Bekymerfri?

Ja, det känns nästan som om att ha sommarlov när man var liten. Skillnaden är bara att nu får man packa matsäcken själv och köra till och från havet, typiskt. Det var bättre förr! Nu har man ingen som tar hand om en och säger till en att man måste äta, nu måste man ha full koll själv. När man var liten hade man inga måsten och det största bekymret var typ vem som skulle ta krabban från krabbspöt till hinken, för det vågade jag ju inte göra själv. Nu har man bekymer vart man än vrider och vänder känns det som. Hur blir man av med dem? När man känner att allting är frid och fröjd dyker det såklart upp någonting nytt.

Dagen har spenderats med Martin och David ute vid havsklipporna i Näset. Trevligt ställe det där, lite blåsigt men det hindrar inte mig från att slänga av mig alla kläder och sola. Så nu är jag återigen stekt. Ikväll väntar träning 3x2.5km i Skatås och ska jag vara helt ärlig hade jag hellre simmat motströms i älven... eller kanske inte!

Så en kall dusch och en sväng under täcket innan det blir dags att svettas med brudsen i spåret kanske är en bra plan för att orka härda ut dagens intervaller?!

Allt för nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback