Down!

Jag är arg, ledsen och trött. Ibland känns allting så bra sen plötsligt rasar allt. Det svänger lite för fort. Jag borde lägga sånt som får mitt liv att rasa åt sidan och sluta lägga energi på det. Men det är jävligt svårt. Jag vet inte vad jag håller på med stundtals, jag har ingen roll och ingen plats. Varför lägger jag tid på sånt som gör mig svag och ledsen?! Koppla bort!

Godnatt.


Hejdå helgen!

Så har helgen swichat förbi! Och den har varit riktigt bra. Den har bjudit på många härliga upplevelser och mycket skratt. Mina tjejer är fantastiska. Men nu säger vi hejdå till denna helgen, ger oss på en ny vecka och inväntar nästa helg. Då ska jag ta det lugnt!


Vi gör Stockholm!

Efter att ha checkat in, beskådat vårat grymma hotell och konstaterat att vi aldrig vill bo på ett annat hotell än just story hotell när vi ska bo på hotell och är på plats i huvudstaden. Då gav vi oss ut på stan för att slåss med alla andra hungriga stockholmare. Hungriga på mat och på shopping. Efter att ha letat efter ett ställe med sittplatser för fyra i ca en timme tog vi ett ställe, mest för att vi var hungrigare än hungrigast. Typ. Jag kanske bara talar för mig själv där men jag tror inte det om jag känner mina tjejer rätt! Lite mat i magen och det var dags att göra en runda i gallerian, på NK och några butiker här runt omkring. Tillbaka till hotellet några kronor fattigare, gaderoben lite rikare. Dusch, fräscha till sig, lite vila och dricka. Sedan ner till en restaurang som vi bokat bord på. Nu är vi tillbaka igen, mätta magar, champanje och piffa till sig... En lång natt väntar. Men känner jag oss rätt går den utav bara farten. Ja, tiden brukar gå fort när man har roligt. Nu ska jag återgå till mina tjejer! Kör hårt där ute ikväll.


Dags att vakna!

Då har tjejerna vaknat till liv. Solen skiner och jag ska ta mig ur soffan för att ta mig till pendeln. Dags att checka in och göra stan! Redo för en bra dag/kväll/natt. Lets gooo! :)

Sedan tittade jag på pappas kaffemaskin som om att det var ett odjur förut. Kändes ett tag som om att jag inte skulle få nått kaffe. Men jag löste det. Utan instruktionsbok eller hjälp. Jag kan!


I soffan!

Ligger i soffan hemma i Huddinge och känner mig allmänt lycklig. Fick kramas med min pappa igår och känna hans närvaro. Det var välbehövligt. Han skapar något slags lugn inom mig som jag har svårt att hitta någon annan stans just nu. Somnade som en sten efter idol, en god middag och ett glas vin. Eller ja, egentligen höll jag ju på att somna redan på planet. Men jag höll mig ett par timmar till. Fredagskvällar är dagen då man är helt slut. Eller så handlar det om att man får vara trött på fredag kväll, man slappnar av efter en veckas jobb och sömnen lägger sig över en typ.

Nu är huset tomt på folk då dem begett sig till New York och jag väntar på att mina tjejer, som är på varsitt håll ska vakna till liv. En kaffe på det! Skål!


Fredag



Då var fredagen med stort F äntligen här. Om jag inte tar livet av mig innan det är dags att gå hem från jobbet så är tanken att vi ska åka till Stockholm. Det ska bli alldeles underbart. Hittills har dem arga kunderna och problemen avlöst varandra. Heja heja... kompis det går bra nu... NÄ!

Tur att det är fredag. Det gillas! Jag ska mysa med pappa och kolla idol. Det är kvalitétstid.

Effektivitet.

Torsdagen har rusat förbi. Jag har hunnit jobba, tvätta, träna och gå på stan. Fick inhandlat en nagellack och ett par svarta byxor i skinnimitation. Nu är jag tillbaka på jobbet sedan ett par timmar tillbaka och har en kvart kvar att fjäska med våra små söta kunder. Efter det blir det hem för att packa väskan. Pappa ringde precis, hans trygga röst, jag saknar honom. Ska bli skönt att få vara nära om så bara för en kväll. Sedan blir det en superbra helg med tjejerna som ger mig ett leende på läpparna. Jag känner ett litet lyckorus.

Disco-naglar!




Ja, i brist på svarta klänningar på stan så köpte jag ett nagellack med massa glitter.
Detta och en orange väska och jag är redo för en helg i Stockholm. Eller?
Får rota i gaderoben hemma efter nått att hänga över huvudet.
Annars finns det ju en och annan butik i huvudstaden som säkert har någonting att erbjuda.
Jag vill åka nu!


Tidig seriefinal.



3 poäng hem till Göteborg i onsdagens tidiga seriefinal.
Jag befann mig på läktarn med 422 personer till. Och vilken underhållande match.
Jag vill inte sitta på läktaren och tycker att det är jättejobbigt att beskåda tjejerna från
fel sida av planen. Men jag var en stolt lagkamrat när slutsignalen gick.
Mycket glädje, men inte hälften så mycket som det varit om man var med.
Resultatet då slutsignalen gick stod på 2-5. 3 poäng till oss och vi fortsätter toppa serien.
Det är stort. Många omgångar kvar, men det ser riktigt bra ut!


Halv sju hos mig.



Ja, igår var det som sagt min tur att stå för middag till ligan.
Paniken och stressen inför detta var för en vecka sedan enorm.
Men den försvann allt eftersom och igår tyckte jag att det var kul.
Det är roligt att laga mat och man kan mer än vad man tror.

Till förrätt serverades:
Hemmagjord tomatsoppa med basilika-toast.

Huvudrätt:
Pestobakad lax, potatis och vitvinsås.

Efterrätt:
Vit chokladmousse med passionsfrukt och topping med jordgubbar och blåbär.

Jag har numera lärt mig äta: Räkor, Lax, Torsk.
Vad blir nästa grej?



Som med allt annat roligt och gott kommer någonting som är mindre roligt.
Diska är inte min favoritsysselsättning. Men jag tog tag i det igår efter tjejerna gått.
Det gick ganska fort när jag väl var igång och jag var nöjd med att jag gjorde det
igår när jag slog upp ögonen imorse.

Tack för igår mina hjärtan.


Tisdag.

Tisdag är alltid den segaste dagen i veckan. Men idag är ingen vanlig tisdag. Dagen har rullat på fort. En timme kvar sedan ska jag hem och förbereda för att kunna mätta mina tjejers magar. Ja, idag är det jag som står för maten. Tre-rätters blir det. Vad som står på menyn avslöjar jag inte här förns imorgon. Men jag tror att tillochmed jag kan lyckas faktiskt. Vi får väl se...

Vi har idag lyckats (efter många turer) boka hotell i Stockholm. Story hotel ska vi vistas på och jag känner att det kommer att bli riktigt bra. Jag längtar till helg nu. Först ska jag träffa pappa, sedan ska jag göra Stockholm med mina tjejer.

Känns skönt att ha en bra kväll framför mig och en helg att se fram emot idag. Jag kan inte hjälpa det, men jag blir besviken, trots att jag är beredd. Men jag biter ihop, håller munnen stängd och kör på.


Bäcksvart.




Man kan säga att det var svart imorse när  jag steg utanför dörren.
Löpartightsen på och siktet inställt på gymmet. Trodde ett tag att jag skulle bli själv.
Men tjejerna tog sig dit. Morgonträning är rätt skönt, när man väl är på plats.

Läste mitt horoskop enligt
http://astro.elle.se/
En av meningarna lyder:
Bra dagar för träning den här veckan är måndag och torsdag.
Då har du som mest ork före eller efter arbetet

Glad måndag!


Min Lördag.

Då jag låg hemma på soffan igår kväll vad jag pigg imorse.
Snorig och förkyld men fortfarande pigg.
Jag tog tag i moppen. Våttorkade alla golv.
I bara farten sprang jag 15 km. Heja mig!



Efter en lång löprunda ringde jag min mamma. Världens bästa.
Hon kunde tänka sig att assistera mig på IKEA.
Ett bord kan vara bra att ha när man ska ha middag hemma.
Visst, det fanns ett, men det var för tre. Vem skulle stå?
Lite kötbullar och sedan var det full fart på mig och minshopping-galna mor.



Sedan jag kom hem har jag skruvat.
Nu är mina tummar blåååa och jag är tröttast i stan.
Har belönat mig med lite tee och skorpor. Det kallar jag höstmys.
Nu är det dags att göra sig redo för sängen.
Jag har gym-dejt med tjejerna innan jobb imorn.

Love!


Lördag!

Startade dagen med att springa en mil. Då jag vet med mig att jag blir lugnare på bänken under matchen om jag fått röra på mig på morgonen! Hem för lite frukost och svida om till matchkläder! Tre poäng senare ligger jag gött på soffan och jag tror inte att jag kommer att komma många meter härifrån idag faktiskt. Men man vet aldrig... Rätt vad det är kanske jag virvlar runt på avenyn... Nooot! Högst otroligt. Warberg borta på onsdag, det kommer bli en prövning! Ska bli riktigt intressant.


Fredag igen.

Vem kunde tro i måndags att det någonsin skulle bli fredag igen? Vips så var vi där. Tiden snurrar snabbt och snart är vi inne i november, sen är det jul... typ. Vi ska nog hinna med en del där emellan. Men tiden går fort. Nästa helg ska spenderas i den stora huvudstaden tillsammans med mina bästa tjejer. Fredag till lördag ska jag mysa med min älskade och saknade pappa. Sedan blir det tjejerna och jag som gör stan osäker lördag till söndag. Riktigt skönt att ha någonting att se fram emot och jag vet att det inte blir en tråkig stund i deras sällskap. Fantastiskt.

Men först ska vi ta oss igenom denna helgen och det ska nog inte bli några större problem. Eftersom innebandyn kommer att uppta större delen av dagen imorgon så har vi söndagen till att göra saker som man behöver göra hemma. Städa, tvätta och handla. Upplyftande. När jag blir stor, då ska jag ha någon som gör sånna saker åt mig.


Väck mig.

Kaffe i ena handen och Cola Zero i andra handen, snart är jag människa. Min kropp är vek och jag vet inte riktigt vad den försöker säga mig. Eller egentligen vet jag det. Jag vill vara överallt och göra allt. Det går inte och jag måste inse det, även om jag har uppenbara problem med det. Solen har tillslut vunnit över dem skrämande molnen som senaste dagarna valt att visa sig här i Göteborg. Sol = energi och det gillar vi ju. Men mest vill jag sova nu. Jag behöver det.


Vek.

Hejsan hoppsan så har man ett öra som värker ikapp med att hjärtat slår. Jag fattar inte vad som händer. Vad vill gud mig? Jag som aldrig är sjuk, nu kommer allt på samma gång. Nu är vi ovänner, jag och örat. Jag orkar inte med det och jag försöker få det att lyssna på mig. Tog precis en ipren för att dämpa värken. Jag tar till kniven om det inte skärper sig inom kort. Fast örat kan ju vara bra att ha kvar är klart. Eller med tanke på min dåliga hörsel kanske det inte gör någon skillnad. Skitsamma. Jag är en jäkla vekling.

Dags att kila från jobbet om en halvtimme. Då står det innebandy-träning på schemat och sedan behöver jag för ovanlighetens skull efter en träning besöka ICA. Kylen ekar nu.

Mys-tisdag.



Mysig eftermiddag igår med min kära mor. Bara få vara nära, göra ingenting, strosa runt och prata. Behövligt!

Så det kan gå.




Behöver jag säga mera?
Inte helt oväntat.
Just duschat efter en sen löprunda.
Det var skönt.

Nu sängen.


Tisdag 2011-10-18



Tur att jag är en piggare tjej idag. Sprang förbi apoteket igår påväg till träningen och fick inhandlat någon form av tabletter som ska vara bra emot magkatarr. Dem gjorde underverk. Hann knappt få i mig tabletten innan jag somnade som en sten och sedan sov jag hela natten. Idag är magen betydligt bättre, dock inte helt hundra. Men nu kan jag gå utan att se ut som Qasimodo i ringaren av nottredame pågrund av magont och rygg ont. Låter som om att jag är 65, men det är jag faktiskt inte.

Idag är träningsledig dag och jag ska nog fira det med att vara helt träningsledig. Inte ens en lite löprunda. Kanske välbehövligt. Får se om jag lyckas.

Magkatarr?

Det är en utmattad tjej som befinner sig på kontoret idag. Två dagar med magkramp är inte riktigt min melodi. Vad det är? Troligtvis magkatarr. Suck. Dags att varva ner kanske. Jag har dock svårt att förstå hur detta kan komma nu och varför det inte kom under sommaren när vi vände hela världen uppochner. Men kroppen säger ifrån på sitt sätt och att vara så stressad att man får magkatarr är inget bra tecken. Jag vet dock inte vad jag är stressad över. Det är märkligt.

Efter jag jobbat mina två timmar igår gick jag hem och la mig i fosterställning samtidigt som jag tvättade. Ja, fosterställning är det enda som hjälper när det krampar i hela magen. Så låg jag tills älskade Jonnis ringde och tyckte att jag skulle komma och äta soppa. Jag traskade upp till henne och fick mat, sedan låg vi på soffan och såg film. Det var precis en lagom dos av vad jag orkade. Jag är glad att mina vänner finns så nära. Ni är dem bästa! Avrundade kvällen med att krypa ihop till fosterställning framför en film. Behöver jag säga att jag bara såg tio minuter av filmen?


Lördag.

Igår var vi i växjö och spelade match. Jag hejade på så gott jag kunde och var förmodligen nervösare än alla dem andra tillsammans i slutskedet när det stod 2-1. Vi lyckades spika igen och fick 3 härliga poäng med oss. Fantastiskt skönt och jag är otroligt stolt över mina duktiga lagkamrater. Tyvärr är det svårt att känna på samma sätt och med samma känslor som alla andra när man sitter bredvid men man känner ändå, på sitt sätt. Jag kan dem där känslorna alldeles för väl.

En lång dag på en buss blev det iallafall och jag kröp i säng med huvudvärk vid halv elva en lördag. Kändes tråkigt, men också välbehövligt.

Fredagsmys.



Dagens jag.

Då har vi besökt gymmet, handlat, förberett för morgondagens färdmat och käkat lunch. Tillbaka på jobbet har jag och bästa Eva fått tiden att snurra. 20 minuter och sedan är det min tur att göra fredag. Det firas med Jonnisen, hämt-mat och idol... Bästa uppladdningen för match? Japp! Imorgon åker vi till växjö och springer efter den vita plastbollen. Jag börjar vid sidan av och sedan får vi se vad som händer. Jag ska iallafall skrika mig hes och pusha mina fina lagkamrater allt vad jag kan. Vad som står på tavlan när slutsignalen går är ovisst än så länge, men vi vet alla vad vi strävar efter.

Hej helg!

Fredaaaag.

Heeejsanhoppsan. Så var det fredag igen. Jag klickar in på Aftonbladet och det enda som går att läsa om är i princip Juholt. Jag var en av dem som först tyckte synd om honom. Alla människor kan göra misstag. Dem rotar i allt som finns att rota i dem där journalisterna och man måste i princip vara felfri. Men när det kommer upp ytterligare grejer som han gjort kan man ju undra om det bara är en tillfällighet. Jag vet inte och jag bryr mig inte så mycket heller egentligen. Men det är ju svårt att inte reflektera när han är det enda som det pratas om på nyheter, i tidningar och runt omkring. Nog om det.

Underbart med fredag. Träningsvärken sitter där den ska och jag kör ett tidigt/sent pass på jobbet idag. Hade sent pass från början så passar på att tjäna lite extra genom att köra springpass. Om en halvtimme kilar jag till gymmet, sedan ska jag handla lite innan jag kilar hem för dusch och lunch. Effektivitet!

Bra höstdag!




Oh, vilken härlig dag!

Jag fick dagen till ära smita hem tidigare från jobbet.
Tiden jag fick utnyttjade jag åt att städa lägenheten.
Sedan gick jag ut i solen och tog en lång promenad.
Massa frisk luft var välbehövligt för både mig och min själ.
En höstdag av bästa slag.

Hemkommen från träning och ihopsjunken i soffan.
Jag vet att jag inte ska börja tänka. Bara köra.
Helt slut överallt!

Redo för sömn.


Onsdag 2011-10-13



Jo man tackar för träningsvärken jag ligger inne på idag. Insida lår känns mer eller mindre som två stora stenar. Och dem gör ont när jag går, när jag ska sätta mig, när jag ska ställa mig och förmodligen också när jag springer. Det hade jag ju tänkt göra under kvällens träning. Det ska nog lösa sig. Jag älskar när jag känner att träningen ger mig någonting. Mera styrka och mera fys!

Har snart fått halva dagen att gå redan. Otroligt hur man kan få vissa dagar att swicha förbi medan andra känns som ett helt år. Solen gör sitt jobb i Göteborg även idag. Snälla, låt den göra det över helgen också! Då ska jag ta vara på den och njuta utav den. Sedan känner jag att min kreativa sida börjar ta över mig och det kan bli så att jag målar en vägg eller två i lägenheten under helgen. Lite ny färg kan göra mycket!

Onsdag 2011-10-12

Härliga onsdag. Jag brukar alltid säga att tisdagar är den värsta dagen i veckan. Det är för tidigt att börja räkna ner till helg och jag är alltid trött. Men tisdagarna har ju sedan vi började med "halv sju hos..." blivit den bästa dagen, typ. Igår var lika trevligt som gången innan. Det bjöds på super god mat, gott vin och Sverige stod för bra fotboll. Sedan fick jag vara tillsammans med mina fantastiska vänner, det gör mig varm. Jag trivs.

 

Som många gånger förr somnade jag som ett litet barn. Rödvin är bästa sömnmedlet om ni frågar mig. Jag blir trött bara jag luktar på det. Sov mig igenom hela natten utan att vakna. Det händer sällan. Så idag är jag pigg som en lärka. Det blir inte sämre av att solen har hittat hem till Göteborg. Sedan att det är hur lugnt som helst på jobbet pågrund av att vi har fokus-vecka (få ner våra annars helvettesköer) känns inte heller fy och skam.

En himlans bra onsdag!


Tisdagslyx.





Tisdagslyx med goaste tjejerna.
Tack för igår!!


Gooood morgon tisdag!

Godmorgon härliga tisdag. Somnade efter träning och lite mat igår vilket resulterar att jag för närvarande känner mig piggare än igår vid denna tiden. Underbart skönt. Sedan föll det mig precis hur ljust det blir fort på morgonen. Jag satte mig i soffan för tio minuter sedan, då var det mörkt ute. Nu är det ljust ute och strax dags att kila. Ha en fin dag!

Måndag 2011-10-10

Denna veckan har ju startat som en riktig somskenshistoria... Eller inte. Systemen ligger nere och kunderna gapar. Känns alldeles fantastiskt motiverande. Jag suckar djupt och tar sats, jag ska klara även denna veckan. Med positiv inställning så är fredagen snart här. Men det ultimata för att få veckan att gå fort är inte att veckan startar såhär. Till någonting betydligt mer positivt. Imorgon är det dags för omgång nummer två av "halv åtta hos". Förutom att vi kör klockan halv sju så är det ganska likt det riktiga konceptet. Hur mysigt som helst. Imorgon är det dessutom fotboll. Riktig tjej kväll. Gillas.

Grattis till lilltjejen.


Ny vecka!

Måndag igen. Helgen sprang iväg. Tre härliga poäng och vinst med 12-1 firades under lördagkvällen. Avslutades hemma i sängen med syster yster. Tvätt-tid 08.00 söndag morgon och sedan stekte jag pannkakor medans min älskade syster satt ihopkrupen med täcket i soffan. Kilade sedan ner på stan för att möta upp mamma, syster och George för inhandling av present till vår lilla femåriga kusin. Eftermiddagskalas och sedan hem för att decka av utmattning. Yes... Nu kör vi igen. Ny vecka, nya möjligheter.

Färdigtränad!

Färdigtränad, duschad och matad... Eller ja, jag fick ju äta maten själv men jag är hur som helst klar för att krypa ner under täcket och så får det bli. När som helst! Imorgon är det fredag, sista jobb dagen denna veckan, sedan välförtjänt helg. Nästa vecka väntar mycket jobb och hård träning i vanlig ordning. Kanske lite extra mycket av dem båda. Japp!

Sov gott!


Regntorsdag.

Jag vaknar till ett smatter emot rutorna. Hör vinden vina på utsidan.

Då känner jag mig inte speciellt nöjd över att behöva kliva upp ur min varma säng.

Men plikten kallade och det var bara att dra på sig gummistövlarna, regn jackan och fälla upp paraplyt.

Trots all min utrustning blev jag blöt.

 

Nu har regnet dragit förbi och jag har torkat. Det är redan torsdag och snart har vi helg.

Livet känns som en dans idag.

Trots att dagen startade med regn och rusk.


Onsdag igen.

Jag kan bara konstatera att måndag och tisdag sprang förbi mig. Komiskt att jag hade någonting som vi kallar springpass på jobbet. Du jobbar förmiddag, är ledig mitt på dagen och jobbar kväll. Har insett att det passar mig bra de dagar då jag inte tränar. Och jag kör bra mycket hellre ett sådant pass än att jobba 11.45-20.15. Hur som helst så är det redan onsdag. Idag jobbar jag vanligt pass då det är innebandy på schemat ikväll och jag längtar riktigt mycket efter att få jaga plastboll faktiskt.

Jag måste säga att Göteborg på många sätt är det bästa jag vet. Och jag har många kompisar som har varit ute på äventyr i andra städer och länder som när dem återvänder hem pratar som om Göteborg är deras Mecka. Men när vinden går åt ett håll och regnet åt ett annat på det där sättet som det bara kan göra i Göteborg då vär jag lite för mig själv och blir förbannad på mig själv för att jag låter mig själv bli arg och påverkas utav detta efter alla dessa år. Jag borde ha lärt mig att höst i Göteborg är höst i Göteborg. Den funkar så. Och då borde det vara olaglit att gå ut. Man borde få stanna hemma och njuta av att vara inne och bara ligga på soffan, titta ut och inta lite varmt tee. För då är Göteborg underbart även när regn och vind sätter in. Ja, det finns någonting positivt i det mesta!

Frissörbesök.



Såhääär snygg var jag hos frissören idag... och munter tydligen. Hatar att det ska ta sådan jäkla tid. Men nu är håret fräscht. Den snälla lilla tjej som fixade till min utväxt fick även övertalat mig att ta det värsta på topparna. Riktigt nöjd faktiskt. Sedan att hon anklagade mig för att ha varit mycket utomlands, ja det syntes tydligen på mitt hår, det gillar jag inte. Vadå mycket? Jag kan mera!

Tisdag 2011-10-04



Hoppsan vilken huvudvärk som smygit sig på. Inte alls roligt. Men jag ska snart ta pause från jobbet och kila till frissören. Underbart att äntligen få ordning på utväxten... igen! Sedan blir det kanske en lång promenad innan jag ska tillbaka till jobbet och kämpa mig igenom kvällen. Det är kanelbullens dag. Vart är kanelbullarna? Jag vill ha!

Kaffepause.



Kaffe får vi dricka hur mycket vi vill på jobbet. Men numera har vi nötförbud på hela våningen. Vi har fått en ny arbetskamrat som är extremt allergisk. Kan inte visstas i samma rum som nötter eller varor som innehåller spår av nötter. Så nu gäller det att tänka en och två gånger. Man vill ju inte vara den som gör att hon hamnar på intensiven. Usch, tänk om det vore jag. Vad jobbigt... Då hade jag varit tvungen att äta massa godis istället. Eller?

Nej, jag dricker kaffe och försöker jobba på. En timme kvar att göra av med innan jag får gå hem och lägga mig på soffan, eller i sängen. Ska bli skönt. Dagen har sprungit förbi faktiskt. Kör samma upplägg imorgon, men jag kilar till frissören emellan passen... SPÄNNANDE.

Välkommen första måndagen i oktober!

Hemma i soffan för att andas emellan jobb och jobb.
Har hunnit träna och äta lite. Ska kila tillbaka till jobbet om 20 min.
Sedan jobbar jag fram till 20.15 ikväll.
Missar innebandyträningen tyvärr. Var himlans sugen på innebandy idag.
Typiskt.

Annars är det oktober, det är måndag och jag ser bara möjligheter.
Positiva damen idag. Känns bra.


Tack för ännu en helg.



Vilken helg det har varit. Stämplade ut från jobbet i fredag för en shoppingrunda på stan. Sedan mötte jag upp bästa Jonnisen för mat på Leonardo. Tapas som smakade hur bra som helst, det var inte sista gången vi besökte det stället. Nära och bra dessutom. Efter det gick jag hem och tokdeckade. Syster yster kom och väckte mig vid tiosnåret gav mig några godisar och sedan somnade jag om. Vaknade tidigt på lördagen och satte igång med tvätt, tog en löprunda och sedan tog vi en shoppingsväng innan det var dags att styra till Varberg för match. Härlig vinst och lite firande igår kväll med goa tjejer.

Vaknade pigg idag och tog mig till gymmet innan jag mötte upp min kära Amelie för uppdatering och fika. Sedan har jag gjort tacos, ätit den och legat på soffan. Laddad för en ny vecka!