div.3 matchen. Skönt att våra tjejer är så duktiga, det lovar gott för framtiden. Synd att motståndarna var helt bedrövliga. Jag undrar om dem visste vad dem gjorde på en innebandyplan faktiskt. Verkade inte så ibland. Tänk att vi har vart där själva en gång. Sjukt!

Saknad <3

Söndagsångest!



Den hederliga söndagsångesten resulterade i en lång kvällspromenad. Just hemkommen, rödrosig på kinderna och ska strax kila in i duschen.

Div.1 nätsa säsong. Igår avgjordes det. Det finns trots allt lite rättvisa i denna värld. Känns ju faktiskt helt underbart. Detta firades mer av några och mindre av andra. Jag är glad att jag var pigg och fräsch imorse iallafall. Vi är bäst i världen, eller hur var det nu?

Dagen har spenderats på Allum med mor och syster. Jag har stillat mitt shoppingbegär. Hm. Alldeles för mycket också. Typiskt mig. Jag vet ju att jag inte borde. Men det är ju så roligt. Nyttnyttnytt!

You make me smile!